Castaar maart - april

Click here to load reader

download Castaar maart - april

of 4

 • date post

  22-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  217
 • download

  3

Embed Size (px)

description

Castaar maart - april

Transcript of Castaar maart - april

 • Personeelsblad van de CAS groep, voor intern gebruik. V.U.: Jan Van Roie Maart en april 2012

  De Garde blijft niet bij de pakken zitten

  De Oudaan, in het hart van de stad, is het zenuwcentrum van de lokale politie van Antwerpen. Het team van de Garde zorgt er elke dag voor een gezonde en gevarieerde maaltijd. Spijtig genoeg verhuisde een ge-deelte van de politiemensen begin maart uit de Oudaan, om elders een kantoor te gaan betrekken. Met een

  uitdaging van formaat tot gevolg voor het team van de Garde. In to-taal vertrokken er zon tweehonderd politiemensen, vertelt chef San-dra. Daardoor daalde de omzet en moesten we op zoek naar een nieuw concept. Vanaf april werken we la carte: de personeelsleden van de Oudaan zullen kunnen kiezen uit vijf

  nieuwe schotels. Bovendien maken we vanaf nu ook vijf seizoensgebon-den broodjes om de klanten nog ex-tra aan te spreken. Het is duidelijk: ook al veranderen de omstandighe-den, voor het keukenteam van de Garde is dat geen reden om bij de pakken te blijven zitten. Integen-deel, aldus chef Sandra.

  De castaar

 • Het gasvuur opzetten, kost je meer geldKom.EET is een groot succes bij buurtbewoners

  Kom.EET was vanaf de openingsdag een succes. Getuigen daarvan zijn An-nie, Myriam, Greta en August. Zij komen elke dag, zonder uitzondering, eten bij kom.EET. Het is gemakkelijk, goedkoop en lekker. Wat wil je nog meer? vindt Greta.

  Ik kom elke middag hier eten, zegt An-nie. Want als ik thuis mn gasvuur moet opzetten, kost me dat meer geld (lacht). En hier is alles dagvers. Dat proef je. Ik leer hier ook nieuwe dingen kennen: zo had ik nog nooit waterkerssoep gege-ten. Heerlijk was dat.

  Of look, vult Myriam aan. Dat luste ik ook niet. Maar hier, in kom.EET, heb ik dat leren eten. Die diversiteit aan sma-ken, samen met de excellente service, maken kom.EET dubbel en dik de moei-te waard.

  Broodjes bij den Bell... ...en bij Foyer De Stroming

  Over voordelig gesproken: met n maaltijdcheque kunnen de personeelsleden bij den Bell een volledige maaltijd kopen. Het Broodje Van De Week bestaat uit een broodje, een drank-je en een stuk fruit. Het is zowel om mee te nemen, als om ter plaatse te eten. Op de foto toont Cynthia zon broodje. Zij is van bij het begin bij Bell en neemt een belangrijke rol in de broodjeskeuken op.

  De grote schotel broodjes die Irne in haar handen houdt is maar een fractie van wat er op een dag gemaakt wordt bij Foyer. Vorige week verlieten een keer achthonderd, en nog een keer twaalfhonderd broodjes de keuken van Foyer De Stroming. In het auditorium ernaast wordt immers wel eens heftig gedebatteerd. En dan is een gebalanceerde maaltijd uiteraard noodzakelijk.

  2 De castaar

 • Bakboord levert aan huis

  Bakboord blijft scoren en dat gaat ook in de buurt van het restaurant niet onopgemerkt. Bij dienstencentrum Ter We-len valt het eten van Bakboord zo in de smaak, dat ze vroe-gen om het eten naar hen te brengen. Elke dag vervoeren we zon vierentwintig maaltijden in speciale containers, zegt chef Wim (foto midden), die zes maanden bij Bakboord werkt. Omar en Haidar dragen met plezier hun steentje bij.

  Zaim is de nieuwe klusjesman

  Maarten (foto links) houdt de staat van onze restaurants in het oog en kijkt toe op de kwaliteit ervan. Als er dus wat stuk gaat, heeft hij een betrouwbare klusjesman nodig en die vindt hij in Zaim. Die laatste vervangt Andrej en is sinds eind januari in dienst voor de CAS groep. Dit is een enorm leuke job, vindt Zaim. Ze is afwisselend en geeft me voldoening. Ik hoop dat er voor mij een mooie toekomst is weggelegd bij CAS.

  Permeke krijgt nieuwe kassas

  Panomporn, bij de collegas beter bekend als Bie, gaat binnenkort aan de slag met een nieuwe kassa. Tot zes april krijgt het team van Permeke nog cursussen van HR-medewerkster Greet, en daarna wordt het nieuwe systeem operationeel.

  De castaar 3

 • Zo hier en daar, een tip van

  de Castaar!

  Qua timing om al-les in te soppen, kan geen seizoen de lente kloppen!

  De gemiddelde leeftijd van de CAS-medewerker is 38 en daar-mee wint Kom.EET een ingekader-de foto van het team. De nieuwe opdracht is als volgt: maak een zo origineel mogelijke foto van de groep, met de paaseieren die je op 6 april ontvangt als centraal the-ma. De ploeg met de origineelste foto wint!

  !

  Tekst, fotos en lay-out: mail@dennisvandamme.be

  Mangerie gaat ervoorBij Mangerie Clara lopen de zaken op wieltjes. In het restaurant zelf is de flow veranderd, om de klanten nog sneller ten dienste te kunnen zijn. Er wordt nu een onderscheid gemaakt tussen men-sen die een dagschotel willen en men-sen die enkel iets kleins eten, om wacht-tijden te verminderen.

  Maar ook daarbuiten blijft het team druk in de weer om de beste kwaliteit af te leveren. Het ontbijtbuffet bij hotel Elzenveld wordt letterlijk en figuurlijk door iedereen gesmaakt. Zo fel zelfs, dat de Mangerie ook de catering voor ver-gaderingen en feesten op zich is gaan nemen.

  Kameta (foto) helpt elke dag mee brood-jes maken om naar Elzenveld te brengen. Omdat we zo dichtbij zitten, kunnen we rechtstreeks reageren op de vraag, vertelt chef Jeroen.

  Wedstrijd

  4 De castaar