Brochure2013 issuu

24
Free-wheel voor de leukste uitjes! www. free-wheel.nl

description

De leukste uitjes vind je hier. Gezellig met je vrienden, collega's of familie op pad door de Achterhoek!

Transcript of Brochure2013 issuu

Page 1: Brochure2013 issuu

Free-wheelvoor de leukste uitjes!

www. free-wheel.nl

Page 2: Brochure2013 issuu

Free-wheel, voor de leukste uitjes

Je wilt een leuke dag organiseren voor je bedrijf, familie of vrienden. Of gewoon gezellig met zijn tweetjes van de omgeving genieten. Wij helpen je graag met het bedenken en organiseren er van en nemen je zorgen uit handen. Ook voor scholen hebben we diverse mogelijkheden. Met deze brochure krijg je vast een indruk wat we zoal doen. Je kan natuurlijk altijd vooraf een keer komen kijken en kennis maken met ons organisatiebureau.Met onze ervaring en flexibiliteit zorgen we dat je dag aansluit bij je groep en je budget. Achteraf kijk je met plezier terug, getuige de beoordelingen van onze gasten op onze website.

We zien je graag!

Page 3: Brochure2013 issuu

Inhoud3 Solexrijden

7 Tuk Tuk

11 Swing

12 Vrijgezellenuitjes

13 Highlandgames

15 Expeditie

16 Tandem

17 Kano - Hoge Bi - Step

18 Handboog- en Laserschieten

20 Schermen - Valkenier

22 Eten en drinken

Page 4: Brochure2013 issuu

Solex verhuur

Wie wil er nu niet in deze authen- tieke leren jas terug naar de jaren '60 om het solexrijden te ervaren? Free-wheel kan voor deze ervaring zorgen. Het enige dat u hoeft te doen is op de solex stappen en een gezellige rit is gegarandeerd! Er is keuze uit verschillende leuke routes. Ontdek zo het landschap van de Achterhoek eens op een andere manier. Voor zowel grote groepen als voor z'n tweetjes, kan je een gezellig solextochtje boeken.

Terug in de tijd...

Page 5: Brochure2013 issuu

4

Solex - 16 persoons kanoTerug in de tijd op de solex. In een leren jas en met een pothelm op toer je door Vorden en de prachtige bosrijke omge-ving. Ben je met een grote groep dan is dit wisselprogramma iets voor jou!!! De helft van de groep op de solex en de andere helft in de grootste kano van de Achterhoek (voor 16 pers.) waarmee je over de Veengoot vaart. Halverwege kom je op het wisselpunt waar ook de solexen arriveren. Na een drankje wisselen jullie van vervoersmiddel.

Duur: ca 3 uurPrijs vanaf € 25,00 p.p.

Solex VerhuurNostalgie ten top op de solex! De solex wordt afgeleverd met een volle tank benzine waar je een van de uitgezet-te ritten mee kunt rijden. Er is keuze uit diverse leuke routes die door ons zijn uitgestippeld. Bij eventuele pech onderweg weten we je dan ook altijd te vinden. Verder ben je via ons WA verze-kerd. Boven de 24 jaar is een rijbewijs niet nodig. Uitgebreide voorwaarden op te vragen of te downloaden van de site.

Prijs vanaf € 29,50 korte route Prijs € 37,50 voor 2,5-3 uurPrijs voor halve dag € 45,00

Page 6: Brochure2013 issuu

5

Solex – tandem - pannenkoekOp de solex én op de tandem én een pannenkoek én een consumptie onder-weg, kortom een compleet arrangement. De helft van de deelnemers stapt op de solex en de anderen gaan op de tandem. Halverwege kom je elkaar tegen bij pannenkoekenrestaurant De Heikamp.Daar krijg je een lekkere pannenkoek met een consumptie. Na de pauze wordt gewisseld van activiteit.

Prijs vanaf € 39,50 p.p.

SolexKarten - SolexOok hier geldt én op de solex én een heat in de kart; kortom een arrangement op maat. Je start op de solex en gaat via een prachtige route naar Karting Eefde. Daar gaat de hele groep meer snelheid maken en na een gedegen uitleg 1 heat karten. Daarna wordt de tocht weer vervolgd met de solex via een andere route weer terug naar het startpunt bij Free-wheel.

Prijs € 52,50 p.p.Prijs € 44,50 p.p. als de helft op de solex gaat en de anderen op een tandem.

Meer dan karten alleen...Karting Eefde

Kartingsince1961

Elzerdijk 447211 LT Eefde

T.I.

+ 31 (0)575 - 540229www.kartingeefde.nl

* outdoor kartbaan

* survivalbaan

* outdoor activiteiten

* uitgebreide horeca faciliteiten

Page 7: Brochure2013 issuu

6

Solex - BierbrouwerijGezellig op de solex over de landwegen op naar Zutphen, waar in de binnenstad de Hanze stadsbrouwerij is gevestigd. Daar krijgen jullie een rondleiding in de authentieke gewelvenkelder waar het bier wordt gebrouwen. Aansluitend is er de gelegenheid om enkele verschillende speciaal bieren te proeven. De brouwer legt vol passie uit hoe de bieren zijn gemaakt en wat er aan ingrediënten in is verwerkt. Na de rondleiding stappen jullie weer op de solex en rijden via een andere leuke route terug naar Vorden.

Duur 3,5 uur Prijs vanaf € 47,00 p.p. Minimaal 8 personen*Ook met de Tuk Tuk mogelijk.

Solex - Hoge Bi -WijnMet een grotere groep is het leuk om een deel van de route op de solex te rijden en een deel op een ander nostal-gisch vervoermiddel, namelijk de Hoge Bi. Voor degene die zich niet helemaal vertrouwd voelt hier op is er ook een aantal wat lagere 'Hoge' Bi's beschikbaar. Halverwege de route is er een rondlei-ding door een wijngaard met proeverij en daarna wissel je van activiteit.

Prijs € 37,50 p.p.zonder wijn € 27,50 p.p.

Solex TIPEen helm is niet verplicht maar wel héél leuk voor de foto! Ook ouder-wetse lange leren jassen staan gewel-dig. Vraag ernaar bij aanvang van je arrangement.

©Willem Feith

Page 8: Brochure2013 issuu

Tuk Tuk uit Thailand

Tuk Tuk Verhuur

We beschikken over een zevenper-soons Tuk Tuk en diverse vierper-soons Tuk Tuk's.Reserveer op tijd!

Page 9: Brochure2013 issuu

8

Tuk tuk verhuur

Stap met je reisgenoot in een Tuk Tuk en voel je helemaal op vakantie! Je trip kan alle kanten op gaan. Kies hiervoor een van de mooie routes die voor je is uitgezet bv langs Kasteel Vorden of Kasteel Hackfort. Maak mooie foto's onderweg en leg aan bij een terrasje of neem een picknickmand mee voor onderweg.

4 persoons Tuk Tuk Prijs vanaf € 90,007 persoons Tuk Tuk Prijs vanaf € 129,50

Tuk Tuk Bruiloft

Maak je trouwdag onvergetelijk en nog specialer door te trouwen in onze echte originele Thaise Tuk Tuk. Heb je plannen om te trouwen in Vorden of omgeving, kies dan voor een gedenkwaardig en opvallend vervoermiddel. Hiermee geef je op een bijzondere en ludieke manier de mooiste dag van je leven een verrassend tintje. Er is keuze in verschillende kleuren van de Tuk Tuk. Je kan met en zonder chauffeur huren.

Prijs op aanvraag.

Tuk Tuk TIPHet is ook mogelijk om een combina-tie te maken van solexrijden en de Tuk Tuk. Zo kan zowel jong als oud mee!

Page 10: Brochure2013 issuu

9

Tuk Tuk the game

Ooit in Thailand op vakantie geweest en in een Tuk Tuk gezeten met zo'n doldwa-ze chauffeur? Altijd al wel eens zelf zo’n Thaise Tuk Tuk willen besturen? Nu is het je kans! Samen met je passagiers in een Tuk Tuk strijd je tegen andere teams. Met een routekaart en kompas moet je de juiste weg zien te vinden. Onderweg moeten er vragen beantwoord worden en je krijgt foto-opdrachten die je met een camera (wordt meegegeven) moet uitvoeren. Wees creatief, tactisch en win THE GAME!!!

Prijs vanaf € 40,00 p.p.Minimaal 8 personen

Tuk Tuk - Bierbrouwerij

Gezellig in de Thaise Tuk Tuk over de binennwegen naar Zutphen. In het gezellige centrum is de Hanze stadsbrouwerij gevestigd. Daar krijgen jullie een rondleiding in de authentieke gewelvenkelder waar het bier wordt gebrouwen. Natuurlijk is er de gelegenheid om enkele verschillende speciaal bieren te proeven. De brouwer legt vol passie uit hoe de bieren zijn gemaakt en wat er aan ingrediënten in is verwerkt. Na de rondleiding stappen jullie weer in de Tuk Tuk - met de Bob aan het stuur - en rijden via een leuke route weer terug naar Vorden.

Duur 3,5 uur Prijs vanaf € 49,50 p.p. Minimaal 8 personen*Ook met de Solex mogelijk.

Tuk Tuk

Page 11: Brochure2013 issuu

10

Smartphone - Tuk Tuk Nieuwe route: Smartphone Tuk Tuk. Onderweg kom je allerlei aanwijzingen tegen die je moet invoeren in je telefoon; van qr-codes tot locatie gegevens. Het is een interactieve tocht door een prachtig stukje Achterhoek.

Duur ca 3 uur Prijs € 40,00 p.p. Minimaal 8 personen

Tuk Tuk voorwaarden

De Tuk Tuk is in het verkeer gelijk aan een personenauto. Je hebt dus een geldig rijbewijs B nodig.De bediening wijkt aanzienlijk af en voordat je zelf op pad gaat met de Tuk Tuk krijg je een duidelijke instructie. Je kan ook kiezen voor de Tuk Tuk met chauffeur. Prijs op aanvraag.Alle inzittenden moeten een autogordel om.

Tuk Tuk's zijn voorzien van dekens en kunnen met zeilen volledig afgesloten worden

Tuk Tuk - SolexDe helft van de groep stapt in de originele Thaise Tuk Tuk, en de rest op een nostal-gische solex. Beide groepen maken een leuke tocht door Vorden en omgeving. Na een uur tref je elkaar op een mooie plek en is het tijd voor een pauze incl. drankje. Daarna wissel je van vervoer-middel en rijd je via een andere mooie route terug naar Free-wheel. Ook te combineren met andere activitei-ten zoals de step of Hoge Bi.

Duur ca 3 uur Prijs € 42,50 p.p. Minimaal 8 personen

Page 12: Brochure2013 issuu

Swing Foto kompastocht Gezellig samen op de swing maar dan ook nog eens leuke foto-opdrachten tussendoor. Ben creatief, denk 'out of the box' en maak originele foto's. De jury beslist aan het eind wie er gewonnen heeft.

Duur: ca 3 uurPrijs € 29,50 p.p. incl koffie/thee

Swing – wijngaard Jullie gaan lekker Swingen door een mooi stukje Achterhoek. Onderweg kom je bij Wijnboerderij Kranenburg, waar jullie een rondleiding krijgen en natuur-lijk een glaasje wijn proeven. Uiteindelijk vervolgen jullie swingend de tocht terug.

Duur 3 uur Prijs € 34,50 p.p. Max. 11 personen min. 6 personen

11

TIP ook combi met:Swing-Boerengolf  € 35,00 p.p.Swing-High thee € 49,50 p.p.Swing-Solex                 € 32,50 p.p.

Hip Trendy & Nieuw:De Swing is het nieuwe elektrische ver-voermiddel bij Free-wheel. Wij hebben voor jullie een prachtige tocht door een klein deel van de Achterhoek  samenge-steld, langs oude, gerenoveerde kastelen en andere leuke bezienswaardigheden. De swing rijdt 20 km per uur en is een trendy en robuust elektrisch vervoermiddel om heerlijk mee te cruisen.

Duur: 1,5 - 2 uur incl. instructietijd, ontvangst en eigen pauze onderweg. Prijs € 24,50 p.p. incl. koffie/thee en route.Maximaal 11 personen

Natuurlijk is het ook mogelijk om na af-loop bij ons in een moderne loungesfeer gezellig samen te borrelen terwijl u zit te chillen op ons (meestal) zonovergoten terras.Borrelarrangement € 12,50 p.p.

Swing

Page 13: Brochure2013 issuu

Solex - High Beer of WineEcht iets voor de heren High Beer of voor de dames High Wine. Jullie starten met een 'terug-in-de-tijd' solextocht van 20 km en rijden via een route door Vorden en omgeving. Na deze mooie tocht zal iedereen wel dorst gekregen hebben en kan er genoten worden van een High Beer of High Wine. Hierbij kunnen jullie 2 uur lang verschillende soorten biertjes of wijnen nuttigen. Daarnaast zijn er ook enkele verschillende tapas tussendoor.

Prijs High Beer € 55,00 p.p.Prijs High Wine € 57,00 p.p.

Vrijgezellenuitjes

12

GPS Moordzaak

Een bloedstollende GPS-tocht De Moordzaak laat jullie een cold-case oplossen waarvan de uitkomst wel eens verrassend zou kunnen zijn! Op verschillende plekken in het dorpje Vorden zijn raadsels verborgen die je naar de oplossing van de moord brengen. Los een raadsel op met behulp van een GPS, een fotokaart en een mobiele telefoon. Is jouw team in staat om de geheimzinnige codes van dit moordspel te kraken en op tijd het moordwapen te vinden?

Prijs € 19,50 p.p. bij 12 personen Iedere persoon meer 17,00Minimaal 12 personen

Ook populair:Highlandgames (volgende pagina)Expeditie (p. 13)Tuk Tuk the game (p. 9)

Page 14: Brochure2013 issuu

Highlandgames

Page 15: Brochure2013 issuu

14

Highlandgames

Highland Games hebben hun oorsprong in Schotland liggen. Dit arrangement is de ultieme uitdaging voor mannen én vrouwen die een stoere krachtmeting niet schuwen. Onverzettelijkheid, moed, kracht en eensgezindheid zijn onmisbare eigenschappen om winnend uit de strijd te komen. Gestoken in Schotse kilts en met doedelzakmuziek op de achtergrond moedig je met een krachtige yell je eigen clan aan. Daarna ontkom je er niet meer aan om met hand en tand de trots van je eigen clan te verdedigen. Je stort je vol overgave op een serie authentieke spelonderdelen. Geen half werk, je zal alles uit de kast moeten halen om eeuwige roem en eer te vergaren.

Prijs € 275,00 bij 10 personenElke extra persoon € 15,00

Highlandgames

Meestal vinden de games op ons eigen terrein plaats, maar het kan ook op locatie als het terrein daar geschikt voor is. Extra kosten: € 150,00 binnen straal van 40 km van Vorden.

Highlandgames bestaat uit de volgende onderdelen:

Caber Tossing

Shots

Hit the nail

Caber Wave

Archery

Page 16: Brochure2013 issuu

15

Expeditie

Een afgeleide van het populaire televisie-programma expeditie Robinson. Op expeditie met een ca. 4 km route waarbij de expeditieleden minimaal vijf verschil-lende proeven moeten afleggen. O.a. snel vuur maken met een magnesiumstick, Jenga in het groot. Kortom een echte uitdaging voor de avonturiers. Met team-vlag, bandana's, rugzak en kompas strijd je tegen een ander team om een van de vijf amuletten.

Prijs € 15,00 p.p.Minimaal 8 personenOok in eenvoudige versie voor o.a. kinderfeestjes beschikbaar.

Expeditie all inclusive

Een compleet arrangement op maat waarbij de groep start met de expeditie zoals hiernaast omschreven. Bij terug-komst staat het handboogschieten klaar voor een uurtje schieten incl. uitleg en begeleiding. Na het schieten kan je genieten van een heerlijke bbq incl. consumpties.

Prijs € 50,00 p.p.Minimaal 20 personen

Expeditie

Page 17: Brochure2013 issuu

16

Tandem

Tandem met uitdaging

Niet zomaar een tandemtocht, maar een met extréme uitdagingen waarbij goede samenwerking absoluut een vereiste is! Eén persoon die niets horen kan voorop de tandem en de ander die niets kan zien achterop. Probeer dan maar eens, zo snel mogelijk, de juiste weg te vinden. Een goede strategie vooraf bedenken en geheel op elkaar vertrouwen zijn belangrijke elementen bij deze uitdaging. Durf jij dat aan?

Prijs vanaf € 22,50 p.p.

Tandem - Klimbos

Gezellig samen op de tandem, genietend van de mooie natuur van dit stukje Achterhoek. Jullie fietsen richting De Heikamp waar de koffie klaar staat. Aansluitend krijgen jullie instructie over het veilig gebruik van het klimbos. Verleg grenzen en voel de adrenaline stromen. Je legt zelf een route af tussen de bomen er is keuze uit verschillende kleuren routes met verschillende over-gangen die variëren in hoogte en moei-lijkheidsgraad. Durf jij de uitdaging aan? Na het klimmen wordt de tocht op de tandem weer vervolgd naar Free-wheel. Je kan dit ook doen icm solex of Tuk Tuk ipv de tandem.

Duur 4 uur Prijs vanaf € 30,00 p.p. incl koffie/thee

Page 18: Brochure2013 issuu

17

16 persoons Kano verhuur

Met de grootste kano uit de Achterhoek over de Veengoot achter kasteel Vorden langs. Deze stabiele meerpersoons kano staat garant voor veel saamhorigheid en plezier. Bij meer dan 16 personen stap-pen de overige deelnemers in 3-persoons Canadese kano’s en kan er onderweg gewisseld worden. Picknickmandje, pick-nick kleed en lekkers mee voor zeker een geslaagde middag.

Prijs 16 persoons kano € 200,00Prijs 3 persoons kano € 25,00 max 8 3 persoons kano's

Hoge Bi - Kickbike (Step)

De Hoge Bi fiets, een blikvanger bij uitstek. Deze fiets heeft een heel groot voorwiel en een klein achterwieltje. De Hoge Bi is ontworpen rond 1870 en deze fiets was in die tijd heel normaal. Het is wel wennen, want de trappers zitten aan het voorwiel. Het is een geweldige ervaring om op zo'n fiets te rijden, je zit zo'n 75 cm hoger dan op een gewone fiets. Je krijgt hele leuke reacties van medeweggebruikers, je ziet ze lachen. Kortom volop plezier! Vind je het eng, geen probleem, wij beschikken ook over een lagere uitvoering de Lage Bi of een Kickbike kan ingezet worden. Eventueel wissel je onderweg nog.

Prijs Hoge Bi € 15,00 p.p.Prijs Kickbike € 10,00 p.p.

Kano - Hoge Bi - Step

Page 19: Brochure2013 issuu

18

Handboogschieten

Rustig en gecontroleerd probeer je je ademhaling onder controle te krijgen… Langzaam richt je de pijl op de roos en dan laat je los… JA!, midden in de roos! In teams, of individueel, kunnen jullie strijden wie van jullie de beste schutter is. Handboogschieten is voor alle leeftij-den. Er is er ook voor de kleineren onder ons een passende kinderboog en voor linkshandige schutters een linkse boog.

Prijs2 schietpunten € 175,00 tot 10 personen3 schietpunten € 225,00 tot 15 personen4 schietpunten € 250,00 tot 25 personen5 schietpunten € 275,00 tot 40 personen

Laserschieten

Laserkleiduifschieten lijkt op het traditi-onele kleiduifschieten. Met vijf speciale jachtgeweren schieten de deelnemers met infrarood licht (laser) op een reflec-terende kleiduif, welke tot 50 meter door de lucht vliegt! Elk geweer zendt de behaalde score automatisch naar het elektronische scorebord waar de schut-ters direct de behaalde scores kunnen zien. Na verschillende spelen wordt gekeken wie de beste schutter is. Bij slecht weer kan er ook indoor geschoten worden en schieten de deelne-mers op wisselende lichtpunten.

Prijs vanaf € 550,00

Handboog - Laserschieten

TIPHandboogschieten en laserschieten kan ook op locatie mits het terrein hiervoor geschikt is. Vraag naar de mogelijkheden.

Page 20: Brochure2013 issuu

Catering en CafetariaVerjaardag- en Kinderfeestjes

BBQ en Buffetten

Enzerinckweg 12 • Vorden0575 552332

www.eetcafedereehorst.nlwww.bbqvorden.nl

Jeroen Hoffman - Tramstraat 28 - 7241 CK Lochem 0573-254683 - www.tvoske.nl

Dé specialist in:Barbecue’s

enBuffetten

Brood en banket koop je bij de warme

bakker

Ook heerlijk eten en drinken bij onze partners!

Overnachting bij uw activiteit?

Wij denken graag met u mee!

Page 21: Brochure2013 issuu

20

Schermen

Altijd al eens het schermen willen leren? Nu is het je kans. Gekleed in schermvest, masker en handschoen en gewapend met een sabel of floret begin je met het aanle-ren van de beginselen van het schermen. Tijdens de schermclinic wordt het maken van een aanval geleerd, de verde-diging en de toepassing ervan in een echt duel. Maar let op, niet de kracht maar de souplesse is belangrijk. Een link met het bedrijfsleven ligt voor de hand.

Prijs vanaf € 22,50 p.p.Minimaal 20 personen

Valkenier

De Valkerij is een eeuwenoude jachtme-thode, het is de meest natuurlijke vorm van jacht. Een geweldige samenwerking tussen mens en dier, maar het is nog meer, het is een levenswijze! Kijk en geniet van de vrije vlucht van de vogels. Er wordt verteld over de valkerij, de roofvogels en de uilen. Je wordt betrokken bij de demonstratie en aan het einde is er ook gelegenheid om de vogels zelf vast te houden.

Prijs vanaf € 500,00

TIPSchermen en de valkenier kan ook op locatie als het terrein geschikt is. Vraag naar de extra vervoerskosten.

Schermen - Valkenier

Page 22: Brochure2013 issuu

Keuken van Hackfort - Baakseweg 67251 RH Vorden - T 0575 555 015

www.keukenvanhackfort.nl

Eet- & ko� ehuisHet Ludgerus

Ook feestzaal & vergaderruimtes

Vierakkersestraatweg 37 - 7233 SH Vierakker0575-441581 - 06-12921712 www.ludgerusgebouw.nl

Hier komt alles uit de buurt

Ook heerlijk eten en drinken bij onze partners!

Page 23: Brochure2013 issuu

En verder...

Eten en drinken

Actie maakt hongerig. Daarom ver-zorgen wij ook een goede lunch of een diner. Na een inspannende dag kan je bij Free-wheel binnen of lekker buiten op het terras genieten van verschillende buffetten.

- Lunch vanaf 10,00 p.p.

- Chinees buffet vanaf 20,50 p.p.

- Warm koud 2 gangen vanaf 25,50 p.p.

- Warm koud 3 gangen vanaf 28,50 p.p.

- Tapas buffet vanaf 22,50,p.p.

- Stampot buffet (2 soorten) vanaf 20,50 p.p.*

- Barbecue vanaf 20,50 p.p.** Verschillende soorten vlees en salade, saté, stokbrood met krui-denboter, rauwkost, fruitsalade en verschillende sausjes.

-Drankarrangement tijdens eten 13,50 p.p. (onbeperkt koffie/thee, frisdrank, bier en wijn) Je kan ook consumpties nemen op nacalculatie.

Losse verhuur

Naast de diverse activiteiten die in deze brochure staan verhuren we verder ook:

Mountainbikes, incl helm en bidon

Klootschietmateriaal

Tandems

Skates en skeelers, incl bescherming

Langlaufmateriaal

Ski’s, skischoenen

Voor actuele prijzen zie onze web-site free-wheel.nl/cmssob/verhuur

22

Page 24: Brochure2013 issuu

‘T Proathuus

Eetcafé, cateringbar, biljart

Lindeseweg 23 7251 NJ Vorden

0575 556421www.proathuusvorden.nl

@proathuusvorden

Ouderwetse gezelligheid!Grand Bistro de Rotonde

Kerkstraat 3, 7251 BC VordenTel: 0575-551519 Fax: 0575-550743Email: [email protected]

Website: www.grandbistroderotonde.nl

Achterhoekse gastvrijheidSfeervolle Grand BistroKoffie met huisgemaakt gebak Lunch- en à la carte kaartWisselende seizoenskaartenLeuke (dag)arrangementenVergaderarrangementenOpen keukenHigh-tea High-beerHigh-wineCatering

ProeflokaalWijngaard

Elke zaterdag van 14 tot 17uur open.

Van half mei tot half september ook op donderdag om 15.30 rondleiding/proeverij. Vooraanmelding niet nodig!

Rondleiding/proeverij voor groepen elke dag mogelijk na telefonisch overleg

Met de solex, met de fiets, wandelend of in een van onze koetsen: wij stippelen graag de

mooiste routes voor u uit! Vertel ons uw wensen, het is ons een genoegen u van dienst te zijn.

Dorpsstraat 24 Vorden - T(0575) 55 13 12 - www.bakker.nlHotel Restaurant Bakker

BakkerBakker

Free-wheel Netwerkweg 7 7251 KV Vorden0575 554228 [email protected] www.free-wheel.nl