COLLECTIE 2018 - us. ... zoeken naar nieuwe innovaties op ... Cloud collectie 26 Sensation collectie...

Click here to load reader

 • date post

  11-Sep-2020
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of COLLECTIE 2018 - us. ... zoeken naar nieuwe innovaties op ... Cloud collectie 26 Sensation collectie...

 • COLLECTIE 2018

 • 03

  TEMPUR® Uw beste nachtrust begint hier Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen dat het lijkt alsof u zweeft ... TEMPUR® matrassen passen zich perfect aan de contouren van uw lichaam aan en ondersteunen u zodanig dat u zich helemaal gewichtloos voelt. Het unieke TEMPUR® materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft, zodat u uitgerust de dag kunt beginnen.

  De TEMPUR® geschiedenis begon toen de NASA een drukabsorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Ze zochten een speciale manier om de druk en het gewicht gelijkmatig te verdelen. Dit unieke materiaal ontwikkelde zich later tot TEMPUR®. Sindsdien hebben onze wetenschappers en technici, door middel van verder onderzoek en ontwikkeling, deze technologie geperfectioneerd en uitgebreid om een collectie matrassen, slaapsystemen en kussens samen te stellen die u de beste nachtrust bieden. TEMPUR® is het enige matras- en kussenmerk dat is erkend door de NASA en gecertificeerd door de Space Foundation.

  Tegenwoordig kent slechts een handvol topwetenschappers van TEMPUR® de formule voor het maken van TEMPUR®-materiaal. Wij produceren het materiaal uitsluitend in onze eigen fabrieken in Denemarken en de Verenigde Staten. Wij investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om te zoeken naar nieuwe innovaties op slaapgebied en ervoor te zorgen dat onze technologie en producten altijd de best mogelijke nachtrust bieden.

 • 04

  TEMPUR® - Zo ondersteunend dat u zich helemaal gewichtloos voelt.

 • 05

  TEMPUR® - Zo ondersteunend dat u zich helemaal gewichtloos voelt.

 • 06

  59 Boxsprings

  17

  71

  Matrassen

  43 Bedden

  Kussens

 • 07

  Inhoud

  Inleiding 03 Sleep TechnologyTM van TEMPUR® 08

  My Perfect Fit 10

  Stel in vier stappen uw beste nachtrust samen 14

  Matrassen 17 Maak kennis met de nieuwe innovatieve matras 18 Kies de matras die perfect bij u past 20

  Original collectie 22

  Cloud collectie 26 Sensation collectie 30

  Bedbodems 35 Maak kennis met de TEMPUR® bedbodems 36

  Premium Flex bedbodems 38 Assortiment 40

  Bedden 43 Maak kennis met de TEMPUR® bedcollecties 44 TEMPUR® Relax bed 46

  North™ 52

  Zero G 400 slaapsysteem 56

  Boxsprings 59 Maak kennis met Micro-TechTM 62

  Stel je eigen boxspring samen 64

  Matrassen 68

  Hoofdkussen 69

  Hoofdkussens 71 Kies uw perfecte TEMPUR® hoofdkussen 72 Ergonomische kussens 74 Comfortkussens 76

  Comfortproducten 79 Maak kennis met de TEMPUR® comfortproducten 80 Dekbedden, hoeslakens en kussenslopen 81

  Extra comfort in huis 82 Comfortabel reizen 85

 • Sleep Technology™ van TEMPUR®

  Sleep Technology™

  van TEMPUR®

  Perfect ontworpen voor uw nachtrust Onze slaapexperts, ontwerpers en ingenieurs hebben jaren geïnvesteerd in het perfectioneren van ons materiaal om ervoor te zorgen dat u de persoonlijke ondersteuning en het beste comfort krijgt die uw lichaam nodig heeft.

  08

  Common pressure points

  Pressure relief on a TEMPUR® Mattress

  Maximale drukverlaging

  TEMPUR® materiaal werkt drukverlagend. Het bevat een open celstructuur waardoor het uw lichaamsgewicht absorbeert en gelijk verdeeld over de matras, wat zorgt voor maximaal comfort.

 • 09

  Past zich perfect aan uw lichaam aan

  TEMPUR® materiaal reageert op de temperatuur, het gewicht en de contouren van uw lichaam en biedt zo persoonlijk comfort en individuele ondersteuning. Ongeacht welke positie u het prettigst vindt, het materiaal past zich aan u aan en biedt de exacte comfortabele ondersteuning die uw lichaam nodig heeft.

  Ongestoorde nachtrust

  TEMPUR® materiaal absorbeert bewegingen zeer goed, zodat de bewegingen van uw partner u niet zullen storen. Absorptie van bewegingen wordt gemeten door rebound, hoe lager hoe beter. Als u een bal van enig gewicht laat vallen op standaard traagschuim zal het tot maximaal 20% omhoog terugspringen; rebound.Bij TEMPUR® is deze rebound minder dan 3%.

  Lange levensduur

  Hoewel veel experts in de industrie u aanraden dat u uw matras om de zeven jaar vervangt om de beste nachtrust te garanderen, gaat een TEMPUR® matras minstens 10 jaar mee. Daarom geven wij ook 10 jaar volledige garantie op uw matras.

  Visco-elastische cellen absorberen gewicht

  Maximimale rebound van traagschuim

  Rebound van TEMPUR® materiaal

  Aanbeveling industrie

  Garantie TEMPUR®

  7 jaar

  10 jaar

  volledig

 • 10

  Onze missie: U de beste nachtrust bieden, iedere nacht weer.

  Als u op een TEMPUR® matras en kussen heeft geslapen, realiseert u zich dat er geen vergelijking meer is. Dat is waarom TEMPUR® een nummer 1 positie heeft verworven in de 13 ondervraagde landen voor ‘algehele klanttevredenheid’ en ‘algehele kwaliteit van slapen’.*

  My Perfect Fit

  *De bevindingen zijn gebasseerd op interviews onder 1300 TEMPUR® matras eigenaren in 13 Europese landen (Oostenrijk, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Italië, Noorwegen, Zweden, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk). De percentages en gemiddeld aantal aanbevelingen die opgenomen zijn, zijn hoog in elk land maar niet identiek.

 • 11

  “TEMPUR® heeft ons leven veranderd. Je wordt één geheel met je matras en dat is een heel aangenaam gevoel. Het is echt elke euro waard.” Meneer en mevrouw Luchmun-Demey

  “ Je bent overdag veel fanatieker in alles, ook in je werk, dus het is een goede investering. We gaan er gewoon vroeger door naar bed en het voelt als thuiskomen, alsof je omarmt wordt” Meneer en mevrouw Van der Pluym

  “ Ik raad het echt de mensen aan, omdat je zelf zo’n goede ervaring hebt. Je voelt dat het zacht wordt en je hebt echt het gevoel dat je zweeft” Meneer en mevrouw Hartog

  We hebben TEMPUR® gebruikers gevraagd naar hun mening. En dit is wat ze zeiden:

  Bijna 9 op de 10 TEMPUR® gebruikers geven aan dat ze ‘zeer tevreden’ zijn. Ontdek meer (klant)ervaringen van TEMPUR gebruikers op myperfectfit.tempur.com.

  myperfectfit.tempur.com

 • 12

  Compleet bed vanaf € 5.190,-* *De prijs is o.b.v. TEMPUR® Relax bedkader 180 x 200, 2x Premium Flex 500 bedbodems 90x200 cm en 2x Prima matrassen 90 x 200 cm.

 • 13

 • 14

  Inleiding

  Stel in vier stappen uw beste nachtrust samen TEMPUR® biedt u niet alleen de mogelijkheid om te slapen op een geweldig matras en hoofdkussen, maar biedt u ook diverse bedden die perfect aansluiten op de stijl van uw slaapkamer. Uw ideale TEMPUR® bed bestaat uit vier hoofdelementen:

  De matras is de belangrijkste factor voor een comfortabele ondersteuning tijdens het slapen. Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en welzijn. TEMPUR® biedt drie matrascollecties aan met ieder verschillende eigenschappen. Probeer onze collecties in een winkel bij u in de buurt om te ontdekken welk matras het beste bij u past.

  1

  Pagina 16

 • 15

  Een bedbodem kan het comfort en de duurzaamheid van uw matras verbeteren. De individuele instelbaarbeid van de TEMPUR®

  schotelbodems zorgt tevens voor een persoonlijke afstemming op uw lichaam. Met verstelbare modellen kunt u gemakkelijker lezen en tv- kijken in bed, of vermoeide benen hoger leggen om comfortabeler te liggen of te zitten. Voor de ultieme ontspanning kunt u bovendien een massageset aan uw bedbodem toevoegen.

  Een kwaliteitskussen dat uw hoofd en nek gedurende de hele nacht goed en comfortabel ondersteund, is van essentieel belang om te kunnen genieten van de best mogelijke nachtrust. Ontdek het uitgebreide assortiment TEMPUR® hoofdkussens, dat voorziet in verschillende behoeften en slaaphoudingen.

  Een bed weerspiegelt uw persoonlijke stijl. TEMPUR® bedden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, geschikt voor iedere slaapkamer. Elk bed is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en slijtvaste stoffen.

  2 3 4

  Pagina 34 Pagina 42 Pagina 58

 • 16

 • 17

  TEMPUR®

  Matrassen

  - Nauwkeurige, aan het lichaam aangepaste ondersteuning voor individueel comfort

  - Minder drukpunten en dus minder woelen en draaien - Nauwelijks last van bewegingen van de partner en dus

  een ongestoorde nachtrust - Langdurige, gelijkmatige ondersteuning - Eenvoudig onderhoud - u hoeft de matras niet om te

  draaien of te keren en de hoezen zijn gemakkelijk te verwijderen en zijn wasbaar in de wasmachine

  - Hoezen die voldoen aan de Öko-Tex® 100 norm, wat betekent dat ze zijn getest op schadelijke stoffen

  - 10 jaar volledige garantie op alle matrassen - 90 dagen omruilgarantie op alle matrassen - Made in Denmark

  Alle TEMPUR® matrassen bieden u:

  Inhoud

  Maak kennis met de nieuwe innovatieve matras 18 Kies de matras die perfect bij u past 20 Original collectie 22 Cloud collectie 26 Sensation collectie 30

 • 18

  Matrassen

  Ontdek ons innovatieve nieuwe matras design Onze wetenschappers blijven leren over slaap. En op basis van hun nieuwe inzichten ontwikkelen on