Ckv Lambertuskerk

10
Lambertus kerk Veghel Lisa van der Pasch & Carolijn Jansen

description

 

Transcript of Ckv Lambertuskerk

Page 1: Ckv Lambertuskerk

Lambertus kerk Veghel

Lisa van der Pasch & Carolijn Jansen

Page 2: Ckv Lambertuskerk

Exterieur

Familie Jansen
Hier zie je kerk in zijn geheel, wij hebben voor deze foto gekozen omdat de kerk erg mooi naar voren komt. De lucht is hier trouwens ook mooit. En doordat de lucht een beetje grijs is valt de kerk op. Je ziet ook gehele kerk, en daardoor kun je zien dat het een grote kerk is.
Page 3: Ckv Lambertuskerk

Exterieur

Familie Jansen
Deze foto is vanaf de onderkant genomen. De diepte in de foto is erg mooit geworden. Verder kleuren de wolken er prachtig bij.
Page 4: Ckv Lambertuskerk

Exterieur

Familie Jansen
Bij deze foto is er een beetje te veel licht geweest. Maar dit geeft juist een mooi effect, hoe verder je naar boven kijkt hoe lichter de kerk word. Erg mooi!
Page 5: Ckv Lambertuskerk

Detail

Familie Jansen
Bij dit detail zie een stuk van het hekwerk. Wij hebben deze foto uitgekozen omdat we het erg mooi vonden hoe het lichte stuk hekwerk opvalt met de donkere achtergrond.
Page 6: Ckv Lambertuskerk

Detail

Familie Jansen
Bij deze dia zie je 2 details. Op de linker foto zie je een kandelaartje waarin wierook zit dat de pastoor af en toe gebruikt bij een bepaalde mis, dit onderbreekt in geen enkele kerk. Op de rechtste foto zie je een standbeeld, in de kerk en rond de kerk zie je ook altijd heel erg veel standbeelden staan, deze zijn vaak goden of mensen uit de verhalen. Dit standbeeld staat op een pilaar en stond naast het altaar.
Page 7: Ckv Lambertuskerk

Detail

Familie Jansen
Op deze foto zie je een hekwerk achter in de kerk. Wij vonden de vorm van het hekwerk erg mooi, Het was een hartje met daarin een pijltje. Ook passen de kleuren goed bij elkaar. Het licht is erg mooi op de foto omdat hoe verder je naar achter gaat hoe donkerder het word.
Page 8: Ckv Lambertuskerk

Interieur

Familie Jansen
Hier zie je de kerk van binnen, de foto loopt mooi door naar achter en dit kun je goed zien aan de banken. Ik vind het een mooi effecht geven omdat de foto best donker is maar dat je de duidelijke details van de kerk ziet.
Page 9: Ckv Lambertuskerk

Interieur

Familie Jansen
Hier zie je foto van het altaar. De kleuren zijn hier erg mooi omdat het veel 'goud' is en daardoor krijg je een warm effect. Wat ook mooi is aan deze foto is dat er vanaf boven licht naar beneden komt dit zie je mooi in de ronde koepel.
Page 10: Ckv Lambertuskerk

Interieur

Familie Jansen
Dit is een stuk achter in de kerk. Je kunt nog een stukje orgel zien. Je ziet ook de mooie schilderwerken die je veel verspreid ziet in de hele kerk. Deze foto is mooi omdat hij van onder is genomen en je ziet zo het orgel en nog een stuk dak erbij. En dat ziet er leuk uit.