Clubblad augustus 2009

32
DTV’84 1 Het begin van een nieuw seizoen is altijd een mooi moment om nog even terug te blikken. Dat doen we dan ook in dit clubblad/infobulletin. Nog een keer terugkijken naar dat fantastische jubileumfeest bijvoorbeeld, dat veel leden en oud-leden naar de Doorbraak bracht. Voor mij (Annemiek) persoonlijk kreeg het feest later nog een extra feestelijk tintje. Er waren meer ballonnen opgeblazen dan er jeugdleden waren en dus mocht ik ook een kaartje schrijven. Mijn ballon werd nog gevonden ook! En via de c1000 kreeg ik een kaartje met een onleesbaar Duits gekrabbel. Overigens heeft de redactie van dit clubblad een nieuw lid. Dionne Damman liet weten ons wel te willen helpen. Daar zeggen wij geen nee tegen. En Dionne is gelijk actief aan de slag gegaan, super! Ik hoop dat iedereen een fijne vakantietijd heeft gehad en dat jullie allemaal vol goede moed weer achter de tafels kruipen. Succes en veel plezier! Annemiek, Karin en Dionne. INHOUDSOPGAVE 2 AGENDA 2 VAN HET BESTUUR 3 CONTRIBUTIE 4 KONINGINNEDAG 5 SPORTIEVE UITWISSELING IN DALFSEN 6 JUBILEUMFEEST 8 DTV-BALLONNEN IN DUITSLAND 10 REACTIES OP HET JUBILEUMFEEST 13 JUBILEUM TOERNOOI 13 RECREANTEN TOERNOOI 16 RECREANTEN TAFELTENNIS 17 MUNTJES VERZAMELEN 17 SCHOONMAAKROOSTER 18 TEAMINDELINGEN 19 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 20 TRAININGEN JEUGD 24 GIGA KONIJNENHOL 26 INTERVIEW TEAM 1 29 NK SCHIEDAM 31 VERJAARDAGEN 32 VERENIGINGSINFORMATIE R edactioneel

description

Clubblad augustus 2009

Transcript of Clubblad augustus 2009

Page 1: Clubblad augustus 2009

D T V ’ 8 4

1

Het begin van een nieuw seizoen is altijd een mooi moment om nog even terug te blikken. Dat doen we dan ook in dit clubblad/infobulletin.

Nog een keer terugkijken naar dat fantastische jubileumfeest bijvoorbeeld, dat veel leden en oud-leden naar de Doorbraak bracht. Voor mij (Annemiek) persoonlijk kreeg het feest later nog een extra feestelijk tintje. Er waren meer ballonnen opgeblazen dan er jeugdleden waren en dus mocht ik ook een kaartje schrijven. Mijn ballon werd nog gevonden ook! En via de c1000 kreeg ik een kaartje met een onleesbaar Duits gekrabbel.

Overigens heeft de redactie van dit clubblad een nieuw lid. Dionne Damman liet weten ons wel te willen helpen. Daar zeggen wij geen nee tegen. En Dionne is gelijk actief aan de slag gegaan, super!Ik hoop dat iedereen een fijne vakantietijd heeft gehad en dat jullie allemaal vol goede moed weer achter de tafels kruipen. Succes en veel plezier!

Annemiek, Karin en Dionne.

INH

OU

DS

OP

GA

VE

2 AGENDA

2 VAN HET BESTUUR

3 CONTRIBUTIE

4 KONINGINNEDAG

5 SPORTIEVE UITWISSELING IN DALFSEN

6 JUBILEUMFEEST

8 DTV-BALLONNEN IN DUITSLAND 10 REACTIES OP HET JUBILEUMFEEST

13 JUBILEUM TOERNOOI

13 RECREANTEN TOERNOOI

16 RECREANTEN TAFELTENNIS

17 MUNTJES VERZAMELEN

17 SCHOONMAAKROOSTER

18 TEAMINDELINGEN

19 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

20 TRAININGEN JEUGD

24 GIGA KONIJNENHOL

26 INTERVIEW TEAM 1

29 NK SCHIEDAM

31 VERJAARDAGEN

32 VERENIGINGSINFORMATIE

Redactioneel

Page 2: Clubblad augustus 2009

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

2

AUGUSTUS 18 start trainingen 24 vrij spelen vanaf 19.30 uur 31 vrij spelen vanaf 19.30 uur

SEPTEMBER 4 clubkampioenschappen senioren A 5 clubkampioenschappen jeugd 7 clubkampioenschappen senioren B 12 start (landelijke) competitie 20 Voorronden Nat. D-Meerkampen senioren 27 1e C/D Jeugdranglijsttoernooi (Heel)

OKTOBER 11 1/4 finale Nat. D-Meerkampen senioren 17 2e C-Jeugdranglijsttoernooi (Hoorn) 18 1e B-Jeugdranglijsttoernooi (Hoorn)

AGENDA

• VAN HET BESTUUR •

Voor (bijna) iedereen zit de vakantie er waarschijnlijk weer op.Meestal levert dat een gevoel op dat je de komende tijd weer flink aan de slag kunt.Ik spreek de verwachting uit dat we het saamhorigheidsgevoel van het vorige seizoen (het jubileumfeest, de C1000 actie) na de zomer kunnen vasthouden.

Ik zou dat graag tot uiting zien komen tijdens de verschillende competitiedagen in het najaarsseizoen. Er zijn teams die spelen op de maandagavond, de vrijdagavond en de zaterdag. Het zou mooi zijn als recreanten en spelers van teams die vrij zijn voor aanmoedigingen en sfeer zorgen tijdens de wedstrijden.Het zou ook mooi zijn als onze jeugdleden, eventueel met ouders, zich zouden verbazen over het hoge niveau van het eerste damesteam en het landelijke jeugdteam. Kortom, kom eens naar elkaar kijken!

Het komend seizoen spelen we in nieuwe shirts. Eind augustus wordt de fraai oranje/zwarte C1000 outfit geleverd. Iedereen wordt in de gelegenheid gesteld om voor slechts € 5 een shirt te bemachtigen. Dit geld gaan we in een apart kledingfonds wegzetten om daarvan in de toekomst nieuwe kleding te kunnen kopen. Vanaf nu mag er niet meer in de shirts van onze vorige sponsor gespeeld worden.

Tot ziens in De Doorbraak!

Page 3: Clubblad augustus 2009

D T V ’ 8 4

3

Beste (ouders/verzorgers van) leden,

Zoals in de algemene ledenvergadering is besloten, wordt per 1 augustus 2009 de contributie verhoogd. Met ingang van 1 augustus 2009 gelden de volgende bedragen (bij automatische incasso):

JEUGD SENIOR RECREANT

Aantal maanden te betalen € 12,- € 12,- € 12,-

Bedrag bij maandincasso € 7,- € 10,- € 7,-

Bedrag bij kwartaalincasso € 21,- € 30,- € 21,-

Bedrag bij betaling per jaar € 84,- € 120,- € 84,-

Bij niet automatische incasso gelden de volgende bedragen:

JEUGD SENIOR RECREANT

Aantal maanden te betalen € 12,- € 12,- € 12,-

Bedrag bij maandincasso € 8,- € 11,- € 8,-

Bedrag bij kwartaalincasso € 24,- € 33,- € 24,-

Bedrag bij betaling per jaar € 96,- € 132,- € 96,-

Diegene, die zelf eenmalig jaarlijks de contributie wil blijven betalen, kan het jaar-bedrag aanhouden dat geldt bij een automatische incasso, mits er voor 1 november betaald wordt.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op.

Claudi Wormmeesterpenningmeester0529-435756

CONTRIBUTIE

Page 4: Clubblad augustus 2009

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

4

OPTOCHT KONINGINNEDAG 2009

Ook dit jaar ontbrak DTV niet op Koninginnedag. Een aantal jeugdleden en jonge senioren hadden de koppen weer bij elkaar gestoken. Als thema voor de optocht werd ‘Terug uit Beijing’ gekozen.

Een aantal dagen voor de optocht zijn ze enorm druk geweest om een mooie wagen te bouwen. Op de wagen was een podium gebouwd, evenals een stukje van de Chinese muur. Uiteraard wilde iedereen op de wagen op het podium de 1e plaats innemen. Vol trots stonden ze met een beker in de hand op het podium.

Voor op de tractor zat vader Bollemaat die de wagen perfect heeft bestuurd.Er werden diverse sporten uitgebeeld. Natuurlijk tafeltennissers (die mochten niet ontbreken) maar ook een skeeleraar, een wielrenner en een hockeyer.De hele stoet kreeg onderweg veel bijval van het langs de weg aanwezige publiek. Voor de gedane moeite om ook dit jaar weer een mooie wagen te bouwen gaat alle hulde naar de vrijwilligers:

Marjolein Snijder Birgit Snijder Eline Bollemaat Maaike Bollemaat Dineke Bollemaat Caroline Majoor Marjolein Boerdijk Henri Holtrust Marco KollerRianne van Dort

Iedereen hartelijk bedankt voor jullie inzet en begeleiding van de DTV-kids.

Familie Wormmeester

Page 5: Clubblad augustus 2009

D T V ’ 8 4

5

SPORTIEVE UITWISSELING IN DALFSEN

Woensdag 15 april vertrok een geselecteerd gezelschap oud tafeltennissers c.q. recreanten, weliswaar op leeftijd doch jong van geest, vanuit Zwolle richting Dalfsen om aldaar samen met collega-liefhebbers een gezellige morgen te tafeltennissen. Het weer was meer dan uitstekend en met goede zin vertrok het gezelschap naar DTV, gevestigd in De Doorbraak te Dalfsen. Aldaar aangekomen werden we hartelijk verwelkomd door klokkengelui van de plaatselijke kerk. Op zich een heel mooi gebaar wat zoals te merken door iedereen zeker werd gewaardeerd.

Na welkom te zijn geheten door Alie Ekkelenkamp van DTV werd er eerst kennis gemaakt onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Nadat iedereen zich in sporttenue had gehesen werd door Alie Ekkelenkamp uitgelegd hoe die morgen gespeeld zou worden. Vanwege het grote gezelschap werd gekozen voor dubbelspel met kaarten, het zogenaamde 21-spel, waardoor je veel meer spelers op een morgen kunt plaatsen. Totaal waren er ongeveer 30 spelers. Het dubbelspel met kaarten is een spel waarbij men om de 2 serveert en je een game tot 21 speelt. Daarbij trek je een kaart en de zwarte koningen spelen met elkaar tegen de rode koningen (zo ook met vrouwen, boeren). Na elke game worden de punten opgeschreven en wordt een nieuwe kaart getrokken. Op deze wijze ontstaat er telkens een ander dubbel. Er ontstond dan ook een meer dan gezellige ‘competitie’ , soms zeer luidruchtig! Van een wedstrijd tussen Zwolle en Dalfsen was dan ook geen sprake, het was een gezamenlijk tafeltennisgebeuren met een knipoog naar je persoonlijke kunnen, want de speler of speelster met de meeste punten werd in het zonnetje gezet.

Nadat er 9 games waren gespeeld was Joke Wesselink degene met de meeste punten n.l. 155. Proficiat!! Tweede was Like Lyons (146), beiden van DTV en als derde werd J.J. Taat (142) van Zwolle aangewezen. Na afloop werden door Alie Ekkelenkamp namens DTV en Henk Blom namens Zwolle nog enige lovende woorden gesproken over de prettige wijze waarop een en ander plaats vond. Ook werd daarbij vastgelegd dat de Dalfsenaren in oktober naar Zwolle komen om hun kunsten daar te vertonen. Het toeval wilde dat Anton Poppe tijdens deze uitwisseling een oud-tafeltennismaat van 30 jaar geleden weer ontmoette. Een (tafeltennis) balletje kan soms raar rollen!

Er mag worden geconcludeerd dat de uitwisseling een sportief en bovendien gezellig succes was. Bij deze wil ik Henk Blom uit Zwolle en Alie Ekkelenkamp van DTV dan ook danken voor het organiseren van het geheel. Ook wil ik de chauffeurs/spelers bedanken die hun auto beschikbaar stelden om het ,ietwat op leeftijd zijnde gezelschap, van Zwolle naar Dalfsen te vervoeren.

DaanBericht van www.tafeltenniszwolle.nl

Page 6: Clubblad augustus 2009

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

6

JUBILEUMFEEST

Op 9 mei werd ons 25-jarig jubileum gevierd. De dag werd door de jeugd geopend. Vele oranje ballonnen werden opgelaten in een stralend blauwe lucht. Een aantal ballonnen werd teruggevonden in Duitsland (zie verderop in het clubblad de reacties). Terwijl de jeugd buiten werd vermaakt met spelletjes en een springkussen, werd er binnen koffie geschonken tijdens de receptie en werd het jubileumboek gepresenteerd.

‘s Middags gaven Jonah Kahn en Trinko Keen een demonstratie. Onder toeziend oog van vele (oud)DTV’ers vertoonden ze hun kunsten, waarbij ook enkele DTV’ers het tegen de toppers op mochten nemen. Jongleren met balletjes en tafeltennissen met een koekenpan, er werd heel wat gelachen en geapplaudisseerd. Na de demonstratie werd er een rondje om de tafel gespeeld met Trinko en mocht je proberen de hardste bal te slaan, gemeten door de snelheidsmeter.

Page 7: Clubblad augustus 2009

D T V ’ 8 4

7

Na het eten van een heerlijke soep met broodjes kon de feestavond beginnen. Steeds meer oud-leden kwamen binnenstromen. Een kleine stroomstoring door alle energie-vretende apparaten mocht de pret niet drukken. Het probleem was snel verholpen en de dansvloer stroomde vol. Ook werd er heel wat gelachen voor de projector met foto’s van vroeger. En natuurlijk werden er heel wat tafeltennisherinneringen opgehaald.

Het feest werd goed bezocht door DTV’ers en ook vele oud-leden. Iedereen die is geweest of op een andere manier heeft geholpen, bedankt voor een geslaagd jubileum. Op naar het volgende!

Karin

P.S. Bekijk meer foto’s van het jubileum op www.dtv84.nl (en klik op jubileum!). Daar vind je ook 2 filmpjes van het feest.

Page 8: Clubblad augustus 2009

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

8

Tijdens de opening van het jubileumfeest hebben de jeugdleden ballonnen opgelaten. Daarvan zijn er een aantal in Duitsland teruggevonden!

Hallo Michiel vd. Riet,

am 12.05.2009 haben wir in Warnemünde an der Ostsee 2 Luftballons mit dem Zettel von Kamphuis, Wilhelminastraat 18 - Dalfsen gefunden. Ich hoffe, die Meldung erreicht Dich

Herzliche Grüße aus LeipzigMonika

gefunden. Ich hoffe, die Meldung erreicht Dich

Wir haben den Ballon von Marit 4Jahre

gefunden.

Wir wohnen in Grevenkop ein kleines

Dorf ca.50 km nordlich von Hamburg in

Norddeutschland.

Herzliche Grüsse auch an Marit

Familie Oesau

am 12.05.2009 haben wir in Warnemünde

Liebe Anouk Brandnacht,

Wir haben heute (09.Mai 09) deinen Ballon

gefunden in Norddeutschland, Landkreis

Friesland, Ort: Bockhorn-Ellenserdammersiel.

Das ist ca. 20 km südlich von Wilhelmshaven.

Wir heißen Carsten und Susanne und wir hoffen,

dass dein Ballon am weitesten gefl ogen ist.

Liebe Grüße

Carsten und Susanne Schulz

DTV-BALLONNEN IN DUITSLAND

Page 9: Clubblad augustus 2009

D T V ’ 8 4

9

Page 10: Clubblad augustus 2009

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

10

REACTIES OP HET JUBILEUMFEEST

Dat het jubileumfeest een succes was blijkt wel uit de vele reacties die we hebben gekregen via kaartjes, mail, gastenboek en Hyves. Hieronder een selectie.

Ik wil iedereen bedanken voor het orga-niseren van het fantastische jubileum-feest. Ik heb louter positieve reacties gehoord.

De sfeer was geweldig, de demonstratie een geweldig succes, de jeugd heeft zich meer dan prima vermaakt en de avond voldeed volgens mij aan ieders verwachting.

Kortom een geweldige dag waarop we als club (en dat spreek ik dan als voorzitter uit) geweldig trots kunnen zijn! De afgevaardigde van het NTTB hoofd-bestuur sprak over een geweldige mooie gebeurtenis waarbij het hem opviel dat de jeugd heel goed vertegenwoordigd was! En hij is alleen maar bij de receptie en de demo geweest. Namens het bestuur: hartelijk dank!Jan Brandriet

Lieve jubileumcommissie, Wat hebben jullie een geweldig feest georganiseerd op 9 mei. Wat moet daar veel tijd en werk in hebben gezeten!Ik vind dat jullie het echt ontzettend goed hebben gedaan. Alles zag er heel mooi uit en alles ademde feest. De shirts, de vlaggetjes op de hapjes, het gebouw en het prachtige jubileumboek.Heel goed gedaan, de vereniging mag trots zijn op zo’n commissie! Veel liefs, Marianne Mulder

Aan het bestuur en de jubileum-commissie,

Bij deze willen wij laten weten dat wij het feest prima georganiseerd vonden en er met veel plezier op terug kijken. Opvallend vonden wij de grote actieve inbreng van de jeugdige leden. Volgens ons is dat de beste garantie voor een succesvol verenigingsleven op de langere termijn.

Wij hopen dat ook jullie zelf met veel genoegen en voldoening terug kijken op deze dag.

Dank voor jullie inzet en een vriendelijke groet,Vera van Drielen en Ron Adriaans.

Het jubileum was een zeer geslaagd feestje! Met dank aan de jubileum-commissie!Groetjes Jacqueline

Page 11: Clubblad augustus 2009

D T V ’ 8 4

11

Wat een geweldige dag gisteren, en een geweldig reünie feest gisteravond. Jubileumboek ziet er ook fantastisch uit! Hulde, hulde, hulde aan de jubileumcommissie!!!Groet, Willemien

Ik sluit mij volledig bij Willemien aan. HET WAS GEWELDIG!!!!!!!!!!!Ben van de Wetering

En anders wij wel!!!!!!Wat een pracht dag en wat een organisatie voor de jubileum-commissie!!! Trots mogen wij zijn op deze club!Alie

Zeker weten, zowel organisatie van de hele dag en natuurlijk het jubileumboek, geweldig..... Natuurlijk ook dank aan alle oudleden die aanwezig waren.Ik heb een schitterende dag gehad.Jorrit

Zaterdagavond was heel gezellig, speciaal voor mij, als niet lid, om de oud buurtjes weer te zien en alle anderen die ik ken van de tafeltennis.Nel Zuidberg

Ik vond het een zeer geslaagd jubileumfeest! Mijn complimenten & dank voor de mensen uit de organisatie, want zonder hun grote inzet had het gisteren niet zo’n mooie dag kunnen worden!Dionne

Page 12: Clubblad augustus 2009

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

12

Page 13: Clubblad augustus 2009

D T V ’ 8 4

13

Woensdagmorgen 7.30 uur. Ik kom mijn bed uit, verzorg twee van onze medebewoners en stap in de auto naar Meppel. De twee anderen die instappen in de auto hebben daar hun dagactiviteit.

Ik rijd dan door naar Dalfsen en sta zomaar een uur in de file. Niet ongewoon tegenwoordig in dit deel van het land. Ook het oosten ontkomt niet aan fileleed. De zogenaamde oplossingen voor Zwolle (waar je niet zoveel van merkt overigens) heeft het probleem doorgeschoven naar Staphorst. De file geeft je wel even zo’n stilte moment.

Naar Dalfsen, naar DTV, naar ‘recrean-ten’. Wat doet zo’n gerenommeerde tweede klassespeler daar nu eigenlijk? Vandaag is er een toernooi. Ik doe zelf mee buiten mededingen van de prijzen. Toch ga ik bijna elke woensdagochtend met veel plezier die kant op.

Wat me in al die jaren gebracht heeft is vooral het spelplezier. Voor mezelf, maar ik zie het ook bij anderen. Ieder is op zijn manier en niveau fanatiek en lekker bezig. Er wordt ook getraind, meestal geleid door Trientje, maar ook Alie en Joop heb ik verscheidene malen zien trachten enige slagen aan anderen bij te brengen.

Het is ook een vriendenclub. Er is aandacht voor de verjaardag van anderen (en ik heb al wat afgezongen) maar ook voor het verdriet van anderen.Vandaag reis ik dus af voor het recrean-tentoernooi. Aldaar aangekomen (zoals vaker, te laat) is iedereen al bezig. Ik werk mijn potjes af en weet ze tot mijn grote verassing ook nog te winnen, wie had dat gedacht? Maar daar houdt voor mij het toernooi op. Fanatiek wordt er in twee groepen doorgespeeld. De recreanten en de groep recreanten competitiespelers.

Verrassende uitslagen in de wedstrijden hebben we gezien en de wil om te winnen droop ervan af. Als je denkt dat recreanten ‘makkies’ zijn dan daag ik je toch uit om een keer langs te komen op de woensdagmorgen.

DE UITSLAGEN TOT SLOT:Recreanten: 1 Thea van der Maaten, 2 Ria Kroes 3 Like LyonsRecreanten competitie spelers: 1 Trientje Lubbers, 2 Cor Verheul 3 Henk Simonse

Mensen bedankt voor de fijne woensdagochtenden en we hebben met zijn allen een goed toernooi gespeeld.

Ton Kneyber

RECREANTEN TOERNOOI

JUBILEUMTOERNOOIZaterdag 16 mei werd het jubileumtoernooi gespeeld. Met een opkomst van 16 leden en oud-leden werden er twee acht-kampen gespeeld. De beste twee van elke poule gingen door naar de halve finales. De finale werd uitgemaakt door de familie Schipper, waarin Jan Jaap won van Wilfred.

Page 14: Clubblad augustus 2009

A D V E R T E N T I E S

Page 15: Clubblad augustus 2009

A D V E R T E N T I E S

“Sterk in elk merk”

Fons Eilert AutoserviceGoldkampstraat 6a • 7722 RN Dalfsen

tel. (0529) 43 22 83 • 06 11 42 09 04

Voor professioneel onderhoud / APK / reparatiesTegen scherpe prijzen!

www.decohomebruins.nl

Page 16: Clubblad augustus 2009

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

16

TAFELTENNIS IS EEN SPORT VOOR JONG EN OUD

Wij beschikken over een eigen gebouw: ”De Doorbraak” aan het Smidswegje 4 te Dalfsen, tel 06 34057259.Bij ons wordt de sport niet samengeperst in een uurtje sporten.Alles mag maar niets moet!

Hoe ziet de woensdagmorgen eruit:Binnenkomst om ongeveer 9.00 uur met koffie of een balletje slaan. Van 9.15 uur tot 10.15 uur kan men deelnemen aan een training (niet verplicht) waarna er een pauze is voor koffie.Na de koffie is er gelegenheid voor vrij spelen waarbij het dubbelspel veel voorkeur geniet, maar ook het enkelspel staat centraal deze morgen.Men kan op elk tijdstip van de morgen binnen komen om deel te nemen aan training, dubbel of enkelspel.

Wat hebben we nodig en wat zijn de kosten:Spelmateriaal is aanwezig, heeft u een tafeltennisbatje dan neemt u het mee. Ook zijn er beginnersbatjes te koop.Sportschoenen met een lichte zool en sportkleding is aan te bevelen. Contributie is € 7,- per maand.

U mag één maand gratis mee sporten voor u beslist om lid te worden. Zie ook de website www.dtv84.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Alie Ekkelenkamp Pleyendal 58 Telefoon 0529-432375

Recreanten tafeltennis gaan weer van startmet open huis op woensdag 26 augustus enalle woensdagen in september.

Page 17: Clubblad augustus 2009

D T V ’ 8 4

17

GROEP 1 (OCHTENDGROEP)5 okt, 16 nov, 4 jan.Alie Ekkelenkamp 432375Joop Vijge 431175Henk Simonse 432092Anita Boerdijk 433910Monique van Dort 433327

GROEP 2 (OCHTENDGROEP)12 okt, 23 nov, 11 jan. Hetty Oldeman 432408Henk Brandwacht 432958Jaap Klaren 432874Janny Mulder 433837

GROEP 3 (MIDDAGGROEP)7 sept, 19 okt, 30 nov. Joep Hensen 458169Margriet v Dijk 431814Hilda Veenhuis 433207Jeanet Bollemaat 435333

GROEP 4 (OCHTENDGROEP)14 sept, 26 okt, 7 dec. Alie van Oenen 433999Joyce v Damme 435780Jan Verheijen 430716Gerrie v.d. Brink 433332

GROEP 5 (OCHTENDGROEP)21 sept, 2 nov, 14 dec Rita Jacobs 433202Henk Dunnewind 431693Coby van de Riet 434893Hilly Snijder 433799

GROEP 6 (DI-OCHTENDGROEP)29 sept, 10 nov, 22 dec. Hermien Koggel 434310Cor Verheul 435084Wilma Zwakenberg 433566Janke de Jager 434275Ria Kroes 401453

SCHOON

M A A KROOSTER

De clubactie bij de C1000 is u vast niet ontgaan. Vele DTV’ers, hun vrienden en familie hebben gespaard voor dé club van Dalfsen: DTV’84! Op zaterdagmiddag 6 juni hebben een aantal DTV’ers hun best gedaan om mensen voor de C1000 ervan te overtuigen dat de muntjes toch echt in de pijp voor DTV moesten. Met een echte tafeltennistafel en een minivariant vertrokken zij, in het jubileumshirt of in het nieuwe clubshirt, naar de Wilhelminastraat. Daar spraken zij mensen aan, vertelden hen over onze leuke vereniging en daagden hen uit een potje te tafeltennissen. Ook deze actie heeft behoorlijk wat muntjes opgeleverd! Al met al heeft DTV hier mee een mooi bedrag kunnen verdienen voor de clubkas! Heeft u ook voor ons gespaard? Wij danken u hartelijk!

Gelezen op het gasten-boek van www.dtv84.nl:

door Jan Brandriet, 20-06-2009 Vanmiddag ben ik bij onze hoofdsponsor C1000 Kamp-huis geweest voor de uitslag van de muntenactie. Ik heb een cheque in ont-vangst mogen nemen met daarop een bedrag van € 395. Daarvoor wil ik alle DTV-bood-schappers hartelijk danken!

MUNTJES VERZAMELEN VOOR DÉ CLUB VAN DALFSEN: DTV

Page 18: Clubblad augustus 2009

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

18

TEAMINDELINGEN DTV ’84 NAJAAR 2009

Beste leden,

Hieronder de teamindeling jeugd en senioren voor de najaarscompetitie 2009.Dit najaar zal er, naast de maandagavond, ook op vrijdagavond competitie in de Doorbraak gespeeld worden.Voor competitiezaken kunnen jullie terecht bij Ben (senioren) of Nienke (jeugd).

Een sportief en succesvol seizoen gewenst!

TEAMINDELING JEUGD

MEISJES 1 (Landelijk A) Eline BollemaatMaaike BollemaatJacqueline ZwakenbergMarjolein Snijder

TEAM 1 (2e klasse) Nick BoermanArjan van FaassenNiels MulderCaspar Roes

TEAM 2 (4e klasse) Dineke BollemaatRianne van DortBirgit Snijder

TEAM 3 (4e klasse) Berry HoltrustErik RitsemaDaan Veenhuis

TEAM 4 (5e klasse) Rowin SoepenbergJan VeenhuisBerry HolsappelJoey Wesselink

TEAM 5 (5e klasse)Spelen ’s middags! Jery WormmeesterJoanne HoltrustErjan van de VeldeLinda Relyveld

TEAM 6 (welp/pupil klasse) Thomas GoutbeekBram SteenAnnemijn van de VeldeJens ReedijkCalien Meijer

DAMES 1 (2e divisie) Debbie MatenaarKarin van der VegtWillianne SchipperDionne DammanMichèle van der Lei (reserve)

TEAM 1 (Hoofdklasse) Barteld van OenenHans HiddingRonald HartholtAndré Wennemars

TEAM 2 (2e klasse) Cees LindenburgTon KneyberJouke MentjoxJouwert Turkstra

TEAMINDELING SENIOREN

Page 19: Clubblad augustus 2009

D T V ’ 8 4

19

TEAM 3 (3e klasse) Arik BollemaatJos van der VegtDebbie MatenaarWillianne SchipperMark GroenDionne Damman (reserve)

TEAM 4(Aanvraag 4e klasse) Willemien van OenenEdith BouwmanArjan ten KateNienke van der Vegt

TEAM 5 (5e klasse) Ben van der VegtPeter MatenaarGerard EkkelenkampBert-Jan BoessenkoolNick Boerman (reserve)

TEAM 6 (5e klasse) Alie EkkelenkampMarjolein BoerdijkTrientje LubbersArjan van Faassen (res.)Jacqueline Zwakenberg (reserve)

TEAM 7 (5e klasse) Ed WoerleeChris van ‘t ZandSandra DrostBen van de WeteringNiels Mulder (reserve)

TEAM 8 (6e klasse) Wilco BraamCor VerheulCaroline MajoorHermien FokkertHenk Dunnewind

TEAM 9 (6e klasse) Joop VijgeHenk SimonseJan VerheijenWilma ZwakenbergWim Schipper (reserve)

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN JEUGD EN SENIOREN

VRIJE SPEELAVONDEN

Op onderstaande maandagavonden kan er vrij gespeeld worden of een oefenwedstrijd tegen een ander team gespeeld worden. De zaal is vanaf 19.30 uur open.

24 augustus31 augustus

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN JEUGD EN SENIOREN

De clubkampioenschappen 2008/2009 voor jeugd zal plaatsvinden op zaterdag 5 september 2009 om 9.30 uur.

De clubkampioenschappen 2008/2009 voor senioren A zal plaatsvinden op vrijdag 4 september 2009 om 19.45 uur (hoofd t/m 3e klasse afdelingscompetitie).

De clubkampioenschappen 2008/2009 voor senioren B zal plaatsvinden op maandag 7 september 2009 om 19.45 uur (4e t/m 6e klasse afdelingscompetitie).

Dit betreffen de titels voor het seizoen 2008/2009.

Opgaves voor 27 augustus 2009 via e-mail naar [email protected]

Page 20: Clubblad augustus 2009

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

20

TRAININGEN JEUGD

Hier volgt de voorlopige trainingsindeling voor het seizoen 2009/2010.Marc Noorda en Barteld van Oenen zullen de jeugdtrainingen verzorgen. • Van de jeugdspelers wordt verwacht dat ze minimaal 80% van de trainingen aanwezig zijn. Houd daarbij rekening met je huiswerkplanning.• Kun je een keer niet trainen, meld je dan tijdig af (dus niet tijdens de training) bij de trainer, geef dan ook de reden. • Kom op tijd naar de trainingen, als de training begint ben je omgekleed en heb je alles (batje, bidon, handdoek) bij de hand.• Je komt op de training om iets te leren. Een keer iets zeggen mag natuurlijk wel, hele gesprekken zijn niet de bedoeling. Concentreer je op je spel en luister naar de aanwijzingen van de trainer.Verder zijn de overige afspraken die de trainer met jou en de groep maakt van toepassing.

Mochten er nog vragen / opmerkingen zijn naar aanleiding van deze trainingsindeling, dan contact opnemen met Marc Noorda of Barteld van Oenen. TRAININGSINDELINGHieronder volgt de voorlopige trainingsindeling. In het eerste aantal weken zal bekeken worden of er knelpunten zitten en of er aanpassing moeten plaatsvinden.

Dinsdag 20.00 uur Dinsdag 19.00 uur Dinsdag 18.00 uurWoensdag 18.00 uur Woensdag 17.00 uur Woensdag 16.00 uur

Arik Bollemaat Berry Holsappel Annemijn van de Velde

Arjan van Faassen Berry Holtrust Benthe Brandwacht

Birgit Snijder Daan Veenhuis Bram Steen

Caspar Roes Erik Ritsema Calien Meijer

Dineke Bollemaat Erjan van de Velde Claudia van Dijk

Dionne Damman Jan Veenhuis Joelle Vetkamp

Eline Bollemaat Jens Reedijk Marjolein van de Riet

Jacqueline Zwakenberg Jery Wormmeester Matthijs Knotters

Maaike Bollemaat Joanne Holtrust Michiel van de Riet

Marjolein Snijder Joey Wesselink Thomas Goutbeek

Nick Boerman Linda Relyveld Yu Xin Hovenga

Niels Mulder Rowin Soepenberg Lisa Roddenhof

Rianne van Dort Daniel Roddenhof

Willianne Schipper

Page 21: Clubblad augustus 2009

A D V E R T E N T I E

Anth. Fokkerstraat 3 Marslanden-B 8013 NS ZwolleTel: 038 465 49 06 - Fax: 038 465 39 75 - E-mail: [email protected]

tapijt keuze centrum bvAnth. Fokkerstraat 3 Marslanden-B 8013 NS Zwolle

Tel. 038 465 49 06 - Fax. 038 465 39 75 - E-mail:[email protected]

Het adres voor:

TAPIJT, VINYL, MARMOLEUM,

PVC VLOEREN, LAMINAAT,

PARKET, GORDIJNEN EN

B INNENZONWERING

Zie ook onze website www.tapijtkeuzecentrum.nl

Page 22: Clubblad augustus 2009

A D V E R T E N T I E S

STOLTEVeldkampje 5OUDLEUSENTEL. 0529-471421Geopend : maandag t/m donderdag 9.00 tot 18.00 uurvrijdag 9.00 tot 21.00 uur - zaterdag 9.00 tot 16.00 uur

wist u dat wij,- tapijt - tv’s - magnetrons - vinyl - videorecorders - klein huish.art. - lopers - radio’s - bankstellen - verf - kasten - behang - bedden - lampen - gereedschappen - eethoeken - wasmachines - speelgoed - tv kasten - koelkasten - pannen - vloerkleden - diepvriezers - koffiezetapparaten - kleinmeubelen - friteuses

Hier kan ook UW ADVERTENTIE staan!

Informeer naar de mogelijkheden!

Page 23: Clubblad augustus 2009

www.dtv84.nl

A D V E R T E N T I E S

Page 24: Clubblad augustus 2009

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

24

Giga konijnenholEen week na het grote jubileumfeest was het tijd voor de jeugd om hun jubileum te vieren. De jeugd ging samen met Cindy, Willemien, Edith en Marjolein naar het Giga konijnenhol. Eerst zouden we verzamelen bij de Doorbraak. Het was wel even wachten, want we wilden natuurlijk dat iedereen mee ging voor het grote feest. Wij maar wachten en wachten, want we misten er één die wel op de lijst stond. Jery was het bijna vergeten, toen we hem hadden gebeld kwam Claudi hem met een sneltreinvaart brengen. Edith kon het ook niet helemaal redden en is zelf maar richting het konijnenhol gegaan. Toen was het tijd om te vertrekken, alle kinderen in de auto’s en gaan!

Eenmaal aangekomen bij de Beerze Bulten gingen we snel naar binnen om ons daar lekker uit te leven. Edith was nog nergens te bekennen dus maar even bellen, het duurt nog wat langer en ze zou zo weg gaan. Voor we ons konden gaan uitleven hadden we eerst even een pitstop bij onze groepstafel waar we nog wat uitleg kregen. Toen snel schoenen uit en naar boven om te spelen.

Page 25: Clubblad augustus 2009

D T V ’ 8 4

25

Springen op het springkussen, in de ballenbak en tussen de touwen, wat een pret! Na nog

een paar telefoontjes met Edith bleek dat ze de band van de auto lek had gereden op de stoeprand… Alexander moest snel de band wisselen en toen kwam Edith toch nog net op tijd voor het eten.

Niet veel later nadat Edith binnen was, was het dan ook tijd om te eten. Lekkere patat met mayonaise,

een kipnugget, een frikadelletje en een bitterbal. Wat smullen was dat. Na

het eten weer snel naar boven om weer verder te spelen. Maar om half 4 was het

tijd voor de voorstelling van Beultje het konijn.

Hierna nog een ijsje en toen was het echt tijd om naar huis te gaan want om 5 uur zouden we weer bij de Doorbraak zijn. Op de terug weg vond Jery dat Marjolein te hard reed (Jery zat in de auto er achter) en vertelde bij terugkomst bij de Doorbraak dat ze geflitst was, maar wist alleen niet goed te vertellen waar. Volgens Jery was het bij de Chinees bij Oudleusen in een boom en volgens Michiel weer ergens anders, dus niet erg geloofwaardig. Het was een gezellige dag!! Lisa, Claudia, Michiel, Marjolein v/d R, Dineke, Jery, Bram, Yu Xin, Bente, Anouk en Willemien bedankt namens de activiteiten commissie!!

Marjolein Boerdijk

Page 26: Clubblad augustus 2009

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

26

EEN INTERVIEW MET DE SPELERS UIT TEAM 1!

Wil je meer weten over Nick, Arjan, Niels en Caspar en hun team? Lees dan nu dit interview! :-)

1. Waaruit bestaat jullie team? Arjan: Ons team bestaat uit 4 spelers: Niels, Caspar, Nick en ik. Nick: Ik ben Nick Boerman, 16 jaar oud. Ik tafeltennis nu ongeveer 4 jaar bij DTV. Ik ben een redelijke normale jongen, dacht ik zo. Je hebt me vast wel eens zien lopen bij de club. Niels: Ik ben Niels , ben 16 jaar en zit op de Groene Welle in Zwolle.Caspar: Ik ben Caspar Roes en zit nu al ongeveer 2,5 jaar op tafeltennis.In mijn vrije tijd doe ik aan tennis, mountainbiken, wii-en en uitslapen

2. Wat moeten de lezers verder sowieso van jullie weten? Caspar: Dat Nick met noppen gaat spelen.

3. Waarom tafeltennis? (Men zegt dat domme vragen niet bestaan… ) Arjan: Omdat je toch ergens goed in moet zijn.Niels: Omdat het een leuke sport is.Caspar: Waarom niet?? (domme vraag, dom antwoord)Nick: Ik heb eerst altijd gevolleybald in Nieuwleusen. Op een gegeven moment

Page 27: Clubblad augustus 2009

D T V ’ 8 4

27

was er daar heel weinig doorgroei en motivatie. Ik tafeltenniste wel eens op het schoolpleintje en het leek me eigenlijk wel leuk. Toen ben ik van volleybal afgegaan en heb ik maar eens een kijkje genomen bij DTV. Dit vond ik eigenlijk meteen al leuk en ben er toen mee door gegaan.

4. Wat gebeurde er met Niels op de training voor de zomervakantie? Nick: Het is me nog steeds een raadsel hoe hij het voor elkaar heeft gekregen, maar hij brak zijn been ofzo.Caspar: Ik weet niet goed wat er gebeur-de want ik was er toen niet. Maar ik heb wel gehoord dat Niels door zijn knie was gegaan.Arjan: Gescheurde kniebanden of zoiets..

Er is dus nog wat onduidelijkheid… laten we het Niels zelf maar vragen! Niels: Ik stapte tijdens de training achteruit en ging door mijn knie. Thuis gekomen (nog wel op de fiets maar dat ging niet) ging het steeds slechter.De volgende dag zijn we naar het zieken-huis gegaan en daar bleek dat mijn kruisbanden gescheurd waren.1 week spalk gehad en mocht hem niet belasten, daarna 3 weken gips gehad waar ik op mocht lopen (van lies tot enkel)Toen nog een brace gekregen voor verder herstel.

5. En hoe gaat het nu met hem? Caspar: Goed, hij overleeft het wel!Arjan: Goed.Nick: Hij was net voordat ik op vakantie ging al weer herstellende, dus het zou nu wel goed met hem zijn. Hij heeft vast een trauma voor het leven gekregen en durft nooit meer te tafeltennissen. Het is ook zo’n gevaarlijke sport.

Niels: Op dit moment gaat het redelijk goed, ik ga naar de fysio Balans.De knie moet nu weer sterk worden en dat gaat redelijk goed, dus tafeltennissen probeer ik na de vakantie weer.

6. Wordt er in jullie vakantie ook nog recreatief/fanatiek getafeltennist?Nick: Ik heb in Slovenië op de camping nog een keer getafeltennist, alleen waren de tafels veel korter dan normaal en moesten we het doen zonder netje. Dat was wel leuk voor een keer, maar het speelde niet echt lekker. Arjan: Deze vakantie wel.Caspar: Nee, waar ik op vakantie ben geweest was er geen tafeltennistafel. Wel heb ik er een in de garage staan, maar die gebruik ik bijna nooit omdat er altijd zoveel rommel voor staat.

7. Hebben jullie weer zin in het volgende seizoen? Arjan: ZekerCaspar: JA!Niels:JaNick: Ja zeker. Ik in ieder geval wel, we gaan er weer hard tegen aan.

8. Wat is jullie doel voor komend seizoen?Caspar: Kampioen worden natuurlijk!!!!!Nick: Promotie naar de 1e klasse, dat zou mooi zijn. Ik heb nog niet echt een aantal procenten percentage dat ik per se zou willen spelen. Als het meer dan vorig jaar is dan zit er vooruitgang in zeg ik maar.Niels: Lekker spelen en veel winnen.Arjan: Kampioen worden.

9. Waar besteden jullie naast tafeltennis ook graag tijd aan?

Page 28: Clubblad augustus 2009

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

28

Niels: Uitgaan en scooter rijdenArjan: Feesten Caspar: Mountainbiken, Wii-en tennissen en UITSLAPENNick: In de vakantie natuurlijk zwemmen. Als het mooi weer is, wat soms nog al tegenvalt in Nederland. Zelf wil ik graag even beginnen met tennissen, recreatief natuurlijk.

10. Op de training komen jullie vaak nét op het laatste moment of nét te laat. Zijn jullie tijdens de competitie altijd wel netjes op tijd? Nick: Ik dacht dat ik over het al gemeen wel netjes op tijd was op de training. Tien minuten te vroeg of een paar minuten te laat, dat compenseert toch? Voor de rest ben ik meestal wel ruim op tijd voor de competitie wedstrijden. Ik moet toe geven dat ik me een keer erg verslapen had en ik wakker gebeld werd door de wedstrijdleiding. Sindsdien sta ik altijd op tijd bij de wedstrijden.Caspar: Niels niet! Daarom zeggen we altijd dat de laatste moet beginnen want dat wil niemand. (Dan weten we zeker dat Niels moet beginnen)Arjan: TuurlijkNiels: Ja, echt wel!

11. Als jullie samen uit eten gaan, na een wedstrijd bijvoorbeeld, waar kiezen jullie dan voor?Arjan: Doen wij normaal nooit aangezien de jeugdcompetities ‘s morgens zijn.

Caspar: Gewoon een patatje bij een café in de buurt.Nick: We hadden in de 6e 5e en 4e klasse altijd op de laatste dag kibbeling. Toen zat ik ook bij Niels en Arjan in het team. Vorig seizoen hebben we eigenlijk helemaal niet zo’n afsluitingsetentje gehouden.

12. Hebben jullie zelf nog een leuke vraag voor in het clubblad waarop jullie ook antwoord willen geven/krijgen?Nick: Ik vraag me nog steeds af hoe Niels het toch voor elkaar heeft gekregen met dat been….

13. Kunnen we op een kampioenschap voor DTV rekenen in de 2e klasse?Arjan: Het zit er wel in maar of het er uit komt…Caspar: JANick: Reken er maar op. Ik denk dat we een goede kans maken.Niels: We gaan het proberen!

Ik wil de spelers van team 1 heel erg bedanken voor hun leuke medewerking. Heel veel succes en gezelligheid in de competitie! De lezers van dit clubblad kunnen zich in ieder geval alvast gaan voorbereiden op jullie kampioensfeestje!

Page 29: Clubblad augustus 2009

D T V ’ 8 4

29

Op zaterdag 2 mei vertrokken er twee auto’s met DTV’ers richting Schiedam. De eerste auto van de familie Bollemaat was al vroeg op weg, omdat Arik al om half tien moest spelen. De auto van de familie Holtrust kon gelukkig wat later vertrekken. Terwijl Arik aan het inspelen was, werden er in de auto van de familie Holtrust fanatiek quizjes gedaan. Deze werden allemaal gewonnen door Joanne en Dineke. Eline, Maaike en Willianne konden niet op tegen de slimme welpjes van DTV.

Arik werd vierde in zijn poule met sterke tegenstanders. Hij kwam niet zo goed in zijn spel, maar af en toe waren Dionne en Jacqueline er voor hem om hem mentaal bij te staan. Ondertussen was de andere auto ook gearriveerd bij de Margriethal in Schiedam. Na ingespeeld te hebben mochten de speelsters ook aan de bak. Willianne kon vandaag lui aan de kant blijven staan als coach.

Onze debutant Joanne stond te popelen om te beginnen aan de wedstrijden bij de welpen. Ze had ontzettend veel zin om er vandaag een sportieve, gezellige dag van te maken. Na een aantal leuke wedstrijden werd ze vierde in de poule. Hierna mocht ze vervolgwedstrijden spelen in het troosttoernooi. De eerste wedstrijd werd knap gewonnen. Dus er mocht nog een wedstrijd gespeeld worden. Met goede moed begon ze aan de wedstrijd, maar deze werd helaas verloren. Ook na haar wedstrijden bleef Joanne lachen, een groot voorbeeld voor vele anderen!

Maaike speelde, naar eigen zeggen, zeer wisselvallig. Toch kreeg ze het voor elkaar om tweede te worden in haar sterke poule, een knappe prestatie! Op naar de hoofdronde! Nadat ze een bye kreeg, verloor ze helaas in de achtste finale haar wedstrijd.

Arik was inmiddels begonnen aan vervolgwedstrijden, hij leek goed op dreef te komen! De eerste wedstrijd won hij met 3-0 van een speler van Wijk 16. De volgende wedstrijd moest hij tegen de teamgenoot van deze speler. Na een 2-0 achterstand, trok hij alsnog deze partij naar zich toe. Hiermee behaalde hij een plaats in de kwartfinale van het troosttoernooi, deze verloor hij helaas.

NK Schiedam 2 & 3 mei 2009

Page 30: Clubblad augustus 2009

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

30

Nadat Eline in februari haar B haalde in Nijmegen, kon zij nu meedoen aan het eerste B-toernooi bij de junioren. In haar sterke poule wist ze helaas nog geen wedstrijden te winnen. In het troosttoernooi trof ze het ook niet echt met haar tegenstandster. Na goed spel van Eline moest ze haar tegenstandster toch feliciteren.

Jacqueline had vandaag haar dag niet helemaal. Ze had last van haar enkel en kwam niet goed in haar spel. In de poule wist ze geen van haar wedstrijden te winnen. In het troosttoernooi mocht ze aantreden tegen Sharon Hasselt van Tafeltennis Zwolle. Beiden hadden veel lol tijdens deze gezellige wedstrijd, die uiteindelijk werd gewonnen door Sharon.

Onze andere welp Dineke speelde voortreffelijk in haar poule. Zij werd dan ook terecht eerste. Na een spannende vijfsetter in de kwartfinale van het hoofdtoernooi, verloor zij helaas van de uiteindelijke Nederlands Kampioene Thamara Kessel van Vice Versa’51. Dineke heeft op het NK vele mooie wedstrijden laten zien.

Als laatst hebben we voor vandaag nog Dionne. Zij was eerste geplaatst en met goede moed begon ze aan haar laatste NK bij de jeugd. In haar poule won ze vrij makkelijk haar wedstrijden, hierdoor plaatste ze zich als nummer 1 voor het hoofdtoernooi. Karin Schrijver van TTV Hoonhorst werd 2e in haar poule. Dionne mocht tegen haar dorpsgenote aantreden. Ze begon haar wedstrijd goed en kwam met 2-0 voor. Helaas verliep het verder minder en moest ze na een vijfsetter Karin feliciteren met haar mooie overwinning. Karin Schrijver won vandaag alles, op die ene poulewedstrijd na, en werd Nederlands Kampioene bij de junioren B.

Page 31: Clubblad augustus 2009

D T V ’ 8 4

31

Augustus11 Bram Steen 16 Ton Kneyber 18 Like Lyons 23 Joyce van Damme 24 Debbie Matenaar 29 Ria Kroes 30 Matthijs Knotters

September4 Jouke Mentjox 6 Daniël Roddenhof 7 Calien Meijer 7 Willianne Schipper 10 Rianne van Dort 20 Yu Xin Hovenga 22 Herma Kleinen 22 Henk Mannes 28 Henk Brandwacht 28 Trientje Lubbers

Oktober1 Ronald Hartholt 7 Mies Luiten 9 Henk Simonse 9 Jos van der Vegt 11 Benthe Brandwacht 14 Maaike Bollemaat 19 Nienke van der Vegt 28 Caroline Majoor 31 Erik Ritsema

Alle DTV’ers, op Willianne en Dionne na, vertrokken na een gezellige, sportieve dag richting het Noord-Oosten. Onderweg hebben zij nog lekker gegeten bij de snackbar.

Willianne en Dionne gingen uit eten met de coach van Dionne voor vandaag; André Jan Oldenkamp. Hij was natuurlijk niet helemaal tevreden, maar zag het nog wel zitten om met ons shoarma te gaan eten in Utrecht. Willianne en Dionne bleven in Utrecht slapen bij de tante van Willianne, om zondag na een wat kortere reis weer in Schiedam aan te komen.

Op zondag was het de beurt aan Willianne op het NK van de A-spelers. In de poule wist Willianne te winnen van Annemarie Tomesen. Josine Kuijk won met 3-2 van Willianne na een spannende wedstrijd. Op onderling resultaat wist Willianne toch haar tweede plaats in de poule binnen te halen: een zeer goede prestatie! Coach Dionne was natuurlijk uitermate trots op haar junior. Haar vervolgwedstrijd verloor ze met 3-0 van de gedeelde nummer 3 Anissa Schoonbrood. Ze heeft wel met 8-2 voorgestaan… dus ze kon het eigenlijk best! Willianne zat uiteindelijk bij de beste 14 en heeft hiermee haar carrière bij de jeugd netjes afgesloten.

Nadat de twee DTV’ers nog een paar mooie wedstrijden zagen van oud-DTV’er Wilfred Schipper vertrokken zij in de auto van de familie Schipper op weg naar huis. Uiteraard werd er onderweg nog gegeten bij een snackbar. Wij kunnen als DTV’ers terugkijken op een leuk NK!

Willianne en Dionne

Page 32: Clubblad augustus 2009

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

32

VerenigingsinformatieTafeltenniscentrum ‘De Doorbraak’ Smidswegje 4 tel. 06-34057259Voorzitter Jan Brandriet Ruitenborghstraat 43 tel. 432576Secretaris Debbie Matenaar Burg. van Bruggenplein 2b tel. 06-38748093Pennningmeester Claudi Wormmeester Kosterserf 3 tel. 435756Competitieleider jeugd Nienke van der Vegt Hagenweg 16 tel. 06-20123310Competitieleider Ben van de Wetering Meesterserf 16 tel. 06-13096793Coördinator activiteiten Jouwert Turkstra Van Ostadestraat 100 tel. 450903 Ommen

Trainers Barteld van Oenen tel. 435537 Marc Noorda tel. 06-42737907 Erelid Alie EkkelenkampLid van verdienste Luc v.d. Maaten Henk Mannes

Schoonmaakregeling Jeanet Bollemaat tel. 435333Vervoersindeling jeugd Alie van Oenen tel. 433999

Technische commissie Barteld van Oenen (voorzitter, tel. 435537), Ben van de Wetering en Nienke van der VegtActiviteitencommissie Jouwert Turkstra, Edith Bouwman, Eline Bollemaat, Nienke van der Vegt, Gerrita van Faassen, Marjolein Boerdijk Caroline Majoor en Cindy VeltmanKantinedienstcommissie Mies LuitenSponsorcommissie Arie Boerman (voorzitter, tel. 471787) en Mies LuitenToernooien en PR Willianne Schipper

Contributie Jeugd t/m 17 jaar € 7,- p.m., bij niet-automatische incasso € 8,- Senioren € 10,- p.m., bij niet-automatische incasso € 11,-T.n.v. Penningmeester DTV’84 p/a Kosterserf 3, DalfsenRekeningnummer Postbank: 254701 Rabobank: 312885628Beëindiging lidmaatschap Alleen mogelijk per eind juli

Website www.dtv84.nlRedactie website Nienke van der Vegt ([email protected])

Redactie clubblad Annemiek Brandriet, Karin van der Vegt en Dionne DammanDistributie clubblad Alie en Gerard EkkelenkampOplage clubblad 140 stuksInleveradres kopij Annemiek Brandriet: [email protected]

Inleverdatum kopij 17 oktober 2009