Brochure Hokenkamp aug. 2012

24
Project Itera Wonen met alle gemakken van nieuwbouw, in een bestaande setting midden op Urk.

description

Holkenkamp

Transcript of Brochure Hokenkamp aug. 2012

Page 1: Brochure Hokenkamp aug. 2012

Project IteraWonen met alle gemakken van nieuwbouw,in een bestaande setting midden op Urk.

Page 2: Brochure Hokenkamp aug. 2012

Urk,Urk, het voormalig eiland in de Zuiderzee kenmerkt zich door de hechte gemeenschap eneen nog altijd levende eigen taal. Voor de inwoners voelt Urk nog steeds als een eiland.zo woont men niet in Urk, maar op Urk.

Het oude centrum kenmerkt zich door de nauwe straatjes, de gezellige huisjes en dedoorkijkjes naar de haven. Daar aangekomen kun je genieten van de altijd wisselendeaanblik die de haven bied.

Het voorzieningenniveau is hoog op Urk. Winkels zijn er genoeg, zowel in het centrum als inhet winkelcentrum het Urkerhard, uitgebreide. Sportfaciliteiten zijn er in overvloed. Voegdaarbij de aanwezigheid van het Urkerbos, het strand en de dijk en het zal duidelijk zijn datUrk ook de liefhebber van het buitenleven veel heeft te bieden.

Naaste omgeving:Het project 'Itera' staat letterlijk op de oude grond van Urk.Het is gelegen aan deHolkenkamp en daarmee binnen de grenzen van het voormalig eiland, dicht bij het centrummet zijn vele voorzieningen.Op een paar minuten loopafstand vindt u onder meer winkels, het Wilhelminapark, debibliotheek, het zwembad, huisartsenpraktijk en vele kerken. Ook op loopafstand ligt hetprachtige Urkerbos met vele recreatieve mogelijkheden.

Page 3: Brochure Hokenkamp aug. 2012

3

Page 4: Brochure Hokenkamp aug. 2012

4

Projectomschrijving:

De naam voor dit bijzondere project, 'Itera' is ontleendaan de voormalige functie van het pand. Het is namelijkin gebruik geweest als apotheek. Vele duizenden receptenzijn hier uitgeschreven en tal van medicijnen zijn hierbereid. Itera is het Latijnse woord voor herhaal(Iterare: herhalen).De voormalige apotheek wordt compleet gestript endaarna aangepast aan zowel de nieuwe bestemming,wonen, als aan de huidige eisen van de modernewoonconsument.De fundering, muren en dak worden gehandhaafd, maarvoor de rest wordt alles vernieuwd. De woningen wordenelk voorzien van compleet nieuwe technische installaties.Het isolatieniveau wordt eveneens aan de huidige eisenaangepast. Alle vloeren en wanden worden opnieuwafgewerkt en overal komen nieuwe plafonds.

Het eindresultaat: wonen met alle gemakken vannieuwbouw, maar in een historische setting middenin het dorp.

Midden op Urk!

Page 5: Brochure Hokenkamp aug. 2012

55

Page 6: Brochure Hokenkamp aug. 2012

Woning A:Een ruime, luxe maisonnette met woonkamer/keuken, slaapkamer en completebadkamer op de begane grond. Deze verdieping is geheel voorzien vanvloerverwarming. In het souterrain zijn nog 2 slaapkamers gesitueerd, elk metvoldoende daglicht. Tevens vindt u hier de bergruimte met was- en droogmachineaansluiting en nog een multifunctionele ruimte, geschikt voor vele doeleinden.In de grote tuin op het zuiden kunt u vaak genieten van de zon. De auto parkeert uvoor de deur.

Page 7: Brochure Hokenkamp aug. 2012

7

Page 8: Brochure Hokenkamp aug. 2012

Woning ABegane grond

Page 9: Brochure Hokenkamp aug. 2012

9

Woning A

Souterrain

9

Page 10: Brochure Hokenkamp aug. 2012

Woning B:Een verassend ruime, luxe maisonnette met woonkamer/keuken, slaapkamer encomplete badkamer op de begane grond, alles voorzien van vloerverwarming.In het souterrain zijn 2 slaapkamers gesitueerd, elk met voldoende daglicht. Op dezeverdieping vindt u ook de bergruimte met was- en droogmachine aansluiting en eenmultifuctionele ruimte, geschikt voor vele doeleinden.de aanwezigheid van een tuin maakt deze woning extra aantrekkelijk.Het is mogelijk om de slaapkamer op de begane grond te laten vervallen om zo eenextra royale zitkamer en/of keuken te realiseren.

Page 11: Brochure Hokenkamp aug. 2012

11

Page 12: Brochure Hokenkamp aug. 2012

Woning Bbegane grond

Page 13: Brochure Hokenkamp aug. 2012

13

Woning BSouterrain

Page 14: Brochure Hokenkamp aug. 2012
Page 15: Brochure Hokenkamp aug. 2012

15

Woning C:Een modern en luxe appartement. Deze gelijkvloersewoning onderscheidt onder meer door het zeer ruimedakterras van maar liefst 52 m2! Verder telt ditappartement 2 slaapkamers, waarvan de grootste metaansluitend de ruime badkamer. De opstelplaats voor dekeuken biedt alle ruimte. De zeer lichte woonkamer isvoorzien van openslaande deuren die toegang geven tothet werkelijk zeer riante dakterras.

15

Page 16: Brochure Hokenkamp aug. 2012
Page 17: Brochure Hokenkamp aug. 2012

1717

Page 18: Brochure Hokenkamp aug. 2012

Woning D:De spreekwoordelijke slagroom op de taart: nergens anders vindt u zo'n complete woningvoor deze prijs.U komt binnen in een imposante hal met vide en open trap. Naast het riante toilet vindt ude meterkast. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer/keuken. De keuken is ruim.De woonkamer is licht, royaal van afmetingen en zelfs voorzien van een openhaard.De grote schuifpui geeft toegang tot een fijne tuin met een oppervlakte van 145 m2.verder vindt u op de begane grond ook nog een grote bijkeuken /berging.Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, elk voorzien van een eigen balkon. Opdeze verdieping zijn tevens de ruime, complete badkamer met bad, 2e toilet en dubbelewastafel gesitueerd en de cv installatie bevindt zich hier ook.

Page 19: Brochure Hokenkamp aug. 2012

19

Page 20: Brochure Hokenkamp aug. 2012

Woning DBegane grond

+

BergingWoning A + B + C

+

StallingAlgemeen

Page 21: Brochure Hokenkamp aug. 2012

21

Woning DVerdieping

Page 22: Brochure Hokenkamp aug. 2012

Overzicht: plattegronden en gevels

Berging:Woning A, B en C hebben elk de beschikking over eenafzonderlijke berging voor de opslag van tuinspullen,enz. De fietsenberging wordt gedeeld, Deze kaneventueel worden uitgerust met de mogelijkheidelektrische fietsen op te laden.

Achtergevel

Voorgevel Linker zijgevel

Rechter zijgevel

Page 23: Brochure Hokenkamp aug. 2012

Kleuren en Matriaalstaat

Onderdeel Materiaal Kleur

- gevelmetselwerk Baksteen Donker grijs

- gevelafwerking Gevelstuc Wit

- plint terplaatse van Gevelstuc Grijs

stukwerk begane grond

- Voegen Voegspecie Licht grijs

- Accent woning D rabatdelen, hout Oranje bruin

boven balkons

- Gevelkozijnen hardhout Oranje

- Paneel in kozijn rabatdelen, hout Oranje bruin

algemene berging

- Ramen Hardhout Grijs

- Waterslagen Aluminium Antraciet

- Voordeuren Hardhout Oranje

- Ventilatierooster Aluminium Wit

- Daktrim Aluminium Antraciet

- Muurafdekker Aluminium Antraciet

Oppervlaktes:

Binnen: Buiten:

Woning A 114 30

Woning B 106,5 30

Woning C 72 50

Woning D 115 145

23

Page 24: Brochure Hokenkamp aug. 2012

Ontwikkeling en realisatie

Ontwikkeling en realisatie:

Ontwerp:

Verkoop:

Wijk 1-318321 EL UrkTel: 0527- 690056www.sinkebv.nl

24

Deze brochure is nauwkeurig en met zorg samengesteld. desondanks kunnen er geenrechten worden ontleend aan de in de brochure opgenomen artist impressions,aanzichten en plattegronden. Ondanks het bovenstaande moeten wij een voorbehoudmaken ten aanzien van eventuele wijzigingen voortvloeiend uit de eisen van de overheiden/of nutsbedrijven. De aannemer is gerechtigd tijdens de (af)bouw die wijzigingen in hetplan aan te brengen, waarvan de noodzaak bij de uitvoering blijkt, mits deze wijzigingengeen afbreuk doen aan de kwaliteit. Wijzigingen met betrekking tot peilhoogten,maatvoering, juiste ligging, terreinafwerking, hoogteverschillen c.q. taluds, groenstroken,voet- en fietspaden, parkeervoorzieningen en dergelijke kunnen zich ook voordoen. dekoper wordt geadviseerd voor het kopen en aanbrengen van de woninginrichting deexacte maten in de bouw te controleren en op te meten.