Brochure Turnhout Speelt Zomer 2016

28
V.U.: Eric Vos - Boomstraat 6 - 2300 Turnhout TURNHOUT SPEELT Zomer 2016 www.facebook.com/ TurnhoutSpeelt

description

Knotsgekke activiteiten tijdens, voor en na de paasvakantie voor echte Binkie's .

Transcript of Brochure Turnhout Speelt Zomer 2016

V.U.: Eric Vos - Boomstraat 6 - 2300 Turnhout

TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT SPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELT

Zomer 2016

TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT SPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELT

www.facebook.com/TurnhoutSpeelt

UiTPAS KEMPEN De UiTPAS is een spaarkaart en kost 5 euro.Je spaart één punt als je deelneemt aan een UiTPASactiviteit in Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar. De punten die je spaart, kun je omruilen voor een korting, een geschenk of een ander voordeel.

PUNTEN SPARENJe krijgt één UiTPASpunt als je deelneemt aan een UiTPASactiviteit. Scan zelf je UiTPAS aan de UiTPASzuil of laat hem scannen aan de kassa om dat punt te krijgen.Je ziet je puntensaldo als je je UiTPAS scant. Je kunt je ook aanmelden op www.uitpaskempen.be om je puntensaldo te bekijken.

UiTPUNTEN OMRUILENJe zult merken hoe snel je UiTpunten spaart. Die punten kun je omruilen voor een korting, een geschenk of een ander voordeel. Je ontdekt ze op www.uitpaskempen.be.

WAAR EN HOE KOOP IK MIJN UiTPAS1 Ga met je identiteitskaart naar een van de

verkooppunten in Turnhout: Bibliotheek, cultuurhuis de Warande, JC Wollewei, Toerisme & UiT.

2 Betaal 5 euro of krijg een gratis UiTPAS met kansentarief*. Op elke UiTPAS staan er een heleboel welkomstvoordelen.

3 Neem deel aan activiteiten en spaar punten.

OOK VOOR KINDERENDe UiTPAS is er voor iedereen vanaf drie jaar en staat op naam. Ieder lid van een gezin krijgt dus een eigen UiTPAS en kan punten sparen. Om een UiTPAS voor kinderen aan te maken is er een kids-id nodig of een klevertje van jouw ziekenfonds. De pas is levenslang geldig. Verlies je je UiTPAS? Dan betaal 2,5 euro voor een nieuw exemplaar.

UiTPAS IS ÓÓK EEN KORTINGSKAART VOOR WIE HET NODIG HEEFTVoor mensen die er recht op hebben, is UiTPAS Kempen ook een kortingskaart. De UiTPAS geeft recht op een korting van 80 procent op de normale ticketprijs. Jaarlijks worden mensen die recht hebben op een UiTPAS met kansentarief uitgenodigd om hun gratis UiTPAS af te halen.

Kreeg je geen uitnodiging maar denk je wel recht te hebben op een UiTPAS met kansentarief (bijvoorbeeld omdat je recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming)?Neem dan contact op met het OCMW van Turnhout.

BB

Je kan drie punten sparen

wanneer je inschrijft voor speelpleinwerking

Wollebos. Bij elke activiteit van Turnhout

Speelt spaar je één punt.

DAN MOET JE BIJ SPEELPLEINWERKING WOLLEBOS ZIJN!

Speelpleinwerking Wollebos is een vakantie-initiatief tijdens de zomervakantie voor kinderen en jongeren van 5 tot 15 jaar. In 2016 zijn de kinderen die geboren zijn vanaf 2001 tot en met 2011 welkom op het speelplein. Kinderen met een licht verstandelijke en/of motorische handicap zijn zeker welkom bij speelpleinwerking Wollebos. Neem contact op met de Jeugddienst om verdere afspraken te maken.

Speelpleinwerking Wollebos biedt de kinderen een open speelaanbod aan. Het open speelaanbod is altijd een combinatie van georganiseerd spelen en spontaan spelen. Er kan tijdens het open speelaanbod gekozen worden tussen activiteiten bv. een bosspel, pleinspelen,… en spelen in speelhoeken waar geëxperimenteerd kan worden met materiaal, fantasie,… Het is de combinatie van de twee en de keuze op elk moment, dat zorgt voor een open speelaanbod.

WANNEER:

De speelpleinwerking gaat door van maandag tot en met vrijdag vanaf maandag 18 juli tot en met vrijdag 26 augustus, uitgezonderd donderdag 21 juli en maandag 15 augustus.

Kinderen kunnen naar de speelpleinwerking worden gebracht ‘s morgens tussen 7.30 en 9 uur. Ze kunnen worden opgehaald ‘s avonds tussen 16.30 en 17 uur. Kinderen kunnen ook een halve dag deelnemen, je kan ze brengen/ophalen tussen 12 en 13 uur.

Dit moet telkens gebeuren onder het toezicht van een volwassene. We vragen uitdrukkelijk deze uren te respecteren. Alleen zo kunnen wij een degelijke en veilige werking garanderen. Om op de speelpleinwerking te geraken kan je kind gebruik maken van gratis busvervoer. Meer informatie krijg je bij de inschrijving.

WAAR:

De speelpleinwerking vindt plaats in het Raadsherenpark in Vosselaar. De lokalen bevinden zich in en rondom het hoofdgebouw “het Paradijs”. Adres: Raadsherenpark Horzelenstraat 1 2350 Vosselaar

De kinderopvang Gabbers & Co organiseert gratis opvang voor de kinderen die voor en/of na de speelpleinwerking opvang nodig hebben. Kinderen kunnen terecht op de volgende locaties: Druivenstraat 19, Begijnenstraat 24 en Kapelweg 58 (Zevendonk).Om te genieten van deze voor- en/of naopvang dient er contact opgenomen te worden met Gabbers & Co.Evelien Melis en Ann Belmans Buitenschoolse Kinderopvang Gabbers & CoDruivenstraat 19, 2300 Turnhout014 42 09 [email protected]@gabbersenco.beKijk ook eens op de website www.gabbersenco.be

VOOR- EN NAOPVANGBIJ GABBERS & CO:

SPEELPLEINWERKING

en plezier??? Zin in spel, avontuur WOLLEBOS

Speelpleinwerking WollebosWanneer? vanaf maandag 18 juli tot en met vrijdag 26 augustus.

Gesloten op 21 juli en 15 augustus

Voor Wie? Kinderen van 5 - 15 jaar (geboren in, en tussen 2001 en 2011)

Waar?Raadsherenpark in Vosselaar - Busvervoer vanuit Turnhout

Inschrijvingen Vanaf 26 mei tot en met 25 augustus tijdens werkdagen, tussen 13 en 16.30 uur. Op maandagen en donderdagen in juni ook tussen 16.30 en 20.30 uur. (uitgezonderd 16 juni).

Op zaterdag 4 juni tussen 13 en 16.30 uur. Online: vanaf 26 mei: [email protected]

Een korte samenvatting

Deelnameprijzen speelpleinwerking

zonder kortingstarief UiTPAS met kortingstarief

1ste kind2de, 3de, ... kind (zelfde gezin*)

1ste, 2de ... kind

1 dag 6 euro 3 euro 1,2 euro1/2 dag 3 euro 1,50 euro 1,2 euro

*enkel als het tweede kind dezelfde dag als het eerste kind deelneemt.

INSCHRIJVEN:

Vanaf donderdag 26 mei tussen 13 en 20.30 uur in Jeugdcentrum Wollewei!

ONLINEWanneer kinderen in de voorbije drie jaar naar Wollebos zijn geweest, kan er ook online ingeschreven worden.Er wordt verwacht van ouders dat ze een e-mail sturen naar: [email protected] met • hun eigen naam en de naam en geboortedatum van

de in te schrijven kinderen. • de kaartnummer van de UiTPAS van de kinderen om

te genieten van het kortingstarief en/of om punten te sparen.

Speelpleinwerking Wollebos stuurt vervolgens een e-mail ter bevestiging.

IN JEUGDCENTRUM WOLLEWEIHet inschrijven van nieuwe kinderen dient te gebeuren in het Jeugdcentrum, dit kan tijdens volgende momenten: • Vanaf 26 mei tot en met 25 augustus tijdens

werkdagen, tussen 13 en 16.30 uur. • Op maandagen en donderdagen in juni ook tussen

16.30 en 20.30 uur. (uitgezonderd 16 juni).• Op zaterdag 4 juni tussen 13 en 16.30 uur.

Volgende dingen zijn belangrijk om mee te nemen: • kleefbriefje van het ziekenfonds.• de UiTPAS van de kinderen om te genieten van het

kortingstarief en/of om punten te sparen.

InfoLoes Hermans - Jeugddienst TurnhoutDraaiboomstraat 6 , 2300 Turnhout014 42 33 81 - [email protected]

MEER INFO WWW.TURNHOUTSPEELT.BE

Deze zomer voorziet Stad Turnhout in samenwerking met vzw’s Muylenberg, Dagcentrum Kasteel en Den Leeuweric vakantieopvang voor Turnhoutse kinderen met een handicap.

Voor wie? Voor schoolgaande kinderen van 3 tot 21 jaar met een ernstige lichamelijke en/of geestelijke handicap die niet kunnen aansluiten bij het reguliere jeugdwerkaanbod.

Wanneer?Van 25 juli tot en met 18 augustus 2016 kan uw kind elke werkdag terecht van 9 tot 16.30 uur in Dagcentrum Kasteel, Brugstraat 55 in Turnhout.

PraktischEen enthousiast team organiseert binnen- en buitenactiviteiten op maat van de kinderen.

Zowel in de voor- als namiddag krijgen de kinderen een tussendoortje. Voor ’s middags nemen ze wel zelf hun lunchpakket en drinken mee. De opvang kost 9 euro per begonnen opvangdag. De opvang gaat door in Dagcentrum Kasteel, Brugstraat 55 in Turnhout.

InschrijvenVanaf maandag 2 mei 2016 kan u uw kind na afspraak inschrijven bij Gelijke Kansen, derde verdieping Stadskantoor, Campus Blairon. U brengt een klevertje van het ziekenfonds en een pasfoto van uw kind mee. De contactgegevens vindt u onderaan.

InfoSam HufkensGelijke KansenStadskantoorCampus Blairon 2002300 [email protected] 40 96 30

BB

VOOR KINDEREN MET EEN HANDICAP!

VOOR KINDEREN MET EEN HANDICAP!

SPEELPLEINPLEINPLEINPLEIN- WERKING

SPEELKOFFERmax. 15 deelnemers per dagvan 9 tot 12 uurKom onze megaleuke koffer ontdekken! Je vindt er alles om te spelen en te knutselen!Voor wie? 2013 - 2010 Waar? JC Wollewei, koer of rode zaal

(afhankelijk van het weer)Prijs? 6 euro per dagMeebrengen? Eventueel tussendoortjeWanneer? Inschrijven per dag Maandag 4 juli Maandag 18 juli Maandag 1 augustus

Maandag 22 augustus Maandag 29 augustus

__________________________________________________

BONSAIBOOMPJES KNUTSELEN max. 15 deelnemersDinsdag 5 juli van 9 tot 12 uurWe maken met ijzerdraad en kleurrijke kralen een leuke bonsaiboom. Voor wie? 2013 - 2010 Waar? JC Wollewei, grote zaal Prijs? 7,5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortje__________________________________________________

WATERSPELEN VOOR DE KLEINSTEN max. 10 deelnemersWoensdag 6 juli van 13 tot 16 uurVoor wie? 2013 - 2010 Waar? JC Wollewei, koerPrijs? 6 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortjeOpmerking! Bij slecht weer spelen we binnen

spelletjes zonder water__________________________________________________

PLEZIER ACHTER HET STATIONdonderdag 7 juli van 9 tot 16 uurSport en spel Voor wie? iedereen Waar? Park op de hoek van de Diksmuidestraat

en de Bareelstraat (ingang)Prijs? GratisMeebrengen? Sportschoenen + sportkledij, eventueel

een gezond tussendoortje en waterOpmerking! Bij heel slecht weer wordt deze

activiteit geannuleerd Vooraf inschrijven is niet verplicht. Opgelet! Dit is geen kinderopvang.

Ouders blijven verantwoordelijk voor hun kinderen bij het verlaten van het park.

BOS VAN BO max. 25 deelnemersVrijdag 8 juli van 14 tot 16 uurTijdens het tochtje in het bos van Bo ontdekken de kleuters allerlei natuurelementen en mogen ze veel doen: waterdiertjes scheppen, kriebelbeestjes zoeken, zelf een vogelnestje maken, …Voor wie? 2013 - 2010 Waar? Landschap de Liereman,

Schuurhovenberg 432360 Oud-Turnhout

Prijs? 5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortjeINSCHRIJVEN KAN TEM WOENSDAG 29 JUNI__________________________________________________

SPORTKRIEBELSmax. 40 deelnemersDinsdag 12, woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 juli van 9 tot 16 uurOp een leuke en gevarieerde manier bewegen met veel afwisseling: balvaardigheid, klimmen & klauteren, loopspelen, evenwicht, trampoline,…Voor wie? 2013 - 2010 Waar? Sporthal StadsparkPrijs? 48 euroMeebrengen? Sportschoenen + sportkledij,

lunchpakket, eventueel een gezond tussendoortje en water.

Opmerking! Een 4-uurtje wordt voorzien Voor- en naopvang mogelijk van 8.30 tot

9 uur en van 16 tot 16.30 uur (gratis)INSCHRIJVEN KAN TOT WOENSDAG 6 JULI__________________________________________________

PICKNICKEN IN ONZE WOLLETUIN max. 15 deelnemersWoensdag 13 juli van 13 tot 16 uurWe maken samen een picknick en zoeken daarna een gezellig plekje in de tuin om smullen.Voor wie? 2013 - 2010 Waar? JC Wollewei, kunstenwerkzolderPrijs? 6 euro__________________________________________________

Kleuterskinderen met UITPas met kortingstarief

betalen slechts 20%

KAMPEN BOUWEN max. 15 deelnemersDonderdag 14 juli van 14 tot 16 uurVoor wie? 2013 - 2010 Waar? Raadsherenpark, Horzelenstraat 1,

2350 Vosselaar (tegenover Phillips)Prijs? 5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortje__________________________________________________

KABOUTERLAND max. 15 deelnemersDinsdag 19 en woensdag 20 juli van 9 tot 12 uurWelkom in kabouterland! Tijdens deze twee dagen leer je alles over kabouters. We gaan verhalen vertellen, liedjes zingen en natuurlijk heel veel knutselen. Van een oude schoen maken we een leuke kabouterfl atVoor wie? 2013 - 2010 Waar? JC Wollewei, kunstenwerkzolderPrijs? 12 euroMeebrengen? Een oude schoen (van jezelf, mama, papa,…)__________________________________________________

SPORT JE ROT max. 40 deelnemersMaandag 1, dinsdag 2, woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 augustus van 9 tot 16 uurOp een leuke en gevarieerde manier bewegen met veel afwisseling: balvaardigheid, klimmen & klauteren, loopspelen, evenwicht, trampoline,…Voor wie? 2013 - 2010 Waar? Sporthal StadsparkPrijs? 60 euroMeebrengen? Sportschoenen + sportkledij, lunchpakket,

eventueel een gezond tussendoortje en water.

Opmerking! Een 4-uurtje wordt voorzien Voor- en naopvang mogelijk van 8.30 tot

9 uur en van 16 tot 16.30 uur (gratis)INSCHRIJVEN KAN TOT WOENSDAG 27 JULI__________________________________________________

KINDERBOERDERIJ24 deelnemers per dagDinsdag 2 of woensdag 3 augustus van 8.30 tot 16 uurVoor wie? 2012 - 2004 Waar? JC Wollewei, koerPrijs? 15 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes en

tussendoortjesOpmerking! We gaan op verplaatsing naar

kinderboerderij Groenhof in Pulle

SURVIVAL max. 15 deelnemersVrijdag 5 augustus van 9 tot 12 uurLekker spannend op survivaltocht! We ontdekken hoe goed jij bent in survivallen. Kan jij een leeuw vangen en sluipen door het bos? En zo veel meer natuurlijk!Voor wie? 2013 - 2010 Waar? JC Wollewei, kunstenwerkzolderPrijs? 7.5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortje__________________________________________________

NATUURSPEURDERTJES: OGEN, OREN EN NEUSJES OPEN max. 10 deelnemers Woensdag 24 augustus van 13 tot 16 uurGa je mee op zoek naar de dieren in ons museum, zoek jij het juiste dier op de foto?En wat horen en ruiken we buiten allemaal? Zet die ogen, oren en neusjes maar goed open en kom mee speuren!Voor wie? 2013 - 2010 Waar? JC Wollewei, koerPrijs? 6 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortjeOpmerking! We gaan op verplaatsing naar

Natuurpunt vzw (Graatakker)__________________________________________________

KABOUTERBERG max. 20 deelnemersDonderdag 25 augustus van 9 tot 15 uurWelkom in kabouterland! Tijdens deze twee dagen leer je alles over kabouters. We gaan verhalen vertellen, liedjes zingen en natuurlijk heel veel knutselen. Van een oude schoen maken we een leuke kabouterfl atVoor wie? 2012 - 2010 Waar? JC Wollewei, koerPrijs? 15 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes en

tussendoortjesOpmerking! Er is geen naopvang voorzien bij deze

activiteit__________________________________________________

FRUITSLAmax. 15 deelnemersDinsdag 30 augustus van 9 tot 12 uurVoor wie? 2013 - 2010 Waar? JC Wollewei, kunstenwerkzolderPrijs? 6 euro

We gaan op verplaatsing naar kinderboerderij Groenhof in Pulle

FUN OP HET PLEIN Donderdag 4 augustus 9 tot 16 uurKom mee spelen! We zetten een leuk springkasteel en zorgen voor een sport- en speelkoffer!Voor wie? 2013-2004Waar? Grasveld tegenover de hoofdingang van

de Warande (Warandestraat 42)Prijs? GratisOpmerking! Inschrijven niet nodig, kinderen worden

vergezeld van een volwassene. Bij heel slecht weer gaat de activiteit

niet door.

Lekker spannend op survivaltocht! We ontdekken hoe goed jij bent in survivallen. Kan jij een leeuw vangen en

__________________________________________________

FRISCO’S KNUTSELEN max. 15 deelnemersMaandag 4 juli van 13 tot 16 uurMet een speciaal soort klei (foam) en papier maché maken we bijna echte frisco’s. We eten er ook een echt ijsje bij.Voor wie? 2009 - 2001 Waar? JC Wollewei, kunstenwerkzolderPrijs? 6 euro__________________________________________________

ZAGEN, TIMMEREN EN BRANDSCHILDEREN max. 20 deelnemers per dagdeelMaandag 4 juli van 9 tot 12 uur of van 13 tot 16 uurJe mag zagen en timmeren dat het een lieve lust is. Daarnaast kan je jouw werkstuk decoreren met het brandschilderapparaat. Weet je al wat je gaat maken? Een auto, vliegtuig, huisje, een dier of iets helemaal anders? Laat je verbeelding de vrije loop.Voor wie? 2008 - 2004 Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? 7.5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortjeOpmerking! I.s.m. Ines De Roover__________________________________________________

HIDRODOEmax. 20 deelnemers Dinsdag 5 juli van 9 tot 16.45 uurIn de voormiddag gaan we naar Hidrodoe. Da’s een plek waar water en wetenschap elkaar kruisen met leuke doe-activiteiten. In de namiddag bezoeken we de speeltuin van het Netepark. Ideaal om je uit te leven of wat te chillen.Voor wie? 2009 - 2001 Waar? JC Wollewei, koerPrijs? 10 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes

en tussendoortjes, dure spullen mag je thuis laten

DE KLEINE WETENSCHAPPER max. 20 deelnemersDinsdag 5 juli van 9 tot 12 uur In ‘de kleine wetenschapper’ voeren we zelf enkele experimenten uit met alledaags keuken- en huishoud-materiaal. We ontdekken de waarheid achter enkele opmerkelijk resultaten en kunnen op het einde met ons wetenschappersdiploma op zak naar huis keren.Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, kunstenwerkzolderPrijs? 7.5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortjeOpmerking! I.s.m. Creafant__________________________________________________

TOVEREN MET DE NATUUR max. 12 deelnemers Woensdag 6 juli van 14 tot 16 uurEen magisch verhaaltje bij een korte wandeling en een prachtig werkje te voorschijn toveren, dat zijn de ingrediënten voor een leuke namiddag. Voor wie? 2008 - 2005 Waar? Landschap de Liereman,

Schuurhovenberg 43, 2360 Oud-Turnhout

Prijs? 5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortjeINSCHRIJVEN KAN TEM WOENSDAG 29 JUNI

FRISCO’S KNUTSELEN max. 15 deelnemersMaandag 4 juli van 13 tot 16 uurMet een speciaal soort klei (foam) en papier maché maken we bijna echte frisco’s. We eten er ook een echt ijsje bij.

DE KLEINE WETENSCHAPPER max. 20 deelnemersDinsdag 5 juli van 9 tot 12 uur In ‘de kleine wetenschapper’ voeren we zelf enkele experimenten uit met alledaags keuken- en huishoud-materiaal. We ontdekken de waarheid achter enkele opmerkelijk resultaten en kunnen op het einde met ons

Kinderenkinderen met UITPas met kortingstarief

betalen slechts 20%

DOOSJES KANTKLOSSEN IN HET TAXANDRIAMUSEUM max. 8 deelnemersWoensdag 6 juli van 10 tot 16 uurVoor wie? 2009 - 2007Waar? Taxandriamuseum, Begijnenstraat 28Prijs? 9 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes en

tussendoortjesOpmerking! I.s.m. SASK

PLEZIER ACHTER HET STATIONdonderdag 7 juli van 9 tot 16 uurSport en spel Voor wie? iedereenWaar? Park op de hoek van de Diksmuidestraat

en de Bareelstraat (ingang)Prijs? gratisMeebrengen? Sportschoenen + sportkledij, eventueel

een gezond tussendoortje en waterOpmerking? Bij heel slecht weer wordt deze activiteit

geannuleerd Vooraf inschrijven is niet verplicht. Opgelet! Dit is geen kinderopvang. Ou-

ders blijven verantwoordelijk voor hun kinderen bij het verlaten van het park.

GEZONDE FASTFOODmax. 15 deelnemers Vrijdag 8 juli van 13 tot 16 uur Fastfood kan ook gezond zijn! Ontdek in deze workshop hoe je in een mum van tijd heerlijke hapklare gerechtjes bereidt!Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, kunstenwerkzolder Prijs? 7.5 euroOpmerking! I.s.m. Creafant

BAL- EN OMNISPORTKAMP max. 40 deelnemersDinsdag 12, woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 juli van 9 tot 16 uurVerschillende sporten en spelen komen aan bod waarbij variatie en uitdaging centraal staan: balsporten, tik- en loopspelen, trampoline,…Voor wie? 2009 - 2004Waar? Sporthal StadsparkPrijs? 48 euroMeebrengen? Sportschoenen + sportkledij,

lunchpakket, eventueel een gezond tussendoortje en water.

Opmerking! Een 4-uurtje wordt voorzien Voor- en naopvang mogelijk van 8.30 tot

9 uur en van 16 tot 16.30 uur (gratis)INSCHRIJVEN KAN TOT WOENSDAG 6 JULI__________________________________________________

KAMPEN BOUWEN max. 15 deelnemersDinsdag 12 juli van 14 tot 16 uurVoor wie? 2009 - 2004Waar? Raadsherenpark, Horzelenstraat 1,

2350 Vosselaar (tegenover Phillips)Prijs? 5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortje__________________________________________________

SJAKIE EN DE CHOCOLADEFABRIEK max. 15 deelnemers Woensdag 13 juli van 9 tot 16 uurIn de voormiddag kijken we de fi lm ‘Charlie en de chocoladefabriek’ en in de namiddag maken we chocolademilkshake, gekleurde pannenkoeken en het gouden ticket uit de fi lm.Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? 9 euroMeebrengen? Een lunchpakket Opmerking! De fi lm wordt Engels gesproken en

Nederlands ondertiteld.

WILDE WESTEN max. 20 deelnemers Donderdag 14 juli van 9 tot 16 uurLeef je de hele dag uit in het wilde westen van de cowboys en de indianen. We gaan allerlei leuke spelletjes doen, zingen en zoveel meer. Op het einde van de dag ga je naar huis met een far west doos helemaal door jou geknutseld.Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, kunstenwerkzolderPrijs? 7.5 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes

en tussendoortjesOpmerking! I.s.m. Ines De Roover__________________________________________________

SURVIVAL max. 20 deelnemers Vrijdag 15 juli van 9 tot 16 uurTrek zeker je sportiefste survivalkleren aan. In de voormiddag knutselen we een heuse survivalhoed. In de namiddag trekken we op ontdekkingstocht in het bos om opdrachten uit te voeren. Op het einde van de dag heb je misschien zelf een surivaldiploma verdiend.Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, kunstenwerkzolderPrijs? 7.5 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes

en tussendoortjesOpmerking! I.s.m. Ines De Roover__________________________________________________

LEVEN ZOALS IN HET CIRCUSmax. 16 deelnemersMaandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 juli van 9 tot 16 uurStap voor stap circustechnieken aanleren: jongleren, diabolo, ballopen, koorddansen, acrobatie,…Voor wie? 2009 - 2007 Waar? Sporthal StadsparkPrijs? 36 euroMeebrengen? Sportschoenen + sportkledij,

lunchpakket, eventueel een gezond tussendoortje en water.

INSCHRIJVEN KAN TOT WOENSDAG 13 JULI__________________________________________________

EEN VISJE KANTKLOSSENmax. 10 deelnemers Maandag 18 juli van 9 tot 16 uurVoor wie? 2007 - 2001Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? 9 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes en

tussendoortjes

BOUW JE EIGEN RAKET max. 15 deelnemers per dagdeelWoensdag 20 juli van 9 tot 12 uur of van 13 tot 16 uurIn de voormiddag starten we me onze astronautentraining. We leren meer over de stand van de planeten, de verschillende onderdelen van een spaceshuttle en over wat het betekent om in de ruimte te leven. In het tweede deel knutselen we onze raket. Vervolgens kan iedereen zijn of haar raket afschieten. Dit gebeurt door middel van druk en zonder explosieven.Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? 7.5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortje__________________________________________________

MEGASPORTCHALLENGEmax. 40 deelnemersMaandag 1, dinsdag 2, woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 augustus van 9 tot 16 uurVerschillende sporten en spelen komen aan bod waarbij variatie en uitdaging centraal staan: balsporten, tik- en loopspelen, trampoline, hoogspringen,... De deelnemers strijden ook voor de mega sportbeker!Voor wie? 2009 - 2004Waar? Sporthal StadsparkPrijs? 60 euroMeebrengen? Sportschoenen + sportkledij,

lunchpakket, eventueel een gezond tussendoortje en water.

Opmerking! Een 4-uurtje wordt voorzien Voor- en naopvang mogelijk van 8.30 tot

9 uur en van 16 tot 16.30 uur (gratis)INSCHRIJVEN KAN TOT WOENSDAG 27 JULI__________________________________________________

RADIO GOGOmax. 15 deelnemers Maandag 1 augustus van 13 tot 16 uur Aan de hand van jingles en door jou uitgeschreven en ingesproken formats wordt een heus radioprogramma in elkaar geknutseld. ‘Radio Gogo’ zoeft moeiteloos StuBru en MNM voorbij dankzij uitzonderlijke nieuws- en weerbulletins, een nooit geziene talkshow, alternatieve Music TOP 5,… Doe mee met de creatiefste radio van’t land!Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? 7.5 euroOpmerking! I..s.m. CreafantMeebrengen? Eventueel tussendoortje

KINDERBOERDERIJmax. 24 deelnemers per dagDinsdag 2 of woensdag 3 augustus van 8.30 tot 16 uur Voor wie? 2012 - 2004Waar? JC Wollewei, koerPrijs? 15 euroMeebrengen? lunchpakket met voldoende drankjes en

tussendoortjesOpmerking! We gaan op verplaatsing naar

kinderboerderij Groenhof in Pulle__________________________________________________

FUN OP HET PLEIN Donderdag 4 augustus van 9 tot 16 uurKom mee spelen! We zetten een leuk springkasteel en zorgen voor een sport- en speelkoffer!Voor wie? 2013 - 2004Waar? WarandepleinPrijs? GratisOpmerking! Inschrijven niet nodig, kinderen worden

vergezeld van een volwassene. Bij heel slecht weer gaat de activiteit

niet door.

WALIBImax. 20 deelnemers Dinsdag 23 augustus van 8.45 tot 19.30 uur Voor wie? 2009 - 2001Waar? JC Wollewei, koerPrijs? 25 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes

en tussendoortjes. Dure spullen mag je thuis laten.

Opmerking! Wees op tijd! Kinderen moeten minstens 1.20m zijn.

__________________________________________________

DOOSJES KANTKLOSSEN IN HET TAXANDRIAMUSEUM max. 8 deelnemersDonderdag 25 augustus van 10 tot 16 uurVoor wie? 2009 - 2007Waar? Taxandriamuseum, Begijnenstraat 28Prijs? 9 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes en

tussendoortjesOpmerking! I.s.m. SASK__________________________________________________

WATERDIERTJES SCHEPPEN max. 10 deelnemers Vrijdag 26 augustus van 13 tot 16 uurVandaag ga je met een schepnetje kleine beestjes zoeken in de poel van de Natuurpunttuin. Met behulp van loeppotjes en zoekkaarten probeer je de diertjes op naam te brengen. Je zult versteld staan van wat je allemaal in het water kunt vinden. Na afl oop worden alle diertjes weer terug in de poel gezet.Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, koerPrijs? 6 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortjeOpmerking! We gaan op verplaatsing naar

Natuurpunt vzw (Graatakker)__________________________________________________

TUINIEREN BIJ DE STADSBOERDERIJ max. 15 deelnemers Maandag 29 augustus van 13.30 tot 16 uurWe helpen een uurtje mee in de moestuin en ontdekken wat je daar allemaal kan terugvinden. We nemen ook een spel- en sportkoffer mee!Voor wie? 2009 - 2004Waar? Stadsboerderij, Veldekensweg 10Prijs? 6 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortje__________________________________________________

PICKNICK, TEXTIELDRUK & POPPENWANDELING max. 10 deelnemersDinsdag 30 augustus van 9 tot 16.15 uurVandaag staat er heel wat op het programma: een poppenwandeling, textieldruk en een heuse picknick die we zelf maken! Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, koerPrijs? 9 euro Meebrengen? Een wit t-shirt dat bedrukt mag wordenOpmerking! We gaan op verplaatsing naar het

Taxandriamuseum (Begijnenstraat)__________________________________________________

SCHUIM JE TE PLETTER max. 15 deelnemers per dagdeelWoensdag 31 augustus van 9 tot 12 uur of van 13 tot 16 uurVoor wie? 2009 - 2004 Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? 7.5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortjeOpmerking! I.s.m. jeugd, cultuur en wetenschap vzw

`

FRISCO’S KNUTSELEN max. 15 deelnemersMaandag 4 juli van 13 tot 16 uurMet een speciaal soort klei (foam) en papier maché maken we bijna echte frisco’s. We eten er ook een echt ijsje bij.Voor wie? 2009 - 2001Waar? JC Wollewei, kunstenwerkzolderPrijs? 6 euro__________________________________________________

ZAGEN, TIMMEREN EN BRANDSCHILDEREN max. 20 deelnemers per dagdeelMaandag 4 juli van 9 tot 12 uur of van 13 tot 16 uurJe mag zagen en timmeren dat het een lieve lust is. Daarnaast kan je jouw werkstuk decoreren met het brandschilderapparaat. Weet je al wat je gaat maken? Een auto, vliegtuig, huisje, een dier of iets helemaal anders? Laat je verbeelding de vrije loop.Voor wie? 2008 - 2004Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? 7.5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortjeOpmerking I.s.m. Ines De Roover__________________________________________________

HIDRODOEmax. 20 deelnemersDinsdag 5 juli van 9 tot 16.45 uurIn de voormiddag gaan we naar Hidrodoe. Da’s een plek waar water en wetenschap elkaar kruisen met leuke doe-activiteiten. In de namiddag bezoeken we de speeltuin van het Netepark. Ideaal om je uit te leven of wat te chillen.Voor wie? 2009 - 2001 Waar? JC Wollewei, koerPrijs? 10 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes

en tussendoortjes, dure spullen mag je thuis laten

DE KLEINE WETENSCHAPPER max. 20 deelnemersDinsdag 5 juli van 9 tot 12 uur In ‘de kleine wetenschapper’ voeren we zelf enkele experimenten uit met alledaags keuken- en huishoudmateriaal. We ontdekken de waarheid achter enkele opmerkelijk resultaten en kunnen op het einde met ons wetenschappersdiploma op zak naar huis keren.Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, kunstenwerkzolderPrijs? 7,5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortjeOpmerking! I.s.m. Creafant__________________________________________________

TOVEREN MET DE NATUUR max. 12 deelnemers Woensdag 6 juli van 14 tot 16 uurEen magisch verhaaltje bij een korte wandeling en een prachtig werkje te voorschijn toveren, dat zijn de ingrediënten voor een leuke namiddag. Voor wie? 2008 - 2005Waar? Landschap de Liereman,

Schuurhovenberg 43, 2360 Oud-Turnhout

Prijs? 5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortjeINSCHRIJVEN KAN TEM WOENSDAG 29 JUNI__________________________________________________

12 G NOORD SUMMERKIX max. 5 deelnemersDonderdag 7 juli van 9 tot 16.15 uurWatertrophy: vlotten, waterfi etsen, kajak, sup en een workshop streetdanceVoor wie? 2005 - 2000Waar? Domein De Lilse Bergen, Strandweg 6,

2275 LillePrijs? 20 euroMeebrengen? Eten en drinken voor de hele dag,

beperkt zakgeld, zonnecrème, zwemgerief, reservekledij en sportieve kledij

Opmerking! Zwembrevet van 25 meter is verplicht! Tijdens de middag wordt 1 drankje

voorzien. Deze activiteit is ook toegankelijk voor

personen met een lichte tot matige verstandelijke handicap en/of autisme.

INSCHRIJVEN KAN TOT ZONDAG 12 JUNI__________________________________________________

10+kinderen met UITPas met kortingstarief betalen

slechts 20%

PLEZIER ACHTER HET STATIONdonderdag 7 juli van 9 tot 16 uurSport en spel Voor wie? iedereen Waar? Park op de hoek van de Diksmuidestraat

en de Bareelstraat (ingang)Prijs? gratisMeebrengen? Sportschoenen + sportkledij, eventueel

een gezond tussendoortje en waterOpmerking! Bij heel slecht weer wordt deze activiteit

geannuleerd Vooraf inschrijven is niet verplicht. Opgelet! Dit is geen kinderopvang. Ou-

ders blijven verantwoordelijk voor hun kinderen bij het verlaten van het park.

WARGAMESmax. 8 deelnemers Vrijdag 8 juli van 13 tot 16 uurWord de generaal van een leger miniaturen en vecht een veldslag uit op tafel. Probeer een gevecht uit in een fantasy wereld van Orcen en Elfen, beveel machtige space marines in de verre toekomst of herbeleef de bloedige slagvelden van de tweede wereldoorlog. Verschillende legers staan voor je klaar om de boeiende hobby van het wargamen uit te proberen onder begeleiding van onze Turnhoutse wargame club.Voor wie? 2003 - 2000 Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? Gratis Meebrengen? Eventueel tussendoortje__________________________________________________

GEZONDE FASTFOOD max. 15 deelnemers Vrijdag 8 juli van 13 tot 16 uur Fastfood kan ook gezond zijn! Ontdek in deze workshop hoe je in een mum van tijd heerlijke hapklare gerechtjes bereidt!Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, kunstenwerkzolder Prijs? 7.5 euroOpmerking! I.s.m. Creafant__________________________________________________

BAL- EN OMNISPORTKAMP max. 40 deelnemersDinsdag 12, woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 juli van 9 tot 16 uurVerschillende sporten en spelen komen aan bod waarbij variatie en uitdaging centraal staan: balsporten, tik- en loopspelen, trampoline,…Voor wie? 2009 - 2004Waar? Sporthal StadsparkPrijs? 48 euroMeebrengen? Sportschoenen + sportkledij,

lunchpakket, eventueel een gezond tussendoortje en water.

Opmerking! Een 4-uurtje wordt voorzien Voor- en naopvang mogelijk van 8.30 tot

9 uur en van 16 tot 16.30 uur (gratis)INSCHRIJVEN KAN TOT WOENSDAG 6 JULI__________________________________________________

KAMPEN BOUWEN max. 15 deelnemersDinsdag 12 juli van 14 tot 16 uurVoor wie? 2009 - 2004 Waar? Raadsherenpark, Horzelenstraat 1,

2350 Vosselaar (tegenover Phillips)Prijs? 5 euroMeebrengen? eventueel tussendoortje__________________________________________________

SJAKIE EN DE CHOCOLADEFABRIEK max. 15 deelnemersWoensdag 13 juli van 9 tot 16 uurIn de voormiddag kijken we de fi lm ‘Charlie en de chocoladefabriek’ en in de namiddag maken we chocolademilkshake, gekleurde pannenkoeken en het gouden ticket uit de fi lm.Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? 9 euroMeebrengen? Een lunchpakket Opmerking! De fi lm wordt Engels gesproken en

Nederlands ondertiteld. __________________________________________________

WILDE WESTEN max. 20 deelnemers Donderdag 14 juli van 9 tot 16 uurLeef je de hele dag uit in het wilde westen van de cowboys en de indianen. We gaan allerlei leuke spelletjes doen, zingen en zoveel meer. Op het einde van de dag ga je naar huis met een far west doos helemaal door jou geknutseldVoor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, kunstenwerkzolderPrijs? 12 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes en

tussendoortjes Opmerking! I.s.m. Ines De Roover__________________________________________________

SURVIVALmax. 20 deelnemers Vrijdag 15 juli van 9 tot 16 uurTrek zeker je sportiefste survivalkleren aan. In de voormiddag knutselen we een heuse survivalhoed. In de namiddag trekken we op ontdekkingstocht in het bos om opdrachten uit te voeren. Op het einde van de dag heb je misschien zelf een surivaldiploma verdiend.Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, kunstenwerkzolderPrijs? 12 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes

en tussendoortjes Opmerking! I.s.m. Ines De Roover__________________________________________________

LEVEN ZOALS IN HET CIRCUS max. 16 deelnemersMaandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 juli van 9 tot 16 uurStap voor stap circustechnieken aanleren: jongleren, diabolo, ballopen, koorddansen, acrobatie,…Voor wie? 2006 - 2004 Waar? Sporthal StadsparkPrijs? 36 euroMeebrengen? Sportschoenen + sportkledij,

lunchpakket, eventueel een gezond tussendoortje en water.

INSCHRIJVEN KAN TOT WOENSDAG 13 JULI__________________________________________________

EEN VISJE KANTKLOSSEN max. 10 deelnemers Maandag 18 juli van 9 tot 16 uurVoor wie? 2007 - 2001 Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? 9 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes

en tussendoortjes__________________________________________________

BOUW JE EIGEN RAKET max. 15 deelnemers per dagdeelWoensdag 20 juli van 9 tot 12 uur of van 13 tot 16 uurIn de voormiddag starten we me onze astronautentraining. We leren meer over de stand van de planeten, de verschillende onderdelen van een spaceshuttle en over wat het betekent om in de ruimte te leven. In het tweede deel knutselen we onze raket. Vervolgens kan iedereen zijn of haar raket afschieten. Dit gebeurt door middel van druk en zonder explosieven.Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? 7.5 euroMeebrengen? eventueel tussendoortje __________________________________________________

MEGASPORTCHALLENGE max. 40 deelnemers Maandag 1, dinsdag 2, woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 augustus van 9 tot 16 uurVerschillende sporten en spelen komen aan bod waarbij variatie en uitdaging centraal staan: balsporten, tik- en loopspelen, trampoline, hoogspringen,... De deelnemers strijden ook voor de mega sportbeker!Voor wie? 2009 - 2004Waar? Sporthal StadsparkPrijs? 60 euroMeebrengen? Sportschoenen + sportkledij,

lunchpakket, eventueel een gezond tussendoortje en water.

Opmerking! Een 4-uurtje wordt voorzien Voor- en naopvang mogelijk van 8.30 tot

9 uur en van 16 tot 16.30 uur (gratis)INSCHRIJVEN KAN TOT WOENSDAG 27 JULI__________________________________________________

RADIO GOGO max. 15 deelnemers Maandag 1 augustus van 13 tot 16 uur Aan de hand van jingles en door jou uitgeschreven en ingesproken formats wordt een heus radioprogramma in elkaar geknutseld. ‘Radio Gogo’ zoeft moeiteloos StuBru en MNM voorbij dankzij uitzonderlijke nieuws- en weerbulletins, een nooit geziene talkshow, alternatieve Music TOP 5,… Doe mee met de creatiefste radio van’t land!Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? 7.5 euroMeebrengen? eventueel tussendoortjeOpmerking! I..s.m. Creafant__________________________________________________

KINDERBOERDERIJ max. 24 deelnemers per dag Dinsdag 2 of woensdag 3 augustus van 8.30 tot 16 uur Voor wie? 2012 - 2004 Waar? JC Wollewei, koerPrijs? 15 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes en

tussendoortjesOpmerking! We gaan op verplaatsing naar

kinderboerderij Groenhof in Pulle

FUN OP HET PLEIN Donderdag 4 augustus van 9 tot 16 uurKom mee spelen! We zetten een leuk springkasteel en zorgen voor een sport- en speelkoffer! Voor wie? 2013 - 2004Waar? WarandepleinPrijs? GratisOpmerking! Inschrijven niet nodig, kinderen worden

vergezeld van een volwassene. Bij heel slecht weer gaat de activiteit

niet door.

WARGAMESmax. 8 deelnemers Vrijdag 12 augustus van 13 tot 16 uurWord de generaal van een leger miniaturen en vecht een veldslag uit op tafel. Probeer een gevecht uit in een fantasy wereld van Orcen en Elfen, beveel machtige space marines in de verre toekomst of herbeleef de bloedige slagvelden van de tweede wereldoorlog. Verschillende legers staan voor je klaar om de boeiende hobby van het wargamen uit te proberen onder begeleiding van onze Turnhoutse wargame club.Voor wie? 2003 - 2000 Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? GratisOpmerking! Eventueel tussendoortje__________________________________________________

WALIBI max. 20 deelnemers Dinsdag 23 augustus van 8.45 tot 19.30 uur Voor wie? 2009 - 2001Waar? JC Wollewei, koerPrijs? 25 euroMeebrengen? Lunchpakket met voldoende drankjes

en tussendoortjes. Dure spullen mag je thuis laten.

Opmerking! Wees op tijd! Kinderen moeten minstens 1.20 m zijn.__________________________________________________

WATERDIERTJES SCHEPPEN max. 10 deelnemers Vrijdag 26 augustus van 13 tot 16 uur Vandaag ga je met een schepnetje kleine beestjes zoeken in de poel van de Natuurpunttuin. Met behulp van loeppotjes en zoekkaarten probeer je de diertjes op naam te brengen. Je zult versteld staan van wat je allemaal in het water kunt vinden. Na afl oop worden alle diertjes weer terug in de poel gezet.Voor wie? 2009 - 2004 Waar? JC Wollewei, koerPrijs? 6 euroMeebrengen? eventueel tussendoortjeOpmerking! We gaan op verplaatsing naar

Natuurpunt vzw (Graatakker)

WARGAMESmax. 8 deelnemers Vrijdag 26 augustus van 13 tot 16 uurWord de generaal van een leger miniaturen en vecht een veldslag uit op tafel. Probeer een gevecht uit in een fantasy wereld van Orcen en Elfen, beveel machtige space marines in de verre toekomst of herbeleef de bloedige slagvelden van de tweede wereldoorlog. Verschillende legers staan voor je klaar om de boeiende hobby van het wargamen uit te proberen onder begeleiding van onze Turnhoutse wargame club.Voor wie? 2003 - 2000 Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? GratisOpmerking! Eventueel tussendoortje__________________________________________________

TUINIEREN BIJ DE STADSBOERDERIJ max. 15 deelnemers Maandag 29 augustus van 13.30 tot 16 uur We helpen een uurtje mee in de moestuin en ontdekken wat je daar allemaal kan terugvinden. We nemen ook een spel- en sportkoffer mee!Voor wie? 2009 - 2004Waar? Stadsboerderij, Veldekensweg 10Prijs? 6 euroMeebrengen? eventueel tussendoortje__________________________________________________

PICKNICK, TEXTIELDRUK & POPPENWANDELING max. 10 deelnemersDinsdag 30 augustus van 9 tot 16.15 uurVandaag staat er heel wat op het programma: een poppen-wandeling, textieldruk en een heuse picknick die we zelf maken! Voor wie? 2009 - 2004Waar? JC Wollewei, koerPrijs? 9 euro Meebrengen? Een wit t-shirt dat bedrukt mag wordenOpmerking! We gaan op verplaatsing naar het

Taxandriamuseum (Begijnenstraat)__________________________________________________

SCHUIM JE TE PLETTER max. 15 deelnemers per dagdeelWoensdag 31 augustus van 9 tot 12 uur of van 13 tot 16 uurVoor wie? 2009 - 2004 Waar? JC Wollewei, grote zaalPrijs? 7.5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortjeOpmerking I.s.m. jeugd, cultuur en wetenschap vzw

GRATIS Voor- en na opvang voor alle activiteiten die in JC Wollewei

doorgaan.

HOE INSCHRIJVEN?

BELANGRIJK OM TE WETEN

INFO & OPENINGSUREN

De eerste inschrijfdag is voorzien op :DONDERDAG 26 MEI 2016 Je kan op twee manieren inschrijven:

• Online via www.turnhoutspeelt.be vanaf 8.30 uur • Ter plaatse in Jeugdcentrum Wollewei,

Draaiboomstraat 6, Turnhout (8.30 tot 12.30 uur en van 13 tot 20.30 uur)• Om in te schrijven op andere dagen controleer je best de

openingsuren.

Bij de inschrijving moet er onmiddellijk betaald worden. Als je online inschrijft dan kan dit via online banking. Als je ter plaatse komt inschrijven dan heb je twee opties om te betalen:• Cash• Bancontact

Belangrijk om te weten bij de online inschrijvingen:• De eerste keer als je inschrijft dien je een login aan te

maken. • Ouders kunnen online alleen inschrijven voor kinderen

uit het eigen gezin, dit voor de correcte opmaak van de fi scale attesten voor kinderen -12 jaar.

Jeugdcentrum Wollewei

Op maandag en donderdag van 8.30 tot 12.30 en van 13 tot 20.30 uurOp dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 12.30 en van 13 tot 16.30 uur

Contact: [email protected] - 014 42 33 81

• Je kan niet telefonisch of via e-mail inschrijven, het moet persoonlijk of online. Wel kan je bellen, e-mailen of surfen naar www.turnhoutspeelt.be om het aanbod te bekijken.

• Bij inschrijving wordt er rekening gehouden met het geboortejaar, niet met de leeftijd die je op dat ogenblik hebt!

• Kinderen met een UiTPAS met kortingstarief betalen slechts 20% van de normale kostprijs.

• Je bent verzekerd tijdens de activiteiten.

• Er is een animator/lesgever aanwezig een kwartier voor en een kwartier na elke activiteit.

• Voor de voormiddagactiviteiten in JC Wollewei zijn kinderen welkom van half 9 tot half 1. Voor de namiddag-activiteiten zijn kinderen welkom van half 1 tot half 5. Dit ongeacht het eigenlijke start- en einduur.

• Indien je zowel voor een activiteit in de voor- als in de namiddag in JC Wollewei bent ingeschreven, kan je boterhammen meenemen en een hele dag blijven.

WANNEER HEB JE RECHT OP TERUGBETALING VAN HET INSCHRIJVINGSGELD? • Wanneer je minstens vijf werkdagen voor de activiteit afbelt.

Voor elke geannuleerde activiteit moeten wij per kind 1 euro inhouden om de annulatie- en paymentkosten te dekken die wij verschuldigd zijn aan het softwarebedrijf

• Als je ziek wordt en afmeldt, zelfs al is het net voor de activiteit en je kan een doktersbriefje voorleggen (Er worden geen annulatiekosten aangerekend).

• Activiteiten die door de Jeugd- of Sportdienst worden geannuleerd omdat er te weinig inschrijvingen zijn, slechte weersomstandigheden, ... (Er worden geen annulatiekosten aangerekend).

HOE GEBEUREN DE TERUGBETALINGEN?De terugbetalingen worden tweewekelijks gebundeld en uitgevoerd.

SPORTKAMP: TURNEN-TUMBLING-TRAMPOLINE-DANS-FREERUNNING-SPORT EN-SPELEN Maandag 4, dinsdag 5, woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 juli. Start maandag om 8.30 uur en einde op vrijdag om 16 uur (met 4 overnachtingen, brengen en ophalen aan kamplocatie)Voor wie? 2011 - 1996Waar? Kamplocatie: Hivset,

Apostoliekenstraat 4 in TurnhoutPrijs? 170 euro (alles inbegrepen)Meebrengen? Voldoende sportkledij en gewone

kledij voor 5 dagen, sportschoenen/turnpantoffels,

regenkledij, veldbed of luchtmatras, kussen, onderlaken, slaapzak, pyjama,

pantoffels, ...Inschrijven? www.lenigengezwind.beInfo? Anke Bax - [email protected] Kathleen Hermans –

[email protected] www.lenigengezwind.beINSCHRIJVEN KAN TOT VRIJDAG 10 JUNI__________________________________________________

SPEELPRIKKELS • Maandag 4, dinsdag 5, woensdag 6, donderdag 7 en

vrijdag 8 juli van 9.30 tot 16 uur• Dinsdag 16, woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19

augustus van 9.30 tot 16 uurOp een speelse manier wordt de fi jne en grove motoriek van kinderen gestimuleerd. Voor wie? 2011 - 2009Waar? Sporthal StadsparkPrijs? 110 euro voor de 1e week en

90 euro voor de 2e week Meebrengen? Sportschoenen + sportkledij, eventueel

een gezond tussendoortje, water en een lunchpakket. Opmerking! Vooropvang mogelijk vanaf 9 uur (gratis) Inschrijven? www.stimulus.nu Info? Sofi e Van der Vloet – 0471 73 48 87 –

Sofi [email protected] KAN TOT VRIJDAG 24 JUNI VOOR DE 1e WEEK EN VRIJDAG 5 AUGUSTUS VOOR DE 2e WEEK

TENNISSTAGE + SPORT EN SPEL KTC DEN BREMT • Maandag 4, dinsdag 5, woensdag 6, donderdag 7 en

vrijdag 8 juli van 10 tot 15.30 uur• Maandag 25, dinsdag 26, woensdag 27, donderdag 28 en

vrijdag 29 juli van 10 tot 15.30 uur• Maandag 15, dinsdag 16, woensdag 17, donderdag 18 en

vrijdag 19 augustus van 10 tot 15.30 uurVoor wie? 2013 - 2000Waar? TC Den Bremt, Tichelarijstraat 74

in TurnhoutPrijs? 95 euro zonder opvang, 110 euro met

opvang, 55 euro voor een halve dag (enkel voor 3-5 jarigen)

Het 3e kind van hetzelfde gezin mag deelnemen voor de helft van de prijs.

Meebrengen? Sportschoenen + sportkledij, eventueel een gezond tussendoortje, water, een lunchpakket en een tennisracket als je dit hebt. Heb je er geen? Dan krijg je er één ter plaatse.

Opmerking? Voor- en naopvang mogelijk van 9 tot 10 uur en van 15.30 tot 16.30 uur

Kleuters van 3-5 jaar kunnen kiezentussen een hele (10-15.30 uur) of een halve dag (10-12.15 uur)

Niet-leden betalen 15 euro extra voor verzekering geldig voor de 3 tennisstages van KTC Den Bremt tijdens de zomervakantie 2016

Inschrijven? http://tennisschoolplay.be/tenniskampen/Info? Tennisschool Play – Filip Verbeek fi [email protected] -

www.tennisschoolplay.be

SPORTKAMP: TURNEN-TUMBLING-SPORTKAMP: TURNEN-TUMBLING-TRAMPOLINE-DANS-FREERUNNING-TRAMPOLINE-DANS-FREERUNNING-SPORT EN-SPELEN SPORT EN-SPELEN Maandag 4, dinsdag 5, woensdag 6, donderdag 7 en Maandag 4, dinsdag 5, woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 juli. Start maandag om 8.30 uur en einde op vrijdag om 16 uur (met 4 overnachtingen, brengen en

SPORTKAMP: TURNEN-TUMBLING-

partnersVerenigingen & AANBOD

FIT- EN FUNDAGEN • Maandag 11, dinsdag 12, woensdag 13, donderdag 14 en

vrijdag 15 juli van 9 tot 16 uur• Maandag 22, dinsdag 23, woensdag 24, donderdag 25 en

vrijdag 26 augustus van 9 tot 16 uurElke activiteit spettert dat het een lieve lust is en staat in het teken van maximale speelpret. Verwacht je dus aan een schat van verschillende spelen en sporten om duimen en vingers bij af te likken.Voor wie? 2011 - 2009Waar? Juli: School Hivset, Apostoliekenstraat 4

in Turnhout Augustus: Sporthal StadsparkPrijs? 18 euro/dagMeebrengen? Lunchpakket, sportschoenen +

sportkledij en een fl uovestjeOpmerking! Er wordt een drankje, een 10-uurtje en

een 4-uurtje voorzien Inschrijven? www.lenigengezwind.beInfo? Lenig en Gezwind – Anke Bax [email protected]

www.lenigengezwind.beINSCHRIJVEN KAN TOT ZONDAG 10 JULI VOOR DE 1e WEEK EN ZONDAG 21 AUGUSTUS VOOR DE 2e WEEK__________________________________________________

FIT- EN FUNDAGEN • Maandag 11, dinsdag 12, woensdag 13, donderdag 14 en

vrijdag 15 juli van 9 tot 16 uur• Maandag 22, dinsdag 23, woensdag 24, donderdag 25 en

vrijdag 26 augustus van 9 tot 16 uurSport en spel, knutselen, werken met de iPad, dansen en zingen,…Voor wie? 2008 - 2004Waar? Juli: School Hivset, Apostoliekenstraat 4

in Turnhout Augustus: Sporthal StadsparkPrijs? 18 euro/dagMeebrengen? Lunchpakket, sportschoenen +

sportkledij en een fl uovestjeOpmerking! Er wordt een drankje, een 10-uurtje en

een 4-uurtje voorzien Inschrijven? www.lenigengezwind.beInfo? Lenig en Gezwind – Anke Bax [email protected]

www.lenigengezwind.beINSCHRIJVEN KAN TOT ZONDAG 10 JULI VOOR DE 1e WEEK EN ZONDAG 21 AUGUSTUS VOOR DE 2e WEEK

FIT- EN FUNDAGEN • Maandag 11, dinsdag 12, woensdag 13, donderdag 14 en

vrijdag 15 juli:• Maandag 22, dinsdag 23, woensdag 24, donderdag 25 en

vrijdag 26 augustus:- van 9 tot 12 uur: 3D printing- van 13 tot 16 uur: free running

Voor wie? 2004 - 2011Waar? Juli: School Hivset, Apostoliekenstraat 4

in Turnhout Augustus: Sporthal StadsparkPrijs? 12 euro/halve dagMeebrengen? Lunchpakket (als je een hele dag blijft),

sportschoenen + sportkledij en een fl uovestje

Opmerking? Er wordt een drankje, een 10-uurtje en/of een 4-uurtje voorzien

Inschrijven? www.lenigengezwind.beInfo? Lenig en Gezwind – Anke Bax [email protected]

www.lenigengezwind.beINSCHRIJVEN KAN TOT ZONDAG 10 JULI VOOR DE 1e WEEK EN ZONDAG 21 AUGUSTUS VOOR DE 2e WEEK __________________________________________________

TENNISSTAGE + SPORT EN SPEL KTC DEN BREMT Maandag 11, dinsdag 12, woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 juli van 10 tot 15.30 uurVoor wie? 2006 - 1998Waar? KTC Den Bremt, Tichelarijstraat 74 in

TurnhoutPrijs? 110 euro Meebrengen? Sportschoenen + sportkledij, eventueel

een gezond tussendoortje, water, een lunchpakket en een tennisracket als je dit hebt. Heb je er geen? Dan krijg je er één ter plaatse.

Opmerking? Op dinsdag- en dondernamiddag zijn er alternatieve activiteiten gepland (Lilse Bergen, oriëntatieloop, funtornooi,…)

Niet-leden betalen 15 euro extra voor verzekering geldig voor de 3 tennisstages van KTC Den Bremt tijdens de zomervakantie 2016

Inschrijven? http://tennisschoolplay.be/tenniskampen/Info? Tennisschool Play – Filip Verbeek fi [email protected] -

www.tennisschoolplay.be__________________________________________________

PIYO: PILATES-YOGA Woensdag 13, woensdag 20 juli en woensdag 3 augustus van 9 tot 12 uurOp een natuurlijke manier bewegen in spel en in kinderyoga: opwarming, babbelronde, houdingen, meditatie, visualisatie, massage, ontspanning, rekken en strekken. Voor wie? 2009 - 2006Waar? Sporthal StadsparkPrijs? 12 euro/halve dagMeebrengen? Sportschoenen + sportkledij, eventueel

een gezond tussendoortje en water Inschrijven? [email protected] Info? www.desprong.be – Mieke Nijs –

[email protected]__________________________________________________

TENNISSTAGE + SPORT EN SPEL SPORTCLUB TAXANDRIA Maandag 8, dinsdag 9, woensdag 10, donderdag 11 en vrijdag 12 augustus van 10 tot 15.30 uurSport en spel, knutselen, werken met de iPad, dansen en zingen,…Voor wie? 2013 - 2000Waar? Sportclub Taxandria,

Steenweg op Tielen 43 in TurnhoutPrijs? 95 euro zonder opvang, 110 euro met

opvang, 55 euro voor een halve dag (enkel voor 3-5 jarigen)

Het 3e kind van hetzelfde gezin mag deelnemen voor de helft van de prijs.

Meebrengen? Sportschoenen + sportkledij, eventueel een gezond tussendoortje, water, een lunchpakket en een tennisracket als je dit hebt. Heb je er geen? Dan krijg je er één ter plaatse.

Opmerking! Voor- en naopvang mogelijk van 9 tot 10 uur en van 15.30 tot 16.30 uur

Kleuters van 3-5 jaar kunnen kiezen tussen een hele (10-15.30 uur) of een halve dag (10-12.15 uur)

Niet-leden betalen 15 euro extra voor verzekering geldig voor de 3 tennisstages van KTC Den Bremt tijdens de zomervakantie 2016

Inschrijven? http://tennisschoolplay.be/tenniskampen/ Info? Tennisschool Play – Filip Verbeek fi [email protected] -

www.tennisschoolplay.be__________________________________________________

TENNIS- EN GOLFKAMP SPORTCLUB TAXANDRIA Maandag 22, woensdag 24 en donderdag 25 augustus van 9.30 tot 15 uurVoor wie? 2011 - 2000Waar? Sportclub Taxandria, Steenweg op

Tielen 43 in TurnhoutPrijs? 130 euroMeebrengen? Sportschoenen + sportkledij, eventueel

een gezond tussendoortje, water en een tennisracket als je dit hebt. Heb je er geen? Dan krijg je er één ter plaatse.

Opmerking: De kinderen krijgen elke dag lunch + 2 drankjes

Inschrijven? http://tennisschoolplay.be/tenniskampen/

Info? Tennisschool Play – Filip Verbeek fi [email protected] -

www.tennisschoolplay.be

TENNIS- EN GOLFKAMP SPORTCLUB TENNIS- EN GOLFKAMP SPORTCLUB

Sportclub Taxandria, Steenweg op Sportclub Taxandria, Steenweg op

Sportschoenen + sportkledij, eventueel een gezond tussendoortje, water en een tennisracket als je dit hebt. Heb je er geen? Dan krijg je er één ter plaatse.De kinderen krijgen elke dag lunch +

een gezond tussendoortje, water en een

Kan jij goed overweg met een diabolo? Met hoeveel ballen of kegels kan jij jongleren? Of is de devil stick eerder jouw favoriet? We maken op de Grote Markt speciaal een plaats vrij waar je doorlopend je kunsten tonen. Breng gerust vrienden en vriendinnen mee.

Straatartiesten op de Markt is een initiatief van de stad Turnhout i.s.m. MiramirO.

Laat je vanaf 15 uur aangenaam verrassen op het Salon van Turnhout. Straatartiesten op de Grote Markt wordt opnieuw een feest voor jong en oud!Straffe, grappige, grote, intieme, maar soms ook spectaculaire acts zorgen voor een heel gezellige namiddag.

Foto: Wim Lanser

STRAATARTIESTEN op de Grote Markt

Gratisfamiliefeest!

VRIJDAG 8 JULI 2016 van 15 tot 22 uur

Info:Cultuurcoördinatie

014 44 33 [email protected]

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

18 19 20 21 22

Acacialaan Grote Markt (12u - 14u)* De Bossen Park Begijneveldekens

25 26 27 28 29

Vlamingenstraat Tielendijk Den Brand ETAF

1 2 3 4 5

MuylenbergRood-Kruisstraat

Taxandriamuseum (12u - 14u)*Bergbeemden

HaagbeemdenplantsoenWollewei

Warandeplein**Hollandsestraat

Tijl-en Nelestraat

8 9 10 11 12

AcacialaanSwat Engelenstraat

StoktsepleinPastinaakplein

De BossenPater Verschuerenstraat

SmalvoortstraatWouwerstraat

Park Begijneveldekens

15 16 17 18 19

Taxandriamuseum (12u - 14u)*Tielendijk

Wollewei WarandepleinETAF

Tijl-en Nelestraat

22 23 24 25 26

VlamingenstraatRood-Kruisstraat

StoktsepleinBergbeemden

Den BrandPater Verschuerenstraat

SmalvoortstraatWouwerstraat

HollandsestraatPark Begijneveldekens

29 30 31

MuylenbergSwat Engelenstraat

Taxandriamuseum (12u - 14u)*Pastinaakplein

HaagbeemdenplantsoenWollewei

JULI

AUGU

STUS

Info: Stedelijke Jeugddienst - Draaiboomstraat 6 - 014 42 33 81 - [email protected] *In het kader van Picknick op Dinsdag** In het kader van Fun op ‘t Plein

WOLLEWIELENKOMEN NAAR JE TOE!

Kijk snel wanneer ze bij jou in de buurt komen en

duid het met een dikke stift aan op je kalender.

Laat de zon alvast maar schijnen!

Kijk snel wanneer ze bij jou in de buurt komen en

GratisZe rollen met een bakfi ets vol leuks ook jouw buurt binnen!

Telkens van 14 tot 17 uur!

Kom naar buiten, de Wollewielen komen eraan!

B

De

Een speelstraat in jouw buurt? Dat is een feest in de straat voor jong en oud !Stad Turnhout vind het belangrijk dat er overal plaats is om te spelen. Daarom sluiten we deze zomervakantie weer enkele straten af voor alle verkeer. Auto’s maken dan plaats voor spelende kinderen en volwassenen die een praatje maken. Deze zomer zijn kinderen koning op deze plaatsen:

Info: Stedelijke Jeugddienst - Draaiboomstraat 6 - 014 42 33 81 - [email protected] *In het kader van Picknick op Dinsdag** In het kader van Fun op ‘t Plein

SPEELSTRATEN Een speelstraat in jouw buurt? Dat is een feest in de straat voor jong en oud !

SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN SPEELSTRATEN ’t straat is van iedereen

Died Brijs, Jeugdcentrum

WolleweiDraaiboomstraat 6

014 42 33 [email protected]

MEER INFO?

Za 9/7 & zo 10/7Za 16/7 & zo 17/7Za 30/7 & zo 31/7Za 6/8 & zo 7/8Za 13/8 & zo 14/8Za 20/8 & zo 21/8Van 13 tot 18 uur

Za 9/7 & zo 10/7

Collegestraat

Za 2/7za 30/7za 13/8za 3/9Van 14 tot 20 uur

Za 2/7

Driedostraat

Za 30/7 & zo 31/7 Van 10 tot 22 uurZa 30/7 & zo 31/7

Rerum Novarumlaan

di 16/8 tot en met zaterdag 20/8 van 10 tot 22 uur.

di 16/8 tot en met

Jef Peetersstraat

Ma 15/8 tot en met zo 21/8 van 13 tot 20 uur

Ma 15/8 tot en

Heidebloemstraat

zo 21/8 tot zo 28/8 van 13 tot 20 uur. 20/8 van 10 tot 22 uur.

straatzo 21/8 tot straat

Lodewijk de Koninck

WOLLEWIELEN

“Zie jij wat ik zie?” Dat is het thema voor de schattenjacht van Vlieg deze zomer. Kinderen kijken op een andere manier naar de dingen dan volwassenen. En dat is een mooie uitdaging voor een speurtocht. Ook dit jaar maakt Turnhout er weer een gevarieerd programma van met maar liefst zeven zoektochten op zeven locaties: tussen de boeken, in museumgebouwen of midden in het groen.

• Bibliotheek Turnhout, Kasteeldreef 10• Begijnhofmuseum, Begijnhof 56• Taxandriamuseum, Begijnenstraat 28• Natuurpunt Museum, Graatakker 11• Nationaal Museum van de Speelkaart,

Druivenstraat 18• Stadsboerderij, Veldekensweg 10• De Warande, Warandestraat 42

Op elke plaats kun je een stempelkaart bekomen. Vanaf drie stempels ga je met klinkende prijzen naar huis. Hoe meer schatkisten je zoekt, hoe meer stempels je verzamelt, hoe meer cadeautjes je wint!

Voor kinderen van 4 tot 12 jaar (sommige locaties vanaf 6 jaar)

MEER INFO : www.turnhoutspeelt.be, www.uitinturnhout.be of de individuele websites

De kinderzoektochten van het Taxandriamuseum, het Speelkaartenmuseum en het Begijnhofmuseum kaderen bovendien in het programma ‘Zomer in de musea’. In juli en augustus is elk museum één dag per week ook voor volwassenen gratis toegankelijk. Terwijl kinderen zich uitleven met de Vliegactiviteit kunnen de ‘grote mensen’ gratis een rondleiding volgen. Die start telkens om 14 uur.Dinsdag: Taxandriamuseum - www.taxandriamuseum.beWoensdag: Begijnhofmuseum - www.begijnhofmuseum.beDonderdag: Nationaal Museum van de Speelkaart - www.speelkaartenmuseum.be

in juli en augustus VLIEG

door Turnhout

Petra VerbovenSportdienst014 44 33 90

[email protected]:

Levensloop Turnhout www.levensloop.be

MEER INFO?

Levensloop is een feestevenement voor iedereen en voor alle leeftijden. Het is een initiatief van Stichting tegen kanker. Alles draait om solidariteit en het werven van fondsen voor de strijd tegen kanker. Het is de bedoeling dat de gemeenschap van de regio Turnhout 24 uur lang samen komt om:• mensen te vieren die kanker overleefden of er nog tegen vechten;• mensen te herinneren die aan kanker zijn overleden;• als gemeenschap op te staan en samen te strijden tegen kanker.

24 uur lang zijn er doorlopend activiteiten in het Turnhoutse stadspark. Het is vooral de bedoeling dat er continu gelopen of gewandeld wordt op het Levensloopparcours. Teamleden lossen elkaar af, zodat er van elk team liefst altijd wel iemand op het parcours staat. Hiervoor laten de teams zich sponsoren. Om deel te nemen met een team betaal je 10 euro inschrijvingsgeld per persoon.

Iedereen kan op zijn manier meedoen: door deel te nemen in een team, of gewoonweg door te komen kijken en een drankje of hapje te kopen.

Voor mensen die vechten tegen kanker is er een speciaal programma om even de zorgen te verlichten. Speciaal op maat van vechters en helemaal gratis.

WAAROM 24 UUR?Kanker slaapt nooit. Het is een voortdurend gevecht voor patiënten en hun zorgdragers. Elke levensloop duurt 24 uur non-stop, zoals ook vechters non-stop uitdagingen moeten overwinnen tijdens hun ziekte.

DOE MEE! LEVENSLOOP TURNHOUT 25 & 26 JUNI 2016Zet net als de Stad Turnhout je schouders onder de Levensloop in Turnhout.Het kan als comitélid, teamlid, vrijwilliger,deelnemer of bezoeker.

door Turnhout LEVENSLOOPVAN ZATERDAG 25 JUNI 16 UUR TOT ZONDAG 26 JUNI

IN HET STADSPARK

www.chiquita.beSportdienst – Jeugdcentrum Wollewei – Draaiboomstraat 6 – 2300 Turnhout – [email protected]

Programma

16.00 u. Start daginschrijvingen

18.00 u. Chiquita Kids Run

1 km (4-12 jaar)

18.30 u. Dwars door Turnhout

5 km

19.00 u. Dwars door Turnhout

11 km

Start & finish: WarandepleinTijdens de Chiquita Kids Run Turnhout loop je per leeftijd! De grootste kids starten vooraan, de jongste lopertjes achteraan. Er zijn begeleiders die de eerste 500 m met je meelopen.

De Chiquita Kids Run Turnhout maakt deel uit van Dwars door Turnhout. Ook voor de mama’s en papa’s, broer en zus is er een sportief aanbod. Loopplezier verzekerd voor iedereen!

www.argentarunningtour.be

• Online voorinschrijving: 5 euro t.e.m. 15 augustus via www.chiquita.be

• Daginschrijving ter plaatse: 7 euro Vanaf 16 uur op zaterdag 27 augustus in sporthal Sint-Victor (Kasteeldreef, Turnhout)

inschrijven?

Sportdienst – Jeugdcentrum Wollewei – Draaiboomstraat 6 – 2300 Turnhout – [email protected]

en papa’s, broer en zus is er een sportief aanbod. Loopplezier verzekerd voor iedereen!

www.argentarunningtour.bewww.argentarunningtour.be

in sporthal Sint-Victor(Kasteeldreef, Turnhout)

Op zaterdag 27 augustus 2016 komt

de naar Turnhout tijdensDwars door Turnhout!

Ben jij tussen 4 en 12 jaar en hou je van bewegen? Zet alvast je loopschoenen klaar en schrijf je in voor de Chiquita Kids Run, een loop over 1 km, speciaal voor alle kids tussen 4 en 12 jaar. Je kan deelnemen in je eigen tempo, niemand loopt te snel, niemand loopt te traag! Aan de aankomst krijg je een overheerlijke Chiquita banaan, lekker en boordevol energie, een toffe medaille én een verfrissend drankje. Een kwartier voor de start is er de gezamenlijke Chiquita Kids Run opwarming op het tempo van leuke muziek!

2016_121_BIS.indd 1 08/03/16 16:31

Een rondje in de rappe rups, een suikerspin op een stokje en de muziek van de draaimolen…

in augustus mogen we de foorkramers weer verwelkomen. De attracties vind je terug op de Grote markt en aan de Warande.

Een rondje in de rappe rups, een suikerspin op een stokje en de muziek van de draaimolen… Een rondje in de rappe rups, een suikerspin op

KERMISKERMISKERMISKERMISKERMISKERMISKERMISKERMISKERMISKERMISKERMISKERMISKERMISTURNHOUT

Om 20 uur rijden de wagens de markt op.Er is muzikale sfeer van 19 tot 22 uur.

Om 20 uur rijden de Dinsdag 9 augustus

De kermis is geopend, kom de attracties ontdekken.

De kermis is

donderdag 25 augustusdonderdag 25 augustusDonderdag 12 t.e.m.

FamiliedagenFamiliedagen

en 23 augustusen 23 augustusDinsdag 16

Volgende data mag je alvast in je agenda zetten:

Info: Thomas Peeters,014 42 33 81, [email protected]: Thomas Peeters, 014 42 33 81, [email protected]

BINKIES2 JULIZATERDAG

18TOT

UUR

13

www.turnhoutspeelt.be

BINKIESBINKIES13FESTIVALKINDER

18TOT

FESTIVALFESTIVAL

RAADSHERENPARK

GRATIS

OPTREDEN DE PIEPKESUUR15

DOORLOPENDKINDERDISCO

E PIEP

V.U.

: vzw

JEP

, Dra

aibo

omst

raat

6, 2

300

Turn

hout

V.U.

: vzw

JEP

, Dra

aibo

omst

raat

6, 2

300

Turn

hout