Brochure France 4 Naturisme 2010

52
NL

description

Bekijk de brochure van France 4 Naturisme, de prijsbijlage van France 4 Naturisme en de informatie van elke naturistencamping vakantiepark van France 4 Naturisme.

Transcript of Brochure France 4 Naturisme 2010

Page 1: Brochure France 4 Naturisme 2010

NL

Page 2: Brochure France 4 Naturisme 2010

2

N a t u r e e t S i mWe worden naakt geboren, wat is er natuurlijker dan bloot lopen? Bruin worden zonder ‘witte vlekken’, genietenvan de streling van het water langs je lijf, wandelen zonder knellende kleren, genieten van het gevoel van vrijheid…, gewoon leven in je blootje! In de moderne consumptiemaatschappij, waar je op elk detail moet letten, is het afleggen van je kleren, het leegmaken van je hoofd, je weer open stellen voor dingen. Een naturistenvakantie is echt het dagelijks levenachter je laten, het weer terug komen bij jezelf. Met een naturistische leefstijl verdwijnen materiële en socialebarrières en vind je de humanitaire waarden van respect voor jezelf, de ander en je omgeving en tolerantie. Van een Naturistenvakantie kom je niet alleen uitgerust terug, maar vooral ook sterker, meer openstaand.

Bij naturisme hoort milieuvriendelijk zijn en werken aan duurzame ontwikkeling. Het brengt ons terug bijonze oorsprong en maakt dat we weer in harmonie met de natuur leven. Daarom werkt het ook mee aanmilieubewustzijn en - bescherming. De naturist staat per definitie dicht bij de natuur, gaat er respectvolmee om en is milieubewust. Jaarlijks kiezen 2 miljoen Franse en 10 miljoen Europese vakantiegangersvoor het naturisme. Volgens een recente enquête zouden 11 miljoen mensen bereid zijn zich bij dezegroep te voegen. France 4 heeft dit voorvoeld en speelt in op uw hedendaagse verwachtingen. Het naturisme is in en lijkt dè tendens te worden voor 2010.

Een fijne vakantie met France 4 Naturisme.

E e n v o u d e n n a t u u rEdito

Page 3: Brochure France 4 Naturisme 2010

3

France 4

S o m m a i r e

p l i c i t é

Inhoudsopgave

De naturistische leefstijl staat voor leven in

harmonie met de natuur en je de kunst van deeenvoud eigen maken.

belooft:• Uw reserveringsaanvraag binnen 48h te

beantwoorden• Een minimum aan faciliteiten en activiteiten te

garanderen vanaf de opening van onze dorpen (zie overzicht p 49)

• U tot 22 uur te ontvangen, en in juli/augustustot middernacht (op voorwaarde dat u uwaankomst na openingstijd aankondigt).

• Om als u daarom vraagt bij het reserveren vaneen accommodatie, voor u klaar te zetten: eenbabybedje, een badje, een kinderstoel,onbreekbaar vaatwerk...

• De hygiëne van de sanitaire voorzieningen ende kwaliteit van de groenvoorzieningen enfaciliteiten de hoogste prioriteit te geven.

Bestemmingen “Kies uw eigen paradijs op aarde”.......... p. 4 - 5

De accommodaties “Knusse vakantie” ............................ p. 6 - 7

Activiteiten “Gezellig met het gezin” ............................... p. 8 - 9

Wellness en conditie “Ga er eens lekker tussenuit” ..... p. 10 - 11

EURONAT ................................. p. 12 - 13Domaine Résidentiel de La JENNY p. 14 - 15ARNA ....................................... p. 16 - 17HELIOMONDE........................... p. 18 - 19Domaine de L’EGLANTIERE ............ p. 20 - 21Domaine de la SABLIERE............ p. 22 - 23Domaine de BELEZY .................. p. 24 - 25Domaine de l’ ORIGAN................ p. 26 - 27

LE SERIGNAN Plage Nature............ p. 28 - 29LA GRANDE COSSE....................... p. 30 - 31RIVA BELLA ............................... p. 32 - 33Tarieven .................................. p. 34 - 48Overzichtstabel activiteiten en services... p. 49Reserveringsvoorwaarden............... p. 50Aanmeldingsformulier...................... p. 51

France 4, dat zijn165 000 naturisten

per jaar. Wij komen onze

afspraken na.

Page 4: Brochure France 4 Naturisme 2010

4

Choisir son petit coin Of u kiest voor de Atlantische oceaan, de Middellandse zee of het binnenland, met France 4 Naturisme kiest uvoor een vakantie waar u er echt helemaal uit bent in een onvergetelijke omgeving. Al onze campingdorpen biedenu een stukje behouden natuur, waar u een heerlijk rustig verblijf zult hebben.• Middellandse zee: in de Aude, de Provence, de Languedoc of op Corsica, geniet u van een altijd zonnig klimaat.De zee is rustig, het water warm, de boomkrekels tsjirpen en de lavendel streelt uw neus.• Atlantische kust: de Médoc, de Gironde en les Landes garanderen u een bruisende vakantie aan de oceaan. Tussendennenbossen, lange stranden met fijn zand, duinen en gulle wijngaarden, beleeft u een opwekkende vakantie.

• Het binnenland: in de omgeving van Parijs, de Pyrénées Gascogne, aan de rand van de Ardèche of inde Provence, heten onze centra u welkom in grote bossen en berglandschappen. Een ontmoeting meteen unieke flora en fauna, groene valleien, prehistorische vindplaatsen, dorpjes op heuveltoppen …alles voor een echte vakantie in de campagne.

Kies uw eigen paradijs op aarde

Page 5: Brochure France 4 Naturisme 2010

5

de paradis

« Ons vakantiedorp lag midden in een beschermd gebied met een eigentoegang tot een groot naturistenstrand. Een waar schiereiland temiddenvan meren, wijngaarden en bergen, en absoluut veilig. Niets is beter omweer bij te komen! »

Cécile en Philippe, sinds 8 jaar naturistisch.

11 vakantiedorpen in de mooistestreken van Frankrijk.

France 4, dat zijn

800 hectares naturistenterreinen.

De weg naar het geluk.

Page 6: Brochure France 4 Naturisme 2010

6

V a c a n c e s c o c o oOnze ruime keuze aan accommodaties beantwoordt aan uw wensen van gemak. Staanplaatsen voor tent, caravanof camper, ingerichte bungalowtent, stacaravan, chalet, bungalow, gîte, huisje of villa. Reserveer uw knusse holletje midden in de natuur.

In al onze centra vindt u veel natuur, tot wel 350 hectares. Hierdoor liggen we lekker afgelegen en kuntu genieten van het contact met de natuur.

K n u s s e v a k a n t i e

Page 7: Brochure France 4 Naturisme 2010

7

n i n g

France 4, dat zijn 80 000 comfortabele

accommodaties. De keuze voor het

welzijn.

« Wij hebben een chalet gehuurd, midden in het bos, zonder zicht op buren,het was heerlijk ! De huisjes zijn erop gemaakt om je het levengemakkelijker te maken, met comfortabele en volledig ingerichte kamers.Nergens over hoeven nadenken tijdens je vakantie is zo heerlijk! »

François, Marianne en hun 2 kinderen. Sinds 4 jaar naturistisch.

Comfort in het hart van de natuurmet voor elk wat wils

Page 8: Brochure France 4 Naturisme 2010

8

Se ret rouver en fa

De vakantie is een moment om plezier te hebben en allerlei activiteiten te ontdekken. Omdat u hiervoor de restvan het jaar vaak geen tijd voor hebt, geven de vakantiedorpen van France 4 u de gelegenheid te breken met dedagelijkse rompslomp en biedt activiteiten voor het hele gezin. Sporten, je creativiteit ontwikkelen, je capaciteitenverkennen en uitbuiten, nieuwe vrienden maken, met je hobby bezig zijn, nieuwe dingen leren en nieuwe plaatsenontdekken … U zult u wel vinden in onze activiteiten voor alle leeftijden!Als ware paradijzen voor het hele gezin, bieden onze naturistendorpen de volgende activiteiten:

• Sportief: golf, zwemmen, surfen, duiken, aquagym, tennis, boogschieten, paardrijden, mountainbike,rafting, canyoning, deltazeilen, volleybal, wandbeklimmen…

• Voor de kleintjes: ambachtelijke workshops, glijbaan, circus, kinderclubs, ponyrijden, avontuur in deboom, zwemlessen …

• Creatief: ambachtelijke workshops, pottenbakken, muziek maken, toneel, concerten, films…• En verder: zwembad, wandelingen en tochten, barbecues, fiettochten, rondleidingen met gids …

G e z e l l i g m e t h e t g e z i n

Page 9: Brochure France 4 Naturisme 2010

9

mi l le

France 4, dat zijn meer dan

50 activiteiten. Zovele activiteiten

voor een geslaagdevakantie.

Uw kinderen worden groter en komen in een fase waar ze moeite hebbenmet hun lijf en het bloot lopen. Trouw aan onze naturistische principes vantolerantie, respecteren wij deze gevoeligheid. Daarom zijn badlakens enpareo’s bij ons toegestaan (buiten het strand en de zwembaden).

Allerlei vrijetijdsbesteding voor een onvergetelijke vakantie.

« Vanmorgen hebben mijn zus en ik zwemlesgehad, te gek! Nu ga ik van de hoge duikplankmet papa. En vanmiddag hebben we met een steleen fietstocht gemaakt. Toen we aankwamen,deden we een wedstrijdje wie er het eerstwas, en ik eindigde 2e! »

Theo, 8 jaar en zijn zus Lea, 6 jaar. sinds 2 jaar naturistisch

Een gevoelige kwestie

Page 10: Brochure France 4 Naturisme 2010

10

BélézyArna

É v a d e z - v o uEen naturistenvakantie is de beste manier om weer bij te tanken en tot je zelf te komen. Zorgen voor jezelfen je lichaam, helpt om weer in harmonie te komen met jezelf, je omgeving en de natuur. Een team vanvakkundige medewerkers bestaande uit osteopaten, fysiotherapeuten, masseurs, schoonheidspecialistenzorgt voor u. Ontspan, laat je heerlijk vertroetelen en breng lichaam en geest weer in conditie

Vol genietenvan je

verblijf.

(pag 24)03 april tot 19 september

In ons centrum voor Balneotherapie vindt u gedurende het hele seizoen:• Behandelingen tegen pijn : osteopathie, Chinese geneeswijze, Bachbloesem

remedie en faciatherapie. Om te zien hoe de zaken er voor staan bij klachtendie uw dagelijks leven verpesten: rugpijn, slaapstoornissen, moraal… en eennatuurlijke oplossing te vinden, aangepast aan elk individu.

• Behandelingen voor comfort en welzijn : een wellness-kuur, bubbels enmassages, stoombad en straaldouche komen in actie rondom een pro-gramma aangepast aan uw behoeften en tijd.

• Verzorgingen en schoonheidsbehandelingen (alleen juli/augustus): gezichtsverzor-ging, manicure en pedicure om u tijdens de vakantie mooi en stralend te voelen.

• Voorbeelden van verzorgingenRug- en gewrichtsklachten (3 verzorgingen) ................1 sessie 85 €Ontspanningskennismakingspakket (4 verzorgingen).......1 sessie 69 €Bad met massagestralen + ontspannende massage) .............. 79 €• Wellnessweek rond het thema “druiven”

van 13 tot 18 september

(pag 16)01 mei tot 26 septemberOntspannen en bijkomen zijn de sleutelwoorden van onze verzorgingspakket-ten waar u van mei t/m september van kunt genieten in ons centrum ArnaForme. Laat u verleiden tot een ruime keuze aan kuren of losse verzorgingenin een decor uit Duizend en één nacht met Oosterse geuren.Schoonheidsspe-cialisten, een hydratherapeut, een osteopaat, een fysiotherapeut die Califor-nische massages geeft en een shiatsu masseur, vormen een team vanvakmensen die u aan uw behoeften aangepaste behandelingen geven enwerken aan uw welzijn. Maak gebruik van onze aanbiedingen in voor - en na-seizoen om ons verzorgingscentrum en het zachte klimaat van Les Landes teleren kennen.Nieuw: kuren en verzorging speciaal voor mannen, “biologische” verzorgingen …Kijk voor al onze aanbiedingen en nieuwigheden op onze site www.arna.fr

• Kuur Ontspanning & welzijn: . . . . 3 dagen : 260 € • Kuur Oppepper & Afslanken: . . . 3 dagen : 340 €• Kuur Bijkomen voor mannen: . . . . 3 dagen : 260 €• Welzijnskennismakingspakket: . . . . 1 dag : 78 €

Losse verzorgingen:• Gezichtsbehandeling voor mannen: . . . . . . . 45 €• Biologische gezichtsbehandeling: . . . . . . . . . 40 €• Peeling met effleurage: . . . . . . . . . . . . . . . . . 28 €

France 4, dat zijn meer 100 ervaren professionals die u van dienst zijn.

Persoonlijke verzorgingen voor

een absolute sereniteit.

G a e r e e n s l e k k e r t u s s e n u i t

Page 11: Brochure France 4 Naturisme 2010

11

Euronat Riva Bella

Sérignan

s

(pag 12) THALASSOTHERAPIE VOOR NATURISTEN (aangesloten bij de vereniging “Mer et Santé)

U droomt ervan heerlijk vertroeteld te worden .. kom u ontspannen bij de thalassovan Euronat en tank weer bij aan energie en sporen-elementen. Een warme enontspannende sfeer biedt een team van professionals (hydratherapeuten,masseurs, schoonheidsspecialisten, een osteotherapeut, reflexoloog, eenChiropraktiker en een in homeopathie gespecialiseerde arts wachten op u omuw wens in vervulling te doen gaan en voor geluk en ontspanning te zorgen.Een hele reeks verzorgingen wacht u hier: algenpakking , massages van over dehele wereld, gezondheidsbehandelingen en afvalkuren ,aquagym ,watsu ,Chinese energie, homeopathie…

Geopend van 27 maart tot 1 november 2010

• Wellness(2 verzorgingen per dag / 6 dagen) vanaf..310 €

• Kennismakingsdag..............................80 €• Weekendkuur

(4 verzorgingen per dag / 2 dagen) vanaf ...160 €Ontdekken deze nieuwe op onze websitewww.euronat.fr

(pag 32)het THALASSOCENTRUM VAN DE MIDDELLANDSE ZEE.Last-minute sur www.rivabella-inf.comU droomt van thalassotherapie op een authentiek eiland, ver van destress… Een unieke plek: RIVA BELLA, waar welzijn een deel van het geheelis! Hier heeft de zee een uitzonderlijke concentratie aan negatieve ionen,is rijk aan jood aan spoorelementen en zooplankton…en is al sinds de Ou-dheid bekend om zijn therapeutische geneeskracht. Een uitzonderlijke thalassotherapie… 500m² gewijd aan zorg voor body &mind om uw vermoeide lichaam weer op te peppen met puur-natuurpro-ducten, direct aan het strand, met een uitrusting en concepten van hogetechnische kwaliteit, een kuur of een enkele behandeling naar wens, dekeuze is aan u… Hydrotherapie met zeewater, Turks stoombad, bio-sauna,algentherapie, Chiropraktik, osteopathie, fysiotherapie, reflexologie, ayur-veda, shiatsu, tuina, Californische massages, amma assis, luchtwegenbe-handeling, cardiotraining, aqua-afslankparcours, aquagym, stretchen,schoonheidsspecialist, kapper… De vriendelijkheid, beschikbaarheid enhet professionalisme van de vakmensen brengt u in een wereld vol magie,waar alle verplichtingen vergeten zijn en de tijd even stilstaat …

• Kennismakingspakket Thalasso .................................... 4 dagen = 250 €• Ontdekkingspakket Thalasso ........................................................... 89 €• 2 Uur welzijn (sandalen cadeau):

tropische douche, stoombad, bubbelbad, solarium ......................... 29 €• Californische Modeling ..................................................................... 35 €• Welzijn en Vitaliteit ......... .............. 5 verzorgingen / j. : 3 dagen = 275 €

(pag 28)

Gun uzelf de weldaad van water...Elke ochtend heeft u zonder extra kosten toegang tot ons waterwelzijnscom-plex in de openlucht van 2800 m2. Meer dan 500 m2 weldadig water om ute masseren, te vertroetelen, volop te genieten en tot rust te komen..Met bovendien een bassin om te ZWEMMEN OP MUZIEK, waar u zelfs onderwater wordt gewiegd door de muziek.EEN BUBBELBAD en ANATOMISCHE BANKENDenk je eens in... liggend op je rugmet duizenden kleine luchtbelletjesdie u lichaam strelen...EEN MASSAGESTROOM met eendeel om tegen de stroom in te lopeneen bed van steentjes, stevige mas-sagestralen aan de zijkant en eengang waar je gewichtsloos bent.

« Ik heb eindelijk de tijd genomen in een thalassocentrumbinnen te lopen. Hammam, sauna, bubbelbad… Waanzin,zoveel goed als dat doet! Ik heb me laten verleiden tot eenuurtje massage, op een roze wolk was ik... Ik voel me volledigontspannen en lekker in mijn vel. »

Béatrice, 42 jaar. Sinds 13 jaar naturistisch.

Om de rust en stilte van dit complex tebewaren, is het alleen toegankelijk voorpersonen ouder dan 16.

Page 12: Brochure France 4 Naturisme 2010

E u r o n a tMédoc Océan

12

Nosplus

Bewaakte stranden, een afgesloten terrein, op Euronat vindt u veiligheid in een wereld van vrijheid. U zit in eenluchtbel van geluk temidden van 335 ha dennenbos, vlakbij de kastelen van de Médoc en Bordeaux. U hebt eendirecte toegang tot het mooiste fijne zandstrand van Europa! Of u komt met tent of caravan of u huurt een mobilhome of een houten chalet ; u bent zeker dichtbij de natuur. Voor de kinderen zijn er Miniclubs in het hoogseizoen.Verder kunt u kiezen tussen gewoon niets doen, deelnemen aan ludieke, sportieve of kulturele aktiviteiten, of deThalasso beleven.

• Het leefmilieu : prachtig dennenbos van 335 ha - 1,5 km strand langs de Atlantische Oceaan - zuiverelucht • Ruime plaatsen : camping en caravaning op 150 m2 - chalets op 500 m2 en meer • Allecaravanplaatsen met afvoer • Het personeel aan de receptie en van de veiligheidsdienst spreekt Duitsen Engels • 24 winkels, bars en restaurants • Thalassocentrum

Onze +

Page 13: Brochure France 4 Naturisme 2010

Euronat - 33590 Grayan-L’Hôpital - Euronat : Tél 05.56.09.33.33 Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. : 00 33 (0)5.56.73.24.51 ou 52 ou 55 - Fax. 00 33 (0)5.56.09.30.27E mail : [email protected] - Site web : www.euronat.fr

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinates GPS / GPS - gegevens /GPS Coordinates : 45,44368 / -1,089139

A voir

La région

Comment venir

Réservation en ligne On-l ine bookings On-line reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on linewww.euronat.fr

13

De stad Bordeaux biedt een 18e eeuwse ar-chitectuur en veel culturele activiteiten. Euronat ligt in het hart van een rijke regio“la Gironde” : de vuurtoren Cordouan oppointe de Grave, het dorp Saint-Emilion,meer naar het Zuiden Lacanau met zijn surfwedstrijden… En ga op de fiets op ontdekkingstocht door het achterland vanwijngaarden en gastronomie.

Par train :TGV-station Bordeaux Saint Jean op 1 uur rijden.

Per vliegtuig :Vliegveld Bordeaux Mérignac op 1 uur rijden.

Per auto :• Vanaf Bordeaux: Op de Rocade afrit 7, RN 215 richtingLesparre, Vensac, dan de borden volgen (nog een uurte rijden).

• Vanaf Parijs: A10 afrit Saintes richting Royan,brug over de Gironde tot aan Verdon, dan overde D 101, de merenroute. Borden volgen.

Medoc, een land van wijngaarden en dennenbomen,tussen zee brede riviermonding. U kunt in het hartvan de uitgestrekte dennenbossen wandelen ofde beroemde Wijnroute rijden. Aan de oceaangeniet u van kilometers ononderbrokenzandstranden.

De bekoring van een behouden natuur

In de Streek

Te bezoeken

Campingvoor 2 pers.

vanaf

11,50 €per nacht

ChaletAquitaine

voor 5 pers. vanaf

45 € per nacht

BandesStudio

vanaf

34 € per nacht

ThalassothérapieBrochure via

[email protected] Of tel:

00 33 556 73 24 50of per e-mail:

[email protected]

Hoe komt u erOpeningsperiode: van

27 maart tot 1 november 2010

Pag. 34 Tarieven accommodaties Pag. 45 tarieven kampeerplaatsen

PASS bij onze tarieven inbegrepen*Toegang tot de zoetwater zwembaden en de activiteitenWilt u meer weten over de activiteitenlijst en de openingsdata, neem dan contact met ons op. *Accommodaties en kampeerplaatsen.

Page 14: Brochure France 4 Naturisme 2010

D o m a i n e R é s i d e n t i e l d e

Gironde Océan

14

Nosplus

La JennyDomaine Résidentiel de

L a J e n n y

Les pros

La Jenny zal u trekken vanwege zijn ideale ligging. Het terrein strekt zich uit langs een duinenrij van wit zand, totwaar u te voet of op de fiets kunt komen. Een oasis van weldaad midden in een dennenbos: een zwemcomplex van1000m² met vier baden, een balneoruimte, een zonneterras, een kinder- en een jongerenclub, een golfterrein vanmeer dan 10 ha! Het terrein gaat volledig op in de behouden natuur en biedt u een uitzonderlijk comfort met meerdan 600 vrijstaande houten huisjes in het bos, voor elk budget.

• Kinderclub (3 t/m 11jaar), tienerclub (12 t/m 17 jaar), meertalige en gekwalificeerde begeleiders,ponyclub, yoga, boogschieten, gym, aquagym, gratis met de Clubkaart van het dorp • Verwarmd zwembad

Onze +• Golflessen voor alle niveau’s • Tennislessen voor alle niveau’s • Zwemschool • Golfschool • SurfschoolLessen

Page 15: Brochure France 4 Naturisme 2010

La Jenny - Route de la Jenny - 33680 LE PORGE Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. : 00 33 (0)5 56 26 56 90 - Fax. 00 33 (0)5 56 26 56 51E mail : [email protected]

Visite virtuelle du Domaine sur le site web / Virtual site visit available on theweb site / Virtueller Besuch der Domaine im Internet / Virtuele rondleiding van het terrein op onze website / Visita virtuale della Tenuta nel sito web : www.lajenny.fr

A voir

La région

Comment venir

Réservation en ligne On-l ine bookings On-line reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on linewww.lajenny.fr

15

A votre disposition sur place

In de directe omgeving vindt u havens metoesterkwekers, kunt de de edle smaak vande wijnkastelen uit de Médoc proeven, his-torische plaatsen in Bordeaux bezoeken ende Dune du Pyla beklimmen.

Per auto : A10 tot Bordeaux (Pont d’Aquitaine) - Afrit 8 richting

Lacanau, D107 via Le Temple/ Le Porge, dan richtingLège-Cap Ferret, over de D3 naar La Jenny

Per trein : Station Bordeaux Saint-Jean : tel 36 35

Bus Bordeaux - Lège/ Cap Ferret :00 33 (0)5 56 43 68 43Taxi Max : 00 33 (0)6 82 80 73 64

Tussen de wijngaarden van de Médoc en debinnenzee van Arcachon, heet la Jenny uwelkom op een ruim terrein, in de schaduw vandennenbomen, op een steenworp van hetkilometers lange witte strand langs de oceaan.

Het comfort van een residentie in eenbehouden natuur

Te bezichtigen

Hoe komt u erGeopend van

Mei tot September

Pag. 35 Tarieven accommodaties

Een echte 6-holeGolfbaanop het terrein

Verwarmdzwembad

van 1000m²

Alleenvrijstaande

chalets

U vindt hier alle dienstverleningen winkels die u nodig kunthebben tijdens uw verblijf. Demeeste zijn geopend van mei totseptember.

Ter plaatsetot uw beschikking:

In de Streek

Page 16: Brochure France 4 Naturisme 2010

16

Nosplus

Landes Océan

Domaine Natur iste

A r n a

Nouveautés 2009 / 2010

In het Natu-Resort Arna scheidt slechts een duinenrij de uitgestrekte fijne zandstranden der Côte d’Argent van de plekwaar u in alle veiligheid het Naturisme kunt beleven. De weldadige invloed van het water vermengt zich met de heerlijkegeur van het dennenbos: Overdekt zwembad met waterglijbaan en peuterbad van 28°, buitenbaden, zonneterras van1000m² met ligstoelen, verwarmd zonneterras, bubbelbad, en het SPA-centrum “Arna Forme” met Oosterse geuren. Eenteam van vakmensen bestudeert met aandacht elk verzoek tot behandeling of (schoonheids)verzorging! Diversegeorganiseerde activiteiten vanaf het voorjaar.

Evenement: 2e Bijeenkomst van Oude auto’s van 13 t/m 16 mei 2010 • Vrijetijdsbesteding en activiteitenvanaf het voorjaar • om uit te rusten en bij te komen, biedt Arna Forme u nieuwe kuren met accommodatiein voor en naseizoen : “Ontspanning en Welzijn” en “Afslanken” • Nieuwe miniclub met spelen •Wifiaansluiting in het huurgedeelte • Midgetgolfbaan in nieuw jasje • Vergaderzaal • Grotekampeerplaatsen (+120m²) • Goede plaatsen voor campers • Baby omkleedplaats bij het zwembad •Vernevelaar zwembad • De Woonwagens: nog dichter bij de natuur • Hangende (Nest-) Hutten (eerstenaturistische) • Ingerichte tenten Grand Bengali.

Onze +

Nieuw in 2009 / 2010

Page 17: Brochure France 4 Naturisme 2010

Arna - Natu-Resort & SPA - Arnaoutchot - 40560 Vielle St Girons Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. 00 33 (0)5 58 49 11 11 - Fax. 00 33 (0)5 58 48 57 12Email : [email protected] - Site web : www.arna.com

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinates GPS / GPS - gegevens /GPS Coordinates : Latitude : 43° 54' 25" - Longitude : -1° 21' 40"

A voir

La région

Comment venir

Réservation en ligne On-l ine bookings On-line reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on linewww.arna.com

17

Vlakbij is het meer van Leon, waar u kunt wa-terfietsen, zeker een bezoekje waard, evenalshet stroompje Huchet, met zijn oevers vol hibis-cus en koningsvaren. In het Zuidwesten zal de"middeleeuwse" Béarn u aangenaam verras-sen. Dit gebied ligt tussen Orthez, Navarrenx,Salies de Béarn en Pau. In het Zuiden ligt deBaskische kust, die werkelijk betoverend mooiis. Biarritz en Saint Jean de Luz moet u absoluutgezien hebben. Maar ook het dorpje Sare, ofhet Rhunegebergte zijn leuke uitstapjes.Paardrijden, tochten te paard of te voet, er zijnvolop manieren om de wegen en paden om hetterrein te ontdekken...

Met de auto :RN 10 - afrit N°12 Castets - Richting St Girons via CD 42 - in Linxe, richting Vielle via CD 382 - in Vielle, richting Moliets via CD 328

Met de trein :TGV tot aan Dax (35 km), dan verder per bus of taxi.

Met het vliegtuig :Vliegveld van Biarritz (80 km)

Midden in de Aquitaine, het land derdennenbomen en oceaan, strekken de Landesde Gascogne hun prachtige horizonten uit. Hierligt het grootste dennenbos van Europa, metpaadjes dwars door het onderhout van heide enbrem.

Verkwikkende vakanties aan de Côte d’Argent

In de Streek

Te bezichtigen

Hoe komt u er

Pag. 36 Tarieven accommodaties Pag. 46 tarieven kampeerplaatsen

Camping*voor 2 pers.

vanaf

11,90 €

per nacht

Cottage Duo*196 €

per week voor een verblijfvan ten minste 3 wekenvan 01/05 tot 29/05 envan 04/09 tot 26/09

Paren*van 01/05 tot 29/05 envan 28/08 tot 26/09

1 week in een Cottage Fiesta:

199,90 €

*Gedrukte prijzen exclusief toeristenbelasting

Page 18: Brochure France 4 Naturisme 2010

18

Nosplus

H é l i o m o n d eParis

Op Héliomonde, midden in een immens bos, aan de oever van de Beauce, kunt u weer bij komen! Hier kunt u uwlongen vullen met frisse lucht en genieten van de rust. Klein en groot zullen volop genieten! Een naturistenterrein van47ha, doorkruist door 4km overschaduwde wandelpaden, waar u reeën, eekhoorntjes en konijntjes tegen kunt komen.Een paradijs voor de vrijetijdsbesteding van jong en oud. Hier is alles ontwikkeld voor uw welzijn!

• Zwembaden, sauna, stoombad, tot 21u • Sportzaal • Restaurant geopend van 8u tot 23u • Faciliteitenen accommodaties toegankelijk voor minder validen • Een behouden natuurlijke omgeving, specialeregelgeving m.b.t. gemotoriseerd verkeer in het dorp • wifi

Onze +

Page 19: Brochure France 4 Naturisme 2010

Héliomonde - La Petite Beauce - 91530 Saint-Cheron

Réservations / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. 00 33 (0)1 64 56 61 37 - Fax. 00 33 (0)1 64 56 51 30Email : [email protected] - Site web : www.heliomonde.fr

A voir

La région

Comment venir

Réservation en ligne On-l ine bookings On-line reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on linewww.heliomonde.fr

19

Parijs natuurlijk!Zijn Eiffeltoren die je gezien moet hebben,zijn Trocadero, zijn parken en musea, zijngrote boulevards… Parijs met zijn wijken: St Germain des Présen zijn muzikale sfeer, de originele Marais,de heuvel Montmartre met zijn schilders, de“Hallen” met zijn winkels, dat is slenteren enbewonderen!

Per auto :• Vanaf Parijs, snelweg A10 - afrit Dourdan - in Dourdanrichting Saint-Chéron - in Saint-Chéron borden met La petite Beauce “Héliomonde” • Vanaf Bordeaux, snelweg A10 - afrit Dourdan - in Dourdan richting Saint-Chéron - in Saint-Chéron bordenmet La petite Beauce “Héliomonde” • Vanaf Lyon - Snelweg A6 - sortie A86 - richting Versailles - A10 richting Bordeaux - afrit Dourdan - in Dourdan richting Saint-Chéron - in Saint-Chéron borden met La petite Beauce “Héliomonde”

Per trein :• Vanuit Parijs RER C richting Dourdan Station (Gare) van Saint-Chéron - Bordjes volgen, 2 km

Met het vliegtuig :Vliegveld van Roissy Charles de Gaulle 75 km of Paris Orly 25 km

Midden in het Île de France ligt Héliomonde, dèplaats op weg naar uw vakantieoord of om teverblijven als u Parijs en zijn omgeving wiltverkennen. Het paleis van Versailles, detentoonstellingen en exposities, concerten,restaurants… of Eurodisney. Gelegen ten Zuiden van Parijs, vlakbij desnelwegen A10 en A6, die naar de Atlantischekust of de Middellandse zee gaan. In een streekmet veel zon, mooie bossen en vele faciliteitenvan goede kwaliteit.

Naturisme op 45 minuten van Parijs

In de Streek

Te bezichtigen

Hoe komt u erHet hele jaar geopend

Pag. 37 Tarieven accommodaties Pag. 46 tarieven kampeerplaatsen

1 week ineen

Stacaravan5/6 pers vanaf

300 €

Chalet Gitotelvoor 2 pers.

vanaf

220 €per week

Campingvoor 2 pers.

vanaf

13 €per nacht

Page 20: Brochure France 4 Naturisme 2010

20

Nosplus

Pyrénées Gascogne

D o m a i n e d e

L ’ É g l a n t i è r eHier, op slechts 300 m hoogte, brengen de omgeving en de kalmte u tot rust. Als na een paar lange nachten demoeheid eruit is, en u weer pit heeft, krijgt u al gauw een gevoel van vrijheid. In het hoge deel van Eglantière kijktde oude boerderij uit over het dal en het kerkje. Het “bronpaadje” daalt af naar de verwarmde zwembaden (26°C )en de Molenwijk, de rivier en de Cazalastuin… Een hartelijke ontvangst, een gezellige sfeer en veel ruimte helpenu er met het gezin of met vrienden een fijne vakantie of weekend van te maken.

• Terrein van 50 hectares natuur en rivier • Rust, gezelligheid, met grote plaatsen afgezet door natuurlijkebegroeiing, alles om u het gevoel te geven dat u hier thuis bent • Verwarmd zwembad vanafopeningsdatum • Biologische producten “Ecologie label” van onze boerderij, geserveerd in het restaurant• Aquacool, Kanotochten op de rivier de Gers, spokenjacht, wandeltochten, mountainbiken • Vanaf mei,volgende activiteiten: rafting, canyoning, deltazeilen, avontuur in de bomen, bergbeklimmen enwandeltochten in de Pyreneeën onder begeleiding • Golf met 9 of 18 holes op 25 km • Cursus riviervissenvoor kinderen • Speciaal voor baby’s: de Ini Minie-hut • Gratis WIFI verbinding

Onze +

Page 21: Brochure France 4 Naturisme 2010

L’Églantière - Ariès-Espenan - 65230 Castelnau-Magnoac Réservations / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. : 00 33 (0)5 62 39 88 00 - Fax : 00 33 (0)5 62 39 81 44Email : [email protected] - Site web : www.leglantiere.com

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinates GPS / GPS - gegevens /GPS Coordinates : Latitude : 43° 15' 54.24" N - Longitude : 0° 31' 22.69" E

A voir

La région

Comment venir

Réservation en ligne On-l ine bookings On-line reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on linewww.leglantiere.com

21

De Pic du Midi, het keteldal van Gavarnie, deMont Perdu, het Nationaal Park der Pyreneeën,Lourdes, Notre Dame de Garaison, Saint Ber-trand de Comminges, de passen van de Tour deFrance, de grot “Gouffre d’Esparros”, Saint Lary,het vogelreservaat van Puydarrieux, Auch, Tou-louse, en niet te vergeten Spanje, het dorpAïnsa en de canyons van de Haut Aragon…Festivals : Jazz in Marciac, Country Mirande,Classique Comminges, Samba en trommels inMonléon - Magnoac… De thermen van Capvernles Bains, voor een gezodheidskuur, voor uw metabolisme, overge-wicht, reumatologie…

Per auto:• A64, afrit Lannemezan, daarna richtingAuch (D929);

• A62, afrit Agen, daarna richting Auch (N21)en Masseube, Castelnau-Magnoac (D929).In Castelnau-Magnoac, vanaf de“Office van Tourisme” borden met“Eglantière” volgen (D9).

Per trein:• TGV station van Tarbes (60 km), station Lannemezan(25 km) met de bus naar Castelnau-Magnoac

• Taxidienst “gare Lannemezan / Ariès-Espenan” tegen betaling en vooraf te reserveren!Met het vliegtuig:• Lourdes (65 km), Pau of Toulouse (100 km).

Van de Gascogne tot Aragon in Spanje… In het Zuiden vormen de “Hoge Pyreneeën” eenroyaal gebied voor uitstapjes. In het Noorden,bij ons, ontvouwen zich de heuvels: duizendengroene valleien strekken zich uit richting hetland van de Gers. En overal is water, die pureen levendige energie, die uit de bergen naarbeneden stroomt en sinds oudsher onzelandschappen vormt en vervormt, genuanceerddoor een unieke lichtval.

Hier kun je de tijd nemen…

Pag. 38 Tarieven accommodaties Pag. 46 tarieven kampeerplaatsen

Mobil HomeCottage2 pers. Vanaf

241 €per week

Gitesvoor 3 pers. juli & aug

vanaf

616 €per week

Campingvoor 2 pers.

Vanaf

12,50 €per nacht

Openingsperiode: van 3 april tot

26 september 2010

In de Streek

Te bezichtigen

Hoe komt u er

Page 22: Brochure France 4 Naturisme 2010

22

A r dè c he

D o m a i n e d e l a

S a b l i è r e

De pluspunten van uw France 4 Naturisme

vakantiedorp

Een echt Zuid-Frans dorp, een natuurparadijs met een goddelijk klimaat en zeldzaam mooie uitzichten, begeleid doorhet getsjirp van de boomkrekels… dat is Domaine de la Sablière. Zwemgelegenheid in de Cèze en in de naturistischezwembaden met prachtig uitzicht, levendige wijken, creatieve workshops en naturistische accommodaties. Het Domainede la Sablière is een ideale plaats om er tussenuit te gaan: lachende kinderstemmen, heerlijk ontspannen oudersen in de omgeving valt altijd wat nieuws te ontdekken.

• Het terrein: gelegen in de perimeter van Natura 2000, 100 hectare natuur gewijd aan het naturisme • De diensten:bakker, kampwinkel, verse streekproducten, een restaurant, bars • Activiteiten: programma voor kinderen enjongeren, workshops voor volwassenen (pottenbakken, koken, boekbinden, enz..), wellness, naturistischewandeltochten; en voor wie van gezelligheid houdt, sporttoernooien, diners met thema, "disco", filmvertoning,enz..• Faciliteiten +: overdekt en verwarmd zwembad, een uitgebreid peuterbad, een panoramisch buitenzwembad,fitnessruimte. • De diensten +: gratis pendeldienst in het hoogseizoen, schoonheidsbehandelingen enlichaamsverzorgingen, sauna, stoombad, massages, zwemlessen in het hoogseizoen, dienstverlening voorjonge kinderen, tieners en jonge ouders. • Hoofdactiviteiten in het hoogseizoen: kookworkshop, proefworkshopvoor kinderen en ouders, modderbad en het wekelijkse pétanquetoernooi • in het vooruitzicht: workshopzenitude, tuin voor aromatische en medicinale kruiden.

Page 23: Brochure France 4 Naturisme 2010

Saint Privat de Champclos - 30430 Barjac Réservations / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. : 00 33 (0)4 66 24 51 16 - Fax : 00 33 (0)4 66 24 58 69E mail : [email protected] - Site web : www.villagesabliere.com

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinates GPS / GPS - gegevens /GPS Coordinates : Latitude : 44.26713 - Longitude : 4.35162

Comment venir

Réservation en ligne On - l i n e book i ng s On-l ine reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on linewww.villagesabliere.com

23

Naturisten op zoeknaar een nieuweleefstijl: vakantieswaar de tijd stilstaat

Een uitzonderlijkeplaats voor een natuurlijk naturisme

Natuurlijk vindt u hier de kern van een mo-dern vakantiedorp: comfortabele accommo-daties, verse streekproducten, activiteitenen vrijetijdsbesteding naar keuze voor grooten klein. Maar daarnaast en vooral vindt uhier een bijzonder moment om te delen metvrienden en gezin. En op elk gewenst mo-ment staan we klaar voor u.

Per auto:• Vanuit het Noorden: Via de Autoroute A7 richting Avignon, afrit Bollène. Dan richting Pont St-Esprit, vervolgens via deD901 richting Barjac. Iets voor Barjac slaat u linksaf richting StPrivat de Champclos (D 266). Volgt u verder de bordjes met:Domaine de la Sablière.• Vanuit het Zuiden: Marseille: Over de autoroute A7 richtingLyon, afslag 19 Alès/Bollène, via Pont St Esprit, dan de D 901 richting Barjac en vlak daarvoor linksaf de D 266 naar St Privatde Champclos. Van daaruit de borden “la Sablière” volgen. -Montpellier: Over de autoroute A9 richting Nimes. In Nimesafslag Alès. Volg Alès over de N106. Aan het eind van de 4-baans weg, richting Aubenas, vervolgens Salindres - Barjac.Na St Jean deMaruéjols de borden "la Sablière" volgen.Per trein:Station Avignon verbinding per bus: lijn Avignon/Vals Les Bains: Bus stopt in Barjac (infor-matie over vertrektijden op +33(0)4.75.39.40.22). We kunnen u in Barjac ophalen als u dit48u van te voren aanvraagt (gratis).Per vliegtuig:Vliegveld Nîmes of Marseille.

Domaine de la Sablière is een van de mooistenaturistische vakantieoorden van Frankrijk. Meteen label Groene Sleutel, met zijn uitzichten opMont Ventoux of Cevennen, zijn volledigeintegratie in een rijke natuur, voelt u zich hiervooral weer heel en gezond.

Betovering, natuur en behaaglijkheid

Hoe komt u er

Openingsperiode: van 27 maart toten met 03 oktober 2010

Pag. 39 Tarieven accommodaties Pag. 47 tarieven kampeerplaatsen

Campingvoor 2 pers.

vanaf

16.80 €per nacht

ChaletLavande

vanaf

359 €per week

TentBengali

vanaf

159 €per week

StacaravanAcacia

vanaf

264 €per week

Page 24: Brochure France 4 Naturisme 2010

24

Nosplus

Provence

D o m a i n e d e

B é l é z yMaak kennis met de sfeer op Bélézy. Gelegen aan de voet van de Mont Ventoux, in een dennenbos van 25 ha,verwelkomt ons terrein u in de schaduw van een typisch Provençaalse Mas (17e eeuw). Een uniek verblijf in eensfeer van respect voor de ander en de natuur, onder de Provençaalse zon (300 dagen per jaar).Bélézy, Paradijs voor kinderen. Miniclub (3-6 jaar) of Kinderparadijs (7-12 jaar), activiteiten op cultureel(muziek, tekenen) of pedagogisch (pedagogische boerderij) of sportief gebied, onder leiding vangediplomeerde begeleiders, helpen kinderen al spelend hun creativiteit te ontwikkelen.Bélézy, een uitzonderlijke omgeving. Vanaf het terrein kunt u genieten van uitzicht op de Mont Ventoux en deheuvels van de Vaucluse. Tijdens uitstapjes in de streek, op eigen houtje of met begeleider, kunt u derijkdommen van de Provence ontdekken

• Miniclub (van 3-6 jaar: gratis maar op inschrijving bij het reserveren, geopend van 21/06 tot 27/08) enKinderparadijs (van 7-12): Pedagogische activiteiten (handenarbeid, uitstapjes, spelletjes…) in alleveiligheid, onder leiding van gediplomeerde begeleiders. (geopend van 05/07 tot 20/08). (Opvang van 3-12 jaar in de week van 21/06 tot 05/07 en van 23/08 tot 27/08) • Paasvakantie: activiteiten voor kinderenvan 3 tot 12 jaar van 04/04 tot 14/05 ’s middags) • De 12-14 jaar en +: maken hun eigen programma samenmet de begeleiders: wandeltochten, disco, toernooien…(geopend van 12/07 tot 20/08) • Pedagogischeboerderij: (geopend van 05/07 tot 27/08) • Balneotherapiecentrum: aan u aangepaste verzorgingen ofbehandelingen, massages, Turks stoombad, straaldouches… (geopend van 03/04 tot 19/09) • Restaurant& Bar: geopend van 27/03 tot 26/09 • Winkel: geopend van 03/04 tot 19/09.

Onze +

Page 25: Brochure France 4 Naturisme 2010

Domaine de Bélézy - 84410 Bedoin Réservations / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. 00 33 ( 0)4 90 65 60 18 - Fax. 00 33 (0)4 90 65 94 45

E mail : [email protected] - Site web : www.belezy.com

A voir

Fier d’être naturiste !

Comment venir

Réservation en ligne On-l ine bookings On-line reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on linewww.belezy.com

25

Bélézy en Mer

Bélézy is een ideaal uitgangspunt voor ont-dekkingstochten in de Provence. De poëtischelandschappen van de Lubéron of de antiekestad Vaison la Romaine, de antiekwinkels vanIsle sur la Sorgue of het Pauselijk Paleis in Avi-gnon… de streek zal u vervoeren met zijn di-versiteit en zijn rijkdom aan historischcultuurerfgoed. Ontdek alle informatie en be-zoektips op onze web site: www.belezy.com

Per auto:• Afrit Avignon Nord (45 min van Bélézy). Volg Carpentras- Mont Ventoux. Rijd door het dorp Bedoin richting MontVentoux, volg dan de wegwijzers.GPS coördinaten: N 44:011 - E 05:11:247Per trein: TGV-SNCFTegen betaling en op reservering kunt u gebruik makenvan een pendeldienst station “Avignon Courtine” - Bélézy.Zo kunt u gebruik maken van alle voordelen van de trein,voor korte en lange vakanties

Respect voor het (leef)milieu, respect voorelkaar, respect voor je zelf.Omdat wij sterk hechten aan de schoonheid ende kwaliteit van het (leef)milieu, werken wij erelke dag weer aan om dit te behouden. Sinds2000 worden wij hiervoor beloond met hetkeurmerk de “Groene Sleutel” en sinds 2008hebben wij het “Toerisme en Handicap” keurmerk.Tot slot staan wij voor een Familienaturisme, metrespect voor iedereen, zodat de "sfeer" opBélézy die ons zo anders maakt, behouden blijft.Dat is een van de redenen waarom wij geenpiercings op of rond de geslachtsdelenaccepteren.

Bélézy op Zee

Naturistische Cruises op een catamaran, voor een dag, een

weekend of voor een week (met skipper).

Meer inlichtingen op onze website.

Naturist zijn is een levenshouding

Te bezichtigen

Hoe komt u erOpeningsperiode:

van 22/03 tot 01/10/2010

Pag. 40 Tarieven accommodaties Pag. 47 tarieven kampeerplaatsen

Campingvoor 2 pers.

vanaf

14,90*€/ nacht

*tegen bep. voorwaarden

Maisonnettevoor 2 pers.

Juli & Augustusvanaf

623€ per week

NieuweTenten

”Lodges” vanaf

308€ per week

Eden bungalow

geschikt voor mindervaliden

Naturist en trots dat te zijn!

Page 26: Brochure France 4 Naturisme 2010

26

Nosplus

Bienvenue en Provence,

Vallée d’Azur

D o m a i n e d e

L ’ O r i g a nOntdek Origan Village in een alomtegenwoordige, weelderige begroeiing, een idyllisch vakantieoord afgeschermd van demoderne wereld, waar u helemaal met het dagelijks leven kunt breken. De geografische ligging tussen bergen en zee, het microklimaat, de terrassen met olijfbomen, het riviertje de Var, deProvençaalse Mas en een tropisch zwembad zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Onze naturistische wandeling neemtu mee leidt u tot 800 m hoogte om daar een adembenemend uitzicht te genieten op het dorp, de rivier en de voor-Alpen.

• Rondleiding door de Gorges de Daluis (de Colorado van Nice) • Naturistische wandelingen vanaf het terrein• Naturistische boottocht (mei/september)* • Solarium • SPA • Beautysalon voor schoonheidsbehandelingenen lichaamsverzorgingen* • overdekt bubbelbad • Verwarmd zwembad 25°C • gratis Wifi • Stoomtrein* •Via Ferrata* • Wandelingen (in natuurpark de Mercantour)

* Activiteiten tegen betaling Onze +

Lounge barHet Restaurant

Overdekt bubbelbad

Naturistische cruisetocht

Avondvoorstellingen

Page 27: Brochure France 4 Naturisme 2010

Origan Village - 06260 Puget-Theniers Réservations / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. : 00 33 (0)4 93 05 06 00 - Fax : 00 33 (0)4 93 05 09 34E mail : [email protected] - Site web : www.origan-village.com

A voir

La région

Comment venir

Réservation en ligne On - l i n e book i ng s On-l ine reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on linewww.origan-village.com

27

Vers ORIGAN 2 km PUGET-THÉNIERS D 6202 Vers Nice

D 6202 vers DigneEntrevaux 6 km

Van de Middellandse Zeekust tot aan de topvan het nationale natuurreservaat Mercantour(3000m), zult u onder de indruk zijn van de di-versiteit aan landschappen: de gorges du Da-luis en de rode kleisteen, de vallei derWonderen en zijn museum, de citadel van En-trevaux en diens middeleeuwse dorp, het sce-noparc du loup (wolvenpark) te Saint MartinVésubie. Het Phoenixpark in Nice, het oceano-grafisch museum van Monaco, Marineland inAntibes, het pottenbakkersdorp van Vallauris,het oude stadscentrum en de bloemenmarktvan Nice, en natuurlijk ook het dorp der mo-derne kunst: Saint Paul de Vence. Het festivalvan Cannes in mei en de grand prix van Monacozijn ook een bezoek waard.

Per auto:• Origan ligt 60 km ten Noorden van Nice en 90 kmten Zuiden van Digne, aan de D6202. Via AutorouteA8, afslag 52. Na Puget-Theniers rechts afslaan, netvoor de spoorwegovergang, dan nog 2 km rijden.Als u vanuit Digne komt, slaat u, vlak voor Puget-Theniers, net over de treinovergang, linksaf. Na 2km bent u er. Michelinkaart n° 81.GPS coördinaten: N 43,95722 - E 6,85965Per trein:• TGV naar Nice, naar station “Chemins de Fer de Provence” (5mn). Trein tot Puget-Theniers (richtingDigne).Per vliegtuig:Vliegveld Nice Côte d’Azur op 1H (60 km)

Dit gebied, gelegen tussen de Middellandsezeekust en de voor-Alpen, tussen Provence enriviera, heeft alle troeven die u van uw vakantiemag verwachten, cultuur, activiteiten, ontspanning,de ontdekking van een streek rijk aan geschiedenis,authentieke dorpjes…en vooral een Azurvallei waar10 maanden per jaar de zon overheerst.En wat een plezier om te ontdekken hoe onzevoorouders de streek hebben gevormd.

Welkom in de ProvenceIn de Streek

Te bezichtigen Hoe komt u er

Pag. 41 Tarieven accommodaties Pag. 47 tarieven kampeerplaatsen

Maand

AprilMeiJuniJuli

AugustusSeptember

Luchttemp

21 °C23 °C24 °C30 °C30 °C27 °C

Zonne-uren8 uur8 uur9 uur11 uur10 uur8 uur

In de Azurvallei is elk seizoen het beste

Stoomlocomotief in Puget-Theniers

Openingsperiode: van 17/04/10 tot 03/10/10

Middeleeuwse Citadel van Entrevaux

Lac d’Allose (Nationaal natuurreservaat Mercantour)

< 185 dagen

185 dagen à 200 dagen

200 à 225 dagen

225 à 250 dagen

> 250 dagen

Page 28: Brochure France 4 Naturisme 2010

28

Nosplus

Le Sérignan PlageN a t u r eMé diterranée

Een oasis aan de Middellandse zeekust aan een groot, langzaam oplopend strand met fijn zand. Sérignan PlageNature is een terrein voor het hele gezin, met grote plaatsen vlak aan het strand en een park met recente stacaravans,en een unieke Balneoruimte.

Gezellige vakanties in een bekend dorp aan zee. En nu heeft u bovendien elke ochtend toegang tot eenopenlucht balneocomplex van 2800m2, met een bad waar u kunt zwemmen op muziek, anatomischeontspanningsbanken, waterstraalmassages, bubbelbaden en een massagestroom. Dat is 500m2 watervoor uw welzijn, verspreid over 4 baden. Om de rust en stilte van dit complex te bewaren, is het alleentoegankelijk voor personen ouder dan 16.

Onze +

Balnéo

Balnéo

Page 29: Brochure France 4 Naturisme 2010

A voir

La région

Comment venir

Réservation en ligne On-l ine bookings On-line reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on linewww.leserignannature.com

29

Le Sérignan Plage Nature - 34410 Sérignan Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. : 00 33 (0)4 67 32 09 61 - Fax : 00 33 (0)4 67 32 68 41

Email : [email protected] - Site web : www.leserignannature.com Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinates GPS / GPS - gegevens /GPS Coordinates : Latitude : 43°15'48'' N - Longitude : 3°19'13'' E

Nog geen 30 minuten van de binnenzee vanThau, of de haven van Sète, vindt u eenstreek die bruist van de locale markten, vande visverkoop direct vanaf de boot, van dekleurige wijngaarden en de feesten (feria’s). Volwassenen kunnen genieten vande bloemenmarkt in Beziers of de antiek-markten in Pezenas, terwijl de jongsten deMiddelleeuwse stad Carcassonne kunnenbezoeken, of zich vermaken en in het immense Aqualand in Cap d’Agde. Per auto:

Autoroute A9 : afrit 35 Béziers Est, richting Sérignan, dan naar Sérignan-Plage.

Tussen de Camargue en de Spaanse grens ligtin een zonovergoten Languedoc het terreinSérignan Plage Nature, een unieke plek aan deMiddellandse zee. Het plezier van het waterhelpt uw naturistische vakantie onvergetelijk temaken.

Rust aan de Languedoc kust

In de Streek

Te bezichtigen

Hoe komt u er

Pag. 42 Tarieven accommodaties Pag. 48 tarieven kampeerplaatsen

StacaravanDétente

vanaf

35 €per nacht

Stacaravan Cottage

vanaf

29 €per nacht

Campingvoor 2 pers.

vanaf

16 €per nacht

Openingsperiode: van29/04/10 tot 26/09/10

Page 30: Brochure France 4 Naturisme 2010

La Grande CosseCent re Hé l io Mar in I n te rnat iona lLanguedoc

Roussi l lon

30

Nosplus

Het Natuur schiereiland . . . Directe toegang tot het strand.Een unieke omgeving tussen strand en bergen. Halverwege tussen Béziers en Narbonne, op 4 km van St Pierre laMer, in het hart van een behouden natuurlijke omgeving, onder de mediterrane zon, een afgelegen terrein van 25ha met een eigen, directe toegang tot een groot naturistenstrand van 2 km. Geen beton, geen buren; rondom alleenmeren, wijnvelden en het beboste massief van la Clape…

• Fijn zandstrand (directe en eigen toegang, te voet of op de fiets) • waarvan 2 km Naturistisch, prachtigeplaats om te windsurfen bij tramontane • Privé-strand met snack bar van 18/06 tot 12/09 • Entertainmenten activiteiten, restaurant, afhaalmaaltijden, ijscoman, zwembaden, peuterbad en 1 verwarmd zwembadgeopend van 27/03 tot 02/10 • Kampwinkel van keten U-commerce • Speelplaatsen, miniclub •Sanitairblokken : 5 moderne sanitairblokken voorzien van alle gemakken, aangepast aan minder validen •Nachtparkeerplaats vanaf 22u • Loosplek voor campers op de camping. Onze +

Page 31: Brochure France 4 Naturisme 2010

Centre Hélio Marin International *** La Grande CosseSaint Pierre La Mer - 11560 Fleury d’Aude

Réservations / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. : 00.33.(0)4.68.33.61.87 - Fax. 00.33.(0)4.68.33.32.23E mail : [email protected] - Site web : www.grandecosse.com

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinates GPS / GPS - gegevens /GPS Coordinates : Lat: 43:12:21N (43.20582) - Lon: 3:12:39E (3.21099)

A voir

La région

A9D1

4

D1118

D 718

A9Capestang

Coursan

N9D5

Narbonne

Beziers

Lespignan

SérignanVendres

Valras-Plage

D 64

La Pagèse Les Cabanes-

de Fleury

Saint PierreLa Mer

Narbonne-plage

CampingLa Grande

Cosse

Gruissan

Narbonne Est

Beziers Ouest

Espagne

LyonMillau

Comment venir

Réservation en ligne On-l ine bookings On-line reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on linewww.grandecosse.com

31

In de omgeving van het terrein: Het massiefvan La Clape, een ongerepte natuur en wijngaarden die u te voet of per fiets kuntverkennen. Op 10 mn van het terrein: Gruissan en de oude dorpskern. Op 20 mnvan het terrein: Béziers en Narbonne , hetCanal du Midi. A 40 mn van het terrein: Peze-nas, de abdij van Fontfroide. Op 1u van hetterrein : Carcassonne, Perpignan, Collioure.

Per auto:• Autoroute A9Afrit Béziers Ouest> Richting Béziers (ville)> Lespignan > Fleury > Lescabanes de FleuryAfrit Narbonne Est> Les plages > Richting Narbonne Plage > SaintPierre la mer > naturistenstrand Oustalet

Per trein:Station Narbonne (25km) - Station Béziers (25km)

Per vliegtuig:Vliegveld van Béziers-Vias (40km)

Het naturistengebied strekt zich ver buiten degrenzen van het terrein uit, zodat u in alle vrijheidnaakt kunt wandelen, fietsen of paardrijden envolop kunt genieten van de vogels op het meer.

Een ei land van natuur en natur isme

In de Streek

Te bezichtigen

Hoe komt u er

Pag. 43 Tarieven accommodaties Pag. 48 tarieven kampeerplaatsen

Campingvoor 2 pers.

+ elek + 1 voertuigvanaf

18€ per nacht

Stacaravanvoor 2 pers.

Juli & Augustus zonder WC/douche

vanaf

490€ per week

-10%Vanaf

14 nachtenVan 29/04 - 21/05 envan 04/09 - 02/10

Openingsperiode: van 27/03/10 tot 02/10/10

Page 32: Brochure France 4 Naturisme 2010

R i v a B e l l a

32

CORSICA

T h a l a s s o t h é r a p i e

Nosplus

...elk moment is het juiste!

T h a l a s s o t h e r a p i e

Corsica, wat is dat mooi: water en bergen op een plek!Stelt u zich eens voor: een gebied met slechts enkele paden die de wildernis doorsnijden, totdat ze ineens bij de zeeuitkomen…Daar middenin, aan het eind van een lange grindweg, ligt RIVA BELLA, het “paradijs aan het water”. In eengeurig maquis waar de tijd stil staat alsof hier de gastvrijheid is uitgevonden, op een kruising van rust, een briesje endromen: flora, fauna, gesteente, alles lacht hier, alles spreekt! Vrijheid, authenticiteit, charme en rust, hier kom ik bij!

• 79 Ha natuur: een beschermd gebied• Trimbaan 3 km• Fietspad• Kennismaking met Flora en Fauna• Wifi internetverbinding• Gratis BABYSET ter beschikking in Bungalows

Resevaat voor Natuurlijke Vakanties

Openingsperiode: van 15/05/10 tot 20/09/10

Corsica...

Een paradijs aan het water• Zandstranden zo ver het oog reikt• SPA Thalasso 500 m2 wellness• Uw tafel aan het water: kwaliteitsrestaurant• Dierenpark• Voor onze dagbezoekers: gratis dagkaartOnze +

Page 33: Brochure France 4 Naturisme 2010

Riva Bella Nature Resort & SPA - BP 21 - 20270 Aléria Réservation en ligne / On-line bookings / On-line reserveren / Online - Anmeldung / Prenotazioni on line :

Tél. 00 33 (0)4 95 38 81 10 ou 00 33 (0)4 95 38 85 97 - Fax. 00 33 (0)4 95 38 91 29 E mail : [email protected] � Visite panoramique sur site web / Panoramic tour available online /

Virtuele rondleiding en on-line boeken / Anmeldung und Online Panoramaschau in unserer Website /Prenotazioni on-line visita panoramica nel sito web : www.rivabella-corsica.com / rivabella-inf.com

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinates GPS / GPS - gegevens / GPS Coordinates :42.10076 - 9.51489

Comment venir

33

Macinaggio

BASTIA

RIVA BELLA

Solenzara

Porto-Vecchio

Bonifacio

FigariPropriano

AJACCIO

Porto

CALVI

St Florent

CORTE

ALERIA

Linguizzetta - Bravone Aléria (7 km)

Bastia Bonifacio

Een paradijs aan het water

C3 C4

7 dagen 286 € 329 €

14 dagen 502 € 587 €21 dagen 640 € 725 €

Verkrijgbaar op alle vliegvelden op Corsica.

Prijzen incl. BTW, onbeperkt aantal kilometers;

andere modellen ook verkrijgbaar.

H u u r a u t o ’ s

Mijn lichaam heeft hetwezenlijke nodig…!

Een droomvakantie ver weg…!

Hier is de zee uitzonderlijk rijk aan negatieveionen, aan spoorelementen en zoöplanktonhetgeen al in de oudheid bekend was: “eennatuurlijke bron om weer in vorm te komen.”

Met een taxi: M. Mathieu: TTel: 00 33 (0)4 95 38 81 29 Vooraf reserveren (vanvliegveld Bastia naar Riva Bella 90 €)Met de bus: Tel 00 33 (0)4 95 31 03 79 “Les Rapides Bleus”± 20 € /pers. Da-gelijks van Bastia Ville om 8u30 en 16u (rijdt niet op zondagmiddag!)Een auto huren: Zie tarieven. Deze speciale prijzen gelden alleen als u reser-veert via Riva Bella.Met de auto vanuit Bastia: (vanaf de haven of vliegveld in Poretta) RichtingBonifacio, u komt langs Casamozza, Folelli, Moriani Plage, de vuurtoren vanAlisto. 3 Km na Bravone, linksaf, bij bord Riva Bella (7 km voor Aléria).Per Ferry: • Onze partner - CORSICAFERRIES www.corsicaferries.com - Tel. 0 825 095 095

• SNCM - Ferryterranée* - Tel. 00 33 (0)4 95 54 66 99• Mobylines 04.95.34.84.94Per vliegtuig: Informatie over de vliegmaatschappijen die op Bastia of Calvivliegen: http://www.ccihc.fr/AeroportBia/aero_comp.phpvoor maatschappijen die op Figari en Ajaccio vliegen: http://www.ajaccio.aeroport.fr

Een intens turkooizen of blauwe zee, doorschijnendegolven, zonovergoten kusten, loom en wild,fascinerende bergen. Gehoor kunnen geven aan delokroep van het woud… onvoorstelbare paadjes…zwemmen in riviertjes en erop uit trekken in debergen op zoek naar meren die doen denken aanglinsterende juwelen…. “de betovering van denatuur”, Duizend en één activiteiten en even zoveelpassies te beleven! Ontmoet het Corsica derCorsicanen, het oudheidkundige museum in Aleria,Romaanse en Barokkerken… Ontdek dat typischCorsicaanse : dorpjes op de hellingen, hetEtnografisch museum in Cervione, het centrum derVuurkunsten in Francardo… Doorgeven vanvaardigheden: "betovering van het verleden", hetauthenthieke van tradities !

Ik ben ver weg, in een andere wereld…

Hoe komt u er

Pag. 44 Tarieven accommodaties Pag. 48 tarieven kampeerplaatsen

KennismakingspakketThalasso

4 dagen verzorgingen

250€/ pers.

Kennismakings-pakket met gratis

bootticketsof gratis huurauto

vanaf

559€per pers/ week

“Aqualudique”pakket vanaf

199€/ pers.

SPA cadeaubon

120of 250€

in “SUBLIME VITALITÉ”

PAKKET

Maand luchttemp Aantal Watertemp zonne-urenMei-Juni 24°C 9 Uur 20°C

Juli-Augustus 30°C 10 Uur 25°C September 27°C 8 Uur 23°C

Op Corsica is elk seizoen het mooiste

Page 34: Brochure France 4 Naturisme 2010

Euronat - 33590 Grayan-L’Hôpital - Euronat : Tél 05.56.09.33.33 Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. : 00 33 (0)5.56.73.24.51 ou 52 ou 55 - Fax. 00 33 (0)5.56.09.30.27E mail : [email protected] - Site web : www.euronat.fr

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinate GPS / GPS - gegevens /GPS Coordinates : 45,44368 / -1,089139

E u r o n a t

GA

RA

GE

Médoc Océan

Réservation en ligne On-line bookings On-line reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on line: www.euronat.fr

34

2 slaapkamers, 1 x 2ps.bed, 2 x 1ps.bed,keuken : gas, koelkast, vaatwerk, elektriciteit,tuinmeubilair.

Leefklaar Huurtent : 4 pers. 16 m2

Stacaravan : 4 pers. 21 tot 37 m2

2 slaapkamers, 1 x 2ps.bed, 2 stapelbed, 1 slaapgelegenheid voor 1 pers in dewoonkamer, keuken met toebehoren,badkamer: douche, wastafel, WC, overdektterras 5 m2 met tuinmeubilair.

Périgord* : 5 pers. 30 m2

1 x 2ps.bed, 1 pers bed, keuken mettoebehoren, badkamer: douche, wastafel,WC, overdekt terras 10 m2 met tuinmeubilair.Eigen parkeerplaats. Geschikt voor mindervaliden.

Bandes Studio* : 2 tot 3 pers. 16 tot 27 m2

1 x 2ps.bed, 2 slaapplaatsen in de woonkamer,keuken met toebehoren, badkamer: douche,wastafel, WC, overdekt terras 10 m2 mettuinmeubilair.

Garonne 1 of 2 kamers* : 2 tot 4 pers. 25 m2

1 slaapkamer, 1 x 2ps.bed, 1 bedbank in dewoonkamer, keuken met toebehoren,badkamer: douche, wastafel, WC, overdektterras 11 m2 met tuinmeubilair.

Médoc 2 kamers* : 2 tot 4 pers. 28 m2

2 slaapkamers, 1 x 2ps.bed, 2 x 1ps.bed, 1slaapgelegenheid voor 1 pers in de woonkamer,keuken met toebehoren met vaatwasser ofwasmachine, badkamer: douche, wastafel, WC,overdekt terras 11 m2 met tuinmeubilair.

Aquitaine : 5 pers. 38 m2

2 slaapkamers, 2-persbed, 2 x 1ps.bed, 2 slaapplaatsen in de woonkamer,keuken met toebehoren, badkamer:douche, wastafel, WC, overdekt terras 15 m2 met tuinmeubilair.

Landes : 6 pers. 45 m2

2 slaapkamers, 1 x 2ps.bed, 2 x 1ps.bed,1 bedbank in de woonkamer, keuken mettoebehoren, met vaatwasser ofwasmachine, badkamer: douche, wastafel,WC, overdekt terras 15 m2 met tuinmeubilair.

Landais : 6 pers. 45 m2

2 tot 3 slaapkamers, 1 x 2ps.bed, 4 slaapplaatsen, keuken mettoebehoren, 2 badkamers: douche,wastafel, WC, overdekt terras 27 m2met tuinmeubilair.

Girondin : 6 pers. 92 m2

2 slaapkamers, 1 x 2ps.bed, 2 x 1ps.bed,keuken met toebehoren, badkamer:douche, wastafel, WC, tuinmeubilair.

27/03 - 12/06 12/06 - 03/07 03/07 - 17/07 17/07 - 14/08 14/08 - 21/08 21/08 - 28/08 28/08 - 11/09 11/09 - 01/11Prijzen in Euro’s

Huurtent / 4 pers. - 40 399 490 371 294 34 -

Stacaravan : 4 pers. / Parc Polynésie 39 61 560 686 511 441 42 39

Stacaravan : 4 pers. / Parc Mélèzes 41 64 595 728 546 469 44 41

27/03 - 12/06 12/06 - 03/07 03/07 - 17/07 17/07 - 14/08 14/08 - 21/08 21/08 - 28/08 28/08 - 11/09 11/09 - 01/11

Bandes Studio* : 2 tot 3 pers. • 34 52 504 595 441 378 37 34

Studio Garonne* : 2 tot 4 pers. • • 35 55 546 644 476 392 39 35

Garonne 2 Pièces* : 2 tot 4 pers • • 38 58 567 686 511 413 41 38

Médoc 2 Pièces* : 2 tot 4 pers. • 41 62 602 735 553 441 43 41

Périgord* : 5 pers. • 42 63 616 742 581 462 45 42

Aquitaine : 5 pers. • 45 69 686 840 616 497 48 45

Pyrénées / Gascogne / Médoc : 6 pers. • • 49 75 742 882 651 539 51 49

Landes : 6 pers. • • 50 78 763 910 672 553 53 50

Landais : 6 pers. • • 55 86 840 1 001 742 616 58 55

Provence / Landais (3 slaapk.) : 6 pers. • 61 95 924 1 092 798 672 64 61* Aaneenpalende woning

Dorp A

27/03 - 13/06 13/06 - 04/07 04/07 - 18/07 18/07 - 15/08 15/08 - 22/08 22/08 - 29/08 29/08 - 12/09 12/09 - 01/11

Périgord / *Côte Vermeille* : 5 pers. • • 52 78 735 868 665 567 55 52

Aquitaine : 5 pers. • • • 55 85 812 1 008 735 609 58 55

Landes : 6 pers. • 62 93 882 1 078 812 672 65 62

Landais : 6 pers. • • • 68 104 966 1 204 910 749 71 68

Provence / Landais (3 slaapk.) : 6 pers. • • • 75 112 1 064 1 302 987 812 77 75

Girondin : 6 pers. • 97 137 1 274 1 568 1 176 994 99 97

Dorp B

Europe

Asie

Océanie

Afrique

Amérique

du Sud

Amérique

du Nord

Prijs per nacht Prijs per nachtPrijs per week (zaterdag - zaterdag)

Prijs per nacht Prijs per nachtPrijs per week (zaterdag - zaterdag)

Prijs per nacht Prijs per nachtPrijs per week (zondag-zondag)

sommige accommodaties

speciaal uitgerust

Verhuur van accommodaties geldt van 16.00 tot 10.00. Verhuur per nacht: minimum 2 nachten. Geaccepteerde credit cards: CB, Visa, MasterCard, Eurocard. Onze prijzen zijn inclusief: Dekens, matrasbeschermers en kussens voorzien in alle accommodaties. Tenten: dekbedden en lakenzakken aanwezig. De PASS : toegangtot de zoetwaterzwembaden, het boogschieten, en in het hoogseizoen: de georganiseerde en vrije activiteiten, de kinderclubs (informeer naar de voorwaarden),dansavonden en optredens. Juli en augustus: welkomstborrel en bezorging post en berichten. Parkeren van uw voertuig bij uw onderkomen.Niet bij de prijs inbegrepen: Huisdier: 4 € per dag (poepzakjes verkrijgbaar). Verplicht: Toeristenbelasting : 0,60 € per nacht per pers vanaf 13 jaar (wijzigingen door de gemeente Grayan voorbehouden). Dossierkosten: 30 € per reservering..Waarborg 150€ en inventarislijst bij aankomst.Desgewenst : Lakenverhuur: 12 € per bed per week of deel v/e week. Handdoekenverhuur: 8 € (comfortset = 2 badlakens + 2 handdoeken + 1 badmat). Eindreinigingvan de accommodaties vanaf 30 € tot 100 € afhankelijk van het type onderkomen, als u dit niet zelf wenst te verzorgen. Annuleringsverzekering.

PASSbij onze tarieveninbegrepen*

Toegang tot de zoetwaterzwembaden en de

activiteitenWilt u meer weten over de activiteitenlijst en deopeningsdata, neem dan contact met ons op.*Accommodaties en kampeerplaatsen.

* Aaneenpalende woning

Op een verblijf van3 weken

in eenzelfde accommodatievan 27.03.2010 tot 25.07.2010

Laatste aankomst op 03.07.2010 - Dorp A of 04.07.2010 - Dorp B

en van 07.08.2010 tot 01.11.2010 Laatste aankomst op 11.10.2010

-25%Op een verblijf van3 of 4 weken

in eenzelfde accommodatieAankomst op zaterdag

17 Juli 2010 - Dorp Aof

zondag 18 Juli 2010 - Dorp B*Aanbieding niet te combineren met

andere aanbiedingen

-10%*Op een verblijf van2 weken

in eenzelfde accommodatievan 27.03.2010 tot 11.07.2010

Laatste aankomst op 26.06.2010 - Dorp A of 27.06.2010 - Dorp B

en van 28.08.2010 tot 01.11.2010Laatste aankomst 18.10.2010

-15%

PASS :Uw foto’s nietvergeten!

Dossierkosten: cadeau als u reserveert voor 2011 en bevestigt vóór 15.12.2010 anders 15€

voor een reservering 2011 bevestigd tussen 15.12.2010 en 15.01.2011

Page 35: Brochure France 4 Naturisme 2010

La Jenny - Route de la Jenny - 33680 LE PORGE Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. : 00 33 (0)5 56 26 56 90 - Fax. 00 33 (0)5 56 26 56 51E mail : [email protected] - Site web : www.lajenny.fr

Gironde Océan

La JennyDomaine Résidentiel de D o m a i n e R é s i d e n t i e l d e

L a J e n n y Réservation en ligne On-line bookings On-line reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on line: www.lajenny.fr

35

Woonkamer met bedbank, eethoek, keukenmet elektrische kookplaten, badkamer metwastafel, douche en WC, terras mettuinmeubilair.

Aigrette : (3 studios onder één kap) 2 pers maxi. - 13 m2

Woonkamer met bedbank, eethoek, keukenmet elektrische kookplaten, badkamer metwastafel, douche en WC, verwarming, overdektterras met tuinmeubilair.

Bengali I : (2 onder één kap met Bengali Il) 2 pers maxi -18 m2

Woonkamer met slaapbank, eethoek,open keuken met koelkast, oven,afwasmachine, elektrische kookplaten+ afwasmachine, kinderkamer metstapelbed, slaapkamer met tweepers.bed,badkamer met wastafel, douche en WC,elektrische verwarming, terras mettuinmeubilair.

Bengali II : (2 onder één kap met Bengali I) 4 pers. maxi - 37 m2

Woonkamer met bedbank 1 persen eethoek, keuken met oven enelektrische kookplaten, slaapkamermet 1 tweepersoonsbed,slaapkamer met stapelbed,badkamer met wastafel, doucheen WC, overdekt terras mettuinmeubilair.

Fauvette : (vrijstaand) - 4/5 pers. maxi - 36 m2

Woonkamer met bedbank 1 pers eneethoek, keuken met koelkast, oven,elektrische kookplaten en vaatwasser,slaapkamer met 1 tweepers.bed,slaapkamer met stapelbed, bovenverdieping1 eenpers.bed, badkamer met wastafel,douche, aparte WC, overdekt terras mettuinmeubilair.

Colibri : (vrijstaand houten huisje met halve bovenverdieping) 4/6 pers. maxi - 38 m2

Volledig uitgeruste keuken: koelkast,elek. Kookplaten. Kamer, halvebovenverd. En zitkamer met eethoek;6 slaapplaatsen, waaronderbedbank; badkamer met WC,wastafel, douche, terras mettuinmeubilair.

Tourterelle : (van hout, vrijstaand, met halve bovenverdieping) 4/6 pers. maxi - 35 m2

Woonkamer, keuken met oven enelektrische kookplaten. 3 slaapkamers:2 x tweepersoonsbed, stapelbed,badkamer met wastafel, douche en WC,terras met tuinmeubilair.

Alouette : (vrijstaand) 6 pers. maxi - 42 m2

Woonkamer met bedbank, eethoek,keuken met oven en elektrische kookplaten,slaapkamer met tweepersoonsbedbadkamer met wastafel, douche en WC,terras met tuinmeubilair.

Frégate : (2 bungalows onder één kap) 2/3 pers. maxi - 21m2

Woonkamer met bedbank 1 pers,keuken met elektrische kookplaten,bovenverdieping (toegang vialadder) met 1 tweepersoonsbed (of2 eenpersoonsbedden), badkamermet wastafel, douche en WC,overdekt terras met tuinmeubilair.

Mésange : (vrijstaand houten huisje met halve bovenverdieping)2/3 pers. maxi - 26 m2

Woonkamer, keuken metoven en elektrischekookplaten, 3 slaapkamers:2 x tweepersoonsbed, 2 xe e n p e r s o o n s b e d ,badkamer met wastafel,douche en WC, terras mettuinmeubilair.

Hirondelle : (vrijstaand met verdieping)6 pers. maxi - 46 m2

Woonkamer met bedbank 2 pers en eethoek,keuken met oven, vaatwasser en elektrischekookplaten, slaapkamers op 1e verdieping: 2 x tweepersoonsbed, 2 x eenpersoonsbed,badkamer met wastafel en douche, aparte WC,overdekt terras met tuinmeubilair.

Courlis : (vrijstaand met verdieping) 6/8 pers. maxi - 52 m2

Woonkamer met bedbank 2 pers eneethoek, keuken met oven,vaatwasser en elektrische kookplaten,3 slaapkamers: 2 x tweepersoonsbed,stapelbed, badkamer met wastafel endouche, aparte WC, overdekt terrasmet tuinmeubilair.

Louisiana : (vrijstaand) 6/8 pers. maxi - 45 m2 gelijkvloers

Woonkamer met bedbank 2 pers eneethoek, keuken met oven, vaatwasseren elektrische kookplaten, beneden 2slaapkamers: 2 x tweepersoonsbed,op bovenverdieping 2 xeenpersoonsbed, badkamer metwastafel en douche, aparte WC,overdekt terras met tuinmeubilair.

Oyat : (vrijstaand met halve bovenverdieping).6/8 pers. maxi 60 m2

Voorbeeldplattegronden, niet verbindend

08.05 12.06 03.07 17.07 31.07 14.08 21.08 28.08 11.06 02.07 16.07 30.07 13.08 20.08 27.08 10.09 PRIJS PER NACHT* PRIJS PER WEEK ZATERDAG 17 U – ZATERDAG 10 U PRIJS PER NACHT*Aigrette 2 pers. 25 40 350 395 440 395 43 40Bengali I 2 pers. 35 48 430 465 500 465 51 48Frégate 2/3 pers. 40 58 510 560 610 560 62 58Mésange 2/3 pers. 43 68 630 680 730 680 73 68Tourterelle 4/6 pers. 48 75 700 750 800 750 80 75Bengali II 4 pers. 57 93 830 935 1035 935 99 93Fauvette 4/5 pers. 60 95 865 925 980 925 101 95Colibri 4/6 pers. 67 104 1015 1130 1240 1130 111 104Palombe 4/6 pers. 51 84 740 820 900 820 90 84Alouette 6 pers.

62 98 890 960 1025 960 104 98Hirondelle 6 pers. Courlis 6/8 pers.

75 117 1125 1240 1355 1240 125 117Louisiana 6/8 pers.Oyat 6/8 pers. 80 127 1300 1485 1670 1485 135 127

Clubkaart — 2€ / dag / 3€ / dag / pers + 3 jaar 2€ / dag / pers + 3 jaar pers + 3 jaar

Huisdieren — — 28€ / week / huisdier —

Niet bij de prijs inbegrepen: VERPLICHT : • toeristenbelasting : 0,70 € /nacht/pers +18 jaar ; Clubkaart per dag/pers + 3 jaar (zie prijslijst); Administratiekosten 30 €. VRIJBLIJVEND : Verhuur lakens: 13 € /set/wissel;eindschoonmaak: 60 à 100€ afhankelijk van chalet; fietsverhuur: 42€/week (aflopend tarief); annuleringsverzekering* Deze aanbiedingen gelden voor een verblijf in eenzelfde chalet, dat van tevoren gereserveerd is. Deze aanbiedingen zijn niet van toepassing op de Clubkaart of de toeristenbelastingen zijn niet te combineren. Ze zijn beslist niet geldig tussen 17/07 en 14/08/10

*Verblijf minstens 2 nachten

-10%*voor een verblijf vanten minste 14 nachten

tussen 08/05 en 16/07 (aankomst uiterlijk 03/07/10)en tussen 14/08 en 10/09

(aankomst uiterlijk 28/08/10)

-30%*voor een verblijf vanten minste 21 nachten

tussen 08/05 en 16/07 (aankomst uiterlijk 26/06/10)en tussen 14/08 en 10/09

(aankomst uiterlijk 21/08/10)

Andere aanbiedingen op onze site www.lajenny.fr

Page 36: Brochure France 4 Naturisme 2010

36

Arna - Natu-Resort & SPA - Arnaoutchot - 40560 Vielle St Girons Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. 00 33 (0)5 58 49 11 11 - Fax. 00 33 (0)5 58 48 57 12Email : [email protected] - Site web : www.arna.com

Réservation en ligne On-line bookings On-line reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on line: www.arna.com

D o m a i n e N a t u r i s t e

A r n aLandes Océan

Grand Bengali Cottage Louisiane Chalet Rêve Cottage Duo

+ 5,76 m2 overdekt terras +7 m2 terras. Woonkamer metbedbank van 140cm, 1 kamermet bed van 160x200 cm,1 kamer met 3 bedden van70*190cm, keuken met 3pitsgasstel, magnetron en afzuig-

kap. Aparte WC, douche, wastafel. Overdekt terras en zon-neterras met tuinmeubilair.•(0 à 7 jaar)

+ 6,5 m2 overdekt terras + 9 m2 deterras. Woonkamer met slaapbank,slaapkamer met tweepersoonsbed,slaapkamer met 2 bedden, keuken metkoelkast en magnetron, badkamer, aparteWC, overdekt terras met tegelvloer entuinmeubilair, geplaveid terras. •(7 à 12 jaar)

� Chalet Rêve : 5/6 pers. - 32,77 m2 � Chalet Chevreuil B : 5/6 pers. - 31,5 m2

+ 18 m2 terras.Woonkamer met slaapbank,slaapkamer met tweepersoonsbed,slaapkamer met 2 bedden, keuken metkoelkast en magnetron, badkamer met WC,douche en wastafel, terras mettuinmeubilair. •(+12 jaar)

� Chalet Hibiscus B : 5/6 pers. - 31,7 m2

+ 15 m2 terras. Woonkamer metslaapbank, slaapkamer mettweepersoonsbed, halvebovenverdieping met 2 bedden,keuken met koelkast enmagnetron, badkamer met WC,douche en wastafel, terras mettuinmeubilair. •(+12 jaar)

+ 12,5 m2 terras. 1 woonkamer met bank, 1 slaapkamer met bed 160x200, ingerichtekeuken (koelkast met vriesvak, 4-pits gasstel,afzuigkap, magnetron), badkamer (douche,wastafel), aparte WC, tuinmeubilair op halfoverdekt terras (voorbehouden aan pers ouderdan 13 jaar). •(2009)

� Chalet Hibiscus A : 3/4 pers. - 28 m2 � Boomhut : 2 pers. - 22,5 m2

+ 8 m2 overdekt terras + 8m2 terras.Woonkamer met bedbank, 1 slaapkamer met 2 pers. bed (160 x 200) met badkamer (douche,wastafel), aparte WC, keuken

(koelkast, 4pits gasstel, afzuigkap, magnetron), tuinmeubilairop deels overdekt terras. •(0 à 7 jaar)

� Cottage Duo : 2 pers. - 23 m2

20 m2 + terras. 3 slaapkamers: een metbed 160x200, 1 met 2bedden 80x190, 1 metstapelbed 70x190, met(te verwijderen) bescher-mingsrail voor baby’s.Woonkamer met slaap-bank, keuken met 4pits

gasstel, afzuigkap, magnetron, koelkast en vriezer, lucht-circulatiesysteem, stereo-installatie, aparte WC, douche100x 80, tuinmeubilair op deels overdekt terras. •(0 à 7 jaar)

+ terras 20 m2. Slaapkamer mettweepersoonsbed, slaapkamer metstapelbed en een opklapbed, woon-kamer met eethoek om te bouwentot bed, keuken met uitrusting (ma-gnetron, koelkast met vriezer, 4pitsgasstel, extractieve afzuigkap, lucht-circulatiesysteem). Badkamer, aparteWC, deels overdekt terras met tuin-meubilair. •(0 à 7 jaar)

� Cottage Family : 6 pers. - 31,5 m2 � Cottage Louisiane : 6 pers. 30 m2

+ terras 20 m2. Slaapkamer mettweepersoonsbed, slaapkamer 2 eenpersoonsbedden en eeninklapbed, woon-eetkamer, keuken metuitrusting (koelkast met vriezer, 4pitsgasstel, afzuigkap, magnetron).Badkamer, aparte WC, deels overdektterras met tuinmeubilair. •(0 à 7 jaar)

� Cottage Ouessant : 5/6 pers. - 26 m2

� : Voorbeeldplattegronden, niet verbindend - • : Ouderdom van de accommodaties

1 slaapkamer met een 2-persbed, 1 slaapkamer met 2 bedden, 1 ee-thoek die om te bouwen is tot 2-persbed, keuken metbenodigdheden, badkamer, WC,douche, wastafel, warm water, woon-kamer, houten picknicktafel. •( 0 tot7 jaar)

� Cottage Fiesta : 4 pers. 21 m2

Bungalowtent, kookhoek met kookstel, kastje,koelkast, klerenkast, eethoek met tafel en 4 of 5stoelen, 1 slaapkamer met 2 bedden (of met 1 stapelbed + 1 bed) en 1 slaapkamer met een 2-persbed, houten terras.•(2009 -2010)

� Ingerichte Tent Gd Bengali : 20 m2 + terras van 11 m2

Prijzen in Euro’s per nacht, behalve Prijzen in Euro’s per week in het weekend (minimum 2 nachten) van zaterdag tot zaterdag of van zondag tot zondag

Periode (1) (2) (3) (4) (5) 01/05 - 29/05/10 29/05 - 26/06/10 26/06 - 03/07/10 03/07 - 31/07/10 31/07 - 21/08/10 04/09 - 26/09/10 28/08 - 04/09/10 21/08 - 28/08/10

Chalet Rêve 53 63 728 924 994

Chalet Chevreuil B

Boomhut 50 60 658 861 952

Chalet Hibiscus A / Hibiscus B 46 54 518 749 819

Cottage Family 50 60 644 847 924

Cottage Louisiane 49 57 630 819 889

Cottage Ouessant / Roulotte 45 54 609 784 854

Cottage Duo 40 50 504 728 819

Cottage Fiesta 36 45 399 644 707

Grand Bengali - 38 315 539 609

Huisdier (klein formaat) 4 4 35 35 35

Onze prijzen zijn inclusief: • Toegang tot bewaakt strand (van eind juni tot begin september 2010) • Welkomstborrel in juli en augustus •Toegang tot clubs en activiteiten voor kinderen • Dans- en karaoké- muziekavonden • Disco • Toegang tot de zwembaden • Deelname aanartistieke activiteiten • Boogschieten • Tafeltennis, volleybal, basketbal... • Alle sportieve en culturele activiteiten (optredens, bonte avonden,…) • Zon, gezelligheid, conditie, vrijheid en het NATURISME…Niet bij de prijs inbegrepen: • Huur van airconditioning, ventilator, magnetron, koffiezetapparaat, ligstoelen (Verhuur ter plaatse zo lang devoorraad strekt) • Fiets huren: in het hoogseizoen dagelijks vanaf 11 uur, vanaf 4,57 € à 8,38 € per halve dag • Film • Midgetgolfbaan perpersoon/ 18 holes baan: 1,50 € (juli- augustus) • Tennis • Toeristenbelasting (van 01/05 tot 26/09/10), vanaf 13 jaar: 0,61 €) • Hotelservices(vrijblijvend): lakenpakket/per bed: 10 € / schoonmaak: 93 € / ontbijt pp: 5,34 €

* Alle activiteiten en faciliteiten geopend in juli en augustus, sommige ook tijdens weekenden en schoolvakanties in het voorjaar. Informeer aan de balie.

*WEEKENDAANBIEDINGvan 05/05 tot 26/06 en van 28/08 t/m 26/09

Cottage Chalets / Cottage 2 / 4 pers. 5 / 6 pers.

2 nachten 99,90 109,90

3 nachten 129 139

*aanbiedingen niet te combineren met andere aanbiedingen en afhankelijk van de beschikbaarheid.

-20%*

voor 14 nachten of meer

(van 01/05 tot 31/07 en van14/08 tot 26/09)

-30%*voor 21 nachten

of meer(van 01/05 tot 31/07 en van

14/08 tot 26/09)

*Pakker voor gezinnen(1 of 2 kinderen -13 jr) 1 week in een Cottage:

209,90E

van 01/05 tot 29/05 en van28/08 tot 26/09

+ terras : 15 m².1 slaapkamer met een 2-persbed 140 x 190, 1 slaapkamer met 2 bed-den superposés, badka-mer met douche, wastafel,

aparte WC, keuken met benodigdheden, woonkamer, tuin-meubilair op een houten, overdekt terras.

� Roulotte : 4 pers : 20 m²Nieuw in 2010

Page 37: Brochure France 4 Naturisme 2010

37

H é l i o m o n d eParis

Héliomonde - La Petite Beauce - 91530 Saint-Cheron Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. 00 33 (0)1 64 56 61 37 - Fax. 00 33 (0)1 64 56 51 30Email : [email protected] - Site web : www.heliomonde.fr

Réservation en ligne On-line bookings On-line reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on line: www.heliomonde.fr

Kamer met 2 pers-bed. Badkamer met WC en wastafel.Ingerichte keuken: gootsteen, koelkast, koffiezetappa-raat, 2 gaspitten, vaatwerk. Woonkamer met bankje,tafel en stoelen. Terras met tuinmeubilair en waslijn.

Bungalow TONGA : 2 pers. ; 5 m x 3,50 m

Slaapk.met 2 pers-bed. Slaapk. met stapelbed. Bad-kamer met WC en wastafel. Ingerichte keuken: goot-steen, koelkast, koffiezetapparaat, 2 gaspitten,vaatwerk. Woonkamer met bankje, tafel en stoelen.Terras met tuinmeubilair en waslijn.

Kamer met 2 pers-bed. Kamer met 21pers-bedden. Badkamer met WC en was-tafel. Ingerichte keuken: gootsteen, koel-kast, koffiezetapparaat, 4 gaspitten,vaatwerk. Woonkamer met bankje, tafelen stoelen. Terras met tuinmeubilair enwaslijn.

Bungalow TRIANON : 2/4 pers. ; 5,40 m x 4,50 m

Stacaravans : 4/6 pers. ; 7,60 m x 3,90 m

Toegangkelijk voor minder valide personen.Kamer met 2 pers-bed en eenpers-bed. Badkamer met WC en wastafel. Ingerichte keuken : gootsteen, koelkast, koffiezetappa-raat, 2 gaspitten, vaatwerk. Terras met tuinmeubilair en waslijn.

Bungalow ACCES : 3 pers. ; 5 m x 5 m

Week (van zaterdag 16 u tot zaterdag 10 u.)

Prijs 01/01 - 30/04 01/05 - 30/06 01/10 - 31/12 01/09 - 30/09 01/07 - 31/08

Bungalow TONGA 2 pers 220 300 340

Bungalow ACCES 2+1 pers 240 320 360

Bungalow TRIANON 2+2 pers 260 380 420

Stacaravans 4/6 pers 300 420 500

Huisdieren (1)

15 15 15

Prijs 01/01 - 30/04 01/05 - 30/06 01/10 - 31/12 01/09 - 30/09 01/07 - 31/08

Volwassene 11 16 21

Kaart 5x toegang 65 65 65

Jaarplaats 370 370 370

Onder 15 jaar GRATIS GRATIS GRATIS

Per nacht

Prijs 01/01 - 30/04 01/05 - 30/06 01/10 - 31/12 01/09 - 30/09 01/07 - 31/08

Bungalow TONGA 2 pers 55 75 85

Bungalow ACCES 2+1 pers 60 80 90

Bungalow TRIANON 2+2 pers 65 95 105

Stacaravans 4/6 pers 75 105 125

Huisdieren (1)

3 3 3

Dagtarief : (zonder accommodatie)

Accommodaties

Bezoekers

-10%*voor een verblijf van 14 dagen

of meer achtereen6e weekend in het jaar

cadeau (1 nacht)

Kaart 5 keertoegang65€

Jonger dan 15 jaar gratisVoorbeeldplattegronden, niet verbindend

Page 38: Brochure France 4 Naturisme 2010

38

PyrénéesGascogne

D o m a i n e d e

L ’Églantière L’Églantière - Ariès-Espenan - 65230 Castelnau-Magnoac Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :

Tél. : 00 33 (0)5 62 39 88 00 - Fax : 00 33 (0)5 62 39 81 44Email : [email protected] - Site web : www.leglantiere.com

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinate GPS / GPS - gegevens / GPS Coordinates : Latitude : 43° 15' 54.24" N - Longitude : 0° 31' 22.69" E

De zeer lichte woonkamer komt direct uit op het terras.Slaapkamer 1 : bed 160 x 200 zeer comfortabele matras,leg- en hangkast, Slaapkamer 2 : (3 slaapplaatsen)stapelbed en 1-persbed ernaast 80 x 200, leg- enhangkast, kookhoek (gootsteen, koelkast, vaatwerk,magnetron), woonkamer: bank, tafel, 3 bijbehorendestoelen, badkamer (met wastafel, spiegel, douche), WC(apart), warm water, terras met tuinmeubilair en parasol.Ouderdom - 6 jaar

Stacaravan Cottage Riviera 2009 : ± 34 m2 + met terras 15 m2 - 3 slaapk - 6/8 pers.Chalet Calendula : ± 38 m2 met overdekt terras van 10 m2 - 5 pers.

Stenen huisje in traditionele regionale stijl. Gelegen op eenkleine verhoging, niet ver van de oude boerderij, uitkijkendover de camping. Woonkamer met massief houten inrichting:4 stoelen, tafel, bank, fauteuil, of met een slaapbank, kastjesen klerenkast. Volledig ingerichte keuken, slaaphoek mettweepersoonsbed 160 x 200 en bed van 80 cm. Badkamermet WC, douche, wastafel en spiegel, warm water,tuinmeubilair en parasol. Vernieuwd in 2008.

Gîte : ± 34 m2 + overdekt terras van 9 m2 - Zeer mooi privatieve ruimte - 3 pers.De glazen schuifdeuren van de woonkamer en de keukenkomen direct op het ingebouwde terras uit en kijken uitop een mooie eigen ruimte. 1 slaapk met 1 bed 160x200,zeer comfortabele matras, 1 slaapk met 2 bedden 80x200,1 eethoek met uitklapbed 130x190, 1 badkamer (douche,wastafel, spiegel), aparte WC, 1 kookhoek (gootsteen,koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwerk), warmwater, tuinmeubilair, ligstoelen en parasol. Ouderdom:2008 - 2009

Stacaravan Cottage 2008 : ± 25 m2 + met terras 8 m2 - 2/6 pers.

Op een ideale plaats met zicht op de rivier, keuken enwoonkamer komen direct uit op het terras en hebbenglazen schuifdeuren om 100% van de zon te genieten.1 slaapk met 1 2-persbed 160, zeer comfortabelematras, 1 slaapk met 2 bedden 80x200, 1 slaapk met1 kinderstapelbed 70x200, 1 eethoek, zithoek metombouwbed 130x200, 1 badkamer (douche, wastafel,spiegel), WC, 1 kookhoek (gootsteen, koelkast,diepvries, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwerk),

warm water, tuinmeubilair, ligstoelen en parasol.Ouderdom: 2009

AccommodatiesPrijzen in Euro’s 03/04 - 01/05 01/05 - 29/05 29/05 - 26/06 26/06 - 10/07 10/07-24/07* 24/07-14/08*(minimum 2 nachten) 04/09 - 26/09 21/08 - 04/09 14/08 - 21/08

nacht week nacht week nacht week nacht week week week

Ingerichte bungalowtent Bengali 4 pers. - - - - 32 202 53 339 426 496

Stacaravan Cottage 2008 2 pers. 43 273 38 241 47 298 79 502 648 704

Stacaravan Cottage 2008 4/6 pers. 54 342 49 310 58 369 90 571 717 773

Stacaravan Cottage Riviera 2009 6/8 pers. 65 413 54 346 74 474 102 650 830 904

Gite 3 pers. 55 349 45 288 64 409 97 616 739 796

Chalet Landine 5 pers. 53 339 44 280 62 397 98 598 707 750

Chalet Calendula 5 pers. 67 425 56 356 77 488 105 670 855 931

Chalet Camomille 3/5 pers. 79 508 73 464 92 587 124 789 - -

Klein huisdier (per dag) 2,80 2,30 3,20 4,00 4,30 4,30Toeristenbelasting/dag/pers.(vanaf 18 jr)

0,30 0,30 0,30 0,30 0,30 0,30

Jaarplaats 2 564,00

Alles voor uw baby! Reis licht en dit al vanaf uw reservering. Kinderstoel, campingbedje, badje, onbreekbaar vaatwerk... worden gratis vooru klaar gezet in uw accommodatie. (gratis optie aan te vragen bij uw reservering. In alle andere gevallen te huur voor 18 € per verblijf)

• Onze prijzen zijn inclusief: begeleiding naar uw plaats bij aankomst, parkeren van uw auto bij uw plaats, welkomstdrankje, dagelijkse levering van brood en croissants op uw plaats (van03/04 tot 29/05 en van 28/08 t/m 26/09), post en berichten op uw plaats, 24 uur per dag warme douches, miniclub, activiteiten voor kinderen, kinderspeelplaatsen, toegang tot de rivier, destranden en de zwembaden (’s avonds verlicht), activiteiten voor jongeren en volwassenen, boogschieten, ambachtelijke activiteiten (zijdeschilderen, sieraden maken, pottenbakken, …) ta-feltennis, volleybal, badminton, jeu de boules, spokenjacht, spoorzoeken, naturistische wandelingen, mountainbiken, aquagym, massage en ontspanningslessen, sauna, kampvuur voor dejongeren, adsl-toegang tot internet met uw computer, internationale bibliotheek, gebruik van mountainbike-atelier voor reparaties, strijkijzer en -plank, aankleedtafels voor baby’s.

Niet bij de prijs inbegrepen: Huur mountainbike: dagelijks vanaf 5,00 €/uur, huur kano, peddels en zwemvest: 9,00€/pers, tennisbaan: 3,00 €/uur, vervoer excursies in de Pyreneeën, wasserette(wasmachine 6,00 €, droogtrommel 5,00 €), filmvertoning, op 3 min. van het terrein, paardrijden, korte rondvlucht, canyoning, deltazeilen, bergbeklimmen, dag naar de boerderij, massages en wa-terstraalmassages.

Hotelservices: lakenpakket 10,20 € /bed/week -

Schoonmaak 67,00 € - Ontbijt 6,80 €

Van 26/06 tot 14/08: Aankomst zaterdag vanaf 16 uur,

vertrek zaterdag voor 10 uur. - * Verblijf van ten minste

7 nachten achtereen tussen 10/07 en 14/08.

Een gedetailleerd programma van de faciliteiten en

activiteiten is te verkrijgen bij Domaine de l’Eglantière.

Mogelijkheid om uw voertuig vlak bij of op uw plaats

te parkeren, en er gratis een extra tentje neer te zetten

voor de kinderen.

Wij accepteren geen piercing op of rond de geslachtsdelen

-20%voor

14 nachten of langer

van 03/04 tot 24/07 envan 07/08 tot 26/09*

-30%voor

21 nachten of langer

van 03/04 tot 24/07 envan 07/08 tot 26/09*

Gezinsaanbieding1 week

Stacaravan Cottage 2008

215,00 €van 03/04 tot 19/06 en van

21/08 tot 26/09*

* Aanbiedingen niet met elkaar te combineren en afhankelijk van beschikbaarheid. Een gedetailleerd programma van de faciliteiten en activiteiten is te verkrijgen bij Domaine de l’Eglantière.

Page 39: Brochure France 4 Naturisme 2010

39

Saint Privat de Champclos - 30430 Barjac Réservations / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :

Tél. : 00 33 (0)4 66 24 51 16 - Fax : 00 33 (0)4 66 24 58 69E mail : [email protected] - Site web : www.villagesabliere.com

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinate GPS / GPS - gegevens /GPS Coordinates : Latitude : 44.26713 - Longitude : 4.35162

D o m a i n e d e l a

S a b l i è r eArdèche

10%korting op een verblijf van 10 dagen(van 27/03 tot 19/06 et van 28/08 tot 03/10)

Slaapgelegenheid 6/7 personen, Aparte WC,een slaapkamer met een bed van 160 X200, een slaapkamer met 2 bedden waarvan1 stapelbed, vaatwasser, badkamer met 2wastafels, elektrisch fornuis 2 of 4 pitten,tuinmeubilair met tafel en 6 stoelen.

Geschikt voor 5/6 personen. Aparte WC. Eenslaapkamer met tweepersoonsbed (1.40),slaapkamer met 2 bedden (90), Vaatwasser,elektrische kookplaat met 4 pitten.Tuinmeubilair met tafel en 6 stoelen.

Chalet Mas - Espace Pinson en Mésange (57 m2 met terras) Chalet Marina - Espace Pinson (50m2 met terras)

Geschikt voor 5/6 personen. Een slaapkamermet tweepersoonsbed (1.40), een kamer met2 bedden (90), gaskookplaat (2 pitten).Tuinmeubilair met tafel en 6 stoelen.

Chalet Garrigue - Espace Pinson en Mésange(34 - 38 m2 met terras) Geschikt voor 2/4 personen. Een slaapkamer

met tweepersoonsbed (1.40), gaskookplaat(2 of 4 pitten). Tuinmeubilair met tafel en 4 stoelen.

Geschikt voor7/8 pers.Elektr. kachel.Aparte WC.Een kamermet een

tweepersoonsbed (1.40), 2 kamers met elk 2 bedden (80). Tuinmeubilair met tafel en 8 stoelen.

Chalet Lavande - Espace Pinson en Mésange (35m2 met terras)

Résidence Romarin - Espace Pinson enMésange (32) m2

Geschikt voor 4pers. Een kamermet eentweepersoonsbed(140), een kamermet 2 bedden

(80), 2-pits gasstel, badkamer met WC.Tuinmeubilair met tafel en 4 stoelen.

Résidence Arbousier - Espace Pinson et Fauvette (27 m2)

Geschikt voor 4 personen, eenkamer met een tweepersoonsbed(1.30/1.40), Elektr. kachel. WCin badkamer, woonkamer.Tuinmeubilair met tafel en 4stoelen.

Résidence Acacia - Espace Pinson en Fauvette(17 m2)

Geschikt voor 5/6pers. Elektr. kachel.Aparte WC. Eenkamer met eentweepersoonsbed

(140), een kamer met 2 bedden (80).Tuinmeubilair met tafel en 6 stoelen.

Résidence Amandier - Espace Pinson(28m2 met terras)Résidence Olivier - Espace Fauvette(39 m2 met terras)

Houten bungalow “châtaignier” met ingebouwd half overdekt terras. Volledig ingerichte keuken (koelkast, vaatwerk, koffiezetapparaat,gasstel met 4 pitten) Verblijf/woonkamer met een grote schuifdeur &slaapgelegenheid 2 personen, Slaapgelegenheid: een slaapkamer meteen bed van 140, een slaapkamer met 2 bedden van 80. Met dekensen kussens. (Lakens niet aanwezig) Badkamer, Aparte WC Elektrischeverwarming Tuinmeubilair met tafel en 6 stoelen, 2 ligstoelen & parasol.

Houten Bungalow Châtaignier - in Pinson en Fauvette (31.6 m² met terras)

Vrijetijdswoningen: CHALET, houten huisje met overdektterras, elektrische verwarming, badkamer,WC, volledig uitgeruste kookhoek(koelkast, vaatwerk, koffiezetapparaat,snelkookpan, gasstel of elektrischekookplaat, magnetron), woonkamer metslaapbank voor 2 pers, dekens, 2ligstoelen - geen lakens voorzien (tehuur)

Onze zeer comfortablesstacaravans:Terras, elektrische verwarming,badkamer, WC, volledig uitgerustekookhoek (koelkast, vaatwerk,koffiezetapparaat, (op aanvraag)snelkookpan, gasstel met 2 of 4pitten, woonkamer met slaapbankvoor 2 pers (behalve in Arbousier),dekens, 2 ligstoelen – geen lakensvoorzien (te huur)

Geschikt voor 5 personen, schuifdeur, keukenblok metgootsteen binnen. Slaapcabine met een groot bed(1.40), slaapcabine met stapelbed eneenpersoonsbed (80). Tuinmeubilair met tafel en 5stoelen.

Kiwi - Espace Pinson (25 m2)Slaapgelegenheid 4 personen, water buiten op deplaats, 1 cabine met 1 bed van 140, 1 cabine met 2bedden van 80.Tuinmeubilair met tafel en 4 stoelen.

Bengali - Espace Pinson en Mésange (16 m2)Onze Ingerichte bungalowtenten:Bungalowtent op betonnen vloer zonderWC of douche. Elektriciteit, koelkast,vaatwerk, koffiezetapparaat, gaskookplaat(2 pitten), dekens. Geen lakens voorzien(te huur).

27/03 - 24/04 24/04 - 12/06 12/06 - 10/07 10/07 - 21/08 21/08 - 28/08 11/09 - 03/10 28/08 - 11/09

Kant-en-klare Tenten �Tente Bengali 24,00 159,00 31,50 199,00 44,00 288,00 68,50 435,00 49,00 309,00Tente Kiwi 27,00 181,00 33,50 207,00 48,00 308,00 73,50 465,00 51,00 349,00

Residentiële stacaravans �Résidence Acacia 41,00 264,00 59,50 389,00 60,00 394,00 82,00 499,00 67,00 427,00Résidence Arbousier 46,50 299,00 64,00 420,00 67,00 426,00 87,00 549,00 70,00 439,00Résidence Amandier / Olivier 63,00 410,00 71,50 460,00 83,50 548,00 105,00 659,00 86,00 548,00Résidence Romarin 70,00 459,00 75,50 479,00 87,00 574,00 114,00 696,00 89,00 579,00

Houten bungalowsRésidence Chataîgner 67,00 434,00 73,50 469,00 84,50 565,00 109,00 679,00 88,00 559,00

Chalets - VrijetijdswoningenChalet Lavande 56,50 359,00 67,00 419,00 75,00 487,00 101,50 649,00 80,00 499,00Chalet Garrigue 61,00 389,00 74,00 499,00 80,00 532,00 109,00 690,00 83,00 526,00Chalet Marina 73,50 489,00 80,00 509,00 82,50 549,00 117,00 759,00 92,50 599,00Chalet Mas 83,00 519,00 87,00 548,00 88,00 566,00 127,00 799,00 99,00 649,00

ACCOMMODATIES. Prijzen in Euro’s

dag week dag week dag week dag week dag week

Aan foto’s en plattegronden kunnen geen rechten ontleend worden

Aankomst- en vertrekdagen: zaterdag tot zaterdag of zondagtot zondag naar keuze en naar gelang de beschikbaarheid,van 26 juni tot 28 augustus 2010. Aankomsttijd: 16.00 - vertrektijd: 10.00. Dossierkosten: 30€ voor verblijf van tenminste 7 nachten. 10 € voor verblijf korter dan 7 nachten.FFN bijdrage: 0.10 € per dag en per persoon vanaf 16 jaar.Babykit (campingbedje + kinderstoel + badje) gratis te beschikking gesteld op aanvraag bij de reservering (voor zoverbeschikbaar). Toeristenbelasting inbegrepen.

HOTELSERVICES (DESGEWENST): Schoonmaakkosten : 55 € • Lakenverhuur per week: 8 € /set• ½ pension (per persoon en per week) : 150 € (ontbijt, lunchof avondeten).

27/03 - 24/04 24/04 - 12/06 12/06 - 10/07 11/09 - 03/10 28/08 - 11/09 Verblijf paren (1 - 2 pers.) 10% 20% 10% 20% - 10%Verblijf jong gezin(kind(eren) tot 5 jaar)

- 20% - 25% - 8%

dag week dag week dag week

AANBIEDINGEN 19/06 - 03/07 26/06 - 10/07 21/08 - 04/09 28/08 - 11/092 WEKEN Bengali 399 429 379 279Amandier/ olivier 769 829 739 689Lavande 679 729 639 589Garrigue 749 799 729 699Marina 789 849 779 709

25%korting op een verblijf van 14 dagen(van 27/03 tot 19/06 et van 28/08 tot 03/10)

27%korting op een verblijf van 18 dagen(van 27/03 tot 19/06 et van 28/08 tot 03/10)

Page 40: Brochure France 4 Naturisme 2010

40

Domaine de Bélézy - 84410 Bedoin Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. 00 33 ( 0)4 90 65 60 18 - Fax. 00 33 (0)4 90 65 94 45 E mail : [email protected] - Site web : www.belezy.com

Réservation en ligne On-line bookings On-line reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on line: www.belezy.comProvence

D o m a i n e d e

B é l é z y2 tweepersoonskamers met airconditioning (bedden1,60x2m), met elk eigen badkamer, aparte WC en terras.Kinderkamer met 2 bedden. Volledig uitgeruste keuken(magnetron, vaatwasser, koelkast met diepvries),wasmachine en droogtrommel. Woonkamer met homecinema, TV, DVD-speler, satelietaansluiting, openhaarden airconditioning. Centrale verwarming. Groot terrasmet tafel en stoelen, 4 ligstoelen, tuinmeubilair,buitendouche… (6 pers. max.)

Pluspunt: een uniek uitzicht op de Mont Ventoux. Het paradijs op aarde! Bouwjaar 2003

2 slpkamers, 1 met een 2-persbed (1m60 x 2m) en 1 met 3 beddenwaarvan 1 hoogslaper, 1 badkamer met douche, Aparte WC, woon-kamer/eetkamer met kookhoek. Terras met tafel en stoelen, 2 ligs-toelen, TV met satelliet, koelkast / diepvries, magnetron, vaatwasser,hifi/CD, centrale verwarming... (5 pers. max). Pluspunt: combinatie comfort / inrichting / plaats. Opgeknapt in 2009

La villa paradis 52 m2, plus de 100 m2 terras. Aantal: 1

Les Bungalows Eden 32 m2 plus 20 m2 terras. Aantal: 18 waarvan een aangepast aan minder validen

Stacaravans met groot houten terras deels overdekt dooreen pergola. 2 Ligstoelen, tafel en stoelen. 1 slaapkamermet een tweepersoonsbed (1m40 x 1m90), 1 kamer mettwee eenpersoonsbedden. Slaapbank in de woonkamer.Badkamer met aparte douche en WC. Elektrische verwar-ming of gaskachel. Pluspunt: gevoel van ruimte.Bouwjaar 2003

Panoramische Stacaravans - 38 m2 plus 25 m2 terras - Aantal: 15

Op het zuiden georiënteerde stacaravan met groot houten,terras, gedeeltelijk overdekt door een pergola. 2 ligstoelenEen slaapkamer met tweepersoonsbed 1,60, slaapkamermet 2 bedden, 1 slaapgelegenheid in woonkamer. Badkameren aparte WC. Centrale verwarming op gas, magnetron. (max5 pers.) Pluspunt: indeling en terras. Bouwjaar 2006

Les Nautilhomes - 27 m2 plus 27 m2 terras - Aantal: 12

Lodges famille•, 2 cabines, een met stapelbed + onderschuifbed + 1 cabine met 2-persbed (1m60 x 2m). max. 5 pers. Lodges couple• : 1 cabine met 2-persbed (1m60 x 2m). max 2 pers.•Keukentje met toebehoren, koelkast en 2 gaspitten. 2 kampeerstoelen, tafel metstoelen. Kraantje naast de tent, sanitairblok in de buurt. De pluspunten: adembenemd uitzicht op de Mont Ventoux. Jaar 2009/2010.

Lodges famille - 20m2 + 15m2 terras - aantal: 7Lodges couple - 15 m2 + 12 m2 terras - aantal: 3

Gelegen op de heuvel. Half overdekt houten terras met directe toe-gang tot keuken en woonkamer , tafel en stoelen.1 slaapkamer met2-persbed (1,60 x 2m), 1 slaapkamer à 2 bedden (een onderschuifbedzodat er evt plaats is voor een babybedje), 1 slaapgelegenheid inde woonkamer. Keuken, magnetron, vaatwasser. Badkamer metdouche en aparte WC. centrale verwarming op gas.(4/5 pers. max).Pluspunt: nieuwe accommodatie op een prachtig gelegen plek. Uit2009 / 2010

De nieuwe Houten Bungalows - 27 m2 + 15m2 terras. Aantal: 11

Verdeeld over 2 locaties: "Cérisiers" en "Malaugu", in zon of scha-duw. Rustig, ver van het deel waar 's avonds activiteiten wordengeorganiseerd. Als een klein dorpje met een honderdjarige olijf-boom op een pleintje, tuintjes met bomen en pergola. Badkamermet douche, aparte WC. Kinderkamer met 3 bedden en op de halvebovenverdieping een tweepersoonsbed. Maximaal 5 personen.Elektrische verwarming. Pluspunt: prijs voor 2 pers in het hoogsei-zoen. Meer dan 10 jaar

Les Maisonnettes - 28 m2. Aantal: 27

Een houten huis onder de dennebomen, midden in het bos, vlakbijde Mas. 2 slaapkamers (1 tweepersoonsbed 1,60x2,00m en 3 eenpersoonsbedden, waarvan 1 hoogslaper), een kookhoek, eenbadkamer met douche en een aparte WC (alleen in model voor 5 pers). Max 5 pers. Pluspunt: de warme sfeer van het hout, terrasgedeeltelijk overdekt. Bouwjaar 2002/2003

Les Cabanons - 22 m2 plus 20 m2 terras 16 m2 plus 15 m2 terras. Aantal: 12 : 5 pers et 3 : 2/5 pers.

Cabanon 2/5 pers. Cabanon 5 pers.

Praktische informatieLeve de baby’s… Op uw verzoek bij de reservering, stellen wij u graag gratis een kinderbedje, een kinderstoel, een badje, een aankleedtafelen onbreekbaar servies beschikbaar in uw accommodatie. (15€/camping). Kinderwagen voor ruig terrein te huur (12 € voor hele verblijf).Miniclub (3-6 jaar): Omdat het aantal plaatsen voor deze leeftijdsgroep beperkt is, dient uw kind al bij de reservering te worden aangemeldvoor de miniclub (voor 5 halve dagen per week, te bepalen op de dag van aankomst).Verblijfsduur: aankomst vanaf 16.30 en vertrek voor 10.00! Maisonnettes – Lodges (geopend vanaf 23/04) • Verhuur per nach (min. 2nachten) van 27/03 tot 03/07 en van 21/08 tot 01/10 • Verhuur per week (7 nachten) van zaterdag tot zaterdag of van zondag tot zondagvan 03/07 t/m 21/08 • Cabanon - Nautilhome - Nieuwe Houten Bungalow - Panoramische stacaravan - Eden bungalow - Villa Paradis •Verhuur per week (7 nachten) van zaterdag tot zaterdag of van zondag tot zondag (volgens planning) van 26/06 t/m 29/08 • Rest vanhet seizoen, verhuur ten minste 6 nachten; aankomst en vertrek naar wens. Auto’s zijn niet toegestaan op het terrein van 03/07 t/m 29/08(wijzigingen voorbehouden), aankomst- en vertrekdagen uitgezonderd • NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN Toeristenbelasting: 0,55€ /vol-wassene/dag - 0,25€ /kind/dag. • Administratiekosten: 30 € / 20 € als u on-line reserveert (reservering - aanbetaling - restbetaling)Lakens : Huur lakenpakket per 2 pers: 13 €/ verblijf/ incl. wissel. - Huur lakenpakket per 3 à 5 pers: 30 €/verblijf/incl. wissel. Eindschoon-maak (desgewenst) : 65€ (vooraf reserveren). Annuleringsverzekering (desgewenst) : Wij raden u aan een annuleringsverzekering afte sluiten. Kosten: 1% van het totaalbedrag van uw verblijf (min. 8 €). Hierdoor worden uw verblijfskosten bij annulering terugbetaald(zie algemene voorwaarden). *de accommodatie moet desondanks op een normale manier worden opgeruimd en schoongemaakt (vuil-nisemmer leeg, vaatwerk en koelkast schoon, een bezem door de woning).

* Speciaal tarief2 personen metkind -12 jaar +BABY GRATIS

Of u met 2 personen komt of met een kindjonger dan 12 jaar (en/of een baby -3 jaar)voor 03/07 of vanaf 21/08, wij bieden ueen accommodatie (behalve villa paradis)voor 5 pers, “Tarief voor 2 personen”. Aan-bieding te combineren met andere aanbie-dingen.

Aanbieding paasvakantie22/03 tot 25/4 in een Cabanon,of MaisonnetteFamille, 4 pers. :

Tarief voor 2 personen

Prijzen in Euro’s 22/03 24/04 12/06 03/07 22/08 11/0923/04 11/06 02/07 21/08* 10/09 01/10

Lodge 2 pers. Gesloten 44 57 80 44 GeslotenMaisonnette 2 pers. 48 68 78 89 68 48Cabanon 2/5 pers. 50 73 82,50 100 73 50Nieuwe Houten Bungalows 2 pers. 50 79 94 - 79 50Panoramische Stacaravan 2 pers. 50 77 91 - 77 50Nautilhome 2 pers. 50 81 96 - 81 50Bungalow Eden 2 pers. 69 101 121 - 101 69

Prijzen voor 2 Personen (accommodatie gebruikt door 2 personen*) - Per accommodaties per nacht

Prijzen in Euro’s 22/03 24/04 12/06 03/07 22/08 11/0923/04 11/06 02/07 21/08* 10/09 01/10

Lodge 4/5 pers. fermé 62 67 93 62 FerméMaisonnette 5 pers. 70 85 102 120 85 60Cabanon 5 pers. 60 93 106 116 93 58Nieuwe Houten Bungalows 5 pers. 65 98 111 124 98 63Panoramische Stacaravan 4/5 pers. 71 95 112 126 95 64Nautilhome 4/5 pers. 75 103 123 138 103 71Bungalow Eden 5 pers. 90 121 143 160 121 85Villa Paradis 6 pers. 145 190 210 255 190 125

Prijzen voor gezinnen (accommodatie gebruikt door 2 à 5 personen) - Per accommodaties per nacht

• De accommodaties worden van 26/06 t/m 29/08 alleen per week verhuurd (zaterdag/zaterdag of zondag/zondag).* Prijzen voor 2 personen onder voorwaarde gereserveerd voor 2 personen met 1 of 2 kinderen; zie kader “prijzen voor 2 personen”. • NB: het model Cabanon 2 pers is anders ingedeeld dan model 5 pers. Het 2 persoons model Lodge is anders ingedeeld dan het 5 persoons model.• Alleen de lodges couple, Cabanons 2/5 en de Maisonnettes worden verhuurd tegen een tarief 2 pers. van 03/07 tot 21/08, voor max 2 pers.

-10%*op het totale bedrag van uwverblijf in camping * voor defamilies van 5 pers. die mins-tens 2 kinderen van minder

dan 8 jaar hebben.*Excl. bijkomende bedragen. geldig tijdens alle seizoenen

-15%*voor 10 nachten ofmeer aaneen

van 22/03 tot 03/07 en van21/08 tot 01/10* voor

camping en accommodaties* Excl. bijkomende

bedragen.

-20%*voor 17 nachten ofmeer aaneen

van 22/03 tot 03/07 en van21/08 tot 01/10* voor

camping en accommodaties* Excl. bijkomende

bedragen.

-30%*voor 35 nachten ofmeer aaneen

van 22/03 tot 03/07 en van21/08 tot 01/10* voor

camping en accommodaties* Excl. bijkomende

bedragen.

Nieuw in 2010

Page 41: Brochure France 4 Naturisme 2010

41

Origan Village - 06260 Puget-Theniers Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. : 00 33 (0)4 93 05 06 00 - Fax : 00 33 (0)4 93 05 09 34 E mail : [email protected] - Site web : www.origan-village.com

Réservation en ligne On-line bookings On-line reserveren Online - Anmeldung Prenotazioni on line: www.origan-village.com

D o m a i n e d e

L ’ O r i g a nBienvenueen Provence, Vallée d’Azur

Huisje met zuidelijke namen: Venezia-Firenze-Napoli-Verona-Bolzano.Italië en de Provence vinden elkaar in deze huisjes met geronde dakpannen, met eenterras van 20 m2, 1 woonkamer 160x200, 1 slaapkamer 2 pers.bed, 1 halveverdieping met 2 bedden, vitrage en gordijnen, badkamer met douche metwaterstraalmassage, w.c, grote koelkast met vriesvak, T.V. ( FR, B, NL, D, GB, I), privéplaatsje, tuinmeubilair, T.V,aansluiting ligstoelen, magnetron, koffiezetapparaat,volledig uitgeruste keuken buiten en sfeerverlichting geven u het gevoel als God inFrankrijk te zijn.

Mini Villa “Romana” :2 pers

Terras in de zon, dubbele beglazing, omkeerbare air-conditioning/verwarming,magnetron, koffiezetapparaat, ingerichte keuken, TV (FR, B, NL, D, GB, I), tuinmeubilair,ligstoel.

Cottage luxe Provence :4 pers (stacaravan)

Terras in de zon, dubbele beglazing, omkeerbare air-conditioning/verwarming,magnetron, koffiezetapparaat, ingerichte keuken, TV (FR, B, NL, D, GB, I),tuinmeubilair, ligstoel.

Chalet Riviera : 4/5 pers

Bungalowtent, keukenblok met gasfornuis, kastje, koelkast, klerenkast, ligstoel.

Ingerichte bungalowtentBengali: 4 pers - 16 m2

Verblijfsduur: Van 29/05 t/m 28/08 zijn de accommodaties alleen te huur per week. De rest van het jaar kunt u vanaf elke gewenstedag huren vanaf 16u. Vertrek: 10u. Honden zijn niet toegestaan in de accommodaties.

PRIJS PER NACHT IN EURO’S EXCL. WEEKEND MINSTENS 2 NACHTENPRIJS PER WEEK IN EUROS VAN ZATERDAG TOT ZATERDAG EN VAN DE ZONDAG TOT DE ZONDAG

17/04 - 29/05 29/05 - 26/06 26/06 - 10/07 10/07 - 21/08

18/09 - 03/10 28/08 - 18/09 21/08 - 28/08

Mini Villa “Romana” 2 pers. 60 420 90 630 120 840 135 945Chalet Riviera 2 pers. 50 350 75 525 105 735 120 840Chalet Morea 2 pers. 43 301 65 455 95 665 105 735Cottage luxe Provence 2 pers. (M-H) 39 273 61 427 90 630 100 699Ingerichte tent 2 pers. 24 165 32 224 55 384 66 459

Chalet Riviera 4/5 pers. 57 399 85 595 113 790 128 890

Chalet Morea 4/6 pers. 49 343 75 525 104 725 115 805

Cottage luxe Provence 4 pers. (M-H) 44 308 70 490 99 690 110 770

Ingerichte tent 4 pers. 35 245 43 300 66 460 75 530

Prijzen exclusief toeristenbelasting. Extra nacht(en) mogelijk (zie tabel nacht)

TARIEF PAREN 1 - 2 PERSONEN

TARIEF GEZINNEN 3 - 6 PERSONEN

Nuit Semaine Nuit Semaine Nuit Semaine Nuit Semaine

• Lakens en handdoeken niet geleverd (dekensen moltons wel aanwezig)Onze prijzen zijn inclusief:• Toegang tot zwembad, bubbelbad, waterglijbanen• Deelname activiteiten • Schoonmaakkit accommodatie • Warme douches voor de kampeerders • Toegang tot de rivier • WelkomstborrelNiet bij de prijs inbegrepen:• Toeristenbelasting `(geïnd door de gemeente) : 0,50 € • Verhuur lakenpakket 12 € / weekHotelservices (vrijblijvend):• Schoonmaak 60 € • Ontbijt 6,50 € /pers• Half-pension 160 €/week/pers• Transfert vliegveld : retourtje 150 €• Winterstalling 360 € per jaar.• Vaste plaats 2450 €(stacaravan)• Vaste plaats 1950 €(caravan).• Koelkast 5 €

•Vaste-klantenkaart •Gratis pendeldienst Puget gare-Origan

-15%voor een verblijfvan minimaal 14 nachten

tot 17/04 tot 10/07 envan 21/08 tot 03/10

-25%voor een verblijfvan minimaal 21 nachten

tot 17/04 tot 10/07 envan 21/08 tot 03/10

Toegang tot het riviertje “Var” Rondleiding door de Gorges de Daluis

Kind – 3 jaar gratis

Page 42: Brochure France 4 Naturisme 2010

42

Le Sérignan Plage Nature - 34410 Sérignan Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. : 00 33 (0)4 67 32 09 61 - Fax : 00 33 (0)4 67 32 68 41Email : [email protected] - Site web : www.leserignannature.com

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinate GPS / GPS - gegevens / GPS Coordinates : Latitude : 43°15'48'' N - Longitude : 3°19'13'' EMé diter ranée

Le Sérignan PlageN a t u r e

Een voortent met keukenblok, koelkast, vaatwerk. Een slaapcabine

met een tweepersoonsbed, een cabine met 3 bedden -een bed en

een stapelbed- (een deken per bed geen lakens). Gootsteen met

koud water. Verhuur van zondag tot zondag.

Ouderdom: jonger dan 2 jaar.

Bungalow : 5 personen - 20 m2

• Bungalow

Hebben een woonkamer met slaapgelegenheid. Ouderdom:jonger dan 7 jaar.

Stacaravan Cottage : 6 personen - 24 - 27 m2

Houten chalet met overdekt terras (met 2 ligstoelen), waar u vanuit

de woonkamer op kunt komen. Een slaapkamer met een

tweepersoonsbed, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en

een stapelbed. Volledig ingerichte keuken (gootsteen, gaskookpitten,

koelkast, magnetron, vaatwerk), badkamer (WC, douche, wastafel).

Een deken per bed, geen lakens. 2 fietsen met kinderzitje. Kluisje

Verhuur van zondag tot zondag. Gerenoveerd in 2006.

Chalet Gitotel : 6 personen - 25 m2

• Chalet

Speciale aanbieding29/04 tot 22/05 en van 04/09 tot 26/09

-10%voor een verblijf van

21 nachten of meer achtereen.

HUUR KINDERSETcadeau

van 29/04 tot 03/07 en van28/08 tot 26/09

Omvat kinderbedje, kinderstoel,badje. Op aanvraag bij reserveringvoor een verblijf van langer daneen week. Zolang de voorraadstrekt.

29/04 13/05 22/05 29/05 05/06 19/06 26/06 03/07 10/07 17/07 24/07 31/07 15/08 22/08 29/08 05/09 12/09 19/09Prijs per nacht 13/05 22/05 29/05 05/06 19/06 26/06 03/07 10/07 17/07 24/07 31/07 15/08 22/08 29/08 05/09 12/09 19/09 26/09

Bungalow 5 Pers. 19 22 29 36 38 49 54 64 72 74 80 88 80 72 54 38 26 19

Stacaravan Cottage 6 Pers. 29 38 49 59 62 76 82 98 109 114 124 134 124 109 82 60 40 29Chalet Gitotel 6 Pers.

Stacaravan Détente 4 Pers.Stacaravan Evasion 6 Pers. 35 46 59 69 72 88 92 112 125 132 142 154 142 125 92 70 49 35

Stacaravan Famille 42 55 70 82 86 106 110 134 150 158 170 184 170 150 110 84 59 42(3 slaapk.) 6 Pers.

• Prijzen in Euro’s. Verhuur van zaterdag tot zaterdag of van zondag tot zondag al naar gelang het type accommodatie, van 17 uur to 10 uur. In het laagseizoen, als u korter dan een weekwilt huren, gelieve contact op te nemen met uw vakantiedorp • Huisdieren verboden in de accommodaties en op het strand. • Wij accepteren geen piercing op of rond de geslachtsdelen.Onze prijzen zijn inclusief: 1 Auto per plaats • Activiteiten voor de kinderen • Toegang tot Balneo (’s ochtends). Niet bij de prijs inbegrepen: Toeristenbelasting • Huur Half-court (kleinetennisbaan) • Eindschoonmaak van de accommodatie, als niet door u gedaan (60 €).

TOEGANG BALNEO 2 800m² INBEGREPEN(‘s ochtends) Om de rust in deBalneoruimte te verzekeren isdeze ruimte alleen toegankelijkvoor personen ouder dan 16 jaar.

Als in april, mei, en vanaf 5 september de zon bij uit-

zondering niet schijnt en het regent, kunt u (als u voor

ten minste een week hebt gereserveerd), uw verblijf

uitstellen, annuleren of verkorten. U betaalt dan slechts

de nachten die u daadwerkelijk bij ons hebt doorge-

bracht. Maar maakt u zich geen zorgen; in Zuid-Frankrijk

is het tenslotte altijd mooi weer.

Z O N G A R A N T I E

Hebben een half overdekt terras, met een echte ingebouwde plan-cha, ideaal voor een diner met het gezin, en een extra geluidsiso-latie voor een optimale privacy. Keuken in L-vorm, 2 ruimeslaapkamers, glazen schuifdeuren die vanuit woonkamer/keukenop het terras uitkomen. Ouderdom: jonger dan 2 jaar.

Stacaravan Détente : 4 personen - 23 m2

Nog ruimer met bovendien: een keuken in U-vorm, 3 beddenin de 2e kamer, een diepvries, een ventilator en 2 fietsen metkinderzitje. Woonkamer met ombouwbed. Ouderdom: jongerdan 7 jaar.

Stacaravan Evasion : 6 personen - 30 m2

Heeft een extra slaapkamer met stapelbed (dwars opelkaar voor ruimtewinst). Een ventilator en 2 fietsen metkinderzitje. Ouderdom: jonger dan 2 jaar.

Stacaravan Famille : 6 personen - 32 m2

Balnéo

• Stacaravan: Gelegen in een gedeelte met begroeiing in Middellandse zeestijl, zonder auto’s. Woonkamer, 2 slapkamers waarvan, 1 met stapelbed, een keuken (gootsteen, koelkast, magnetron,gas, vaatwerk), badkamer (douche, wastafel), en een aparte WC. Een couverture per bed. Kluisje. Tuinmeubilair. 2 ligstoelen. Lakens niet aanwezig.

Page 43: Brochure France 4 Naturisme 2010

43

Languedoc Roussi l lon

La Grande CosseCentre Hélio Marin International

Centre Hélio Marin International *** La Grande CosseSaint Pierre La Mer - 11560 Fleury d’Aude

Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. : 00.33.(0)4.68.33.61.87 - Fax. 00.33.(0)4.68.33.32.23E mail : [email protected] - Site web : www.grandecosse.com

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinate GPS / GPS - gegevens / GPS Coordinates : Lat: 43:12:21N (43.20582) - Lon: 3:12:39E (3.21099)

1 slaapkamer, 1 2-persbed,keuken met benodigdheden,tuinmeubilair onder een luifel.

1 slaapkamer, 2-persbed, keuken metbenodigdheden, badkamer (wastafel, doucheen wc), tuinmeubilair onder een luifel,ligstoelen.

� Stacaravan : 2/4 pers. - 15 m2

* zonder eigen sanitair� Stacaravan Cottage : 2 pers. - 16 m2

2 slaapkamers, 1 2-persbed, twee 1-persbedden, keuken met benodigdheden,badkamer (wastafel, douche), aparteWC, tuinmeubilair onder een luifel,ligstoelen.

� Stacaravan Cottage : 4/5 pers. - 21 m2

2 slaapkamers, 1 2-persbed,twee 1-persbedden, bedbank,keuken met benodigdheden metmagnetron en koelkast diepvries,badkamer (wastafel, douche),aparte WC, tuinmeubilair ondereen luifel, ligstoelen.

2 slaapkamers, 1 2-persbed,twee 1-persbedden,bedbank, Keuken met gerei,met magnetron en koelkastdiepvries, badkamer(wastafel, douche), aparteWC, Tuinmeubilair ondereen luifel, ligstoelen.

� Stacaravan Cottage : 6 pers. - 26 m2� Chalet : 5 pers. - 24 m2

Verblijf + keuken met benodigdhedenmet magnetron en koelkastdiepvries, Aparte WC, badkamer(douche, wastafel), bedbank, 2slpkamers: 1 met een 2-persbed1,40 x 1,90 en 1 met 3 beddenwaaronder een stapelbed 0,9 x1,90. Tuinmeubilair, ligstoelen eningebouwd overdekt terras.

� Stacaravan Cottage : 4/6 pers. - 30 m2

Verblijf + keuken met beno-digdheden met magnetron,koelkast diepvries en vaat-wasser, Aparte WC, badkamer(douche, wastafel), bedbank,3 slaapkamers : 1 met een

2-persbed 1,60 x 2m en 1 met 2 bedden, 1 slaapkamer met eenstapelbed 0,9 x 1,90. Tuinmeubilair,ligstoelen en ingebouwd overdektterras.

� Stacaravan Cottage : 6/8 pers. - 34 m2

� : Aan plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend

27/03 12/05 22/05 29/05 05/06 19/06 26/06 03/07 10/07 17/07 15/08 22/08 29/08 05/09 12/09 19/09Prijzen in Euro’s per nacht 11/05 21/05 28/05 04/06 18/06 25/06 02/07 09/07 16/07 14/08 21/08 28/08 04/09 11/09 18/09 02/10

Stacaravan bamby : 2/4 pers. 22 26 31 39 45 55 58 70 75 88 85 82 65 38 26 2215 m2 * zonder eigen sanitair

Stacaravan Cottage : 26 30 39 47 52 62 65 77 82 104 95 89 80 50 30 264/5 pers. 16 m2 - 21 m2

Stacaravan Cottage / Chalet : 30 34 45 53 58 68 73 83 88 110 105 95 86 56 34 304/6 pers. 24 m2 - 26 m2

Stacaravan Cottage : 35 42 51 59 64 72 79 86 94 120 115 105 95 62 42 354/6 pers. 30 m2

Stacaravan Cottage : 40 50 65 75 82 95 101 110 120 140 130 120 101 76 50 406/8 pers. 34 m2

Onze prijzen zijn inclusief: • toegang tot het strand • muzikale avonden, dansavonden of karaoké • disco • toegang tot zwembaden • creatieve workshops • en alle sportieve en culturele activiteitenen vrijetijdsbesteding (film, toneel, bonte avonden...) • Aquagym • Waterspelen • Vissen • Fitness • Gym / Stretching • Sportzaal • Tennis / Half court • Badminton • Basketbal, handbal, voetval,volleybal, tafeltennis, pétanque, boogschieten • Wandeltochten • Circuit voor Mountainbikes.

Niet bij de prijs inbegrepen: : • De toeristenbelasting 0.25 € > 13 jaar • Eindschoonmaak: 40 € • Lakenverhuur 12 € • Huur Babyset (bed,e en stoel) • Massage / wellness • Informatica /Internet • Bar • Restaurant • Kampwinkel • Pizzeria • Snack • Afhaalmaaltijden • Winkels • Wasserette / Strijken • Verhuur fiets / mountainbike • Huisdieren.

Geaccepteerde bankkaarten: Visa, Master Card, Eurocard. Geen dossierkosten.

-10%voor verblijvenvan 14 dagen of

langer(Verblijven van 29/04 tot 21/05

en van 04/09 tot 02/10)

GRATIS BABYSET TERBESCHIKKINGBij een verblijf ineen Cottage 2010

(Verblijf van 27/03 tot 18/06)

NIEUW 2010

Page 44: Brochure France 4 Naturisme 2010

44

Riva Bel laCORSICA

Riva Bella Nature Resort & SPA - BP 21 - 20270 Aléria Réservation en ligne / On-line bookings / On-line reserveren / Online - Anmeldung / Prenotazioni on line :Tél. 00 33 (0)4 95 38 81 10 ou 00 33 (0)4 95 38 85 97 - Fax. 00 33 (0)4 95 38 91 29

E mail : [email protected] Visite panoramique sur site web / On-line bookings web site /Reserveren on-line boeken / Anmeldung und Online Panoramaschau in unserer Website /Prenotazioni on-line visita panoramica nel sito web : www.rivabella-corsica.com / rivabella-inf.com

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinate GPS / GPS - gegevens / GPS Coordinates :42.10076 - 9.51489

@

ThalassothérapieThalassotherapieDirect aan het strand, ofiets tussen de bomen.Stenen huisjes van +/-25m2met een slaapkameren een badkamer (WC,

douche, wastafel). Keuken op de veranda.

Iets verder van hetstrand, maar max.100m.Stenen huisjes van +/-29m2 met slaapkamermet tweepersoonsbed,een kamertje met eenstapelbed, en een

badkamer (WC, douche, wastafel). Keuken op deveranda.

Type 1 véranda : Type 2 véranda : Direct aan het strand ofnet tussen de bomen.Stenen huisje van +/-45m2 . Slaapkamer mettweepersoonsbed, keu-ken, badkamer (WC,douche, wastafel), een

woonkamer of 2e slaapkamer. Terras met tuin-meubilair.

Iets verder van zee, max80m. Houten bungalowvan 35m2, met 2slaapkamers (een mettweepersoonsbed, deandere met 3 bedden),

badkamer (douche, wastafel), aparteWC. Woonkamer met keukenblok.

Overdekt terras met tuinmeubilair.

Type 3 mini-villa : Type 4 rêve :

-15%*Korting op een verblijf van10 tot 16 nachten aaneen

-20%*Korting op een verblijf van17 tot 34 nachten aaneen

* Aanbiedingen geldig voor een verblijf dat valt tussen 15/05 en 03/07, en vanaf 29/08

Exclusief bijkomende kosten (dossierkosten, annuleringsverzekering,toeristenbelasting, lakens wisselen, eindschoonmaak en diversediensten). Niet te combineren met andere aanbiedingen.

-30%*Korting op een verblijf van35 nachten of meer aaneen

Op 60 meter van de zee, tegen een duin begroeid met bomen, in totale osmose met de natuur, ligtuw huisje Type 5, traditionele bouwstijl, gekoeld en verwarmd (geluids- en thermische isolatie), alseen echt knus “nestje in een boom”, is van alle gemakken voorzien: Een aangename, lichte slaapkamermet een 2-persbed van 160, badkamer met douche, WC, woonkamer met bedbank, Flat-screen TV,mini stereorecorder, kluisje, eethoek met praktisch ingerichte kookhoek, kookplaat 4 pitten , afzuigkap,magnetronoven, koelkast met vriezer, koffiezetapparaat en espressoapparaat, fruitpers…. Om tegenieten van ons uiterst zachte klimaat, kunt u op het terras eten; daar staan een tafel, een parasol,tuinstoelen en 2 ligstoelen om u te ontspannen.

NIEUW - Type 5 Villa Luxe : 2 tot 4 personen - 38 m2 + 20 m2 terras

Administratiekosten = 1 aquatonic

afslankcircuit voor 1 persoon

Onze prijzen zijn inclusief: Schoonmaakkit voor de huisjes • BTW • Parkeerplaats • Sauna • Gymnastiek van 15 Juni tot 15 September • Half-court tennis • Trimbaan 3 km • FietspadNiet bij de prijs inbegrepen: Badlakens en handdoeken: 8 € / pers. • Toeristenbelasting: 0,30 €/pp/dag • Administratiekosten: 30 € • annuleringsreservering • Lakens verwisselen : 3 € /bed • Eindschoonmaak: 40 € (voor de accommodaties) • Honden (aangelijnd!): 3€/dag

Midden in de natuur, accommodaties op een steenworp van de zee...ZEER COMFORTABEL vakantiedorp : 100 bungalows en mini villas

virtuele rondleiding oponze website

Op Riva Bella is uw bed opgemaakt (lakens,dekens en sprei). Alle bungalow typen zijnuitgerust met een koelkast, een kluisje enbenodigdheden voor de keuken. In de bun-galowtenten is alleen koud water. U hoeftzelf alleen handdoeken en theedoeken meete nemen. Alle bungalows hebben eennatuurlijk of aangelegd terras. Voor personendie het aangegeven aantal per bungalowoverschrijden, dient u het extra bed te beta-len. Kinderen onder de 3 zijn gratis; eenbabykit wordt u op verzoek ter beschikkinggesteld. Elke bungalow heeft 2 luxe strands-toelen en een parasol.

15/05 - 05/06 05/06 - 26/06 26/06 - 03/07 03/07 - 22/08 11/09 - 20/09 28/08 - 11/09 22/08 - 28/08 nacht week nacht week nacht week nacht weekIngerichte bungalowtent 4 pers. 52 364 69 483 73 511 85 595Type 2 véranda 2 pers. 89 623 90 630 97 679 113 791Type 1 véranda 2 pers. 91 637 101 707 108 756 125 875Type 4 rêve 5/6 pers. 114 798 134 938 145 1015 167 1169Type 3 mini-villa 2 pers. 119 833 139 973 152 1064 170 1190Type 5 Villa Luxe : 2 / 4 pers. 149 1043 169 1183 183 1281 202 1414Extra persoon 10 70 10 70 10 70 10 701/2 pension 35 €/pers/dag (incl. 1/4l wijn en koffie)1/2 pension kind 25 €/pers./ dag Volpension 55 €/pers./ dag (incl. 1/4l wijn en koffie)

Verblijf naar wens: aankomst- envertrekdag vrij

ONTDEK MET Z’N TWEEËN “ILE DE BEAUTÉ”

Prijs per persoon 15/05 - 05/06 05/06 - 26/06 26/06 - 03/07 03/07 - 16/07Ten minste 2 personen 11/09 - 20/09 28/08 - 11/09 22/08 - 28/081 Week / pers. 559 569 589 6492 Weken / pers. 1099 1120 1170 1280Extra dag 89 95 99 105Mogelijkheid om langer te blijven, informeer bij ons. Prijzen in Euro’s. Niet te combinerenmet andere aanbiedingen. Verblijf volledig binnen eenzelfde periode.

gratis huurauto of

gratis boottickets

Voor 2 personen:Bungalow type II + Frans ontbijt + avondmaaltijd

(incl. wijn en koffie) Gratis huurauto, aantal kilometers onbeperkt (prijsklasse B met airco) of overtocht gratis

(retour met auto incl. haventoeslagen)

Zie onze last-minute aanbiedingen op www.rivabella-inf.com

Kinderen onder de 7 jaar gratis van 15/07 tot 03/07 en vanaf 29/08 tot 20/09, voor een verblijf van 7 nachten achtereen (maaltijden niet inbegrepen)

Kennismakingspakket Thalasso : ........................ 4 dagen = 250 €Welzijn en Vitaliteit : ............ 5 verzorgingen / j. : 3 dagen =275 €

15/05 - 05/06 05/06 - 26/06 26/06 - 03/07 03/07 - 04/08 11/09 - 20/09 28/08 - 11/09 22/08 - 28/083 dagen 2 nachten / pers. 199 239 249 2894 dagen/3 nachten / pers. 299 339 349 389

Prijzen in Euro’s. Niet te combineren met andere aanbiedingen. Het verblijf moet volledigbinnen aangegeven data vallen. Aankomstdag vrij. Administratiekosten cadeau. Tarief 3 dagen : 3 dagen huurauto+ 2 ontbijten + 2 diners +

1 dag verzorgingspakket “Aqualudique”Forfait 4 jours : 4 dagen huurauto+ 4 ontbijten + 3 diners +

1 dag verzorgingspakket “Aqualudique”.Het “Aqualudique” verzorgingspakket omvat : Tropische ruimte: 1 stoombad - 1 biosauna -1 jacuzzi - 1 tropische douche - 1 zonnebank - 1 aquatonic vermageringscircuit - toegang tottheeruimte - sandalen cadeau.

Bungalow type 2 met halfpension: Frans ontbijt + traditioneleavondmaaltijd of dieet, incl. wijn en koffie + huurauto. Prijs per persoon voor ten minste twee personen

verblijfsduur naar keus

3 dagenvanaf199E/pers.*

7 dagenvanaf559E/pers.*

7 dagenvanaf499E/pers.*

“SUBLIME VITALITÉ” PAKKET Een cadeaubon voor 2 om uwSPA-dromen werkelijkheid te laten worden

Thalasso, Natuur, Schoonheid, Vitaliteit…!

Met z’n tweeën, een cadeaubon*: 120 € (7 dagen) of 250 € (14 dagen)

• Bungalow type II* + Frans ontbijt + avondmaaltijd (incl. wijn en koffie) + SPA cadeaubon van 120 € of 250 €

15/05 - 05/06 05/06 - 26/06 26/06 - 03/07 03/07 - 16/07 11/09 - 20/09 28/08 - 11/09 22/08 - 28/08

1 week / pers. 499 539 579 639

2 week / pers. 989 1069 1139 1249* Basistarief 2 pers., excl. schoonheidsproducten, fysiotherapeutische of osteotherapeutische behandeling

Prijs in euro’sper persoonMinstens 2 personen

“Aqualudique” pakket Met z’n tweeën in alle vrijheid ertussenuit

Page 45: Brochure France 4 Naturisme 2010

45

Médoc Océan

Euronat - 33590 Grayan-L’Hôpital - Euronat : Tél 05.56.09.33.33 Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :

Tél. : 00 33 (0)5.56.73.24.51 ou 52 ou 55 - Fax. 00 33 (0)5.56.09.30.27E mail : [email protected] - Site web : www.euronat.fr

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinate GPS / GPS - gegevens / GPS Coordinates : 45,44368 / -1,089139

T a r i f s C a m p i n g 2 0 1 0K am p e e r t a r i e v e n 2 0 1 0

Op een verblijf van ten minste 21 nachten aan één stuk op plaats voor tent of caravan

van 27.03.2010 tot 11.07.2010en

van 21.08.2010 tot 01.11.2010-20%

PASS bij onze tarieven inbegrepen*Toegang tot de zoetwater zwembaden en de activiteitenWilt u meer weten over de activiteitenlijst en de openingsdata, neem dan contact met ons op.

*Accommodaties en kampeerplaatsen.

Prijzen in Euro’s per nacht 27.03 - 12.06 12.06 - 03.07 03.07 - 17.07 17.07 - 14.08 14.08 - 28.08 28.08 - 01.11Kampeerplaats Tentvoor 2 personen + 1 tent 11,50 20 25,80 32 20,50 11,50

Elektriciteit 10A 6 6 6 6 6 6Kampeerplaats Caravan - Campermet stroom 10 A, water, afvoer. 23,50 32 37,80 45 32,50 23,50 voor 2 personen + 1 plaats

Kinderen onder 10 K IND –10 J AAR GRAT I SBijkomende persoon(kinderen onder 10 gratis)

4 4 7 7 7 4

Bijkomende tent (maximum 2) 4 4 4 4 4 4

Eekhoornpunten

spaar voor gratis nachten !*

* Euronat beloont uw trouw: Vanaf de 10e nacht van uw eerste verblijf op een kampeerplaats, krijgt u van Euronat voor elke nacht dat u hier verblijft een Eekhoornpunt. 10 punten geven recht op eengratis nacht, te gebruiken tijdens een volgende vakantie met een

uiterlijke termijn van 2 jaar.(Spaarpunten toegepast op de goedkoopste nacht van uw verblijf).Gemiddeld oppervlak 150 m2

De kampeerplaatsen worden verhuurd van 12.00 tot 12.00. CampingCheques geaccepteerd van 01/04 - 30/04 en van 01/10 - 31/10 (Niet tecombineren met andere aanbiedingen). Geaccepteerde credit cards:CB, Visa, MasterCard, Eurocard. Onze prijzen zijn inclusief: Parkeren

van uw voertuig bij uw kampeerplaats. De PASS : toegang tot de zoetwaterzwembaden, het boogschieten, en in het hoogseizoen: degeorganiseerde en vrije activiteiten, de kinderclubs (informeer naar de voorwaarden), dansavonden en optredens. Juli en augustus: wel-komstborrel en bezorging post en berichten. Niet bij de prijs inbegrepen: Huisdier: 4 € per dag (drollenzakjes verkrijgbaar). Verplicht:Toeristenbelasting : 0,40 € per nacht per pers vanaf 13 jaar (wijzigingen door de gemeente Grayan voorbehouden). Dossierkosten: 30 €per reservering. Desgewenst: Annuleringsverzekering.

Dossierkosten: cadeau als u reserveert voor 2011 en bevestigt vóór 15.11.2010 anders 15€ voor een reservering 2011 bevestigd tussen 15.11.2010 en 15.12.2010

PASS : Uw foto’s niet vergeten!

Page 46: Brochure France 4 Naturisme 2010

46

Paris

Pyrénées Gascogne

Héliomonde - La Petite Beauce - 91530 Saint-Cheron

Réservations / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni : Tél. 00 33 (0)1 64 56 61 37 - Fax. 00 33 (0)1 64 56 51 30

Email : [email protected] - Site web : www.heliomonde.fr

L’Églantière - Ariès-Espenan - 65230 Castelnau-Magnoac

Réservations / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni : Tél. : 00 33 (0)5 62 39 88 00 - Fax : 00 33 (0)5 62 39 81 44Email : [email protected] - Site web : www.leglantiere.com

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinate GPS / GPS - gegevens / GPS Coordinates :Latitude : 43° 15' 54.24" N - Longitude : 0° 31' 22.69" E

Arna - Natu-Resort & SPA - Arnaoutchot - 40560 Vielle St Girons

Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni : Tél. 00 33 (0)5 58 49 11 11 - Fax. 00 33 (0)5 58 48 57 12Email : [email protected] - Site web : www.arna.comLandes Océan

Kampeerplaatsen

Prijzen in Euro’s / nacht 01/01 - 30/04 01/05 - 30/06

01/10 - 31/12 01/09 - 30/09 01/07 - 31/08

Plaats 1, 2 pers 13 20 25

Kind -6 gratis gratis gratis

Kind -15 1,20 2,30 3,50

Extra pers +15 4,70 7,70 8,50

Elektriciteit 5 3,80 3,50

Huisdier (1)

3 3 3

voor een verblijf van14 dagen of meerachtereen-12%

Periode (1) (2) (3)Prijzen in Euro's per nacht 01/04 - 03/07/10 03/07 - 10/07/10 10/07 - 14/08/10 28/08 - 26/09/10 14/08 - 28/08/10 Tarief 1 of 2 pers. / Standaardplaats 11,90 22,95 36,95Toeslag Grote Plaats (standaard) 2 5 10Tarief 1 of 2 personen / voordeelplaats - 15,90 28,90(2e categorie)Extra pers (3 jr en ouder) 2 5 7,90Extra voertuig 1,50 2,40 3,40Huisdier 1,50 2,40 3,40Elektriciteit 3 A 4,10 4,10 4,10Elektriciteit 6 A 5,70 5,70 5,70Toeristenbelasting per pers/dag (vanaf 13 jr) 0,61 0,61 0,61

voor een verblijf van een week tot 10/07 en vanaf 21/08

voor 14 nachten ofmeer achtereen

(van 01/04 tot 10/07 en van 14/08 tot 26/09)

Vanaf 11€90per nacht voor 2 personen*

-20%*

-10%*

-30%*

*Aanbiedingen niet te combineren met andere aanbie-

dingen of camping cheques

voor 21 nachten ofmeer achtereen

(van 01/04 tot 10/07 en van 14/08 tot 26/09)

Een Jaarplaats omvat:1 plaats + 1 hoofdtent of –caravan + 1 of 2 bijzettentjes en 1 voertuig*Aanbiedingen niet te combineren met elkaar of met campingcheques en zijn exclusief elektriciteit en toeristenbelasting.

03/04 - 29/05 29/05 - 26/06 26/06 - 10/07 10/07-14/08Prijzen in Euro’s / nacht 28/08 - 26/09 21/08 - 28/08 14/08 - 21/08

Wild kamperen* 1 of 2 pers.* - 14,90 21,30 27,50Gewone kampeerplaats 1 of 2 pers 12,50 18,30 27,50 35,00Kind 3 tot 8 jr gratis 2,20 3,40 4,30Extra pers. 2,00 4,00 5,40 7,20Extra. grote luxe plaats 200m2 8,00 8,00 9,00 9,00Huisdier 2,30 3,20 4,00 4,30Elektriciteit 16A 5,40 5,40 5,40 5,40Toeristenbelasting/dag/pers (vanaf 18 jr)

0,30 0,30 0,30 0,30

*Bij “wild kamperen” geen water of elektriciteit, sanitaire voorzieningen op het ingerichte deel van de camping.

Jaarplaats caravan : 1 473,00 € Jaarplaats Stacaravan : 2 153,00 €

Kind -8 jaar gratis gedurende het hele seizoen vooreen verblijf van ten minste 14 dagen achtereen

De kampeerplaatsen

Reserveer nu uw vakant ie 2010 en spaar tot -12% extra kort ing.

Voorbeeld : U reserveert in december voor een verblijf in augustus ==> 8 maand voor uw aankomst ==> - 8% op uw verblijfskosten.

Voorbeeld : U reserveert in april pour voor een verblijf in juli ==> 3 maand voor uw aankomst ==> - 3% op uw verblijfskosten.

Aanbod geldig voor alle tarieven (excl.camping cheques en toeristenbelasting) en te combineren met andere aanbiedingen, voor zover plaatsen beschikbaar zijn.

-10%voor ten minste 7 nachten achtereen

van 03/04 tot 10/07 en van 21/08 tot 26/09*

-30%voor ten minste 21 nachten achtereen

van 03/04 tot 17/07 en van 07/08 tot 26/09*

-20%

-50%

voor ten minste 14 nachten achtereen

van 03/04 tot 17/07 en van 07/08 tot 26/09*

gedurende het hele seizoen voor een verblijf van ten minste 14 dagen achtereen.

Gezinsbudget 3e kind

Page 47: Brochure France 4 Naturisme 2010

47

Ardèche

Provence

Saint Privat de Champclos - 30430 Barjac Réservations / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni : Tél. : 00 33 (0)4 66 24 51 16 - Fax : 00 33 (0)4 66 24 58 69

E mail : [email protected] - Site web : www.villagesabliere.com Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinate GPS / GPS - gegevens / GPS Coordinates : Latitude : 44.26713 - Longitude : 4.35162

Domaine de Bélézy - 84410 Bedoin

Réservations / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni : Tél. 00 33 ( 0)4 90 65 60 18 - Fax. 00 33 (0)4 90 65 94 45

E mail : [email protected] - Site web : www.belezy.com

Origan Village - 06260 Puget-Theniers

Réservations / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni :Tél. : 00 33 (0)4 93 05 06 00 - Fax : 00 33 (0)4 93 05 09 34E mail : [email protected] - Site web : www.origan-village.com

Bienvenue en Provence, Vallée d’Azur

Aanbiedingen op de lengte van uw verblijfPrijzen in Euro’s 27/03 - 24/04 24/04 - 12/06 12/06 - 03/07 03/07 - 28 /08 11/09 - 3/10 28/08 - 11/09

Standaard kampeerplaats 2 personen 16,80 24,80 30,30 34,30

Comfort kampeerplaats (elektr. 10Amp) 19,65 28,90 34,20 39,40

Extra persoon 4,40 5,65 6,25 8

Kind 0 t/m 3 jaar 0 0 0,50 0,50

Kind 4 t/m 10 jaar 0,50 0,50 1,00 3,15

Huisdier 1,10 2,10 2,10 2,60

KORTINGEN

Persoon alleen 20% 20% 15% -

Jonge moeder/vader (laatste kind -2 jaar) 20% 20% 20% 15%

27/03-24/04 24/04-12/06 12/06-03/07 03/07-28/08 11/09-03/10 28/08-11/096 dagen en langer 10% 10% 10% 10%12 dagen en langer 15% 15% 15% 15%18 dagen en langer 20% 20% 20% 20%28 dagen 35% 35% 35% -

Bijdrage FFN: 0,10 € per dag/ per persoon 16 jr en ouder. Aankomsttijd: 12 uur – vertrek-tijd: 10 uur. • * De Clubformule omvat: toegang tot zwembaden, trimbaan, sauna, speel-plaatsen, pingpongtafels, tennis, midgetgolf, Europese bibliotheek • Activiteitenjuli/augustus : activiteiten voor kinderen, sport, handenarbeid en avondshows - Gratispendeldienst tussen de drie wijken (juli/augustus) Administratiekosten : 30 € voor eenverblijf van 1 week of langer, korter 10 € • Toeristenbelasting inbegrepen.

Kampeeraanbieding14€90

Plaats 2 Personenelektriciteit, extra.

espace / résidentiel inbegrepen !Voor een verblijf van langer dan 3 nachten

Kinderen -8 jaar gratis op de campingvan 22/03 tot 03/04, van

26/06 tot 09/07 en van

11/09 tot 01/10(geldig van 27/03 tot 03/04 en 13/09 tot 01/10). Aanbie-ding te combineren met kortingen op lange verblijven

* Bij de prijs inbegrepen: 1 standaardplaats met 1 caravan of tent + 1 bijzettentje en 1 auto (van 03/7 tot 29/08 te parkeren op de parkeerplaats buiten het terrein - niet verbindend).2e voertuig altijd buiten te parkeren (niet bewaakt, behalve van 03/07 tot 29/08 ) - Excl. toeristenbelasting & administratiekosten. Van 03/07 t/m 23/08 kunt u alleen een plaats reserveren voor een minimum van 6 nachten.

Toeristenbelasting: 0,55 € /volwassene/dag - 0,25 € /kind/dag. • Annuleringsverzekering (desgewenst): 1% van het totaalbedragvan uw verblijf (min. 8 €) • Administratiekosten: 30 € / 20€ als uon-line reserveert (reservering - aanbetaling - restbetaling).

Per plaats 22/03 - 30/04 01/05 - 04/06 05/06 - 02/07 03/07 - 22/08 23/08 - 12/09 13/09 - 01/10

per nachtPlaats* met 1 Volwassene 15,50 21 23,50 28,50 23,50 15,50Plaats met 2 Volwassenen 22 28,50 34 39,10 34 22Plaats met 3 Volwassenen 28 35,50 42 48,50 42 28Plaats met 4 Volwassenen 33,50 41 50,50 57 50,50 33,50Plaats met 5 Volwassenen 38,50 46 57,50 65 57,50 38,50Kind –8 jr gratis 6 8 9,30 gratis gratisKind –3 jr gratis gratis gratis gratis gratis gratis“Espace” plaats 5,10 5,10 5,10 5,10 5,10 5,10“Residentie” plaats 5,70 5,70 5,70 5,70 5,70 5,70Elektriciteit 12A 5 5 5 5 5 5Slaapzaal gesloten 15 19 22 19 gesloten

De kampeerplaatsen : inclusief Clubformule*. De standaardprijs omvat een kampeerplaats, een tent of caravan met een voertuig, of een camper. Een bijzettentje voor de kinderen is toegestaan.

Prijzen in Euro's 17/04-29/05 29/05-26/06 26/06-10/07 10/07-21/08 per nacht 18/09-03/10 21/08-18/09 Kampeerplaatsen 1-2 pers. 13 21 23 30Elektriciteit (6 amp.) 5 5 5 5Extra pers 4 5 8 9Kind 3 tot 8 jaar 3 4 5 6Kind – 3 jaar gratis gratis gratis gratisHuisdier 4 4 4 4Toeristenbelasting 0.50 0.50 0.50 0.50

Aanbiedingen voor kampeerders

-15%*verblijf van14 nachten of meer,exclusief toeristenbelastingen électriciteit, geldig vooreen verblijf dat valt tussen

verblijf van 21 nachten of meer,exclusief toeristenbelastingen électriciteit, geldig vooreen verblijf dat valt tussen

17/04 en 10/07 of 21/08 tot 03/10

-25%*

17/04 en 10/07 of 21/08 tot 03/10

Jaarplaats Stacaravan : 2 950 € Jaarplaats caravan : 2 345 €

Page 48: Brochure France 4 Naturisme 2010

48

123456

Le Sérignan Plage Nature - 34410 Sérignan Réservation / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni : Tél. : 00 33 (0)4 67 32 09 61 - Fax : 00 33 (0)4 67 32 68 41 Email : [email protected] - Site web : www.leserignannature.com Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinate GPS / GPS - gegevens / GPS Coordinates : Latitude : 43°15'48'' N - Longitude : 3°19'13'' E

Centre Hélio Marin International *** La Grande Cosse - Saint Pierre La Mer - 11560 Fleury d’Aude

Réservations / Bookings / Reserveren / Buchung / Prenotazioni : Tél. : 00.33.(0)4.68.33.61.87 - Fax. 00.33.(0)4.68.33.32.23E mail : [email protected] - Site web : www.grandecosse.com

Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinate GPS / GPS - gegevens / GPS Coordinates :Lat: 43:12:21N (43.20582) - Lon: 3:12:39E (3.21099)Languedoc

Roussillon

Riva Bella Nature Resort & SPA - BP 21 - 20270 Aléria Réservation en ligne / On-line bookings / On-line reserveren / Online - Anmeldung / Prenotazioni on line :Tél. 00 33 (0)4 95 38 81 10 ou 00 33 (0)4 95 38 85 97 - Fax. 00 33 (0)4 95 38 91 29

E mail : [email protected] Visite panoramique sur site web / On-line bookings web site / Reserveren on-line boeken / Anmeldung und Online Panoramaschau in unserer Website / Prenotazioni on-line visita panoramica nel sito web : www.rivabella-corsica.com / rivabella-inf.com Coordonnées GPS / GPS-Koordinaten / Coordinate GPS / GPS - gegevens / GPS Coordinates : 42.10076 - 9.51489

CORSICA

Mé diterranée

CampingGratis voor kinderen tot 7 jaar (excl. maaltijden) Van 15/05 tot03/07 en van 29/08 tot 20/09voor een verblijf 7 nachten

achtereen

De kampeerplaatsen: kind -3 jaar gratis

* Aanbod geldig voor een verblijf dat valt in de periode van deopeningsdatum tot 03/07, of vanaf 29/08. Niet van toepassing op de extrakosten (administratiekosten, toeristenbelasting, diverse services). Niet tecombineren met andere aanbiedingen.

Onze prijzen zijn inclusief : BTW • Parkeerplaats • Sauna • Half-court tennis • Gymnastiek van 15 juni tot 15 september• Trimbaan 3 km.Niet bij de prijs inbegrepen : Toeristenbelasting: 0,30€/pp/dag • Administratiekosten: 30 €

3-sterren camping: 199 plaatsen, tenten, caravans, campers, zon of schaduw…!

Vlakbij zand, midden in de ongerepte natuur, kwaliteitsservice, luxueuze sanitairevoorzieningen, ik kies voor kalmte of gezelligheid om weer te komen tot de bronvan het naturisme.

-15%*Korting op een verblijf van 10 tot 16 nachten aaneen

-30%*Korting op een verblijf van 35 nachten of meer aaneen

-20%*Korting op een verblijf van 17 tot 34 nachten aaneen

Camping 2 pers vanaf 19 € per nacht

Speciale aanbiedingvan 29/04 tot 22/05 en van 04/09 tot 26/09

-10% voor 21 nachten of meer achtereen

Prijzen in Euro’s. Verhuur van 12 uur tot 12 uur, 7 nachten minimum in juli-augustus. Max 6 personen. Elektriciteit 6 A. inbegrepen. Wij accepteren geen piercing op of rond de geslachtsdelen. Huisdieren dienen te zijn aangelijnd en mogen niet meegenomen worden naar het strand. U dient een geldig inentingsbewijs te tonen.Onze prijzen zijn inclusief • 1 Auto per plaats • Activiteiten voor de kinderen. Toegang tot Balneo (’s ochtends) • Warme douches voor de kampeerders.Niet bij de prijs inbegrepen • Toeristenbelasting • Huur Half-court (kleine tennisbaan).

Prijs per nacht 29/04 22/05 29/05 12/06 26/06 03/07 10/07 15/08 22/08 29/08 05/09 12/09 19/09 22/05 29/05 12/06 26/06 03/07 10/07 15/08 22/08 29/08 05/09 12/09 19/09 26/09Plaats 1 of 2 pers 16 20 28 30 35 40 48 42 36 29 26 20 16Extra persoon 6 6 7 7 7 8 8 8 7 7 7 6 6Huisdier 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5

• Van 29/04 tot 29/05 en du 04/09 tot 26/09voor een verblijf van ten minste een week1 of 2 kinderen van 1 tot 7 jaar gratis.

KINDEREN GRATIS ZONGARANTIEAls in april, mei, en vanaf 5 september de zon bij uitzondering niet schijnt en hetregent, kunt u (als u voor ten minste een week hebt gereserveerd), uw verblijf

uitstellen, annuleren of verkorten. U betaalt dan slechts de nachten die udaadwerkelijk bij ons hebt doorgebracht. Maar maakt u zich geen zorgen; in

Zuid-Frankrijk is het tenslotte altijd mooi weer.

Prijzen in Euro’s per nacht 27/03 22/05 29/05 12/06 26/06 03/07 10/07 17/07 16/08 23/08 30/08 06/0921/05 28/05 11/06 25/06 02/07 09/07 16/07 15/08 22/08 29/08 05/09 02/10

Plaats voor. 1-2 pers. 18 20 25 27 29 34 38 40 38 30 20 18Plaats zonder elektriciteit 15 17 22 24 26 31 35 37 35 27 17 15Extra pers. 5 5 5 5 6 6 7 7 7 6 5 5Kind <13 jaar Gratis 5 5 6 6 5 5 4 4Kind <1 jaar GratisHuisdier 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5Extra voertuig. 2 2 2 2 2 2 3 3 2 2 2 2

Aanbiedingengeldig voor

kampeerplaatsen-10% voor les verblijven van 21 dagen of langer (Verblijven van 29/04 tot 21/05 en van 04/09 tot 02/10)

• Baby’s (jonger dan 1 jaar) gratisTOEGANG BALNEO

2 800m² INBEGREPEN(‘s ochtends) Om de rust in de Balneoruimte te

verzekeren is deze ruimte alleen toegankelijk voorpersonen ouder dan 16 jaar.

Administratiekosten = 1 aquatonicafslankcircuit voor 1 persoon

Prijs in Euro’s per nacht 15/05 - 05/06 05/06 - 26/06 26/06 - 03/07 03/07 - 22/08AANKOMST 12 u VERTREK 10 u 11/09 - 20/09 28/08 - 11/09 22/08 - 28/08 Plaats voor 2 pers. 19 26 27 35Plaats voor 1 pers. 15 20 21 27Extra pers +8 jr 5 6 8 9Kind van 3 tot 8 jr 2 4 5 6Elektriciteit 4 4 4 4Huur koelkast 5 5 5 5Hond (aangelijnd) 3 3 3 32uur Welzijn* 25 25 25 25* Aanbod geldig voor 1 pers. die voor ten minste 1 week op de camping verblijft. – 1 Turks stoombad + 1 tropische bio sauna + 1 bubbelbad + 1 tropische douche + 1 zonnebank (sandalen cadeau)

DE FRANCE 4 NATURISME-ETAPPESDoor France 4 geselecteerde naturistenterreinen ontvangen u hartelijk voor een overnachting op weg naar onze vakantie

dorpen. Om te zien waar ze liggen, kijkt u naar onderstaande nummers die ook op de kaart op de achterzijde staan

CAMPING ATHENA - Zandvlietseweg 15 - NL - 4641 SR - Ossendrecht - Tél : 31 (0)1 64 67 24 89CAMPING LE BOIS DES FORGES - Clere les pins - 37340 - Savigne sur Lathan - Tél : 33 (0)2 47 24 62 31CENTRE GYMNIQUE D’ALSACE - 6 rue des Pommiers - F -67310 Wasselonne - Tél : 33 (0)3 88 87 17 64DOMAINE DE LA GAGERE - F -58170 Luzy - Tél : 33 (0)3 86 30 48 11DOMAINE DU GRAND BOIS - F -69420 Tupin et Semons - Tél : 33 (0)4 74 87 88 48CLUB NATURISTA LE BETULLE - Via Lanzo, 33 - I -10040 La Cassa - To - Tél : 39 011 984 28 19

Page 49: Brochure France 4 Naturisme 2010

49

L’Églantièrep. 20-21

La Sablièrep. 22-23

Bélézyp. 24 - 25

Origanp. 26 - 27

van 27/03 tot 01/11

van 09/05 tot 11/09

van 01/05 tot 26/09

van 15/04 tot 15/10

van 04/04 tot 27/09

van 27/03 tot 03/10

van 22/03 tot 01/10

van 17/04 tot 03/10

van 29/04 tot 26/09

van 15/05 tot 20/09

Euronatp. 12-13

La Jennyp. 14-15

Arnap. 16-17

Héliomondep. 18-19

Le Sérignanp. 28 - 29

La Grande Cossep. 30 - 31

PPPPPPP•PPSSSSSSSSP

S

SS•SSSPP•PPPPPPP•

SSP•••P•

20 KmP*

PPSPSPSSSS•

SP•P

••

P

PP

SSSS*

P

S*

••••••PP

PPPPPPP(1)

10 Km

•SP•

S•

P

•30 kmP••P••

••••PP*

SS

PPPPP

•PP••SS•S

SP/ wifiSS

SS

8 km•SSSPP•PPPPPP(1)P(1)S

•SP••S••

5 Km5 KmP

5 Km5 Km•

••••S••P•••P•••

5 Km5 KmS•

••

•SSS

•S

• / wifi (gratis)

•••••

PP•PPP

2 KmP

2 Km2 Km

••••

5 km••

20 km20 km

20 km

10 km10 km

10 km10 km10 km10 km10 kmP•••••

10 Km20 Km•

5 Km10 Km••

25 Km••

35 Km

•P

••

SASAS•SA

• / wifi (gratis)

S10 KmSASA2 Km•SASSPP•SPPPPP

5 Km5 Km

SASP•

S

18 Km

P

SA

SA2 Km•

SA••

20 Km4 KmSA

10 KmSA•

• / SA25 Km

Prev•P

••P

•SSSS•

Prevwifi (gratis)

SPrev

SS•SSSPP

PPPPP

8 Km8 Km8 Km

SSP••SS

S

18 Km

SS

SS••P•••P

•S

8 Km8 Km15 Km•

8 Km•

PP

•P

•PSSA•SASASA•SSA

• / wifiS

SS•••SASSPP

gezamenlijkPPPPP

1,5 Km1,5 Km1,5 Km

SA vanaf 3 jaarS

SS

35 Km

8 KmS

•S

SPS•SA••

35 Km1,5 Km•

1,5 KmSP•

5 Km

••P

•PP

••

• / wifi (gratis)

SA

PP•PPPPP

2,5 Km2,5 Km

P•

••

P

•••

•15 Km/1,5 km Via Ferrata

•••

•P

••

S

SP / wifi300 mSS

•P•

300 mPP

gezamenlijkPPPPPP

300 mS

200 mSSP

300 m textiel350 m textiel

••

300 m textiel

900 m - P

3 Km900 m - P1 Km30 Km•••

200 m

P

300 m300 m••

300 m15 Km2 Km

800 m15 Km•S

•••

binnenzee

P

•••••

P / wifi

••••PP

gezamenlijkPPPPPP

4 Km4 Km

••P•

•300 m

•4 Km••

••P•••P

•6 Km

P•

12 Km

van 27/03 tot 02/10

Riva Bellap. 32 - 33

••

binnenzeePPPP•PPPPP

P / wifi

SA

SA

•SASASAPPPPPPPPPPP

P10 Km

WatercircuitSAP

SASA

5 Km••

7 KmPSSPP••P•••P

20 Km

5 Km•PP

25 Km••

• : Activiteit in uw vakantiedorpS : Activiteit alleen in juli/augustus in uw

vakantiedorpP : Activiteit met bijdrage

*: Gratis cursus of tegen betaling in de zomerperiode. Informeer bij uw vakantiedorp.

SA : Activiteiten beginnen in verschillende perio-den van het jaar. Informeer bij uw vakantiedorp.PREV : In voorbereiding

** : Geen peuterbad

(1) : Informeer bij uw vakantiedorp :• wild water : kano-kayak – canyoning – afdalingrivier – rafting• Creatieve activiteiten : keramiek - beeldhouwen – pottenbakken

• Artistieke activiteiten : sierraden maken -borduren - papier-maché - textiel - rietmanden• Activiteiten ‘s avonds : gekostumeerd bal -orkest/bandje - karaoké - discoavond• Muzikale activiteiten : koor – gitaarspel – piano

Om

gevi

ngOntspan

ning

Cultuur

Restauratie

Faciliteiten

Activiteiten

OPEN :

ZeeBinnenlandBergenRivierThalassotherapieHydrotherapieBalneotherapieBubbelbadSaunaStoombadWaterwelzijnsparcours. PZonneterrasMassage / gezondheidsbehandelingenSchoonheidsbehandelingenSpeel-o-theekBibliotheekSchilderen / AquarellenTekenenAmbachtelijke activiteiten (1)Handwerken (1)SchakenMuzikale activiteiten (1)Informatica, internetFoto’sDansAstronomieTheaterConcerten / optredensFilmHome TVOptredens (circus, marionetten, goochelaar)Activiteiten ’s avonds(1)DiscoBar - RestaurantKampwinkel / broodverkoopBarbecuePizzeriaSnackbarAfhaalmaaltijdenWinkelsWasseretteHuur of leen fietsen mountainbikesKapperEHBO-post / dokterCrèche (1 - 3 jr.)Miniclub (4 - 12 jr.)JongerenclubHonden toegelatenVerwarmd zwembad - peuterbadOverdekt zwembadBewaakt zwembad / strandAquagymWaterglijbaanWaterspelenWindsurfen - zeilenSurf (golven)“Actief water” (1)WaterfietsenVissenDuiken / snorkelenFitnessGym / StretchingAerobicsKrachttraining / cardiotrainingYoga / actieve gymTennis / Half courtBadmintonTafelvoetbalBasket- / hand- / voet- / volleybalTafeltennisSpel van bollenBiljardGolfMidgetgolfBoogschietenPaard- / ponyrijdenKinderboerderij / BoerderijFiets / mountainbikeWandelen / excursies (1) / UitstapjesWand- / bergbeklimmenTrimbaanMoutainbike circuit

Page 50: Brochure France 4 Naturisme 2010

I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I

I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I

I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I

I_I_I_I_I_I I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I

I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I

I_I_I_I_I_I I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I

I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I_I

I_I_I I_I_I I_I_I I_I_I I_I_I I_I_I I_I_I I_I_I I_I_I I_I_I

I_______________________________@_______________________________I

�50

Reserveringsformulier Te sturen naar het campingvakantiedorp of de contactpersoon van uw keuze.

Naam Voornaam

Extra gegevens Flatnr - Postbusnr - gang - trap

Gegevens Ingang - plein –gebouw - residentie

Huisnummer Straatnaam

Gehucht - of distributiedienst

Postcode Woonplaats

Land

Tel Fax

E-mail

“Nev

enst

aand

e ge

geve

ns z

ijn n

odig

om

uw

res

erve

ring

volle

dig

te k

unne

n bo

eken

. In

over

eens

tem

min

g m

et d

e F

rans

e w

et L

27 v

an 6

.1.7

8 m

et b

etre

kkin

g to

t per

soon

sbes

cher

min

g, h

eeft

u re

cht t

ot in

zage

in e

n co

rrec

tie v

an d

e u

aang

aand

e ge

geve

ns in

het

reg

iste

r va

n he

t bet

reffe

nde

cam

ping

vaka

ntie

dorp

. Ver

talin

g: A

ven

Tra

duct

ions

047

5386

823”

In blokletters invullen

Tel 1: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Tel 2: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Fax: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . e.mail: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Lid van de Club France 4 - N° .........................................

Samenstelling van het gezin :

Naam: .................................... Voornaam: ......................... Geb.datum: . . . . . . . . . . . . . . .

Naam: .................................... Voornaam: ......................... Geb.datum: . . . . . . . . . . . . . . .

Naam: .................................... Voornaam: ......................... Geb.datum: . . . . . . . . . . . . . . .

Naam: .................................... Voornaam: ......................... Geb.datum: . . . . . . . . . . . . . . .

Naam: .................................... Voornaam: ......................... Geb.datum: . . . . . . . . . . . . . . .

Naam: .................................... Voornaam: ......................... Geb.datum: . . . . . . . . . . . . . . .

Wil reserveren op:

r Euronat r La jenny r Arna r L’Eglantière r Le Sérignan Nature r La Grande Cosse

r La Sablière r Bélézy r Origan r Riva Bella r Héliomonde

Voor de volgende periode: Dag van aankomst: � � � � � � � � � Dag van vertrek: � � � � � � � � �

r Een Kampeerplaats:r tent r camper r caravan r elektriciteit

Afmetingen: r babyset (in accommodaties, vooraf te reserveren)

H . . . . . . . x L . . . . . . . . . . . x B . . . . . . . . . . . . . . .

Nummerbord van de auto: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Speciale verzoeken: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Voor : . . . . . . . . personen / . . . . . . . . . . . .dieren

r Accommodatie, type

Bijgesloten betaal ik : Aanbetaling kampeerplaats / accommodatie

25% x . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Totaalbedrag verblijf = . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .€

Administratiekosten = . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30 €

TOTAAL = . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .€

r Annuleringsverzekering (1% van het totaalbedrag van uw verblijf, minimum 8 €) = . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .€

TOTAAL = . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .…………… €

r Cheque (Franse cheque/ bankcheque op naam van gekozen camping)

r Internationale postwissel of cash r Internationale overschrijving

r Credit card � � � � � � � � � � � � � � � � � � � �

Laatste 3 cijfers van n°op achterzijde � � � � Geldig tot � � � � �

Hoe heeft u France 4 leren kennen ? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Ik erken kennis te hebben genomen van verkoopvoorwaarden en hiermee akkoord te gaan. Ik zal me vooral ook houden aande naturistische gedragscode.

Opgemaakt te : . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Datum : . . . . . . . . . . . . . Handtekening

Page 51: Brochure France 4 Naturisme 2010

www.france4naturisme.com51

Hoe kan ik reserveren?U kunt direct reserveren bij het vakantiedorp waar u heen wilt,

of via een contactpersoon van France 4 Naturisme in uw eigen land. U vindt al onze adresgegevens in deze catalogus.

Algemene huurvoorwaardenKampeerplaatsenHet basistarief omvat een plaats voor tent, caravan of camper, een voertuig, het aangegeven aantal personen (afhankelijk van de periode – zie tarieven per centrum) en toegang tot de sanitaire en andere

voorzieningen.AccommodatiesAl onze accommodaties zijn volledig ingericht. Het basistarief en het maximum aantal personen, is verschillend per accommodatie (zie tarieven).

ReserverenOm te reserveren, vult u bijgaand reserveringsformulier in. Vervolgens stuurt u dat naar het centrum of naar de contactpersoon van uw keuze, vergezeld van uw aanbetaling. De aanbetaling bedraagt 25 % van het totaalbedrag van uw verblijf + 30 € administratiekosten.Na ontvangst van uw reserveringsformulier (volledig ingevuld en ondertekend!) en uw aanbetaling, sturen wij u een reserveringsbevestiging. Mochten wij niet aan uw wensen kunnen voldoen, dan sturenwij u de aanbetaling terug. Het u toegewezen plaatsnummer is niet definitief en kan zo nodig door ons worden gewijzigd. Betaling van uw verblijfWij accepteren internationale postwissels, credit cards (geen American Express), campingcheques en contant geld. Kampeerplaatsen: de restbetaling geschiedt bij aankomst. Accommodaties: restbetaling dient te geschieden maximum 1 maand voor geplande aankomst. Wordt deze betaaltermijn niet gerespecteerd,dan wordt uw reservering geannuleerd. Aankomst- en vertrektijdenVoor aankomst- en vertrektijden, zie de individuele prijslijsten van de centra. Bij het overschrijden van de aangegeven vertrektijd, wordt u een extra dag in rekening gebracht. Bij voortijdig vertrek ofverlate aankomst, wordt de vooraf gehuurde periode gefactureerd. Als wij na 24 uur na uw geplande aankomst geen (schriftelijk) bericht van u hebben, wordt de reservering geannuleerd, en behoudenwij ons het recht voor de kampeerplaats of de huuraccommodatie opnieuw te verhuren. In dit geval vindt geen restitutie van aanbetaling of administratiekosten plaats.Huishoudelijk reglementAlle gasten dienen zich te houden aan het huishoudelijke reglement van de centra (normen en kwaliteitsgarantie F.E.N.). Wij behouden ons het recht voor personen waarvan het gedrag niet in overeenstemming is met de naturistische gedragscode, de toegang te ontzeggen of van het terrein te verwijderen.HuisdierenSommige centra accepteren huisdieren (zie tarieven per centrum). In dat geval dient u een geldig vaccinatieboekje te kunnen tonen. Uw huisdier dient te zijn ingeënt tegen hondsdolheid. Tatoeage ofchip is verplicht. Over het algemeen worden honden niet toegestaan in de accommodatiesBorgsomVoor het verstrekken van sleutels, toegangskaarten en materiaal kan een borg van u gevraagd worden. De waarde daarvan verschilt per centrum.Accommodaties: Bij aankomst wordt een borgsom van 150 € van u gevraagd. Deze borg wordt bij uw vertrek terugbetaald, waar nodig na aftrek van eventuele kosten voor vermiste spullen of om deaccommodatie weer in oorspronkelijke staat te brengen. Mocht de accommodatie door u niet zijn schoongemaakt, dan wordt u dit in rekening gebracht. De hoogte van deze som verschilt per centrum(zie tarieven).AnnuleringsgarantieZie voorwaarden bij elk campingvakantiedorp. Ook kunt u bij het betreffende campingvakantiedorp meer informatie krijgen. Naturistenkaarten en administratiekosten worden in geen geval terugbetaald.VerzekeringDe gasten dienen verzekerd te zijn voor hun materiaal en voor WA. De centra wijzen alle verantwoordelijkheid af bij diefstal, brand, slechte weersomstandigheden en bij ongevallen waarbij de verant-woordelijkheid van de gast in het spel is. De klant verklaart het terrein te vrijwaren van verantwoordelijkheid bij het vallen van takken, dennenappels, noodweer, natuurrampen en bij diefstal, inbraak ofgebroken ruiten, enz.RechtsbevoegdheidFrance 4 Naturisme wijst elke verantwoordelijkheid af voor prestaties en garanties door de campingvakantiedorpen geboden. De beschrijving in deze catalogus van de voorzieningen en accommodaties,is de volle verantwoordelijkheid van het betreffende centrum. Aan foto’s en teksten kunnen geen rechten worden ontleend. Bij geschillen is de arrondissementsrechtbank van betreffend centrum deenige rechtsbevoegde.

Reserveer uw verblijf directop de websites van onzeCampingdorpen.Voor aanvullende informatie kunt u terecht

op de website van France 4 Naturisme :

Page 52: Brochure France 4 Naturisme 2010

Belgique

Suisse

Allemagne

Espagne

Italie

Corse

1

2

3

4

5

6

MONTPELLIER

Euronat - 33590 Grayan-L’Hôpital Réservation : Tél. 00 33 (0)5 56 09 33 33 - Fax. 00 33 (0)5 56 09 30 27Email : [email protected] - Site web : www.euronat.fr

Domaine Résidentiel de La Jenny - Route de la Jenny - 33680 LE PORGE Réservation : Tél. 00 33 (0)5 56 26 56 90 - Fax. 00 33 (0)5 56 26 56 51Email : [email protected] - Site web : www.lajenny.fr

Arna - Natu-Resort & SPA - Arnaoutchot - 40560 Vielle St Girons Réservation : Tél. 00 33 (0)5 58 49 11 11 - Fax. 00 33 (0)5 58 48 57 12Email : [email protected] - Site web : www.arna.com

Héliomonde - La Petite Beauce - 91530 Saint-Cheron Réservation : Tél. 00 33 (0)1 64 56 61 37 - Fax. 00 33 (0)1 64 56 51 30Email : [email protected] - Site web : www.heliomonde.fr

Domaine de L’Églantière - Ariès-Espenan - 65230 Castelnau-Magnoac Réservation : Tél. 00 33 (0)5 62 39 88 00 - Fax. 00 33 (0)5 62 39 81 44Email : [email protected] - Site web : www.leglantiere.com

Domaine de la Sablière - Saint Privat de Champclos - 30430 BarjacRéservation : Tél. 00 33 (0)4 66 24 51 16 - Fax. 00 33 (0)4 66 24 58 69Email : [email protected] - Site web : www.villagesabliere.com

Domaine de Bélézy - 84410 BedoinRéservation : Tél. 00 33 (0)4 90 65 60 18 - Fax. 00 33 (0)4 90 65 94 45Email : [email protected] - Site web/Réservation en direct : www.belezy.com

Domaine de l’Origan - 06260 Puget-TheniersRéservation : Tél. 00 33 (0)4 93 05 06 00 - Fax. 00 33 (0)4 93 05 09 34Email : [email protected] - Site web : www.origan-village.com

Le Sérignan Plage Nature - 34410 Sérignan Réservation : Tél. 00 33 (0)4 67 32 09 61 - Fax. 00 33 (0)4 67 32 68 41Email : [email protected] - Site web : www.leserignannature.com

La Grande Cosse - Saint Pierre La Mer - 11560 Fleury d’Aude Réservation : Tél. : 00 33 (0)4 68 33 61 87 - Fax. 00 33 (0)4 68 33 32 23E mail : [email protected] - Site web : www.grandecosse.com

Riva Bella - BP 21 - 20270 Aléria - SPA Wellness Center Réservation : Tél. 00 33 (0)4 95 38 81 10 ou 04 95 38 85 97 - Fax. 00 33 (0)4 95 38 91 29Email : [email protected] - Site web : www.rivabella-corsica.com / rivabella-inf.com

NANTES

BORDEAUX

TOULOUSENICE

PARIS

MARSEILLEBIARRITZ

Euronat

Héliomonde

Le SérignanPlage Nature

Arna

La Jenny

Domaine deL’Églantière

Domaine de la Sablière

Domaine deBélézy

Domaine deOrigan

Riva Bella

BASTIA

ONZE CONTACTPERSONENDe contactpersonen van France 4 Naturisme kunnen een belangrijke rol spelen bij de voorbereiding van uw vakantie, want zij hebben zelfalle France 4 vakantiedorpen bezocht.De France 4 contacpersonen wonen in uw land, speken uw taal en zijn bijna altijd beschikbaar. Zijgeven zo goed mogelijk antwoord op uw vragen betreffende de voorbereiding en het verloop van uw vakantie, en kunnen u helpen bijuw reservering in de vakantiedorpen van France 4 Naturisme.

© ASP

Editio

n Té

l : 05 59

03 35

62 - S

auf e

rreur ty

pograp

hiqu

e. Docum

ent n

on co

ntractue

l. Créd

it ph

otos : L. Marois - Ph. La

place - JP Lamarqu

e - H

aut R

elief - D. N

arbé

buru - C. Byn

au - C. Sim

onds - Mme Lejeun

e -

Riva

Bella - P. Lainé - K

. Kuijper. - F. Deg

orce - J. Lesage

- H. Pature - B

. Cab

ane - P. Lou

vel - M

. Huy

nh - B. La

utier - X. e

t M. Férau

t - Graph

iste : G

eoffr

ey Gracie

nt.

LaGrandeCosse

Gedrukt op papier dat voor 75% gemaakt is van gerecycleerde vezels en voor 25 % van vezels afkomstig uit duur-zaam beheerd bos (PEFC : Programma voor de Erkenning van Bos Certificeringsystemen).

NEDERLANDHans Wempe - Alberdingk Thijmlaan 23 - 2061 LS BloemendaalTel: 023-5490109 - Fax: 023-5490108 - [email protected]

BELGIËAthena : ST Thomasstraat 24 - B-2018 AntwerpenTel :32 (0)32 39 12 87 - Fax : 32 (0)32 18 50 22

[email protected]