ckv Albatros

of 56 /56
VERZAMELALBUM KORFBALPLAATJES SEIZOEN 2012 - 2013

Embed Size (px)

description

Korfbalplaatjesactie 2012-2013

Transcript of ckv Albatros

Page 1: ckv Albatros

VERZAMELALBUMKORFBALPLAATJES

SEIZOEN 2012 - 2013

Page 2: ckv Albatros
Page 3: ckv Albatros

Beste spaarders van c.k.v. Albatros,

Van harte gefeliciteerd! Je bent nu in het bezit van het korfbalplaatjes verzamelalbum van c.k.v. Albatros! Een mooi collectorsitem voor leden en fans van deze mooie korfbalvereniging uit Zwijndrecht.

Iedere korfballer heeft vast wel een idool. Nederlandse topkorfballers zoals André Kuipers of Mady Tims. Maar hebben zij ooit wel eens op eigen sticker gestaan? Voor alle leden van c.k.v. Albatros komt deze droom uit! Door een unieke samenwerking tussen c.k.v. Albatros en de MCD Zwijndrecht is het mogelijk om een compleet verzamelalbum van je eigen vereniging bij elkaar sparen.

De korfbalplaatjes zijn te verkrijgen bij de MCD aan de Burgemeester Jansenlaan 59 in Zwijndrecht. Bij bestedingen vanaf € 15,- krijg je een setje met daarin 6 korfbalplaatjes.Tevens zijn er elke week extra korfbalplaatjes verkrijgbaar bij aankoop van speciaal geselecteerde producten. Vraag familie,vrienden,buren om voor je mee te sparen. Op deze manier krijg je jouw album heel snel vol!

Wij wensen jullie heel veel spaarplezier toe en zullen er alles aan doen om dit initiatief tot een succes te maken! Met vriendelijke en sportieve groet,

Het verzamelen van voetbalplaatjes is een meer dan populaire bezig-heid. Vooral de plaatjes van je favoriete club zijn leuk, dus wat zou er dan nog leuker zijn...? Het verzamelen van korfbalplaatjes en dan met name die van alle teams en je sportvrienden van je ‘eigen’ club ckv Albatros!

In samenwerking met MCD-supermarkt aan de Burgemeester Jansenlaan 59 en de sponsorcommissie hebben we deze Albatros-korfbalplaatjesactie uitgewerkt. Het resultaat is een fantastisch mooi verzamelalbum waar de plaatjes per team ingeplakt kunnen worden.

Het boek heeft zelfs een pagina met een aantal onmisbare leden uit het bestuur, enkele commissies en de scheidsrechters.

Nathalie Barten, Adrie Havelaar en Martin Hulsman hebben in een paar sessies de Albatrossers prachtig op de gevoelige plaat vastgelegd. Echt, hoe kan het anders, hele mooie foto’s.

Natuurlijk komen er straks ruildagen om dubbele plaatjes met elkaar uit te wisselen.

We hebben ook sponsors verzameld die dit schitterende boek mogelijk gemaakt hebben. Onze dank voor de ondersteuning.

Als sporters zijn we natuurlijk gek op winnen. Met dit unieke boek hopen we een win-winsituatie gemaakt te hebben. Een nog grotere naamsbekendheid voor de MCD-supermarkt en een boek van Albatros waar je nu en later met plezier in zult bladeren!

Ik hoop dat de MCD-supermarkt snel dranghekken nodig zal hebben...!

.facebook.com/CkvAlbatros

@ckvalbatros

Roger HeijnenNamens het MCD-teamBurgemeester Jansenlaan 59 in Zwijndrecht

Mart JoostenVoorzitter ckv Albatros

3

Dranghekken...?

Gefeliciteerd!

333

Page 4: ckv Albatros

Op naar het zilveren jubileum

Ondanks het feit dat drie eerdere pogingen mislukten wordt eind mei 1954 een start gemaakt met een Christelijke Zwijndrechtse korfbalvereniging. Bij de oprichting, geïniti-eerd door oud-voorzitter Gerard Los, zijn er 49 leden, bij het verschijnen van het eerste clubblad in juli 1954 al 82. De clubkleuren worden bepaald op wit en rood en Albatros groeit in de jaren `50 en 6̀0 snel naar zo’n 125 leden.

In 1957 wordt het vlaggenschip kampioen in de 3e klasse onder leiding van trainer Voogt en de club verhuist naar ‘de Lus’ waar in 1959 het eerste eigen clubgebouw wordt geopend.

In 1961 wordt er voor het eerst een aspirantenteam gevormd en in 1972 neemt de club voor het eerst met een pupillen-team deel aan de competitie. Het Schoolkorfbal komt van de grond, de Walburghal wordt geopend met een microwed-strijd tussen Albatros en Zwijndrecht en het 20-jarig bestaan wordt gevierd met ruim 200 leden.

Naast ouderkorfbal wordt in de jaren ‘70 ook het fenomeen meisjesteam geboren en in 1977 wordt als gevolg van de inmiddels 300 leden gestart met een welpengroep, begin-nend korfbal en spel voor de allerjongsten vanaf vijf jaar.

Onder trainer Versteeg promoveren Albatros 1 en 2 eind zeventiger jaren naar respectievelijk de landelijke 1e klasse en de reserve 2e klasse. De technische mensen binnen de club buigen zich over een rode draad voor alle teams en voor het eerst in de geschiedenis van de club vindt een buiten-gewone ledenvergadering plaats waar nieuwe statuten en reglementen worden vastgesteld. Albatros wordt met 386 leden qua grootte de 7e club van Nederland en viert het 25-jarig bestaan in 1979 op grootse wijze.

Sportieve successen

In 1981 worden de nieuw uitgebreide kantine en twee nieuwe kleedkamers geopend door burgemeester Pijl Hogeweg. Hoogtepunt van de viering van het 30-jarig bestaan in 1984 is het uitreiken van het zilver in de Orde van Oranje Nassau aan de afscheid nemende voorzitter Gerard Los.

1985 wordt het jaar van de junioren: J1 wordt in Oss Nederlands zaalkampioen en mag zich tevens sportploeg van het jaar in Zwijndrecht noemen. Albatros 2 promoveert in 1986 naar de reserve Hoofdklasse en in 1987 barst de discus-sie los over 2- of 3-vakken-korfbal. Het APT, een promotie-team, wordt opgericht.

In 1989 nemen 12 Albatrossers deel aan het toernooi om de Friendship-cup in Houston en twee jaar later wint Albatros 1 haar eerste twee-vakkenwedstrijd in de Overgangsklasse met 14-16 van Oranje Zwart. Het seizoen gaat in zonder voorzitter en met twijfels over de aanleg en plaats van de Betuwelijn. Albatros klimt na een dipje opnieuw naar 300 leden en 160 kampgangers trekken in 1992 naar het Brabantse Heeze voor een geweldig gezellig familiekamp.

In 1994 is Albatros gastheer voor de Franse nationale ploeg en organiseert samen met het district Zuidwest van het KNKV een heuse zaalinterland in de Walburghal. Daarnaast loopt de Albatrosjeugd 2000 gulden bij elkaar voor hun eigen speeltuin. Het 40-jarig bestaan wordt gevierd met onder meer 40 kwartier paalschieten en een circusprogramma voor de jeugd.

Hoogtepunt in 1995 is het dubbele kampioenschap van het B1-team onder leiding van Margreet de Bondt. In de zaal wordt in de landelijk B-fi nale in de PKC-hal met 5-3 gewon-nen van het Amsterdamse Rohda. Op het veld in Westerhaar is de uitslag en de tegenstander hetzelfde!

Albatros in vogelvlucht...

Familiekamp in Heeze 1992

Schoolkorfbal 1977

Albatros

44

Page 5: ckv Albatros

G-korfbal en weer een verhuizing

In mei 1997 wordt een open dag voor mensen met een verstandelijke beperking gehouden en met de enthousiaste groep die daarop af kwam wordt in juni 1998 deelgenomen aan het NK voor G-teams in Apeldoorn.

Medio 1998 wordt het technisch beleidsplan van de club afgerond en speelt het A-team van trainster Mirelle Fortuin de landelijke veldfi nale in de Arnhemse Arena die met 14-8 wordt verloren van Die Haghe.

De laatste jaren van de vorige eeuw staan in het teken van de op handen staande verhuizing naar een nieuwe stek met in ieder geval kunstgras en mogelijk zelfs een eigen sporthal. De Activiteiten Commissie van de club staat garant voor sportieve seizoenafsluitingen, een millenniumfeest en kerstgala’s. Door het gebrek aan scheidsrechters worden een aantal teams gedwongen breedtekorfbal te gaan spelen.

Margreet de Bondt viert in 2001 een feestje omdat zij al ruim 20 jaar in het eerste team speelt en Roeland Barendregt beleeft het hoogtepunt van zijn scheidsrechters carrière als hij de juniorenfi nale in Ahoy mag fl uiten.

Albatros krijgt een eigen website: www.ckvalbatros.nl

Het Lokaal Onderwijs Centrum in Zwijndrecht krijgt groen licht en dit is medebepalend voor het doorgaan van de verhuizing naar de nieuwe locatie bij het Develsteincollege.

Het jubileumweekend eind mei 2004 wordt, mede gesteund door stralend weer, een fantastisch feest. Een druk bezochte receptie, een musical, een jubileumboek, een wedstrijd tussen oud-leden en een spetterende zeskamp met barbecue en een feestavond leveren voor elk wat wils op.

In juni 2005 verhuist Albatros op de fi ets naar de nieuwe accommodatie op sportpark Develstein en in augustus van dat jaar wordt het veld geopend met een wedstrijd tussen Deetos en Albatros. Albatros zal de nieuwe stek gaan delen met de aangrenzende school en de buren van de fusievereni-ging SV Conventus.

Een warm nest

Albatros 1 speelt op het veld inmiddels weer in de Overgangsklasse en eind 2005 begroet de korfbalclub haar 500e lid! Het vernieuwde bestuur onder voorzitter Mart Joosten stelt Nestregels op om het reilen en zeilen op het grote sportcomplex zo goed mogelijk te laten verlopen.

In juni 2006 wordt het Zwijndrechtse bedrijf Vogel BV de nieuwe hoofdsponsor en in november wint Albatros’ eerste team de eerste prijs bij het door Vogel gesponsorde zaaltoernooi.

In december 2007 overlijdt erevoorzitter en medeoprichter Gerard Los.

In februari 2008 wordt Albatros 2 kampioen in de zaalcom-petitie en promoveert naar de reserve Hoofdklasse, het hoogste niveau ooit gehaald in de zaal door het reserve-team. Het verblijf op dit niveau duurt slechts één seizoen.Het talentvolle A1 promoveert in het seizoen 2008-2009 naar de Hoofdklasse op het veld en naar de Overgangsklasse in de zaal.

Het fl uiten van wedstrijden, zowel binnen als buiten Zwijndrecht, vergt een grote inspanning van de leden en Albatros kent ook voor de bar- en keukendiensten een vrij-willigerstekort. De maatschappelijke stagiaires doen hun intree binnen de vereniging.

Albatros neemt deel aan de bekercompetitie van RTV Rijnmond en treft in de eerste drie edities telkens een Leagueclub wat garant staat voor pure korfbalpromotie en helaas ook de uitschakeling.

De sponsorcommissie plaatst nieuwe reclameborden op de velden èn ook in de zaal en een heuse tv-krant doet haar intrede. De club neemt na vijf jaar afscheid van hoofdspon-sor Vogel BV. De nieuwe sponsor Mathla steekt Albatros 1 en 2 in nieuwe kledij. De contactouder doet haar intrede en daar is een schone taak voor weggelegd. De doorde-weekse schoonmaakploeg gaat ter zielen. De website www.ckvalbatros.nl wordt vernieuwd, de kantine wordt opge-knapt en er wordt een nieuwe supporterscommissie gereali-seerd. Albatros is medeorganisator van het sportgala van de gemeente Zwijndrecht in de Develsteinhal.

Aanvoerder Timon Lommers neemt in de zomer van 2012 afscheid na 13 jaar in Albatros 1 gespeeld te hebben. Hij was in het vlaggenschip goed voor meer dan 1000 doelpunten.Het G-team viert haar 15-jarig bestaan met een gezellig en zonnig toernooi en aansluitende barbecue en er wordt gestart met een team voor jongeren met een verstandelijke beperking. Inmiddels is er een jubileumcommissie geïnstal-leerd die de viering van het 60-jarig bestaan in 2014 gaat voorbereiden.

Albatros is in Zwijndrecht een begrip als grote sportvereniging en straalt een frisse en gezellige sfeer uit. De korfbalclub speelt al jaren op een hoog niveau, mag trots zijn op haar sportieve resultaten en haar technisch kader, is fi nancieel gezond, heeft een enthousiaste en stabiele groep vrijwilligers en wordt geroemd om haar spette-rende nevenactiviteiten.

Albatros hoeft de laatste decennia niet meer aan ledenwerving te doen, nieuwe leden melden zich vanzelf aan want… bij Albatros wil je horen!

Kampioen 3e klasse 1957 J1 Nederlands zaalkampioen 1985

Toernooi in Houston 1989

Landelijke veldfinale in Arnhem 1998

Afscheid Gerard Los 1984

55

Page 6: ckv Albatros

Senioren 1Albatros

Chantal CornfieldSenioren 1

Ot HuyserSenioren 1

Rene HavelaarSenioren 1

Leon TeunissenSenioren 1

Inge ScheurwaterSenioren 1

Monique van der NetSenioren 1

Inez van HerpenSenioren 1

Mark TrimpeSenioren 1

Dennis den HartogTeambegeleider Senioren 1

66

Page 7: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

Senioren 2

Nathalie HoogendoornSenioren 2

Jindra BoomSenioren 2

Jurrien KwaakSenioren 2

Mariska BarendregtSenioren 2

Koen HuyserSenioren 2

Esther van HerpenSenioren 2

Robin VerwoertSenioren 2

Gaby BoomSenioren 2

Alex KokSenioren 2

Stefan den HoedSenioren 2

Patrick van der LijkeCoach Senioren 2

77

Page 8: ckv Albatros

Senioren 3Albatros

Erik Jan AmmerlaanSenioren 3

Melissa HoogendoornSenioren 3

Robbin van DieSenioren 3

Joren ZijderveldSenioren 3

Vera BerghoutSenioren 3

Wim van HuizenSenioren 3

Remco van der GraafSenioren 3

Karin LommersSenioren 3

Ralph RoubosSenioren 3

Sanne StaatSenioren 3

Deborah Noël-CornfieldSenioren 3

Christiaan NaaktgeborenCoach Senioren 3

88

Page 9: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

Senioren 4

Jeroen LigtelijnSenioren 4

Mark VisserSenioren 4

Marjon Drenth - van DieSenioren 4

Robbert PijlSenioren 4

Linda KannegieterSenioren 4

Ellen van der WerffSenioren 4

Nicole HavelaarSenioren 4

Jarno PonsSenioren 4

Mirjam LagingSenioren 4

Edward ZoutewelleSenioren 4

99

Page 10: ckv Albatros

Senioren 5Albatros

Danny OpmeerSenioren 5

Laura VisserSenioren 5

Reinier den ToomSenioren 5

Wessel de ZeeuwSenioren 5

Jeroen Glastra van LoonSenioren 5

1010

Page 11: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

Senioren 6

Maruschka KindsSenioren 6

Michel BakkerSenioren 6

Martijn SmeulersSenioren 6

Mark BuitendijkSenioren 6

Glenn van der VeldenSenioren 6

Nynke KannegieterSenioren 6

Ad van WingerdenSenioren 6

1111

Page 12: ckv Albatros

Senioren 7Albatros

Chris BrandsSenioren 7

Ronald den OttelanderSenioren 7

Bart BuitendijkSenioren 7

Kira StokSenioren 7

Marlijn JoostenSenioren 7

Martijn VerwoerdSenioren 7

Marijke den OttelanderSenioren 7

Inge Wiesnekker-SmitSenioren 7

1212

Page 13: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

Senioren 8

Pieter MoolenkampSenioren 8

Remco van PelSenioren 8

Nika de PeeSenioren 8

Stefano RombautSenioren 8

Salina SlikkerveerSenioren 8

1313

Page 14: ckv Albatros

Senioren 9Albatros

Cees MagerSenioren 9

Dick BerghoutSenioren 9

Joke ReijmersSenioren 9

Co PuntSenioren 9

Marja FormanSenioren 9

Thea RozendaalSenioren 9

Chris ReijmersSenioren 9

Arie KooimanSenioren 9

Michel CartonSenioren 9

1414

Page 15: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

G-Team

Sjanie van MiddelkoopG-Team

Ousama BacharG-Team

Anja VogelesangCoach G-Team

Dennis RijsdijkG-Team

Maarten van EsG-Team

Ellen den OtterCoach G-Team

Jeanette VeenstraG-Team

Joop de KlerkG-Team

Evelien LosCoach G-Team

Ellie van der WaalG-Team

Simone LagendijkG-Team

Yvonne Boone-VogelesangCoach G-Team

1515

Page 16: ckv Albatros

A1Albatros

Laura BaidenmannA1

Robin de KivitA1

Jeany BellaartA1

Jasper den ToomA1

Mattijs PuntA1

Kristie van der LindenA1

Boris BloklandA1

Anniek VoskuijlA1

Martijn van der WeesTrainer A1

1616

Page 17: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

A2

Nicole BarendregtA2

Janneke PijlA2

Marije MulderA2

Luc van der WerffA2

Marcella HoogendoornA2

Niels van TrooijenA2

Allard van NieropA2

Erik Jan AmmerlaanTrainer A2

Mirja KokA2

Jiri VerwaterA2

Tom den OttelanderA2

Jeroen PijlTrainer A2

1717

Page 18: ckv Albatros

A3Albatros

Eva CornelisseA3

Eva BarendregtA3

Amber HoogendoornA3

Remco CornfieldA3

Femke KlootA3

Leon van der GiessenA3

Menno KroonenA3

Menno GoedhartA3

Sharona OostenA3

1818

Page 19: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

A4

Laure HeijA4

Melissa van NesA4

Iris HollemansA4

Desiree van NoordA4

Myrthe KlootA4

Lisa BrouwerA4

Sascha van VeenA4

Jitske van de MheenA4

Jasmijn GoudA4

Suzanne VisserA4

1919

Page 20: ckv Albatros

A5Albatros

Ashley van AntwerpenA5

Jurgen JansmaA5

Loraine van AschA5

Matthijs van JoolingenTrainer A5

Valerie van BeekA5

Iris den OtterA5

Demi van der TorA6

2020

Page 21: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

A6

Stijn BerghoutA6

Stephan OpmeerA6

Giovanni de DeugdA6

Melanie van VendelooA6

Sven MaliepaardA6

Patrick OpmeerA6

Mandy BekA6

Mark BuitendijkTrainer A6

2121

Page 22: ckv Albatros

B1Albatros

Dylène HoogendoornB1

Niels EuserB1

Michiel den ToomB1

Lisanne LigtelijnB1

Youri FortuinB1

Alice VerduijnB1

Thomas MarquartB1

Armelle FreriksB1

Rene HavelaarCoach B1

Geert-Leendert van der MatenB1

Wim van HuizenCoach B1

2222

Page 23: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

B2

Wouter den HoedB2

Caroline PuntB2

Sanne MeijnekeB2

Leonie ReijengaB2

Marscha de MoréeB2

Janniek VerburgB2

Jasper MulderB2

Glenn v.d. VeldenCoach B2

2323

Page 24: ckv Albatros

B3Albatros

Jantine BruggemanB3

Fleur SwankB3

Marit van de MheenB3

Renske RonhaarB3

Kimberley SchenkB3

Martijn VerwoerdCoach B3

Anne SwankB3

Melissa VerduijnB3

Sanne VersendaalB3

Mariëlle VoskuijlB3

2424

Page 25: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

B4

Loek van BuurenB4

Danielle NelisseB4

Gitta van GamerenB4

Mischa OuwensB4

Leon HartogB4

Nadine van RijswijkB4

Kim LosB4

Monique BouterseB4

Robin VerwoertCoach B4

2525

Page 26: ckv Albatros

B5Albatros

Frenkie AlbersB5

Kayra HengstmengelB5

Roos BesemerB5

Manon de SnooB5

Demi KloostermanB5

Larissa GroenendaalB5

Daphne in ‘t VeldB5

Michelle van NoordB5

Peter van BeelenCoach B5

Evelien van RiemsdijkB5

Nina HeijkoopB5

2626

Page 27: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

B6

Isis van NoortB6

Iris LubberinkB6

Samantha RingleverB6

Femke van der HoffB6

Lisa MatserB6

Rosalie de WaardB6

Laura KorllB6

2727

Page 28: ckv Albatros

C1Albatros

Nicole BoerC1

Luis Gabriel Aragâo dos SantosC1

Louise van RiemsdijkC1

Raoul van DuivenvoordeC1

Stan van Bergen en HenegouwenC1

Victor van RiemsdijkC1

Steffi la GrandC1

Serena SchoutenC1

Britt van der PloegC1

Margreet de BondtCoach C1

2828

Page 29: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

C2

Maarten BorsjeC2

Sterre van der VlietC2

Sander de SnooC2

Astrid den ToomCoach C2

Anouk van DieC2

Ilse WestdorpC2

Nienke van UitertC2

Jasper den ToomCoach C2

Kimberly de GeusC2

Marjolein van WuyckhuyseC2

Sven VlegaardC2

Mattijs PuntCoach C2

2929

Page 30: ckv Albatros

C3Albatros

Julia GroenendaalC3

Chantal MarquartC3

Fieke van HoudtC3

Iris VersendaalC3

Jackie de MooijC3

Jens de KruijterC3

Vera BerghoutCoach C3

Lisa RhemrevC3

Corine LettermanC3

Inge ScheurwaterCoach C3

Kim SiemannC3

Iris LosC3

Rick den OtterC3

3030

Page 31: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

C4

Manon ten HoveC4

Marit van BallegooijenC4

Lisa VerschureC4

Irina van der PolC4

Nancy BekC4

Amber ZinsmeisterC4

Marcha SlagterC4

Danique FortuinC4

Loraine van AschCoach C4

Leila TajjiouC4

Sharon HardenbolC4

Remco van PelCoach C4

3131

Page 32: ckv Albatros

C5Albatros

Anouk MeijerC5

William AdamC5

Linda van der SpoelC5

Esmee van PeltC5

Ingona van DongenC5

Beau VlokC5

Ilse van PeltC5

Remco KroonenC5

Mariska BarendregtCoach C5

Ashley SliekerC5

Nicole BarendregtCoach C5

3232

Page 33: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

D1

Lisanne van HoudtD1

Niels RonhaarD1

Matthijs NelisseD1

Gijs van der VeldenD1

Julia PruysenD1

Thalia GrootenboerD1

Corina HuyserCoach D1

Sander PuntD1

Lianne van HekezenD1

René van der VeldenCoach D1

3333

Page 34: ckv Albatros

D2Albatros

Fleur van Baar van SlangenburghD2

Esmay HengstmengelD2

Sander van DuivenvoordeD2

Matthijs MulderD2

Linda BakkerD2

Karlijn JordaanD2

Fleur HagedoornD2

Sterre de SnooD2

Lisa KlopD2

Sharona OostenCoach D2

Daan LosD2

Ronald den OttelanderCoach D2

3434

Page 35: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

D3

Linda den OtterD3

Anouk BergerD3

Eline ZoutewelleD3

Merit AchterbergD3

Marleen van UtrechtD3

Lotte van IperenD3

Arina JansenCoach D3

3535

Page 36: ckv Albatros

D4Albatros

Floor BroekmanD4

Luc HulsmanD4

Iris den OtterCoach D4

Pepijn de DeugdD4

Ginger SiebertD4

Dylan TiggesD4

Iris MeijerD4

Youri FortuinCoach D4

Jôia van DongenD4

Amy KrosD4

Amber PaansD4

Mariëlle VoskuijlCoach D4

3636

Page 37: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

D5

Alex MelgerD5

Sander CartonD5

Kim VerschureD5

Amber van BallegooijenD5

Naomi NunnikhovenD5

Quinten van EijsdenD5

Michel CartonCoach D5

Noa van den BergeD5

Xanthe SebusD5

Daan HijweegeD5

Tonnie CartonCoach D5

3737

Page 38: ckv Albatros

E1Albatros

Daphne BooneE1

Lisette KrolE1

Marèl de HeerE1

Olav VlegaardE1

Geert FokkerE1

Rick LettermanE1

Louise van HoudtE1

Anouk WillemsteinE1

Putri LosE1

Esther van HerpenCoach E1

Inez van HerpenCoach E1

3838

Page 39: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

E2

Marit HagedoornE2

Mischa BoereboomE2

Melanie van VendelooCoach E2

Davey BarendregtE2

Lisa HofmanE2

Jasmijn van EijkE2

Mandy BekCoach E2

Thomas BarendregtE2

Tirza de KruijterE2

Julie EuserE2

Vivienne van DieCoach E2

Iris BiemansE2

Zoë VerheijE2

Kim GroefsemaE2

Leon van der GiessenCoach E2

3939

Page 40: ckv Albatros

F1Albatros

Anouk BakkerF1

Femke LommersF1

Rick BiemansF1

Eddo BakkerCoach F1

Esmee NunnikhovenF1

Jorien JordaanF1

Caroline PuntCoach F1

4040

Page 41: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

F2

Ruben BorsjeF2

Cas van WingerdenF2

Patton van LoonF2

Leonie ReijengaCoach F2

Jesse LommersF2

Timon LommersCoach F2

Veli VlegaardF2

Dennis den OtterCoach F2

4141

Page 42: ckv Albatros

F3Albatros

Anoek van BijnenF3

Stan ZieltjensF3

Lars HagedoornF3

Judith LieversF3

Rens SchipperF3

Michiel den ToomCoach F3

Niels EuserCoach F3

4242

Page 43: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

F4

Coen VermeulenF4

Sofie HofmanF4

Cas de JongF4

Evi van der LindenF4

Belle van MaanenF4

Armelle Frerikscoach F4

Luke SijssensF4

Nathalie Hoogendoorncoach F4

4343

Page 44: ckv Albatros

F5Albatros

Lisa KijkuitF5

Britt PaansF5

Danique KleinF5

Michelle van NoordCoach F5

Dennis StreefkerkF5

Yannah de KokF5

Marit van de MheenCoach F5

4444

Page 45: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

Welpen

Noa MookWelpen

Peter van HoudtWelpen

Daan van VeenWelpen

Joris de VosWelpen

Marit van der LeeWelpen

Anniek VoskuijlTrainster Welpen

Jamil Ben Abdel HediWelpen

Mees de VosWelpen

Tess van der LindenWelpen

Marije MulderTrainster Welpen

Linde GroefsemaWelpen

Boaz LieversWelpen

Thijs LommersWelpen

Eva CornelisseTrainster Welpen

4545

Page 46: ckv Albatros

ScheidsrechtersAlbatros

Jasmijn GoudScheidsrechters

Iris HollemansScheidsrechters

Jeroen PijlScheidsrechters

Margreet de BondtScheidsrechters

Sascha van VeenScheidsrechters

Mirjam LagingScheidsrechters

Stefano RombautScheidsrechters

Eva BarendregtScheidsrechters

Jeroen Glastra van LoonScheidsrechters

Anneke BloklandScheidsrechters

Guus RaaphorstScheidsrechters

4646

Page 47: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

Overige vogels

Nico KokTechnische zaken

Stefan BakkerLid kantinecommissie

Peter van BeelenNevenactiviteiten

Mart JoostenVoorzitter

Anton PuntBeheer en VVG

Michelle VisserWedstrijdsecretaris senioren en A-jeugd

Petra BarendregtSecretaris

Albert-Jan van der MatenLid Activiteitencommissie

Janneke van PeltVoorzitter Kantinecommissie

Linda Euser-RaaphorstPenningmeester

Eric VisserOmroeper

4747

Page 48: ckv Albatros

Albatros

Teamplaatjes

Seni

oren

1A

1A

4B1

G-T

eam

A3

A6

B3

Seni

oren

2A

2A

5B2

4848

Page 49: ckv Albatros

AlbatrosAlbatros

Teamplaatjes

B6C3

D1

D4

B5C2

C5D

3

B4C1

C4D

2

4949

Page 50: ckv Albatros

Albatros

Teamplaatjes

D5

F2

F5

E2F4

E1F3

Wel

pen

F1

5050

Page 51: ckv Albatros

Visser Groen BV, Langeweg 25,3343 LD H.I.Ambachttel. 078 - 612 42 52 • [email protected]

www.vissergroen.nlBekijk onze nieuwe website:

duurzaam & compleet groen

vissergroen

Dealer van o.a. • Mobilane kant en klaarhaag • Noistop geluidwering• Aluminium afscheiding • Home Grass kunstgras • Mobiroof dakbegroening

Onze showroom is op afspraak te bezoeken. Op zaterdag gesloten.

• Ontwerp• Advies• Aanleg• Onderhoud

Webshoponline!

Page 52: ckv Albatros

Albatros

Senioren 1 Chantal Cornfield Rene Havelaar Inez van Herpen Ot Huyser Monique van der Net Inge Scheurwater Leon Teunissen Mark Trimpe Dennis den Hartog

Senioren 2 Mariska Barendregt Gaby Boom Jindra Boom Esther van Herpen Stefan den Hoed Nathalie Hoogendoorn Koen Huyser Alex Kok Jurrien Kwaak Robin Verwoert Patrick van der Lijke

Senioren 3 Erik Jan Ammerlaan Vera Berghout Robbin van Die Remco van der Graaf Melissa Hoogendoorn Wim van Huizen Karin Lommers Deborah Noël-Cornfield Ralph Roubos Sanne Staat Joren Zijderveld Christiaan Naaktgeboren

Senioren 4 Marjon Drenth - van Die Nicole Havelaar Linda Kannegieter Mirjam Laging Jeroen Ligtelijn Robbert Pijl Jarno Pons Mark Visser Ellen van der Werff Edward Zoutewelle

Senioren 5 Danny Opmeer Reinier den Toom Laura Visser Wessel de Zeeuw Jeroen Glastra van Loon

Senioren 6 Michel Bakker Mark Buitendijk Nynke Kannegieter Maruschka Kinds Martijn Smeulers Glenn van der Velden Ad van Wingerden

Senioren 7 Chris Brands Bart Buitendijk Marlijn Joosten Marijke den Ottelander Ronald den Ottelander Kira Stok Martijn Verwoerd Inge Wiesnekker-Smit

Senioren 8 Pieter Moolenkamp Nika de Pee Remco van Pel Stefano Rombaut Salina Slikkerveer

Senioren 9 Dick Berghout Michel Carton Marja Forman Arie Kooiman Cees Mager Co Punt Chris Reijmers Joke Reijmers Thea Rozendaal

G-Team Ousama Bachar Maarten van Es Joop de Klerk Simone Lagendijk Sjanie van Middelkoop Dennis Rijsdijk Jeanette Veenstra Ellie van der Waal Evelien Los Ellen den Otter Anja Vogelesang Yvonne Boone-Vogelesang

A1 Laura Baidenmann Jeany Bellaart Boris Blokland Robin de Kivit Kristie van der Linden Mattijs Punt Jasper den Toom Anniek Voskuijl Martijn van der Wees

A2 Nicole Barendregt Marcella Hoogendoorn Mirja Kok Marije Mulder Allard van Nierop Tom den Ottelander Janneke Pijl Niels van Trooijen Jiri Verwater Luc van der Werff Erik Jan Ammerlaan Jeroen Pijl

A3 Eva Barendregt Eva Cornelisse Remco Cornfield Leon van der Giessen Menno Goedhart Amber Hoogendoorn Femke Kloot Menno Kroonen Sharona Oosten

A4 Lisa Brouwer Jasmijn Goud Laure Heij Iris Hollemans Myrthe Kloot Jitske van de Mheen Melissa van Nes Desiree van Noord Sascha van Veen Suzanne Visser

A5 Ashley van Antwerpen Loraine van Asch Valerie van Beek Jurgen Jansma Iris den Otter Demi van der Tor Matthijs van Joolingen

A6 Mandy Bek Stijn Berghout Giovanni de Deugd Sven Maliepaard Patrick Opmeer Stephan Opmeer Melanie van Vendeloo Mark Buitendijk

B1 Niels Euser Youri Fortuin Armelle Freriks Dylène Hoogendoorn Lisanne Ligtelijn Thomas Marquart Geert-Leendert van der Maten Michiel den Toom Alice Verduijn Rene Havelaar Wim van Huizen

B2 Wouter den Hoed Sanne Meijneke Marscha de Morée Jasper Mulder Caroline Punt Leonie Reijenga Janniek Verburg

Glenn v.d. Velden

B3 Jantine Bruggeman Marit van de Mheen Renske Ronhaar Kimberley Schenk Anne Swank Fleur Swank Melissa Verduijn Sanne Versendaal Mariëlle Voskuijl Martijn Verwoerd

B4 Monique Bouterse Loek van Buuren Gitta van Gameren Leon Hartog Kim Los Danielle Nelisse Mischa Ouwens Nadine van Rijswijk Robin Verwoert

B5 Frenkie Albers Roos Besemer Larissa Groenendaal Nina Heijkoop Kayra Hengstmengel Demi Kloosterman Michelle van Noord Evelien van Riemsdijk Manon de Snoo Daphne in ‘t Veld Peter van Beelen

B6 Femke van der Hoff Laura Korll Iris Lubberink Lisa Matser Isis van Noort Samantha Ringlever Rosalie de Waard

C1 Luis Gabriel Aragâo dos Santos Stan van Bergen en Henegouwen Nicole Boer Raoul van Duivenvoorde Steffi la Grand Britt van der Ploeg Louise van Riemsdijk Victor van Riemsdijk Serena Schouten Margreet de Bondt

C2 Maarten Borsje Anouk van Die Kimberly de Geus Sander de Snoo Nienke van Uitert Sven Vlegaard Sterre van der Vliet Ilse Westdorp Marjolein van Wuyckhuyse Astrid den Toom Jasper den Toom Mattijs Punt

Albatros

Spaaroverzicht

5252

Page 53: ckv Albatros

Spaar ze alle 472!

C3 Julia Groenendaal Fieke van Houdt Jens de Kruijter Corine Letterman Iris Los Chantal Marquart Jackie de Mooij Rick den Otter Lisa Rhemrev Kim Siemann Iris Versendaal Vera Berghout Inge Scheurwater

C4 Marit van Ballegooijen Nancy Bek Danique Fortuin Sharon Hardenbol Manon ten Hove Irina van der Pol Marcha Slagter Leila Tajjiou Lisa Verschure Amber Zinsmeister Loraine van Asch Remco van Pel

C5 William Adam Ingona van Dongen Remco Kroonen Anouk Meijer Esmee van Pelt Ilse van Pelt Ashley Slieker Linda van der Spoel Beau Vlok Mariska Barendregt Nicole Barendregt

D1 Thalia Grootenboer Lianne van Hekezen Lisanne van Houdt Matthijs Nelisse Julia Pruysen Sander Punt Niels Ronhaar Gijs van der Velden Corina Huyser René van der Velden

D2 Fleur van Baar van Slangenburgh Linda Bakker Sander van Duivenvoorde Fleur Hagedoorn Esmay Hengstmengel Karlijn Jordaan Lisa Klop Daan Los Matthijs Mulder Sterre de Snoo Sharona Oosten Ronald den Ottelander

D3 Merit Achterberg Anouk Berger Lotte van Iperen Linda den Otter Marleen van Utrecht Eline Zoutewelle Arina Jansen

D4 Floor Broekman Pepijn de Deugd Jôia van Dongen Luc Hulsman Amy Kros Iris Meijer Amber Paans Ginger Siebert Dylan Tigges Youri Fortuin Iris den Otter Mariëlle Voskuijl

D5 Amber van Ballegooijen Noa van den Berge Sander Carton Quinten van Eijsden Daan Hijweege Alex Melger Naomi Nunnikhoven Xanthe Sebus Kim Verschure Michel Carton Tonnie Carton

E1 Daphne Boone Geert Fokker Marèl de Heer Louise van Houdt Lisette Krol Rick Letterman Putri Los Olav Vlegaard Anouk Willemstein Esther van Herpen Inez van Herpen

E2 Davey Barendregt Thomas Barendregt Iris Biemans Mischa Boereboom Jasmijn van Eijk Julie Euser Kim Groefsema Marit Hagedoorn Lisa Hofman Tirza de Kruijter Zoë Verheij Melanie van Vendeloo Mandy Bek Vivienne van Die Leon van der Giessen

F1 Anouk Bakker Rick Biemans Jorien Jordaan Femke Lommers Esmee Nunnikhoven Eddo Bakker Caroline Punt

F2 Ruben Borsje Jesse Lommers Patton van Loon Veli Vlegaard Cas van Wingerden Timon Lommers Leonie Reijenga Dennis den Otter

F3 Anoek van Bijnen Lars Hagedoorn Judith Lievers Rens Schipper Stan Zieltjens Niels Euser Michiel den Toom

F4 Sofie Hofman Cas de Jong Evi van der Linden Belle van Maanen Luke Sijssens Coen Vermeulen Armelle Freriks Nathalie Hoogendoorn

F5 Lisa Kijkuit Danique Klein Yannah de Kok Britt Paans Dennis Streefkerk Marit van de Mheen Michelle van Noord

Welpen Linde Groefsema Jamil Ben Abdel Hedi Peter van Houdt Marit van der Lee Boaz Lievers Tess van der Linden Thijs Lommers Noa Mook Daan van Veen Joris de Vos Mees de Vos Eva Cornelisse Marije Mulder Anniek Voskuijl

Scheidsrechters Eva Barendregt Anneke Blokland Margreet de Bondt Jeroen Glastra van Loon Jasmijn Goud Iris Hollemans Mirjam Laging Jeroen Pijl Guus Raaphorst Stefano Rombaut Sascha van Veen

Overige vogels Mart Joosten Petra Barendregt Linda Euser-Raaphorst Nico Kok Peter van Beelen Michelle Visser Janneke van Pelt Stefan Bakker Anton Punt Albert-Jan van der Maten Eric Visser

L+R Teamplaatjes Korfbal Senioren 1 Senioren 2 G-Team A1 A2 A3 A4 A5 A6 B1 B2 B3 B4 B5 B6 C1 C2 C3 C4 C5 D1 D2 D3 D4 D5 E1 E2 F1 F2 F3 F4 F5 Welpen

5353

Page 54: ckv Albatros

Uw specialist inreparatie & installatievan electronischeen mechanischemotorbedieningenen Ultra waterjets

DCS 103 x 147 mm_Opmaak 1 21-12-12 12:38 Pagina 1

Hét adres voor uw

Sport- en tnessvloeren

Eputan Kunststoftechniek B.V. | Energieweg 6 | 4231 DJ | MeerkerkPostbus 46 | 4230 BA | Meerkerk | Nederland

Telefoon: 0183-35 47 00 | Telefax: 0183-35 47 40E-mail: [email protected] | website: www.eputan.nl

SCHOONHOUDEN IS ONS VAK! 078 - 619 19 19

Schoonmaak Multiservice GroepV A N L E E U W E N S E R V I C E S V A N L E E U W E N S E R V I C E S V A N L E E U W E N S E R V I C E S

VLS - Advertentie_103x147mm_11-01-2013.indd 1 11-01-13 14:02

Even naar PRIMERA voor:

TIJDSCHRIFTEN, BOEKEN, KADOKAARTEN, WENSKAARTEN,

AGENDA’S, VOETBAL-, MUSICAL- & CONCERTTICKETS, STAATSLOTEN, KANTOORARTIKELEN, POSTNL EN

CADEAUTIPS!

ADRES: BURG. JANSENLAAN 39, 3331 HD ZWIJND-RECHT

TEL. : 078-6128452

E-MAIL : [email protected]

Page 55: ckv Albatros

Nathalie Bartengrafisch ontwerp & fotografie

www.nathaliebarten.nl

Voor bijzondere momenten

Ons dr

ukwerk

is meesterwerk!

drukkerij van goghLindtsedijk 88R - 3336 LE Zwijndrecht - Tel. 078-6192025

E-mail [email protected] - www.drukkerijvangogh.nl

GENIET DAGELIJKS VAN HET

Eetcafé Bruintje Beer Develsingel 9 Zwijndrecht 078 - 612 26 44 Eetcafé Bruintje Beer Develsingel 9 Zwijndrecht 078 - 612 26 44 Eetcafé Bruintje Beer Develsingel 9 Zwijndrecht 078 - 612 26 44 Eetcafé Bruintje Beer Develsingel 9 Zwijndrecht 078 - 612 26 44

Wij zijn geen strafworp specialisten,maar schieten wel raak

als het gaat over:

www.intergift.nl

Sportprijzen - Medailles - Vanen

Plakettes - Sportkleding - Sporttassen

E [email protected] I www.steens.nl

ONDERVLOERENOUTLET.NL

Page 56: ckv Albatros

MCD ZwijndrechtBurgemeester Jansenlaan 59

3331 HD Zwijndrecht

Openingstijden:maandag: 08.00 - 20.00dinsdag: 08.00 - 20.00woensdag: 08.00 - 20.00donderdag: 08.00 - 20.00vrijdag: 08.00 - 20.00zaterdag: 08.00 - 20.00