BusinessBuilding Presentatie Linkedin

download BusinessBuilding Presentatie Linkedin

If you can't read please download the document

 • date post

  16-Apr-2017
 • Category

  Documents

 • view

  348
 • download

  1

Embed Size (px)

Transcript of BusinessBuilding Presentatie Linkedin

PPT BusinessBuidling

BusinessBuilding

BusinessBuilding verbetert de commercile resultaten van haar klanten!

Vertrouwend op onze ervaring en eigen kunnen werken wij graag met u vanuit prestatiegerichte afspraken.

Wij zijn pas klaar als het resultaat bereikt is!

2

BusinessBuildingInterim - Consultancy - Training - Coaching - MarketingSolutions Verbetert de commercile resultaten van de opdrachtgevers door met sterke partners en het beproefde Commercile Groei Model te werken in een partnerorganisatie.

Dit doen we door samen met alle betrokkenen binnen deze bedrijven de commercile processen scherp in te richten en de mensen te voorzien van de juiste vaardigheden en de gewenste mindset.

Al onze partners hebben ruime en meerjarige ervaring op commercieel management of directie niveau. Uitgangspunt van onze aanpak is dat wij slechts tijdelijk binnen zijn maar dat de effecten van de aangepakte processen en werkwijze blijvend zijn.

Onderscheidend vermogen

Daar waar veel consultancy organisaties zich slechts bezighouden met waarheidsvinding en adviezen en trainingsbureaus het uitgangspunt hebben dat sales mensen met genoeg vaardigheden wel succesvol zullen zijn geloven wij niet in deeloplossingen en cosmetische ingrepen!

Het maximale resultaat wordt slechts bereikt als het proces scherp is ingericht en alle ondersteunende zaken die nodig zijn om commeranten maximaal te laten presteren goed ingeregeld zijn inclusief de mindset van deze mensen!

Dit betekent dat een succesvol klanttraject alleen kan bestaan als wij op de hoogte zijn van de totale situatie bij de klant.

4

DienstenInterim managementOplossingen indien er (tijdelijk) geen commercieel manager of directeur is, of als er een nieuwe product/dienst gentroduceerd moet worden.Salesmanagement coachingWel de juiste competenties aanwezig bij uw management maar het ontbreekt nog aan ervaring en voldoende kundigheid op het gebied van salesmanagement? De BusinessBuilding coach is de oplossing.Strategische analyseDe start van de meeste trajecten die wij doen, immers volgt structuur de strategie, afstemming van uw structuren en processen is onontbeerlijk voor blijvend succes.Verkoop & Verkoopmanagement trainingAlles op orde maar uw mensen halen toch nog te lage conversies? Training is dan het antwoord. BusinessBuilding biedt u een keur aan sales en salesmanagement trainingen. Van transactioneel B-to-C verkooptraining tot key-accountmanagement training. Voor ieder profiel de juiste vaardigheden verbetering.

DienstenBinnen BusinessBuidlding kennen weeen aantalspecialisme als het gaat om coaching;

Accountmanagement CoachingHet coachen van accountmanagers wordt vaak aan ons uitbesteed als het binnen de organisatie vanonzeopdrachtgevers ontbreekt aan voldoende management capaciteit

Commercieel management CoachingRealisatie van maximaal rendement vanuit commercile verbetertrajecten zijn onmogelijk als de leidinggevenden niet beschikken over de juiste vaardigheden. Het helpen met het verkrijgen van deze vaardigheden is de specialiteit van de BusinessBuilding salesmanagement coach.

Directie CoachingOm de juiste commercile strategie te bedenken en gemplementeerd te krijgen is een objectieve blik van buiten naar binnen onmisbaar. De BusinessBuilding directie coaches zijn professionals met messcherpe strategische analyses en aanbevelingen zonder het effect hiervan op de uitvoering in de praktijk uit het oog te verliezen. Geen wollige taal en dikke rapporten, maar een hands-on aanpak is het devies.

Een greep uit ons trainingsaanbodDirect Sales

Professioneel Presenteren

Commercile Onderhandeling

Consultative Selling

Key-Accountmanagement

Business Development

Sales Management

Leiderschap

Vragen waar u mee mogelijk mee loopt!Hoe verlaag ik mijn cost of sales? Wie kan mij helpen met het scannen van mijn organisatie, op welke manier ik snel en grondig kan vaststellen hoe ik mijn verkoop resultaten kan verbeteren? Hoe zorg ik er voor dat mijn beste klanten ook in de toekomst mijn klanten blijven? Op welke manier verhoog ik op korte termijn mijn omzet? Kan iemand mij vertellen of mijn sales team goed omgaat met de tijd?Hoe verhoog ik het rendement van onze verkoopinspanningen? Wie haalt in mijn organisatie de meest waardevolle prospects binnen? Op welke manier kan ik mijn dienst of product nog meer vermarkten?Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn sales team toegevoegde waarde van verkopen in plaats van product- en prijsgericht te verkopen?Hoe verhoog ik onze netto salestijd en de benutting daarvan? Hoe zorg ik dat de Teamleiders/ sales managers meer salesfocus hebben?

Interesse Lets Talk

Martin van de Fliert+31-6 418 48 549

10