Clubblad 4, seizoen 2010-2011

42
Clubblad K.S.V. Fortissimo

description

Clubblad KSV-Fortissimo, seizoen 2010-2011

Transcript of Clubblad 4, seizoen 2010-2011

ClubbladClubbladClubblad

K.S

.V. F

orti

ssim

o

Uitvoeren, maar ook bedenken.

Nieuwe ideeën vormgeven én bestaande

concepten verder ontwikkelen.

Wij helpen u het geschikte medium,

materiaal en de juiste uitvoering te kiezen.

In elke gewenste oplage en voor elke

presentatievorm.

Kortom, wij kunnen méér...

Newtonstraat 25

3902 HP Veenendaal

Tel (0318) 544 666

Fax (0318) 544 661

[email protected]

www.colourprint.nl

Drukwerk Vormgeving Digital Printing Mailingen En meer...

www.colourprint.nl

1

K.S.V. FortissimoOpgericht: 10 augustus 1945Accommodatie: Hoekelumse Eng, Sportparkweg 8, 6717 LD Ede Tel: 632408Correspondentie: Monnetsingel 9, 6716 RA Ede

Consul P.A.C. Konings Nieuwe Kazernelaan 31, 6711 JA Ede Tel: 614546

HoofdbestuurVoorzitter vacant -Secretaris Wilco Buddingh 642141Penningmeester Dedde Jansen 610931Algemene zaken vacant -Voetbalzaken vacant -

Contributie / LedenadministratieGert v.d. Blaak, Hoog Maanen 54, 6717 HZ te Ede, tel. 0318 - 631688E-mailadres: [email protected]: Rabobank 30.93.45.928 tnv Penningmeester Fortissimo

Contributie per 1 januari 2010Betaling per Mini’s / VS Pupil Junior Senior N.Sp.lidMaand € 8,00 € 12,00 € 14,75 € 18,75 € 6,00Kwartaal € 24,00 € 36,00 € 44,25 € 56,25 € 18,00Half jaar € 48,00 € 72,00 € 88,50 € 112,50 € 36,00Jaar € 96,00 € 144,00 € 177,00 € 225,00 € 72,00

Internethttp://www.ksv-fortissimo.nl

Clubblad KSV Fortissimo 42e jaargang nr. 4 27 november 2010

2

(advertentie)

SLOOTMANS KLUSSENBEDRIJF• Stukadoren• Schilderen binnen en buiten• Schutting plaatsen• Kleine stukjes tuin bestraten• Houten vloeren leggen

• Betegelen• Timmerwerken• En nog veel meer……………Kortom voor alles in en om het huis kunt u bij mij terecht!

Bel vrijblijvend voor een gratis offerte.www.slootmansklussen.nl 0318-785091 of 06-50421830

3

(advertentie)

WienholtsKerkweg 41 Edetel. 0318 - 612760

ParketvloerenAutobedrijf G. Braber

Dwarsweg 20 – 6716 BJ EDE – 0318-616047www.autobraber.nl – [email protected]

Autobedrijf G. Braber B.V., Daihatsu, Kia en Mitsubishi-dealer en één van de grootste occasioncentrums van Ede en omstreken.

4

Van de redactie / algemeenRedactieTon van der Meijden, Allendesingel 149, 6716 GN Ede, tel. 637971e-mail: [email protected]

ClubbladKSV Fortissimo kent een digitale versie van het clubblad te vinden op onze eigen web-site http://www.ksv-fortissimo.nl.U heeft geen aanvullende software nodig om het clubblad te kunnen lezen. Het club-blad verschijnt in principe in het laatste weekend van elke maand gedurende het voet-balseizoen, behalve bij onvoldoende kopij en rondom winter- en zomerstop.

KopijHet volgende clubblad van het seizoen 2010-2011 verschijnt in het laatste weekend van december. U kunt uw kopij voor dat nummer tot uiterlijk vrijdag 24 december 18.00 uur insturen naar bovenstaand mailadres. De redactie zal in voorkomende gevallen ingezonden berichten inkorten of weigeren.

JaargidsNaast het clubblad kent KSV Fortissimo ook een jaargids met daarin belangrijke infor-matie van de verening, diverse besturen en commissies evenals van de voetballende teams. Wijzigingen met betrekking tot de jaargids graag ook mailen naar de boven-staande mailadressen.

AfgelastingenOp pagina 603 van Teletekst bij Nederland 1, 2 en 3 wordt vermeld wanneer er een al-gehele afgelasting plaatsvindt door de KNVB. Al onze teams spelen in afdeling Oost.

Op het TV-kanaal van de EDE TV op teletekst pagina 629 (teletekstpagina van KSV For-tissimo) wordt zodra er een algehele, maar ook een individuele afgelasting plaatsvindt deze hierop vermeld. Hou deze pagina’s dan ook goed in de gaten. Raadpleeg uw lei-der/trainer over alternatieven die misschien op die dag kunnen plaatsvinden. Aanbeve-ling verdient om per team hierover vaste afspraken te maken.

5

VoorwoordHallo beste lezers, leden, sponsoren en andere Fortissimo-aanhangers,

Terwijl buiten de duisternis alweer zijn intrede doet en gelegenheid geeft aan Sinter-klaas om her en der langs huizen en over daken te struinen, heeft de Goedheiligman al een bezoek gebracht aan de jeugd van Fortissimo. Dat moet een gezellige avond ge-weest zijn met waarschijnlijk een aantal ondeugende Pieten in het gezelschap.

Inmiddels naderen we het einde van de najaarscompetitie en lijkt de eerste kampioen bekend te zijn. Alleen op doelsaldo kan het kampioenschap nog aan de neus van de F1 voorbijgaan, maar dan moeten ze hun laatste wedstrijd met wel hele extreme cijfers verliezen. Jongens, winnen! die laatste wedstrijd.Naast een verslag van de F1 en F2 nog wat bestuurlijke informatie, opnieuw een verslag van een pupil van de week en een bericht over een sponsoring. In dit clubblad ook een bijdrage van een professioneel schrijver, Rob Visser. Via de uitgever is ons de mogelijk-heid geboden een voorpublicatie te doen van het eerste deel uit een nieuwe voetbal-reeks. Misschien een leuk idee voor Sint, wanneer hij ook de andere leden van Fortis-simo een bezoek gaat brengen.

Veel leesplezier en tot het volgende clubblad,Ton van der Meijden

Op de voorpaginaDe foto op de voorpagina is gemaakt door Anja van Kooten bij een wedstrijd van de B1. Trainers komen te weinig in beeld en verdienen het ook wel eens om de voorpagina van het clubblad te staan.

Heeft u een foto voor de voorpagina, mail deze dan naar de redactie. Vermeld wie de foto heeft gemaakt, wie er op de foto te zien is en in welk team hij of zij voetbalt.

De foto op de voorpagina is gemaakt door Anja van Kooten bij een wedstrijd van de B1. Trainers komen te weinig in beeld en verdienen het ook wel eens om de voorpagina van het clubblad te staan.

Heeft u een foto voor de voorpagina, mail deze dan naar de redactie. Vermeld wie de foto heeft gemaakt, wie er op

ClubbladClubbladClubblad

K.S

.V. F

orti

ssim

o

6

(advertentie)

SCHILDERSBEDRIJF

Voorsterweg 7 - 6717 GS EdeTel. (0318) 62 20 87 / 64 06 06

H.J. KERSTEN & ZONEN

Het is tijd voor sport.Sport is belangrijk. Omdat het leuk en gezond is, maar vooral omdat het mensen

dichter bij elkaar brengt.Hoe jong of oud ze ook zijn en wat ze in het dagelijks leven

ook doen. Sporters en supporters maken allemaal tijd vrij voor hun vereniging.

En natuurlijk steunen we jullie vereniging ook.Waar en wanneer we maar kunnen.

Rabobank EdeT (0318) 660 660E [email protected] www.rabobank.nl

7

(advertentie)

Iedere zaterdag in Ede op de markt!

Telefoon: 06 - 295 66 336

8

Fortissimo E3 in een nieuwe outfit

9

De gouden wisselVia Uitgeverij Vuurbaak hebben wij onderstaand leesfragment ontvangen van hun nieuwste boek “De gouden wissel”. Dit boek is het eerste deel uit een nieuwe voetbal(!)serie en binnenkort leverbaar. Aan het publiceren op onze website (en eventueel in het clubblad) is een wedstrijd verbonden waarmee alle spelers uit de D1 het boek kunnen winnen.

Hoofdstuk 1Het enorme stadion was tot de laatste plaats bezet. Het gejuich van de supporters golf-de over Mike heen toen hij als eerste uit de spelerstunnel stapte. Het getoeter van de vuvuzela’s was oorverdovend. Hij tintelde over zijn hele lichaam. Dit was zijn dag! Hij zwaaide en klapte boven zijn hoofd in zijn handen, terwijl hij het veld op liep. De tribu-nes voor hem waren helemaal oranje gekleurd. De lucht boven hem was helder blauw en de zon scheen op het veld. Hij ademde diep in en de geur van het pas gemaaide gras deed zijn hart sneller kloppen. Het veld lag er strak bij. Een rilling trok van zijn rug omhoog naar zijn hoofd.Hij keek langs de rij spelers en gloeide van trots. Hier hadden ze met z’n allen zo lang naartoe gewerkt en nu was het eindelijk zover. Dit had hij nauwelijks durven dromen. Links van hem stond zijn beste vriend Stijn. Ze waren hun voetbalcarrière samen be-gonnen in de D1 van ZVV. Wat leek dat lang geleden.Hij draaide zijn hoofd naar rechts. Daar stond Jesse, zijn tweelingbroer. Samen zouden ze vandaag voetbalgeschiedenis schrijven, wie had dat ooit kunnen denken?Zodra de eerste tonen van het Wilhelmus klonken, legden de elf spelers van Oranje de armen om elkaars schouders. Mike deed zijn best om uit volle borst mee te zingen, maar hij had een fl inke brok in zijn keel.

De eerste minuten van de wedstrijd speelden ze de bal rustig over, de Spanjaarden kwamen er nauwelijks aan te pas. Zo hadden ze het met elkaar afgesproken: spelen op balbezit en loeren op kansen. Mike controleerde het middenveld en zorgde ervoor dat de Spaanse spitsen goed gedekt stonden. Ze hadden de afgelopen dagen de ene na de andere video van het Spaanse nationale elftal bekeken. Iedereen wist precies wat hem te doen stond. Het was Mikes taak om de middenvelders Xavi en Iniesta af te stoppen. Hij moest voorkomen dat zij de bal naar voren konden brengen. Dat lukte vrij goed, maar hij kon niet verhinderen dat de Spaanse verdediging af en toe een lange bal over het middenveld heen speelde. Maar de Nederlandse verdedigers stonden goed en de Spanjaarden kwamen niet in de buurt van de zestien meter. Maar ook de Nederlandse spitsen kregen maar weinig kansen. Zo hielden de beide teams elkaar de eerste en

10

(advertentie)

KLEDINGSPONSOR KSV FORTISSIMO

Maanderweg 44

6711 NE Ede

T (0318) 615589

I www.sportvisionede.nl

E [email protected]

Fortissimo leden

10% KORTING

11

tweede helft in evenwicht. Nu eens was Nederland sterker, dan weer hadden de Span-jaarden de overhand. Na negentig minuten was er nog steeds niet gescoord.De eerste helft van de verlenging speelden de beide ploegen afwachtend, bang dat de ander als eerste zou scoren. In de tweede helft van de verlenging besloot Mike om het laatste beetje energie in te zetten en het tempo wat op te voeren, hij had geen zin in een penaltyserie.‘Kort en hard!’ riep hij. ‘Laat ze maar lopen! Zet druk op de Spaanse verdediging.’Dat leek te werken: de Spanjaarden werden dol gespeeld door het snelle spel van de Nederlanders. Daardoor ontstonden er gaten in hun verdediging. Vijf minuten voor het einde stond Mike halverwege de helft van de Spanjaarden. Hij voelde dat er iets ging gebeuren. Wesley speelde de bal naar hem toe en hij nam hem aan. Snel keek hij waar de meeste ruimte was.‘Mike!’ Jesse stond vrij en wees met beide handen naar voren. Daar wilde hij de bal heb-ben. Mike gaf een steekpass tussen twee verdedigers door naar zijn broer. Precies waar hij hem hebben wilde. Jesse tikte de bal door naar Stijn, die op de rand van buitenspel liep. De grensrechter hield zijn vlag naar beneden. Stijn kreeg twee verdedigers achter zich aan en daardoor ontstond er ruimte in het centrum. Jesse liep te veel op links en stond goed gedekt, daar kon Stijn de bal nu niet kwijt. In een fractie van een seconde besloot Mike om zelf door naar voren te rennen. Stijn had het gezien en speelde de bal over de grond naar het midden. Het geschreeuw van het publiek moedigde hem aan, hij leek wel over het veld te vliegen.Er was geen tijd om na te denken. Nu kwam het aan op zijn gevoel en zijn ervaring. Als in een vertraagde film rende hij door. Voor hem stond nog maar één verdediger. Met een prachtige schaarbeweging zette hij hem op het verkeerde been. Hij was erlangs! De keeper kwam zijn doel uit en dook naar de bal. In een reflex gaf Mike de bal een stift.De doelman raakte Mike vol op zijn benen en hij smakte voorover op de grond. De bal rolde langzaam verder. Te langzaam? Vanuit zijn ooghoeken zag hij een Spaanse verde-diger richting het doel rennen. Die was al bijna bij de bal en probeerde hem met een sliding weg te werken. Kwam hij op tijd? Mike durfde niet te kijken...

Hoofdstuk 2GOAL! Het stadion leek te ontploffen. Zoiets had hij nog nooit meegemaakt, hij leek te verdrin-ken in een zee van geluid. Hij probeerde op te staan, maar zijn benen waren opeens zo zwaar. Zijn medespelers sprongen boven op hem.

Wil je weten hoe dit afloopt?Lees De gouden wissel van Rob VisserISBN 978 90 5560 447 0 (€ 10,90)

12

(advertentie)

Museumplein 1 6711 NA Ede www.depineut.nl

Jelco Kamstra bestratingenook voor particulieren

J. KamstraPaulus Potterstraat 86717 TEEDE0318-639587

13

Pupil van de week

Hierboven een foto van de D2, waaruit Wessel de Geus werd gekozen om 14 november aan te treden als pupil van de week. Hieronder een verslag van zijn belevenissen.

Pupil van de week is heel leuk. Je mag omkleden met het eerste. Je mag bij ze eten. Ze kopen lootjes voor je en dan win je ook nog wat. Ik heb een bal, smarties en een voetbal tas gewonnen. Ik heb mee getraind met de spelers. Dat vond ik gaaf. Ik moest overpasen en op de keeper schieten. Ik mocht de aftrap fl uiten en een penalty bij de tegenstanders schieten. Ik schoot strak in de kruising.

Van de wedstrijd was de eerste helft niet zo spannend. De tweede helft was wel span-nend. Het werd 4-2 tegen MASV. Fortissimo vond ik beter spelen.

Na afl oop kreeg ik een patatje, maar de bitterballen van het eerste waren ook lekker!! Groetjes,WESSEL DE GEUS

14

Zaterdag 20 novemberDe dag van de waarheid. Vandaag staat de topper tegen de nummer 1 van de competi-tie RVW F1 gepland. Gezien het gelijke spel van vorige week van RVW tegen Blauw Geel, hebben wij minimaal een gelijkspel nodig om uitzicht te houden op de titel.

Trainers en spelers zijn al weken met deze wed-strijd bezig. Het is dat er twee wedstrijden van ons zijn afgelast, anders was dit wellicht direct de kampioenswedstrijd geweest. Sommige spelers lagen vrijdag al om 7 uur in bed om maar goed uitgerust te zijn. Logisch dat bij aan-komst bij Fortissimo alle kopjes strak stonden.

Vandaag zal duidelijk worden waar wij als team staan. Aan de voorbereiding zal het niet liggen. Trainers en begeleiding hadden RVW al een paar keer in actie gezien. We wisten dus wat we konden verwachten en konden ons voorberei-den op de sterke en zwakke punten van de te-genstander. Alhoewel echt zwakke punten had-den we tot nu toe niet kunnen ontdekken.

Wedstrijdverslag Fortissimo F2

15

Na het warmlopen en de laatste aanwijzingen van Hans en Martin kon het eindelijk be-ginnen. In het begin even aftasten waarbij onze achterhoede direct werd getest. Geluk-kig konden wij de eerste aanvallen van RVW goed doorstaan dankzij geweldige verde-digende acties waardoor wij beter in de wedstrijd kwamen. De eerste goal van ons kwam dan ook als een soort verlossing. Wij kwamen goed op dreef en konden onze voorsprong uitbouwen tot 3-0. Op het moment dat de wedstrijd gespeeld leek, maak-ten zij toch nog een tegengoal (3-1). Altijd even afwachten hoe beide partijen hierop reageren. Scoren ze er nog een en komen ze terug tot 1 doelpunt verschil, dan had het nog spannend kunnen worden. Gelukkig kwam het niet zo ver omdat wij de genade-klap toebrachten en de eindstand op 4-1 brachten. Een prestatie waar onze spelers met recht trots op mogen zijn.

Wij maakten vandaag het verschil door als compleet team te presteren. Het was niet omdat RVW slecht voetbalde, in tegendeel zelfs, maar RVW was afhankelijk van enkele individuele spelers die wij gelukkig onder controle konden houden.

Goede zaken dus voor de F2. In de komende drie wedstrijden hebben wij nog maar 5 punten nodig om kampioen te worden. Wij gaan ervoor. We zijn nu zo dichtbij. Op naar de wedstrijd van aankomende zaterdag tegen Advendo F2.

16

Toernooischema 2010-2011 Toernooischema 2010/2011

Elftal Datum Vereniging Plaats dagdeelK.S.V. Fortissimo B1 2,3,4 juni K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo C1 21-mei EFC '58 ErmeloK.S.V. Fortissimo C1 28-mei Jonathan ZeistK.S.V. Fortissimo C1 2,3,4 juni K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo C2 28-mei vv IJsselmeervogels SpakenburgK.S.V. Fortissimo D1 2,3,4 juni K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo D1 10 en 11 juni OBW Zevenaar 1 overnachtingK.S.V. Fortissimo D2 11-jun sv Groen wit '62 ApeldoornK.S.V. Fortissimo D3 28-mei DVSU UtrechtK.S.V. Fortissimo D3 11-jun sv Groen wit '62 ApeldoornK.S.V. Fortissimo D4 28-mei SDC Putten PuttenK.S.V. Fortissimo E1 25-apr K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo E1 28-mei vv Unicum Lelystad s'middagsK.S.V. Fortissimo E1 02-jun vv Bennekom BennekomK.S.V. Fortissimo E2 21-mei EFC '58 ErmeloK.S.V. Fortissimo E2 28-mei vv Unicum Lelystad s'middagsK.S.V. Fortissimo E2 11-jun sv Groen wit '62 ApeldoornK.S.V. Fortissimo E2 18-jun K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo E3 04-jun AVW '66 Westervoort s'morgensK.S.V. Fortissimo E3 18-jun K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo E4 18-jun K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo E5 28-mei vv Unicum Lelystad s'middagsK.S.V. Fortissimo E5 11-jun sv Groen wit '62 ApeldoornK.S.V. Fortissimo E5 18-jun K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo E6 28-mei SDC Putten PuttenK.S.V. Fortissimo E6 04-jun AVW '66 Westervoort s'morgensK.S.V. Fortissimo E6 18-jun K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo E7 28-mei vv Hatem HatemK.S.V. Fortissimo E7 18-jun K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo F1 28-mei vv Unicum Lelystad s'morgensK.S.V. Fortissimo F1 02-jun vv Bennekom BennekomK.S.V. Fortissimo F1 11-jun K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo F1 18-jun vv Zeewolde Zeewolde s'middagsK.S.V. Fortissimo F2 02-jun sv Huizen Huizen s'morgensK.S.V. Fortissimo F2 11-jun K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo F2 18-jun vv Zeewolde Zeewolde s'middagsK.S.V. Fortissimo F3 28-mei vv Unicum Lelystad s'morgensK.S.V. Fortissimo F3 04-jun AVW '66 Westervoort s'middagsK.S.V. Fortissimo F3 11-jun K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo F3 18-jun vv Zeewolde Zeewolde s'morgensK.S.V. Fortissimo F4 04-jun AVW '66 Westervoort s'middagsK.S.V. Fortissimo F4 11-jun K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo F5 28-mei vv Unicum Lelystad s'morgensK.S.V. Fortissimo F5 11-jun K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo F6 04-jun AVW '66 Westervoort s'middagsK.S.V. Fortissimo F6 11-jun K.S.V. Fortissimo Ede Hele dagK.S.V. Fortissimo F6 18-jun vv Zeewolde Zeewolde s'morgensVoetbalschool 04-jun sv Groen wit '62 Apeldoorn s'morgens

Ingeschreven Bevesteging ontvangenBoekje ontvangen en afgehandeldThuistoernooiToernooi afgezegd door het teamToernooi afgelast

17

(advertentie)

Auto Portello vof

Industrieweg 5

6871 KA Renkum

Tel: 0317-351525

Fax: 0317-351505

@mail: [email protected]

http/: www.autoportello.nl

Auto Portello

Uw Alfa Romeo, Fiat en Lancia specialist

Wij verzorgen uw auto op professionele wijze.

Zoals: Alle reparatie`s

Onderhoudsbeurten

Revicie

A.P.K. keuring

Inbouw beveiligingssystemen SCM/TNO gekeurd

Verkoop van nieuwe en gebruikte auto`s

Tevens gespecialiseerd in klassieker`s en Spider`s

Bij reparatie en/of onderhoud zorgen wij voor vervangend vervoer,

Natuurlijk is deze service helemaal kostenloos.

Auto Portello heeft regelmatig messcherpe aanbiedingen zoals:

* Distributie vervangen incl. spanner en meelooprol voor 16v motoren

199,- euro incl. btw.

* Onderste draagarmen vervangen Alfa 147 & Alfa 156 links en rechts

250,- euro incl. btw.

( nog meer aanbiedingen ?)

Bel gauw voor info e/o afspraak , om van de aanbiedingen te profiteren.

Cordiale Saluti, Team Auto Portello

Auto PortelloUw Alfa Romeo, Fiat en Lancia specialist.

Auto Portello, voor alle reparaties, onderhoudsbeurten, revisie, APK, inbouw van beveiligingssystemen, verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

Tevens gespecialiseerd in klassiekers en Spiders.

Auto Portello heeft regelmatig messcherpe aanbiedingen.

Bel voor informatie of maak een afspraakCordiale Saluti, Team Auto Portello

Wij verzorgen uw auto op professionele wijze.

Bij reparatie of onderhoud gratis vervangend vervoer.

18

(advertentie)

DE VALLEIUw betrouwbare partner voor het ophalen van bedrijfsafval in de regio

Voor een vrijblijvende offerte:Afvalcombinatie DE VALLEI BEDRIJVEN B.V.Bezoekadres: Neonstraat 4, EdePostbus 3, 6710 BA EdeTel: 0318-648 160Fax: 0318-648 170E-mail: [email protected]

Mogelijkheden voor: • Rolcontainersvan140tot2500liter• Afzetcontainersvan2tot40m³• Ondergrondsecontainers• Perscontainers• Rest-encomposteerbaarafval• Glasenpapier• Straatreiniging• Rioolreiniging• Gladheidbestrijding• Plaagdierbestrijding

19

Van het bestuurOp maandag 22 november waren een kleine 40 leden aanwezig tijdens de Jaarlijkse ledenvergadering in het clubhuis.

In een vlotte vergadering werd een terugblik gegeven over het afgelopen jaar. Een woord van dank, en applaus, was er voor alle vrijwilligers die zich het afgelopen jaar weer voor de club hebben ingezet.

De fi nanciële resultaten over 2009-2010. Ten aanzien van de resultaten van de Fietsvier-daagse ontstond enige discussie. Na enig uitzoekwerk achteraf bleek inderdaad dat deze activiteit ruim 2000 Euro als positief resultaat heeft opgeleverd. In de vergadering werd een nul saldo gepresenteerd. Dit foutieve beeld willen we hiermee graag herstel-len. De nodige vrijwilligers hebben hard gewerkt tijdens deze vierdaagse, en dat heeft dus ook wat opgeleverd.

Na de fi nanciële cijfers was het aan de vergadering om te stemmen over de benoeming van Johan Landman in het bestuur. Omdat Johan vanaf juli a.s. de voorzittershamer zal gaan hanteren werd er schriftelijk gestemd. Zonder tegenstemmen werd Johan geko-zen en kon hij plaatsnemen achter de bestuurstafel.

Uiteindelijk werd ook de actualiteit nog besproken. Belangrijkste onderwerp was hierbij de plannen van de gemeente Ede om ook FC Jeugd op ons sportpark te gaan onder-brengen. Hierover zijn gesprekken gaande tussen de clubs en de gemeente. Als er meer te melden valt zulle de leden worden geïnformeerd.

Tijdens de vergadering is ook de contributie per 1 januari 2011 vastgesteld. Deze wordt voor alle categorieën met vijftig cent per maand verhoogd. Vanaf januari 2011 zal dit automatisch bij de incasso worden verwerkt. De verhoging is noodzakelijk om onzeker-heden in het budget op te kunnen vangen. Denk hierbij ondermeer aan subsidies van de gemeente, inkomsten uit activiteiten.

De vergadering werd kort na negen uur afgesloten.

Namens het bestuurWilco Buddingh (secretaris)

20

Nog één wedstrijd te gaan voor de F1Afgelopen zaterdag 20 no-vember stond voor de F1 één van de belangrijkste wedstrijden van deze com-petitie op het programma.

Voorafgaand aan deze wed-strijd tegen de Veensche Boys uit Nijkerkerveen was er hard getraind door de jongens. Tijdens de trainin-gen werd er samen ge-traind met de E1, de korte hoekschop, het overspelen van de bal, en nog veel meer werd geoefend en er

was niet altijd een partijtje aan het einde van de training; nee het was (en is nog steeds) hard werken!

De F1 was compleet: Jaro, Jorryt, Melvin, Luuk, Jenson, Dennis, Daan, Luca en Roy wa-ren klaar om de strijd aan te gaan. Er waren een hoop mensen vroeg opgestaan veel publiek om de jongens van de F1 in actie te zien.

Al snel werd het eerste tegendoelpunt gescoord 0-1, want de Veensche Boys, net als de F1 nog ongeslagen, waren naar Ede gekomen met een missie: de F1 verslaan. Snel na de 0-1 scoort Luca 1-1. Roy scoort (met links) de 2-1 maar Veensche Boys maakt de stand weer gelijk 2-2.Het was een spannende wedstrijd met een echte tegenstander, maar de jongens van de

21

F1 lieten het publiek zien waar ze voor gekomen waren: mooi overspel, een sterke ver-dediging met Jaro in de goal en Melvin, Jorryt en Luuk ervoor, korte hoekschoppen van Jenson en Roy, de mooie ballen van Luca, Daan en Dennis, de doelpunten en niet te vergeten de strijd, want de jongens gaan ervoor; willen winnen.Jenson maakt 3-2 door een prachtig doelpunt en ook de 4-2 wordt door Jenson ge-scoord. De F1 werd steeds sterker in hun spel en uiteindelijk maakte Roy het af door 5-2 te scoren. Eindelijk een echte tegenstander met als resultaat een prachtige wedstrijd en de winst voor de F1 die al 10 wedstrijden op rij hebben gewonnen.Nog één wedstrijd te gaan; op zaterdag 27 november gaat de F1 naar SDC Putten om daar hun laatste wedstrijd te spelen.Zaterdag wacht nog een spannend uurtje voor de jongens, de begeleiding en fans van de F1. Worden ze kampioen? Groetjes van een trotse moeder

22

(advertentie)

ALUZON EDEZONWERING / ROLLUIKEN

• Binnen- en buitenzonwering• Garagedeuren• Kunststof ramen en deuren• Reparatie en onderhoud

• Rolluiken• Horren• Serrebouw• Airco’s

BEZOEK ONZE SHOWROOM! CA. 120 M2

Aan de Nieuwe Maanderbuurtweg 10 – 6717 AS EDE0318 623803 [email protected]

���������������

TUINCENTRUM “KERNHEM EDE”Houtman & Dochters - tel. 0318-613835

ALLES VOOR UW TUIN!www.tuincentrumkernhem.nl

TUINCENTRUM “KERNHEM EDE”Houtman & Dochters - tel. 0318-613835

* TUINPLANTEN* SIERBESTRATING* THUINHOUT & MEUBELS* MESTSTOFFEN & & SPEELZAND* GRASZODEN & ZADEN* RIETMATTEN & HEIDEMATTEN* KOI KARPERS & VIJVERPLANTEN* KERSTBOMEN & VUURWERK* BLOEMBAKKEN & TUINBEELDEN* TUINARCHITECTUUR

HOVENIERS, A.J. HOUTMAN & Zn.

ALLES VOOR UW TUIN!

in Ede

23

Fortissimo F2 blij met sponsor Art Achterberg

De shirtjes en tassen waren al gesponsord door Schildersbedrijf Art Achterberg (vader van Tim). Enkele weken geleden werden wij echter opnieuw verrast. Het gehele team en begeleiding werd voorzien van nieuwe jassen in de welbekende kleuren voorzien van logo van Fortissimo, eigen naam van desbetreff ende speler of begeleider en uiter-aard de vermelding van onze sponsor op de rug. Art hierbij nogmaals onze dank na-mens Fortissimo F2.

24

(advertentie)

FAHRENHEITSTRAAT 4EDE 0318 692222

VOLOP BETAALBARE OCCASIONS

VAN 500 TOT 5000 EURO

25

(advertentie)

Maak via Manpower de transfer naar een nieuwe werk-gever. We hebben volop werk in de volgende sectoren:

• Administratie

• Techniek

• Industrie

Contact • Manpower Ede, Nieuwe Stationsstraat 4, (0318) 65 36 44, [email protected]

www.manpower.nl

Bij Manpower Ede krijg je altijd een basisplaats

26

Agenda

11 dec Kerstbal

20119 jan Oliebollencup + Nieuwjaarsreceptie

19 mrt Foute Party

23 april Paaseieren zoeken

25 april E-toernooi

14 mei Trainers/leiderstoernooi + Vrijwilligersavond

2-4 juni ́Stargroup´ Internationaal Jeugdtoernooi.

11 juni Van Off eren Toernooi (F-pupillen)

12 juni Roy de Quay toernooi

18 juni D.I.B. Toernooi (E-pupillen)

19 juni Fietstocht en barbecue

24-26 juni Pupillenkamp

27

Geen wedstrijdprogramma meer

Foto’s gezocht

Het wedstrijdprogramma wordt niet meer in het clubblad geplaatst.

Het is erg bewerkelijk om maandelijks het wedstrijdprogramma in het clubblad te krij-gen, bovendien is het programma bij de bron (voetbal.nl) voor de redactie slechts een paar weken vooruit beschikbaar. Omdat het programma tegenwoordig actueel terug te vinden is op de website van KSV-Fortissimo en de teambegeleiding over het algemeen de laatste stand van zaken via mail of bij de laatste training doorgeeft aan de spelers, is besloten om deze bewerkelijke pagina’s uit het clubblad weg te laten.

Mochten lezers toch behoefte hebben om het programma in het clubblad te lezen, kunnen zij dat laten weten via het mailadres [email protected]

Zoals jullie wellicht opgevallen is, zijn op de website weer enkele wijzigingen doorge-voerd. Op de homepagina is linksonder een link naar het actuele wedstrijdprogramma

te vinden en van de eerste teams is een teamfoto en een koppeling naar hun eigen website gepubli-ceerd. Achter de schermen is ook gewerkt aan de mogelijkheid om foto-albums te plaatsen. Dit is klaar en wij zijn op zoek naar foto’s van activiteiten van het seizoen 2009-2010. Ook foto’s van activi-teiten van het huidige seizoen zijn welkom.

Mail de foto’s onder vermelding van de desbetreff ende activiteit naar [email protected].

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

28

(advertentie)

Voor midden- en kleinbedrijfmaar ook de particulier

Uw administraties en uw belastingen zijn onze zorg

Proosdijerveldweg 86 te Ede. Tel. 0318-650267 Fax 0318-619151E-mail [email protected]

29

Op zaterdag 15 Januari en zondag 16 Januari wordt in sporthal de Reehorst te Ede het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi gehouden Op zaterdag 15 Januari openen de F pupillen samen met de voetbalschool dit zaalvoetbalspektakel, op zondag doen de Pupillen van de D1 en D2 het nog eens dunnetjes over. 09:00 uur tot 10:25 uur de F6 t/m F4 en Voetbalschool 10:30 uur tot 11:55 uur de F3 t/m F1 12:00 uur tot 13:25 uur de E7 t/m E4 13:30 uur tot 14:55 uur de E3 t/m E1 15:00 uur tot 17:00 uur de D4 en D3 Op zondag 16 Januari komen de volgende groepen in actie. 09:00 uur tot 10:55 uur D2 en D1 11:00 uur tot 12:55 uur C Junioren 13:00 uur tot 14:55 uur B Junioren 15:00 uur tot 17:00 uur A Junioren

• Zorg dat je een half uur voor aanvang in de zaal aanwezig bent zodat we op tijd kunnen beginnen.

• De sportzaal mag alleen betreden worden op sportschoenen die zijn voorzien van zolen die niet afgeven.

• Publiek is zeer welkom maar wel op de tribune. • Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamer, mocht je toch waardevolle spullen bij

je hebben (zoals geld, mobiele telefoon of fietsensleutels geef die dan in bewaring bij je trainer/leider).

• Zorg dat je tijdens het toernooi op tijd op het veld kan staan zodat alle wedstrijden op tijd kunnen beginnen.

• Houdt het netjes en gooi je rommel in de daarvoor bestemde prullenbakken. • Voor schade, veroorzaakt door ongeoorloofd gebruik of ontstaan door vernieling, is de

gebruiker verantwoordelijk. • De kosten van herstel komen voor rekening van de gebruiker c.q. veroorzaker. • Roken is in de hele zaal is verboden, evenals nuttigen van etenswaren en/of drinken op de

speelvloer . • De aanwijzingen van de beheerder(s) en de toernooileiding dienen strikt te worden opgevolgd.

Deelnemers dienen zich vooraf in te schrijven zonder inschrijving geen deelnamen. Alle inschrijvingen gebeuren individueel , Team inschrijvingen worden niet geaccepteerd Inschrijven kan tot woensdag 11 December via onderstaande strook of via E-mail Het strookje kan worden ingeleverd op elke zaterdag in de jeugdbestuurskamer. Bij onvoldoende inschrijvingen binnen een groep kan de organisatie besluiten de tijd in te korten of zelfs de groep te laten vervallen.

Inschrijfformulier zaalvoetbaltoernooi 2010/2011

*Naam: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ * Elftal: _ _ _ _ _ _ _ *Telefoonnummer: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Lever dit strookje in ,in de jeugdbestuurskamer of mail je inschrijving naar [email protected] Let op Inschrijvingen na 11 December worden niet meer behandeld

30

Leiders / trainersTeam Functie Naam Tel. vast 06 -A1 Trainer Niels Bolderman 13947471 Leider A2 Trainer Frits Bolderman Leider Dedde Janssen B1 Trainer Sjoerd Neef 26170394 Leider B2 Trainer Freek Korsakoy Leider C1 Trainer Kevin de Quay 636540 44733599 Ass.Trainer Erik van Aalst 621312 23230376 Ass.Trainer Maikel Hols 13154417 Leider Eddy Buitenhuis C2 Trainer Robert van ‘t Westeinde 638768 Trainer Arnold van der Bruggen 18109451 Leider Jan Gieles Leider Wim Jonkers D1 Trainer Olaf van Silfhout 53930946 Leider Ronald Jansen 655655 18525975D2 Trainer Dick Verstegen 640883 Leider Rene Scheff ers 615008 55362160 Leider Jan Mesman 437575 43991916D3 Trainer Rene Plate 756417 47906317 Leider Arno Janssen 641688 D4 Trainer Alex Maasen v/d Brink Leider vacature E1 Trainer Edwin Buitenhuis 625576 53625849 Leider Rene van Leeuwen 641820 E2 Trainer Richard Wittendorp 633537 Leidster Edith van der Horst 638768 24950644 Leider Edward Reede 616154 20369827E3 Trainer Arjen Hendriksen 647777 Leider Marco Witteveen 631875 10260174 Leider Erwin Lamers 614225 18543413E4 Trainer Stanley Runtulalo 633518 52021294 Trainer Iwin Tai-Tin-Woei 651992 52686234 Leider vacature

31

Team Functie Naam Tel. vast 06 -E5 Trainer Danny Landman 840057 46178543 Leider Vacature E6 Trainer Albert Bosch 642660 51039491 Leider Leon Theuws 690344 18725519E7 Trainer Hans v/d Meer 638631 Leider Roy van Barneveld 690296 18475389F1 Trainer Ramon Hanssens 639866 51572349 Trainer Dennis Seelt 652166 28640582 Leider Jan Vellinga 845386 53778156F2 Trainer Vacature Trainer Vacature Leider Ton Roseboom 622827 42233065 Leider Remon van DijkF3 Trainer Ronald Bauer 631719 10015506 Trainer Alvin Tromp 634041 54283127 Leider Yolanda Delink F4 Trainer Jurrien Burghoorn 504000 51161954 Trainer Michiel van der Kleij 636313 Leider Jenny van de HuddingF5 Trainer Barry Kramer Trainer Harro Verhoeven Trainer Xavier Urlings Leider Marco Gielkens Leider Dhr. Kamphuis VS Trainer Arnold van der Bruggen 634279 18109451 Trainer Andre Westland 624270 18278865 Leider Rene Schoonderbeek 28643003Keepers Trainer Eric van Eldik 30221432

VacaturesOp dit moment zijn nog niet alle posities ingevuld. De jeugdcommissie probeert dit z.s.m. in te vullen.

32

(advertentie)

33

K.S.V. Fortissimo Ede Opgericht 10 augustus 1945

Trainingsschema 2010 / 2011 Dag:   Tijd:   Team:   Kl:   Veld:  

       Maandag:   18:00  -­‐  19:15   F1-F2-D3 1-­‐6   Gras     18:00-­‐    19:15   E1-E2 3   Kunst     18:30  -­‐  19:45   D1 2   Kunst     19:15  -­‐  20:30   B1-B2 5-­‐4   Gras     20:15  -­‐  21:30   A1-A2 1-­‐6   Kunst          Dinsdag:   17:45  -­‐  19:00   D2-E3-E4 5-­‐6   Gras     17:45  -­‐  19:00   F5-E6-D4 6-­‐5   Kunst     19:00  -­‐  20:15   C1-C2 3-­‐4   Kunst     19:00  -­‐     Scheidsrechters 2   Gras     20:15  -­‐  21:30   3de 5   Gras     20:15  -­‐  21:30   2de 6   Kunst     20:15  -­‐  21:30   1ste 1   Kunst          

Woensdag:   17:45  -­‐  19:00   F1-F2-F3-E7M 3   Kunst     18:00  -­‐  19:15   E1-E2 6   Gras     18:30  –19:45   D1 2   Gras     19:00  -­‐  20:15   B1-B2 5-­‐4   Kunst     20:15  -­‐  21:30   A1-G1 1-­‐3   Kunst     20:15  -­‐  21:30   A2 6   Gras          Donderdag:   17:45  -­‐  19:00   VS-E5-D2 6-­‐2   Kunst     17:45  -­‐  19:00   D4-F4 5   Gras     19:00  -­‐  20:15   C1-C2 3-­‐4   Kunst     20:15  -­‐  21:30   4de 2   Gras/Kunst     20:15  -­‐  21:30   3de 5     Gras     20:15  -­‐  21:30   2de 6   Kunst/Gras     20:15  -­‐  21:30   1ste 1   Kunst  

34

(advertentie)

Voeg- en renovatiebedrijf R.B. Wien

- hak- en voegwerk

- gevelreiniging

- impregnerenParkweg 177 6717 HS EdeTel./fax 0318 - 630362Mobiel 06 - 20599858

ELECTRO- en DIESELSERVICESCHEEPSINSTALLATIES

Verkoop - Inbouw - ReparatiesBlaupunkt - Panasonic autoradio’s

Bosch-dynamo’s, startmotoren, verstuivers, brandstofpompen

AC Delco-fi lters, olie, remdelenDeta batterijen depot

Veenderweg 119-121 Ede 0318 - 612621Harselaarseweg 3 Barneveld 0342 - 491074Vlamoven 29 Arnhem 026 - 3620311

www.dera-bv.com [email protected]

Dera B.V.AUTO-ELECTRIC

35

Teamfoto’s voor de websiteVan elk team zijn de spelers, trainers en leiders inmiddels vermeld op de website. Daar zouden wij graag een foto van het team aan toevoegen. Daarom een oproep aan de ouders om een foto te maken van het team inclusief leider(s) en trainer(s) en deze op te sturen naar het clubblad. Wij willen graag zo spoedig mogelijk een foto van elk team op de website, het team hoeft daarom in eerste instantie niet compleet te zijn. Wanneer het team wel een keer compleet op de foto staat, kan deze foto alsnog op de website geplaatst worden.

Van deze teams staat al een foto op de website

Met betrekking tot de foto zijn er niet veel eisen, behalve dat de spelers en begeleiding in hun wedstrijdtenue op de foto staan. Daarnaast zou het wel zo leuk zijn als de foto’s niet bij een uit-club gemaakt worden. Zijn er al teams waar een foto van gemaakt is, dan ontvangen wij die graag in een e-mail aan het clubblad.

Het e-mailadres van het clubblad is [email protected] (graag de naam van het team in het bericht vermelden). En misschien is het handig om gelijk even te controle-ren of de namen van de spelers en begeleiders allemaal en foutloos op de website staan.

36

Hoofdsponsor• Ambiance zonwering van Ewijk• Bostik bv• Woning- en projectinrichting Gorvita

Sponsors

• Aannemersbedrijf Maassen bv• Administratie en belasting-

adviesburo D.A. Jansen• Afvalcombinatie Vallei• Autobedrijf Abma & Wolterink

bv• Autobedrijf G. Braber bv• Autobedrijf Gebr. van Gent• Auto Portello Renkum• BDU Uitgevers (Ede Stad)• Brush reclame en presentatie• Café de Pineut• Café Premier

• Colour Print• Grolsch Bierbrouwerij• Hemels van der Hart• Keurslagerij Jongenotter• Manpower uitzend organisatie• Mr. T.A. Posthuma Notaris• Premium Health Club• Rabobank Vallei en Rijn• Schilders- en behangers bedrijf

H.J. Kersten & Zonen• Van den Berg Solutions• Velthoen bv• Wageningen recycling

Kledingsponsor• SportVision / SportTed

Intern. toernooisponsor• Stargroup Financieel Advies

Stersponsors

37

Overige sponsorsOverige bedrijven in diverse sponsorvormen van zoals materieel, advertentie, reclame-bord, club van 50 enz.

Administratiekantoor DIBAluzon ZonweringenAsito Schoonmaak bvAutobedrijf van Wijk EdeAutoschadebedrijf VelboBloemenhandel Gert van de BornBrushCafé PremierCROP registeraccountantsDera Auto-Electric bvDragt bvEngelenburg BVFoto HECOHardeman Loodgietersbedrijf en Gasfi tterInfi nity Nails Nagelstudio

Jelco Kamstra, bestratingenKlussenbedrijf SlootmansKoninklijke LandmachtMiddendorp PoeliersbedrijfNoot Holding bvOldiesPizzeria Sole D’ItaliaRepro MercuriusRijsemus VisgildeSuper-VlaaiSysqa AlmereTrelleborg Velp bvVelthuizen HoveniersbedrijfWienholts Parket en HoutZonnenberg Makelaardij

Denk bij het doen van uw boodschappen of

het realiseren van uw wensen

aan onze sponsors.

38

Onze privé-sponsors van de club van 50Aalst, Erik vanAalst, Jan van Albers, TheoBlaak, Gert v.d.Bos, Caroline en JohnBosma, FritsBraber, AndréBrink, Heidi en Gerko van de Derriks, Johan en DesiréGerressen, DickGeus, Sem deGieles, OpaGraaf, Dieneke deHeren, 2e elftalHoekstra, Pake BaukeHols, MaikelJonkers, WimKersten, AlexKoenders, Piet en FookKwaaitaal, A.J.M.

Mien† Möller, Wim Off eren, André vanOff eren, Gonnie vanPierik, WilliannePlatschorre, LoekPol, Danny van de Reinink, SanderRouw, MarcelRuhulesin, PeterSchuurman, AkkieSeelt, Megan en JensonSlenters, FrankSmeels, HansTop, Dries van deVermeer, JanVliet, Ronald en Miriam vanVries, Barend deZand, Gert van ‘tZonnenberg, Wistik

Steun uw vereniging door middel van � nanciële of materiële sponsoring.

Of wordt gewoon lid van de club van 50

Hoofdsponsor Internationaal Jeugdtoernooi

0318 - 67 27 67Voor al uw:

- Hypotheken- Pensioenverzekeringen- Beleggingsverzekeringen- Spaar- en Beleggingsrekeningen- Auto- en Motorverzekeringen- Woonhuisverzekeringen- Inboedelverzekeringen- Aansprakelijkheidsverzekeringen- Alle zakelijke verzekeringen

Voor de door u bij Stargroup afgesloten hypotheek storten wij € 70,- in de jeugdkas van Fortissimo.Uiteraard wacht ook u een attentie.

WWW.STARGROUP.NL

Kerkweg 31cEde

Tel. 631779

StationskioskEde-Wageningen

Tel. 613535

Eikenlaan 3BennekomTel. 416880

Voor al uw bloemen en planten

Bloemenhandel

Gert vd Born

Kerkweg 31cEde

Kerkweg 31c

Tel. 613535 Tel. 416880Ede-Wageningen

Eikenlaan 3BennekomEde-Wageningen

Stationskiosk

Gert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd BornGert vd Born