Brochure Sportweken 2016

6
De tofste sportweken met enthousiaste medewerking van Idee Kids! Zotte KAMPEN ZONDER zorgen Editie 2016

description

 

Transcript of Brochure Sportweken 2016

Page 1: Brochure Sportweken 2016

De tofste sportweken met

enthousiaste medewerking

van Idee Kids!

Zotte KAMPEN

ZONDERzorgen

Editie 2016

Page 2: Brochure Sportweken 2016

Wij zorgen voor volwassen, enthousiaste monitoren, elke dag paraat van 8 tot 18 uur leuke en actuele thema’s ondersteuningsadvies voor een vlotte organisatie aangepast kwaliteitsvol materiaal opvolging tijdens de kampweek sfeer, dankzij onze WAAAUW -factor in de vorm van een springkasteel of een extra animatiepakket en vooral: een gerust hart om uw kinderen aan ons toe te vertrouwen!

U zorgt enkel voor publiciteit en communicatie naar de ouders inschrijvingen en administratie verzekeringen voor de kinderen en uw kamplocatie fiscale attesten voor de deelnemers tot 12 jaar 1 contactpersoon voor afspraken vooraf en voor noodgevallen

De ideale mix!

U wil een kamp organiseren?

Wij voeren uit.

Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs voor meer uitleg. Bel 0497 54 31 95 of email [email protected].

De leukste kampenaller

Page 3: Brochure Sportweken 2016

NIEUW!

NIEUW!

NIEUW!

NIEUW!

voor kleuters...

Licht en donkerKan jij iets zien in het donker? Hoeveel sterren tel je in de lucht? Hoe groot is de zon? Een week vol lichtjes in het donker, schimmenspel, zonnedans en spelen met je eigen schaduw. Speel je mee?

Op stap in BerenlandEen fantasierijke week in het land van de knuffelberen. Leuke liedjes, vrolijke verha-len, creatieve knutsels en grappige bewe-gingsactiviteiten zorgen voor een bereleuk kamp!

De wereld rondWe reizen over zee en ontdekken de wereld van China tot Mexio. We wanen ons op de Noordpool, ontdekken de boemerang in Australië en luisteren naar verhalen van ontdekkingsreizigers. Wie trekt mee de wereld rond?

Van kop tot teenHoeveel tanden telt je gebit? Ken je de 5 zintuigen? Wat is een röntgenfoto? We maken een reis door ons lichaam: hoofd, schouders, knie en teen!, aan mijn voet daar hangt een been! Kom je mee ontdekken en bewegen?

De olympische kleuterspelenTijdens deze sportieve week gaan we de olympische atleten achterna! Via spelletjes oefenen we evenwicht, coördinatie, lenigheid en kracht en worden we een echte atleet. Deelnemen is belangrijker dan winnen!

Piloot hoog en droogHoe hoog vliegt een vliegtuig? Zijn er verkeersborden in de lucht? Wat doet een stewardess? Heeft een helikopter vleugels? We vliegen naar de mooiste bestemmingen tussen de wolken. Vlieg je mee?

NIEUW!Geuren, kleuren en smakenBen jij een kleurentovenaar? Heb je al eens een schilderij gemaakt dat je kan ruiken? Herken jij de smaak van een appel? We maken kennis met verschillende kleuren, ruiken de lekkerste dingen en gaan op zoek naar verschillende smaken. Ook onze speel- en knutselkriebels krijgen heel veel aandacht. Welke speurneus komt mee op ontdekking?

Page 4: Brochure Sportweken 2016

NIEUW!

en lager onderwijs!

Maximum 15 kinderen per aangevraagde monitor, minimum 2

monitoren per aangevraagde kampplaats. Voor meer informatie

of voor een gepersonaliseerde oplossing voor uw situatie, bel

An Godart 0497 54 31 95 of email [email protected].

Rio 2016We volgen de olympische vlag en vlam! We maken kennis met heel wat Olympische sporten en houden ons natuurlijk aan de olympische gedachte: deelnemen is belan-grijker dan winnen!

Mini-MaxiMinitennis en maxivoetbal, minihocky en maxispeerwerpen, minibasketbal en maxibowling en nog veel meer mini en maxi versies van verschillende sporten. Op vrijdag volgt een heus mini-maxi tornooi! Dit kamp is helemaal de max!

NIEUW!Ren-je-rot sportweekVliegen, duiken, rennen, vallen en weer opstaan! Een super dynamische sportweek gecombineerd met een dagelijkse quiz! Een slimme geest in een sportief lichaam, daar gaan we voor.

Page 5: Brochure Sportweken 2016

20

ja a aaar

2020 jaar ervaring met jaarlijks meer dan 25.000 kinderen én 2.500 monitoren!

pedagogisch uitgewerkt draaiboek in thema

knutsel, sport- en spelmateriaal

Page 6: Brochure Sportweken 2016

TOT OP

KAMP!

Prijs, voorwaarden en contactgegevens

1.330 euro1.990 europrijs op aanvraag 580 euro

1.655 euro2.485 europrijs op aanvraag 715 euro

structuur overzicht verloop

An Godart: 0497 54 31 95 of email [email protected]

V.U. Idee Kids vzw Zwaantjesstraat 33 - 9090 Melle 09 210 80 00

,