Clubblad oktober 2008

16
D TV’84 1 Terwijl velen van jullie weer aan de competitie begonnen zijn, zit ik tegenwoordig zaterdagmiddag thuis. Goed dat ik gestopt ben met tafeltennissen, nu heb ik tenminste tijd om een clubblad te maken. Dat is voor mij niet vreselijk veel werk, ik denk dat Karin meer tijd kwijt is aan de opmaak. Die ziet er dan toch ook elke keer weer prachtig uit. Dat belooft wat voor het jubileumboek dat in voorbereiding is! Daarover lees je meer in dit clubblad. Verder word je op de hoogte gebracht van allerlei gebeurtenissen binnen de club. Ook handig voor mij, zo weet ik toch een beetje wat jullie allemaal meemaken. Want, ik mis jullie best een beetje hoor. Vanuit Utrecht wens ik jullie veel succes en plezier de komende weken. En, heb je even tijd over? Mail dan eens wat leuke verhalen uit De Doorbraak! Annemiek en Karin [email protected] INHOUDSOPGAVE 2 AGENDA 2 VAN HET BESTUUR 3 JUBILEUMNIEUWS 4 BESTELFORMULIER T-SHIRT 5 BESTELFORMULIER JUBILEUMBOEK 8 AFDELINGSKAMPIOEN- SCHAPPEN LOCHEM 9 JEUGDTEAM 6 1 5 VERJAARDAGEN 1 5 KIEKJES UIT DE DOORBRAAK 16 VERENIGINGSINFORMATIE R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R R ctioneel R R R 9 8 P.S. Misschien heb je het al gevoeld, het clubblad is wel een beetje licht deze keer. We beloven je een extra zware december- editie. Helaas leert de ervaring dat stukjes voor het clubblad niet aan de boom groeien of uit de lucht komen vallen, dus vragen we JOU om ons te helpen! Blijf vooral achter de tafeltennistafel staan, maar kruip ook eens achter de computer om ons hier over te vertellen!

description

Clubblad oktober 2008

Transcript of Clubblad oktober 2008

Page 1: Clubblad oktober 2008

D T V ’ 8 4

1

Terwijl velen van jullie weer aan de competitie begonnen zijn, zit ik tegenwoordig zaterdagmiddag thuis. Goed dat ik gestopt ben met tafeltennissen, nu heb ik tenminste tijd om een clubblad te maken. Dat is voor mij niet vreselijk veel werk, ik denk dat Karin meer tijd kwijt is aan de opmaak. Die ziet er dan toch ook elke keer weer prachtig uit. Dat belooft wat voor het jubileumboek dat in voorbereiding is! Daarover lees je meer in dit clubblad. Verder word je op de hoogte gebracht van allerlei gebeurtenissen binnen de club. Ook handig voor mij, zo weet ik toch een beetje wat jullie allemaal meemaken. Want, ik mis jullie best een beetje hoor. Vanuit Utrecht wens ik jullie veel succes en plezier de komende weken. En, heb je even tijd over? Mail dan eens wat leuke verhalen uit De Doorbraak!

Annemiek en [email protected] IN

HO

UD

SO

PG

AV

EIN

HO

UD

SO

PG

AV

E

2 AGENDA

2 VAN HET BESTUUR

3 JUBILEUMNIEUWS

4 BESTELFORMULIER T-SHIRT

5 BESTELFORMULIER JUBILEUMBOEK

8 AFDELINGSKAMPIOEN- SCHAPPEN LOCHEM

9 JEUGDTEAM 6

15 VERJAARDAGEN

15 KIEKJES UIT DE DOORBRAAK

16 VERENIGINGSINFORMATIE

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRedactioneelRedactioneelRR9

8

P.S. Misschien heb je het al gevoeld, het clubblad is wel een beetje licht deze keer. We beloven je een extra zware december-editie. Helaas leert de ervaring dat stukjes voor het clubblad niet aan de boom groeien of uit de lucht komen vallen, dus vragen we JOU om ons te helpen!

Blijf vooral achter de tafeltennistafel staan, maar kruip ook eens achter de computer om ons hier over te vertellen!

Page 2: Clubblad oktober 2008

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

2

Waarschijnlijk hebben jullie al wel gehoord dat de fi rma Kalshoven besloten heeft een einde te maken aan de sponsorovereenkomst die ze ruim twintig jaar met DTV ‘84 hebben gehad.

Een zakelijk geschil met de gemeente is de reden dat Kalshoven alle sponsoring met onmiddellijke ingang heeft stopgezet. In een gesprek vertelde Bert Kalshoven dat het hem met name richting DTV aan het hart ging dat hij deze beslissing heeft genomen.Het zal duidelijk zijn dat het ons ook pijn doet. Waar vind je in deze tijd een sponsor die een vereniging zo lang trouw blijft, en andersom natuurlijk.

Arie Boerman en ik hebben dan ook onze dank naar Kalshoven uitgesproken en bedankt voor de jarenlange samenwerking.

Afgesproken is dat we in de Kalshoven-shirts blijven spelen tot we een nieuwe hoofdsponsor hebben gevonden.

Daar zijn we ondertussen druk mee bezig, maar heb je een suggestie geef die dan door aan Arie of mij.

Jan Brandriet

OKTOBER 20 Clubkampioenschappen Senioren B (4e t/m 6e klasse)

NOVEMBER 6 Bestuursvergadering15 Avondactiviteit voor de jeugd (19.00 uur)19 Recreanten Snerttoernooi

20 Algemene ledenvergadering

DECEMBER 22 KinderTafelTennisFeest 29 Oliebollentoernooi (19.45 uur)Oliebollentoernooi (19.45 uur)

AGENDA 20

• V

AN

HE

T B

ES

TU

UR

Page 3: Clubblad oktober 2008

D T V ’ 8 4

3

• • • • • J U B I L E U M N I E U W S • • • • •

BOEKEN VERKOOPIn het vorige clubblad hebben jullie kunnen lezen over onze eerste actie om geld op te halen voor ons jubileumfeest op 9 mei 2009. Door boeken te verkopen op de rommelmarkt hebben we al meer dan 100 euro opgehaald.Iedereen voor het aanbieden, verkopen én kopen van de boeken bedankt!De boeken die over zijn, kun je nog steeds kopen. In de Doorbraak staat een boekenkast, neem gerust een kijkje!

PENNEN VERKOOPOp ons jubileum kun je een spectaculaire show verwachten, wat dit precies is houden we nog even geheim. Maar je kunt wel alvast je eigen DTV-pen kopen en verkopen om het feest op 9 mei in je agenda te noteren! We hopen dat elk lid zijn of haar best wil doen om wat pennen, voor 1 euro per stuk, te verkopen aan vrienden, buren, klasgenoten, familie of tegenstanders. De beste pennenverkoper krijgt een verrassing.

T-SHIRTSTer gelegenheid van ons 25-jarig bestaan bieden we je de mogelijkheid om je jubileumshirt, een echt collectorsitem, nu alvast te bestellen!Je kunt kiezen uit een rood of zwart t-shirt in dames of heren-model met speciale opdruk. Het shirt kost 15 euro. In januari 2009, bij de start van het competitieseizoen zijn de shirts klaar en kun je ze ophalen en betalen.Dus teken nu in op de lijst in de Doorbraak, via het formulier op de

volgende pagina of stuur even een mailtje naar [email protected]@dtv84.nl. (Inschrijven verplicht je tot betalen en ophalen van je t-shirt)

JUBILEUMBOEKOp 9 mei 2009 verschijnt het jubileum -boek. Hierin lees je over alle gebeur-tenissen rondom DTV de afgelopen 25 jaar, maar ook veel nieuws! Edith kan zomaar in de Doorbraak staan om jou op de foto te zetten, en wil je die foto terugzien, dan kun je je nu ook alvast inschrijven voor dit boek! 25 jaar geschiedenis, voor maar 5 euro per stuk, een koopje toch! (Wil je nu alle exemplaren opkopen zodat anderen jouw foto niet te zien krijgen, dan is dit ook onderhandelbaar ;-))Ook hiervoor geldt inschrijven op de lijst in de Doorbraak, het formulier of per mail, en verplichting tot betaling.Ken je bedrijven die willen adverteren in het boek? Neem dan even contact met ons op.

JUBILEUMHYVEDe “Reünie DTV’84-hyve heeft ondertussen al 72 leden! Maar er zijn vast nog veel meer (oud-)Dtv’ers die nog niet aangemeld zijn, dus nodig ze uit viahttp://jubileumdtv84.hyves.nl/.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn we dus al druk bezig om te zorgen dat jullie volgend jaar een geweldig feest krijgen. Leuke ideeën of helpende handen zijn altijd welkom! Vragen en suggesties kun je mailen naar [email protected]

Page 4: Clubblad oktober 2008

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

4

25 dtv’84

25

dtv’84

Naam:

E-mail:

Model dames heren

Maat s m l xl xxl

Kleur rood zwart

Lever dit formulier in bij de Doorbraak of bij Debbie (van Bruggenplein 2b).Of mail bovenstaande gegevens naar [email protected].

Ja, ik wil graag voor € 15,- het JUBILEUM T-SHIRT bestellen!

Het t-shirt is te bestellen in een rode of zwarte variant, bekijk voor de kleurenafbeelding het clubblad op de website of kijk bij de lijst in de Doorbraak!

Page 5: Clubblad oktober 2008

D T V ’ 8 4

5

25 dtv’84

25

dtv’84

Ja, ik wil graag voor € 5,- het JUBILEUMBOEK bestellen!

Naam:

E-mail:

Aantal:

Lever dit formulier in bij de Doorbraak of bij Debbie (van Bruggenplein 2b).Of mail bovenstaande gegevens naar [email protected].

OPROEPJE: Wat mag er absoluut niet ontbreken in het jubileumboek van DTV? Schrijf een stukje en stuur het op! [email protected]

Ook (oude) foto’s zijn welkom!(bij voorkeur digitaal en minimaal 1MB)

Page 6: Clubblad oktober 2008

A D V E R T E N T I E S

Page 7: Clubblad oktober 2008

A D V E R T E N T I E S

“Sterk in elk merk”

Fons Eilert AutoserviceGoldkampstraat 6a • 7722 RN Dalfsen

tel. (0529) 43 22 83 • 06 11 42 09 04

Voor professioneel onderhoud / APK / reparatiesTegen scherpe prijzen!

www.decohomebruins.nl

Hier kan ook UW ADVERTENTIEstaan!Informeer naar de mogelijkheden!

Page 8: Clubblad oktober 2008

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

8

AFDELINGSKAMPIOENSCHAPPEN LOCHEM 2008

Wij Willianne, ik (Rianne) en chauffeur Hilda zijn 14 juni naar de afdelingskampioenschappen in Lochem geweest. Wij gingen om half 8 bij De Doorbraak vertrekken toen waren wij om ongeveer 9 uur in Lochem. Ik moest wedstrijden spelen. Wij zijn allebei 2de geworden dus allebei een beker gewonnen. Wij waren om ongeveer 5 uur thuis. Het was een hele leuke en gezellige dag.

Rianne

Beste clubleden,Beste clubleden,

Jullie weten misschien nog dat er eind vorig jaar enig verfwerk is uitgevoerd in ons clubgebouw. Het befaamde rood op de stoelen en het houtwerk ziet er weer fris uit. Berend Wesselink, man van ons clublid Joke, heeft een groot aandeel in deze opknapbeurt gehad. Geheel vrijwillig en zonder zelf lid te zijn heeft hij alle deuren een beurt gegeven.

Dat werk heeft hij onlangs ook aan de buitenkant gedaan en ons gebouw ziet er weer geweldig uit. Wij zijn hem daarvoor natuurlijk erg dankbaar en ik heb hem namens DTV een fl es wijn gebracht. Hij heeft beloofd dat hij die op onze gezondheid en natuurlijk ook op die van hemzelf en van Joke zal opdrinken.

Jan Verheijen

Page 9: Clubblad oktober 2008

D T V ’ 8 4

9

Jeugdteam 6

Jeugdteam 6?! Zal de oplettende lezer zich afvragen, dat team bestaat toch helemaal niet? Als je dat denkt heb je in principe gelijk, omdat we een meisjes 1 en een jongens 1 hebben, en dus het derde jeugdteam team 2 is, oftewel, jeugdteam 6 is op papier dus team 5.

Dit team is dan ook niet zo maar een team, maar een team vol tafeltennistalenten; Jery Wormmeester, Joanne Holtrust, Bram Steen, Marjolein en Michiel van de Riet en Ilona van Dort.Zes spelers dus, een heleboel voor een tafeltennisteam, maar hierbij moet wel worden gezegd dat de meeste wedstrijden worden gespeeld door Jery, Joanne en Bram, terwijl Marjolein, Michiel en Ilona elk een wedstrijdje of 2/3 zullen meespelen.

In de afgelopen drie wedstrijden, (twee keer tegen Tafeltennis Zwolle en één keer tegen Smash´70) heeft dit team vier punten behaald, misschien niet heel veel, maar dat hoeft ook allemaal nog niet, voor vijf van de zes spelers is dit het eerste seizoen, en voor Jery is dit pas zijn tweede seizoen. En dat terwijl er bij de tegenstanders veel spelers zijn die al een tijdje langer op tafeltennis zitten en competitie spelen. Het belangrijkste voor dit seizoen en ook volgend seizoen is dan ook dat, zoals Jery dat mooi zei onderweg naar Hattem, ‘we gewoon plezier moeten hebben’zoals Jery dat mooi zei onderweg naar Hattem, ‘we gewoon plezier moeten hebben’zoals Jery dat mooi zei onderweg naar Hattem,

, en dat is natuurlijk helemaal waar.

En dat er plezier wordt gemaakt in team 6 (of team 5, wat je wilt), staat vast. Ik heb zelden een team gezien dat zoveel plezier heeft om te tafeltennissen en zo goed met elkaar kan opschieten. Superleuk natuurlijk, en ook de tegenstanders vinden het een stuk gezelliger als team 6 in de zaal is, zoals afgelopen zaterdag in Hattem, waar ze zich dit team zeker zullen herinneren.

Ik denk dan ook dat dit team, ondanks dat het voor het eerst competitie speelt, een goed voorbeeld kan zijn voor sommige andere (jeugd)teams bij DTV: natuurlijk is tafeltennis belangrijk als je competitie speelt, maar je kunt gewoon niet altijd winnen, en dat is iets wat in team 6 beter wordt begrepen dan in welk ander jeugdteam dan ook.

Page 10: Clubblad oktober 2008

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

10

En als je nou kunt kiezen tussen winnen en geen leuk team, of verliezen en een superleuk team, weet ik zeker dat iedereen kiest voor verliezen en een superleuk team, gezien alle commotie elk seizoen weer rond het bekend maken van de teamindelingen.

MAAR, bedenk dan wel dat als je een leuk team wilt, dat je jezelf daar ook naar zult moeten gedragen, en dus niet de hele morgen bij een competitiewedstrijd bij andere mensen moet gaan zitten, in plaats van bij je teamgenoten. Je bent een team, dus als je teamgenoot moet spelen, kijk dan ook naar hem of haar, en ga vooral niet moeilijk lopen doen als je moet tellen, zoek geen uitweg om daar onderuit te komen, je bent met z´n allen een team!

Kortom, als je even twijfelt hoe leuk tafeltennis ook al weer is, kom gerust eens kijken bij een wedstrijd van team 6, en je weet meteen weer waarom het zo leuk is om te tafeltennissen en

waarom het zo gezellig is om mee te doen aan een teamsport. Als je alleen maar even terugdenkt aan al die leuke dingen die team 6 de afgelopen weken al gedaan heeft; de eerste wedstrijden vol zenuwen zien spelen, Bram die samen met de tegenstander gaat juichen nadat de wedstrijd was afgelopen, Marjolein helpen tellen vanaf de zijkant met vooraf afgesproken tekens, Joanne die het elke week voor elkaar krijgt om een potje te winnen, samen met Jery ‘Samson & Gert-koekjes’ eten, voor het eerst een dubbelwedstrijd spelen en daar nog niet alles van snappen (is ook lastig al dat draaien ;)), Bram die bij het tossen nog even snel de bal in z´n andere hand doet nadat de tegenstander heeft gekozen en zo de tos wint, en uiteraard Jery die in Hattem z´n eerste potje won, met 12-10 in de vijfde game zelfs. Kortom, een superleuk begin van de competitie van een superleuk team waar jullie allemaal nog veel gaan horen!

Rob

VOLLEYBAL IN DE DOORBRAAK?

Volleybalvereniging Hands Up bestond

25 jaar en heeft dat in de Doorbraak

gehouden. DTV moest deze avond

verzorgen en Ton Kneijber heeft

daar een koud – warm buffetje voor

gemaakt. Aan deze avond waar 52

personen op kwamen heeft DTV

€ 400,- aan over gehouden.

Page 11: Clubblad oktober 2008

A D V E R T E N T I E

Anth. Fokkerstraat 3 Marslanden-B 8013 NS ZwolleTel: 038 465 49 06 - Fax: 038 465 39 75 - E-mail: [email protected]

tapijt keuze centrum bvtapijt keuze centrum bvtapijt keuze centrum bv

Het adres voor:

TAPIJT, VINYL, MARMOLEUM,

PVC VLOEREN, LAMINAAT,

PARKET, GORDIJNEN EN

B INNENZONWERING

Zie ook onze website www.tapijtkeuzecentrum.nl

Page 12: Clubblad oktober 2008

A D V E R T E N T I E S

STOLTEVeldkampje 5OUDLEUSENTEL. 0529-471421Geopend : maandag t/m donderdag 9.00 tot 18.00 uurvrijdag 9.00 tot 21.00 uur - zaterdag 9.00 tot 16.00 uur

wist u dat wij,- tapijt - tv’s - magnetrons - vinyl - videorecorders - klein huish.art. - lopers - radio’s - bankstellen - verf - kasten - behang - bedden - lampen - gereedschappen - eethoeken - wasmachines - speelgoed - tv kasten - koelkasten - pannen - vloerkleden - diepvriezers - koffi ezetapparaten - kleinmeubelen - friteuses

Hier kan ook UW ADVERTENTIEstaan!

Informeer naar de mogelijkheden!

Page 13: Clubblad oktober 2008

www.dtv84.nl

A D V E R T E N T I E S

Page 14: Clubblad oktober 2008

De Peugeot 308 vanaf € 18.950,-. In genoemde consumentenadviesprijs is de bonus-malusregeling op basis van het energielabel verwerkt. Adviesleaseprijs vanaf € 375,- excl. BTW en incl. vervangend vervoer, bij een contract van 48 mnd/20.000 km p.j. op basis van full operational lease. Gem. verbr. (afh. van type motor) 4,5-7,9; km/l: 22,2 – 12,7; CO

2: 120 – 188 gr/km. Wijzigingen voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.peugeot.nl.

De nieuwe Peugeot 308 ademt in alles een sfeer van evenwichtig-heid en doeltreffendheid uit. Hij staat stevig op zijn wielen en het kan niet anders dan dat hij de weg perfect beheerst. De Peugeot 308 is de nieuwe referentie in zijn klasse, verpakt in een schitterend, maar herkenbaar design boordevol nieuwe techniek en uitrusting! Kom snel langs in de showroom of maak een afspraak. De Peugeot 308 is er al vanaf € 18.950,-.

AUTO PALACE DALFSEN Wilhelminastraat 78 Tel.: (0529) 43 12 37 www.autopalace.peugeot.nl

Nieuw. De Peugeot 308. A WIND OF CHANGE

A D V E R T E N T I E

Page 15: Clubblad oktober 2008

D T V ’ 8 4

15

KIEKJES UIT DE DOORBRAAK

Heb jij ook een leuk kiekje in de Doorbraak gemaakt? Stuur ’m op naar [email protected].

De bouw van de Doorbraak, 1986

Heb jij ook een leuk kiekje in de Doorbraak gemaakt? Stuur ’m op naar [email protected].

Dames 1e klasse, kampioen in 1986

KIEDOORBRAAK

Deze keer wat kiekjes uit de oude doos!

OktoberOktoberO7 Mies Luiten8 Jeffrey Weelink 9 Henk Simonse 9 Jos van der Vegt14 Maaike Bollemaat14 Michael Weelink19 Nienke van der Vegt28 Caroline Majoor31 Bart Seinen

NovemberNovemberNovem 3 Joep Hensen 3 Ewoud Kroeze 8 Rikie Hollak 9 Marjolein Boerdijk11 Nick Boerman11 Lois Laarman13 Remco van der Weerd23 Joke Wesselink23 Ezra de Lange30 Gea Niens

DecemberDecemberDecem 6 Jacqueline Zwakenberg14 Ruben Huppelschoten15 Annemijn van der Velde17 Bert Jan Boessenkool18 Gé Achterberg21 Rens van der Vegt23 Freek Bennink23 Cor Verheul

Page 16: Clubblad oktober 2008

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

16

VerenigingsinformatieTafeltenniscentrum ‘De Doorbraak’ Smidswegje 4 tel. 434297 ‘De Doorbraak’ Smidswegje 4 tel. 434297Voorzitter Jan Brandriet Ruitenborghstraat 43 tel. 432576 Jan Brandriet Ruitenborghstraat 43 tel. 432576Secretaris Debbie Matenaar Burg. van Bruggenplein 2b tel. 06-38748093 Debbie Matenaar Burg. van Bruggenplein 2b tel. 06-38748093Pennningmeester Claudi Wormmeester Kosterserf 3 tel. 435756 Claudi Wormmeester Kosterserf 3 tel. 435756Zaalwacht jeugd Nienke van der Vegt Hagenweg 16 tel. 06-20123310 Nienke van der Vegt Hagenweg 16 tel. 06-20123310 Cindy Veltman Irenestraat 4 tel. 06-27473248 Cindy Veltman Irenestraat 4 tel. 06-27473248Competitieleider Ben van de Wetering Meesterserf 16 tel. 06-13096793 Ben van de Wetering Meesterserf 16 tel. 06-13096793Coördinator activiteiten Jouwert Turkstra Van Ostadestraat 100 tel. 450903 Jouwert Turkstra Van Ostadestraat 100 tel. 450903 Ommen Ommen

Trainers Barteld van Oenen tel. 435537 Barteld van Oenen tel. 435537 Hermen Bollemaat tel. 435333 Hermen Bollemaat tel. 435333 Rob Koggel tel. 0572-372284 Rob Koggel tel. 0572-372284 Marc Noorda tel. 06-42737907 Marc Noorda tel. 06-42737907

Erelid Alie Ekkelenkamp Alie EkkelenkampLid van verdienste Luc v.d. Maaten, Henk Mannes Luc v.d. Maaten, Henk Mannes

Schoonmaakregeling Jeanet Bollemaat tel. 435333 Jeanet Bollemaat tel. 435333Vervoersindeling jeugd Alie van Oenen tel. 433999 Alie van Oenen tel. 433999

Technische commissie Barteld van Oenen (voorzitter, tel. 435537), Ben van de Wetering Barteld van Oenen (voorzitter, tel. 435537), Ben van de Wetering en Rob Koggel en Rob KoggelActiviteitencommissie Jouwert Turkstra (voorzitter), Edith Bouwman, Eline Bollemaat, Nienke Jouwert Turkstra (voorzitter), Edith Bouwman, Eline Bollemaat, Nienke van der Vegt, Gerrita van Faassen, Marjolein Boerdijk en Caroline Majoor van der Vegt, Gerrita van Faassen, Marjolein Boerdijk en Caroline MajoorActiecommissie Aaltjo Klooster en Jan Verheijen Aaltjo Klooster en Jan VerheijenKantinedienstcommissie Christien Ruitenberg en Mies Luiten Christien Ruitenberg en Mies LuitenSponsorcommissie Arie Boerman (voorzitter, tel. 471787) en Mies Luiten Arie Boerman (voorzitter, tel. 471787) en Mies LuitenToernooien en PR Hilda Schipper Hilda Schipper

Contributie Jeugd t/m 17 jaar € 6,- p.m., bij niet-automatische incasso € 7,- Jeugd t/m 17 jaar € 6,- p.m., bij niet-automatische incasso € 7,- Senioren € 9,- p.m., bij niet-automatische incasso € 10,- Senioren € 9,- p.m., bij niet-automatische incasso € 10,-T.T.T n.v. Penningmeester DTV’84 p/a Praamstraat 92, Lemelerveld Penningmeester DTV’84 p/a Praamstraat 92, LemelerveldRekeningnummer Postbank: 254701 Rabobank: 312885628 Postbank: 254701 Rabobank: 312885628Beëindiging lidmaatschap Alleen mogelijk per eind juli Alleen mogelijk per eind juli

Website www.dtv84.nl www.dtv84.nlRedactie website Nienke en Karin van der Vegt ([email protected]) Nienke en Karin van der Vegt ([email protected])

Redactie clubblad Annemiek Brandriet en Karin van der Vegt Annemiek Brandriet en Karin van der VegtDistributie clubblad Alie en Gerard Ekkelenkamp Alie en Gerard EkkelenkampOplage clubblad 135 stuks 135 stuksInleveradres kopij Annemiek Brandriet: [email protected] Annemiek Brandriet: [email protected]

Inleverdatum kopij 29 november 2008