Branche gaming

download Branche gaming

of 3

 • date post

  23-Feb-2016
 • Category

  Documents

 • view

  35
 • download

  0

Embed Size (px)

description

Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes - PowerPoint PPT Presentation

Transcript of Branche gaming

Assassins creed

Branche gaming

Geef een reactie op een recensie van het spel.Plus puntjesHet vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle voorgaande AC-games bij elkaar en tegelijkertijd heeft Connor meer moves dan zijn collegas uit de Middeleeuwen en de Renaissance. Het hakken met de bijl, waarmee je ook musketten kunt blokken en speciale combos kunt maken, voelt bruut en meedogenloos. Tegelijkertijd is het oppassen geblazen met al dat vijandelijke schietgerei om je heen en is de A.I. van de vijanden goed op niveau.MINPUNTJESSoms lijkt het alsof de makers verder hadden willen gaan maar uit angst voor de fans toch maar gekozen hebben voor vertrouwde spelconcepten. Af en toe ziet het water er wat leeg uit en ook het grafische verschil tussen belangrijke personages en de inwisselbare stedelingen is in mijn ogen wat te groot.Ja, dit is een echt deel drie maar het maakt je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is met de franchise. Al hoop ik dat Ubisoft die trukendoos bewaart voor de next-gen!

ConclusieWat heb ik enorm genoten van AC III. Dit is een stap voorwaarts voor de franchise die even vertrouwd als nieuw aanvoelt. Een beest van een game en een feest van een game!

Mijn reactieIk heb dit spel gespeeld en hier is mijn review:Ik vond dit spel helemaal niet zo goed. Het verhaal had een rare lijn. Eerst ben je de vader waar je later pas achter komt. Dat duurt 6 hoofdstukken en dat vind ik gewoon te lang. Daarna ben je de hoofdrol speler die een assassin wil worden. Ik had het hele verhaal geen assassin gevoel. Bij versie 2 en brotherhood had ik dat wel want daar kon je assasins om hulp vragen. Hier had je alleen een slager en nog wat andere rare figuren. Verder zit in het hele spel er een rustig tempo op en het eind ongeveer de laatste 2/3 hoofdstukken lijkt het 2 keer zo snel te gaan. ConclusieIk vond de game een beetje tegenvallen omdat ik een aantal dingen miste die er in de eerdere edities wel in zaten. Hoe de game is gemaakt was wel tof. Alleen het verhaal niet zo en dat vind ik erg belangrijk in een game.