Case Vogelbescherming

of 8 /8
CASE: Vogelbescherming Nederland

Embed Size (px)

Transcript of Case Vogelbescherming

 • CASE: Vogelbescherming Nederland

 • Vogelbescherming Nederland Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland en wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. Zo dragen we bij aan het behoud van de natuur en aan een leefbare wereld.

 • Vraag Hoe kunnen we via e-mail en sms persoonlijk communiceren met onze leden, genteresseerden, vrijwilligers en overige doelgroepen? In plaats van actiematige campagnes wil de Vogelbescherming een lange relatie aangaan met haar doelgroep.

 • Geboden oplossing Nieuwsbrief opgezet in de stijl van de nieuwe website. Mogelijk gemaakt de nieuwsbrief volledig te

  personaliseren: tot maar liefst 384 varianten! Profielen centraal opgeslagen in het lokale CRM systeem

  van de Vogelbescherming (Aware). Via de website kan iedere profieleigenaar (een groot deel

  van) zijn of haar gegevens inzien en bewerken. De door TDC Lighthouse ontwikkelde technische

  koppeling zorgt voor real-time synchronisatie met de Tripolis database.

 • Nazorg E-mailmarketing is een intensief proces. De medewerkers van Vogelbescherming Nederland zorgen dan ook voor regelmatige mailings. TDC Lighthouse ondersteunt de Vogelbescherming bij haar functionele en technische vragen.

 • Samenwerking TDC Lighthouse leverde de volgende bijdrage: concept, design, advies, webrealisatie,Tripolis Dialogue, CRM-integratie. De Vogelbescherming zorgde voor de algemene projectleiding, inhoud, eindredactie en het openstellen van de bestaande CRM -systemen.

 • Contact Indien u na het lezen van deze sheets opmerkingen of vragen heeft, we komen graag met u in contact! TDC Lighthouse Internet Solutions b.v. Safariweg 73/74 3605 MA Maarssen @tdclighthouse [email protected] 0343-475444