Cockaert Inspiration Book 2012

52
INSPIRATION BOOK 2013

description

Cockaert Inspiration Book 2012

Transcript of Cockaert Inspiration Book 2012

Page 1: Cockaert Inspiration Book 2012

INSPIRATIONBOOK2013

Page 2: Cockaert Inspiration Book 2012

LIGNE ROSET I Confluences

Page 3: Cockaert Inspiration Book 2012

‘We ShAPe OuR hOmeS ANd TheN OuR hOmeS ShAPe uS.’ Winston Churchill

3

7000m2 cONTemPORARy deSIgN

De veiligste thuishaven is die plek waar u zichzelf volledig terugvindt. In dit INSpIRaTION BOOk willen wij u enkele invalshoeken bieden. Oogst(r)elers die van uw woonruimte een eigenzinnige leefwereld maken. Een selectie rechtlijnige sfeerscheppers die uitblinken in pure eenvoud. Les goûts et les couleurs ne se discutent pas; selecteer, combineer en creëer zelf de habitat die u en uw persoonlijkheid als gegoten zit.

Verder hopen wij u te informeren over een handvol gloednieuwe functionele meubel-ontwerpen. Comfortbieders die uw woonomgeving transformeren in een wellness-cocon waar u echt tot rust kan komen.

Last but not least willen wij u uitnodigen. Want dit boek is slechts een voorproefje van de volledige Cockaert Collectie. In onze 3 showrooms te Meise vindt u meer dan 7000m2 smaakmakers van de beste merken. U maakt er kennis met ons team van 8 interieurarchitecten dat u graag van professioneel advies voorziet.

Wij wensen u veel leesplezier en bovenal een hartverwarmend thuisgevoel.Graag tot binnenkort,

CINDy en STEfaaN COCkaERT I Zaakvoerders

Page 4: Cockaert Inspiration Book 2012

MINOTTI I Andersen

B&B ITaLIa I Tufty

MOLTENI I Large zetel

LIGNE ROSET I Acte

4

Page 5: Cockaert Inspiration Book 2012

Be SeATed

ZaNOTTa I William

5

Page 6: Cockaert Inspiration Book 2012

‘SImPlIcITy IS The ulTImATe SOPhISTIcATION.’Leonardo Da Vinci

B&B ITaLIa I Bend

CaSSINa I Moov

VITRa I Grand Repos

6

Page 7: Cockaert Inspiration Book 2012

WaLTER kNOLL I Living landscape & fauteuil Cuoio Lounge

WaLTER kNOLL I Prime Time

LIGNE ROSET I Togo

MOOOI I Random Light

7

Page 8: Cockaert Inspiration Book 2012

paLUCCO I Fortuny

DURLET I Tessin

LINTELOO I Mauro

8

LINTELOO I Njoy met sidetable

Page 9: Cockaert Inspiration Book 2012

ROLf BENZ I Mio

ROLf BENZ I Onda

9

mIO by ROlF BeNZNieuwe eyecatcher van de Duitse toonaangever op zitmeubelgebied. Een uitnodigende opstelling die zich aanpast aan de persoonlijkheid van omgeving én eigenaar. Luxueus en comfortabel, staat hij als een huis in elke woonruimte. Exclusief voor deze Rolf Benz Mio werd een nieuwe leersoort in de collectie geïntroduceerd. Volledig volgens oude handwerkkunst in het vat doorgekleurd, toont dit leder het karakteristieke natuurkenmerk van de dierenhuid. Looien gebeurt uitsluitend in Duitsland, met inheemse runderhuiden, volgens de strengste milieu- restricties. Waxlaag-finish zorgt voor onbetaalbare vintage designlook en bevordert het verrijkend effect van toekomstige gebruikssporen.

STeReOTyPe ONTKRAchT: veRBluFFeNd deSIgN dAT WARmTe eN geZellIgheId

AdemT.

Page 10: Cockaert Inspiration Book 2012

JORI I Shiva

DURLET I Evita

fOSCaRINI I Tress

10

cOcKAeRT INTeRIOR cONcePTSIn de showrooms van Cockaert vindt u niet enkel een ruim aanbod nieuwe meubel- ontwerpen. Er is meer! Niet minder dan 8 interieurarchitecten staan ter uwer beschikking en zoeken met u naar een totaalconcept voor uw leefruimte. Ons team bestaat uit een perfecte mix van talent en ervaring.

Wat zij u bieden?Een oor dat luistert, een brein dat meedenkt en een oog voor detail dat ziet wat u en uw woonruimte op het lijf geschreven zou kunnen zijn. Haal uw plannen uit de kast, kom eens tafelen met ons interieurteam en steek uw licht op over de inkleding van uw thuishaven. Volledig vrijblijvend vanzelfsprekend.

Page 11: Cockaert Inspiration Book 2012

DE SEDE I DS 168

DE SEDE I DS 60

JORI I Shiva

JORI I Espalda

11

Page 12: Cockaert Inspiration Book 2012

ROLf BENZ I Ego

Hay I DLM

12

egO by ROlF BeNZRolf Benz Ego. Dé bank op maat. Stel uit 2 basistypes, 5 zitbreedten, 27 combinatie- elementen, 16 zij-elementen, 10 pootvarianten, 3 zitdiepten, 3 zithoogten en 3 zachtheidsgradaties bij de kussens, uw favoriete bank samen. Stof tot nadenken? Doe daar de keuze tussen 310 bekledingen, waarvan 80 ledersoorten, bovenop en u heeft zich een compleet eigenzinnige, unieke zitbank gecomponeerd. Oververdiend lekker languit liggen nu!

NeW: hAyVoor het eerst in onze collectie: Hay, jong talent uit het Hoge Noorden. Eigentijdse, innovatieve ontwerpen met een duidelijke knipoog naar het Deens design uit de fifties en sixties. Speels, maar bijzonder stijlvol en doordacht. absolute oogappels: de kleurrijke Hay-accessoires.

Page 13: Cockaert Inspiration Book 2012

ERpO I CL 500

13

cONSeTA by cORConsedere: ’samen zitten’. Conseta: ‘flexibele opstelling die elk samenzijn gestroomlijnd laat verlopen.’ Deze pure personality (ver)siert en heeft lak aan trend-en stijlgrilletjes.

TIjdOOS deSIgN dAT gOed BlIjFT ZITTeN.

ZITTeNa la carte

honderdduizenden individuen, evenveel percepties van de ‘ideale woonomgeving’. met het oog op de perfecte benade-ring van dat ideaalbeeld en de maximale bevrediging van uw behoeften, kiezen enkele design-merken resoluut voor een collectie modulaire zitmeubelsystemen.

1 + 1 + 1 = 4 De kracht van de combinatie.

combineer uw persoonlijkheid met die van uw favoriete ontwerper en integreer die mix vervolgens maximaal in het karakter en de beperkingen van uw woonomgeving. Alleen met z’n twee of altijd omringd door een handvol onverwachte zittenblijvers? Onze modulaire zitsystemen zorgen stee-vast voor een stijlvol en gezellig antwoord. hoofdingrediënten: comfort, design en eigenzinnigheid.het resultaat? een unieke huis- genoot die volledig bij u past en zich nergens anders zo heerlijk in een hoekje laat drummen.

COR I Zetel Conseta

Page 14: Cockaert Inspiration Book 2012

DURLET I AstonROLf BENZ I 680

TEaM By WELLIS I Mare

DE SEDE I DS 51

Eliel Saarinen, père d’ Eero

durlet

14

‘Always design a thing by considering it in its next larger context - a chair in a room, a room in a house, a house in an environment,

an environment in a city plan.’

Page 15: Cockaert Inspiration Book 2012

JORI I Mensana

JORI I Square

JORI I Symphony

DURLET I Dayton

15

Page 16: Cockaert Inspiration Book 2012

B&B ITaLIa I Papilio

CaSSINa I LC2

fLEXfORM I Caroline

16

Page 17: Cockaert Inspiration Book 2012

WaLTER kNOLL I Cuoio Lounge

LEOLUX I Sella

17

PAllONe by leOluXPallone is Leolux’ meest herkenbare designmeubel. Eigenzinnigheid in een vormelijk jasje van futurisme en humor. klassieker en awardwinnaar sinds 1989. Een innemende verschijning om mee uit te pakken. Dit najaar uitzonderlijk geprijsd dankzij de exclusieve ‘Limited Edition’ relaunch.

Page 18: Cockaert Inspiration Book 2012

LINTELOO I Vanity

aRCO I Turnover

ZaNOTTa I Oliver

18

ZaNOTTa I Kapstok Sciangai & zitzak Sacco

Page 19: Cockaert Inspiration Book 2012

B&B ITaLIa I Surface

DESaLTO I Maxit

DESaLTO I Mix it

aRCO I Encore

aLIaS I To Taime

‘design can be art. design can be

aesthetics. design is so simple,

that’s why it is so complicated.’

Paul Rand, graphic designer

19

Page 20: Cockaert Inspiration Book 2012

HULSTa I Lilac

HULSTa I Encado

HULSTa I Tameta HULSTa I Simia

20

hulSTA, mAATWeRKmeeSTeR OP eIgeN hOuTjeDe absolute topper van het maatwerk en systeemmeubelen kan niet Duitser zijn. Hülsta houdt zowel ontwerp, fabricatie als distributie in eigen handen. Een home office onder uw schuin dak, een elegant kastensysteem langs de trap of een plafondhoge televisiewandkast? Bij Hülsta zijn ze uit het goede hout gesneden. Geen individuele kasten, maar een oogstrelend aanbod aan opbergmogelijkheden. Deze haute couturiers voor de woonkamer en de slaapkamer vervaardigen modules met specifieke ophangsystemen, afwerkingen en combinaties. Stoere en authentieke houten lijnen voor mensen die houden van een actuele en tijdloze interieurvormgeving. absolute eyecatcher: de Mega-Design-collectie. kom eens praten met ons interieurteam, ervaar de oneindige aanpassingsmogelijkheden.

Page 21: Cockaert Inspiration Book 2012

HULSTa I Mega-Design

lIvINg

21

Page 22: Cockaert Inspiration Book 2012

pOLIfORM I Sintesi

MDf ITaLIa I Inmotion

kETTNakER I Soma

paSTOE I Vision

kETTNakER I Soma

22

SOmA by KeTTNAKeR Smart design, een vakje waarin u Kettnaker zeker mag opbergen. de Soma Wall units zetten bovenstaande stelling kracht bij. geheim ingrediënt bij dit opbergsysteem? de verwisselbare panelen! dankzij een geïntegreerde magnetenconstructie kunnen de 6 mm-dikke pane-len makkelijk vervangen of van plaats verwisseld worden. haal uw maximale voordeel uit de uitgebreide keuze afwerkingen in hout en lak en creëer een persoonlijke, eigenzinnige look voor elk van de vier seizoenen.

Page 23: Cockaert Inspiration Book 2012

INTERLUBkE I CubekETTNakER I Soma

paSTOE I A’dammer

pOLIfORM I Wall System

fOSCaRINI I A Plomb

23

Page 24: Cockaert Inspiration Book 2012

MOLTENI & C I 505

B&B ITaLIa I Flat.C

B&B ITaLIa I Flat.C

fLOS I Spun Light

24

Page 25: Cockaert Inspiration Book 2012

MISURa EMME I Tao 10

pIURE I Line

pIURE I Line

pIURE I Flex

‘design is a plan for arranging elements in such a way as best to accomplish a particular purpose.’

Charles Eames

25

Page 26: Cockaert Inspiration Book 2012

SpECTRUM I Pill

DESaLTO I Tafel Mac

26

SuShI by KRISTAlIA Simpel en mooi, innovatief en duurzaam: SuShI is een ‘furniture philosophy’. dit eet- of werkvlak presenteert een ongeziene kaart aan tafelmogelijkheden. drie onzichtbaar geïntegreerde verlengbladen ontplooien SuShI tot een dineerplatform van maar liefst 351 cm dat zich perfect aanpast aan uw gezelschap. verstelbare breedte (80, 90 en 100). Onderstel in aluminium of gelakt. Tafelblad in laminaat, glas of houtafwerking. Ook verkrijgbaar in Outdoorversie (p41).

MDf ITaLIa I Tafel Robin

Page 27: Cockaert Inspiration Book 2012

VaN ROSSUM I Lens

MORE I Stato

BONaLDO I Big Table

kRISTaLIa I Sushi

dININ

g

27

STATO by mORe less is more. Pure eenvoud in vorm en de overweldigende warmte van hout: Stato combineert het koelere designgevoel met het meest authentieke wat moeder natuur te bieden heeft. het resultaat? Alles behalve houterig, maar oogverblindend mooi, oerdegelijk en zeer verfijnd.verkrijgbaar in verschillende houtsoorten of matgeverfd in

elke RAl-kleur. maatwerk mogelijk.

Page 28: Cockaert Inspiration Book 2012

LEOLUX I Lirio

DESaLTO I Riga

CaRL HaNSEN I CH 24

VITRa I Dar

VITRa I Panton

aRpER I Palm

aRpER I Catifa

VITRa I Eames Elephant

ZaNOTTa I Lia

28

‘WheN FORTuNe cAllS, OFFeR heR A chAIR.’Beroemd Joods gezegde

Page 29: Cockaert Inspiration Book 2012

LEOLUX I Lirio

VITRa I EA 108

aRpER I Palm

aRTIfORT I Little Tulip

aLkI I Kuskoa tabouret en stoel

29

Page 30: Cockaert Inspiration Book 2012

ZaNOTTa I Lio

La paLMa I Thin

La paLMa I Miunn

BONaLDO I Skipping

kRISTaLIa I Face

kRISTaLIa I Joko

BONaLDO I Blues

kRISTaLIa I Elephant

La paLMa I Lem

LEOLUX I Lirio

30

Page 31: Cockaert Inspiration Book 2012

kRISTaLIa I Joko

LEOLUX I Spring

pOLIfORM I Grace

kRISTaLIa I Elephant *Nie

t cum

ulee

rbaa

r met

and

ere

prom

otie

s.

31

aLkI I Emea stoel

Page 32: Cockaert Inspiration Book 2012

MDf ITaLIa I Random

MDf ITaLIa I Random Cabinet MDf ITaLIa I Randomito

MDf ITaLIa I Flowchair

MDf ITaLIa I Bend

32

Page 33: Cockaert Inspiration Book 2012

33

TeNSe by mdF ITAlIA Technologisch vernuft dat verbluft. dat is Tense. deze tafel integreert zich perfect in elke ruimte, thuis of op kantoor (met kabeldoorgangen). verkrijgbaar in verschillende breedtes (90, 100, 120 of 150cm) en lengtes (160cm tot 400cm). Altijd zonder naad en dat met een tafelblad dat slechts 35mm dik is. Overweldiger van dienst: de materiaalkeuze. Aluminium frame opgevuld met polystyreen en tafelblad vervaardigd uit een perfecte mix van kunsthars en witte rotsmineralen. Absolute blikvanger.

MDf ITaLIa I Tafel Tense

Page 34: Cockaert Inspiration Book 2012

CaSaLIS I Slumber Pouf

Hay I Pinocchio Multi Colour

CaSaLIS I Bloom

34

cARPeTSNiets waardevoller dan een aaibare heimat met zacht karakter.

kom langs, loop op kousenvoeten door onze carpet-afdeling en ontdek een ruime collectie uitgesponnen vloeroplossingen van eigen en andere bodem, in leuke

kleuren en vormen.

Page 35: Cockaert Inspiration Book 2012

paOLa LENT I Cubo

BOMaT I Atacama

cARPeTS

35

Page 36: Cockaert Inspiration Book 2012

LIGNE ROSET I Ursuline

ZaNOTTa I Bureau Cavour

MOLTENI & C I 505

36

BONaLDO I Tree met verlichting

CaSSINa I Stoel Hola

Page 37: Cockaert Inspiration Book 2012

MaXaLTO I Bureau AC Executive

LUMINa I Flo Ambient

INTERLUBkE I Cube

hO

me O

FFIce

37

aRTEMIDE I Tafellamp Tolomeo

Page 38: Cockaert Inspiration Book 2012

LOUIS pOULSEN I Artichoke Poul Henningsen

VITRa I Coffeetable Isamu Noguchi

kNOLL I Barcelona Chair Ludwig Mies van der Rohe

fLOS I Arco Lamp Achille Castiglioni

VITRa I Lounge Chair Charles & Ray Eames

VITRa I EA 108 Charles & Ray Eames

CaSSINa I Utrecht Fauteuil Gerrit Thomas Rietveld

Charles Eames

‘The deTAIlS ARe NOT The deTAIlS,They mAKe The deSIgN.’

38

Page 39: Cockaert Inspiration Book 2012

clASSIc

SaRTIfORT I Orange Slice

Pierre Paulin

kNOLL I Tulip Table & Tulip Chair Eero Saarinen

CaSSINa I LC4 Le Corbusier

CaSSINa I Cicognino Franco Albini

fRITZ HaNSEN I The Swan & The Egg Arne Jacobsen

Franco Albini

Arne Jacobsen

Eero Saarinen

Poul Henningsen

Gerrit Thomas Rietveld

Pierre Paulin

Ludwig Mies van der Rohe

Charles & Ray Eames

Le Corbusier

Isamu Noguchi

Achille Castiglioni

39

cOcKAeRT clASSIcSCockaert Design presenteert met trots en eeuwigdurend respect een selecte groep ontwerpen van pioniers die niemand ooit voorbij zal streven. Op deze pagina’s en in onze showroom vindt u een tribute aan de durvers, denkers en doeners van het eerste designuur. Tijdloosheid heeft een vorm en een motor: de overtreffende kracht van pure eenvoud.

Page 40: Cockaert Inspiration Book 2012

kRISTaLIa I Plana

EXTREMIS I Ice Cube

EXTREMIS I Hopper

B&B ITaLIa I Collection Richard Schultz

EXTREMIS I Qrater

MDf ITaLIa I La Grande Table

40

ONTdeK ONZe OuTdOOR deSIgN cOllecTIeS!

Smaakmaker voor elke onvergetelijke zomeravond? Een comfortabele en toegankelijke opstelling. De grens tussen binnen- en buitenleven vervaagt; wat buiten schittert, kan zich evengoed in uw interieur profileren. Cockaert heeft heel wat stijlvolle meubelcollecties in huis die uw tuin net wat meer karakter kunnen bieden. Op het dakterras van onze showroom presenteren wij u de nieuwste exterieurtrends en verrassendste outdoor designontwerpen. In deze catalogus alvast wat verfrissende tips voor een ongetwijfeld verblindend mooie zomer 2012.

Page 41: Cockaert Inspiration Book 2012

Ou

TdOO

R

faST I Armstoel Forest

kRISTaLIa I Sushi Outdoor

EXTREMIS I Gargantua

EXTREMIS I Wood Stock

41

OuTdOOR deSIgN

FuRNITuRe meT INdOOR

cOmFORT-FAcTOR.

Page 42: Cockaert Inspiration Book 2012

HULSTa I Elumo

HULSTa I La Vela HULSTa I Elumo

HULSTa I Cutaro

HULSTa I Elumo

HULSTa I Multi-Forma

42

‘Slaap geeft het denken nieuwe impulsen.’Francis Bacon

Page 43: Cockaert Inspiration Book 2012

HULSTa I Elumo

SleeP-SeNSe

43

SleeP-SeNSe by cOcKAeRTEen efficiënt slaapprogramma is strikt persoonlijk en daar zijn ze zich op onze slaapcomfort-afdeling ‘Sleep-Sense’ volledig van bewust. Ons team van gediplomeerde slaapspecialisten gaat gretig op zoek naar uw gouden toegangspoort tot dromenland. kom lekker languit liggen en test een veelheid aan dure en minder dure matrassen. kies vervolgens een al dan niet motorische, ergonomisch slaapsysteem en bouw uw droombed op maat. auping, Beka, Swissflex of Magnitude; wij hebben de gediplomeerdste ceremoniemeesters van uw nachtrust in de aanbieding.

Uw wakker oog wil ook wat? Geef het dan de kost in onze uitgebreide textielafdeling en laat u versieren door de zijdezachte samenwerking tussen Beka en Olivier Strelli. Het laatste deeltje van dit inspiration boek biedt u alvast een voorslaapje.

ERBa I Studio inrichting

Page 44: Cockaert Inspiration Book 2012

MOLTENI & C I Gliss Quick MOLTENI & C I Gliss Quick

MOLTENI & C I Levante

44

glISS QuIcK by mOlTeNI & cGlashelder was de doelstelling van Molteni & C bij het ontwerpen van deze Gliss Quick: lanceer een oogverblindend modulair kleerkastsysteem met maximale functionaliteit dat

elke opbergbehoefte bevredigt. Gebruik enkel duurzame en vooruitstrevende materialen en presenteer een ongeziene waaier aan afwerkingsopties: schuif- en draaideuren, een waaier handgrepen en een wijde selectie

indelingsmogelijkheden. avant-garde voor uw haute couture? Mission accomplished.

B&B ITaLIa I Bed Tufty

Page 45: Cockaert Inspiration Book 2012

pOLIfORM I Stratus

NOTEBORN I Classic

NOTEBORN I Vice Versa

45

INTERLUBkE I Bed JalisB&B ITaLIa I Bed Tufty

Page 46: Cockaert Inspiration Book 2012

aUpING I Tonal Stripe aUpING I Dublin Maximus

aUpING I Quadrant

aUpING I Auronde

aUpING I Royaal

aUpING I Royaal46

checKlIST vOOR heT KIeZeN vAN eeN gOed SlAAPSySTeem: · Integreert u het nieuwe slaapsysteem in een bestaand bedkader of verkiest u een systeem op poten· Heeft u last van: rugklachten/allergie/transpiratie· Zoekt u een vaste of verstelbare bodem· Verkiest u een ééndelige of tweedelige matras · Wat zijn de binnenafmetingen van uw bestaand bedkader· Wil u zacht - medium - hard comfort· Gaat uw voorkeur uit naar lattenbodem, spiraalbodem of boxspring· Welke afmetingen Breedte: 90, 120, 140, 160, 180, 200 Lengte: 190, 200, 210, 220

Page 47: Cockaert Inspiration Book 2012

aUpING I Quadrant

aUpING I Milano

47

AuPINg NIghTS, BeTTeR dAySDeze grensoverschrijdende rustbrengers ontwaakten meer dan een eeuw geleden in Nederland. aanvankelijke specialiteit: spiraalbodems. De droom werd groter, het expertiseveld ruimer: matrassen, boxsprings, dekbedden en kussens. Jarenlang onderzoek en bijsturing leidden uiteindelijk tot de driepijlerfilosofie van auping. Elk bed wordt ontwikkeld op basis van de 3 onvermijdelijke bedgeheimen: ventilatie, ondersteuning en drukverlaging. auping Nights, Better Days; geen praat voor de vaak, dat merkt u meteen wanneer u komt proefliggen.

aUpING I AVS bodem & matras Dublin III

Page 48: Cockaert Inspiration Book 2012

O. STRELLI by BEka I Colors Sand

48

OlIvIeR STRellI by BeKA Sereen, hedendaags en vrouwelijk met een aangeboren gevoel voor esthetiek. Dat is de textielcollectie van Beka. Mode-icoon Olivier Strelli zorgt er samen met Beka voor dat uw pad naar dromenland tot in de puntjes verzorgd is. flaneer onbezorgd en laat u draperen in de mooiste patronen op de stoffen die het allerprettigst aanvoelen.fashionwise uw stoutste dromen tegemoet!

100% BelgISch vAKmANSchAP

O. STRELLI by BEka I Continental met hoofdbord verstelbaar

Page 49: Cockaert Inspiration Book 2012

BEka I Romantic

BEka I Bolero

49

BeKAGoed slapen kan in alle zachtheid, dat bewijst Beka. Onvermoeibaar zoekt deze slaapspecialist sinds jaar en dag naar de ultieme verkwikkende nachtrust. Vroeger adviseerden zelfs artsen een plank onder een matras te plaatsen. ‘Hoe harder het bed, hoe beter voor de rug’, luidde het. Niets blijkt minder waar. Recent ergonomisch onderzoek bevestigt: de intensiteit van de nachtrust wordt bevorderd door een ondersteuning die zich aan het lichaam aanpast. Het bekken vraagt meer steun dan de schouders. En net daar biedt de decennialange ervaring en het vakmanschap van Beka de oplossing. Slaap zacht, als een roos op beide oren.

O. STRELLI by BEka I Continental met hoofdbord Soft

* Aanbod geldt bij aankoop van een compleet slaapsysteem bestaande uit twee lattenbodems en twee matrassen.

-50% op de

tweede matras*

van 28 september tot

12 november 2012.

Het slaapsysteem,

dat zich op mij instelt.

Page 50: Cockaert Inspiration Book 2012

MaGNITUDE I Ledra

MaGNITUDE I Classico

MaGNITUDE I Essenza

zwart k derke

50

mAgNITudeSommigen beschouwen hen als meubelmakers, anderen eerder als stoffeerders, maar zelf treden ze het liefst naar buiten als ontwerpers van uw droombed. Op de meest ambachtelijke wijze vervaardigt Magnitude uw boxspring, hoofdpaneel of bedbank. Maatwerk dat wordt aangeleerd, gekoesterd & verfijnd door elke volgende generatie. Van minimalisme tot barok, altijd met aandacht voor de kleinste details. Droom van weelde, slaap in Magnitude en geniet van hoogstpersoonlijk comfort.

actIemAgNITudeBed Classico

€ 4.028€ 2.992

Page 51: Cockaert Inspiration Book 2012

ShOWROOm 1antipode ı arco ı Bomat ı Bonaldo ı Brühl ı Casa Milano ı De Sede ı Dix Heures Dix ı Draenert ı Driade ı D Tec ı Durlet ı Erba ı Erpo ı fjords ı former ı foscarini ı fSM ı Himolla ı Hülsta ı Jongform ı Joli ı Jori ı kartell ı kff ı kristalia ı Leolux ı Linteloo ı Magis ı Misura Emme ı Montis ı Naos ı Noteborn ı piure ı porada ı Rolf Benz ı Sur&plus ı Tonelli ı Van Rossum ı Willisau

ShOWROOm 2alias ı anna Torfs ı arketipo ı arper ı artemide ı artifort ı B&B Italia ı Bic ı Bloom ı Carl Hansen ı Casalis ı Cassina ı Ceccotti ı Cerruti Baleri ı Classicon ı Cor ı Danskina ı Desalto ı Extremis ı fiam ı flexform ı flos ı fritz Hansen ı Hay ı Interlübke ı Joli Outdoor ı Jov ı kettnaker ı knoll International ı Lago ı La palma ı Ligne Roset ı Louis poulsen ı Luceplan ı Lumina ı Maxalto ı MDf Italia ı Minotti ı Moooi ı Molteni & C ı More ı pallucco ı paola Lenti ı pastoe ı poliform ı Quinze & Milan ı Serralunga ı Team by Wellis ı Vitra ı Walter knoll ı Zanotta

SleeP-SeNSeauping ı Beka ı Magnitude ı Olivier Strelli ı Swissflex ı Slabbinck ı Lysdrap ı Verilin

OSSegemSTRAAT 10 -12 & 29 I meISe I [email protected] I WWW.cOcKAeRT.Be

dagelijks 11u-18u ı Zondag 14u-18u ı gesloten op woensdag & feestdagenTijdens de maanden mei, juni, juli & augustus: zondag gesloten

a12

‹ BRUSSEL aNTWERpEN ›

3 ShOWROOmS !

SLEEp-SENSECOCkaERT

SHOWROOM 1

COCkaERT

SHOWROOM

2

GENT-aaLST e40

HaLLE-BERGEN

RING BRUSSEL

BOOM-aNTWERpEN a12

cOcKaertaNTWERpEN-MECHELEN e19

LEUVEN-LUIk e40

WaVER e411

Page 52: Cockaert Inspiration Book 2012

WWW.cOcKAeRT.Be

ww

w.c

anad

a-ge

nt.b

e