BRANDED BY COMPACON

Click here to load reader

 • date post

  27-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  220
 • download

  1

Embed Size (px)

description

 

Transcript of BRANDED BY COMPACON

 • Het strand van Scheveningen was op zaterdag 28 en zondag 29 november 2015 het decor van de zwaarste en grootste strandrace ter wereld: de Red Bull Knock Out Strandrace. Amateurs en professionals streden om de titel: welke motocrosser bleef het langst overeind en haalt de finish? 1500 motoren startten voor een wedstrijd van een uur. Wie valt mag het parcours verlaten en elke ronde zal de organisatie de onfortuinlijke zandhappers en t trage motoren uit de wedstrijd halen. De laatste overblijver wint en mag met de eer n 20.000 euro gaan strijken. Dit jaar was de winnaar Axel van de Sande!

  Het evenement, dat inmiddels al een aantal keren is georganiseerd, trekt enorm veel bezoekers en wordt ook op diverse televisiezenders uitgezonden. Voor Red Bull als organisator van het evenement nauurlijk zaak om goed zichtbaar te zijn en haar merk waar mogelijk uit te dragen. Zo waren er hesjes voor de 1500 wedstrijdrijders (allemaal met een eigen startnummer), voor de mecaniciens, de media, de baancommissarissen, press photo etc. Maar ook de tweekleurige beanie met het Red Bull Knock Out logo bleef

  natuurlijk niet onopgemerkt en kwam gezien de gure weersomstandigheden ook goed van pas. Compacon was de partner van Red Bull voor dit evenement en zorgde naast bovengenoemde producten ook nog voor diverse merchandise artikelen zoals lanyards, badges, keyrings.

  IN DIT NUMMER:

  COMPACONCONSTANT IN BEWEGING

  Red Bull Strandrace 1

  Cases met resultaat 2/3

  Verrassend & onderscheidend 4

  BRANDED COMPACON

  Compacon heeft een nieuwe corporate identity en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij. Een website die een duidelijk beeld geeft van Compacon en ons onderscheidend vermogen. Zo zijn natuurlijk onze kernactiviteiten goed weergegeven, want Compacon is op het gebied van promotionele producten van vele markten thuis! Salespromotion, actiemarketing, corporate premium programs, relatiegeschenken en premiums maar ook custom made producten en webshopoplossingen behoren tot ons dagelijks werk! En wilt u een snelle introductie: op de

  homepage vindt u ook een korte film die in nog geen twee minuten alles vertelt over ons bedrijf. En natuurlijk vindt u op de nieuwe website ook geleverd werk; inspirerende cases die we hebben uitgevoerd voor onze klanten en die natuurlijk ook regelmatig ververst zullen worden. Bovendien vindt u op de site al onze online productcatalogi en een product finder, waardoor u met een handige zoekmachine zelf in onze database van meer dan 50.000 producten kunt selecteren en een offerte op kunt vragen. Neem snel een kijkje op www.compacon.nl

  EDITIE 03 | VOORJAAR 2016 | WWW.COMPACON.NL | T (0180) 691 491

  by ONDERSCHEIDEND IN PROMOTIES EN PREMIUMS

  COMPACON BV | BIJDORP WEST 39 | 2992 LC BARENDRECHT | T +31 (0)180 691 491 | INFO@COMPACON.NL | WWW.COMPACON.NL

  Compacon is constant in beweging en innovatie wordt bij ons met hoofdletters geschreven. Dan is het goed om constant onze eigen corporate identity te volgen en de manier waarop we onszelf willen presenteren te bekijken. En een website is daarvoor natuurlijk niet alleen doeltreffend maar ook functioneel. Reden genoeg om onze website opnieuw vorm te geven waardoor u snel kunt zien wat we doen. Bovendien levert de website ook waardevolle informatie over CSR en het nieuws gedeelte zal regelmatig ge-update worden met nieuwe ontwikkelingen, producten, wetenswaardigheden etc. We verwelkomen u graag als regelmatige bezoeker op onze site!

  Ton Lbker

  Compacon lanceert nieuwe website

  RED BULL STRANDRACESpektakel in Scheveningen!

  GRIP OP WATEROpmerkelijke sportfles met iconisch vorm. Met een makkelijke sluiting en ook met rode of zwarte details te bestellen.

  NIEUWE SOKKENGeen oude sokken maar eigentijdse sokken, streepjes of logos geen probleem.

  DROMEN OVER DRONESNiet meer nodig, we hebben de meest fantastische modellen.

  EEN PEN MET EEN MOTIEFEen twist geven aan een balpen, ontwerp je eigen patroon!

  CALL ME AND CLIP MEHandig om mobiele telefoons makkelijk neer te zetten.

  NOTEBOOKNiet alleen de kaft maar ook zijkanten van notebooks zijn bedrukbaar, met je logo of bijvoorbeeld je product, goed gezien!

  GET THE RIGHT TOOL FOR THE JOBDat is pas goed voor de dag komen, een super BBQ als ouderwetse gereedschapskist!

  HAPPY BIRTHCAKE!Mailbaar, vrolijk en lekker. Ook iets te vieren, vraag het aan Compacon en kom goed voor de dag.

  KRIJT-SHIRTJe eigen tekst, keer op keer, geen probleem, krijt je eigen tekst (pas op met wassen.....)!

  VR BRILGaaf artikel voor het bekijken van Virtual Reality filmpjes. Helemaal hip en geschikt voor Android en iPhone toestellen.

  VERRASSEND & ONDERSCHEIDENDOp deze pagina hebben we een selectie gemaakt van producten die wij nieuw en verrassend vinden. Daarmee laten we je nog eens zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van promotionele artikelen.

  Wil je weten wat Compacon voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel ons dan, want we denken ook voor jou graag out of the box om het verschil te kunnen maken. Tenslotte gaat het om het teweeg brengen van actie, verrassing en aandacht!

  Branded by editie voorjaar 2016 | pagina 4

  SLIMME KUBUSCreative kubus desk organizer met een 12 maandskalender. Ontvang het als een kubus, rol het uit en je hebt een waanzinnige bureauset.

  DUURZAAM & GROEN

  Its not easy being green

  BIJLAGE:

 • Branded by Branded by editie voorjaar 2016 | pagina 2 editie voorjaar 2016 | pagina 3

  COMPACON BV | BIJDORP WEST 39 | 2992 LC BARENDRECHT | T +31 (0)180 691 491 | INFO@COMPACON.NL | WWW.COMPACON.NL

  Zo hebben we theeblikken gemaakt met eigen thee waarmee in de winterperiode klanten die starten met internetbankieren werden verrast.

  Maar ook bij het openen van een rekening ontving men regelmatig een passend geschenk; een spaarvarken of de eigen Regiobankbeer, waarbij voor iedere beer ook nog een bedrag naar Kika gaat.

  In het afgelopen jaar heeft Compacon vele promoties mogen verzorgen voor Regiobank. Actiematige inzet van promotionele producten en geschenken, maar dan wel specifiek gericht op een doelgroep n met een duidelijk doel.

  Compacon partner van Regiobank

  Stichting het Schipholfonds is in 1994 opgericht op initiatief van Amsterdam Airport Schiphol om de maatschappelijke betrokkenheid bij de omgeving tot uiting te brengen. Zo wil het fonds in de directe omgeving een bijdrage leveren om sportief bewegen te bevorderen.

  Sportief bewegen brengt niet alleen mensen bij elkaar, maar draagt ook bij aan vitaliteit, gezondheid, integratie en verbroedering.

  De doelgroepen die gebruik kunnen maken van het Schipholfonds zijn zelfstandige verenigingen, scholen, stichtingen en andere organisaties binnen het werkgebied. Zij kunnen aanvragen doen ter ondersteuning van passende projecten. Om het Schipholfonds meer bekendheid te geven heeft Compacon merchandise artikelen ontwikkeld die ingezet werden richting de doelgroepen. Een frisbee en lanyard zijn slechts enkele voorbeelden van deze lijn. Een mooi voorbeeld hoe ook deze initiatieven met promotie op de kaart gezet kunnen worden.

  Merchandise voor Schipholfonds

  Autos worden steeds betrouwbaarder maar een goede check voor de winter is natuurlijk aan te bevelen. Niet alleen voor de bedrijfszekerheid, maar ook voor de veiligheid. Reden genoeg voor Skoda om hier aandacht aan te besteden en de Skoda klanten te benaderen met een pakkende winteractie.

  Een gratis winteractie met als thema: Laat je auto niet in de kou staan. De winteractie werd uitgevoerd bij het dealernetwerk van Skoda en iedere Skodarijder die een gratis wintercheck op zijn of haar auto liet uitvoeren ontving een custom made Skodatas. Volledig in eigen, unieke uitstraling ontwikkeld en vervaardigd uit duurzaam materiaal. Want ook dat past natuurlijk bij Skoda. Tevens speelde het merk handig in op het komende verbod op plastics tasjes, wat vanaf begin 2016 is ingegaan. Al met al een mooi voorbeeld hoe acties ondersteund kunnen worden met custom made promotionele producten. Compacon ontwikkelde ontwerp en verzorgde de productie.

  Skoda tassen voor een gratis wintercheck

  De Persgroep distributie verzorgt de bezorging van een groot aantal landelijke en regionale dagbladen. Een omvangrijke operatie waarbij de krantenbezorgers de spil van de activiteiten zijn.

  Om deze krantenbezorgers, die door weer en wind de krant bezorgen, te verrassen rond Sinterklaas kreeg iedereen een lekkere chocoladeletter. Om de chocoladeletter een eigen tintje te geven heeft Compacon deze speciale verpakking ontwikkeld met een Sinterklaas als krantenbezorger. Een smaakvolle verrassing voor alle bezorgers die ervoor zorgen dat we de krant thuis krijgen!

  Chocoladeletter voor krantenbezorgers

  Foute kersttruien Tempo-Team

  ENGIE PRESENTEERT ZICH!Een nieuwe naam op energiegebied presenteert zich: ENGIE! De wereld van energie verandert. En ENGIE is een wereldspeler die voorop wil lopen in deze verandering.

  Door de eigen energiebronnen stapsgewijs te verduurzamen en bijvoorbeeld digitalisering in te zetten. En vooral door klanten de regie in handen te geven hun totale energiekosten te managen en te optimaliseren. ENGIE heeft de

  deskundigheid en ervaring in huis om voor klanten de beste (duurzame) energieoplossingen te realiseren. Compacon heeft ter introductie van deze nieuwe naam een breed assortiment merchandise geleverd ter ondersteuning van de corporate uitstraling maar ook ter versterking van het merk in het retailkanaal. Meer dan 20 producten die de naam ENGIE duurzaam zullen ondersteunen.

  Tempo-Team kwam afgelopen december met een heel bijzonder kerstpakket: Het kerstpakket voor werkgevers. Werkgevers die wel wat extra handjes kon gebruiken deze kerst werden verrast