Clubblad april 2008

20
DTV’84 1 Spanning Elke keer gaat er weer een klein moment van stress aan vooraf; het maken van het nieuwe clubblad. Zijn er bijvoorbeeld wel genoeg stukjes? Gelukkig komt het altijd goed, door een zeer trouwe club van schrijvers. Vaak jeugdleden. En ik ben altijd hartstikke blij met die enthousiaste verhalen. Maar ondanks herhaalde oproepen, voelen anderen zich kennelijk niet geroepen iets in te sturen. Dat is toch vreemd. Kennen zij mijn e-mailadres niet? Of snappen ze niet hoe je een mail stuurt? Misschien moeten we in De Doorbraak maar een computer neerzetten. Heeft iemand een leuk verhaal, kan het gelijk getikt worden. Zelf zou ik liever ook elke keer een leuk verhaal schrijven, maar dat is voor mij redelijk onmogelijk. Al was het maar omdat ik de laatste tijd veel te weinig in Dalfsen ben. Ik schaam mij een beetje, want ik moet mijn teamgenoten de laatste wedstrijden steeds per sms aanmoedigen. Als ik nu beloof dat ik in elk volgend clubblad een leuk verhaal plaats, sturen jullie allemaal dan ook iets aardigs, grappigs, of ontroerends op? Over iets dat je hebt meegemaakt in de buurt van een tafeltennistafel? Dan kunnen we een lekker dik clubblad maken en kan Karin zich uitleven op de vormgeving. Want dat kan ze zo goed! Annemiek INHOUDSOPGAVE 2 AGENDA 2 BEGELEIDING JEUGDCOMPETITIE 3 CLUBMASCOTTE & TAART 4 FEESTBEESTEN GEZOCHT 5 OPROEPJES 6 GYMLESSEN BASSISSCHOOL 10 RECREANTENTOERNOOI 11 VERJAARDAGEN 12 SCHOONMAAKROOSTER 14 INTROTOERNOOI 15 RECREANTENTRAINING 23 KIEKJES UIT DE DOORBRAAK 24 VERENIGINGSINFORMATIE R edactioneel 15 23 4

description

Clubblad april 2008

Transcript of Clubblad april 2008

Page 1: Clubblad april 2008

D T V ’ 8 4

1

Spanning

Elke keer gaat er weer een klein moment van stress aan vooraf; het maken van het nieuwe clubblad. Zijn er bijvoorbeeld wel genoeg stukjes? Gelukkig komt het altijd goed, door een zeer trouwe club van schrijvers. Vaak jeugdleden. En ik ben altijd hartstikke blij met die enthousiaste verhalen.

Maar ondanks herhaalde oproepen, voelen anderen zich kennelijk niet geroepen iets in te sturen. Dat is toch vreemd. Kennen zij mijn e-mailadres niet? Of snappen ze niet hoe je een mail stuurt? Misschien moeten we in De Doorbraak maar een computer neerzetten. Heeft iemand een leuk verhaal, kan het gelijk getikt worden.

Zelf zou ik liever ook elke keer een leuk verhaal schrijven, maar dat is voor mij redelijk onmogelijk. Al was het maar omdat ik de laatste tijd veel te weinig in Dalfsen ben. Ik schaam mij een beetje, want ik moet mijn teamgenoten de laatste wedstrijden steeds per sms aanmoedigen. Als ik nu beloof dat ik in elk volgend clubblad een leuk verhaal plaats, sturen jullie allemaal dan ook iets aardigs, grappigs, of ontroerends op? Over iets dat je hebt meegemaakt in de buurt van een tafeltennistafel? Dan kunnen we een lekker dik clubblad maken en kan Karin zich uitleven op de vormgeving. Want dat kan ze zo goed!

Annemiek

INH

OU

DS

OP

GA

VE

2 AGENDA

2 BEGELEIDING JEUGDCOMPETITIE

3 CLUBMASCOTTE & TAART

4 FEESTBEESTEN GEZOCHT

5 OPROEPJES

6 GYMLESSEN BASSISSCHOOL

10 RECREANTENTOERNOOI

11 VERJAARDAGEN

12 SCHOONMAAKROOSTER

14 INTROTOERNOOI

15 RECREANTENTRAINING

23 KIEKJES UIT DE DOORBRAAK

24 VERENIGINGSINFORMATIE

Redactioneel

15 23

4

Page 2: Clubblad april 2008

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

2

APRIL 21 Vechtdal Dubbeltoernooi 26 Nederlandse Jeugd Kampioenschappen B 27 Nederlandse Jeugd Kampioenschappen A 28 Eenentwintigen 30 Optocht Koninginnedag

MEI 9 Gongtoernooi 19 Eenentwintigen 24 Kwalificatie B/C-Jeugdranglijsttoernooi

AGENDA

Hallo allemaal,Wij, Nienke van der Vegt en Cindy Veltman, zijn de nieuwe zaalwachten van de jeugd op zaterdagmorgen. Sinds het begin van dit jaar doen wij de begeleiding van de jeugdcompetitie. Nienke is tevens wedstrijdsecretaris van de jeugd. Wij wilden ons even via het clubblad aan jullie voorstellen.

Nienke speelt al vele jaren zelf competitie bij DTV ’84. Sinds kort doet ze nog meer dingen binnen onze vereniging. Naast de begeleiding van de jeugd is ze begonnen als (algemeen) bestuurslid, zit in de activiteitencommissie en houdt samen met Karin de website bij.(Iedereen die er nog niet op heeft gekeken, surf dan snel naar www.dtv84.nl!)

Cindy is na 10 jaar weer terug bij DTV ’84. Het tafeltennisvirus kwam weer boven! Ze is tevens lid van de activiteitencommissie geworden.

Wij willen ook even van deze gelegenheid gebruik maken om Rob en Ben te bedanken voor de hulp en ondersteuning die we van hen hebben gekregen dit eerste seizoen. We hebben hier genoeg gebruik van gemaakt. Bedankt!

Op dit moment hebben we al een groot deel van de competitie er op zitten. Wij zijn tevreden over hoe het verlopen is. Wij hopen dan ook dat dit zo blijft!Wij hopen samen met jullie de competitie goed en sportief af te sluiten.

Tot de volgende competitiewedstrijd!

Nienke en Cindy

Page 3: Clubblad april 2008

D T V ’ 8 4

3

APRIL 21 Vechtdal Dubbeltoernooi 26 Nederlandse Jeugd Kampioenschappen B 27 Nederlandse Jeugd Kampioenschappen A 28 Eenentwintigen 30 Optocht Koninginnedag

MEI 9 Gongtoernooi 19 Eenentwintigen 24 Kwalificatie B/C-Jeugdranglijsttoernooi

TAART

Om hun laatste bestuursvergadering op 9 januari te “vieren”, hadden Mia en Willemien bedacht te trakteren. Mia liet een mooie slagroomtaart maken, met de tekst: Joepie, wij gaan weg.

NIEUWE CLUBMASCOTTE ZOEKT NAAM!

Misschien heb je hem al zien staan in de Doorbraak? Onze nieuwe clubmascotte met dank aan Cees!

Volgens Niels is het een pinguïn.Volgens Marjolein Boerdijk is het haar vriendje.

Maar zijn grootste probleem is dat hij geen naam heeft! Dus weet jij een leuke naam, geef dat dan door aan: [email protected] onder vermelding van: Konijn

Page 4: Clubblad april 2008

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

4

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

Feestbeesten gezocht!DTV 25 JAAREen simpel rekensommetje: DTV’84, opgericht in 1984, bestaat in 2009 25 jaar! En dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben Edith en ik (Karin) het plan opgevat om een jubileumcommissie op te richten. En we zoeken jouw hulp!

JUBILEUMCOMMISIEHet doel van de commissie is het organiseren van festiviteiten rond het 25-jarig jubileum. Daarbij kun je denken aan een spetterende feestweek, met allerlei leuke activiteiten en toernooitjes voor leden en oud-leden, een jubileumboek, misschien wel een speciale editite van dit clubblad, en nog veel meer acties waarmee DTV in de schijnwerpers kan komen te staan!

MELD JE AAN!Heb jij leuke ideeën, wil je mee brainstormen en van volgend jaar een onvergetelijk jubileumjaar maken? Meld je dan nu aan als lid van de Jubileumcommissie! Mail naar [email protected].

Karin

OPLEIDING TAFELTENNISLEIDER 1

Vanaf nu is het mogelijk om bij de NTTB de korte opleiding Tafeltennisleider 1 te volgen. Dit is een cursus waarin je de basis leert voor het begeleiden van jeugd. Het is bedoeld voor leden, maar ook voor ouders van jeugdleden!

De opleiding bestaat uit twee bijeen-komsten en een aantal praktijk op-drachten. Hierin ga je dieper in op o.a. veiligheid, hygiëne, begeleiden van wedstrijden en organiseren van activiteiten. De bijeenkomsten duren ongeveer drie uur. Aan het eind van de opleiding wordt er aan de hand van de praktijkopdrachten en een checklist bepaald of je bekwaam bent. Zodra dit bepaald is, krijg je een certifi caat.

Binnenkort zal deze opleiding ook in regio Zwolle gegeven worden. Wanneer dit zal zijn, is nog niet bekend. Voor meer informatie kijk op de site van het NTTB (www.nttb.nl >> opleidingen).

Iedereen die graag de opleiding wil volgen, kan dit via DTV doen. Er zijn dan geen kosten aan verbonden. Dus, heb je belangstelling? Wil je aan deze opleiding meedoen? Mail dan naar [email protected] of [email protected].

Page 5: Clubblad april 2008

D T V ’ 8 4

5

OPROEPJES

Als u geregeld in De Doorbraak komt zal het u niet ontgaan zijn: er komen weer nieuwe jonge DTV-ers aan. Een aantal jaren zijn er weinig nieuwe leden bij gekomen en liep DTV’84 langzaam leeg. Maar gelukkig lijkt het tij te keren! Dankzij een aantal wervingsacties druppelen er potentiele toppers binnen. Zoals u elders in dit clubblad kunt lezen zijn er op 27 januari 3 klassen van basisschool de Uitleg in De Doorbraak geweest om in plaats van gymlessen tafeltennistraining te krijgen. Verder doet het bestuur veel om nieuwe en effectievere manieren van ledenwerving te vinden of te bedenken.

Ook is er vorig jaar een optocht geweest waar DTV’84 weer eens goed onder de aandacht van de Dalfsenaren is gebracht. Dit jaar hopen we weer een mooie wagen te bouwen en als u wilt meehelpen bouwen, dan kan dat. Stuur een berichtje naar [email protected] of schrijf uw naam op het bord in De Doorbraak.We hebben al een idee voor de wagen. Dat is namelijk als volgt: We maken een wigwam en een iglo, die zetten we elk aan een kant op de wagen. Als er in het midden nog ruimte over is plaatsen we daar een mini-tafeltennistafel. Aan de zijkanten van de wagen hangen we spandoeken met de tekst: ‘Tafeltennis voor iedereen’. Op de wagen zitten dan 2 of 3 DTV-ers, verkleed als Indiaan, Eskimo en eventueel Cowboy. Voor de wagen hebben we nog wel het een en ander nodig. Dus hebt u nog iets liggen dat we misschien kunnen gebruiken? Zoals bijvoorbeeld kleren, lakens voor het spandoek, een wigwam of accessoires. Laat het ons weten!

Al deze activiteiten lijken hun vruchten te gaan afwerpen. Dat is natuurlijk ontzettend mooi, maar er is nog genoeg werk te doen. En u kunt meehelpen!Hebt u een goed idee voor een ledenwervingsactie? Of wilt u helpen met het uitvoeren van plannen? Laat het weten! Overleg met anderen en het bestuur en voer het uit!

Dit is echter niet het enige dat u kunt doen, want als we leden bij DTV’84 willen krijgen en houden dan moeten we zorgen voor een leuke, gezellige club. En dat is een mooie taak voor iedereen.Dus mijn vraag/oproep is: Wilt u helpen om nieuwe leden binnen DTV’84 goed op te vangen? Zorg dat ze zich snel thuis voelen! Organiseer eens een leuke, gezellige activiteit of kom aanmoedigen tijdens competitiewedstrijden!

Dan ga ik nu een eind aan dit stukje breien. Ik besef heel goed dat er enorm veel oproepjes in dit stuk staan, maar ik laat ze toch staan, want er zit vast iets bij waar u ons mee kunt helpen.

Hermen

Page 6: Clubblad april 2008

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

6

Maandag 21 Januari 2008

Tja, volgens sommige mensen was het tijd dat ik ook een stukje voor het clubblad zou schrijven. In het clubblad heb ik niet veel van me laten horen, dus ik dacht: ‘dan moet ik dat nu maar doen’. Voor degenen die mij niet kennen, ik ben Maaike Bollemaat. Ik ben 13 jaar en ik zit nu bij Eline en Jacqueline in het team. Hartstikke gezellig! Maar nu genoeg geteut , nu wordt het serieus, want dit stukje gaat over een bijzondere dag in De Doorbraak.

Hermen was al eerder naar basis-school De Uitleg toegegaan om die uit te nodigen om in plaats van te gymen te komen tafeltennissen. We waren blij om te horen dat die uitnodiging was aangenomen. Er was afgesproken dat om kwart over tien groep 3 zou komen. Omdat ik die maandag niet naar school hoefde kon ik ook mooi mee helpen. Hermen had nog een paar mailtjes gestuurd voor andere helpers. Om tien uur kwamen Hermien, Rita en oud DTV’er Eline Ploegman. We waren dus met vijf

man sterk en hadden alles al klaargezet voor de eerste groep. Jammer genoeg was er iets fout gegaan en kwam die groep een half uur later. De kinderen waren gelukkig heel snel omgekleed, zodat we toch snel konden beginnen. De warming-up vonden de meesten al fantastisch. Ook al bestond de warming-up alleen uit rondjes rennen, sprinten en natuurlijk zijwaarts bewegen!

We hadden vijf groepjes gemaakt. Die groepjes gingen langs vijf verschillende onderdelen. Ook de leerkracht deed actief mee. Het was erg gezellig en de kinderen hebben ook nog iets geleerd, bijvoorbeeld hoe ze een batje moeten vasthouden. Om half twaalf was het tijd om te stoppen, balen natuurlijk want het was zo gezellig. De leerkracht kreeg de stickerkaarten mee, en daar gingen ze. Rita en Hermien gingen ook naar huis.

Daar zaten we met z’n drieën zonder eten: Het is maar goed dat de Aldi zo dichtbij is, anders zouden we misschien op een plankje moeten bijten, maar de bolletjes waren snel gehaald en na een

Page 7: Clubblad april 2008

D T V ’ 8 4

7

snelle hap eten, begon het opnieuw: nieuwe groepen indelen, wachten op de volgende groep, begeleiders opvangen (voor deze groep kwamen Alie, Eef, Cindy en Henk ook helpen). Groep 4 was precies op tijd en ook deze kinderen waren snel omgekleed. Deze groep was het meest enthousiast van alle groepen. Ook hier was de warming-up een groot succes. Nadat alle groepjes de onderdelen langs waren gegaan, kregen zij ook uitleg over de stickerkaart.

Toen we vroegen wie er kwamen trainen stak iedereen zijn/haar vinger op. Een jongetje vroeg zelfs een stickerkaart voor al zijn broertjes en zusjes. Omdat deze groep nog genoeg tijd had, kregen ze nog heerlijke ranja. Terwijl groep 4 in de kleedkamer was kwam groep 5 alweer binnen. Het was toen wel even heel druk maar dat zorgde niet voor problemen. Terwijl Hermen de warming-up met de kinderen deed werden er weer nieuwe groepjes ingedeeld. Ook deze groepjes gingen langs alle onderdelen. De meeste konden al wel een balletjes slaan maar ook het ballen rapen was een feest. Ze vlogen naar alle hoeken van de zaal om de balletjes maar te kunnen

rapen en dachten nauwelijks meer aan tafeltennissen. Dat was voor ons handig want het scheelde tijd in het opruimen. Ook deze groep kreeg een glaasje ranja na de zware arbeid. Het was erg grappig om te zien hoe de kinderen van groep 5 hun bekers in de lucht hielden en zeiden: ‘Proost! Op de tafeltennis!’ Stickerkaarten werden ook nu weer meegegeven en toen was het weer rustig. Alle glazen moesten weer afgewassen, even stofzuigen, alles opruimen en alles was weer netjes en we konden weer naar huis. Het was een leuke dag en voor herhaling vatbaar. (Misschien bij een andere school)

We waren alleen een klein detail vergeten, namelijk om Marc Noorda in te lichten dat er misschien wat extra kinderen konden komen op training. Dus zat Marc ’s avonds ineens met 25 kinderen opgescheept. Hij loste het goed op en maakte veel kinderen enthousiast voor DTV’84. We hebben aan deze dag een heel aantal nieuwe leden overgehouden! Iedereen die mee heeft geholpen, bedankt!!! Tot zover mijn bijdrage aan dit clubblad. Wie weet hoort u over een poosje weer iets over mij!

Groetjes Maaike

Page 8: Clubblad april 2008

A D V E R T E N T I E S

Page 9: Clubblad april 2008

A D V E R T E N T I E S

Hier kan ook UW ADVERTENTIE staan!

Informeer naar de mogelijkheden!

“Sterk in elk merk”

Fons Eilert AutoserviceGoldkampstraat 6a • 7722 RN Dalfsen

tel. (0529) 43 22 83 • 06 11 42 09 04

Voor professioneel onderhoud / APK / reparatiesTegen scherpe prijzen!

Page 10: Clubblad april 2008

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

10

Na uitnodiging van Klaas Smant tijdens het recreanten snerttoernooi in Dalfsen hebben 11 personen van DTV deelgenomen aan dit toernooi in de Evert van Benthem sporthal te Ens.

Op een totaal van 32 deelnemers aan dit toernooi een goede vertegenwoordiging van DTV leden. Verder waren er spelers van de organiserende vereniging Smash uit Ens, Fyttacc-Emmeloord, Swift, Lelystad en Kampen.

Om negen uur werden we ontvangen met koffie, daarna werden er acht poules gevormd van vier spelers, verdeeld over competitiespelers en recreanten.

Het was er echt gezellig en we hebben veel plezier gehad, vooral de verschillende speelstijlen van de deelnemers gaf soms aanleiding tot hilarische taferelen.

Maar er is ook fanatiek naar het balletje geslagen en het resultaat mocht er zijn. Met drie deelnemers van DTV als poulewinnaars. Bij de recreanten won Like Lyons haar poule, helaas verloor zij in de haar wedstrijd in de halve finale. De

winnares bij de recreanten was Tineke Gorter van Smash.

De overige twee poule winnaars Cor Verheul en Joop Vijge moesten het in de halve finale tegen elkaar opnemen, waarbij Cor als winnaar door mocht naar de FINALE.

De andere finalist was Jack Prooys van Swift. De speelwijze van Jack was niet bepaald het spelletje dat Cor graag speelt, hij had in de poule ook al tegen hem gespeeld en verloren, maar ondanks aanpassing van de tactiek lukte het Cor opnieuw niet van Jack te winnen. Jammer, maar een tweede plaats is ook een pracht resultaat.

Na een heerlijk soepje en broodjes hebben we ‘s middags dubbels gespeeld. Hierbij werd er door middel van lootjes met verschillende kleuren en speler nummers 1 tot en met 4 de teams aan elkaar gekoppeld. In totaal zijn er drie ronden gespeeld. Er is geen score hiervan bijgehouden, maar het was wel gezellig.

RECREANTENTOERNOOI IN ENS OP 19 MAART

Page 11: Clubblad april 2008

D T V ’ 8 4

11

April 2 Maarten Bos6 Michiel Dijk10 Niels Mulder11 Roosmarijn Brandriet13 Lise Sloot15 Thomas Goutbeek18 Wilma Zwakenberg19 Jery Wormmeester20 Wim Schipper27 Hermien Koggel27 Arjan ten Kate

Mei 4 Karin van der Vegt5 Berry Holtrust11 Gertrude Bollemaat

15 Birgit Sneijder20 Annemiek Brandriet27 Luc van der Maaten Juni 2 Arjan van Faassen2 Hetty Oldeman4 Marjolein Sneijder6 Barteld van Oenen13 Jan Brandriet14 Jose Bekhuis17 Jaap Klaren19 Eline Bollemaat19 Wilco Braam20 Christine van den Brink20 Margo van den Brink20 Franciska Mentink28 Martijn Kampjes

Bij de prijsuitreiking kreeg iedereen een attentie waarbij het lot bepaalde wie als eerste uit de prijzenpot mocht kiezen.

Voor mij was het, lid van DTV sinds januari 2008, de eerste keer dat ik meedeed aan een dergelijk toernooi en ik werd gelijk als “verslaggever” voor het clubblad uitgeroepen. Het was in ieder

geval een geslaagde dag die door o.a Gerrit Willems en Tineke Gorter van Smash uitstekend was georganiseerd. De uitnodiging voor volgend jaar staat al weer, alleen de datum is nu nog niet bekend

Henk Dunnewind

Page 12: Clubblad april 2008

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

12

GROEP 1 (OCHTENDGROEP)31 maartAlie Ekkelenkamp 432375Joop Vijge 431175Henk Simonse 432092Anita Boerdijk 433910Monique van Dort 433327

GROEP 2 (OCHTENDGROEP)7 aprilHetty Oldeman 432408Henk Brandwacht 432958Jaap Klaren 432874Janny Mulder 433837Gea Niens 458443

GROEP 3 (MIDDAGGROEP)14 aprilJolanda Kampjes 434905Eef Bouwhuis 432242Anneke Mentink 433382Joep Hensen 458169

GROEP 4 (OCHTENDGROEP)21 aprilAlie van Oenen 433999Jeanet Bollemaat 435333Jan Verheijen 430716Gerrie v.d. Brink 433332Rianne de Lange 430750

GROEP 5 (OCHTENDGROEP)28 aprilRita Jacobs 433202Freek Bennink 432110Arni Kroeze 433852Hilly Snijder 433799

GROEP 6 (DI-OCHTENDGROEP)6 meiHermien Koggel 434310Cor Verheul 435084Wilma Zwakenberg 433566 Janke de Jager 434275Ria Kroes 401453

Arina beste meisje regio Zwolle

De beste meiden uit de regio speelden in januari nog een vierkamp om uit te maken wie nu het beste meisje van deze regio is.

Bij de regiokampioenschappen van 5 januari waren de meiden namelijk verdeeld over poules met jongens. Zo werd dus niet duidelijk wie het best meisje van de regio is. Bij Tafeltennis Zwolle speelden Sharon Hasselt en Charlaine Veneman van Flits tegen Arina Both en Willianne Schipper van DTV’84.

Na de poulewedstrijden waren er drie spelers met twee gewonnen wedstrijden. Daardoor moesten de punten geteld worden. Arina werd uiteindelijk eerste en Willianne tweede. Sharon had slechts en punt minder en werd derde. Arina mocht de beker voor het beste meisje van de regio Zwolle mee naar huis nemen.

SCHOON

M A A KROOSTER

Page 13: Clubblad april 2008

A D V E R T E N T I E

Anth. Fokkerstraat 3 Marslanden-B 8013 NS ZwolleTel: 038 465 49 06 - Fax: 038 465 39 75 - E-mail: [email protected]

tapijt keuze centrum bvAnth. Fokkerstraat 3 Marslanden-B 8013 NS Zwolle

Tel. 038 465 49 06 - Fax. 038 465 39 75 - E-mail:[email protected]

Het adres voor:

TAPIJT, VINYL, MARMOLEUM,

PVC VLOEREN, LAMINAAT,

PARKET, GORDIJNEN EN

B INNENZONWERING

Zie ook onze website www.tapijtkeuzecentrum.nl

Page 14: Clubblad april 2008

14

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

Hallo allemaal,Mijn naam is Leonie. Ik ben gevraagd om een stukje te schrijven in dit blad. Nou bij deze. Ik ga het hebben over het introductietoernooi van 22 maart.

Om te beginnen was de opkomst wel goed. Dertien koppels. Jong en oud, dame en heer. Van alles wat. Toch waren er een heleboel die vorig jaar ook meededen.Ik speelde samen met mijn schoonvader Ben v.d. Vegt. Bij aankomst heb ik mijn tafeltennispakje aangeschoten en een ‘plankje’ uitgezocht. (de beste natuurlijk).De indeling was bekend en we gingen spelen. Iedereen was enthousiast en fanatiek aan het spelen. De balletjes vlogen in het rond.

De eerste ronde moesten we 1 partijtje spelen tot de 11. Gaat best wel snel dan zo’n potje. Misschien vijf minuten ofzo……..Na deze ronde hadden we twee gewonnen en helaas verloren we er drie. We zaten dus niet bij de sterksten…

Na de eerste ronde werden we ingedeeld in twee ploegen voor de tweede ronde. De beste mensen in een poule en de minder sterke in een poule.Bij deze ronde moesten we twee games spelen. Dat ging ook allemaal heel snel, maar was iets leuker dan éé partijtje. Kon je nog net even beter je best doen als je de eerste verloren had.

In de poule van ‘de besten’ moesten Marcel en Jos de titel weer verdedigen. Het was best spannend. Een van de laatste partijen was tegen Willianne en William. Hele goede tegenstanders. Het was in de tweede game dat iedereen zich concentreerde. Het stond 11-11. toen 11-12, toen 12-12, en ga zo maar door. Uiteindelijk hebben Jos en Marcel met 17-15 gewonnen. Poeh poeh met de hakken over de sloot……..

1e : Jos en Marcel2e : Jouwert en Gert-Jan3e : Willianne en William4e : Rien en Zander5e : Casper en Constantijn6e: Trientje en Sjonny

In de poule van de ‘minder besten’ was het ook erg spannend. De uitslag was als volgt:

Gedeeld 1e : Niels en Dennis – Arina en JaccoGedeeld 2e : Hermen en Chris – Rob en Roland – Ben en LeonieEn op de 3e plaats met de poedelprijs : Arjan en Harwin.

Al met al was het een leuke en gezellige avond. Hopelijk wordt het volgend jaar weer net zo gezellig en hopelijk zijn er dan ook weer nieuwe mensen…om te introduceren…., want dat was toch de bedoeling?

Tot volgend jaar en de groeten van Leonie Haverkort

i n t r o t o e r n o o i

Page 15: Clubblad april 2008

D T V ’ 8 4

15

Onder enthousiaste begeleiding van Marjolein Boerdijk kunnen alle senioren en recreanten op donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur deel nemen aan een training.

Page 16: Clubblad april 2008

A D V E R T E N T I E S

STOLTEVeldkampje 5OUDLEUSENTEL. 0529-471421Geopend : maandag t/m donderdag 9.00 tot 18.00 uurvrijdag 9.00 tot 21.00 uur - zaterdag 9.00 tot 16.00 uur

wist u dat wij,- tapijt - tv’s - magnetrons - vinyl - videorecorders - klein huish.art. - lopers - radio’s - bankstellen - verf - kasten - behang - bedden - lampen - gereedschappen - eethoeken - wasmachines - speelgoed - tv kasten - koelkasten - pannen - vloerkleden - diepvriezers - koffiezetapparaten - kleinmeubelen - friteuses

Page 17: Clubblad april 2008

www.dtv84.nl

A D V E R T E N T I E S

Page 18: Clubblad april 2008

De Peugeot 308 vanaf € 18.950,-. In genoemde consumentenadviesprijs is de bonus-malusregeling op basis van het energielabel verwerkt. Adviesleaseprijs vanaf € 375,- excl. BTW en incl. vervangend vervoer, bij een contract van 48 mnd/20.000 km p.j. op basis van full operational lease. Gem. verbr. (afh. van type motor) 4,5-7,9; km/l: 22,2 – 12,7; CO

2: 120 – 188 gr/km. Wijzigingen voorbehouden. Voor meer informatie kijk op www.peugeot.nl.

De nieuwe Peugeot 308 ademt in alles een sfeer van evenwichtig-heid en doeltreffendheid uit. Hij staat stevig op zijn wielen en het kan niet anders dan dat hij de weg perfect beheerst. De Peugeot 308 is de nieuwe referentie in zijn klasse, verpakt in een schitterend, maar herkenbaar design boordevol nieuwe techniek en uitrusting! Kom snel langs in de showroom of maak een afspraak. De Peugeot 308 is er al vanaf € 18.950,-.

AUTO PALACE DALFSEN Wilhelminastraat 78 Tel.: (0529) 43 12 37 www.autopalace.peugeot.nl

Nieuw. De Peugeot 308. A WIND OF CHANGE

A D V E R T E N T I E

Page 19: Clubblad april 2008

D T V ’ 8 4

19

Heb jij ook een leuk kiekje in de Doorbraak gemaakt? Stuur ’m op naar [email protected].

Dat mensen rare dingen doen als ze verliezen, weten we allemaal. Caspar Roes deed iets heel bijzonders. Nadat hij een wedstrijd verloren had (in de 5e set na een 2-0 voorsprong) trok hij, van woede, zijn tand eruit? Het was jammer genoeg de verkeerde tand, maar het werkte wel, want hij won de volgende wedstrijd.

Bij het KinderTafelTennisfeest bleek dat er een

nieuwe generatie tafeltennistalent aan komt.

Papa’s en mama’s, pas maar op!

Heb jij ook een leuk kiekje in de Doorbraak gemaakt?

Jim, zoon van Barteld

Bij het KinderTafelTennisfeest bleek dat er een Roan, zoon van Cees

BERICHT UIT DE DOORBRAAK:

KIEKJES UIT DE

DOORBRAAK

Bij het KinderTafelTennisfeest bleek dat er een

nieuwe generatie tafeltennistalent aan komt.

Nova, dochter van Jouwert

Ingmar en Joeri, zoons van Edith

Page 20: Clubblad april 2008

D A L F S E R TA F E LT E N N I S V E R E N I G I N G

20

VerenigingsinformatieTafeltenniscentrum ‘De Doorbraak’ Smidswegje 4 tel. 434297Voorzitter Jan Brandriet Ruitenborghstraat 43 tel. 432576Secretaris Debbie Matenaar J. de Wittstraat 5 Zwolle tel. 06-38748093Pennningmeester Claudi Wormmeester Kosterserf 3 tel. 435756Zaalwacht jeugd Nienke van der Vegt A. Schweitzerstraat 22 tel. 06-20123310 Cindy Veltman Irenestraat 4 tel. 06-27473248Competitieleider Ben van de Wetering Meesterserf 16 tel. 06-13096793Coördinator activiteiten Jouwert Turkstra Van Ostadestraat 100 tel. 450903 Ommen

Trainers Barteld van Oenen tel. 435537 Hermen Bollemaat tel. 435333 Rob Koggel tel. 0572-372284 Marc Noorda tel. 06-42737907 Erelid Alie EkkelenkampLid van verdienste Luc v.d. Maaten, Henk Mannes

Schoonmaakregeling Jeanet Bollemaat tel. 435333Vervoersindeling jeugd Alie van Oenen tel. 433999

Technische commissie Barteld van Oenen (voorzitter, tel. 435537), Ben van de Wetering en Rob KoggelActiviteitencommissie Jouwert Turkstra (voorzitter), Edith Bouwman, Eline Bollemaat, Roosmarijn Brandriet, Nienke van der Vegt en Gerrita van FaassenActiecommissie Aaltjo Klooster en Jan VerheijenKantinedienstcommissie Christien Ruitenberg en Mies LuitenSponsorcommissie Arie Boerman (voorzitter, tel. 471787) en Mies LuitenToernooien en PR Hilda Schipper

Contributie Jeugd t/m 17 jaar € 6,- p.m., bij niet-automatische incasso € 7,- Senioren € 9,- p.m., bij niet-automatische incasso € 10,-T.n.v. Penningmeester DTV’84 p/a Praamstraat 92, LemelerveldRekeningnummer Postbank: 254701 Rabobank: 312885628Beëindiging lidmaatschap Alleen mogelijk per eind juli

Website www.dtv84.nlRedactie website Nienke en Karin van der Vegt ([email protected])

Redactie clubblad Annemiek Brandriet en Karin van der VegtDistributie clubblad Alie en Gerard EkkelenkampOplage clubblad 145 stuksInleveradres kopij Annemiek Brandriet: [email protected]

Inleverdatum kopij 31 mei 2008