Brochure Kodak 8000 en 8000C

24
Krachtige eenvoud. Verrassend betaalbaar. KODAK 8000/8000C Digitaal panoramisch en cefalometrisch systeem

description

Nederlandse brochure van de Kodak 8000

Transcript of Brochure Kodak 8000 en 8000C

Page 1: Brochure Kodak 8000 en 8000C

Krachtige eenvoud.Verrassend betaalbaar.

KO

DA

K 8

000/

8000

CD

igita

al p

anor

amis

ch e

n ce

falo

met

risch

sys

teem

Page 2: Brochure Kodak 8000 en 8000C

Een geweldig product, dat nog beter is gewordenWij streven ernaar onze producten voortdurend te verbeteren en om er diagnostisch uit te springen. De nieuween verbeterde versie van het Kodak 8000/8000C digitale panoramische en cefalometrische systeem isslechts één uitstekend voorbeeld hiervan.

Voortbordurend op het succes van het Kodak 8000-systeem biedt deze nieuwe versie de tandheelkundigeprofessionals de diagnostische kwaliteit en eenvouddie zij nodig hebben met een voortdurendebetaalbaarheid. Het Kodak 8000-systeem biedt eenhoge beeldkwaliteit, is snel en moeiteloos en ishiermee de perfecte oplossing voor panoramische encefalometrische basisonderzoeken.

• Verbeterde beeldkwaliteit

• Ethernet-verbinding voor een eenvoudigere installatie

• Cefalometrische module-ontwerp

Nieuw en verbeterd

Page 3: Brochure Kodak 8000 en 8000C
Page 4: Brochure Kodak 8000 en 8000C
Page 5: Brochure Kodak 8000 en 8000C

KO

DA

K 8

000

Dig

itale

pan

oram

isch

e sy

stee

m

Ontwikkel eenpanoramische visie

Eenvoud, kwaliteit en productiviteit

Het digitale panoramische Kodak 8000-systeem vereenvoudigt uw praktijk.

De gestroomlijnde gebruikersinterface en hetcomputergestuurde systeem voorbruikbaarheid en de gezicht-tot-gezichtplaatsing zorgen voor een eenvoudigeplaatsing van de patiënt.

Intussen genereert de moderne technologievan het systeem snel, veilig en eenvoudigconsistente duidelijke opnames.

Eenvoud. Productiviteit. Kwaliteit.

Page 6: Brochure Kodak 8000 en 8000C

Eenvoudigere plaatsing

Het Kodak 8000-systeem maakt het plaatsen vanpatiënten eenvoudig. Anders dan andere systemendie de patiënt met zijn of haar rug naar de bedienerplaatsen, biedt het Kodak 8000-systeem een gezicht-tot-gezicht plaatsing voor een eenvoudiger plaatsingen comfortabelere onderzoeken. Nu kunt u depatiënten in de ogen kijken, zodat u ze op hun gemakkunt stellen.

Betere diagnoses

Dankzij het open ontwerp van het systeem voelen uwpatiënten zich meer op hun gemak en zullen zij minderbewegen. Dit zorgt weer voor duidelijke opnames vaneen hoge kwaliteit die u nodig hebt om nauwkeurigediagnoses te stellen.

Het Kodak 8000-systeem plaatst patiënten en tandartsen tegenoverelkaar voor een betere communicatie. U kunt eenvoudig metpatiënten praten en ze door het proces begeleiden.

Met behulp van de laserstralen kunt u eenvoudig en nauwkeurig depatiënt positioneren.

Zorg is makkelijk voor iedereen

Page 7: Brochure Kodak 8000 en 8000C
Page 8: Brochure Kodak 8000 en 8000C

Een kind kan de was doenGebruikersvriendelijk

Het Kodak 8000-systeem beschikt over eenintuïtieve interface die de basis vormt van deeenvoud. Het is zeer eenvoudig te bedienen en tebegrijpen; zelfs voor de nieuwste teamleden.

Eenvoudig en doeltreffend

De gebruikersinterface is georganiseerd metduidelijke, intuïtieve pictogrammen en menu’s. Hethele proces wordt duidelijk volgens een logische enduidelijke volgorde, zodat u uw onderzoek kuntvoorbereiden en belichtingsinstellingen snel eneenvoudig kunt invoeren.

Tijdbesparend

Aangezien het Kodak 8000-systeem eenvoudig tegebruiken is, kunt u uw aandacht meer richten op uwpatiënten, wat jullie beiden kunnen waarderen.

2. Voer de patiëntgegevens in.1. Selecteer het programma.

3. Stel de belichtingsparameters in.

Page 9: Brochure Kodak 8000 en 8000C

Moeiteloze opnameverwerkingWilt u het contrast aanpassen?

Wilt u de helderheid aanpassen?

Dit is mogelijk met de krachtige opnamesoftwarevan het Kodak 8000-systeem, en nog veel meer. Beeldverbetering wordt eenvoudig gemaakt dankzijeen volledig assortiment van hulpmiddelen. Vanafnu wordt het analyseren van opnames een totaalnieuwe ervaring.

Verbeterde beeldkwaliteit

Met de nieuwste softwareverwerkingsalgoritmengeeft het verbeterde Kodak 8000-systeem duidelijkeen scherpere klinische details. Het resultaat:opnamen met een hoge diagnostische waarde.

1

1. Opnames zonder hetnieuwe scherptefilter enmet het nieuwescherptefilter.

2. Omgekeerde video vooreen betere perceptievan de radiodekkendegebieden.

3. Markeereffect: lokaalcontrast om klinischedetails te markeren. Ziede relatie tussen eenverstandskies en hetmandibulair kanaal.

2 3

Page 10: Brochure Kodak 8000 en 8000C

Directe resultatenDrie snelle stappen

Het Kodak 8000-systeem versnelt uw gehelebedrijfsvoering. We hebben het proces tot drieeenvoudige stappen vereenvoudigd, die allemaal zijnontworpen op eenvoud en snelheid.

Direct opnamen maken

Een van de voordelen van digitale technologie is demogelijkheid om uw röntgenfoto’s direct te zien. U kunt het onderzoek zelfs stopzetten als u ziet datiets niet goed is.

Effectievere zorg

Al met al ziet u een nettoafname in down-time eneen overeenkomstige toename in productiviteit.

1. Stel de parameters in.

2. Plaats de patiënt.

3. Leg het beeld vast in real-time.

Page 11: Brochure Kodak 8000 en 8000C

Meerdere perspectievenNeemt elke hoek mee

Legt alle opnamen vast die u nodig hebt en alleweergaven die u vereist voor debasisonderzoeksbehoeften.

Meerdere weergaven

Een van de voordelen van het Kodak 8000-systeemis dat het een reeks opnamemogelijkheden biedt.Zoals u weet, vereist een juiste diagnose demogelijkheid om er op diverse manieren naar te kijken.

1. Met het meest uitgevoerde onderzoek, een standaard OPT, kunt u degehele tandstructuur zien, alsook de omringende botten en weefsels.

2. De temporo-onderkaakgewrichten (TMJ) in vier zijweergaven, mondopen en gesloten op dezelfde opname. Dit is vooral handig bij het

opsporen van vervormingen in het cranio-onderkaakgewricht.

3. De temporo-onderkaakgewrichten in 2 zijweergaven, mond open ofgesloten.

4. De sinus.

5. Het standaard panoramisch gesegmenteerde programma kan een ofmeerdere secties isoleren, waarbij de belichting van de patiënt wordt

beperkt.

1

2

3

4

5

Page 12: Brochure Kodak 8000 en 8000C

De cirkel voltooienMoeiteloze integratie

We ontwierpen het Kodak 8000-systeem om het precies in uw huidige bedrijfsvoering te passen. Feitelijkdient onze software als de controlebasis voor elk tandheelkundig opnameverwerkingssysteem van Kodak.

KODAK 3D-opnamesystemen

KODAK digitale panoramische en cefalometrische systemen

Opname-integratie met praktijkbeheersoftware

KODAK intraorale camera

KODAK digitaal röntgensysteem met fosforplaten

KODAK digitale radiografiesystemen

KODAK intraorale röntgensystemen

Page 13: Brochure Kodak 8000 en 8000C

Effectief beeldbeheerKrachtige software

U hebt de opname. Nu hebt u nog de mogelijkheidom het te delen, af te drukken of in een bestand tezetten. Met de tandheelkundige afbeeldingssoftwarevan Kodak kunt u alle drie doen.

Digitaal en direct

Met slechts één muisklik kunt u uw afbeelding en debijbehorende parameters opslaan. U kunt zelfsopmerkingen toevoegen. Digitale technologiebetekent ook dat, ongeacht hoe vaak u de beeldenafdrukt, kopieert of ophaalt, u zich geen zorgen hoeftte maken over de kwaliteitsverlies.

Zeer compatibel

Aangezien de tandheelkundigebeeldverwerkingssoftware van Kodak volledigDICOM-compatibel is, is het een fluitje van een centom het in uw bedrijfsvoering te integreren. In geentijd kunt u beelden overbrengen en verzenden naarde gewenste media. Er zijn talloze mogelijkheden.

Afdrukken E-mail

File (Bestand) Archive (Archief)

De duidelijk en gebruikersvriendelijke interface is ontworpenvoor diagnostische effectiviteit.

Flexibele weergave, krachtige beeldverwerking enbeeldbeheerprogramma’s.

Page 14: Brochure Kodak 8000 en 8000C

Betrouwbaarheid op zijn bestGemoedsrust

Als exclusieve fabrikant van tandheelkundigesystemen van Kodak zijn wij het bedrijf dattandheelkundige professionals over de hele wereldvertrouwen voor al hun diagnostischebeeldverwerkingsbehoeften. Onze producten zijnontwikkeld ter bescherming van uw investering enbieden de betrouwbaarheid en lange levensduur dieu nodig heeft om het meeste uit uw investering tekunnen halen.

Steun waarop u kunt vertrouwen

Met een team van toegewijde ondersteuningsexpertsstreven we ernaar onze klanten het naadlozegeïntegreerde systeem te bieden dat ze wensen. Dat is waarom ons ondersteuningsteam er is om debegeleiding te bieden die u nodig hebt vóór, tijdensen na de verkoop.

Page 15: Brochure Kodak 8000 en 8000C

Het voordeel van hoge frequentieConstante straling

Uitgerust met een generator met een hoge frequentie geeft het Kodak 8000-systeem het veiligsteonderzoek dat mogelijk is. De technologie van het systeem zorgt ervoor dat de straling constant blijft tijdensde belichting, zodat u betere, veiligere opnames krijgt.

Betere, veiligere opnames

De resultaten zijn opmerkelijk. Met het Kodak 8000-systeem krijgt u opnames met een hoog contrast enhomogene beelddichtheid. En het beste van alles is dat de generator met de hoge frequentie dit doet metminder stralingsbelichting dan de conventionele generatoren.

Slechts één voorbeeld van de opmerkelijke resultaten die u snel en moeiteloos verkrijgt met de verbeterdeversie van het Kodak 8000-systeem.

Page 16: Brochure Kodak 8000 en 8000C
Page 17: Brochure Kodak 8000 en 8000C

KO

DA

K 8

000C

Dig

itaal

pan

oram

isch

en

cefa

lom

etris

ch s

yste

em

Eén opname. Resultaten van hoge kwaliteit

Neem de opname in één keerTotaal uniek

Het Kodak 8000C-systeem beschikt over de "one shot"-opnametechnologie om snellere, nauwkeurige opnameste maken.

Directe belichting, real-time opnameverwerking en eengebruikersvriendelijke interface zorgen ervoor dat u deresultaten met de hoge kwaliteit verkrijgt die u nodig hebt.

En met de nieuw ontworpen cefalometrische module enEthernet-verbinding kan het Kodak 8000C-systeemeenvoudig worden geïnstalleerd in een tandheelkundigepraktijk.

Page 18: Brochure Kodak 8000 en 8000C

Ongelooflijk effectiefBinnen een seconde

Anders dan andere scantechnieken gebruikt het Kodak 8000-systeem de "one shot"-opnametechnologie om de schedel in één enkeleopname te belichten en dit alles in ruim een seconde.

Comfortabeler voor patiënten

Het systeem voor geprojecteerde opnames reduceertde kans aanzienlijk dat de patiënten zich tijdens hetonderzoek bewegen. In feite hoeven ze minder daneen seconde stil te staan/zitten.

Betere opnames

Verbeterde patiëntencomfort. Moderne technologie.Wanneer u deze functies combineert, ziet u letterlijkde resultaten: duidelijkere, exactere opnames.

Patiënt

Röntgen

Patiënt

Röntgen

Scannen: Andere systemen produceren een opname doorpatiënten met röntgen te bestralen. Patiënten moeten immobielblijven gedurende de 8 tot 14 seconden van het bestralingsproces.

� Eén opname: De schedels van de patiënten worden allemaaltegelijk belicht in minder dan een seconde. Het resultaat:drastisch gereduceerd risico van onscherpte door beweging vande patiënt.

Page 19: Brochure Kodak 8000 en 8000C

Eenvoudig te programmerenKijk en leer

De bediening van het Kodak 8000C-systeem is zeergebruikersvriendelijk. Er is nauwelijks enige trainingnodig. Eigenlijk kunt u de eenheid eenvoudigbedienen zonder een gebruikershandleiding. Het iszelfs simpel voor uw patiënten, waardoor het eenhandig communicatiehulpmiddel is. En het beste isnog dat alle programmering direct op uw computergebeurt.

Wordt direct geïntegreerd

U ontdekt dat het Kodak 8000C-systeem zonderproblemen precies in uw huidige bedrijfsvoering past.U bereikt continuïteit waarmee u de beste zorg kuntbieden.

Page 20: Brochure Kodak 8000 en 8000C

Voldoe aan hoge verwachtingenConstante verbetering

We zijn er voor u. Daarom werken we constant aanhet verbeteren van onze producten. De nieuwe versievan het Kodak 8000C-systeem is slechts eenvoorbeeld hiervan.

Eerste klas

Alle functies van het Kodak 8000C-systeem zijn hetbeste van het beste. De generator met de hogefrequentie zorgt ervoor dat er geen beeldkwaliteitverloren gaat bij een lagere stralingsbelasting.

De opgenomen opnameanalysesoftware helpt u bijhet verbeteren van uw diagnoses. Met functies zoalsde verbeteringsfilters van bot en rand, krijgt u hetdetailniveau dat u nodig hebt om altijd nauwkeurige,betrouwbare diagnoses te kunnen stellen .

Tracering en markeringidentificatie zijn ook veeleenvoudiger, sneller en duidelijker. U ziet debotdichtheid en randverbetering voor uw ogenverschijnen.

1. Botverbetering voor eenduidelijke visualisering vanbot en kraakbeen.

2. Randenverbetering vooreen betere visualiseringvan zowel harde als zachteweefsels voor een snelletracering.1 2

Page 21: Brochure Kodak 8000 en 8000C
Page 22: Brochure Kodak 8000 en 8000C

KODAK 8000/8000C-systemen Technische specificaties

Generator Hoge frequentie (max. 140 kHz)

Grootte brandpunt 0,5 mm (IEC 336)

Totale filtratie > 2,5 mm eq. Al

Buisvoltage 60-90 kV

Buisstroom 2-15 mA

Lijnspanning 230-240 V/50 Hz230-240 V/60 Hz110-130 V/60 Hz

Belichtingstijd Volwassen panoramaopname: 13,9 s.Kind panoramaopname: 13,2 s.Sinusbeeld bovenkaak: 10,7 s.Zijwaarts TMJ, 2 secties: 4,6 s.Zijwaarts TMJ, 4 secties: 9,2 s.Cefalometrische opnames: 0,1 - 3,2 s.

Vergroting Panorama: 1,27Cef: 1,14

Gewicht Kodak 8000-systeem: 120 kgKodak 8000C-systeem: 145 kg

Grijswaarde 16384 (14 bits)

Sensorafmeting Panorama: 64 x 1348 pixelsCef: 1360 x 1840 pixels

Beeldveld Panorama: 6,1 x 129,4 mmCef: 195 x 263 mm

Page 23: Brochure Kodak 8000 en 8000C

,

,,

,

,

,

,

,

, ,

,

,

,,

Voorkant

KODAK 8000-systeem

Bovenkant

Voorkant

KODAK 8000C-systeem

Bovenkant

Afmetingen

Page 24: Brochure Kodak 8000 en 8000C

Wilt u meer weten? Neem voor meer informatie contact op met een erkende dealer ofga naar onze website: www.kodakdental.com

Carestream Health© Carestream Health, Inc., 2010.Het Kodak handelsmerk en de huisstijl worden gebruikt onder licentie van Kodak.Product met licentie 3/25/2010

Deze brochure wordt u aangeboden door: