cc het bolwerk familieflyer

cc het bolwerk familieflyer
cc het bolwerk familieflyer
cc het bolwerk familieflyer
cc het bolwerk familieflyer
download cc het bolwerk familieflyer

of 4

 • date post

  24-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  212
 • download

  0

Embed Size (px)

description

voorjaar 2016

Transcript of cc het bolwerk familieflyer

 • cultuurcentrum het bolwerkbolwerkstraat 17, 1800 vilvoorde, tickets en info: 02 | 255 46 90

  cultuurcentrum@vilvoorde.be, www.hetbolwerk.be

  lente 2016

  cc hetbolwerkfamilievoorstellingen in

  vu: A

  ndre

  a Fa

  bre,

  CC

  Het B

  olw

  erk,

  Bol

  wer

  kstra

  at 1

  7, 1

  800

  Vilv

  oord

  e, g

  rafie

  k: z

  ap.b

  e, c

  over

  foto

  : C

  lara

  Her

  man

  s

  VOLG ONS NIEUWS OP FACEBOOK

 • PantalonePierrot, of de geheimen van de nacht

  zo 10 januari 2016, 15u00 vanaf 4 jaar 9 - 8 (Gezinsbond, abo, groepen)

  M

  artin

  Coi

  ffier

  Pierrot, of de geheimen van de nacht is een muzikale vertelling naar het gelijknamige boek van Michel Tournier. Een verrassende zintuigelijke ervaring over de liefde.

  Pierrot houdt van Colombine. Zij is wasvrouw en houdt van de zon en de bloemen. Ze werkt overdag. Pierrot is bakker en werkt s nachts. Bij kaarslicht schrijft hij gedichten. Op een dag komt Harlekijn voorbij, de schilder die schildert in de kleuren van de regenboog. Colombine verliest zich in zijn kleurenpracht, maar de kleuren verliezen snel hun glans. En dan wordt alles anders

  Kinderkost omkadering door de Gezinsbond Vilvoorde

  Inside Out di 9 februari 2016, 15u00 vanaf 6 jaar 5 - 4 (Gezinsbond, groepen) duur: 1u42Vlaamse stemmen: Linde Merckpoel, Veerle Dobbelaere, Jonas Van Geel, Stany Crets, e.a.

  Opgroeien is niet altijd even makkelijk en dat geldt ook voor Riley, die opgroeit in de Midwesten van Amerika tot haar vader een nieuwe job krijgt en ze moeten verhuizen. Net als ieder van ons wordt Riley geleid door haar emoties: Plezier, Engst, Woede, Afkeer en Verdriet.

  Doble ManDoble Full HD circus+

  vr 12 februari 2016, 19u00 vanaf 8 jaar 13 - 12 (abo, -26, 65+, groepen, lerarenkaart)

  Magie, acrobatie en circustechnieken, overgoten met een snuifje humor.

  Dit is een absurde visuele reis waarin lach en verbazing cen-traal staan. De Spaanse tweelingbroers Luis Javier en Miguel ngel Crdoba Pelegrn nemen ons mee naar het jaar 2060. De biotechnologie heeft grote vooruitgang geboekt. Trans-humanen hebben zich over de wereld verspreid. Gewone en verbeterde mensen leven er naast elkaar ...

  vanaf 18u15 circusinitiatie door vzw Circolito in de foyer

  fABULEUSTape voor kleuters

  zo 21 februari 2016, 15u00 vanaf 4 jaar 9 - 8 (Gezinsbond, abo, groepen)

  C

  lara

  Her

  man

  s

  Met afval van de plakbandfabriek onderzoeken het geluids theater collectief Tuning People en fAbuleus wat ze kunnen met tape.

  Dat levert een montage van absurde beelden, grappige dansjes en hilarische vondsten op, begeleid door mooie, onnozele of rare geluiden. Een voorstelling over spelen en verbeelding.

  Tape voor kleuters is grappig, gedurfd en zeker niet betut-telend. Een feest van plakband, plakoorbellen en plaksnoep.

 • Sprookjes en zo De maan in het zand

  zo 13 maart 2016, 15u00 en 16u30 1 - 3 jaar 9 - 8 (Gezinsbond, abo, groepen)

  M

  argo

  t D

  e G

  roup

  Een interactieve voorstelling voor peuters en kleuters die doet dromen met de ogen open Trek je mooiste pyjama aan en reis met ons mee naar de maan. Naar haar stille, zachte witte strand waar pratende schapen, witte flamingos en slaapwandelaars op zoek naar hun hoofdkussen, ons vergezellen. Waar we kunnen wandelen tussen zwevende bedden, kleine vulkanen, bomen van zilver en bloemen met blaadjes van licht.

  voor een optimale ervaring wordt ieder kind ergezeld door 1 volwassene

  verjaardagsfeestjeBen je jarig? Vier je feestje in cc Het Bolwerk.

  Kies een familie(film)voorstelling en bestel een ticket voor jezelf en je vriendjes of familie. Wie 10 feestvierders meebrengt, komt er zelf gratis in en krijgt van het cc nog een leuke verrassing!

  De Goede Dinosaurus zo 20 maart 2016, 10u00 vanaf 5 jaar 5 - 4 (Gezinsbond, groepen) duur: 1u40Vlaamse stemmen: Mathias Sercu, Ann Ceurvels, Padraig Turley, Marie Wuyts, Walter Baele, e.a.

  Wat als de asterode die het leven op aarde voorgoed veranderde de planeet compleet gemist had en de dinosaurussen nooit waren uitgestorven en nu gewoon samen met ons zouden leven ? Dit verhaal gaat over Arlo, een onhandige Apatosaurus met een groot hart. Arlo trekt er op uit en leert tijdens zijn reis een speciale vriend kennen: een jongen uit de mensenwereld genaamd Spot.

  ontbijt met animatie vanaf 09u00 inschrijven voor het ontbijt is noodzakelijk en kan

  tot 14 maart 2016 (opgelet, het aantal plaatsen is beperkt!)

  Deux sans TroisTYPO circus+

  za 26 maart 2016, 19u00 vanaf 8 jaar 12 - 11 (abo, -26, 65+, groepen, lerarenkaart)

  Een verrassende circustheatervoorstelling op het ritme van een typemachine. Vier personages ondervinden aan den lijve de invloed van de groep op hun doen en laten: je bent wat de anderen jou laten zijn. Ze pushen elkaar, lopen elkaar in de weg en werken soms verrassend goed samen. Ze proberen er ondanks (of dankzij?) de anderen het beste van te maken. Dit prettig gestoorde kwartet schuwt noch drama, noch slapstick.

  vanaf 18u15 circusinitiatie door vzw Circolito in de foyer

  Bar

  t G

  riet

  ens

 • vu: A

  ndre

  a Fa

  bre,

  CC

  Het B

  olw

  erk,

  Bol

  wer

  kstra

  at 1

  7, 1

  800

  Vilv

  oord

  e, g

  rafie

  k: z

  ap.b

  e, c

  over

  foto

  : C

  lara

  Her

  man

  s

  minimumleeftijd en oppasWe vermelden bij iedere familievoorstelling een minimumleeftijd. Deze houdt rekening met de interesses en vermogens van de kinderen zodat zij en hun ouders ten volle van de voorstelling kunnen genieten. Voor te jonge kinderen voorzien wij graag een oppas als je ons minstens 3 dagen vr de voorstelling een seintje geeft.

  Mega Mindy vs. Rox wo 30 maart 2016, 15u00 vanaf 6 jaar 5 - 4 (Gezinsbond, groepen) duur: 1u25acteurs: Free Souffriau, Jelle Florizoone, Chris Van Den Durpel, e.a.

  In de spannende avonturenfilm Mega Mindy vs Rox komen de 2 helden tegen over elkaar te staan door de sluwe trucs van een andere superheld: Waterman. Ooit was waterman een goede held maar door zijn honger naar macht raakte hij op het slechte pad.

  Snoopy en de Peanuts di 5 april 2016, 15u00 vanaf 6 jaar 5 - 4 (Gezinsbond, groepen) duur: 1u25Nederlands gesproken

  Snoopy, s werelds leukste hond en vliegfanaat, kiest het luchtruim voor de belangrijkste missie van zijn leven: de strijd tegen zijn aartsvijand De Rode Baron. Ondertussen begint zijn beste vriend Charlie Brown aan zijn eigen epische reis ...

  Phantom Boy do 7 april 2016, 15u00 vanaf 8 jaar 5 - 4 (Gezinsbond, groepen) duur: 1u25Vlaamse stemmen: Geert Van Rampelberg, Lucas Van den Eynde, Louis Talpe, Kristel Verbeke, e.a.

  Leo is 11 jaar. Hij woont in New York en is een Phantom Boy. Sinds zijn ziekte heeft hij namelijk magische krachten: hij kan onzichtbaar worden en door muren vliegen. Dit komt goed van pas wanneer hij samen met politieagent Alex de stad wil redden van een mysterieuze misdadiger. Een animatiefilm die op een authentieke manier werd getekend: met potlood en papier, boordevol knipogen naar superhelden als Batman en Superman.

  Red & Lilyzo 24 april 2016, 15u00 vanaf 4 jaar 9 - 8 (Gezinsbond, abo, groepen)

  T

  om S

  cham

  pRed en Lily is het vervolg op Red de wereld. Niet gezien? Geen probleem! In dit gloednieuwe kinderconcert leer je Red en Lily snel genoeg kennen. RED en LILY wonen nu al een jaar naast elkaar.

  RED heeft LILY geleerd hoe je een superheld kan zijn. Want als hij het kan, kan iedereen het. Als je het maar samen doet! Onze helden reizen vooruit en terug in de tijd, van het Noorden naar het Zuiden, van gisteren naar vandaag en van boven naar onder om de slechterik te pakken te krijgen. Gaat het RED en LILY lukken hem te ontmaskeren?

  Kinderkost omkadering door de Gezinsbond Vilvoorde

  bestel je tickets online via www.hetbolwerk.be