Brochure Turnhout Speelt Zomer 2016

Click here to load reader

 • date post

  29-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  214
 • download

  0

Embed Size (px)

description

Knotsgekke activiteiten tijdens, voor en na de paasvakantie voor echte Binkie's .

Transcript of Brochure Turnhout Speelt Zomer 2016

 • V.U.: Eric Vos - Boomstraat 6 - 2300 Turnhout

  TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT SPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELT

  Zomer 2016

  TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT TURNHOUT SPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELTSPEELT

  www.facebook.com/TurnhoutSpeelt

 • UiTPAS KEMPEN De UiTPAS is een spaarkaart en kost 5 euro.Je spaart n punt als je deelneemt aan een UiTPASactiviteit in Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar. De punten die je spaart, kun je omruilen voor een korting, een geschenk of een ander voordeel.

  PUNTEN SPARENJe krijgt n UiTPASpunt als je deelneemt aan een UiTPASactiviteit. Scan zelf je UiTPAS aan de UiTPASzuil of laat hem scannen aan de kassa om dat punt te krijgen.Je ziet je puntensaldo als je je UiTPAS scant. Je kunt je ook aanmelden op www.uitpaskempen.be om je puntensaldo te bekijken.

  UiTPUNTEN OMRUILENJe zult merken hoe snel je UiTpunten spaart. Die punten kun je omruilen voor een korting, een geschenk of een ander voordeel. Je ontdekt ze op www.uitpaskempen.be.

  WAAR EN HOE KOOP IK MIJN UiTPAS1 Ga met je identiteitskaart naar een van de

  verkooppunten in Turnhout: Bibliotheek, cultuurhuis de Warande, JC Wollewei, Toerisme & UiT.

  2 Betaal 5 euro of krijg een gratis UiTPAS met kansentarief*. Op elke UiTPAS staan er een heleboel welkomstvoordelen.

  3 Neem deel aan activiteiten en spaar punten.

  OOK VOOR KINDERENDe UiTPAS is er voor iedereen vanaf drie jaar en staat op naam. Ieder lid van een gezin krijgt dus een eigen UiTPAS en kan punten sparen. Om een UiTPAS voor kinderen aan te maken is er een kids-id nodig of een klevertje van jouw ziekenfonds. De pas is levenslang geldig. Verlies je je UiTPAS? Dan betaal 2,5 euro voor een nieuw exemplaar.

 • UiTPAS IS K EEN KORTINGSKAART VOOR WIE HET NODIG HEEFTVoor mensen die er recht op hebben, is UiTPAS Kempen ook een kortingskaart. De UiTPAS geeft recht op een korting van 80 procent op de normale ticketprijs. Jaarlijks worden mensen die recht hebben op een UiTPAS met kansentarief uitgenodigd om hun gratis UiTPAS af te halen.

  Kreeg je geen uitnodiging maar denk je wel recht te hebben op een UiTPAS met kansentarief (bijvoorbeeld omdat je recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming)?Neem dan contact op met het OCMW van Turnhout.

  BB

  Je kan drie punten sparen

  wanneer je inschrijft voor speelpleinwerking

  Wollebos. Bij elke activiteit van Turnhout

  Speelt spaar je n punt.

 • DAN MOET JE BIJ SPEELPLEINWERKING WOLLEBOS ZIJN!

  Speelpleinwerking Wollebos is een vakantie-initiatief tijdens de zomervakantie voor kinderen en jongeren van 5 tot 15 jaar. In 2016 zijn de kinderen die geboren zijn vanaf 2001 tot en met 2011 welkom op het speelplein. Kinderen met een licht verstandelijke en/of motorische handicap zijn zeker welkom bij speelpleinwerking Wollebos. Neem contact op met de Jeugddienst om verdere afspraken te maken.

  Speelpleinwerking Wollebos biedt de kinderen een open speelaanbod aan. Het open speelaanbod is altijd een combinatie van georganiseerd spelen en spontaan spelen. Er kan tijdens het open speelaanbod gekozen worden tussen activiteiten bv. een bosspel, pleinspelen, en spelen in speelhoeken waar gexperimenteerd kan worden met materiaal, fantasie, Het is de combinatie van de twee en de keuze op elk moment, dat zorgt voor een open speelaanbod.

  WANNEER:

  De speelpleinwerking gaat door van maandag tot en met vrijdag vanaf maandag 18 juli tot en met vrijdag 26 augustus, uitgezonderd donderdag 21 juli en maandag 15 augustus.

  Kinderen kunnen naar de speelpleinwerking worden gebracht s morgens tussen 7.30 en 9 uur. Ze kunnen worden opgehaald s avonds tussen 16.30 en 17 uur. Kinderen kunnen ook een halve dag deelnemen, je kan ze brengen/ophalen tussen 12 en 13 uur.

  Dit moet telkens gebeuren onder het toezicht van een volwassene. We vragen uitdrukkelijk deze uren te respecteren. Alleen zo kunnen wij een degelijke en veilige werking garanderen. Om op de speelpleinwerking te geraken kan je kind gebruik maken van gratis busvervoer. Meer informatie krijg je bij de inschrijving.

  WAAR:

  De speelpleinwerking vindt plaats in het Raadsherenpark in Vosselaar. De lokalen bevinden zich in en rondom het hoofdgebouw het Paradijs. Adres: Raadsherenpark Horzelenstraat 1 2350 Vosselaar

  De kinderopvang Gabbers & Co organiseert gratis opvang voor de kinderen die voor en/of na de speelpleinwerking opvang nodig hebben. Kinderen kunnen terecht op de volgende locaties: Druivenstraat 19, Begijnenstraat 24 en Kapelweg 58 (Zevendonk).Om te genieten van deze voor- en/of naopvang dient er contact opgenomen te worden met Gabbers & Co.Evelien Melis en Ann Belmans Buitenschoolse Kinderopvang Gabbers & CoDruivenstraat 19, 2300 Turnhout014 42 09 [email protected]@gabbersenco.beKijk ook eens op de website www.gabbersenco.be

  VOOR- EN NAOPVANG

  BIJ GABBERS & CO:

  SPEELPLEINWERKIN

  G

  en plezier??? Zin in spel, avo

  ntuur WOLLEBOS

 • Speelpleinwerking WollebosWanneer? vanaf maandag 18 juli tot en met vrijdag 26 augustus.

  Gesloten op 21 juli en 15 augustus

  Voor Wie? Kinderen van 5 - 15 jaar (geboren in, en tussen 2001 en 2011)

  Waar?Raadsherenpark in Vosselaar - Busvervoer vanuit Turnhout

  Inschrijvingen Vanaf 26 mei tot en met 25 augustus tijdens werkdagen, tussen 13 en 16.30 uur. Op maandagen en donderdagen in juni ook tussen 16.30 en 20.30 uur. (uitgezonderd 16 juni).

  Op zaterdag 4 juni tussen 13 en 16.30 uur. Online: vanaf 26 mei: [email protected]

  Een korte samenvatting

  Deelnameprijzen speelpleinwerking

  zonder kortingstarief UiTPAS met kortingstarief

  1ste kind2de, 3de, ... kind (zelfde gezin*)

  1ste, 2de ... kind

  1 dag 6 euro 3 euro 1,2 euro1/2 dag 3 euro 1,50 euro 1,2 euro

  *enkel als het tweede kind dezelfde dag als het eerste kind deelneemt.

  INSCHRIJVEN:

  Vanaf donderdag 26 mei tussen 13 en 20.30 uur in Jeugdcentrum Wollewei!

  ONLINEWanneer kinderen in de voorbije drie jaar naar Wollebos zijn geweest, kan er ook online ingeschreven worden.Er wordt verwacht van ouders dat ze een e-mail sturen naar: [email protected] met hun eigen naam en de naam en geboortedatum van

  de in te schrijven kinderen. de kaartnummer van de UiTPAS van de kinderen om

  te genieten van het kortingstarief en/of om punten te sparen.

  Speelpleinwerking Wollebos stuurt vervolgens een e-mail ter bevestiging.

  IN JEUGDCENTRUM WOLLEWEIHet inschrijven van nieuwe kinderen dient te gebeuren in het Jeugdcentrum, dit kan tijdens volgende momenten: Vanaf 26 mei tot en met 25 augustus tijdens

  werkdagen, tussen 13 en 16.30 uur. Op maandagen en donderdagen in juni ook tussen

  16.30 en 20.30 uur. (uitgezonderd 16 juni). Op zaterdag 4 juni tussen 13 en 16.30 uur.

  Volgende dingen zijn belangrijk om mee te nemen: kleefbriefje van het ziekenfonds. de UiTPAS van de kinderen om te genieten van het

  kortingstarief en/of om punten te sparen.

  InfoLoes Hermans - Jeugddienst TurnhoutDraaiboomstraat 6 , 2300 Turnhout014 42 33 81 - [email protected]

  MEER INFO

  WWW.TURNHOUTSP

  EELT.BE

 • Deze zomer voorziet Stad Turnhout in samenwerking met vzws Muylenberg, Dagcentrum Kasteel en Den Leeuweric vakantieopvang voor Turnhoutse kinderen met een handicap.

  Voor wie? Voor schoolgaande kinderen van 3 tot 21 jaar met een ernstige lichamelijke en/of geestelijke handicap die niet kunnen aansluiten bij het reguliere jeugdwerkaanbod.

  Wanneer?Van 25 juli tot en met 18 augustus 2016 kan uw kind elke werkdag terecht van 9 tot 16.30 uur in Dagcentrum Kasteel, Brugstraat 55 in Turnhout.

  PraktischEen enthousiast team organiseert binnen- en buitenactiviteiten op maat van de kinderen.

  Zowel in de voor- als namiddag krijgen de kinderen een tussendoortje. Voor s middags nemen ze wel zelf hun lunchpakket en drinken mee. De opvang kost 9 euro per begonnen opvangdag. De opvang gaat door in Dagcentrum Kasteel, Brugstraat 55 in Turnhout.

  InschrijvenVanaf maandag 2 mei 2016 kan u uw kind na afspraak inschrijven bij Gelijke Kansen, derde verdieping Stadskantoor, Campus Blairon. U brengt een klevertje van het ziekenfonds en een pasfoto van uw kind mee. De contactgegevens vindt u onderaan.

  InfoSam HufkensGelijke KansenStadskantoorCampus Blairon 2002300 [email protected] 40 96 30

  BB

  VOOR KINDEREN MET EEN

  HANDICAP!

  VOOR KINDEREN MET EEN

  HANDICAP!

  SPEELPLEINPLEINPLEINPLEIN- WERKING

 • SPEELKOFFERmax. 15 deelnemers per dagvan 9 tot 12 uurKom onze megaleuke koffer ontdekken! Je vindt er alles om te spelen en te knutselen!Voor wie? 2013 - 2010 Waar? JC Wollewei, koer of rode zaal

  (afhankelijk van het weer)Prijs? 6 euro per dagMeebrengen? Eventueel tussendoortjeWanneer? Inschrijven per dag Maandag 4 juli Maandag 18 juli Maandag 1 augustus

  Maandag 22 augustus Maandag 29 augustus

  __________________________________________________

  BONSAIBOOMPJES KNUTSELEN max. 15 deelnemersDinsdag 5 juli van 9 tot 12 uurWe maken met ijzerdraad en kleurrijke kralen een leuke bonsaiboom. Voor wie? 2013 - 2010 Waar? JC Wollewei, grote zaal Prijs? 7,5 euroMeebrengen? Eventueel tussendoortje__________________________________________________

  WATERSPELEN VOOR DE KLEINSTEN max. 10 deelnemersWoensdag 6 juli van 13 tot 16 uurVoor wie? 2013