Brochure Villa Trivalent

Click here to load reader

 • date post

  15-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  221
 • download

  1

Embed Size (px)

description

Een inspirerende loopbaanweek aan het Comomeer

Transcript of Brochure Villa Trivalent

 • inspiratie en concrete stappen voor je carrire of nieuwe loopbaan!

  Inspirerende loopbaanweekaan het Comomeer

  www.villatrivalent.org

 • De setting heeft veel weg van Villa Felderhof,maar een verblijf in Villa Trivalent biedt veel meer dan dat.

  Een loopbaanwerkweek met alle tijd en aandacht om al je loopbaanvragen en mogelijkheden resultaatgericht te verkennen. In een schitterende omgeving voor inspirerende ideen, vragen en het in kaart brengen van je competenties. Bewust in een mooie omgeving, zonder de beslommeringen van werk en thuis. Zodat het niet bij ideen en voornemens blijft.

  Het resultaat van zon perfecte week hard werken voor je zelf? Inzicht in wat je wilt en kunt en een concreet persoonlijk plan van aanpak om je loopbaanwensen te realiseren.

  Trivalent nodigt je graag uit voor een inspirerende en veelzijdige loopbaanwerkweek,in de zomer van 2010 aan het Comomeer in Itali!

  Villa Trivalent

 • De opzet

  Vijf werkdagen in Itali waarin groepen van maximaal zes deelnemers zich focussen op hun loopbaanwensen. Daarbij deskundig en inspirerend begeleid door Myriam Triepels en Julius de Roo van Trivalent. Concreet, realistisch en doelgericht.

  Daarbij komen vragen aan de orde als: Wie ben ik en wat zijn mijn kwaliteiten? Waar liggen mijn interesses? Wat betekent werk voor mij en wat streef ik daarin na?

  Maar ook: hoe vertaal ik dit naar een realistisch loopbaandoel? Welke functie bij wat voor soort bedrijf en in welke branche past bij me? Of kies ik voor een hele andere invulling?Het programma is concreet en praktisch van opzet en helpt gestructureerd loopbaanwensen te onderzoeken en doelen te bepalen.

  Het is ook een week van culinair genieten in de schitterende omgeving van het Comomeer; zo verzorgt Villa Trivalent verschillende dagen een heerlijke lunch en diner (natuurlijk met een Italiaans tintje) buiten onder de parasol, maar er is ook gelegenheid die uitnodigende pizzeria in een dorpje verderop te bezoeken.

  Toe aan een nieuwe stap in je loopbaan?

  Je bent succesvol in je werk, maar toch ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan. Of je wilt zelfs helemaal iets anders. Maar welke nieuwe stap of loopbaanrichting is dat en hoe pak je dat succesvol aan?

  Praktische en vanzelfsprekende vragen die belangrijk zijn voor je toekomst. Maar door de drukte van je dagelijkse werk en je privleven kom je er niet aan toe om daar gericht aandacht aan te besteden.Daarom is het waardevol om speciaal voor die vragen een week in je agenda te blokken.

  Geen e-mails, geen afspraken en zowel zakelijk als priv even niet bereikbaar. Enkele dagen volop tijd en haast exclusieve aandacht voor je eigen toekomstplanning. Daarom is het goed om dat wat verder van huis en werk te doen. In de warme, inspirerende omgeving van het Comomeer.

  Onderweg naar de Villa

 • Waarom groepsgewijs?

  Hoewel het gaat om ieders persoonlijke doelstellingen, komen nagenoeg alle onderdelen van het programma in groepsverband aan de orde. Vragen, ervaringen en inzichten van anderen kunnen namelijk ieder persoonlijk inspireren.

  Hoe pakt iemand anders uit de groep de uitdaging aan? Specifiek vanuit zijn of haar positie? Waar lopen de andere deelnemers tegen aan en welke vragen stellen zij? Vaak gaat het om vragen en antwoorden die voor iedereen herkenbaar en leerzaam zijn. Dat maakt het werken met meerdere deelnemers waardevol. Bijkomend voordeel is dat de directe focus niet constant op jezelf gericht is. Intussen doe je wel voortdurend inzichten op. Daarom werken we groepsgewijs. Natuurlijk met voldoende individuele aandacht, daarom beperken we het aantal deelnemers tot zes per groep.

  Intensief maar afwisselend programma

  Analyseren, vragen stellen, vragen beantwoorden, luisteren naar de ervaringen van anderen, nieuwe inzichten eigen maken gedurende meerdere dagen Het intensieve programma biedt niet alleen veel, maar vraagt ook veel van de deelnemers in Villa Trivalent. Daar zijn we ons van bewust. Daarom biedt het programma variatie en afwisselende werkvormen. Zo staat er onder andere een wandeling met het thema je eigen loopbaanpad op het programma en bieden we je een Metaprofiel Analyse (MPA) aan.

  MPA is een methode om denkstijlen te meten: een soort rntgenapparaat voor het menselijk denken. MPA meet niet wt iemand denkt, maar he iemand denkt. Onze manier van denken bepaalt namelijk in sterke mate hoe we ons voelen en hoe we handelen. Door het in kaart brengen van de denkstijlen, over bijvoorbeeld een zoektocht naar ander werk, wordt het mogelijk belemmerende denkstijlen in die zoektocht op te sporen en deze om te buigen naar stimulerende denkstijlen. Hierdoor wordt de kans op een succesvollere zoektocht aanzienlijk groter.

  Het programma biedt de nodige individuele vrijheid en ontspanning. Tijd voor reflectie en individuele gesprekken over je persoonlijke plan van aanpak. Het programma voorziet verder in een interactieve presentatie van een imagecoach. Boeiend, leerzaam en zeker ook een van de ontspannende onderdelen.

  Sfeervolle uitzichten Ga voor het volledige programma naar www.villatrivalent.org

 • Een geweldige werkplek buiten

  De mooie omgeving

  Trivalent is speciaal voor deze loopbaanwerkweken op zoek gegaan naar een schitterende locatie, een stijlvolle villa die uitkijkt op het Comomeer en omringende bergen. Met een groot zonneterras, zwembad en La Taverna: een koele werkruimte voor het heetst van de dag, als mogelijk alternatief voor het werken onder de grote parasol aan de rand van het zwembad. Gedurende drie weken omgedoopt tot Villa Trivalent voor een gastvrij onthaal.

  Meer weten over de villa en de omgeving? Ga voor sfeerimpressies naar onze website www.villatrivalent.org en laat je inspireren door al het moois wat Villa Trivalent te bieden heeft.

  Trivalent

  De loopbaanweken worden verzorgd door Myriam Triepels en Julius de Roo.

  Myriam Triepels (1967), oprichter van Trivalent, is een ervaren loopbaanadviseur en trainer, onder andere gespecialiseerd in outplacement. Haar ervaring als hr-adviseur en als projectleider van outplacementprojecten hebben haar een brede kijk op loopbaanbegeleiding en organisatieveranderingen gegeven. Zij zet deze gedreven en betrokken in en helpt mensen naar zichzelf te leren kijken en in beweging te komen.

  Julius de Roo (1960) is vanuit zijn eigen onderneming Human Resource Enigma (HR-E) verbonden aan Trivalent. Door zijn vermogen om goed te luisteren en te analyseren weet hij complexe zaken terug te brengen tot hun essentie. Zo kan hij bij uitstek mensen helpen bij het maken van hun keuzes. Hij legt met de kandidaat de puzzel (enigma), zodat deze zelf verder zijn richting kan bepalen. Julius werkt bij voorkeur buiten en verzorgt tijdens de loopbaanwerkweken onder andere dan ook letterlijk het loopbaanpad.

 • Data en inschrijving

  Er zijn in 2010 drie loopbaanwerkweken gepland. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  20 tot en met 26 juni 27 tot en met 02 juli 03 tot en met 08 juli

  De aankomst is op zondag. We verwelkomen je dan graag , volgens een goed Italiaans gebruik, met een Prosecco en een aperitivo. Aansluitend neem je rustig je intrek en maak je verder kennis met de overige deelnemers die te gast zijn in Villa Trivalent.

  Voor informatie en inschrijving kun je contact opnemen met Myriam Triepels, 06 21 29 56 71 of Julius de Roo, 06 55 72 22 00 of via [email protected] Het doorgaan van de loopbaanwerkweken is niet gebonden aan een minimum aantal deelnemers. Inschrijving betekent dus dat je deelname al direct zeker is. Voorafgaand aan de loopbaanwerkweek nodigen wij je (in Nederland) uit voor een kennismakingsgesprek. In dat gesprek inventariseren we je loopbaanwensen en bespreken we de opzet van de loopbaanwerkweek. Ter voorbereiding op die week geven we je vast al wat huiswerk mee. Een goed begin is het halve werk!

  Kosten

  Deelnemen aan de loopbaanwerkweek van Trivalent vraagt een investering van 1.895,- (inclusief BTW).

  Dit is met inbegrip van:

  een persoonlijk orintatiegesprek in Nederland zes dagen logies in de villa zes dagen ontbijt, vier dagen lunch en vier dagen een verzorgd diner het loopbaanprogramma van maandag tot en met vrijdag een werkmap terugkommiddag in Nederland in september

  De kosten van heen- en terugreis zijn voor rekening van de deelnemer aan de loopbaanwerkweek.Je partner meenemen? Ja, dat is - uiteraard tegen een gereduceerd tarief - mogelijk.

  Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

  Aan het Comomeer vind je veel pittoreske haventjes

 • Acacialaan 1a

  5051 ZX Goirle

  Telefoon: +31 (0)621 295 671

  E-mail: [email protected]

  www.villatrivalent.org bee

  ld[

  ]va

  ng

  er 2

  01

  0 -

  ww

  w.b

  eeld

  van

  ger

  .nl