Catalogus Janssen-Fritsen

of 239 /239

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Catalogus Janssen-Fritsen

 • 3voorwoord

  Geachte relatie,

  Mensen laten bewegen. Dat is waar het bij Janssen-Fritsen allemaal om draait. Daarvoor moeten we ook zelf in beweging blijven. Door trends te volgen n in gang te zetten. Neem onze nieuwe kleurstelling, waarin zilvergrijs de boventoon voert. We hopen dat u ons enthousiasme voor deze nieuwe stijl deelt.

  Ook ons productaanbod blijft in beweging. Zo zijn de nieuwe turntoestellen die we gen-troduceerd hebben tijdens het zo succesvol verlopen WK Turnen van 2013, inmiddels volop leverbaar. Maar de vernieuwingen beperken zich niet tot het topsport-segment. Ze vinden ook hun weg naar onze producten voor het bewegingsonderwijs. Daar wordt immers de basis gelegd voor levenslange sportbeoefening. In overeenstemming met onze slogan van educatie tot wereldprestatie ontwikkelen we toestellen en accessoires voor sportbeoefening op elk niveau. Toestellen die uitdagen om te bewegen en laten ervaren dat bewegen niet alleen gezond maar ook leuk is. Daarbij kunnen we uiteraard niet zon-der de tomeloze inzet van de docenten, coaches en begeleiders die onze producten op-timaal tot hun recht laten komen.

  Wij willen midden in de maatschappij staan. Daarom ondersteunen we een aantal maat-schappelijk relevante projecten in binnen- en buitenland. Sports for Children is voor velen van u inmiddels geen onbekende meer. Namens de stichting zullen wij ook in de toekomst afgeschreven, maar nog goed bruikbare sport- en spelmaterialen inzamelen. Nieuw is onze ondersteuning van Fit in 90 dagen, dat onder andere basisschooldocenten helpt bij het geven van bewegingsonderwijs. Dat doen we bijvoorbeeld door het beschikbaar stellen van materialen. Meer informatie vindt u op www.sportsforchildren.nl en www.ib-fit.nl.

  We hopen dat onze catalogus u weer veel inspiratie biedt. Wilt u onze producten graag zelf ervaren of een persoonlijk advies? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Of u maakt een afspraak voor een bezoek van onze vertegenwoordiger op uw locatie. Uiteraard staan onze verkoopmedewerkers ook altijd klaar om u telefonisch of per e-mail te woord te staan.

  Met sportieve groet,

  Jacques JanssenDirecteur Janssen-Fritsen

 • 044

 • 055

  inhoud

  het bedrijf6-27

  WK turnen Antwerpen 2013

  Sports for Children Fit in 90 dagen het bedrijf nieuwe producten speellokalen

  gymzalen sporthallen turnhallen projectinrichting referentiezalen Re-Turnkey waarom Janssen-Fritsen

  bewegingsonderwijs28-71

  springkasten turnbokken turnbanken turn- en landingsmatten mattenwagens springplanken trampolines

  trapezodes freerunning plafondunits Just For kids mattenbox Multibox

  Klimeiland

  combiframes Jumper juniorgym

  zaal- en buitensporten72-131

  basketbal outdoor voetbal trainingsmateriaal handbal zaalhockey zaalvoetbal

  hockey volleybal tennis badminton Speedminton korfbal tafeltennis

  zwemmen honk- en softbal atletiek zelfverdediging judo conditietraining orintatieloop

  markeringsmateriaal meetapparatuur scoreborden EHBO opbergkasten

  sport en spel132-175

  balanceren mikken bewegen op muziek tikspelen jongleren gym- en spelballen

  slagspelletjes springen samenwerken gezelschapsspel markeren opbergen

  sportballen176-197

  basketbal volleybal beachvolleybal waterpolo rubgy American football korfbal

  handbal voetbal futsal zaalvoetbal straatvoetbal baltoebehoren balonderhoud

  turnen198-231

  damesbrug evenwichtsbalk Pegases springplank turnvloer ringen herenbrug rekstok

  voltigepaard landingsmatten accessoires methodische training ritmische gymnastiek tumbling trampoline showroom turnen

  Ziet u dit logo, ga dan naar de Janssen-Fritsen website

  trefwoordenlijst projectinrichting

  leveringscondities bestellen

  overige informatie232-238

 • 6EEN NIEUWE PEGASESDe Pegases zette bij zijn introductie een nieu-we standaard voor het onderdeel sprong. Sindsdien blijven we werken aan verbetering van ons paradepaardje. Op de WK in Antwerpen werd een nieuwe Pegases gepresenteerd met een zachter, minder glad bovendek en een be-tere rebound. Olympisch kampioen Yang Hak-Seon bevestigde zijn klasse door in Antwerpen opnieuw met het goud aan de haal te gaan.

  EEN NIEUWE VLOER De nieuwe turnvloer die op het WK zijn pre-mire beleefde, is zelfs naar dat toernooi ver-noemd: Apollo Antwerp 2013. De vloer heeft een zeer stabiel landingsvlak en geeft door de unieke vering een optimale rebound voor tur-ners van elke leeftijd en elk gewicht. De combi-natie van een zachte bovenlaag van naaldvilt met een onderlaag van schuim zorgt voor een snelle respons, zowel bij de afsprong als bij de landing. Met onder andere een viervoudige schroef was de Japanner Kenzo Shirai van ab-solute wereldklasse op de nieuwe vloer. Zijn oefening was ruim voldoende voor het goud.

  Terugblik op WK turnen in Antwerpen

  TERUGBLIK OP WK TURNEN IN ANTWERPENVan 30 september tot en met 6 oktober 2013 werd in de sfeervolle ambiance van het Sportpaleis Antwerpen gestreden om de wereldtitels in het turnen. Voor Nederland draaide het daarbij vooral om de vraag of Epke Zonderland na zijn unieke Olympische prestatie in Londen ook de wereldtitel in de wacht kon slepen. Met minder dan een tiende punt voorsprong won hij de enige grote rekstoktitel die nog ontbrak op zijn erelijst. In het kielzog van Zonderland kwamen ook de andere Nederlandse deelnemers tot goede prestaties.Als official supplier van dit evenement verzorgde Janssen-Fritsen de WK-toestellen. Een prachtig podium uiteraard om enkele innovaties te presenteren die na het WK in ons leveringsprogramma zijn opgenomen.

 • 7Terugblik op WK turnen in Antwerpen

  WK BASKETBAL IN SPANJE

  Van 30 augustus tot en met 14 september 2014 verzamelen de beste basketbalnaties ter wereld zich in Spanje voor het WK. Ook onze col-legas van zusterbedrijf Schelde Sports zijn daar van de partij. Als official supplier verzorgen zij in opdracht van de internationale basket-balfederatie FIBA de officile wedstrijdstellingen. Speciaal voor dit WK komt Schelde Sports met een design dat perfect aansluit bij het spec-taculaire karakter van de sport. Met zijn snelle, op en neer golvende spel en de soms verbluffende scoringstechnieken is basketbal een altijd boeiende kijksport. Niet voor niets heeft het een paar van de aller-grootste sporthelden uit de geschiedenis voortgebracht.

  OMARMD DOOR DE BASKETBALTOPBinnen de JF Group is Schelde Sports d naam op het gebied van basketbalartikelen. Door hoge kwaliteit te koppelen aan voortdurende innovatie is Schelde Sports uitgegroeid tot marktleider in de professionele Amerikaanse basketbalwereld en tot een belangrijke speler in meer dan 100 andere landen. Het eigen as-sortiment omvat alles om de sport te beoefe-nen op elk niveau: van verrolbare basketbal-stellingen en wand- en plafondstellingen tot streetball-benodigdheden, (wedstrijd)ballen en accessoires. Kijk voor een overzicht op pagina 74-85 en 178-181 van deze catalogus.

  WK basketbal in Spanje

 • 8GEEF UW GEBRUIKTE SPORT- EN SPELMATERIALEN EEN TWEEDE LEVEN!

  Kinderen hebben behoefte aan beweging, onder andere door sport en spel. Niet alleen in Nederland en Belgi, maar ook in landen met een minder hoog welvaartsniveau, bijvoorbeeld in Oost-Europa. Helaas beschikken zij vaak niet over goed sport- en spelmateriaal. De Sports for Children Foundation zet zich in om dat te veranderen. Daarnaast wil de stichting de aandacht vestigen op het belang van voldoende beweging voor schoolkinderen in eigen land. Janssen-Fritsen ondersteunt dit initiatief van harte.

  EEN TWEEDE LEVEN VOOR SPORTTOESTELLENScholen in Nederland en Belgi vervangen jaar-lijks een groot aantal sporttoestellen door nieuwe materialen. De gebruikte toestellen worden vaak vernietigd. De Sports for Children Foundation wil deze sporttoestellen een twee-de leven geven door ze op te knappen en te schenken aan scholen en sportverenigingen in Oost-Europa.

  FOCUS OP ROEMENIDe Sports for Children Foundation richt als eerste haar aandacht op Roemeni. Buiten de hoofdstad Boekarest zijn hier maar mondjes-maat sport- en spelmogelijkheden voor kin-deren aanwezig. De Sports for Children Foundation gaat een aantal regios voorzien van opgeknapte sport- en spelmaterialen. Janssen-Fritsen biedt daarbij de helpende hand.

  GEBRUIKTE MATERIALEN ZONDER KOSTEN INLEVEREN!Uiteraard wil de Sports for Children Foundation zoveel mogelijk sport- en spelmaterialen ver-zamelen en geschikt maken voor hergebruik in Oost-Europa. Janssen-Fritsen helpt hierbij met een unieke nieuwe service: bij het afleve-ren van uw bestelling nemen wij uw gebruikte materiaal zonder kosten mee.

  Sports for Children

 • 9MEER INFORMATIE?De Sports for Children Foundation is opge-richt in september 2011. Topturner Epke Zonderland is ambassadeur van de stichting en Janssen-Fritsen ondersteunt het initiatief onder meer met de nieuwe retourservice. Kijk voor meer informatie over de stichting en haar activiteiten op www.sportsforchildren.nl.

  HOE WERKT HET?Geef bij uw bestelling aan dat u uw gebruikte materialen aan de Sports for Children Foundation wilt schenken. Bij het afleveren van uw bestelling neemt onze transporteur de oude sport- en spelmaterialen direct mee. Daarmee creren we een typische win-winsituatie: u komt snel, gemakkelijk en goedkoop van uw gebruikte materialen af en de kinderen in Oost-Europa kunnen van de opgeknaptematerialen nog jarenlang plezier hebben!

  www.sportsforchildren.nl

  Sports for ChildrenSports for Children

  Epke Zonderland, ambassadeur van Sports for Children

 • 10

  Fit in 90 dagen

  FIT IN 90 DAGENWist u dat bijna 60% van de kinderen op de basisschool niet voldoet aan de norm voor gezond bewegen die de Nederlandse overheid hanteert voor haar beleid? En dat dit ook geldt voor bijna de helft van de jeugdigen tussen 12 en 17 jaar? De organisatie In Beweging Fitprogrammas wil scholen helpen om daar iets aan te doen. Met het project Fit in 90 dagen helpt zij leerlingen en leerkrachten om een gezonde en fitte leefstijl te ontwikkelen. Bij Janssen-Fritsen streven we al jaren hetzelfde doel na. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid geven we Fit in 90 dagen dan ook graag een steuntje in de rug.

  FITTER DOOR BEWEGENOp school, op het werk, maar ook in onze vrije tijd brengen we veel uren zittend door. Met alle gezondheidsrisicos van dien. Door goed en voldoende te leren bewegen voelen we ons niet alleen fysiek maar ook mentaal en emotioneel fitter. We zitten beter in ons vel en presteren ook beter. En hoe vroeger je daarmee begint, des te groter en blijvender het effect zal zijn.

  FIT IN 90 DAGENFit in 90 dagen is een aanvulling op het reguliere bewegingsonderwijs van scholen. Deelnemende scholen worden gedurende 90 dagen onder-steund door een schoolcoach. Hij of zij zorgt voor de opening en afsluiting van het project, bege-leidt het programma en houdt de vorderingen bij, beantwoordt vragen en biedt waar nodig hulp. De invulling van het programma komt in

  overleg tot stand, waarbij er keuze is uit verschillende workshops rondom bewegen. Leerlingen en leerkrachten leren dat bewegen op school (en daarbuiten!) zich niet hoeft te beperken tot gymzaal of sportveld. Met het predicaat Fitte school laat u als deelnemende school zien dat u aandacht heeft voor de kwaliteit van bewegen.

 • GELEOPDRACHT Expressie & o

  nthouden

  Wat is je voorkeur?

  Vertel aan anderen waar je v

  an houdt en waarvan niet.

  Hoe goed kun je dit onthoud

  en?

  Voorbeeld:

  Ik ben Anna en ik houd van ro

  zen en heb een hekel aan spru

  itjes.

  De volgende speler stapt naa

  r voren en zegt:

  Dat is Anna, ze houdt van ro

  zen en heeft een hekel aan s

  pruitjes.

  Ik ben Cas en houd van voe

  tbal en heb een hekel aan

  spelcomputers.

  Probeer een zo lang mogelijke

  keten van kinderen te maken

  of

  speel met zn tween!

  in beweging onderwijs projecten

  PAARSEOPDRACHT Ademen en o

  efenen

  A

  1

  B

  C

  1. Richt je in deze opdrachten

  volledig op de ademhaling.

  Probeerdezelastigefiguren

  eensnatedoenterwijljeniet

  spreektenjedeaandachto

  pjeademhalingricht.

  2. Doe vraag:

  Houddepositieminstens10

  secondenaanenprobeer

  helemaalstiltezijn.Jekuntde

  opdrachtsamenofalleendoe

  n.

  Wisseldebenenafzodatje

  allespierengoedgebruikt.

  3. Onderzoeksvragen:

  Hoevaakademjeinenuiti

  ndetijddatjeoefeningdoet?

  Gaatjeademhalingsteeds

  evensnelofniet?

  3

  in beweging onderwijs projecten

  PAARSE

  GROENEOPDRACHT Individueel

  Hartslag

  Verlaat de klas en zoek een plekje met ruimte om je heen. Opdracht: Leg je hand op je hart en probeer het ritme te voelen

  en tellen. Snel of langzaam? Doe nu de volgende opdrachten: 10keerzohoogspringenalsjekunt 10keerhinkelenopjeplek 10keerjezelfopdrukken

  Voel maar eens vlug of je je hartslag kunt vinden. En? Meer info op Fitbook!

  in beweging onderwijs projecten

  11

  Fit in 90 dagenFit in 90 dagen

  OOK EEN FITTE SCHOOL?Een fitte school zijn en blijven begint uiteraard met voldoende aandacht voor bewegings-onderwijs. Fit in 90 dagen helpt u om gezond bewegen en leven drie maanden prominent op de agenda te plaatsen. Meer informatie vindt u op www.ib-fit.nl/projecten/fit-in-90-dagen.

  DRIE KLEUREN ZORGEN VOOR BALANSOm Fit in 90 dagen aantrekkelijker te maken voor de leerlingen hebben de drie leerlijnen elk een eigen kleur gekregen. Geel staat voor de manier van denken. Deze leerlijn omvat bijvoorbeeld opdrachten rondom het ontwikkelen van leerstrategien. Groen staat voor het lichaam en omvat vooral fysieke opdrachten. Paars staat voor het gevoel en omvat onder andere yoga- en meditatieoefeningen. De combinatie van de drie leerlijnen zorgt voor balans.

  Email [email protected] Telefoon 06 11 62 56 99 Bereikbaar ma-vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur www.ib-fit.nl

 • 12

  ...woont bij u in de buurt.

  ...heeft 30 collega-monteurs.

  Wij maken op basis van zijn rapport graag een meerjarenbegroting voor u.

  ...is getraind in veiligheid.

  Uw monteur:

  het bedrijf

  Heeft 30 collega-monteurs met wie hij zijn ervaring deelt.

  Woont bij u in de buurt en heeft altijd een collega vlakbij.

  Is getraind in veiligheid en heeft een VCA-certificaat.

  Zijn onderhoudsrapport maakt hij ter plaatse op zijn tablet.

  Stuurt zijn onderhoudsrapport tegelijkertijd naar u en naar ons.

  Heeft tijdens de keuring foto's gemaakt van matige en afgekeurde materialen die u samen met de rapporten direct kan in zien op uw beveiligde persoonlijke deel van onze website.

 • 13

  het bedrijf

  De mensen die ontwikkelen:

  ...gebruiken hypermoderne technieken.

  ...voor veilig en verantwoord plezier tijdens de bewegingslessen.

  ... Inventief en functioneel.

  ...creren innovatieve oplossingen...

  het bedrijf

  Doen fundamenteel onderzoek naar basis-materialen.

  Ontwerpen en verbeteren toestellen op basis van uw input.

  Gebruiken moderne 3D-ontwerpsoftware. Horen graag van u wat zij kunnen verbeteren

  aan onze toestellen. Horen graag wat u anders had gewild.

 • ISO 9001 ISO 14001

  14

  Organisatie van Janssen-Fritsen is door Lloyds sinds 2003 gecertificeerd volgens EN-ISO 9001: 2008. en volgens EN-ISO 14001:2004.

  In het magazijn

  Certficaat

  Onze logistieke medewerkers:

  het bedrijf

  Ontvangen goederen van meer dan 100 leve-ranciers.

  Assembleren meer dan 1.000 verschillende producten.

  Verwerken meer dan 20.000 orders per jaar.

  Worden intern getraind. Werken volgens ISO 9001 en 14001. Zijn vakmensen die trots zijn op ons product.

 • 15

  het bedrijf

  Ons magazijn:

  Wiel klimraam

  Bovendeel JF-Multikast

  Wij hebben een groot en modern magazijn. In dit magazijn liggen 10.000 onderdelen voor on-derhoud en reparatie aan uw toestellen, van uw nieuwe JF-Multikast tot de wielen van uw 25 jaar oude klimraam. Ook hebben wij com-plete artikelen op voorraad van een groot deel van ons assortiment, zodat we snel kunnen leveren wat u snel nodig heeft.

  het bedrijf

 • 16

  De Janssen-Fritsen mensen

  in Nederland en Belgi

  SAMEN ZORGEN WIJ VOORde kwaliteit die u verwacht van Janssen-Fritsen.

  Wij garanderen 20 jaar onderdelen voor alle vaste JF-toestellen. 10 jaar onderdelen voor alle losse JF-toestellen. Niet goed, geld terug op alle kleinmateriaal. Gekwalificeerde monteurs die vrijwel alles kunnen repareren. Producten die vrijwel geen onderhoud vragen. Inzicht in uw toekomstige onderhouds- en vervangingskosten.

  het bedrijf

 • 17

  het bedrijf

  KOM EENS LANGS IN ONZE SHOWROOMIn onze showrooms in Helmond en Lummen kunt u onze nieuwste ontwikkelingen en oplossingen persoonlijk bekijken en uitproberen. Wij nodigen u graag uit eens langs te komen om onze pro-ducten vast te houden en te bekijken. Wij praten graag met u over uw en onze ideen voor bewegingsonderwijs in uw school of oplossingen voor uw vereniging in uw hal.

  ONZE SHOWROOM:Voor de aanschaf van uw sporttoestellen of sport-zaalinrichting gaat u niet over n nacht ijs. Want het gaat vaak om grote investeringen. Eigenlijk moet u gewoon een keer komen kijken in de show-room zodat u zelf kunt ervaren wat er allemaal is en hoe u ook met een beperkt budget een slimme keuze kunt maken. In onze showroom presenteren wij u ons ver-nieuwde assortiment voor het bewegingsonder-wijs en onze sport- en spelmaterialen. U kunt daar zien hoe onze toestellen zijn opgebouwd en welke materialen we gebruiken. Daarnaast informeren we u over de laatste trends en nieuwste ontwik-kelingen in het bewegingsonderwijs.

  Ook vindt u hier voorbeelden van de grondpotten die wij gebruiken tot de huidige generatie plafond-units. Natuurlijk kunt u ook zien en proberen wat u met een multifunctionele springkast wel veilig kunt doen en met een traditionele springkast niet, of voelen wat het verschil is tussen een foambal met een olifantenhuid of een gladde coating.

  het bedrijf

  Bel of mail ons voor een afspraak, wij ontvangen u graag.

  "Showroom Helmond"

 • 18

  NIEUW: TURNBANK MET RICHTLATOnze vernieuwde turnbank biedt kinderen een handig hulpmiddel om over het midden van de bank te lopen en zo hun evenwichtsgevoel te trainen. De middelste van de drie latten die samen het bovendek vormen, is namelijk wit. Daardoor ontstaat er een duidelijke richtlijn. De bank is er in lengtes van 300 en 360 cm, met of zonder een evenwichtslat aan de onderzijde (van naar keuze 7 of 10 cm). Ideaal voor balans-oefeningen en als deel van een grotere opstel-ling of circuit. Zie pagina 34 en 35 voor meer informatie.

  KLIMEILAND NU MET TV-CERTIFICAATMet het Klimeiland tovert u elke ruimte binnen enkele minuten om in een speellokaal. Het com-pacte klimtoestel laat zich op talloze manieren combineren met andere toestellen en acces-soires. Het wordt geleverd inclusief twee op-klapbare grondmatten en is zeer stabiel, zon-der het gebruik van een vastzetinrichting. Het vernieuwde Klimeiland heeft een zilverkleurig frame en is voorzien van het internationaal be-kende en hoog aangeschreven TV Keurmerk. Meer informatie over het sterraam vindt u op pagina 54 t/m 65.TV Nederland is officieel aangewezen door het ministerie van VWS voor het keuren van speeltoestellen.

  nieuwe producten

  ZILVER IS ONZE NIEUWE HUISKLEURIn de sportwereld staat zilver voor de tweede plaats. Dat is ook de plaats van onze toestellen, hoe uitzonderlijk hun kwaliteit ook mag zijn. Voor ons staat de gebruiker immers altijd op de eerste plaats. Elke prestatie in de turn-sport en het bewegingsonderwijs krijgt op onze toestellen een gouden randje.Naast zilver als hoofdkleur gebruiken wij diverse steunkleuren, waarvan blauw en oranje de meest opvallende zijn.

 • 19

  nieuwe producten

  BASKETSTELLING VOOR BUITENVeel topbasketballers kregen het spel onder de knie door eindeloos te oefenen op pleintjes en speelplaatsen. Ook in Nederland is pleinbas-ketbal populair bij de jeugd. Anders dan bij de meeste andere balsporten kun je er zelfs in je eentje veel plezier aan beleven. Niet elk school- of speelplein leent zich voor een permanente basketbalstelling. Daarom heeft Schelde Sports een makkelijk op te zetten en te ver-plaatsen basketbalstelling voor buiten ontwik-keld. Het bord is in hoogte verstelbaar en de voet is uitgevoerd met een contragewicht om dunken mogelijk te maken. Het opvallende, ge-stroomlijnde design maakt van deze stelling een absolute blikvanger, die goed is voor talloze uren spelplezier. Voor outdoor basketbal kijkt u op pagina 84 en 85.

  3X3 VEROVERT NEDERLAND EN DE WERELDPleinbasketbal mag zich al jaren in een groei-ende populariteit verheugen. De competitie-vorm daarvan wordt 3x3 of streetball genoemd. Twee teams van drie spelers duelleren daarbij op een half veld met n basket. Dat levert vaak spectaculaire wedstrijden op vol actie en acro-batisch kunst- en vliegwerk. Elke zomer strijden honderden streetballers om het Nederlands kampioenschap tijdens de Streetball Masters. Ook internationaal is 3x3 basketbal met een op-mars bezig. De wereldbasketbalbond FIBA stelde officile spelregels vast, organiseert een WK voor junioren en volwassenen en lobbyt hard bij het IOC om van 3x3 een olympische discipline te maken. Op verzoek van de FIBA heeft Schelde Sports de officile SAM 3x3 World Tour-stelling ontworpen met een dynamische urban uitstra-ling. De stelling wordt gebruikt bij alle FIBA 3x3 World Tour-evenementen en FIBA 3x3 Wereld kampioenschappen. De SAM 3x3 is nu ook ver-krijgbaar voor relaties van Janssen-Fritsen. Meer informatie vindt u op pagina 79.

  nieuwe producten

 • 20

  COMPLETE INRICHTING Bewegingsconcepten voor de allerkleinsten. Een Klimeiland met accessoires waarmee in een handomdraai een uitdagend bewegingspar-

  cours kan worden gebouwd en dat in enkele minuten is ingeklapt en kan worden weggereden. De Multibox is gevuld met tientallen verschillende spelmaterialen en wordt geleverd met

  10bewegingslessen. Een grote selectie aan spelmateriaal. Geselecteerd voor de allerkleinsten op veiligheid, duur-

  zaamheid en betaalbaarheid. Wij onderhouden uw speellokaaltoestellen ook graag, waarbij we niet alleen controleren maar

  ook ter plekke repareren. Vraag onze offerte aan om te zien wat wij u te bieden hebben. Of kijk op onze website.

  speellokalen

 • 21

  speellokalen

  COMPLETE INRICHTINGWij praten graag met u over de inrichting van uw gymzaal. Met onze concepten en uw ideen smeden we samen een uitgewerkt inrichtingsplan. U kunt dan met beperkte middelen een opti-male invulling geven aan alle activiteiten die in uw zaal moeten plaatsvinden. Van de les bewegings-onderwijs op de basisschool tot de basketbalvereniging die uw zaal s avonds gebruikt. Wij vinden samen met u altijd een optimale oplossing voor veilig bewegen in uw accommodatie.

  gymzalen

 • 22

  COMPLETE INRICHTINGEen sporthal is het paradepaardje voor de binnensport in elke gemeente. Samen met u zoeken wij naar een optimale indeling waarbij de belangen van gebruik door sportverenigingen en het gebruik door het bewegings-onderwijs met elkaar in balans worden gebracht. Wij brengen samen met u praktische oplossingen in kaart voor het obstakelvrij maken van de wanden en voor een slimme verdeling van zaaldelen voor de avond- verhuur of het gebruik overdag. Zo realiseert u met beperkte middelen een optimale hal. Bel ons voor een afspraak, wij komen graag naar u toe.

  sporthallen

  toplaag

  binnenbal/blaas

  luchtlaag(floating bladder)

  nylon windingen (karkas)

  sponsrubber

  WAAROM Schelde Sports?

 • 23

  sporthallen

  COMPLETE INRICHTINGEen turnhal is een zaak van en voor specialisten. Turnen vraagt een enorme toewijding en een bijna eindeloze hoeveelheid tijd om elk detail tot in de perfectie te leren beheersen. Een turnhal inrichten vraagt dezelfde toewijding en kennis. Wij hebben mensen die met u in detail over de wen-sen en eisen voor uw hal kunnen praten. Zij hebben ervaring opgedaan in binnen- en buitenland bij het ontwerpen en inrichten van turnhallen. Natuurlijk krijgt u dan in uw hal toestellen die door onze eigen mensen zijn ontworpen voor internationale wedstrijden of speciaal voor veelvuldig trainen. Bel ons tijdig. Wij praten graag met u over de realisatie en de exploitatie van uw turnhal.

  turnhallen

 • OfferteSint JozefschoolT.a.v. de heer M. JanssenPapaverstraat 65571 HL BERGEIJK

  AfleveradresGymzaal basisschool Sint JozefPapaverstraat 65571 HL BERGEIJK

  Tel. 0497 - 57 17 57 Fax -Helmond, 21-4-2011 onze ref: C103931-Q112991 LOMM

  uw ref:Art. Nr. Aant. Omschrijving

  Prijs/stuk Bedrag

  Offerte inspectie-opdracht [015033], locatie [9529]Geachte heer JanssenNaar aanleiding van het uitgevoerde controle-abonnement waarin diverse opmerkingen zijn gemaakt, doen wij u onderstaand

  geheel vrijblijvend een prijsopgave toekomen, voor het eventueel vervangen van materialen.1407015 2 Turnbok M.O.- model met verrolinrichtingTurnbok, verstelbaar van 110 - 170 cm en uitgevoerd met een

  gepatenteerde romp, die een waarborg geeft voor vormvastheid enafmetingen. Voorzien van stalen, epoxy-gespoten, buitenpoten waarin destalen binnenpoten telescopisch in kunststof geleidingen inschuifbaar zijnbij elke vochtigheidsgraad. De poten zijn gemonteerd op een stalen framein de romp, waardoor iedere speling ook na langdurig gebruik, isuitgesloten. De hoogteverstelling geschiedt d.m.v. veergrendels. En pootis voorzien van een fijnafstelling. De poten zijn voorzien vanantisliphoeven, waarvan 2 stuks met verrolinrichting. De romp is bekleedmet kernleder. Afmeting romp 60x34x28 cm. (LxBxH).

  1.090,00 2.180,00

  1406100 1 Voltigepaard E.K. MadridTopwedstrijd voltigepaard, FIG-gecertificeerd. De gepatenteerde rompwaarborgt de vormvastheid en de afmetingen en is geheel bekleed meteen eerste kwaliteit kernleder. De vloerplaten waarop de beide potengemonteerd zijn hebben een ingebouwde verrolinrichting en zijnvoorzien van rubber vloerbeschermers. Verstelbaar in hoogte van 95 tot125 cm. Het voltigepaard wordt geleverd met een grondspaninrichting enis uitgevoerd met 2 originele wedstrijdbeugels.

  2.395,00 2.395,00

  1522110 1 Mattenwagen verticaalMattenwagen voor het staand opbergen van 8 turnmatten. Door 4 zwarezwenkwielen is de wagen gemakkelijk te verplaatsen. De wagen isvoorzien van een gesloten bodem.

  533,00 533,003133050 16 Beschermrubber o.a. trapezode

  6,90 110,40

  3064640 32 Popnagel 4.8 x 19.0 mm. trapez.

  0,59 18,88Janssen-Fritsen Nederland B.V. - Postbus 110, 5700AC HELMOND - Berkveld 1, 5709AE Helmond

  [email protected] - Telefoon 0492-530930 - Fax 0492-511968 - www.janssen-fritsen.nl

  Rabobank 121097528, IBAN NL94 RABO 0121 0975 28, BIC RABONL2U - Handelsregister Eindhoven 17110460 - Btw NL807407008B01

  Pagina 1 / 3

  OfferteSint JozefschoolT.a.v. de heer M. JanssenPapaverstraat 65571 HL BERGEIJK

  AfleveradresGymzaal basisschool Sint JozefPapaverstraat 65571 HL BERGEIJK

  Tel. 0497 - 57 17 57 Fax -Helmond, 21-4-2011 onze ref: C103931-Q112991 LOMM

  uw ref:Art. Nr. Aant. Omschrijving

  Prijs/stuk Bedrag

  Offerte inspectie-opdracht [015033], locatie [9529]Geachte heer JanssenNaar aanleiding van het uitgevoerde controle-abonnement waarin diverse opmerkingen zijn gemaakt, doen wij u onderstaand

  geheel vrijblijvend een prijsopgave toekomen, voor het eventueel vervangen van materialen.1407015 2 Turnbok M.O.- model met verrolinrichtingTurnbok, verstelbaar van 110 - 170 cm en uitgevoerd met een

  gepatenteerde romp, die een waarborg geeft voor vormvastheid enafmetingen. Voorzien van stalen, epoxy-gespoten, buitenpoten waarin destalen binnenpoten telescopisch in kunststof geleidingen inschuifbaar zijnbij elke vochtigheidsgraad. De poten zijn gemonteerd op een stalen framein de romp, waardoor iedere speling ook na langdurig gebruik, isuitgesloten. De hoogteverstelling geschiedt d.m.v. veergrendels. En pootis voorzien van een fijnafstelling. De poten zijn voorzien vanantisliphoeven, waarvan 2 stuks met verrolinrichting. De romp is bekleedmet kernleder. Afmeting romp 60x34x28 cm. (LxBxH).

  1.090,00 2.180,00

  1406100 1 Voltigepaard E.K. MadridTopwedstrijd voltigepaard, FIG-gecertificeerd. De gepatenteerde rompwaarborgt de vormvastheid en de afmetingen en is geheel bekleed meteen eerste kwaliteit kernleder. De vloerplaten waarop de beide potengemonteerd zijn hebben een ingebouwde verrolinrichting en zijnvoorzien van rubber vloerbeschermers. Verstelbaar in hoogte van 95 tot125 cm. Het voltigepaard wordt geleverd met een grondspaninrichting enis uitgevoerd met 2 originele wedstrijdbeugels.

  2.395,00 2.395,00

  1522110 1 Mattenwagen verticaalMattenwagen voor het staand opbergen van 8 turnmatten. Door 4 zwarezwenkwielen is de wagen gemakkelijk te verplaatsen. De wagen isvoorzien van een gesloten bodem.

  533,00 533,003133050 16 Beschermrubber o.a. trapezode

  6,90 110,40

  3064640 32 Popnagel 4.8 x 19.0 mm. trapez.

  0,59 18,88Janssen-Fritsen Nederland B.V. - Postbus 110, 5700AC HELMOND - Berkveld 1, 5709AE Helmond

  [email protected] - Telefoon 0492-530930 - Fax 0492-511968 - www.janssen-fritsen.nl

  Rabobank 121097528, IBAN NL94 RABO 0121 0975 28, BIC RABONL2U - Handelsregister Eindhoven 17110460 - Btw NL807407008B01

  Pagina 1 / 3

  OnderhoudsrapportOpdrachtgever:Sint JozefschoolPapaverstraat 65571HL BERGEIJKDe onderhoudsbeurt is uitgevoerd bij:

  Speellokaal basisschool Thomas van

  Dokter Rauppstraat 525571CH BERGEIJK

  Accommodatienummer: 9532 Ordernummer: 015036Datum uitgevoerd: 12-4-2011

  Technische gegevens van de accommodatie:

  Zaaltype:.........

  .....Speellokaal

  Inrichting door:....... Janssen Fritsen

  Bouwjaar:.........

  .....1986

  Zaalhoogte BKV-OKW: 360 cm

  Plafondtype

  :...................

  ....

  Gesloten

  Bevestiging

  :...................

  .....

  - / -

  Dagmaat toestellenberging BxH: 90x210 cm cm

  Opmerkingen

  Opmerkingen vorig onderhoud

  advies houtwerk opnieuw te schuren en lakkenadvies houtwerk opnieuw te schuren en lakken

  Verbruikte materialenGeen

  Afgekeurde materialen zijn niet gemerkt.Onderhoudsbeurt uitgevoerd door:

  De heer Theo van Bokhoven

  Plaats: BERGEIJKNaam: 018Handtekening:

  pag. 1 van 2

  Janssen-Fritsen Sport B.V. Postbus 77 - 5700 AB Helmond Berkveld 1 - 5709 AE Helmond E-mail : [email protected]

  Tel : 0492 - 53 09 30 Fax : 0492 - 55 64 88 Web : www.janssen-fritsen.nl Handelsregister Eindhoven 17049664

  OfferteSint JozefschoolT.a.v. de heer M. JanssenPapaverstraat 65571 HL BERGEIJKAfleveradresGymzaal basisschool Thomas van Aquino

  Dokter Rauppstraat 525571 CH BERGEIJK

  Tel. 0497 - 57 17 57 Fax -Helmond, 14-4-2011onze ref: C103931-Q112889 LOMM

  uw ref:

  Art. Nr.Aant. Omschrijving

  Prijs/stukBedrag

  Offerte inspectie-opdracht [015035], locatie [9531]Geachte heer Janssen,

  Naar aanleiding van het uitgevoerde controle-abonnement waarin diverse opmerkingen zijn gemaakt, doen wij u onderstaand

  geheel vrijblijvend een prijsopgave toekomen, voor het eventueel vervangen van materialen.

  12204621 Klimtouw 462 cm. geslagen, leren sok

  Geslagen klimtouw van eerste klas hennep dat aan de onderzijde is

  afgewerkt met een lederen sok. Het touw wordt aan de bovenzijde

  teruggesplitst om een stalen ring en onwrikbaar in een aluminium conus

  bevestigd. Het touw wordt scharnierend aan een klimtouwwagen

  opgehangen waardoor een bijzonder veilig geheel ontstaat. Deze

  touwlengte is bestemd voor een zaalhoogte van 475 - 500 cm. Voldoet

  aan de NEN 3345 normering.

  169,00169,00

  12904951 Ophangoog klimtouw-rail Schelde

  39,0039,00

  12801101 Ringenhaak aluminium met opberging

  Ringenhaak met een beklede trek- en opzethaak, om de ringen aan de

  beugels van de nylongeleidingen te hangen. De ringenhaak is voorzien

  van merktekens voor nethoogten van badminton, volley- en basketbal.

  Inclusief wandopberging. 178,00 178,00Demonteren oude klimramen.N.B. Afvoeren door uzelf.Eventuele vloerreparaties uit te voeren

  door de vloerleverancier.1170200

  4 Drievaks klimraam, contragewichtKlimraam bestaande uit 9 doorlopende, essenhouten sporten en 4 ovale

  metalen, epoxy-gespoten stijlen uit n geheel. De sporten hebben een

  diameter van 35 mm en een onderlinge hart-op-hart afstand van 64 cm.

  Het klimraam is aan de bovenzijde voorzien van een metalen duikelstang.

  De stijlen zijn aan de onderzijde uitgerust met wielen ( 12,5 cm breedte

  32 mm), die voorzien zijn van een rubberen rand om vloerbeschadiging te

  voorkomen. Door deze wielen n de aanwezigheid van metalen

  3.195,00 12.780,00

  Janssen-Fritsen Nederland B.V. - Postbus 110, 5700AC HELMOND - Berkveld 1, 5709AE Helmond

  [email protected] - Telefoon 0492-530930 - Fax 0492-511968 - www.janssen-fritsen.nl

  Rabobank 121097528, IBAN NL94 RABO 0121 0975 28, BIC RABONL2U - Handelsregister Eindhoven 17110460 - Btw NL807407008B01

  Pagina 1 / 4

  Turnhal Welgelegen te Utrecht

  24

  VOOR ELKE WENS EEN OPLOSSINGHet plannen en bouwen van een nieuwe zaal of het renoveren van uw bestaande zaal is een span-nende gebeurtenis. Wij helpen u graag bij het invullen van uw wensen. Onze verkoopadviseurs en projectbegeleiders praten met u om te komen tot de optimale oplossing voor uw project. Hoe wordt uw zaal straks gebruikt? Door wie, hoe vaak, onder toezicht, wordt de zaal verhuurd, in zijn geheel of ook in delen? Neemt u bestaande toestellen mee of wordt alles vernieuwd? Wij staan u graag ter zijde bij het maken van de keuzes die bepalen hoe bruikbaar uw zaal wordt en welke kosten bij welke keuzes horen. Bel ons voor een afspraak bij u of in onze showroom.

  Showroom

  Onderhoudsrapport

  Offerte

  ISO-certificaat

  3D-ontwerp

  Monteurs

  Servicemonteurs

  projectinrichting

  Heeft u eenmaal gekozen voor een inrichting van Janssen-Fritsen, dan kunt u rekenen op een perfecte installatie door onze monteurs en jarenlang zorgeloos gebruik. Onze service-monteur woont namelijk vlak bij u in de buurt en kan uw zaal de komende 30 jaar voor u onderhouden. Kijk op onze website voor meer informatie over onze service aan u.

 • 25

  projectinrichting

  KaSo MaaseikSint Jozef Basisschool Nederwetten

  Zwijsen College Veghel Meerrijk Eindhoven

  BLOSO BruggeFlik-Flak Den Bosch

  Kijk op onze website onder referenties voor voorbeelden van zalen die door

  Janssen-Fritsen zijn ingericht.

  referentiezalen in Belgi en Nederland

 • Neem contact op met onze verkoopafde-ling voor een persoonlijk advies.

  26

  Re-Turnkey

  RE-TURNKEY: GYMZAALRENOVATIE IN 4 WEKEN

  In 4 weken een volledig vernieuwde gymzaal! Descol sportvloeren en Janssen-Fritsen / Schelde Sports ontwikkelden een uniek concept voor sportaccommodaties.

  Zodra u de sleutel van uw gymzaal bij ons heeft ingeleverd, gaan wij aan de slag. De oude toestellen worden gedemonteerd en afgevoerd. Vervolgens vernieuwen wij uw sportvloer door een facelift behandeling of leggen een compleet nieuwe sport-vloer. Daarna wordt de wandbekleding aangebracht in een moderne, bijpassende kleur. Tot slot monteren wij een compleet pakket plafond-, wand- en vloertoestellen en leveren een selectie sport- en spelmateriaal.

  Na 4 weken kan er weer gesport worden door amateurs en professionals, kinderen en senioren! U hoeft alleen te kiezen voor 1 van de 4 inrichtings- en toestellenpakketen en wij doen de rest.

  Neem contact op met onze verkoop-afdeling voor een persoonlijk advies.

  Re-Turnkey: De totaalrenovatie van uw 30 jaar oude zaal.

  De oude toestellen worden gedemonteerd en afgevoerd.

  Maak een keuze uit de soorten wandbekleding: naaldvilt of Bisonyl.

  Maak een keuze uit een facelift of een nieuwe toplaag voor de PU vloer.

  Maak een keuze uit 4 toestellenpakketten, van KVLO Basic tot KVLO Plus.

 • OfferteSint JozefschoolT.a.v. de heer M. JanssenPapaverstraat 65571 HL BERGEIJK

  AfleveradresGymzaal basisschool Sint JozefPapaverstraat 65571 HL BERGEIJK

  Tel. 0497 - 57 17 57 Fax -Helmond, 21-4-2011 onze ref: C103931-Q112991 LOMM

  uw ref:Art. Nr. Aant. Omschrijving

  Prijs/stuk Bedrag

  Offerte inspectie-opdracht [015033], locatie [9529]Geachte heer JanssenNaar aanleiding van het uitgevoerde controle-abonnement waarin diverse opmerkingen zijn gemaakt, doen wij u onderstaand

  geheel vrijblijvend een prijsopgave toekomen, voor het eventueel vervangen van materialen.1407015 2 Turnbok M.O.- model met verrolinrichtingTurnbok, verstelbaar van 110 - 170 cm en uitgevoerd met een

  gepatenteerde romp, die een waarborg geeft voor vormvastheid enafmetingen. Voorzien van stalen, epoxy-gespoten, buitenpoten waarin destalen binnenpoten telescopisch in kunststof geleidingen inschuifbaar zijnbij elke vochtigheidsgraad. De poten zijn gemonteerd op een stalen framein de romp, waardoor iedere speling ook na langdurig gebruik, isuitgesloten. De hoogteverstelling geschiedt d.m.v. veergrendels. En pootis voorzien van een fijnafstelling. De poten zijn voorzien vanantisliphoeven, waarvan 2 stuks met verrolinrichting. De romp is bekleedmet kernleder. Afmeting romp 60x34x28 cm. (LxBxH).

  1.090,00 2.180,00

  1406100 1 Voltigepaard E.K. MadridTopwedstrijd voltigepaard, FIG-gecertificeerd. De gepatenteerde rompwaarborgt de vormvastheid en de afmetingen en is geheel bekleed meteen eerste kwaliteit kernleder. De vloerplaten waarop de beide potengemonteerd zijn hebben een ingebouwde verrolinrichting en zijnvoorzien van rubber vloerbeschermers. Verstelbaar in hoogte van 95 tot125 cm. Het voltigepaard wordt geleverd met een grondspaninrichting enis uitgevoerd met 2 originele wedstrijdbeugels.

  2.395,00 2.395,00

  1522110 1 Mattenwagen verticaalMattenwagen voor het staand opbergen van 8 turnmatten. Door 4 zwarezwenkwielen is de wagen gemakkelijk te verplaatsen. De wagen isvoorzien van een gesloten bodem.

  533,00 533,003133050 16 Beschermrubber o.a. trapezode

  6,90 110,40

  3064640 32 Popnagel 4.8 x 19.0 mm. trapez.

  0,59 18,88Janssen-Fritsen Nederland B.V. - Postbus 110, 5700AC HELMOND - Berkveld 1, 5709AE Helmond

  [email protected] - Telefoon 0492-530930 - Fax 0492-511968 - www.janssen-fritsen.nl

  Rabobank 121097528, IBAN NL94 RABO 0121 0975 28, BIC RABONL2U - Handelsregister Eindhoven 17110460 - Btw NL807407008B01

  Pagina 1 / 3

  OnderhoudsrapportOpdrachtgever:Sint JozefschoolPapaverstraat 65571HL BERGEIJKDe onderhoudsbeurt is uitgevoerd bij:

  Speellokaal basisschool Thomas van

  Dokter Rauppstraat 525571CH BERGEIJK

  Accommodatienummer: 9532 Ordernummer: 015036Datum uitgevoerd: 12-4-2011

  Technische gegevens van de accommodatie:

  Zaaltype:.........

  .....Speellokaal

  Inrichting door:....... Janssen Fritsen

  Bouwjaar:.........

  .....1986

  Zaalhoogte BKV-OKW: 360 cm

  Plafondtype

  :...................

  ....

  Gesloten

  Bevestiging

  :...................

  .....

  - / -

  Dagmaat toestellenberging BxH: 90x210 cm cm

  Opmerkingen

  Opmerkingen vorig onderhoud

  advies houtwerk opnieuw te schuren en lakkenadvies houtwerk opnieuw te schuren en lakken

  Verbruikte materialenGeen

  Afgekeurde materialen zijn niet gemerkt.Onderhoudsbeurt uitgevoerd door:

  De heer Theo van Bokhoven

  Plaats: BERGEIJKNaam: 018Handtekening:

  pag. 1 van 2

  Janssen-Fritsen Sport B.V. Postbus 77 - 5700 AB Helmond Berkveld 1 - 5709 AE Helmond E-mail : [email protected]

  Tel : 0492 - 53 09 30 Fax : 0492 - 55 64 88 Web : www.janssen-fritsen.nl Handelsregister Eindhoven 17049664

  27

  Re-Turnkey

  KENMERKEN Meer dan 60 jaar ervaring in productie en onderhoud. Eigen productontwikkeling. 10.000 onderdelen op voorraad. Ervaren servicemonteurs die uw zaal onderhouden.

  AFSPRAKEN 20 jaar onderdelen beschikbaar voor vaste JF-toestellen. 10 jaar onderdelen op voorraad voor losse JF-toestellen. Niet goed, geld terug op losse materialen. Ons onderhoudscontract garandeert u jarenlange veiligheid. Uw eigen monteur altijd bij u in de buurt.

  GARANTIE* Vaste toestellen 10 jaar garantie. Losse toestellen 5 jaar garantie. Klein materiaal 1 jaar garantie. Niet goed, geld terug.

  MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID Hout met FSC-keur in b.v. al onze springkasten. Nexan-ballen met No Child Labor Guarantee. Toestellen met EN-CE of FIG-keur certificaat. Productie en service ISO-9001 en 14001 gecertificeerd. Afgekeurde materialen worden opgehaald en hergebruikt. Sponsor van de Sports for Children Foundation.

  WILT U MEER WETEN OVER JANSSEN-FRITSEN?Kijk dan op onze website of bel ons, wij helpen u graag verder.

  * Onze verkoopvoorwaarden zijn op aanvraag verkrijgbaar.

  Onderhoudsrapport

  Twee van onze servicebussen

  FIG-certificaat

  ISO-certificaat

  waarom Janssen-Fritsen

 • 28

 • 29

  bewegingsonderwijs

  JF-Multikast ___________________________ 30-32

  turnbokken __________________________________ 33

  turnbanken _____________________________ 34-35

  landingsmatten _________________________ 36-37

  turnmatten Bisonyl ________________________ 38

  Super 8 mat ___________________________ 39-40

  turnmatten _____________________________ 38-41

  lange matten _______________________________ 42

  mattenwagens _________________________ 42-43

  springplanken ___________________________ 44-47

  trampolines _____________________________ 48-49

  trapezodes _________________________________ 49

  freerunning _____________________________ 50-51

  plafondunits _____________________________ 52-53

  Just For kids ___________________________ 54-71

 • 30 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  Sterke inhaakopeningen

  Deze opstelling is gemaakt met tweemaal de JF-Multikast 1408124

  Multikast

  EIGENSCHAPPEN JF-MULTIKAST OP EEN RIJ

  Zachte kunststof kopse kant met stalen frame. Versterkte inhaakmogelijkheden aan de zijkanten. Bovendek met lederen bekleding. Multifunctioneel piramidaal onderstel uit n stuk, standaard voorzien van beklede bovenzijde. Diverse koppelmogelijkheden met andere kasten en toestellen. 8-wielige verrolinrichting. Voorbereiding voor diverse uitbreidingen met accessoires. Hoogwaardig, duurzaam, 13-laags kruislings verlijmd hout met FSC-keur. Voldoet aan strenge veiligheidsnormen NEN-EN 1176 en 916. TV-certified. Afmeting (lxbxh) 147x74x110 cm.

  JF-MULTIKAST, DE NIEUWE STANDAARD

  De nieuwe JF-Multikast is revolutionair in alle opzichten; hij is stabieler, veelzijdiger en veiliger dan zijn voorgangers en onderscheidt zich tevens door zijn fraaie vormgeving. De kopse kanten hebben een stalen frame en zijn afgewerkt met een zachte, kunststof laag waardoor kans op kwetsuren bij het aanspringen aanzienlijk wordt gereduceerd. De lange zijden zijn vervaardigd van zeer hoogwaardig duurzaam 13-laags, kruislings verlijmd hout, waardoor hardhout over- bodig is geworden. Het multifunctionele piramidale deel is uit n geheel wat de kast buiten-gewoon stabiel maakt en is standaard afgedekt met een plank die met naaldvilt is bekleed. Hierdoor kan het piramidale deel als separaat vlak voor vele doeleinden worden gebruikt. De constructie van de kast en die van de bijbehorende accessoires voldoen aan de allerstrengste normen, waaronder de NEN-EN 1176 en de NEN-EN 916 normering. De springkast is voorzien van een eenvoudig te bedienen en soepel lopende 8-wielige, verrolinrichting. Afmeting kast (lxbxh) 147x74x110 cm.

 • 31prijzen exclusief BTW

  Multikast

  JF-MULTIKAST MET ZIJOPENINGEN

  IN HET TUSSENDEEL Veel meer dan alleen een springkast Extra inhaakopeningen in het tussendeel, waar-

  door er meer mogelijkheden zijn ten op zichten van de standaard JF-Multikast. Inhaakopeningen in hoogte te variren.

  1 tussendeel met aan de ene lange zijde 2ver-sterkte inhaakopeningen en aan de andere lange zijde 1 inhaakopening met daarnaast 2afsluit-bare openingen voor koppelbuizen.

  Zachte, veilige kopse kanten, met versterkte inhaakopeningen.

  Bovendek van eerste kwaliteit leder.Code 1408124 2.025,00

  TUSSENDEEL MET OPEN LANGE ZIJDEN Extra, gesloten tussendeel met inhaakopeningen en koppelmogelijkheden voor de JF-Multikast. Aan de ene lange zijde 2 versterkte inhaak-

  openingen en aan de andere lange zijde 1in-haakopening met daarnaast 2 afsluitbare openingen voor koppelbuizen.

  Code 2202435 361,00

  TUSSENDEEL STANDAARD Extra open tussendeel voor de JF-Multikast Met versterkte inhaakopeningen aan de kopse

  kanten.Code 2202425 245,00

  BOVENDEK MET OPEN LANGE ZIJDEN Los bovendeel met inhaakopeningen en koppel-mogelijkheden voor de JF-Multikast. Los bovendeel met lederen bovendek. Aan de ene lange zijde 2 versterkte inhaak-

  openingen en aan de andere lange zijde 1 inhaakopening met daarnaast 2 afsluitbare openingen voor koppelbuizen.

  Code 2203725 500,00

  JF-MULTIKAST MET ZIJOPENINGEN

  IN HET BOVENDEEL Bovendeel met aan de ene lange zijde 2 ver-

  sterkte inhaakopeningen en aan de andere lange zijde 1 inhaakopening met daarnaast 2afsluitbare openingen voor koppelbuizen.

  Tussendelen zonder inhaakopeningen en kop-pelmogelijkheden aan de lange zijden en zon-der bovendek.

  Bovendek van eerste kwaliteit leder.Code 1408134 2.025,00

  Multikast

  JF-MULTIKAST STANDAARD UIT-

  VOERING Zachte, veilige kopse kanten, met versterkte

  inhaakopeningen. Bovendeel met aan beide lange zijden 2 af-

  sluitbare openingen voor koppelbuizen. Bovendek van eerste kwaliteit leder.Code 1408114 1.950,00

 • 32 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  Multikast

  Duurzaam, multifuntioneel en veilig

  TUSSENDEK MET LEDEREN BEKLEDINGIn een handomdraai maak je hiermee een vergroot vlak Los bovendek speciaal voor gebruik in combinatie met koppelbuizen 2 JF-Multikasten, 2 koppelbuizen en 1 of 2 losse bovendekken vormen

  in een handomdraai een groot vlak op de door u gewenste hoogteCode 1408223 369,00

  Koppelbuis geschikt voor 1 tussendekCode 4170590 Koppelbuis kort per stuk 34,00

  Koppelbuis voor 2 tussendekken en te gebruiken als duikelstangCode 4170600 Koppelbuis lang per stuk 55,00

  KOPPELBUIZENVoor het koppelen van 2 JF-Multikasten zijn korte en lange koppelbuizen beschikbaar die in de ronde afsluitbare openingen passen van het stan-daard bovendeel en de boven- en tussendelen met inhaakopeningen aan de lange zijden. De lange koppelbuizen kunnen los gebruikt worden om een enkele of dubbele rekstok te creren of in combinatie met een los bovendek voor een groter bovenvlak. Op de korte koppelbuizen past 1 los bovendek en op de lange koppelbuizen 2. Met de als accessoire verkrijgbare tussendelen met inhaakopeningen aan de lange zijden kan in combinatie met de koppelbuizen en een los bovendek ook een ongelijk vlak (kuil) worden gecreerd.

  Gekoppeld met 2 tussendekken

  Gekoppeld met 1 tussendek

  Voor het plaatsen van tussendekken zijn2 koppelbuizen nodig

 • AB

  33prijzen exclusief BTW

  Multikast turnbokken

  De hoogteverstelling geschiedt door middel van veergrendels (A). En poot is voorzien van een fijnafstelling (B), waardoor de turnbok altijd stabiel staat.

  DE EIGENSCHAPPEN Stabiele vormvaste romp. Dempende schuim tussenlaag. Bekleed met hoge kwaliteit kernleder. Epoxy gecoate ronde stalen binnenpoten. Sterke kunststofgeleiding met lage weerstand. Spelingsvrije geleiding. Eenvoudige hoogteverstelling met veergrendels. 1 poot met fijnafstelling voor een optimale stabiliteit. Stevige en slijtvaste rubber 'hoeven'. Standaard verrolinrichting voor 2 poten. Afmeting romp 60x34x28 cm.

  DE KENMERKEN Verkrijgbaar in hoogtes van 90 tot 200 cm. Met standaard 60 cm lange romp. Geleverd inclusief verrolinrichting.

  PEGASES JUNIORMini springtoestel voor het angstvrij aanleren van

  de techniek van de sprong. Door zijn ergonomische

  vorm en lange lip en zichtbare achterzijde van het

  springdek voelen zelfs de ongeoefende kinderen

  zich snel zeker genoeg om over dit toestel heen

  te springen. Poten en verrolinrichting identiek

  aan de JF-turnbokkenlijn. Dek van voorgevormd

  hout met een actieve schuimvering die zeer

  zacht aanvoelt. In hoogte verstelbaar van 85 tot

  135cm, afmeting dek 90x72 cm.

  Code 1407198 1.150,00

  TURNBOK LO-MODEL Verstelbaar van 90 cm tot 125 cm.

  Code 1407024 1.135,00

  TURNBOK MO-MODEL Verstelbaar van 110 cm tot 170 cm.Code 1407014 1.165,00

  TURNBOK VO-MODELVerstelbaar van 140 cm tot 200 cm.

  Code 1409094 1.215,00

  NIEUW

 • 34 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  turnbanken

  Er is een volledig vlak platform te creeren Veilig stapelen, veilig kantelen

  KENMERKEN: Niet alleen een zitbank. Omgedraaid is de bank een evenwichtsbalk. Banken naast elkaar vormen een volledig ge-

  sloten vlak. Veilig stapelbaar door de speciale rubbers. Veilig inhaken in de JF-Multikast, de Jumper

  of een wandrek. Veilig ophangen met bandjes in een plafond-

  unit. Een onmisbare, veilige bouwsteen voor ontel-

  bare situaties. Middelste zitlat heeft een afwijkende kleur

  om het evenwichtsgevoel te trainen.

  EIGENSCHAPPEN JF-TURNBANK OP EEN RIJTJE Meervoudig geschoord stalen buisonderstel. Thermisch geharde poederlak coating. Veiligheidsinhaakbeugel aan beide zijden. Slijtvaste rubberen antislip mat achter beide

  inhaakbeugels. Ophangogen met 2 bandbevestigingspunten

  aan beide zijden. Geprofileerde rubberen vloerbeschermers

  met kantelbuffers. Standaard verrolinrichting, bruikbaar vanaf

  25 kanteling (hoogte kindertaille). 3 afzonderlijk vervangbare zitlatten van

  Europees hardhout met FSC-keur. TV-certified. Optionele evenwichtslat van 7 of 10 cm aan

  de onderzijde. Verkrijgbaar in 300 of 360 cm lengte. Breedte 26 cm, hoogte 32 cm.

 • 35prijzen exclusief BTW

  turnbanken turnbanken

  Duurzaam, veelzijdig, veilig

  TURNBANKEN 360 CMTurnbank 360 cm lang, met evenwichtslat van 7cm.Code 1388501 640,00

  Turnbank 360 cm lang.Code 1388500 595,00

  Turnbank 360 cm lang, met evenwichtslat van 10cm.Code 1388502 645,00

  TURNBANKEN 300 CMTurnbank 300 cm lang, met evenwichtslat van 7cm.Code 1388506 565,00

  Turnbank 300 cm lang.Code 1388505 514,00

  Turnbank 300 cm lang, met evenwichtslat van 10cm.Code 1388507 575,00

  Veilig inhaken Beschermend rubber tegen beschadigingenVeilig ophangen

 • 36 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  matten assortiment

  Alle matten van Janssen-Fritsen zijn CFK-vrij!

  VOOR ELKE TOEPASSING DE JUISTE MATMatten zijn de meest gebruikte toestellen in de zaal en in veruit de meeste zalen komt u matten van Janssen-Fritsen tegen. Met de introductie van onze meest recente mattenlijn beantwoord-de Janssen-Fritsen de vraag uit de diverse geledingen van het bewegingsonderwijs naar een methodisch onderbouwd mattenprogramma. Inmiddels is het bewegingsonderwijs verder gevo-lueerd en zijn de eisen die aan matten worden gesteld veranderd. Met de introductie van de nieuwe 8 cm dikke turnmatten zet Janssen-Fritsen de volgende en logische stap in het verwe-zenlijken van een veilige omgeving voor kinderen in het bewegingsonderwijs.

  4 VERSCHILLENDE VULLINGEN MOGELIJK

  18 kg/m3 polyurethaan schuim Wijde luchtkanalen voor een snelle luchtafvoer via de handy grips. Ademende mat bedoeld voor gebruik op landingsmatten of op een bed van turnmatten om een zeer zachte valsituatie te creren.

  30 kg/m3 polyurethaan schuim Wijde luchtkanalen voor een snelle luchtafvoer via de handy grips. Schuimcellen van dikwandig schuim die weerstand bieden en de lucht langzamer laten uitstromen dan de 18 kg/m3 variant. Ontwikkeld voor eenvoudig aflopen.

  35 kg/m3 polyurethaan flexschuim Smalle luchtkanalen en dikwandig flexibel schuim waardoor de lucht langzamer uit de mat kan stro- men en de krachtafbouw geleidelijk verloopt. Zeer stabiel en voorspelbare indrukking, geschikt voor afsprongen van grotere hoogte of door zwaardere personen. Zeer duurzaam. Ontwikkeld voor vallen en lopen.

  JF-sandwichvulling Polyurethaan 30 en 35 kg/m3 schuim in combinatie met een polyethyleen vlakverdeler. Snelle zachte toplaag die het sein aan de spieren geeft zich te spannen. Drukverdeellaag die de puntbelasting in een vlakelastische indrukking omzet. Langzaam schuim onderlaag die de drukverdeler gecontroleerd absorbeert. Veilig, stabiel en uiterst duurzaam. Ontwikkeld voor zacht vallen en een hoge stabiliteit.

  18 kg/m3 polyurethaan

  35 kg/m3 polyurethaan

  30 kg/m3 polyurethaan

  JF-sandwichvulling

  Hulp voor de juiste mattenkeuze

  vindt u op onze website

 • 37prijzen exclusief BTW

  matten assortiment landingsmatten

  BASIC LANDINGSMATTEN BISONYL12 handygrip handgrepen4 leren hoekstukkenBrandklasse M2

  Leveringsprogramma Basic landingsmat

  Code productomschrijving vulling gewicht prijs

  1572001 300x200x30 cm 30 kg/m3 64 kg 1.005,00

  1572003 300x200x30 cm JF-sandwich 64 kg 1.250,00

  1572000 300x200x30 cm 18 kg/m3 (zachte mat) 39 kg 1.005,00

  LANDINGSMATTEN CANVASAfmeting 300x200 cm Vulling 30 kg/m3 PU, JF-sandwich of 35 kg/m3 PUHandgrepen 12 handy grips rondom Lederen hoeken Op bodemzijde en bovendek

  Leveringsprogramma canvas landingsmatten

  Code productomschrijving vulling gewicht prijs

  1572032 300x200x30 cm 35 kg/m3 73 kg 1.675,00

  1572031 300x200x30 cm 30 kg/m3 64 kg 1.475,00

  MENTOR LANDINGSMATTEN BISONYLNaadloze richtloper/orintatielijn12 handygrip handgrepen8 leren hoekstukkenBrandklasse M2

  Leveringsprogramma Mentor landingsmat

  Code productomschrijving vulling gewicht prijs

  1572011 300x200x30 cm 30 kg/m3 64 kg 1.225,00

  1572012 300x200x30 cm 35 kg/m3 73 kg 1.425,00

  1572013 300x200x30 cm JF-sandwich 64 kg 1.450,00

  VOUWMATLandingsmat welke op vele manieren gebruikt kan worden. Uitgeklapt heeft de mat een afmeting van 600x200x20 cm. Door de compacte vulling heeft deze mat een uitstekende schokdemping. Behalve als landingsmat kan de mat ook uitstekend gebruikt worden als extra veiligheid bij doorrollen of bij situaties dicht bij andere toestellen of een muur. Ingeklapt heeft de mat een afmeting van 300x200x40 cm. De lengte van de uitklapbare delen is 200 en 100 cm. De mat is uitgevoerd met een zware Bisonyl hoes en voorzien van handgrepen rondom. Gewicht: 90 kg.Brandklasse M2Code 1572500 2.200,00

  NIEUW

 • 38 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  Sandwich 8 cm Sandwich 6 cm Polypres PE-schuimGewicht/m3 65 kg 85 kg 140 kg 30 kgDempingscofficint Zeer hoog Hoog Gemiddeld LaagStabiliteit Hoog Hoog Gemiddeld HoogVlakheid Hoog Hoog Hoog LaagLevensduur Zeer hoog Hoog Gemiddeld Laag

  DE 'HANDY GRIPS'2 handgrepen/ontluchtingsventielen die het dra-gen van de mat eenvoudig maken. Geen onveilige lussen of grepen aan de zijkant van de mat.

  DE RICHTLOPERNaadloos in de bovenzijde verwerkt. Zonder stiknaden.

  DE HOEKENAlle 8 hoeken zijn voorzien van lederen ver-sterkingsstukken.

  DE BODEMSlijtvast antislip materiaal. Doorlopend in de zijkant van de mat.

  DE KOPPELBAARHEIDKoppelbaar aan de kopse kanten door middel van JF-koppelsysteem aan de onderkant van de mat. Basic mat ook leverbaar als niet-koppelbaar en aan 4 zijden koppelbaar, voor het creren van een vlak, egaal, unikleurig vlak.

  JF-BISONYL, BRANDKLASSE M2 Het materiaal is brandwerend gemaakt om brandrisicos in de zaal te

  verminderen. Het JF-Bisonyl is getest op brandwerendheid volgens de EU-richtlijn;

  resultaat: brandklasse M2. Het draagweefsel is versterkt door een aangepaste opbouw van de

  weefdraden. Scheur- en treksterkte zijn verhoogd door sterker draagweefsel. Het oppervlaktemateriaal is aangepast om het nog huidvriendelijker te

  maken. Gesloten porin, hyginisch en afwasbaar.

  JF-SANDWICHVULLINGJF-sandwichvulling met hoge krachtafbouw. Polypress/polyethyleen combinatie. Ontwikkeld op basis van de ervaringen met landingsmat-ten in het turnen.

  turnmatten Bisonyl

 • 39prijzen exclusief BTW

  turnmatten Bisonyl Super 8 mat

  EIGENSCHAPPEN JF-SUPER 8 TURNMAT Afmetingen 150x100x8 cm en 200x100x8cm. Bovenzijde brandwerend JF-Bisonyl brandklasse

  M2. Onderzijde slijtvast en stroef antislip materiaal

  dat in de zijkant doorloopt. 2 handgrepen/ontluchtingsventielen in de bo-

  dem. Naadloos in het materiaal verwerkte richtloper. 2-zijdig koppelbaar. 8 leren hoeken, zowel 4 op de bovenzijde als

  4op de onderzijde. JF-sandwichvulling met een ongekend hoge

  piekkrachtafbouw en stabiliteit. Bijzonder huidvriendelijk JF-Bisonyl. Hyginische en volledig afwasbare hoes met

  hoge trek- en scheursterkte. Soepel en stabiel.

  DE VOORDELEN VAN DE JF-SUPER 8 TURNMAT

  VEILIGER VALLEN Geleidelijke afbouw van piekkrachten bij het

  landen. Minder kans op blessures met name in de

  gewrichten. Een veiliger gevoel voor het kind, dus sneller

  leren. Ook een minder goed uitgevoerde val of lan-

  ding wordt opgevangen door deze mat.

  EEN VEILIGERE ZAAL De JF-Super 8 mat met JF-Bisonyl heeft

  brandklasse M2. Het draagweefsel is versterkt door een aan-

  gepaste opbouw van de weefdraden. Het oppervlaktemateriaal is aangepast om

  het huidvriendelijker te maken. Het materiaal is brandwerend gemaakt om

  brandrisicos in de zaal te verminderen.

  MEER VERTROUWEN Stevige tussenlaag omringd met hoog dem-

  pend schuim boven en onder. Vergroot de stabiliteit. Verhoogt het comfort, het gevoel van zacht

  zijn. Zorgt voor een volledig vlakke mat die niet

  schuift bij het landen.

 • 40 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  turnmatten

  JF-SUPER 8 TURNMATTEN BISONYLAfmeting 150x100x8 cm of 200x100x8 cmVulling JF-sandwich Super 8Koppelbaar 2 zijdenHandgrepen 2 handy grips in bodemHoeken 8 lederen versterkingsstukken op de hoekenBrandklasse M2

  Leveringsprogramma JF-Super 8 turnmatten

  Code productomschrijving vulling koppelbaar gewicht prijs

  1570142 150x100x8 cm JF-sandwich 2 zijden 11 kg 308,00

  1571142 200x100x8 cm JF-sandwich 2 zijden 15 kg 388,00

  MENTOR TURNMATTEN BISONYLAfmeting 150x100x6 cm of 200x100x6 cmVulling Polypres, PE-schuim of JF-sandwichKoppelbaar 2 zijdenHandgrepen 2 handy grips in bodemHoeken 8 lederen versterkingsstukken op de hoekenBrandklasse M2

  Leveringsprogramma Mentor turnmatten

  Code productomschrijving vulling koppelbaar gewicht prijs

  1570042 150x100x6 cm JF-sandwich 2 zijden 10 kg 275,00

  1570041 150x100x6 cm Polypres 2 zijden 15 kg 265,00

  1571042 200x100x6 cm JF-sandwich 2 zijden 13 kg 345,00

  1570040 150x100x6 cm PE-schuim 2 zijden 5 kg 265,00

  1571040 200x100x6 cm PE-schuim 2 zijden 7 kg 315,00

  NIEUW

 • 41prijzen exclusief BTW

  turnmatten turnmatten

  BASIC TURNMATTEN BISONYLAfmeting 150x100x6 cm of 200x100x6 cmVulling Polypres, PE-schuim of JF-sandwichKoppelbaar 0, 2 of 4 zijdenHandgrepen 2 handy grips in bodemBrandklasse M2

  Leveringsprogramma Basic turnmatten

  Code productomschrijving vulling koppelbaar gewicht prijs

  1570001 150x100x6 cm Polypres neen 15 kg 215,00

  1570011 150x100x6 cm Polypres 2 zijden 15 kg 245,00

  1570012 150x100x6 cm JF-sandwich 2 zijden 10 kg 265,00

  1571022 200x100x6 cm JF-sandwich 4 zijden 13 kg 355,00

  1570010 150x100x6 cm PE-schuim 2 zijden 5 kg 245,00

  1570020 150x100x6 cm PE-schuim 4 zijden 5 kg 255,00

  1571010 200x100x6 cm PE-schuim 2 zijden 7 kg 295,00

  1571020 200x100x6 cm PE-schuim 4 zijden 7 kg 325,00

  CANVAS TURNMATTENAfmeting 150x100x6 of 200x100x6 cm Vulling Polypres, PE-schuim of JF-sandwich Koppelbaar 2 zijden Handgrepen 2 handy grips in bodemLederen hoeken Op bodemzijde en bovendek

  Leveringsprogramma canvas turnmatten

  Code productomschrijving vulling koppelbaar gewicht prijs

  1570242 150x100x6 cm JF-sandwich 2 zijden 10 kg 325,00

  1570241 150x100x6 cm Polypres 2 zijden 15 kg 315,00

  1570240 150x100x6 cm PE-schuim 2 zijden 5 kg 315,00

  1571242 200x100x6 cm JF-sandwich 2 zijden 13 kg 375,00

  NIEUW

 • 42 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  lange matten

  WAGEN VOOR LANGE MAT Wiegmodel, bestaande uit een vaste, gebogen beugel in ronde buis en voorzien van 4 zwenk-wielen 50 mm. Eenvoudige opberging middels het kantelen van de mat op de wagen. Het for-maat van deze wagen inclusief lange mat is 120 cm lang, 81 cm breed.Code 1522074 308,00

  WAGEN VOOR LANGE MAT Transportwagen met neerklapbare beugel. Deze is gemakkelijk verplaatsbaar door middel van 2bokwielen 160 mm en 2 zwenkwielen 125 mm. Door het neerklappen van de beu-gel worden de wielen automatisch geblok-keerd. De lange mat kan dan gemakkelijk op de wagen worden gerold. Het formaat van deze wagen inclusief lange mat is 110 cm lang, 120cm breed.Code 1522064 492,00

  LANGE MATTEN CANVASDe canvas lange matten zijn sterk, soepel en gemakkelijk op te rollen. Daarvoor zorgt de constructie met 16 cm brede dwarscellen. Het grijze antislip materiaal van de bodem loopt door in de zijkanten, die zijn afgewerkt met een gele nylon bies. Afmeting 600x120 of 1000x120 cm Vulling JF-sandwich en PE-schuimKoppelbaar Ja (alleen 600 cm versie)

  Leveringsprogramma canvas lange matten

  Code productomschrijving vulling koppelbaar gewicht prijs

  1573031 600x120x4 cm JF-sandwich 2 zijden 40 kg 1.325,00

  1573021 1000x120x4 cm JF-sandwich nee 67 kg 2.150,00

  MENTOR LANGE MATTEN BISONYLDe Mentor lange matten zijn sterk, soepel en gemakkelijk op te rollen. Daarvoor zorgt de constructie met 16 cm brede dwarscellen. Het grijze antislip materiaal van de bodem loopt door in de zijkanten, die zijn afgewerkt met een gele nylon bies. Afmeting 600x120 of 1000x120 cm Vulling JF-sandwich en PE-schuimKoppelbaar Ja (alleen 600 cm versie)Brandklasse M2

  Leveringsprogramma Mentor lange matten

  Code productomschrijving vulling koppelbaar gewicht prijs

  1573011 600x120x4 cm JF-sandwich 2 zijden 40 kg 1.225,00

  1573001 1000x120x4 cm JF-sandwich nee 67 kg 2.025,00

  1573010 600x120x4 cm PE-schuim 2 zijden 26 kg 1.005,00

  1573000 1000x120x4 cm PE-schuim nee 43 kg 1.835,00

  NIEUW

 • 43prijzen exclusief BTW

  lange matten mattenwagens

  MATTENWAGEN VERTICAAL Metalen frame met multiplex bodem, 4 zware, hoogwaardig rubberen zwenkwielen, 160mm en 44 mm breed, om vloerbescha-diging en streepvorming te voorkomen. Geschikt voor de staande berging van 8 turn-matten of 6 matten van 8 cm dik en voor de opberging van andere materialen zoals bijv. op-bergkisten tussen de staanders. Het formaat van deze wagen inclusief 8 turnmatten is 150cm lang, 100 cm breed.Code 1522124 565,00

  Mattenwagen, identiek aan 1522124, echter inclusief gele kunststof bak voor de opberging van onder andere hockeysticks, oefenstokken, partijlintjes etc.Code 1522128 695,00

  OPBERGKIST Afmeting (lxbxh) 60x40x22 cm. Kunststof kist inclusief deksel, voor het opbergen van klein materiaal en ook geschikt voor gebruik in de afsluitbare JF-ballenwagens 1522154 en 1522098.Code 2201900 44,00

  Met 4 zwenkwielen

  MATTENWAGEN HORIZONTAAL Vernieuwde mattenwagen 200x100 cm met 2ergonomisch vormgegeven beugels en 4hoog-waardig rubberen zwenkwielen, 160mm en 44mm breed. Voorzien van een extra zwaar onderframe. Zelfs volbeladen laat deze wagen zich door 2 personen gemakkelijk manoeuvre-ren, k in kleine ruimtes. Deze wagen is ge-schikt voor de opslag en het transport van 15 turnmatten, 11 matten van 8 cm dik of 18judomatten.Code 1522184 610,00

  MATTENWAGEN HORIZONTAAL Vernieuwde mattenwagen 150x100 cm met een ergonomisch vormgegeven beugel en een multiplex bodem. De 4 hoogwaardig rubberen wielen, 160 mm en 44 mm breed, waarvan 2 zwenkwielen aan de beugelzijde, sluiten streepvorming op de vloer uit. Deze wagen is geschikt voor de opslag en het transport van turn- en judomatten.Code 1522174 495,00

  Vernieuwde mattenwagen 200x100 cm. Qua uitvoering en toepassingsmogelijkheden gelijk aan de 150x100 cm versie, echter voorzien van een extra zwaar onderframe. Deze wagen is geschikt voor de opslag en het transport van 15 turnmatten, 11 matten van 8 cm dik of 18 judomatten. (Niet afgebeeld)Code 1522178 570,00

  WAGEN VOOR LANDINGSMATTEN Zeer stabiele transportwagen, bestaande uit een metalen frame met multiplex bodem en 4 dub-bele zwenkwielen 75 mm. Voor het transport en de opberging van 2 landingsmatten en 2mini-trampo-lines of 4 springplanken (achter de hand-greepbeugel). Door de schuine stand van de bo-dem staan de matten zeer stabiel en is een bevestigingsriem overbodig. Totale hoogte inclu-sief landingsmat bedraagt 225 cm. Lengte 300cm, breedte 90 cm.Code 1522134 700,00

 • 44 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  springplanken

  EIGENSCHAPPEN

  SPRINGPLANK BEKLEEDGebruikersgroep Leeftijd 10-14 jaarSpringervaring BeperktGewichtsklasse Tot 80 kgKenmerk Beklede Reuther-basisplankAfmeting 120x60x14 cmBovenbladdikte 13 mmCode 1411764 357,00

  SPRINGPLANK JUNIORGebruikersgroep Leeftijd 6-12 jaarSpringervaring BasisGewichtsklasse Tot 40 kgKenmerk BasisonderwijsAfmeting 120x60x21 cmBovenbladdikte 12 mmCode 1411758 403,00

  SPRINGPLANK MINIGebruikersgroep Leeftijd 4-8 jaarSpringervaring GeenGewichtsklasse Tot 40 kgKenmerk Voor de allerkleinstenAfmeting 100x55x21 cmBovenbladdikte 12 mmCode 1411754 385,00

  Stabiele duurzame houten planken. Gebogen houten bovenblad. Gebogen houten onderveer. Houten tussenveer. Voorspanning op maat. Goede demping en duidelijke centerspot. Grote rubberen vloerbeschermers.

  Geschikt voor sprongen met weinig voor-waartse snelheid.

  Goed verend bij een lang impulsmoment. Voor elk vaardigheidsniveau een plank. Bewezen duurzaam. Original Reuther.

 • 45prijzen exclusief BTW

  springplanken springplanken

  SPRINGPLANK BUDAPESTGebruikersgroep Basisschool, VO en turnenSpringervaring Beperkt gevorderdGewichtsklasse Tot 95 kgKenmerk Allround plank met zeer goede eigenschappenAfmeting 120x60x21 cmBovenbladdikte 15,2 mmCode 1411774 525,00

  SPRINGPLANK STRASBOURGGebruikersgroep Leeftijd 10-14 jaarSpringervaring RuimGewichtsklasse Tot 80 kgKenmerk Grotere veerkracht Reuther-plankAfmeting 120x60x21 cmBovenbladdikte 14 mmCode 1411768 432,00

  SPRINGPLANK CLIOGebruikersgroep Basisschool, VO onderbouwSpringervaring Beperkt gevorderdGewichtsklasse Tot 75 kgKenmerk Schoolspringplank met het uiterlijk van de wedstrijd springplankenAfmeting 120x60x21 cmBovenblad 15,2 mm, hout Verrolinrichting los meegeleverdCode 1411778 525,00

  SPRINGPLANK FUGA JUNIORGebruikersgroep Basisschool, methodisch trainen turnenSpringervaring Beperkt, gebruiken onder leiding van een springbegeleiderGewichtsklasse Tot 40 kgKenmerk Hoge plank, alternatief voor 2 planken op elkaarAfmeting 120x60x33 cmBovenblad 10 mm, carbonfiber sandwich Verrolinrichting los meegeleverdCode 1411784 535,00

  SPRINGPLANK PLANKOLINEGebruikersgroep Basisschool, methodisch trainen turnenSpringervaring Beperkt, gebruiken onder leiding van een springbegeleiderGewichtsklasse Tot 60 kgKenmerk Lage belasting op gewrichten, spring- techniek van springplankAfmeting 120x60x27-37 cm (ver stelbare hoogte)Bovenblad Verend springdoekCode 1411331 800,00

  Ontwikkeld samen met topjeugdtrainers

 • 46 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  springplanken

  Gebogen bovenblad. Carbonfiber sandwich blad met een zeer lage massa. Chroom silicium conische veren. Afneembare transportwielen aan de voorzijde. Voorspanning op het gehele blad. Vrijwel geen energieverlies, onafhankelijk van de plaats van contact. Vrijwel het gehele bovenblad geeft dezelfde rebound. Original Reuther.

  Springplank model Kreon Gold

  Springplank model Iris Silver

  Springplank model Fuga junior

  Test springplank

  HOOG RENDEMENT CARBONFIBER SANDWICH SPRINGPLANKEN

  Verbeterde versie van de planken, gebruikt op de Olympische Spelen van Athene en Beijing.

  Grote sweet spot maakt de plank vergevingsgezind. Homogene rebound over de hele plank.

 • 47prijzen exclusief BTW

  springplanken springplanken

  FIG-GOEDGEKEURDE WEDSTRIJD SPRINGPLANKEN KREON GOLD EN IRIS SILVER Nieuwe uitvoering met verbeterde dynamiek. Hoge energieoverdracht, razendsnelle impuls. De meest geliefde springplank in het wedstrijdturnen. Met afneembare verrolinrichting.

  SPRINGPLANK KREON GOLD FIGGebruikersgroep Voorwaartse sprongen snelle/zware turnersSpringervaring TopspringersGewichtsklasse 50 - 100 kgKenmerk FIG-certificaat Hard, 8 verenAfmeting 120x60x21 cmBovenblad 10 mm, carbonfiber sandwich Verrolinrichting los meegeleverdCode 1411714 750,00

  Geschikt voor geoefende springers met hoge aanloopsnelheid. Van voortgezet onderwijs leerlingen tot de wereld-elite turnen. Zowel voetafzet als handafzet geven voorspelbare rebound. Razendsnelle impuls bij de snelste springplank binnen 0,06 seconden

  contacttijd. De springplanken van de Olympische Spelen in Athene en Beijing.

  SPRINGPLANK IRIS SILVER FIGGebruikersgroep Dames en achterwaartse sprongen herenSpringervaring Geoefende springersGewichtsklasse 40 - 75 kgKenmerk FIG-certificaat Zacht, 5 verenAfmeting 120x60x21 cmBovenblad 10 mm, carbonfiber sandwich Verrolinrichting los meegeleverdCode 1411704 675,00

  NIEUW

  NIEUW

 • 48 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  trampolines

  ONDERDELEN MINITRAMPOLINE Onderdelen zijn niet afgebeeld.Code 1411030 Springdoek 60x60 cm 168,00

  Code 1411040 Beschermpad voor minitrampoline 231,00

  Code 1495201 Kabel voor bevestiging pad 12,40

  Code 1411110 Poot-/vloerbeschermer 19,10

  Code 1411090 Stalen veer 8,75

  OPEN-EIND MINITRAMPOLINES Geen metalen frame aan de kopse kanten,

  120x120 cm. Voor sprongen met grotere aanloopsnelheid. Voor voortgezet onderwijs en verenigingen. Springdoek 13 mm gevlochten band, 70x60 cm. 32 stalen veren met dubbele padding. Samenklapbaar en in hoogte verstelbaar. Klassiek: gewicht 38,5 kg. School: gewicht 36 kg met minder verstel-

  mogelijkheden.

  Code 1411010 Klassiek model 775,00

  Code 1411011 Schoolmodel 720,00

  Verrolinrichting voor 1411010 en 1411011.Code 1411015 43,50

  JF-TRAMPOLINE Minitrampoline voor school en vereniging. Verzinkt metalen frame 115x115 cm. Hoogteverstelling voor 30-39 cm (JF turn-

  bank hoogte). Hoogteverstelling achter 39-53 cm. Mogelijkheid horizontaal gebruik op 39 cm. Doek, geweven nylon 60x60 cm. Rubber vloerbeschermers en verrolinrichting. Orintatielijn over de padding. Stevige padding van afwasbaar JF-Bisonyl. Samenklapbaar en eenvoudig op te bergen.Code 1411811 510,00

  MINITRAMPOLINE Minitrampoline voor school en vereniging. Verzinkt metalen frame 112x112 cm. Hoogteverstelling achter 39-53 cm. Doek, geweven nylon, 60x60 cm. Rubber vloerbeschermers. Blauwe padding. Samenklapbaar.Code 1411020 535,00

  MINITRAMPOLINE SUPER Constructie gelijk aan de 1411020. Framemaat 125x125 cm. Springdoek 70x70 cm.Code 1411025 625,00

 • 49prijzen exclusief BTW

  trampolines trampoline en trapezodes

  DUIKELSTANG, HOUT Met leder beklede ophanghaken.

  Veiligheidssluiting.

  Lengte 150 cm, 4 cm.

  Code 1490204 224,00

  DE EIGENSCHAPPEN Eenvoudig hanteerbaar.

  Zeer open voor meer vertrouwen.

  Eenvoudig te stapelen, bergruimte besparend.

  Te combineren met alle JF-attributen als banken,

  glijbanen en combiframes.

  5 van de zijden te gebruiken als grondoppervlak.

  TRAPEZODE, VIERKANT Code 1420154 546,00

  TRAPEZODE, KASTMODEL Code 1420104 588,00

  DE KENMERKEN Dikwandige stalen buizen met hoge stijfheid.

  Rubberbeschermers op alle zijden.

  Inclusief berken dekplank.

  Hoogte 110 cm.

  Vierkante bovenzijde 60x60 cm, grondoppervlak

  120x120 cm.

  Kastmodel bovenzijde 120x60 cm, grondoppervlak

  180x120 cm.

  JF-SCHOOLTRAMPOLINE Trampoline ontwikkeld voor school en vereni-

  gingsgebruik. Verzinkt metalen frame met stevige pad-

  ding, 200x150 cm. Hoogte 60 cm (2 landingsmatten op elkaar). 60 duurzame trampolineveren. Volledig geweven doek van 100x150 cm. Opklapbare poten voor eenvoudig opbergen

  (200x150x10 cm). Inclusief verrolinrichting voor eenvoudige

  verplaatsing. Gewicht 58 kg. Geschikt voor recreatief gebruik onder be-

  geleiding.Code 1411854 1.810,00

  NIEUW

  DUIKELSTANG

  Duikelstang, metaal Lengte 190 cm. Voorzien van met leder be-klede ophanghaken met veilige klemsluiting.Code 1421004 227,00

 • 50 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  Demodag op de ALO Eindhoven door Marc van Swieten en zijn team

  freerunning

  EIGENSCHAPPEN FREERUNNERKASTEN OP EEN RIJ Stabiele basis door het grote oppervlak. Duurzame antislip platen vastgezet in houten hoekklossen. Stevige verrolinrichting. Inhaakopeningen voor de accessoires. Bovendek met overhang voor goede vingergrip. 2 m kast uitgevoerd met uitschuifbare stabilisatoren met rubberen

  voet. Combineerbaar met de JF-Multikast.

  SPRINGKASTEN EN ACCESSOIRES VOOR INDOOR FREERUNNINGFreerunning is de laatste jaren sterk in opkomst. Bij deze acrobatische manier van bewegen draait het om het snel en vloeiend nemen van hindernissen. Om de sport indoor zo veilig mogelijk te beoefenen heeft Janssen-Fritsen het assortiment uitgebreid met twee springkasten. In combina-tie met speciale accessoires en diverse soorten matten kunnen daarmee allerlei oefensituaties worden gecreerd. De speciaal voor freerunning ontwikkelde accessoires kunnen ook gecombi-neerd worden met de JF-Multikast.

  Door te variren met verschillende lengtes en hoogtes zijn allerlei opstellingen mogelijk. Deze staan het hele jaar door garant voor uitdaging en spelplezier. Daarbij is uiteraard ook gedacht aan de veiligheid van de sporters. Dit komt onder meer tot uiting in materiaalkeuze en vormgeving.

  NIEUW

  NIEUW

  Kijk ook naar de film op ons Youtube-kanaal

 • 51prijzen exclusief BTW

  freerunning

  FREERUNNER KAST 2M Uitdagend en gemaakt voor freerunning. 2 m hoog. Basis 122x80 cm. Top 92x81 cm. Uitschuifbare stabilisatoren met rubber voeten. 20 inhaakopeningen met inwendige versteviging. Overlappend bovendek met vingergrip. Slipvaste stevige houten panelen in houten hoek-

  klossen. Met stevige verrolinrichting.Code 1408310 2.150,00

  Vrijwel onbeperkte combinatiemogelijkheden

  freerunning

  FREERUNNER KAST 1M Uitdagend en gemaakt voor freerunning. 1 m hoog. Basis 122x80 cm. Top 92x81 cm. 8 inhaakopeningen met inwendige verstevi-

  ging. Overlappend bovendek met vingergrip. Slipvaste stevige houten panelen in houten

  hoekklossen. Met stevige verrolinrichting.Code 1408300 1.350,00

  NIEUW

  NIEUW

  Kijk voor accessoires, zoals verbindingsstangen en -balken, standaard,extra dikke landingsmatten en gymblokken,

  of voor meer algemene informatie op onze website.

 • 52 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  DE EIGENSCHAPPEN Veilig te gebruiken in elke zaal. Voor elk kind de juiste hoogte. Veilige koppeling van attributen. Veel accessoires verkrijgbaar. Zeer veilige sluiting.

  Handbediende

  plafondunits

  DE KENMERKEN Prettig koord met snelsluiting. Attributen snel en veilig verwisselbaar. Vraagt nauwelijks ruimte in de zaal. Maakt veel uitdagende opstelingen mogelijk.

  TRAPEZESTOK Inhaakbeugels voor turnringen. Met bescherming en drukverdeling. Gelaagd hout in metalen sluitbussen. Te gebruiken in alle JF-ringen. Breedte 75 cm.Code 1278824 154,00

  ROLBANK Een nieuw uitdagend kunststof toestel voor

  de kleintjes. Te gebruiken als ronde boomstam waarin

  men kan klimmen. In te haken in een plafondunit of Klimeiland. De twee losse delen zijn te gebruiken als zit-

  bank. 4 kunststof voeten maken de bank stabiel. Makkelijk te hanteren door zijn lage gewicht. Afmeting 215x40 cm, gewicht 2x12,5 kg. Inclusief 4 poten en 2 klittenbandstroken.Code 1495310 395,00

  Vraag onze verkoopafdeling naar de mogelijkheden bij u in de zaal.

  RING MET KORTE BAND VOOR PLAFONDUNIT Ring met korte band voor plafondunit. Driehoeksophanging voor plafondunit. Korte onderhoudsvrije banden, lengte

  20cm. Gelaagde houten turnring, 23,6 cm.Code 4105570 per stuk 81,20

  plafondunitsattributen

  NIEUW

  NIEUW

 • 53prijzen exclusief BTW

  plafondunitsattributen

  ZITSCHOTEL HOUT Stevige houten zitschotel geschikt voor zowel

  eindloze touwen als voor klimtouwen met een le-

  deren sok. De constructie van deze zitschotel

  maakt knopen van het touw onnodig en voorkomt

  daarmee overmatige slijtage van uw touwen.

  Code 1210030 89,00

  UITDAGENDE INNOVATIE: DE POGI Geschikt voor klimmen, klauteren en balanceren. Ideaal voor het verkrijgen van zelfvertrouwen. Veel gebruikt voor zeer drukke kinderen. Bevestiging aan plafondunit en een vloerhaak.

  (niet inbegrepen) Stalen frame bekleed met canvas. Met elastisch koord onder.Code 1543000 438,00

  Voor de Pogi is modelbescherming verkregen.

  KOPROLHULP Speelse mat die bij uitstek geschikt is om de koprol te leren. Afmeting 150x100x3 cm.Code 1550580 185,00

  plafondunitsattributen

  NIEUW

 • 54 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  Het gamma van uitdagende JF-toestellen die alleen of in combinatie met elkaar uitdagende en veilige bewegingsvormen en circuits vormen. Eenvoudig op te bergen, makkelijk verplaatsbaar en met een keur aan mogelijkheden om de allerkleinsten verantwoord te laten bewegen.Kijk op alle Just For kids paginas voor nieuwe inspiratie voor uw bewegingslessen.

  KENMERKEN Compact opbergen. Eenvoudig verrolbaar. Alles past in elkaar. Los en in elke willekeurige combinatie te

  gebruiken. Met weinig ruimte toch een circuit bouwen. Matten en attributen die bij elkaar passen.

 • 55prijzen exclusief BTW

  MATTENBOX VERROLBAAR De verrolbare mattenbox bestaat uit een ste-vige bodemplaat die bekleed is met een zachte vulling en voorzien van 4 zwenkwielen. De zij-kanten van de mattenbox, die ook gebruikt kunnen worden als matten, hebben een stevige en toch zacht aanvoelende vulling met een huidvriendelijke en hyginische hoes. De mat-ten zijn koppelbaar d.m.v. klittenbandstroken. De mattenbox is volledig gevuld met diverse spelvormen vervaardigd uit hetzelfde materi-aal. Het geheel kan zeer efficint en compact worden opgeborgen waardoor de onderdelen niet in uw speellokaal rondslingeren. De complete mattenbox bestaat uit: 1 zachte bodemplaat (lxb) 110x110 cm, met

  4zwenkwielen. 4 zachte matten, tevens zijkanten (lxbxh)

  100x80x10 cm. 2 speelbogen halve cirkel (lxbxh) 80x30x30 cm. 3 speelbalken (lxbxh) 80x30x30 cm. 2 speelblokken hoek (lxbxh) 60x60x30 cm. 2 speelblokken trapezium. 2 speelblokken halve maan (lxbxh)

  60x30x15 cm. 1 dobbelsteen foam (lxbxh) 30x30x30 cm. 1 set koppelstrips.Code 1555915 1.850,00

  MATTENBOX VERROLBAAR

  Alles kan zeer compact opgeborgen worden.

  NIEUW

  Kijk voor ideen over het gebruik van de Tipu naar het filmpje op onze website.

  TIPU Een grappig krukje dat vrijwel onverwoestbaar is. Makkelijk te hanteren, in elkaar te zetten tot een bankje. Hoogte 40 cm, gewicht 3 kg.Verkrijgbaar als set van 6 verschillende kleu-ren of per stuk.Code 1555920 Set 358,00

  En los leverbaarCode 4140824 Roze 68,50

  Code 4140825 Grijs 68,50

  Code 4140826 Oranje 68,50

  Code 4140827 Groen 68,50

  Code 4140828 Geel 68,50

  Code 4140829 Blauw 68,50

 • 56 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  MULTIBOX ONGEVULD Code 1408180 Rood 2.025,00

  Code 1408181 Blauw 2.025,00

  Multibox gevuld

  Ruimschoots gevuld met methodisch lesmate-riaal.Code 1408185 Rood 2.675,00

  Code 1408186 Blauw 2.675,00

  MULTIBOX

  De box zelf is een stevige kast met opstap, lade en verrolinrichting.

  Vast op de grond is het een basis voor uit dagend spelplezier.

  TV-certified.

  De gevulde Multibox bevat:Aantal Artikelnaam7 Vliegende vis groen7 Vliegende vis geel8 Vliegende vis rood8 Vliegende vis blauw10 Frisbee rubber blauw10 Frisbee rubber rood10 Frisbee rubber geel3 Active rings set 10 stuks30 Shaker Tube2 Multiform set soft forms1 Ballenpomp voor grote volumes4 Oball 19 cm1 Luchtkubus 120 cm1 Luchtbal 120 cm3 Werpbox 350x450 cm30 Coxi-Bola voor 1 speler1 Ballon tunnel, opblaasbaar15 Mikido4 Catch loop4 Groepselastiek15 Partijvest oranje kinderen 4-6 jaar15 Partijvest geel kinderen 4-6 jaar1 Lesmap

  AfmetingenBasis 108x80 cmHoogte 107 cmDek 89x80 cmHoogte opstaplade 53 cmBreedte opstaplade 59 cm

  Multibox

 • 57prijzen exclusief BTW

  2 koppelbuizen kort zijn nodig voor het gebruik van 1 tussendek.

  ACCESSOIRES MULTIBOX

  1. Tussendek Multibox

  Met klemrubbers voor bevestiging op de kop-pelbuizen. Afmeting 78x58 cm.Code 1408160 243,00

  2. Extra accessoirebeugel Inhaakbeugel voor tal van attributen, banken, etc.Code 1408158 134,00

  3. Koppelbuizen Voor het koppelen van 2 Multiboxen en het plaatsen van 1 of 2 tussendekken. Passen in de afsluitbare openingen op de kopse zijde van de Multibox.

  Koppelbuis lang, voor 2 tussendekken.Code 4170600 Per stuk 55,00

  Koppelbuis kort, voor 1 tussendek.Code 4170590 Per stuk 34,00

  Multibox

  NIEUW

 • 58 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  KLIMEILAND Eenvoudig en compact op te bergen. Verrolbaar. Stabiel uit te klappen. Inclusief 2 opklapbare matten. 3 vleugels van elk 3 vakken van 59 cm breed. 1 hoofdrek van 216 hoog. 2 zijvleugels van 125 cm hoog. Ingeklapt 216x96x227 cm. TV-certified.Code 1555534 3.880,00

  Kijk op de volgende bladzijden voor ideen over het gebruik van het Klimeiland.

  Of kijk op onze webite of YouTube naar een speellokaal in 3 minuten.

  Klimeiland

 • 12

  3

  4

  1

  2

  3

  59prijzen exclusief BTW

  Klimeiland

  Opbergbeugel voor toebehoren Voor de ophanging van minimaal 4 en maximaal 8 attributen, e.e.a. afhankelijk van hun respec-tievelijke breedte (zaalhoogte > 3,25 m).Code 1555224 114,00

  Opbergbeugel horizontaalVoor toebehoren wanneer de zaalhoogte be-perkt is. Per set van 2. (Niet afgebeeld)Code 1555228 232,00

  ESSENHOUTEN JUST FOR KIDS ACCESSOIRES

  KLEUTERBANKJE Code 1005059 Lengte 250 cm 357,00

  Code 1005058 Lengte 290 cm 367,00

  EVENWICHTSBALKJE Te plaatsen tussen de poten van een omge-keerd kleuterbankje van 250 cm lengte.Ook los te gebruiken, lengte 220 cm.Code 1005056 212,00

  1. Zigzag ladder hout

  Lengte 300 cm, 36 cm breed. Stabiele stijl met 16 sporten.Code 1495264 401,00

  2. Glijbaan

  Met opstaande randen, 250 cm lang. De glij-goot is 34 cm breed.Code 1495254 360,00

  3. Kippenladder hout

  Met 10 trapjes. Lengte 300 cm, 24 cm breed.Code 1495270 331,00

  4. Bankblad

  Zelfklemmende klampen in het midden en de uiteinden.Te gebruiken als plank, bank, wip etc.3 cm dik, 300 cm lang en 24 cm breed.Code 1490930 307,00

  NIEUW

 • 60 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  SPRINGDEKKEN Beklede multiplex planken met een blijvend veerkrachtige vulling, voorzien van koppelrub-bers voor bevestiging op de combiframes. Zeer geschikt om springkastjes te vormen.

  DEKPLANKEN HOUT Multiplex planken voorzien van koppelrubbers voor bevestiging op de combiframes. Zeer ge-schikt om springkastjes te vormen.

  Voor kort frame Code 1409260 181,00

  Voor lange frames

  Code 1409280 284,00

  Voor kort frame Code 1409250 123,00

  Voor lange frames

  Code 1409270 170,00

  combiframes

  COMBIFRAME 4-IN-1 De set bestaat uit 2 taps toelopende stalen frames, een ronde berkenhouten dekplank en 7 koppelbare matten. De matten passen rond het combiframe 4-in-1 en kunnen compact in de frames opgeborgen worden. De frames zijn 42 cm hoog en de breedte varieert van 57 tot 90cm. Voorzien van stapelrubbers en klittenbandstroken. Gestapeld bedraagt de hoogte ca. 85 cm. Kan samen gebruikt worden met andere JF-combiframes. Code 1409294 Per set 1.080,00

 • Speelmatjes vindt u op pagina 68

  61prijzen exclusief BTW

  DE FRAMESDe combiframes zijn vervaardigd uit sterke, dunwandige, metalen buizen 35x1,5 mm die ook bij ruw gebruik niet verbuigen of vervormen. Op alle plaatsen van het frame kunnen materialen zoals bankbladen, ladders, glijbanen etc. worden ingehaakt. De frames zijn aan de onderzijde voorzien van geprofileerde rubberen voeten die voor een uiterst stabiele opstelling of stapeling zorgen en te-vens dienen als vloerbescherming. De frames worden onwrikbaar aan elkaar gekoppeld door een klittenbandsluiting.

  Combiframe piramidaal Lengte 130 cm, breedte 80/57 cm, hoogte 74cm. Gewicht 18 kg.Code 1409244 564,00

  Combiframe laag/lang Lengte 130 cm, breedte 57 cm, hoogte 44cm. Gewicht 13 kg.Code 1409204 409,00

  combiframes

  Combiframe laag/kort Lengte 57 cm, breedte 57 cm, hoogte 44 cm. Gewicht 6 kg.Code 1409214 295,00

  KANTELBOK Driezijdig te gebruiken kantelbokje met vloerbe-schermers. Hoogtevertselling op 30, 35 en 40 cm.Code 1490164 109,00

 • 62 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  kinderkast Jumper

  NIEUW

  Inhaakopeningen, koppelopeningen en verrol-inrichting zijn allemaal identiek aan de JF-Multikast.

  DE KINDERKAST JUMPER IS EEN GEHEEL NIEUWE JF-ONTWIKKELINGDe Jumper is kleiner en lager dan een JF-Multikast, speciaal bedoeld als springkast voor de kleintjes. De jumper is voorzien van een stevige ingebouwde verrolinrichting.

  JUMPER Even veelzijdig als een JF-Multikast TV-certified De basis met een stevige ingebouwde verrolinrichting Lengte 79 cm, breedte 72 cm en hoogte 45 cm. De 2 tussendelen zijn 15 cm hoog. Bovendek van eerste kwaliteit lederCode 1408254 1.295,00

 • Speelmatjes vindt u op pagina 68Accessoires Just For kids

  op pagina 59 en 64

  63prijzen exclusief BTW

  Los tussendeel Jumper Code 2203735 259,00

  Lederen bovendek Jumper Code 2203740 518,00

  kinderkast Jumper

  KOPPELBUIS Koppelbuis langCode 4170600 Per stuk 55,00

 • 64 voor de meest actuele prijzen en overige condities zie de website

  Zwiepplank Grote vering. Met inhaakbeugel en klampen,300 cm lang en 24 cm breed.Code 1495320 289,00

  Houten ladder, breed model Met 8 sporten, 68 cm breed 300 cm lang.Voor bevestiging aan klimramen.Code 1495164 377,00

  Evenwichtsbalkje En bolle en n vlakke zijde, 300 cm lang.Voorzien van koppelstukken om de balk stevig aan een combiframe te koppelen.Code 1490364 316,00

  Just For kids accessoires

  Houten ladder, smal model Met 13 sporten, 44 cm breed 300 cm lang.Code 1495174 407,00

  DUIKELSTANG

  Duikelstang, metaal Lengte 190 cm. Voorzien van met leder be-klede ophanghaken met veilige klemsluiting.Code 1421004 227,00

  Duikelstang, houten uitvoering Lengte 150 cm, voorzien van met leder bekle-de ophanghaken met veiligheidssluiting. Code 1490204 224,00

 • 65prijzen exclusief BTW