City Beach Special 2015

20
11 JUNI T / M 21 JUNI 2015 SPECIAL

description

City Beach Doetinchem 2014 was een succes. We hebben veel leuke reacties gehad op het gehele evenement, inclusief de geweldige feestavond met Hedkandi. We hebben er veel van geleerd. Inmiddels zijn we weer opgestart en gaan we invulling geven aan City Beach Doetinchem 2015. Houd de site en onze Facebook pagina in de gaten. Sport, Spel en Spektakel zijn de kernwoorden van City Beach Doetinchem. Een nieuw initiatief dat jaarlijks wordt gehouden op het Simonsplein in Doetinchem. Midden in het centrum wordt gedurende tien dagen een keur van Sport-, Spel- en Spektakelactiviteiten ondernomen. Dit unieke evenement is openbaar en toegankelijk voor iedereen. Het is een ultieme samenwerking met verschillende (basis-) scholen, sportverenigingen en instanties uit Doetinchem. City Beach Doetinchem wil zo een bijdrage leveren aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Kortom, Sport, Spel en Spektakel in het centrum van Doetinchem!

Transcript of City Beach Special 2015

Page 1: City Beach Special 2015

1

11 JUNI t/m 21 JUNI

2015

SPECIAL

Page 2: City Beach Special 2015

22

Trots op sportief Doetinchem‘Gaaf!’ Dat is de eerste reactie van burgemeester Niels Joosten van Doetinchem als ik hem vraag naar zijn indruk van het City Beach Volleybaltoer-nooi van vorig jaar.

‘De sfeer die het zand bracht op het Simonsplein gaat ver uit boven alleen het beachvollybal. Het voelde als een soort strandvakantie. Ik ben er veel geweest en het was prachtig om al die mensen te zien spelen en genieten. Talenten, maar ook kinderen, jong en oud, iedereen deed vol overgave mee. De horeca in sa-menwerking met de sport is een sterke combinatie. Een verrassend evenement midden in de stad is ook goed voor het publiek, de economie en het imago van Doetinchem’.

Naast het volleybal kan ook het feest in de Catharina-kerk kan op veel waardering rekenen. ‘De inzet om met elkaar en voor elkaar een geweldige avond te maken, zag ik die avond terug. Mensen die je in het dagelijks leven in een andere hoedanigheid, treft zie je terug om met kracht en organisatie de stad leven-dig te houden, en dat vond ik mooi om te zien.

Doetinchem is de sporthoofdstad van het Oosten en dat mag best wat meer worden uitgedragen. ‘Als je ziet wat hier aan sport wordt gedaan, zowel in diver-siteit als in aanbod, van De Graafschap tot aan jeux de boules en zoals onlangs de start van de Nationale Sportweek in de binnenstad dan zie je dat Doetin-chem er sportief zeer goed op staat. Maar sporten is niet alleen gezond, het zorgt ook voor sociale cohesie en ook dat is van grote betekenis’.

Op persoonlijk vlak sport onze burgemeester niet in teamverband, maar zeilen of in de bergen wandelen mag hij graag doen. Bij sportieve evenementen in zijn stad is hij echter vaak actief aanwezig. ‘Ik vind het niet alleen leuk om bijvoorbeeld alleen het startschot te geven, maar wil ook graag eens een aftrap verrichten. En ik ben ook dit jaar weer van plan om met de color run mee te doen. Ik vind het geweldig wat er alle-maal wordt georganiseerd en op deze manier wil ik mijn waardering hiervoor ook laten blijken. De veel-zijdigheid en saamhorigheid waar sporten voor staat, en ook het bedrijfsleven wat zich inzet voor de sport is iets om trots op te zijn, en dat ben ik dan ook’. Burgemeester Niels Joosten

City Beach Doetinchem editie 2015 staat op het punt van beginnen. Maar voordat het zover is, kunt u eerst op uw gemak de ‘City Beach Special’ lezen waarin alle wetenswaardigheden van dit geweldig leuke evenement staan.

Ook dit jaar is de organisatie druk geweest om een zeer mooi programma samen te stellen in het kader van Sport, Spel en Spektakel. Zo is er weer een scala aan beachspor-ten als volleybal, voetbal, handbal en tennis. Ook dit jaar wordt de Catharinakerk omgedoopt tot een ware dance-tempel waarbij we dit jaar Men&Cherry (www.menand-cherry.com) gecontracteerd hebben.

Men&Cherry is een nieuw label, maar de leden zijn zeker geen onbekenden op City Beach. Zij waren ook betrokken bij de editie’s met Hed Kandi, die de afgelopen jaren te gast waren. Men&Cherry bestaat uit DeLaMontagne (DJ), Jen-nifer Cooke (zang), Ace On Sax (saxofoon) en B On Drums (percussie). Evenals voorgaande jaren wordt dit een gewel-dig feest met heerlijk opzwepende muziek in een stijlvolle ‘Ibiza ambiance’. En dat wederom in onze eigen Catharina Kerk op het Simonsplein.

Een aantal zaken is dit jaar uitgebreid, waaronder het City Beach Team. Zo zijn Gijs Kremers (Horeca) en Tjard Hofland (Commercie) toegevoegd en is Martin Waser aangehaakt als redacteur van de City Beach Special. Met deze drie ex-tra mensen, naast al onze huidige vrijwilligers, kunnen we nog meer zaken zelf gaan organiseren en het evenement steeds beter, origineler en leuker maken. We willen blijven innoveren.

Nieuwigheden zijn er natuurlijk ook op City Beach. Naast dat Men&Cherry komt, zal Le Camion Rose de hospitali-tylocatie zijn voor de organisatie en sponsoren van City Beach. Verder organiseert Achterhoek Biz de City Beach Biz Borrel op 18 juni en hebben we ook het VIP loungeterras verder vergroot tot 110 m2. Als klap op de vuurpijl wordt tijdens de City Beach Biz Borrel een veiling gehouden van een gesigneerd en origineel wedstrijdshirt van niemand minder dan profvoetballer Lionel Messi.

Het programma is weer lekker vol. Er is een spectaculaire opening op 12 juni. Daarnaast is er veel belangstelling voor het Bedrijven Beachvolleybaltoernooi en het Horeca Beachvolleybaltoernooi die op verschillende avonden plaatsvinden. Met ruim 20 teams per avond is te verwach-ten dat daar menig strijd geleverd wordt! Verder is er ook veel spektakel te verwachten tijdens het voetballen van zowel de dames als heren. Maar ook de andere (school)sporten zullen zeker niet onder doen ten aanzien van het spektakel op de Beach. Dit jaar hebben diverse bedrijven hun naam verbonden aan de verschillende evenementen. Kijk voor het hele programma op de middenpagina van deze krant.

Daarnaast hebben we geïnvesteerd in de City Beach Spe-cial zoals deze voor u ligt. De City Beach Special is vorig jaar gestart met een oplage van 3.000 stuks. Dit jaar hebben we gekozen om nog meer exposure voor onze sponsoren en partners te realiseren. Daarom verspreiden we de krant huis aan huis. Dat betekent dat we op 26.000 deurmatten in de gemeente Doetinchem liggen. En daar zijn we trots op!

Een woord van dank is natuurlijk op zijn plaats voor alle sponsoren en partners die deze evenementen mogelijk maken. Zonder hun bijdrage, in welk vorm dan ook, zou dit niet mogelijk zijn geweest.

Kortom, als organisatie hebben we weer ons beste beentje voorgezet en is er met veel passie gewerkt aan een mooi programma. Wij hopen dat iedereen weer veel plezier heeft en het motto Sport, Spel en Spektakel ook dit jaar weer waar wordt gemaakt!

Bestuur City Beach Doetinchem

Opnieuw een buitengewoon buitenprogramma!

“De City Beach Biz borrel op 18 juni op

het Simonsplein”

Volg ons op

social media:

Voorwoord

Welcome on board!Tjard, Gijs en Martin

Page 3: City Beach Special 2015

3

Ben Spaai is programmamanager van City Beach. “Ze vragen mij wel eens, hoe krijg je het voor elkaar om 10 dagen lang een meer dan 12-uurs buitenprogram-ma samen te stellen, en dan antwoord ik”, zegt Ben Spaai, programmamanager City Beach, “dat gaat eigenlijk vanzelf!”

City Beach Doetinchem kent een “buitengewoon” buiten-programma van vrijdagavond 12 juni tot en met zondag-middag 21 juni. Het aanbod is gevarieerd en voor iedereen is er wel wat bij waar men interesse in heeft of aan kan deelnemen.

Ben Spaai, sinds twee jaar verantwoordelijk voor de sa-menstelling van het buitenprogramma, stelt: ““feitelijk wil iedereen die al een keer deelgenomen heeft, een jaar la-ter en in grotere mate weer aan de bak, of beter gezegd… in de bak. Het is voor veel bedrijven en scholen inmiddels een traditie om in juni in de City Beach zandbak actief te zijn. Dus krijgen wij in de wintermaanden al de eerste aan-meldingen en verzoeken om informatie.”

Vanaf december neemt de vergaderfrequentie toe en ontstaat het éne na het andere concept-speelschema. Spaai: “Wij laten ons leiden door een aantal min of meer vastgelegde uitgangspunten. Zo is overdag het Beach-court beschikbaar voor de scholen en het Beachtennis. De scholen kunnen, onder begeleiding van leerlingen van de opleiding Sport en Bewegen, een aantal Beachsporten be-oefenen. Ook de maandag-, dinsdag- en woensdagavond kennen inmiddels een bekende invulling. Dan houden we namelijk de horeca- en bedrijventoernooien.”

Een ander inmiddels terugkerend onderdeel is op de woensdagmiddag; het jeugdvoetbal om de Rabobank Puppy-cup. “Allemaal enthousiaste voetballertjes die spe-len om de Cup-met-de-grote-Oren! Fantastisch om te zien!” Ook de donderdag- en vrijdagavond zijn inmiddels herkenbare avonden geworden.

Spaai: ”Wij bieden onze sponsors ook graag de mogelijk-heid om al dan niet met hun medewerkers actief te zijn op het centercourt en om die reden organiseert Bax Advoca-ten en Belastingdeskundigen op vrijdagavond 19 juni een eigen beachvolleybaltoernooi. KroeseWevers, accountants en belastingadviseurs, doen hetzelfde op de donderdag-avond met aansluitend een topvoetbaltoernooi met top-voetballers. Dat wordt zeker een spektakel!”

In de weekenden is het voornamelijk volleybal en handbal wat de klok slaat, maar ook dit jaar weer iets bijzonders. “Op zaterdag 13 juni introduceren we het dames-beach-voetbal. Eerst voor jeugdteams en daarna, tot een uur of vier, voor seniorenteams. Deze zaterdag wordt afgesloten met Beachhandbal. Een sport die we inmiddels ieder jaar graag weer terugzien. Een week later is het jeugdvoetbal en jeugdhandbal in de bak actief.”

Spaai: “Zondag de 14e is het court beschikbaar voor allerlei teams, of dat nu verenigingen zijn of wijkteams of familie-teams, om in toernooivorm actief te zijn. Een week later, zondag de 21e, is het court voor volleybalteams, zeg maar voor de wat geoefende volleyballers.”

“En… niet onbelangrijk en ook al een beetje traditie, Gym-nastiekvereniging Ypsilon zal wederom op vrijdag 13 juni op een spetterende wijze de opening verzorgen. Dat zal omstreeks 19:00 uur op het Beachcourt plaatsvinden.”

Kortom, een programma met veel variatie maar ook met veel flexibiliteit! “We proberen natuurlijk om een redelijk strak gepland programma aan te bieden, maar er zijn altijd omstandigheden die aanpassingen noodzakelijk maken. Daarom hangt het meest actuele programma bij ons “kan-toor”, Le Camion Rosé. Ons tweede huis voor de 10 dagen City Beach.”

Opnieuw een buitengewoon buitenprogramma!

Tijdens City Beach Doetinchem gaan we voor het eerst een “ondernemersborrel” organiseren. Op 18 juni zullen we een netwerkmoment houden van 19:30 tot 20:30 voor Achterhoekse ondernemers. Natuurlijk wordt u voorzien van een Beachdrankje en Beachborrel.

Deze avond is bedoeld voor reeds bestaande sponso-ren, maar ook nieuwe potentiële sponsoren die op een laagdrempelige manier contacten kunnen leggen en netwerken.

Op deze avond vindt ook het KroeseWevers Senior Beachvoetbaltoernooi plaats, waar verschillende lokale helden in actie te zien zijn in hun strijd om het kampi-oenschap.

Veiling gesigneerd shirt Lionel Messi!

Daarnaast zullen we tijdens deze avond een gesigneerd voetbalshirt gaan veilen voor het goede doel. En niet zomaar een shirt, de organisatie van City Beach Doe-tinchem heeft in samenwerking met Kroese Wevers en Buro Achterhoek een gesigneerd shirt bemachtigd van Lionel Messi.

Zeven landstitels, drie keer de Champions League (na 6 juni wellicht vier keer), all-time topscorer van FC Bar-celona, van de Primera Division, van de Champions League, vier keer Wereldvoetballer van het Jaar: Lionel Messi is nog maar 27 jaar oud, maar heeft inmiddels al een exorbitant gevulde prijzenkast en bijna alle records verbroken. De eeuwige discussie Maradona - Pelé lijkt verleden tijd, want niemand twijfelt eraan dat Messi de geschiedenisboeken in zal gaan als de beste voetbal-ler die we ooit gekend hebben. Eer Messi’s unieke ta-lent met dit persoonlijk gesigneerde voetbalshirt, dat door Messi persoonlijk is gesigneerd tijdens een beslo-ten signeersessie op 20 februari 2015 in Barcelona. Het shirt wordt geleverd met een officieel echtheidscertifi-caat en is tevens bijzonder stijlvol ingelijst, waardoor het thuis of op kantoor direct aan de muur gehangen kan worden.

We zijn er bijzonder trots op dat wij zo een uniek exem-plaar op deze avond kunnen veilen voor het goede doel. Dankzij de medewerking van Frank Krake, mede eigenaar van het bedrijf “ de hand van Maradonna” zijn wij in de gelegenheid om dit te kunnen veilen. Onze veilingmeester zal er alles aan doen om KIKA en Het inloophuis Oude IJssel een financiele injectie te kunnen geven middels deze veiling.

Dus, ondernemers! Trek het “beachtenue” aan en kom op 18 juni naar het Simonsplein.

“De City Beach Biz borrel op 18 juni op

het Simonsplein”Veiling gesigneerd shirt Lionel Messi!

Page 4: City Beach Special 2015

4

Impact 606921 RZ DUIVEN

Tel: 31 (0)316 247350Fax: 31 (0)316 247837

[email protected]

www.a12personeelsdiensten.nl

Op zoek naar een baan?A12 Personeelsdiensten heeft de beste banenin de transport & logistiek, de industriële en technische sector, of de bouw en grond-, weg- en waterbouw (GWW).

Uniek in Doetinchem: paaldansen! Get strong fit en sexy! Paaldansen is niet alleen leuk en gezellig, het is spiervers-terkend en goed voor je lichaam, balans en postuur. Geschikt voor iedereen & je krijgt het gevoel alsof je de wereld aankunt als je op de kop hangt! Ook be-schikbaar als losse workshops.

Pro slank en fitLeer in 12 weken onder begeleiding van een diëtiste hoe je jouw gewicht zelfstan-dig kunt managen door een gezond en praktisch eetpatroon en regelmatig bewe-gen. En hoe je dat thuis voort zet. Je ont-vangt een bewegingsadvies op maat en wordt het hele proces gecoacht. Een suc-cesvolle combinatie.

Pro Cross & Bootcamp Deze workout laat je grenzen verleggen. Binnen en buiten workouts voor meer kracht, conditie en om een atletisch lichaam te vormen. Deze lessen stomen je klaar voor je volgende obstakel run!

Meld je nu aan en sport tot September gratis!*

Ook bieden wij de volgende lessen aan, Zumba, Pro Pump, Pro Cycle, Pro Core, Boxen, (Jeugd) Kickboxen, Jeugdfitness, BBB, Pro Balance, 50+ circuittraining, Pro Function.

Prosport HealthcenterSchubertlaan 17002 MC DOETINCHEM0314 – 354709www.prosporthealthcenter.nl

Nieuw Bij Prosport Healthcenter

Page 5: City Beach Special 2015

5

Wilco Buyl en Jolanda Michelbrink

Ledsdeal, de Ballonnenkraam

Schoonheidssalon Beauty Jolanda

Bij binnenkomst staan de tafels van Ledsdeal al op te laden in de gang en de garage, en de bal-lonnen van De Ballonnenkraam in de woon-kamer al te wachten op het volgende feest. Thuis bij Wilco Buyl, eigenaar van deze twee onderne-mingen en Jolanda Michelbrink, eigenaresse van schoon-heidssalon Beauty Jolanda is het een en al bedrijvigheid. Binnenkort komt daar echter verandering in.

‘’We gaan een pand betrekken in de Dr Huber Noodt-straat in Doetinchem. Daar kunnen we laten zien wat we kunnen met de ballonnen en zullen de produc-ten van Ledsdeal de winkel verlichten’’ aldus Wilco.

Ooit begonnen met een container uit China met statafels die middels led verlichting vele kleuren aan kunnen ne-men en nu inmiddels uitgebreid met een ruim lichtgevend assortiment van bijvoorbeeld barkrukken, bloembakken en zuilen. Voor elk feest een gekleurde afwisseling, en ook bij Men&Cherry in de Catharinakerk zullen ze te zien zijn.

De liefde voor het volleybal zal zich bij Wilco beperken tot de rand van het veld, om met groot enthousiasme het team wat door hem en Jolanda wordt gesponsord te coachen. Met harde hand, maar de lach die volgt verraad anders. Het team is al aan het trainen, zowel in de zaal als op het zand van Braamt, om goed voor de dag te komen. Jo-landa, die wel meespeelt heeft er al veel zin in.

Schoonheidssalon Beauty JolandaOok zij is ooit begonnen in een garage en had daar-naast nog twee werklocaties. Het heen en weer rijden kwam ten einde toen er zes jaar geleden een pand vrij kwam aan de Varsseveldseweg in Doetinchem. Sinds-dien verzorgt zij van daaruit een ruim aanbod, varië-rend van onder meer huidpakkingen tot tanden ble-ken, en van spraytannen tot permanente make-up. Jolanda is na wat bezoeken bij Orion erg enthousi-ast geraakt van de sport, en zal dus zoals gezegd op het zand van het Simonsplein te bewonderen zijn en dit ondernemende koppel heeft naar eigen zeg-gen veel zin in het City Beach volleybaltoernooi.

Per toeval bij City Beach Doetinchem betrokken en volledig besmet met het City Beach Virus. Andree van Londen, Directeur van Combinatiebouw Doetinchem Didam en Doetinchem Wooddesign. In deze hoeda-nigheid is Andree verantwoordelijk voor de gehele opbouw van City Beach Doetinchem. Dat betekent het opbouwen van de beachbak, de steigerpalen met vangnetten en VIP terras met daarop de verschillende loungesets. Dit alles om een maximaal veilig en gezel-lig beachcourt te hebben.

“Elk jaar rondom januari krijg ik weer de kriebels. We gaan dan weer starten met de voorbereidingen van de Buiten-boel. Elk jaar proberen we dingen aan te passen en verder te verbeteren. Vorig jaar hebben we voor het eerst het terras van Stadscafé Simons verplaatst en op het VIP terras diverse loungesets op gezet. Het weer was toen geweldig dus het terras is ook mooi vol geweest. Bezoekers vonden het ook een aanwinst van het evenement. Dit jaar hebben we in overleg met Simons het terras iets kunnen vergroten, dus meer ruimte”, vertelt Andree.

“Natuurlijk kan ik de opbouw niet alleen en hebben we een mooie groep mensen die mij daarbij helpen, want het is al met al best een klus. Op woensdag wordt de bak uitge-legd en in elkaar geschroefd. Ook worden de steigerpalen neergezet voor de netten die de bezoekers op het terras beschermen. Op donderdagmorgen komt dan het zand en wordt het geëgaliseerd. Dan wordt ook het VIP terras op-gebouwd en is het tijd voor de aankleding van het VIP ter-ras, het plaatsen van de loungesets, opblaasbare boarding installeren en het inhangen van de reclamedoeken. Het zijn dus een paar drukke dagen maar o zo gezellig om dat met de groep te doen.

Gedurende de 10 dagen kom ik dan graag kijken, maar zal zelf ook meedoen met het Bedrijven Beach Volleybal toer-nooi.

Met het opruimen starten we dan op zondag 21 juni om-streeks 18:00 uur. In een tijdsbestek van ongeveer 3 uur breken we alles af en blijft het zand alleen achter dat dan de volgende dag wegehaald wordt. Uiterlijk maandag-avond is het Simonsplein weer terug in de oude staat en gaan we 52 weken wachten tot de volgende editie. ”, lacht hij.

Andree Van LondenDe City Beach Bouwer

In de schijnwerper

KroeseWevers KroeseWevers zal dit jaar wederom, tot grote te-vredenheid van alle partijen, Powered By sponsor van City Beach Doetinchem worden genoemd. KroeseWevers is een jonge, gedreven organisatie die haar zaken goed voor elkaar heeft. Het is een multidisciplinaire organisatie die klanten volledig kan ontzorgen. Ze zijn continue in beweging en anticiperen op de laatste trends en actualiteiten, net als City Beach.

Vreemd is het geenszins dat KroeseWevers al vanaf het begin een prominente rol speelt bij City Beach. Volgens manager Joeri Vaags doen zowel KroeseWe-vers als City Beach beiden aan topsport, zij het ieder in zijn eigen niche, en zodoende associeert het kantoor zich graag met het strand op het Simonsplein. Ook de dynamiek van het bedrijf en het evenement hebben veel raakvlakken. Met enthousiasme en kennis wordt het beste resultaat gehaald.

‘Naast de sportieve ambities leent City Beach zich na-tuurlijk uitstekend om nieuwe mensen te leren ken-nen en zodoende ons netwerk uit te breiden. Op 13 juni zal het Beach Ladies Soccer toernooi plaatsvin-den onder de vlag van KroeseWevers en op 18 juni zal er onderling gevolleybald worden. De verschillende units zijn al in een vroeg stadium op de hoogte ge-bracht van het evenement en daar waar vorig jaar één van de accountantsafdelingen met de zege aan de haal ging zal dit jaar de fiscale afdeling met de beker naar huis gaan’ aldus fiscalist Joeri Vaags.

De messen zijn dus geslepen op kantoor, maar er is gelukkig altijd nog een derde helft, om gezamenlijk te proosten op een mooie wedstrijd.

Het 4 tegen 4 Beach Heren voetbaltoernooi op 18 juni is eveneens geadopteerd door KroeseWevers. ‘Net als in onze eigen dienstverlening proberen we ook bij City Beach veelzijdig te zijn’.

Het nieuwe kantoor van KroeseWevers diende on-langs als locatie voor de zeer goed ontvangen kick-off borrel van City Beach. Een informele avond voor de sponsoren waar onder het genot van een drankje en een hapje alvast vooruit werd gekeken naar de vol-gende editie die wederom gevuld zal zijn met sport, spel en spektakel.

Vol overgave meedoen, op en rondom het veld en in de Catharinakerk tijdens Men&Cherry. KroeseWevers en City Beach hebben er zin in!

Nieuw Bij Prosport Healthcenter

Page 6: City Beach Special 2015

6

OPEL KARL

WAS & WIN

DE NIEUWE OPEL KARL!

www.carwashco.nl/WASenWIN/

i.s.m.

Carwash & Co Doetinchem, Havenstraat 19

Page 7: City Beach Special 2015

7

Van een strakke green naar het mulle zand“Bij mijn openingsvraag ga ik al gelijk de fout in door het Pitch & Poet te noemen terwijl het toch echt Pitch & Putt moet zijn. Maar eigenaar Henk van Slageren stelt me gerust: ik ben zeker niet de enige.” Zegt Martin.

Gesteld dat ik nul ervaring heb met golf, is de volgende vraag voor de hand liggend; hoe kom je erop om een golfbaan op een heuvelachtige oude vuilstort te openen? Voor het antwoord gaan we terug naar 1998, toen Henk destijds in Engeland woonde. De sport was daar heel toegankelijk en laagdrempelig en hij las over de ontwikkelingen van het golf in Nederland. ‘Na mijn werk in Engeland kwam ik hier terug en hoorde over dit terrein. Ik zag het gelijk voor me en ik heb een consultant van de NGF (Nederlandse Golf Federatie) en een golf professional uitgenodigd om eens te komen kij-ken. Vooraf had ik ze expres niets verteld over de heuvels en ze waren unaniem van mening dat dit best eens een heel goed concept zou kunnen zijn’.

Aan de slag dus, maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. De ambtelijke molen werkte niet altijd mee en het proces heeft uiteindelijk een aantal jaren geduurd.

‘Uiteraard waren er momenten dat je bij je-zelf denkt; heeft het nog wel zin, maar je gaat toch door, elke overwinning is er een’. Henk sloot zich aan bij Pitch & Putt, een franchi-se onderneming met 20 banen door het hele land. Iedereen kan hier afslaan en de combinatie van het spel met een barbecue of een zakelijk evene-ment zorgt voor een goed gevulde dag. Bedrij-ven weten steeds meer de weg naar Pitch & Putt te vinden, de particulier komt hier al veel vaker. ‘Je moet er toch een keer heen en het gezien en beleefd hebben. Vanaf de weg rij je er zo langs maar veel van de mensen die hier zijn geweest vinden het geweldig en ko-men terug. Je kunt hier zelfs ook lessen boeken bij profes-sionals en je examen halen’.

Vorig jaar kon men ook in samenwerking met Pitch & Putt op het zand van City Beach afslaan, iets wat dit jaar in verbeterde variant terug zal komen. Zowel City Beach als Pitch & Putt benaderen hun sport toch net even anders. Elkaar versterken in deze ligt dan ook voor de hand en het bestuur van City Beach is dan ook zeer enthousiast over de hernieuwde samenwerking en zal zeker zelf ook een club ter hand nemen om het P&P gevoel te krijgen. De heuvels denken we er dan even voor het gemak bij.

Mogen we even voorstellen? Vanaf 22 mei is Doetin-chem een bijzonder winkelexperiment rijker: Blend Retaillab. De oplettende stadbezoeker heeft Blend misschien afgelopen winter al ontdekt. Toen was de tij-delijke winkel (na even zoeken) te vinden in de Water-straat. Maar nu hebben we ons genesteld in een prach-tig oud verbouwd pakhuis aan de Gasthuisstraat.

Bij Blend koop je kleding, schoenen, woonaccessoires, ver-rassende cadeaus en nog veel meer. Maar Blend is meer dan een winkel. Blend zorgt voor ontmoetingen. Aan de grote stamtafel kun je aanschuiven en binnenkort genie-ten van een goed kopje koffie met taart. Als je geluk hebt, kun je zien hoe Bernadette van het modemerk DET haar collectie ter plekke creëert. Op vrijdag zijn de oma’s aan het breien. Ook hun producten vind je bij Blend.

Bij Blend is ook ruimte voor kleinschalige workshops en natuurlijk straks (als de vergunningen binnen zijn) voor de inmiddels bekende intieme muziekavonden van Le Cami-on Rosé (die zijn plek krijgt op onze achterplaats). Kortom, Blend is een ontmoetingsplek, een nieuwe beleving van een ‘winkel’! De formule van Blend is simpel. Mariel en Bernadette ‘dra-gen’ de tent. Zij staan in de winkel (en maken intussen mooie dingen). Maar daarnaast kunnen ondernemers die een leuk product maken en willen verkopen deelnemen aan Blend. “Voor een klein bedrag per maand en een per-centage van de omzet zorgen wij voor de verkoop van jouw product. Voorwaarde is wel dat jouw product ons aanbod versterkt en dat wij het ook leuk vinden. Want anders wordt het voor ons weer lastig te verkopen.

Zo willen we graag streekproducten gaan verkopen, (we hebben al het geweldige ijs van IJsboerderij De Steen-oven), maar zoeken we het soms ook net wat verder. We houden van het goede leven dus verkopen we de bubbels van Drankenhuys Bergmans Waalwijk maar zijn nog op zoek naar een leverancier van bijzondere chocola”, vertelt Mariel.

Mariel Kampshoff maakt met Blend een langgekoesterde droom waar. Mariel is geboren en getogen in Doetinchem, maar ontvluchtte de Achterhoek omdat haar vernieu-wingsdrift haar het gevoel gaf een vreemde te zijn in haar eigen stad. Na jaren als interieurstylist te hebben gewerkt, besloot ze een jaar geleden werk te maken van haar droom. Na 25 jaar wonen en werken in de Randstad, zorgde de lief-de dat ze terugkwam naar het Oosten. Met Blend hoopt ze Doetinchem wat stadse allure mee te geven.

Bernadette Heitink was zo’n dertig jaar geleden een van de oprichters van het modelabel ART. Ze werkt nog steeds als ontwerpster voor dit merk, maar de laatste tijd begon haar ondernemersbloed weer te kriebelen. Begin mei heeft ze daarom haar eigen label DET in het leven geroepen. Naast de vintagekleding die ze bij Blend verkoopt, wil ze onder het label DET kleding op maat maken en een kleine eigen collectie ontwerpen.

Goed, zoals een van onze fans het schreef: “Doetinchem heeft gelukkig de leukste winkel van Nederland!” Kom het ervaren.

“Doetinchem heeft gelukkig

de leukste winkel van Nederland.”

Le Camion Rosé op City Beach DoetinchemDit jaar is City Beach Doetinchem in overleg met de eige-naren van Le Camion Rosé getreden om te kijken of het mogelijk was om deze unieke wagen in te gaan zetten. Le Camion Rosé kreeg drie jaar geleden voor het eerst een plek bij de Parkparade tijdens het Doetinchemse stadsfeest. “Dat moeten jullie veel vaker doen,” zeiden veel bezoekers van de roze bus. Afgelopen winter kreeg de bus voor het eerst een vaste plek: achter de pop-up winkel van Blend in de Waterstraat. Eenmaal per twee weken was het relaxte terras de plek waar tijdens de koopavond regionale muzikanten kleine intieme optre-dens gaven.

Le Camion Rosé zal tijdens de 10 dagen van City Beach Doetinchem de hospitality locatie zijn voor de organisa-tie, sponsorenen partners die een bezoek aan het evene-ment komen brengen.

Kijk voor meer informatie op Facebook.

Page 8: City Beach Special 2015

8

Doetinchem Wood Design ontwerpt en vervaardigt, tuin-meubilair en aanverwante artikelen van steigerhout.

Volg ons ook op facebook

Tel. 06 22357712

Wij wensen City Beach Doetinchemsuper sportieve zonnige dagen!

Bel +31 (0)314 34 44 44

Page 9: City Beach Special 2015

9

Freek Wolsink (35) is de vormgever van de City Beach Special. Een man die vormgeving “doorleeft” en dat is in zijn genen gaan zitten. Zelf zegt hij dat hij van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken en doet dat dage-lijks met veel plezier bij DrukwerkConcurrent en MDH Uitgeverij in Doetinchem.

Nadat Freek de Grafische Opleiding in Zutphen heeft ge-daan ging hij aan het werk bij een drukkerij in Eibergen. Daar leerde hij de kneepjes van het vak en doorliep hij het gehele proces: van drukken tot nabewerking. “Helaas heeft dit niet lang mogen duren. De onderlinge relatie was niet zodanig dat ik daar lang wilde blijven werken. Er was gewoon geen klik en toen ben ik op zoek gegaan naar een andere baan” laat Freek weten.

Tijdens zijn zoektocht komt Freek in aanraking met Adecco en zij hadden een vacature bij MDH Uitgeverij. “Dat was heel erg klein toen nog. We zaten boven het huidige Grin-go’s in een bovenwoning. De badkamer was het archief en een van de slaapkamers was het kantoor. We hebben daar de eerste stappen gezet in de groei van MDH Uitgeverij” , vertelt Freek trots. In totaal worden er nu bij MDH Uitge-verij wekelijks acht kranten gemaakt. Voor de opmaak van deze krant is Freek uitgeleend aan DrukwerkConcurrent die de City Beach Special mede mogelijk maakt.

MDH Uitgeverij is sindsdien erg gegroeid en is nu een zeer gerenommeerd bedrijf dat verschillende krantenti-tels uitgeeft. Zo verzorgt Freek onder andere de kranten voor betaald voetbalorganisaties (BVO): Graafschap, N.E.C., FC Utrecht maar is ook betrokken bij Airborn70 jaar, Achter-hoek Spektakel Tour en de Vrijetijdkrant. Kortom een keur van titels waar de professionele hand van Freek te zien is. DrukwerkConcurrent is het bedrijf dat zorg draagt voor alle soorten drukwerk, waaronder dus deze City Beach Special.

Freek heeft de hele ontwikkeling van dichtbij meegemaakt. Van het betere knip- en plakwerk, het offset drukken, naar de eerste A3 kleurenprinter tot nu de gehele digitale omme-zwaai. Dat is allemaal heel erg snel gegaan. Vroeger moes-ten we een CD-rom op vrijdag op de post doen, nu in het digitale tijdperk werken we in de cloud en is alles overal voor handen om een mooie krant te kunnen maken of drukken.

Natuurlijk moet de basis goed zijn en hoe beter de be-standen aangeleverd worden hoe makkelijker het werken is. De grootste crime is een advertentie die in een Excel is gemaakt.

Op de vraag wat er nu zo leuk aan het vormgeven van deze titels is Freek stellig en heel duidelijk. “De vrijheid van werken, de verhouding van foto en tekstgebruik en het gebruik van kleur en huisstijl. Die ingrëdienten maken het voor mij dat ik mijn passie kwijt kan en mijn creativiteit kan inzetten. Dat geldt ook voor deze City Beach Special waar ik de vrije hand krijg om de krant op te maken en dat maakt mijn werk zo leuk en daar geniet ik dan ook elke dag van.”

De krantenman die de “City Beach Special”

haar vorm en kleur geeft !

Robby Welling

Net als bij elke partner en sponsor is ook Robby Wel-ling direct enthousiast als City Beach ter sprake komt. ‘Zon, strand en gezelligheid zijn woorden die direct in me opkomen en die ik associeer met het beachspektakel voor mijn deur’. Letterlijk voor zijn deur want naast een aantal andere zaken runt hij samen met zijn vrouw ook Stadscafé Simons op het Simonsplein. Vorig jaar had hij de primeur van een VIP-deck op zijn terras. Een gezel-lige verhoogde uitspanning pal naast het speelveld en vormgegeven door de houten meubels van Andree van Londen van Doetinchem Wood Design.

‘Dat is heel goed bevallen. De hele dag reuring en inloop. Niet alleen zakelijk maar ook vanwege de relaxte sfeer en de band die je toch opbouwt met elkaar was dit voor herhaling vatbaar.

Zelf ben ik niet zo sportief maar sport brengt wel mensen bij elkaar en dat is mooi om te zien. Dit jaar gaan we het deck uitbreiden, en uiteraard zullen we weer een City Beachmenu gaan serveren’.

Zijn Pand 9 aan de Omdraai en uiteraard Stadscafé Simons zullen een team afvaardigen om mee te dingen naar de hoofdprijs in het Horeca volleybaltoernooi. Ook dat is vorig jaar goed bevallen.

‘Het is leuk om je personeel ook eens in een andere setting te zien, en de onderlinge band wordt zodoende ook nog eens op een leuke manier versterkt’, aldus Robby.

Vrijdagavond zal hij zeker aanwezig zijn in de kerk. “Dat wordt een mooi feest met veel bekenden en uiteraard ook een goede manier om nog even wat te netwerken. Ik heb er veel zin in, en als de zon meewerkt gaan we weer prachtige dagen tegemoet, op en direct naast het veld”, sluit hij af met een lach.

Nog mee beach-volleyballen? Vanaf vrijdag 12 juni t/m zondag 21 juni 2015 vindt op het Simonsplein in Doetinchem weer het eve-nement City Beach Doetinchem plaats. Pal naast de Catharinakerk zal het Simonsplein omgetoverd wor-den tot een strand, waar de gehele week de Beach-sporten als volleybal, voetbal, tennis en handbal zul-len worden beoefend. Sport, Spel & Spektakel op het Simonsplein!

Zondag 14 juni is het Beachcourt vanaf 14:00 uur beschikbaar voor iedereen die een keer in teamverband wil beachvolleyballen.

U kunt zich nog inschrijven voor dit beachvolleybaltoer-nooi; waar rekening moet worden gehouden met de vol-gende punten:

• Er is deze dag ruimte voor maximaal 24 teams verdeeld over drie velden.

• Een team bestaat uit 5 á 6 spelers, waarvan er 4 in het veld staan tijdens de wedstrijd.

• Wedstrijdprogramma zal door de organisatie wor-den gemaakt. We spelen in “gemengde” poules.

• Er zijn aan de inschrijving geen kosten verbonden.

Graag horen wij voor 10 juni van u of u de strijd tegen de andere Doetinchemse teams aan wilt gaan. Inschrij-ving kan alleen via de mail: [email protected]. Wees op tijd, want vol = vol!

Met vriendelijke groet,

Ben Spaai

Programmamanager City Beach [email protected] / 06-53355905

Volg ons ook op facebook

Wij wensen City Beach Doetinchemsuper sportieve zonnige dagen!

Stadscafé Simons

Page 10: City Beach Special 2015

AV SOLUTIONS

Donderdag11 juni

Vrijdag12 juni

Zaterdag13 juni

Zondag14 juni

Maandag15 juniVan | Tot

08.00 - 09.00

09.00 - 10.00

10.00 - 11.00

11.00 - 12.00

12.00 - 13.00

13.00 - 14.00

14.00 - 15.00

15.00 - 16.00

16.00 - 17.00

17.00 - 18.00

18.00 - 19.00

19.00 - 20.00

20.00 - 21.00

21.00 - 22.00

22.00 - 23.00

Opbouw binnen en buitenCity Beach Doetinchem 2015

OpeningsactDance and Freerunning

City Beach EventsPresents (tot 01.30)

OpbouwSpeelveld

OpbouwSpeelveld

JeugdDames Voetbal

Senioren Dames Voetbal

OpruimenSpeelveld

OpruimenSpeelveld

Senioren Handbal

Zumba Demonstratie

Open volleybaltoernooi

OpbouwSpeelveld

Scholen en Senioren Sporten

Beachtennis

Jansen Horeca Volleybaltoer-

nooi

Prijs uitreking Jansen Foodservice

HorecatoernooiFlugel Night Feestcafé

Hattrick

Page 11: City Beach Special 2015

zand en grind

11Deze krant is mede mogelijk gemaakt door:

Dinsdag16 juni

Woensdag17 juni

Donderdag18 juni

Vrijdag19 juni

Zaterdag20 juni

Zondag21 juni

OpbouwSpeelveld

Scholen en Senioren Sporten

Prijs uitreking Jansen Foodservice

HorecatoernooiFlugel Night Feestcafé

Hattrick

Scholen en Senioren Sporten

Scholen en Senioren Sporten

Scholen en Senioren Sporten

Scholen en senioren sporten

Beachtennis Beachtennis BeachtennisJunioren voetbal

PersoneelVolleybaltoernooi

Senioren Heren Voetbal Volleybaltoernooi

OpruimenSpeelveld

OpruimenSpeelveld

OpruimenSpeelveld

OpbouwSpeelveld

OpbouwSpeelveld

OpbouwSpeelveld

OpbouwSpeelveld

Bedrijven Volleybaltoernooi

Bedrijven Volleybaltoernooi

OpbouwSpeelveld

OpbouwSpeelveld

JeugdHandbal

OpruimenSpeelveld

A-B Voetbal

Beachvolleybal Clinic

OpruimenSpeelveld

Zumba Demonstratie

Senioren Beachvolleybal

City Beach BIZ Borrrel

Page 12: City Beach Special 2015

12

Wie had dat gedacht;Vorig jaar nog tropisch adviseurEn nu uw City Beachkrant ‘redacteur’

Ik schrijf dat bewust tussen aanhalingstekens want ik vind het nogal een groot woord voor wat ik doe, mee-helpen aan deze krant. We maken hem samen en ieder-een is dan wel een beetje ‘redacteur’.

Leuk om te doen is het zeker en wij hopen dan ook dat u met plezier deze krant ontvangt en leest. Het is tenslotte een kleurrijk en vrolijk geheel geworden.

Over een paar dagen is het weer zover en zal het mooie Simonsplein midden in Doetinchem om worden getoverd tot een zanderige arena waar vol overgave gestreden zal worden om die bal toch maar over het netje en binnen de lijnen te krijgen. Voorwaar een hele opgave blijkt soms maar de pret is er niet minder om. Integendeel. Hoe leuk is het om je tegenstander, die je normaal alleen met een stropdas ziet, met een subtiel stiftje het bos in te sturen. Of je collega van de kroeg naast je te verrassen met een sprongservice. Alles zal weer uit de kast gehaald worden om die ene punt te halen, maar het biertje of wijntje na de tijd zal er niet min-der om smaken. Hooguit wat zand tussen de tanden dat de smaak kan beïnvloeden.

Want het is niet alleen het Beach Volleybal, het is veel meer dan dat. Uiteraard trappen we vrijdag af met een weerga-loos spektakel in de prachtige Catharinakerk. Men&Cherry zal het publiek uit hun dak laten gaan en feestend gaan we een paar mooie dagen in. Ik kan u adviseren om uw kaar-ten op tijd te kopen want dit wilt u niet missen. Tijdens City Beach is het rondom het veld uiteraard weer een gezellig samenkomen van teams die bezweet neerploffen na een wedstrijd, of teams die zich juist aan het opladen (lees in-drinken) zijn, toeschouwers en belangstellenden. Muziek erbij, een relaxte sfeer en als je niet beter zou weten waan je je in een vakantieparadijs.

Voor ieder wat wils. Zelf sla ik nog geen deuk in een pakje boter maar het is voor mij wel weer een hele mooie gele-genheid om mijn eigen bedrijfje (Waser Hospitaily Services, red) op de kaart te zetten en mijn netwerk te vergroten. En zo zullen er meer mensen zijn die het zand van veraf zullen bewonderen. Binnen de lijnen wordt er niet alleen gevol-leybald, ook Beach Soccer, Beach Golf en Beach Tennis vindt plaats, dus een breed scala trekt dan ook een breed publiek. En dat is wat we willen, daar doen we het voor. De binnen-stad van Doetinchem van een dynamisch en sportief evene-ment voorzien, voor jong en oud.

De organisatie is er weer heel druk meegeweest en elk jaar worden er weer ferme stappen vooruit gezet. Het is inmid-dels een niet meer weg te denken happening geworden en dat is aan hen te danken. Mocht het weer bijzonder goed worden en de temperatuur richting de dertig graden gaan, zal ik mijn erebaantje van vorig jaar een vervolg moeten ge-ven. Ik werd toen benoemd tot City Beach Tropisch Adviseur. Tot op de dag van vandaag weet eigenlijk nog niemand, ik-zelf ook niet, wat het precies behelst, maar toegegeven, het klinkt best goed.

Tot die tijd ben ik dan maar even tijdelijk medewerker van deze krant en wens u vanuit die hoedanigheid een geweldig City Beach Doetinchem toe met veel spel- en sportplezier.

Tot in de derde helft!Martin Waser

Waser Hospitality Serviceswww.waser.nu

Martin WaserWie had dat gedacht;

Vorig jaar nog tropisch adviseurEn nu uw City Beach Special ‘redacteur’

Zaalvolleybalweetjes;

• Met hoeveel spelers staat een team in het veld?

• Wat is de juiste grootte van een volleybalveld?

• Hoe hoog hangt het net bij volwassen dames speelsters?

• Hoe hoog hangt het net bij volwassen heren spelers

Beachvolleybalweetjes;

• Met hoeveel spelers staat een team in het veld?

• Wat is de juiste grootte van een volleybalveld?

• Tot hoeveel punten wordt er ge-speeld? (met een verschil van twee punten)

• Om de hoeveel punten moet je van kant wisselen?

Antwoord vraag 1: 6 spelersAntwoord vraag 2: 9 bij 18 meterAntwoord vraag 3: 2.24 meterAntwoord vraag 4: 2.43 meter

Antwoord vraag 1: 2Antwoord vraag 2: 8 bij 16Antwoord vraag 3: 21Antwoord vraag 4: Om de zeven punten

Op vrijdagavond 12 juni is de Catharinakerk in Doetinchem weer The Place To Be! Om er ook dit jaar weer een spetterend feest van te maken heeft City Beach Events dit jaar de geweldige act Men&Cherry weten te strikken.

Men&Cherry is een perfecte mix van een dance-georiënteerde DJ, een schandalig goede singer-songwriter, een knappe saxplayer en een energieke percussionist die een passie delen voor het enter-tainen van enthousiast publiek. Het belangrijkste doel is om jou de beste tijd ooit te laten hebben. Door elkaar te inspireren op het podium inspireren zij het publiek op de dansvloer! Dat is Men&Cherry en bestaat uit:

Delamontagne | Jennifer Cooke | B on Drums | Ace on Sax

Scan de QR - code om direct je tickets te bestellen!

Party Time!Party Time!Men&Cherry

Nog geen kaarten voor City Beach Events present Men&Cherry op 12 juni? Wees er dan nu snel bij want er zijn maar een beperkt aantal kaarten.

VRIJDAGAVOND 12 JUNI

Page 13: City Beach Special 2015

13

FRIDAY JUNE 12TH

MEN &CHERRY

CIT Y BEACH E VENTS PRESENTS

TICKE TS V IA FACEBOOK/CIT YBEACHDOE TINCHEM C

ITYBEACHDOETIN

CHEM.N

L

CATHARINA KERK DOETINCHEM

Voor de vierde achtereenvolgende keer zal Jeremy Juno het City Beach Event in de Catharinakerk Doetinchem (vrijdag 12 juni) openen.

De in Doetinchem geboren DJ (en Producer) draait al sinds 1997 en heeft sindsdien een gevarieerde sound weten te ontwikkelen. Met de nadruk op kwalitatieve House weet Je-remy Juno zijn Soulful en Disco platen te combineren met wat diepere en rauwere Tech en baslijnen.

“Ik vind het persoonlijk heerlijk om een avond op te war-men. Daarbij let ik vooral op de stijl van de artiest(en) na mij. Het is voor mij belangrijk een avond zo geleidelijk en soepel mogelijk te openen, in plaats van 2 uur lang hitjes te knal-len. Ik heb enorm plezier in mijn werk, of ik nu wel of niet de hoofdact van de avond ben.”

Het is natuurlijk niet verwonderlijk dat er eigen producties voorbij zullen komen die avond. Sinds 2008 brengt Jeremy Juno zijn platen uit op diverse wereldwijde platenmaat-schappijen (Universal Music, Sony Music, Bush Records).

Met meer dan 100 releases en een plaat op Vinyl is zijn mu-zikale CV flink gevuld. Houd vooral zijn soundcloud pagina (http://soundcloud.com/jeremyjuno) in de gaten. Naast zijn huidige releases vind je hier ook gastmixen voor wereldwij-de Radio Shows.

Jeremy Juno was sowieso geen onbekende van de City Beach organisatie. Vanaf het moment dat hij benaderd werd voor de eerste editie (in 2012) verliep de samenwerking per-fect.

“Ik ken de jongens al uit mijn horeca tijd in Doetinchem en toenmalige vriendengroep. Toen de eerste City Beach Spon-sor Event plannen op tafel lagen werd ik al vrij snel betrok-ken voor het muzikale gedeelte. Direct kwamen we samen voor het geluid, plaatsing van het podium en de hoofdact van toen (Hed Kandi Live).

Vooral het enthousiasme en welverdiende drankjes die avond bevestigde hoe grandioos de City Beach organisatie de boel op orde had. We hadden officieus afgesproken dat ik er vanaf dat moment elk jaar bij zou zijn (dus beide par-tijen hebben woord gehouden)!”

Ook kijkt Jeremy in het bijzonder uit naar Men&Cherry. Hij heeft al een aantal keer met sommige leden van deze heer-lijke act mogen samenwerken.

“Wat verheug ik me nu al op het moment dat ik de set over-draag aan Dennis (DJ de La Montagne) en zijn crew. Dikke knuffel, lekker lachen en een overheerlijk biertje als belo-ning”

Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

Kijk hiervoor op: www.facebook.com/City BeachDoetinchemwww.facebook.com/djjeremyjuno

Jeremy Juno“Vooral het enthousiasme en welverdiende drankjes die avond bevestigde hoe grandioos de City Beach organisatie de boel op orde had.”

VRIJDAGAVOND 12 JUNI

Page 14: City Beach Special 2015

KroeseWeversAls powered-by sponsor is KroeseWevers voor het derde jaar betrokken bij City Beach Doetinchem. Wie zijn we en wat doen we?

KroeseWevers is een organisatie met een unieke mix van mensen en expertises. Wij adviseren onder-nemers en particulieren op het gebied van accoun-tancy, belastingadvies en aanverwante (financiële) vraagstukken. Wij maken de complexe en starre re-gelgeving binnen de daarvoor geldende kaders men-selijker en flexibeler. Op onze eigen persoonlijke, no-nonsense manier brengen wij onze dienstverle-ning dichter bij onszelf en onze cliënt.

Wij bedienen bedrijven van diverse omvang: van de ondernemer die vorige maand is gestart tot de onder-nemer die wordt klaargestoomd voor de beursgang. Wij zijn altijd flexibel en dichtbij: zowel lokaal als in-ternationaal!

KroeseWevers is continu in ontwikkeling en bewe-ging. Om onze cliënten optimaal te bedienen zijn wij daarom voortdurend op zoek naar jong talent.

Wie zoeken wij? Ben jij iemand of ken je iemand die houdt van kennis delen, teamwork, elkaar inspireren, ambities waarma-ken, groeien en presteren? Dan ben jij van essentieel belang voor ons en voor onze klanten. We werken graag met (toekomstige) accountants, fiscalisten en aanverwante adviseurs die liefde hebben voor het vak, sociaal zijn en oog hebben voor ondernemers en voor de maatschappij. Onze branche, organisatie en medewerkers zijn altijd in ontwikkeling en in bewe-ging. Dat verwachten wij ook van onze medewerkers.

Wat mag je van KroeseWevers verwachten? Binnen KroeseWevers hebben wij een uitgebreid op maat gemaakt opleidingsprogramma, om je optimaal te kunnen ondersteunen in jouw persoonlijke groei. Gewoon, omdat we willen dat je een goede start maakt, zodat je je zeker voelt als je gaat adviseren. Wij zorgen ervoor dat je je thuis voelt door het creë-ren van een plezierige werkomgeving. Samen leren, samen kennis delen en kansen creëren.

Ben jij op zoek naar een werkgever waar je jouw ken-nis en kunde optimaal kunt ontwikkelen? Wil je graag werken voor de leukste regionale, nationale en inter-nationale ondernemers? En zoek je een werkgever die nog iets van jou kan leren? Kom gewoon eens een dag meelopen. We maken graag kennis met jou!

Kijk voor meer informatie over KroeseWevers, onze dienstverlening en/ of carrièremogelijkheden op www.kroesewevers.nl

14

KroeseWevers - Hamburgerbroeklaan 22 - Doetinchem

- Advertorial -

Page 15: City Beach Special 2015

15

Erwin Bijenhof

DJ School DoetinchemHet ritme van de opslagOok dit jaar zal er tijdens de weekenden van City Beach weer een muzikale omlijsting zijn van de DJ School Doetin-chem. Alweer voor de vierde keer klinken de relaxte beach-house beats uit de boxen rondom het volleybalstrand, om zowel de spelers van dat moment als wel de toeschou-wers op te zwepen en een lekker ritme mee te geven. De DJ school is onder meer een kweekvijver voor jong talent, die onder begeleiding hun eerste stappen kun-nen maken op weg naar internationale roem. Deze jon-kies worden ook vaak gevraagd om te komen draaien op bijvoorbeeld schoolfeesten zodat ze alvast veel live ervaringen kunnen opdoen. Maar ook voor ieder ander bieden ze de mogelijkheid om kennis te ma-ken met de wereld van Armin van Buren en Tiësto.

Particuliere basis lessen volgen of een DJ-workshop met je bedrijf doen, de mogelijkheden zijn legio. Over het City Beach toernooi is hij duidelijk; ‘Enthousi-asme, zon, fun en gezelligheid, en daar hoort uiteraard muziek bij’ aldus Erwin Bijenhof, initiatiefnemer en op-richter van de DJ School. Samen met Gerard Hogeweide en leraar Robert de Knegt zorgt hij voor het reilen en zei-len van zijn bedrijf. Grote plannen liggen in het verschiet.

“Samen met de bekende DJ en producer Robin Albers gaan we aan de slag om als overkoepelend orgaan andere DJ Scholen aan ons te binden middels een soort van fran-chise constructie. Daar kunnen mensen instromen op al-lerlei niveaus om middels een stappenplan uiteindelijk een diploma te halen.

Er is een wildgroei in Nederland aan DJ Scholen en hier-mee willen we een kwaliteitsgarantie zijn voor onze deel-nemers. Bijkomend voordeel is dat deelnemers zich met dit diploma ook aan kunnen sluiten bij dutchdjbooking.com, een grote bookingssite, om zo meer werk te genereren”. Schuilt er een DJ in jou? Tijdens City Beach kun je genie-ten van de muziek van diegenen die je voor zijn gegaan en wie weet, sta jij er volgend jaar zelf wel te draaien!

Foto: NTH Foto Bron: website DJ School Doetinchem

DJ worden, wie wil dat nou niet?

Colofon

• 102 lampen• 24 luidsprekers• 125 strekkende meter truss• 1700 meter bekabeling• 60.000 watt aan stroom• 11.000 watt geluid• 12 mandagen opbouw en afbouw• Heel veel tape

Feitjes:

Opbouw Men&Cherry

Redactie: City Beach Doetinchem Verspreiding: Gemeente Doetinchem Oplage: 26.000 exemplarenVormgeving: Freek Wolsink Druk: DrukwerkConcurrent

Page 16: City Beach Special 2015

16

WWW.HATTRICK.NL

Page 17: City Beach Special 2015

17

Ed Smit, eigenaar van Buro Achterhoek en uitgever van het businessmagazine voor en door ondernemers in de Achterhoek, AchterhoekBIZ, wil zich graag wat meer op evenementen gaan richten, en uiteraard is City Beach Doetinchem een uitgelezen kans om nieuwe onder-nemers te ontmoeten en zo zijn netwerk te vergroten. “Het is natuurlijk erg leuk om City Beach in mijn blad te promoten. Dat doe ik ook voor de Achterhoekse zomerfair, de Haringparty en De sterkste man”, zegt Ed.

“We gaan kijken of we in een van de dagen van het toer- nooi een businessavond kunnen organiseren om zo de diverse netwerken bij elkaar te brengen”. Oorspron-kelijk afkomstig vanuit het westen maar inmiddels al-weer acht jaar woonachtig in Etten sprak Ed een aan-tal jaren geleden een vriend die een blad uitbracht.

“Misschien ook iets voor jou, zei hij en ik heb toen een onder-zoek gedaan naar de behoefte hieraan. In het middensegment van de zakelijke markt merkte ik dat met name rondom Doe-tinchem in de Oude IJsselstreek en verder weg er nog een open markt lag en ik bedien nu 80% van dat gedeelte en 20% Doetinchem. Onze eerste AchterhoekBIZ vulden we moeite-

loos met 28 pagina’s aan artikelen en advertenties en om dat te vieren besloot ik een feestje te geven na het uitbrengen hier-van. Tussen de 50 en 60 ondernemers kwamen opdagen en de Achterhoek Biz Borrel was een feit”. Enthousiast vervolgt hij; “Je biedt de mensen een extra platform aan om te netwerken. Niet alleen maar plat adverteren, het blad lezen en daarna wegleg-gen maar daadwerkelijk met elkaar in contact komen. Omdat de content altijd anders is zien we dus ook steeds nieuwe ge-zichten en blijft de attentiewaarde hoog”.

Voor de eerste keer zal hij ook naar de Catharinakerk gaan op vrijdag 12 juni, om het openingsfeest bij te wonen. “Ik heb veel goede verhalen gehoord over de Hed Kandi feesten en ben zeer benieuwd en kijk uit naar de invulling van Men&Cherry”. Naast netwerken, het volleybal en de vrijdag heeft Ed ook oog

voor de goede doelen die hieraan hangen en in maatschap-pelijk verantwoord ondernemen in het algemeen. ‘Mijn blad wordt geseald door Maak BV en verspreid door SB Post, beiden bedrijven waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid wordt geboden om aan de slag te gaan”. “Geen zand onder de voeten dus, maar wel degelijk aanwezig tijdens City Beach. Netwerken is niet plaatsgebonden dus in de entourage van het Simonsplein kunnen er straks weleens hele mooie nieuwe dingen ontstaan”. Stelt hij.

In gesprek

met de netwerk-

makelaar

Ed SmitDirecteur Buro Achterhoek

Foto: Carlo Stevering

Page 18: City Beach Special 2015

VOOR AL JOUW ZORGVRAGEN: (0314) 362 990

Hofstraat 187001 CD DoetinchemT (0314) 362 990F (0314) 394 090E [email protected]

WAT JOUW ZORGVRAAG OOK IS, ONZE DEUR STAAT ALTIJD VOOR JE OPEN. In een oriënterend gesprek vertellen we graag wat we voor jou kunnen betekenen. Dát is een persoonlijke manier van zorg verlenen.

Begeleiding en zorg in jouw zelfstandige woonomgeving, afgestemd op jouw persoon-lijke situatie.

Het ambulant begeleiden van mensen met een strafrechtelijke zorgtitel naar een optimale re-integratie in de maatschappij.

Een zinvolle daginvulling op een prettige plek, waar ontwikkeling van jouw vaardigheden en interesses centraal staan.

Een passende woning binnen onze regio met zorg op maat om voor jou een stabiele basis te creëren.

Samen sterker

Kijk snel op rabobank.nl/kidsgeldwijs

De Rabobank heeft de KidsGeldWijs App in de vorm van een kluis, geschikt voor tablets. Kinderen

tussen de 6 en 10 jaar leren zo spelenderwijs de waarde van geld kennen. De app past binnen onze

traditie om kinderen te leren omgaan met geld.

KidsGeldWijs App leert kinderen omgaan met geld

de KidsGeldWijs Appvoor ouders enkinderen.

Spelenderwijs lerenomgaan met geld

Een aandeel in elkaar

Page 19: City Beach Special 2015

19

Page 20: City Beach Special 2015