CINEMA ZED - JEUGDFILMS VOORJAAR 2013

16
WWW.CINEMAZED.BE NAAMSESTRAAT 96 LEUVEN 9 JANUARI TOT 1 MEI 2013 JEUGDFILMPROGRAMMA

description

CINEMA ZED - JEUGDFILMS VOORJAAR 2013

Transcript of CINEMA ZED - JEUGDFILMS VOORJAAR 2013

WWW.CINEMAZED.BE NAAMSESTRAAT 96 LEUVEN

9 JANUARI TOT 1 MEI 2013

JEUGDFILMPROGRAMMA

JEUGDFILM- PROGRAMMA VOORJAAR 2013 Het voorjaarsmenu jeugdfilms in Cinema ZED is naar goede gewoonte weer erg divers. Het bevat nieuwe releases, unieke kortfilmcompilaties, filmklassiekers én een mooie documentaire. Doorheen het schooljaar kan u iedere woens-dag en zondag terecht in ZED voor een jeugdfilm, tijdens de krokusvakantie en paasvakantie steken we een tandje bij en staat er iedere dag jeugdfilm op het programma.

3 Kirikou en de Mannen en de Vrouwen4 Brickfilms: Levende Lego5 Day of the Crowes6 Pudding T7 Classic Cartoons (met live pianobegeleiding)8 Stip en Vlek 9 Nono, het Zigzagkind10 Koning van Katoren11 Chimpanzee12 Dunderklumpen 13 De Grote Prijs Smöreberg 14 Lotta uit de Kabaalstraat 15 Gummi Tarzan

15 Praktisch

VANAF 6 JAAR

Michel OcelotFrankrijk

20121u 28min

Nederlands gesproken

Deze derde Kirikou-film is een aaneenrijging van kleine avonturen waar we de fascinerende wereld van het avontuurlijke Afrikaanse jongetje verder ontdekken. Grootvader haalt herinneringen op aan de kindertijd van Kirikou: zoals bijvoorbeeld de momenten waarop hij de mannen en de vrouwen van zijn dorp hielp... Hij vertelt ons hoe Kirikou, dankzij zijn moed en intelligentie, de sterke vrouw te hulp schoot wiens dak volledig vernietigd was door Karaba. Hij vertelt ons hoe de kleine held de oude chagrijnigaard terugvond, die verdwaald was in de savanne. Daarna hoe een Afrikaanse vertelster bedreigd door de tovenares uiteindelijk haar kennis heeft kunnen doorgeven aan de dorpsbewoners. We ontdekken eveneens het geheim van een mysterieus blauw monster...

‘Kirikou en de Mannen en de Vrouwen’ is de derde lange tekenfilm rond het minuscule maar o zo dappere Afrikaanse jongetje. Van de eerste prent, ‘Kirikou en de Heks’ (1998), weten we dat Kirikou bij zijn geboorte zelf zijn navelstreng doorsneed, al meteen rondstapte en helemaal niet bang was van de boze heks Karaba. Zeven jaar later volgde ‘Kirikou en de Wilde Dieren’ (2005). Tussendoor maakte de nijvere Franse tekenfilmveteraan Michel Ocelot ‘Princes et Princesses’ (2000), ‘Azur et Asmar’ (2006) en de silhouettenfilm ‘Les Contes de la Nuit’ (2011).

PERS: “De verzorgde gestileerde tekening in klare lijn, de geraffineerde kleurencombinaties, de tegenlicht- en silhouettenbeelden, Ocelots handels-merk… Ze zijn een lust voor het oog.” (Filmmagie)

KIRIKOU EN DE MANNEN EN DE VROUWEN

9, 13, 16, 20 januari

RECENTE RELEASES | 3

Toen de Deense speelgoedmaker Ole Kirk Christiansen in de jaren ’30 de eerste Lego-blokjes ontwierp, had hij nooit kunnen dromen dat zijn uitvinding 80 jaar later nog steeds tot de verbeelding zou spreken van kinderen wereldwijd. Vandaag de dag vind je de Lego-mannetjes niet alleen in de speelgoedwinkels, ze duiken ook vaak op in kortfilmpjes en videoclips, zogenaamde ‘brickfilms’! Met behulp van de stop-motion animatietechniek worden de Lego-figuurtjes en landschappen erin tot leven geroepen. Cinema ZED stelde een kleurrijke compilatie Lego-films samen, vol originele en creatieve huisvlijt.

BRICKFILMS: LEVENDE LEGOVerschillende regisseurs

Verschillende landen 2012

1u 10min Zonder dialogen

of Nederlands ondertiteld

23, 27, 30 januari, 3 februari

VANAF 7 JAAR

4 | RECENTE RELEASES

Jean Christophe DessaintBelgië, Frankrijk

2012 1u 17min

Stemmen: Jean Reno, Claude Chabrol, Isabelle Carré e.a.

Frans Gesproken, Nederlands ondertiteld

Midden in het grote woud waar wilde dieren en geesten huizen, groeit een jongetje van tien op. Hij wordt opgevoed door zijn vader, een kolossale en tyrannieke bruut die hem altijd heeft verteld dat de wereld eindigt aan de rand van het bos. Op een dag verliest zijn vader door een ernstig ongeluk het bewustzijn. Het jongetje besluit hulp te zoeken buiten het bos. Zo ontdekt hij een klein dorpje waar hij Manon ontmoet, de dochter van een dokter die ermee instemt om zijn vader te verzorgen. Manon leert de jongen alles over het leven in de beschaafde wereld. Maar ook dat zijn vader niet zoals de andere vaders van het dorp is...

Deze handgetekende film, gebaseerd op de strip van de Canadees Jean-François Beauchemin, heeft een visuele stijl die doet denken aan het werk van de hand van meester-tekenaar Hayao Myazaki. Een opmerkelijke stem in deze film komt van de Nouvelle Vague legende Claude Chabrol, die niet lang voor zijn dood in september 2010 werd opgenomen in de studio.

THE DAY OF THE CROWES

11, 14, 27 februari, 3 maart

VANAF 9 JAAR

RECENTE RELEASES | 5

VANAF 6 JAAR

6 | RECENTE RELEASES

‘Pudding Tarzan’, dat is de bijnaam die de tienjarige Ivan van zijn vader kreeg. Ivan is namelijk helemaal niet sterk en daarenboven heeft hij ook nog eens zijn uiterlijk niet mee. Zijn haar ligt nooit goed, hij heeft een grote neus en verschrikkelijk dunne ‘spaghetti’-armen. Dat maakt hem het ideale doelwit voor pesterijen, niet alleen thuis door zijn va der, maar ook op school. Ivan is doodongelukkig en doet er alles aan om sterker te worden, zodat hij de pestkoppen een lesje kan leren, maar niets lijkt te werken. Wanneer er een heks in het dorpje komt wonen en Ivan de wanhoop nabij is, besluit hij haar om hulp te vragen…

‘Pudding T’ is gebaseerd op het populaire Deense kinderboek van Ole Lund Kirkegaard. Regisseur Michael Hegner heeft er nauwlettend op toegekeken dat er niet teveel afgeweken werd van Kirkegaard’s ideeën rond de visuele verbeelding van het hoofdpersonage Ivan. De animatiefilm werd gemaakt door dezelfde productiemaatschappij die eerder al een ander boek van Kirkegaard verfilmde ‘Orla de Kikkerslikker’.

Dit voorjaar vertoont Cinema ZED ook de eerste verfilming van dit boek; ‘Gummi Tarzan’, als deel van de reeks Scandinavische Jeugdfilmklassiekers. Zie p 15.

PUDDING T

6, 10, 12, 13, 15, 16 februari

Michael HegnerDenemarken

20131u 15min

Nederlands gesproken

VANAF 6 JAAR

ZED presenteert een stukje filmgeschiedenis op kindermaat: ‘Classic Cartoons’ is een vrolijke compilatie korte animatiefilmpjes uit de tijd van de stille film. En net zoals destijds de gewoonte was, wordt de soundtrack live verzorgd door een pianist. De compilatie bevat filmp-jes van onder meer Felix the Cat, Disney’s ‘Oswald the Lucky Rabbit’, maar ook minder bekend werk van onder meer Max Fleischer en Paul Terry.

CLASSIC CARTOONS

RECENTE RELEASES | 7

17, 20, 24 februari

Verschillende regisseurs USA

1925-1930 50min

zonder dialogen

MET LIVE PIANOBEGELEIDING!

Uzi & Lotta GeffenbladZweden

201353min

Nederlands gesproken

Twee dartele vriendjes met de toepasselijke namen Stip en Vlek, buitelen van het ene avontuur in het volgende. Ze spelen in de sneeuw, gaan naar de tandarts, verdwijnen achter het behang, klie-deren met verf, hebben een picknick en bestuderen insecten, spelen piraat en ontdekken een machtig mooie sterrenhemel.

Verwacht in een aantal korte verhaaltjes een pak verrassingen met dit leuke duo. Verbeelding, observatie en experimenten… Zeven fantasievolle, charmante verhaaltjes in een compilatiefilm voor de allerkleinsten.

STIP EN VLEK

8 | RECENTE RELEASES

VANAF 3 JAAR

6, 10, 13, 17 maart

20, 24, 27, 31 maart

VANAF 9 JAAR

‘Nono, het Zigzag Kind’ is het verhaal van de 13-jarige Nono. Zijn moeder is overleden toen hij één jaar was. Zijn vader, inspecteur Feierberg, is ‘de beste politie-inspecteur ter wereld’. Nono doet zijn best om op hem te lijken, maar raakt steeds in de problemen. Daarom stuurt zijn vader hem twee dagen voor zijn bar mitswa naar zijn oom Sjmoel om volwassen te worden. In de trein treft Nono een myste-rieuze opdracht: het is zijn laatste kans om zich te bewijzen. Samen met meestercrimineel Felix Glick trekt hij naar de Franse Rivièra, op zoek naar de waarheid over zijn moeder. Zal hij achterhalen wat haar geheim is voor zijn vader hem opgespoord heeft?

‘Nono, het Zigzag Kind’ is gebaseerd op de bijna gelijknamige internatio­nale bestseller van de Israëlische schrijver David Grossman. De Belg Vincent Bal, regisseur van de gelauwerde en onlangs in Amerika heruitge­brachte film ‘Minoes’ (2001), is verantwoordelijk voor zowel het scenario als de regie van de film. De cast is ook opmerkelijk met o.a. filmicoon Isabella Rossellini als de zwoele nachtclubzangeres Lola Ciperola.

PERS: “een fraai gefilmd avonturenverhaal vol markante personages, gespeeld door een geweldige cast” (Cinema.nl)“’Nono, het Zigzag Kind’ is een spannend geheel, met spectaculaire actie­scènes” (Cinemagazine)

NONO, HET ZIGZAG KIND

RECENTE RELEASES | 9

Vincent BalNederland, UK

20121u 35min

met: Fedja van Huêt, Thomas Simon, Isabella Rossellini, Camille De Pazzis,

Burghart Klaußner e.a.Nederlands & Engels gesproken

Nederlands ondertiteld

Ben SombogaartNederland, Italië

20131u 1min

met: Mingus Dagelet, Abbey Hoes, Frits Lambrechts, Ad

Fernhout, Sabri Saad El-Hamus, Bart Westerlaken e.a .

Nederlands gesproken

Wanneer de koning van Katoren sterft, wordt er in diezelfde nacht een jongen geboren: Stach. Hij groeit op bij zijn oom Gervaas, de voor-malige dienaar van de majesteit. In de zeventien jaar nadat de koning is gestorven, hebben corrupte ministers de macht overgenomen en raakt Katoren langzaam in verval. Stach besluit op zijn zeventiende om koning te worden. Hij komt er achter dat meer mensen dat wilden, maar dat ze allemaal op mysterieuze wijze verdwenen zijn. De ministers beloven Stach het koningschap als hij vijf haast onmogelijke opdrachten voltooit. Stach leert tijdens zijn spannende missie de duis-tere kanten van Katoren kennen, maar hij krijgt ook hulp van de vele kleurrijke inwoners van het land. Het volk begint in Stach te geloven, maar is hij bereid het ultieme offer te brengen?

De Nederlandse (jeugd)literatuur is al jaren een bron voor boekverfilm-ingen. Ook ‘Koning van Katoren’ past in dit rijtje. Het bekende boek is geschreven door Jan Terlouw, die ook ‘Oorlogswinter’ en ‘Briefgeheim’ schreef. Terlouw staat er om bekend maatschappelijke problemen aan te kaarten in zijn boeken. Dat is eveneens in ‘Koning van Katoren’ terug te vinden. Ook al is het verhaal meer dan veertig jaar oud, het voelt niet geda-teerd. De liefhebbers van het oorspronkelijke boek kunnen opgelucht adem-halen. Ondanks de vele veranderingen en de scherpe randjes die ervanaf zijn geveild, is Sombogaarts verfilming gedurfd en eigengereid van toon.

PERS: “‘Koning van Katoren’ is een avontuurlijke jeugdfilm met een charis-matische hoofdrolspeler. Een klassiek verhaal dat mede dankzij de moderne aanpassingen de tand des tijd heeft doorstaan.” (Cinemagazine.nl)

KONING VAN KATOREN

10 | RECENTE RELEASES

VANAF 10 JAAR

1, 2, 4, 8, 10, 12, 13 april

Alastair Fothergill & Mark LinfieldUSA 2012

1u 18min Nederlandse vertelstem

De kleine chimpansee Oscar geniet van zijn leventje bij zijn moeder in de jungle naast de Ivoorkust. Zonder enige waarschuwing wordt Oscar van zijn moeder gescheiden door een aanval van een rivali serende groep chimpansees. Hij probeert alleen te overleven en te worden geaccepteerd door de andere apen. Maar Oscar heeft het moeilijk en moet een serieuze strijd leveren, tot hij op een dag geheel onverwacht wordt geadopteerd door het alfamannetje van zijn groep...

‘Chimpanzee’ is de nieuwste film van Disney Nature, die recent ook ‘African Cats’ en ‘African Bambi’ produceerden. Zoals het Disney betaamt wordt er een sterke narratieve lijn in de documentaire gesto-ken en worden de dieren sterk ‘vermenselijkt’. Dat neemt niet weg dat ‘Chimpanzee’ een verbluffend staaltje cinema is; nooit eerder werd een apenfamilie zo knap, haarscherp en intiem in beeld gebracht. Ook de beelden van de jungle zijn adembenemend. De film is dan ook het werk van Alastair Fothergill, die eerder baanbrekend werk leverde voor de BBC-televisiereeksen ‘Blue Planet’ en ‘Planet Earth’ en behoort tot het kruim van de natuur filmmakers.

PERS: “a wildly wonderful tale of life and growth (...) ‘Chimpanzee’ lets everyone feel like a mini-Jane Goodall” (New York Daily News) “‘Chimpanzee’ is so skillfully crafted, and the big-hearted outcome so endearing and entertaining, that any narrative liberties taken to aid in the telling of this prehensile tale are not only forgivable but welcome.” (New Orleans Times)

CHIMPANZEE

17, 21, 24, 28 april, 1 mei

VANAF 8 JAAR

RECENTE RELEASES | 11

DOCUMENTAIRE

Dunderklumpen speelt zich af in het hoge noorden van Zweden tijdens de midzomernacht. Op een verlaten eiland brengt een familie de vakantie door: vader, moeder, Jens en Camilla. Ongemerkt sluipt een vreemd ventje de kamer van Camilla binnen. Hij neemt al haar poppen en stopt ze in een grote zak. Telkens hij één van hen aanraakt, wordt die levend. Bij het buitengaan neemt hij ook een schatkistje mee, maar Jens zet meteen de achtervolging in...

PERS: “Geslaagde combinatie van speelfilm en getekende figuren met een avon-tuurlijk verhaal dat jonge kijkers zeker zal vermaken.” (Veronica Magazine)“Sweden has produced a wonderful animation and live-action feature set in the magic Northland on Mid-summer´s night when the sun never sets. It is one of the best children´s films in the years – a delightful, inventive fantasy which also conveys a true transcendent love of living, in terms so simple even an adult will understand.” (John H. Dorr, The Hollywood Reporter, 1974)

DUNDERKLUMPENBeppe Wolgers

Zweden1974

1u 36minMuziek: Toots Thielemans

Nederlands gesproken

3, 6, 7, 10 april

VANAF 6 JAAR

12 | SCANDINAVISCHE JEUGDFILMKLASSIEKERS

SCANDINAVISCHE JEUGDFILMKLASSIEKERS Kinderfilmdistributeur Jekino bracht de afgelopen decennia een lange reeks kwalitatief hoogstaande Scandinavische kinderfilms in de Belgische bioscopen en kleurde daarmee menig jeugdherinnering. ‘Dunderklumpen’ doet bij velen ongetwijfeld een belletje rinkelen. Deze leuke, originele film (met muziek van Toots Thielemans!) wordt in het voorjaar 2013 heruitge-bracht. En dat is voor ZED de aanleiding om een kleine Paasvakantie-special te wijden aan de Scandinavische jeugfilmklassiekers.

In Smöreberg, op het topje van de berg, woont Theodoor Velgen samen met zijn vrienden Ludvig, een voorzichtige, lichtjes pessimis-tische en melancholische egel en Solan, een opgewekte vogel met gevoerde rubberlaarzen. Het leven is er rustig en gemoedelijk en Theodoor en zijn vrienden brengen hun tijd door met het repareren van fietsen en het uitvinden van allerlei vreemde dingen. Peis en vree alom tot plots Rudolf opdaagt, een vroegere medewerker van Theodoor, die zijn ‘retometrische distributeur’ gestolen heeft, een racewagen waarmee hij wereldkampioen Formule 1 geworden is. Rudolf daagt nu zijn vroegere vriend en werkgever uit voor een race. Dat kunnen Theodoor en co uiteraard niet zomaar over hun kant laten gaan en met de financiële hulp van een sjeik die in Smöreberg op vakantie is bouwen ze hun eigen superauto, de ‘Tempo Gigante’. Het belooft een spannende race te worden...

In 1948 begon meubelmaker Ivo Caprino in zijn woonkamer te experi-menteren met film en marionetten. Al snel werd hij de Noorse koning van de animatie. Caprino’s unieke systeem voor het produceren van films met marionetten bezorgde hem internationale erkenning en het kassucces van zijn ‘Grote Prijs van Smöreberg’ is sindsdien nog niet geëvenaard. Tot op de dag van vandaag is het de meest succesvolle Noorse film aller tijden, met 5,5 miljoen verkochte bioscooptickets op een populatie van 4,7 miljoen Noren.

DE GROTE PRIJS VAN SMÖREBERGIvo CaprinoNoorwegen

19771u 45min

Nederlands gesproken

8, 9 april

VANAF 7 JAAR

SCANDINAVISCHE JEUGDFILMKLASSIEKERS | 13

VANAF 3 JAAR

14 | SCANDINAVISCHE JEUGDFILMKLASSIEKERS

Lotta, vier jaar oud, woont in de Kabaalstraat. Ze is de jongste van de hele straat. Iedereen vindt haar te klein om van alle leuke dingen te genieten: te klein om te fietsen, te klein om te winkelen... Maar Lotta is eigenwijs en samen met haar knuffelvarken Bolke wil ze bewijzen dat ze groot en flink genoeg is.

“Lotta uit de Kabaalstraat”, ondertussen ruim 20 jaar oud, is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1973 van de Zweedse schrijfster Astrid Lindgren. De boeken van Lindgren verschenen in maar liefst 85 talen en wereldwijd werden er meer dan 145 miljoen exemplaren van haar werk verkocht.

LOTTA UIT DE KABAALSTRAATJohanna Hald

Zweden1992

1u 16minmet: Martin Andersson, Linn

Gloppestad, Grete Havnekjøld, Beatice Järås e.a.

Nederlandse vertelstem

5, 11, 14 april

VANAF 7 JAAR

SCANDINAVISCHE JEUGDFILMKLASSIEKERS | 15

SCHOOLVOORSTELLINGEN:

OP VRAAG EN OP MAAT

Ook scholen kunnen terecht in Cinema ZED, dat al enkele

jaren een goed draaiende scholenwerking heeft. De on­

miskenbare troeven van ZED’s scholenwerking zijn flexibiliteit

en diversiteit, of met andere woorden: ZED kan zowat alle

films, in ieder mogelijk formaat, op een moment naar keuze,

vertonen voor uw school of klas(sen). Voor alle informatie

en voorwaarden: check de website van Cinema ZED (onder

‘scholen’) of bel op 016/320.338.

VOOR DE GROTE MENSEN...

Cinema ZED presenteert iedere maand diverse recente langspeel­

films, thematische reeksen, filmklassiekers, documentaires,

kortfilms, uitzonderlijke televisieproducties en festivalvoorstel­

lingen. Alle stijlen en genres die de zevende kunst rijk is, krijgen

een plaatsje in het programma schema. Cinema ZED organiseert,

naast de in deze folder beschreven jeugdfilms, dagelijks minimaal

drie avondvoorstellingen. Het volledige ZED­programma vindt u in

de maandelijkse ZED­folder of op de ZED­website.

PRAKTISCH

Locatie: Naamsestraat 96, 3000 Leuven

Toegangsprijs voor jeugdfilms: 5,5 euro/pp.

Reserveren kan niet, maar u kan wel op voorhand uw tickets kopen

aan het STUK­onthaal of via de ZED­ of de STUK­website.

INFO

016/320.320 ­ www.cinemazed.be ­ www.stuk.be

Søren Kragh-JacobsenDenemarken

jaartal / 1u 29min Nederlands gesproken

Ivan Olsen is een dromerige, tengere jongen van 8 jaar oud. Op school wordt hij voortdurend gepest door een groep oudere jongens. Ivan kan niet goed lezen, hij komt altijd te laat en hij is geen beste turner. Bij zijn leraren, die hem niet begrijpen, noch bij zijn vader, die enkel stoere Tarzan-types respecteert, kan hij terecht. Uiteindelijk maakt hij op de scheepswerf buiten de stad kennis met de havenarbeider Ole. Deze stoere arbeider begrijpt Ivans beslommeringen en wordt zijn enige vriend.

Van de maker van ‘Mifune’, de derde Dogmafilm, en naar het boek van Ole Lund Kirkegaard. De film won de UNICEF Award op het Filmfestival van Berlijn (1982) en de Bodil Award voor onder andere Beste Deense Film en Beste Acteur.

PERS: “Voorbeeldige jeugdfilm over 10-jarig verschoppelingetje dat in zijn fanta-sie zijn vermeend sterkere omgeving aftroeft.” (NRC Handelsblad)

Dit voorjaar vertoont Cinema ZED ook de allernieuwste verfilming van dit boek, de animatiefilm ‘Pudding T’. Zie p 6.

GUMMI TARZAN

9, 11 april

JEUGDFILMPROGRAMMA 9 JANUARI TOT 1 MEI 2013

15UDAY OF THE CROWES

MAA 11 FEB

15USTIP & VLEK

ZON 17 MAART

15UNONO, HET ZIGZAGKIND

WOE 20 MAART

15UKIRIKOU EN DE MAN-NEN EN DE VROUWEN

ZON 13 JAN

15UNONO, HET ZIGZAGKIND

ZON 24 MAART

15UDUNDERKLUMPEN

ZAT 6 APRIL

15UKIRIKOU EN DE MAN-NEN EN DE VROUWEN

WOE 16 JAN

15UNONO, HET ZIGZAGKIND

WOE 27 MAART

15uDUNDERKLUMPEN

ZON 7 APRIL

15UKIRIKOU EN DE MAN-NEN EN DE VROUWEN

ZON 20 JAN

15UNONO, HET ZIGZAGKIND

ZON 31 MAART

15U BRICKFILMS: LEVENDE LEGO

WOE 23 JAN

15UKONING VAN KATOREN

MAA 1 APRIL

11UDE GROTE PRIJS SMÖREBERG

15UKONING VAN KATOREN

MAA 8 APRIL

15UBRICKFILMS: LEVENDE LEGO

ZON 27 JAN

15UBRICKFILMS: LEVENDE LEGO

WOE 30 JAN

15UBRICKFILMS: LEVENDE LEGO

ZON 3 FEB

15UPUDDING T

WOE 6 FEB

15UKIRIKOU EN DE MAN-NEN EN DE VROUWEN

WOE 9 JAN

11UGUMMI TARZAN

15UDE GROTE PRIJS SMÖREBERG

DIN 9 APRIL

11UDUNDERKLUMPEN

15UKONING VAN KATOREN

WOE 10 APRIL

11ULOTTA UIT DE KABAALSTRAAT

15UGUMMI TARZAN

DON 11 APRIL

15UKONING VAN KATOREN

ZAT 13 APRIL

15UPUDDING T

ZON 10 FEB

15USTIP & VLEK

WOE 13 MAART

15UKONING VAN KATOREN

DON 4 APRIL

15ULOTTA UIT DE KABAALSTRAAT

VRIJ 5 APRIL

15UCLASSIC CARTOONS

ZON 24 FEB

15UDAY OF THE CROWES

WOE 27 FEB

15UDAY OF THE CROWES

ZON 3 MAART

15USTIP & VLEK

WOE 6 MAART

15USTIP & VLEK

ZON 10 MAART

15UKONING VAN KATOREN

VRIJ 12 APRIL

15UPUDDING T

DIN 12 FEB

15UPUDDING T

WOE 13 FEB

15UDAY OF THE CROWES

DON 14 FEB

15U PUDDING T

VRIJ 15 FEB

15UPUDDING T

ZAT 16 FEB

15UCLASSIC CARTOONS

ZON 17 FEB

15UCLASSIC CARTOONS

WOE 20 FEB

15UKONING VAN KATOREN

DIN 2 APRIL

15UDUNDERKLUMPEN

WOE 3 APRIL

15UCHIMPANZEE

ZON 21 APRIL

15UCHIMPANZEE

WOE 24 APRIL

15UCHIMPANZEE

ZON 28 APRIL

15UCHIMPANZEE

WOE 1 MEI

15UCHIMPANZEE

WOE 17 APRIL

15ULOTTA UIT DE KABAALSTRAAT

ZON 14 APRIL