Boska explore nl 2016

24
CHEESEWARES ® EXPLORE CATALOGUS NL - 2016

description

Met de strak vormgegeven Explore collectie gaat een wereld voor je open. Ontdek hoe praktisch en functioneel deze collectie Cheesewares® en verrassende gadgets is. Dit zijn kwalitatieve Cheesewares® voor een aantrekkelijke prijs! De Explore collectie mikt op de kostenbewuste midden twintiger. Een impulskoper met weinig tijd om te kopen en die liefhebber is van traditionele kaas.

Transcript of Boska explore nl 2016

C H E E S E W A R E S ®

E X P L O R ECATALOGUS NL - 2016

Martijn Bos

KENNIS VAN KAAS

Weet je wat ik zo mooi vind aan kaas? Ik ontdek er steeds weer nieuwe dingen aan. Het punt is hoe meer kaaskennis ik heb en hoe meer kaasprofessionals ik spreek, des te meer kom ik erach-ter hoeveel ik nog wil leren.

Voor onze productontwikkeling is kaas- en materiaalkennis cruciaal. Dus mag je van BOSKA - ’s werelds enige specialist in Cheesewares® - nog iets extra’s verwachten. Tijd om onze virtuele schoolbankjes van zolder te halen en de ‘Cheese Academy’ te gaan oprichten, een platform voor kennis over Cheesewares®. Voor hoe kaas te eten en te bereiden, het uitwisselen van kennis, de ervaringen van ambassadeurs, trips, innovaties, pairings, filmpjes, blogs, kortom alles wat er zo leuk is om te weten van of te doen met kaas. Earn and learn!

We delen de kennis van onze ambassadeurs en kaashelden online, via POS materiaal en events. Graag helpen we waar we kunnen, op elke winkelvloer, op elke vierkante meter. Om consumenten uit te leggen hoe leuk en lekker kaas is. Kaas- en verkoopkennis zijn heel belangrijk voor de rotatie in de winkel. Wie weet te delen, kan vermenigvuldigen, is de gedachte hierachter. Laat deze cata-logus met onze collecties en onze actuele kennis je daartoe inspireren. We leren ook graag van jou, samen weten we veel. En lijkt het soms een gatenkaas, dan scholen we ook die gewoon bij!

CEO - Cheese Executive Officer vierde generatie eigenaar Boska Holland Cheesewares®

2

At Boska Holland we’ve been crazy about cheese for over 100 years! It all started near Gouda, home of the original Gouda cheeses, where Willem Bos made his first cheese tools for local cheese farmers. From that day on it’sbeen our family tradition to inspire you on your journey through the delicious cheeses of the world. Enjoy life, explore cheese!

SINCE 1896

Martijn Bos

INDEX

De wereld van Boska PAG 4

Cheese Shop Solutions PAG 6

Concepts & Displays PAG 7

Explore Collection PAG 8

Concepts & Displays - POS PAG 18

Cheese Brand builders PAG 20

CEO - Cheese Executive Officer vierde generatie eigenaar Boska Holland Cheesewares®

De prijzen in deze brochure zijn consument adviesprijzen per 2015-2016. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.© 2015-2016 Boska Holland. All Rights Reserved 3

COLLECTIONS Het BOSKA assortiment is veelomvattend en biedt de allerhandigste oplossingen voor kaasaanbidders. We presenteren die in vier collecties: Life, Pro, Explore en Dutch. De lijnen variëren in prijs en uitvoering, van basic tot luxe. In deze catalogus lees je alles over de Explore collectie.

Kaaskenners van huis uit

Al vier ‘generaties Bos’ zijn we gek van kaas. In 1896 maakte smid Willem Bos voor Goudse kaasmakers zijn eerste Cheesewares® . Sindsdien laten we onze fans wereldwijd het geheim van kaas ontdekken en inspireren kaasmakers, retailers en consumenten ons bij het ontwikkelen van vernieuwende producten die we anno 2016 in zo’n 90 landen verkopen.

Graag zouden we je inspireren, neem eens kijkje in onze keuken. Ontdek wat we inmiddels hebben ontwikkeld. Er gaat een wereld voor je open.

Op zoek naar een origineel cadeau voor je relaties of medewerkers? Onze Cheesewares® laten voorzien van je eigen logo? Het zijn échte brand builders.

Ook custom made ontwikkelen we Cheesewares® voor bedrijven. Hebbedingen in elke goodiebag, eyecatchers bij mailingacties of een gewild collector’s item als eindejaarsgeschenk. Samen met winkelketens en monobrands werken we zelfs een hele productlijn uit. Geen marketing uitdaging gaan we uit de weg, met Cheesewares® bouw je Cheese Brands.

Merkbaar het verschil maken? Get your kicks op pagina 20-23.

DE WERELD VAN BOSKA

CHEESE BRAND BUILDERS

Cheesewares® voor Cheese professionals

Onze roots liggen bij Cheesewares® voor de kaasprofessional. Vanuit het kaashart van Nederland werken we nauw samen met kaasmakers en kaasverkopers. We helpen hen de kaas efficiënt te snijden en te presenteren in de winkel. Meer over onze Cheese Shop Solutions vind je op pagina 6.

4

CHEESE BRAND BUILDERS

Over kaas - en vooral over de bereiding en presentatie ervan – valt steeds meer te weten. Wie kaas smakelijk weet te presenteren en onze Cheesewares® écht kent en weet hoe ze te gebruiken, heeft al snel een goed belegde boterham. We gaan de Cheese Academy in Nederland* oprichten - ons eigen kaaslab – daar komt al deze kennis bij elkaar. Wetenschappelijke, culinaire en praktische kennis waar je direct wat mee kunt! Denk aan kaasbewerking, recepten, materiaalkennis, producten en toepassingen. Kortom ‘How to eat cheese’. Geheel op maat willen we er workshops en trainingen geven. Je gaat er zelf aan de slag met onze producten. Daar vieren al je zintuigen feest mee. Have yourself a nice slice of advice!

* in de toekomst kunnen ook andere landen een beroep doen op onze Cheese Academy

CONCEPTS & DISPLAYS

Wij begrijpen retailers als geen ander; Het is vaak woekeren met de ruimte. Met onze presentatiesystemen helpen we je graag uit elke m2 verkoopvloer het rendement te halen dat erin zit. Vakantietijd? Feestelijke dagen? Met een goede presentatie en actieve opstelling zijn extra verkopen zo gerealiseerd. Hoe? Kijk vaker door de ogen van een klant.Of etaleer sfeer. Meer tips nodig? Kijk op pagina 7 en 18-19

PRODUCT VALUESPure kwaliteit, stijlvolle vormgeving en optimaal gebruiksgemak vormen het gestaalde karak-ter van ons assortiment. Waar het gaat om het genieten van kaas, doen wij geen enkele concessie.

DESIGNde beste en mooiste Cheesewares®

PRIJS & KWALITEIT je merkt het verschil, elke keer weer

BELEVINGkaas is altijd een verrassing, en dat proef je

KENNIS ontdek kaas met ons

ZEKERHEID10 jaar garantie op raspen, schaven en messen.

120 jaar ervaring in productontwikkeling

5

CHEESE SHOP SOLUTIONS

cheesemongers parm set Art. nr.: 010402Incl. 4 messen

330MM

330MM

380MM

Kaasblokker basis (excl. snijframes) Art. nr.: 510500

Voor ons zijn professionele Cheesewares® een lifestyle. Wat ook maar nodig is voor de basisinrichting van een kaaswinkel of –afdeling, je kunt bij ons terecht voor: kaassnijgereedschap en raspmachines, toonbankinrichting of decoratie als kaasdummies en krijtbordjes.

Onze Cheesewares® zijn veilig, gebruiksvriendelijk, HACCP-gecertificeerd en duur-zaam. Begin je met een kaaswinkel of –afdeling? Bestel dan onze speciale Cheese Monger’s essentials starterskit. Je hebt dan alle Cheesewares® voor de startende kaasafdeling direct bij de hand.

Je zou er bijna een hap van nemen, zo écht zijn onze kaasreplica’s. Met een wand vol kaasdummy’s maak je één ding duidelijk: hier wordt kaas verkocht.

Waarom zijn dummy’s ideaal?• Eenmalige aanschafkosten;• Licht in gewicht;• Onbreekbaar met een lange levensduur;• Water- en luchtdicht;• Kleurecht;• Te beplakken met elk merketiket of elke type banderol.

Meer weten? Bestel onze catalogus Professionele Cheesewares® via [email protected] of bel direct +31 (0)172 611 502

Starterskit:307400 - kaasschaaf Milano 307404 - kaasrasp Milano702045 - snijplank, wit, kunststof

602524 - Roquefortbeugel, 240mm

010538 - Hollands kaasmes ‘L’ 380mm

010005 - houder t.b.v. Hollands kaasmes

193521 - semi-harde kaasmes pro, 210mm

195414 - zachte kaasmes, 140mm

300364 - allessnijder 140mm

554709 - Kerfmes, 80mm

550500 - kaas-o-maat

552010 - kaas-o-maat snijdraden

6

Meer weten? Bestel onze catalogus Professionele Cheesewares® via [email protected] of bel direct +31 (0)172 611 502

CONCEPTS & DISPLAYS

Als de consument eenmaal op de vloer staat, is het erop of eronder. Dan geldt het spel van de stille verleiders.

Om de conversie van intentie naar koop te kunnen maken, investeert BOSKA veel in packaging, verkoopmateriaal en meubilair. Met onze jarenlange kennis en ervaring helpen we elke retailer zijn omzet per m2 te vergroten.

Zelfs voor een minishop of een complete herinrichting hebben we alle oplossingen in huis. Graag prikken we een afspraak op locatie waarna we het complete inrichtingsplan uitschetsen.

Alvast wat inspiratie opdoen? Bestel dan nu onze StoreGuide via [email protected] of bel direct +31 (0)172 611 502

Verhoging optioneelArt. nr.: 980128

Display ter waarde van:

€ 695.00

Concept tafel Beton en Hout Art. nr.: 980127 Afmetingen: 1180 x 780 x 800mmExclusief verhoging

7

EXPLORE COLLECTIONEXPLORECOLLECTION

WHY Met de strak vormgegeven Explore collectie gaat een wereld voor je open. Ontdek hoe praktisch en functioneel deze collectie Cheesewares® en verrassende gadgets is.

Dit zijn kwalitatieve Cheesewares® voor een aantrekkelijke prijs! De Explore collectie mikt op de kostenbewuste midden twintiger. Een impulskoper met weinig tijd om te kopen en die liefhebber is van traditionele kaas.

HOWDoor de Softgrip+ coating liggend de tools perfect in de hand liggen. Maar ook de luchtige niet-plakkende mesbladen of de bijzondere plank- en stolp designs zijn een vondst. Schaven, raspen en snijden ging nog nooit zo makkelijk.

WHATBekende producten uit de collectie zijn de Kaasschaaf Amsterdam en de ToastaBag, maar ook kaasraspen als de Easy Grater en de handrasp Amsterdam. Voor tijdens de borrel kan een kaaskrul gedraaid worden met de Kaaskruller Amsterdam of Geneva. Nieuw indeze collectie zijn een speciale uitvoering van de kaasmaaksets en de langwerpige Tapas planken.

8

9

EXPLORECOLLECTION

c.a.p.: € 9.99

hand rasp AmsterdamVoor half harde tot zeer harde kaas. Rasp met geëtste slijping

Art. nr.: 307409Besteleenheid: 12Afmeting: 290 x 80 x 20mmMateriaal: Roestvrijstaal / Kunststof / TPEVerpakking: Achterkaart10 jaar garantie

c.a.p.: € 9.99

kaasmes brie AmsterdamVoor zachte kaas

Art. nr.: 307414Besteleenheid: 12Afmeting: 290 x 80 x 20mmMateriaal: Roestvrijstaal / Kunststof / TPEVerpakking: Achterkaart10 jaar garantie

c.a.p.: € 9.99

kaasrasp AmsterdamVoor half harde tot zeer harde kaas Art. nr.: 307406 Besteleenheid: 12Afmeting: 290 x 80 x 20mmMateriaal: Roestvrijstaal / Kunststof / TPEVerpakking: Achterkaart10 jaar garantie

c.a.p.: € 9.99

kaasschaaf AmsterdamVoor half harde en harde kaas Art. nr.: 307405 Besteleenheid: 12Afmeting: 290 x 80 x 20mmMateriaal: Roestvrijstaal / Kunststof / TPEVerpakking: Achterkaart10 jaar garantie

c.a.p.: € 9.99

kaasmes zacht AmsterdamVoor zachte en half harde kaas Art. nr.: 307408 Besteleenheid: 12Afmeting: 290 x 80 x 20mmMateriaal: Roestvrijstaal / Kunststof /TPEVerpakking: Achterkaart10 jaar garantie

c.a.p.: € 9.99

kaasschaaf jong AmsterdamVoor half harde kaas Art. nr.: 307407 Besteleenheid: 12Afmeting: 290 x 80 x 20mm Materiaal: Roestvrijstaal / Kunststof / TPEVerpakking: Achterkaart10 jaar garantie

c.a.p.:

€ 4.99

trio formaggioVoor half harde tot zeer harde kaas. Rasp fijn, grof en in vlokken. Art. nr.: 853800 Besteleenheid: 12Afmeting: 160 x 90 x 40mmMateriaal: Roestvrijstaal / Kunststof / TPEVerpakking: Sleeve

c.a.p.:

€ 7.49

easy graterVoor half harde tot zeer harde kaas. Rasp met geëtste slijping en opvangbakje Art. nr.: 853801 Besteleenheid: 12Afmeting: 240 x 70 x 53mmMateriaal: Roestvrijstaal / KunststofVerpakking: Geschenkdoos

c.a.p.:

€ 14.99

kaaskruller AmsterdamTête de Moine en Chocolade Art. nr.: 307412 Besteleenheid: 6Afmeting: 204 x 204 x 30mmMateriaal: Kunststof / RoestvrijstaalVerpakking: Geschenkdoos

c.a.p.: € 9.99

kaasmes cheesy AmsterdamVoor zachte en half harde kaas

Art. nr.: 307413Besteleenheid: 12Afmeting: 290 x 80 x 20mmMateriaal: Roestvrijstaal / Kunststof / TPEVerpakking: Achterkaart10 jaar garantie

NIEUW

10

EXPLORECOLLECTION

c.a.p.: € 4.99

kaasschaaf GoudaVoor half harde en harde kaas

Art. nr.: 306366Besteleenheid: 12Afmeting: 290 x 80 x 20mmMateriaal: Roestvrijstaal / KunststofVerpakking: Achterkaart10 jaar garantie

c.a.p.: € 4.99

kaasschaaf jong GoudaVoor half harde kaas

Art. nr.: 306367Besteleenheid: 12Afmeting: 290 x 80 x 20mm Materiaal: Roestvrijstaal / KunststofVerpakking: Achterkaart10 jaar garantie

c.a.p.: € 4.99

kaasrasp GoudaVoor half harde tot zeer harde kaas

Art. nr.: 306365Besteleenheid: 12Afmeting: 290 x 80 x 20mmMateriaal: Roestvrijstaal / KunststofVerpakking: Achterkaart10 jaar garantie

c.a.p.: € 4.99

kaasmes zacht GoudaVoor zachte en half harde kaas

Art. nr.: 306368Besteleenheid: 12Afmeting: 290 x 80 x 20mmMateriaal: Roestvrijstaal / KunststofVerpakking: Achterkaart10 jaar garantie

c.a.p.:

€ 7.49

easy graterVoor half harde tot zeer harde kaas. Rasp met geëtste slijping en opvangbakje Art. nr.: 853801 Besteleenheid: 12Afmeting: 240 x 70 x 53mmMateriaal: Roestvrijstaal / KunststofVerpakking: Geschenkdoos

c.a.p.:

€ 16.99

tapas fondue Gouda200 ml. Voor fondue kaas en chocolade Art. nr.: 306374 Besteleenheid: 6Afmeting: 125 x 125 x 150mmOnderdelen: Pan / Onderstel / 2 Vorken / WaxinelichtjeMateriaal: Porselein / Roestvrijstaal / KunststofVerpakking: Geschenkdoos

c.a.p.:

€ 19.99

rotary grater GoudaVoor half harde tot zeer harde kaas Art. nr.: 306381 Besteleenheid: 6Afmeting: 245 x 67 x 52mmMateriaal: Roestvrijstaal / Kunststof / ZinklegeringVerpakking: Geschenkdoos

c.a.p.:

€ 44.99

fondue set Non-Stick1 Liter. Voor fondue kaas Art. nr.: 310300 Besteleenheid: 3Afmeting: 270 x 215 x 196mm Onderdelen: Pan 1L / Onderstel / Brander / 4 fonduevorkenMateriaal: Aardewerk / Roestvrijstaal Verpakking: Geschenkdoos

c.a.p.:

€ 10.99

kaasset GoudaVoor alle soorten kaas Art. nr.: 306359 Besteleenheid: 6Afmeting: 264 x 200 x 31mm Onderdelen: 3 kaasmessen / KaasplankMateriaal: Roestvrijstaal / Kunststof / Gehard glas Verpakking: Geschenkdoos

c.a.p.:

€ 19.99

cheezkeeper®Gouda Art. nr.: 307420 Besteleenheid: 3Afmeting: 280 x 200 x 80mm Onderdelen: Kaasplank / Stolp Materiaal: Kunststof / TPEVerpakking: Geschenkdoos

11

EXPLORECOLLECTION

c.a.p.:

€ 3.99

toastabags® 2 stuks24 pakken Toastabags®, 2 zakjes per pak, 50x herbruikbaargeschikt voor een glutenvrij dieet

Art. nr.: 013229 Besteleenheid: 1 / 24 in een displayAfmeting: 185 x 175 x 250mm Materiaal: Woven fibre glass Verpakking: Polybag

c.a.p.:

€ 3.99

toastabags® clipstrip12 pakken Toastabags®, 2 zakjes per pak

Art. nr.: 013230 Besteleenheid: 1 / 12Afmeting: 1100 x 175 x 10mm

c.a.p.:

€ 27.99

kaaskruller GenevaVoor Tête de Moine en Chocolade Art. nr.: 850510 Besteleenheid: 3Afmeting: 240 x 225 x 60mmOnderdelen: Plateau / Krulmes / Pin / HandleidingMateriaal: Beukenhout geolied / Roestvrijstaal / Kunststof Verpakking: Geschenkdoos

c.a.p.:

€ 14.99

Kaasplank Amigo ‘L’ Art. nr.: 358109Besteleenheid: 6Afmeting: 365 x 250 x 20mmMateriaal: Beukenhout geolied Verpakking: Hangtag

c.a.p.:

€ 34.99

kaaskruller Geneva met stolpVoor Tête de Moine en Chocolade Art. nr.: 850511 Besteleenheid: 3Afmeting: 250 x 240 x 205mmOnderdelen: Plateau / Krulmes / Pin / Handleiding/ StolpMateriaal: Beukenhout geolied / Roestvrijstaal / Kunststof Verpakking: Geschenkdoos

c.a.p.:

€ 9.99

Kaasplank Amigo ‘M’ Art. nr.: 358114Besteleenheid: 6Afmeting: 285 x 200 x 20mmMateriaal: Beukenhout geolied Verpakking: Hangtag

c.a.p.:

€ 7.99

stolp voor kaaskrullerMet datum markeervlak Art. nr.: 850504 Besteleenheid: 6Afmeting: 200 x 200 x 140mmMateriaal: Kunststof Verpakking: Bulk

c.a.p.:

€ 6.99

Kaasplank Amigo ‘S’ Art. nr.: 358108Besteleenheid: 12Afmeting: 240 x 150 x 16mmMateriaal: Beukenhout geolied Verpakking: Hangtag

Voedselveilig

250mm 200mm 150mm

50XHERBRUIK-

BAAR

NIEUW

12

EXPLORECOLLECTION

c.a.p.:

€ 19.99

kaasplank Beuken met stolp Art. nr.: 859004 Besteleenheid: 3Afmeting: 250 x 250 x 165mmOnderdelen: Plank / StolpMateriaal: Beukenhout geolied / Kunststof Verpakking: Geschenkdoos

c.a.p.:

€ 29.99

kaasset dutchy Geneva Art. nr.: 701037 Besteleenheid: 3Afmeting: 330 x 230 x 20mmOnderdelen: Kaasplank / Dutch kaasmes 15cmMateriaal: Beukenhout geolied / Roestvrijstaal / houtVerpakking: Sleeve

c.a.p.:

€ 9.99

kaasmaakset mozzarella 8xVoor 8x eigen gemaakte mozzarella Art. nr.: 320311 Besteleenheid: 6Afmeting: 100 x 100 x 90mmOnderdelen: Houten lepen / Thermometer / Kaasdoek / 2 stremseltabletten / 30 gr. citroenzuur / 50 gr. zout / receptVerpakking: Noodle doosje

c.a.p.:

€ 9.99

kaasmaakset verse kaas 8xVoor 8x eigen gemaakte verse kaas Art. nr.: 320310 Besteleenheid: 6Afmeting: 100 x 100 x 90mmOnderdelen: Houten lepel / Thermometer / 4 kaasvormpjes / 2 strem-seltabletten / 50 gr. zout / receptVerpakking: Noodle doosje

c.a.p.:

€ 9.99

botermaakset 8xVoor 8x eigen gemaakte (kruiden) boter Art. nr.: 320312 Besteleenheid: 6Afmeting: 100 x 100 x 90mmOnderdelen: Houten lepel / Thermometer / 30 gr. Provençiaalse kruiden / 30 gr. Bruschetta kruiden / 50 gr. zoutVerpakking: Noodle doosje

c.a.p.:

€ 16.99

explore kaasset GenevaVoor half harde en harde kaas Art. nr.: 358117Besteleenheid: 6Afmeting: 280 x 130 x 70mm Onderdelen: Dutch kaasmes 100mm / Presenteermes / Kaasschaaf / PlankMateriaal: Beukenhout geolied / Roestvrijstaal Verpakking: Geschenkdoos10 jaar garantie (schaaf&messen)

NIEUW NIEUW NIEUW

13

EXPLORECOLLECTION

c.a.p.:

€ 16.99

Kaasplank Amigo Tapas ‘L’ Art. nr.: 358120Besteleenheid: 6Afmeting: 630 x 140 x 15mmMateriaal: Beukenhout geolied Verpakking: Hangtag

c.a.p.:

€ 9.99

Kaasplank Amigo Tapas ‘M’ Art. nr.: 358119Besteleenheid: 6Afmeting: 445 x 110 x 15mmMateriaal: Beukenhout geolied Verpakking: Hangtag

c.a.p.:

€ 4.99

Kaasplank Amigo Tapas ‘S’ Art. nr.: 358118Besteleenheid: 12Afmeting: 300 x 80 x 10mmMateriaal: Beukenhout geolied Verpakking: Hangtag

c.a.p.:

€ 2.50

Kaasplank ‘S’ Geneva Art. nr.: 358102 Besteleenheid: 48Afmeting: 290 x 120 x 10mm Materiaals: BeukenhoutVerpakking: Bulk

c.a.p.:

€ 8.99

Kaasplank ‘M’ Geneva Art. nr.: 358104 Besteleenheid: 12Afmeting: 375 x 115 x 15mm Materiaal: Beukenhout geolied Verpakking: Hangtag

c.a.p.:

€ 3.99

Kaasplank ‘S’ luxe Geneva Art. nr.: 358105 Besteleenheid: 12Afmeting: 290 x 120 x 10mm Materiaal: Beukenhout geolied Verpakking: Hangtag

220mm

350mm

NIEUW

NIEUW

NIEUW

500mm14

EXPLORECOLLECTION

c.a.p.:

€ 3.49

Kaasplank light Leisteen ‘XS’ Art. nr.: 359015 Besteleenheid: 6Afmeting: 250 x 80 x 5mmMateriaal: LeisteenVerpakking: Sleeve

c.a.p.:

€ 4.99

Kaasplank light Leisteen ‘M’ Art. nr.: 359016 Besteleenheid: 6Afmeting: 250 x 150 x 5mmMateriaal: LeisteenVerpakking: Sleeve

c.a.p.:

€ 49.99

fondue set Cheesy1 Liter. Voor fondue kaas Art. nr.: 853513 Besteleenheid: 3Afmeting: 295 x 220 x 185mmOnderdelen: Pan 1L / Onderstel / Brander / 6 fonduevorkenMateriaal: Aardewerk / Hout / Roestvrijstaal Verpakking: Geschenkdoos

c.a.p.:

€ 5.49

kaasschaaf GenevaVoor half harde en harde kaas Art. nr.: 358201 Besteleenheid: 12Afmeting: 215 x 75 x 10mmMateriaal: Beukenhout / Roestvrijstaal Verpakking: Hangtag10 jaar garantie

c.a.p.:

€ 3.29

kaasschaaf mini GenevaVoor half harde en harde kaas Art. nr.: 358203 Besteleenheid: 12Afmeting: 140 x 55 x 9mm Materiaal: Beukenhout / Roestvrijstaal Verpakking: Hangtag10 jaar garantie

c.a.p.:

€ 3.29

kaasmes cheesy mini GenevaVoor zachte en half harde kaas Art. nr.: 358206 Besteleenheid: 12Afmeting: 150 x 25 x 9mm Materiaal: Beukenhout / Roestvrijstaal Verpakking: Hangtag10 jaar garantie

c.a.p.:

€ 3.29

kaasmes mini GenevaVoor zachte en half harde kaas Art. nr.: 358207Besteleenheid: 12Afmeting: 150 x 25 x 9mm Materiaal: Beukenhout / Roestvrijstaal Verpakking: Hangtag10 jaar garantie

c.a.p.:

€ 5.49

hollands kaasmes mini GenevaVoor half harde en harde kaas Art. nr.: 358209Besteleenheid: 12Afmeting: 240 x 60 x 9mm Materiaal: Beukenhout / Roestvrijstaal Verpakking: Hangtag10 jaar garantie

c.a.p.:

€ 5.49

kaasrasp GenevaVoor half harde tot zeer harde kaas Art. nr.: 358202 Besteleenheid: 12Afmeting: 180 x 75 x 10mmMateriaal: Beukenhout / Roestvrijstaal Verpakking: Hangtag10 jaar garantie

c.a.p.:

€ 10.99

kaasset GenevaVoor zachte tot harde kaas

Art. nr.: 358205 Besteleenheid: 6Afmeting: 170 x 180 x 25mmOnderdelen: Kaasschaaf mini / Kaasmes cheesy mini / Kaasmes mini / Kaasmes zacht miniMateriaal: Beukenhout / Roestvrijstaal Verpakking: Geschenkdoos10 jaar garantie

NIEUW NIEUW

15

CONCEPTS & DISPLAYS - POS

Kaas proeven? Verkoopthema’s? Acties? In elke winkel zijn ideeën te bedenken om meer (kaas) te verkopen. Een serie handige displays voor op de toonbank of in het schap, staat tot je beschikking om tot de voor jouw ideale presentatie te komen

Display ter waarde van:

€ 24.90

toonbankdisplay 2 Met 2 stangen om achterkaarten aan te hangen (geschikt voor eurolock). Gratis (op verzoek) bij 48 kaasschaven, -raspen of -messen op achterkaart.

Art. nr.: X04106Afmetingen: 180 x 100 x 390mm

Display ter waarde van:

€ 14.90

toonbankdisplay Mini Met 48 mini kaasschaven op achterkaart.

Art. nr.: X04110Afmetingen: 160 x 140 x 240mm

Display ter waarde van:

€ 19.90

kaasplank display 6 Exclusief kaasplanken. Voor het presenteren van max. 6 planken. Gratis (op verzoek) bij 6 kaasplanken.

Art. nr.: 358001Afmetingen: 280 x 150 x 95mm

Display ter waarde van:

€ 26.90

kaaskrat M Met 3 losse separatieschotten om het krat in 2, 3 of 4 aparte vakken te verdelen voor de presentatie van producten.

Art. nr.: 209973Afmetingen: 330 x 220 x 90mm

Ook verkrijgbaar: 957250 - verhogingsset, 4 x 20mm en 4 x 40mm

Display ter waarde van:

€ 29.90

toonbankdisplay 3 Met 3 stangen om achterkaarten aan op te hangen (geschikt voor eurolock). Gratis (op verzoek) bij 48 kaasschaven, -raspen of -messen op achterkaart.

Art. nr.: X04107Afmetingen: 270 x 125 x 410mm

Display ter waarde van:

€ 39.90

kaaskrullerdisplay Met 1 Tête-de-Moine dummy en stolp houder.

Art. nr.: 013031Afmetingen: 265 x 230 x 360mm

Display ter waarde van:

€ 24.90

kaasplank display 12 Exclusief kaasplanken. Voor het presenteren van max. 12 planken. Gratis (op verzoek) bij 12 kaasplanken.

Art. nr.: 358000Afmetingen: 510 x 150 x 95mm

Display ter waarde van:

€ 35.90

kaaskrat XL Met 3 losse separatieschotten om het krat in 2, 3 of 4 aparte vakken te verdelen voor de presentatie van producten.

Art. nr.: 209971Afmetingen: 400 x 300 x 90mm

Ook verkrijgbaar: 957250 - verhogingsset, 4 x 20mm en 4 x 40mm

Display ter waarde van:

€ 69.90

display DummyVoor 48 kaasschaven Art. nr.: 013123Besteleenheid: 1Afmetingen: 160 x 140 x 240mm

Display ter waarde van:

€ 6.90

glass cube display SGratis (op verzoek) bij 24 mini kaasschaven, -raspen of -messen. Art. nr.: 358002Besteleenheid: 1Afmetingen: 100 x 100 x 100mm

Display ter waarde van:

€ 9.90

glass cube display MGratis (op verzoek) bij 24 kaass-chaven, -raspen of -messen. Art. nr.: 358003Besteleenheid: 1Afmetingen: 140 x 140 x 140mm

16

CONCEPTS & DISPLAYS - POSAlles draait om inspiratie en presentatie. Gebruik van point-of-sale materiaal - zoals displays - helpt. Ons scala aan professionele presentatie- en inrichtings-systemen zoals displays, cheese tables en cheese walls maken het nu nog gemakkelijker.

Display ter waarde van:

€ 499.99

Winkeldisplay Luxe Art. nr.: 013010Besteleenheid: 1Afmetingen: 60 x 45 x 220cm

Verhoging optioneelArt. nr.: X98012

Display ter waarde van:

€ 229.00

Concept tafel Wit Art. nr.: 013200 Afmetingen: 900 x 782 x 850mmExclusief verhoging

17

Door ons een uniek relatiegeschenk laten maken met je eigen opdruk? Heb je een bijzondere klanten- of spaaractie? Wil je een unieke sales promotion doen? Of ben je op zoek naar een item voor in een goodiebag?

In al die gevallen is het mogelijk om (een selectie van) onze tools te laten voorzien van jouw bedrijfsnaam. Op onze Cheesewares® kunnen we je logo of boodschap lasergraveren, etsen, bedrukken (tampon- of zeefdruk) of branden.

Ook hebben we alle mogelijkheden voor het leveren Boska Cheesewares® onder private label.

BRANDED CHEESEWARES® EN PRIVATE LABEL

CHEESE BRAND BUILDERS

18

CHEESE BRAND BUILDERS

Niet iedereen heeft een kaaskruller om te genieten van een Tête de Moine. Dat deze Cheesewares® de sleutel zijn tot extra verkoop zette de Zwitserse kaasfabrikant Fromages Spielhofer SA aan het denken. Samen met BOSKA ontwikkelden zij een plastic, disposable kaaskruller. De fleurolle, een instapmodel dat nu tegelijkertijd met de kaas wordt verkocht. Bij het ontwerp was een optimale schapindeling het uitgangspunt.

Fromages Spielhofer SA weet zo niet alleen de drempel tot het kopen van haar kaas te verlagen, ze stimuleert zo ook herhalingsaankopen en weet nieuw marktaandeel aan teboren door haar kaas onder een bredere doelgroep te laten beleven. Smart thinking.

CUSTOM MADE VOOR SPIELHOFER

19

Succesvolle merken slagen erin hun afnemers blijvend te boeien. Hebbedingen en collector’s items staan daarbij niet op zichzelf. Ze maken onderdeel uit van een doordacht marketingplan. De meest innovatieve bedrijven in de kaasbranche en daarbuiten weten dat soort kansen feilloos te benutten. Met custom made Cheesewares® bieden we maatwerk voor succesvolle (kaas)merken die de markt begrijpen en vernieuwen.

Ook zo’n vraag? Wij laten ons graag uitdagen om ook voor jouw merk iets exclusiefs en uitzonderlijks neer te zetten!

CUSTOM MADE CHEESEWARES®

CHEESE BRAND BUILDERS

20

CHEESE BRAND BUILDERS

Altijd al je eigen collectie Cheesewares® willen hebben? Stel met ons de ultieme productlijn voor jouw winkels of merk samen. We hebben alle kennis in huis. Van design en productie tot aan verpakking of display.Dé oplossing als je mono brand accessoires voor kaas aan je assortiment wilt toevoegen.

CO-BRANDED CHEESEWARES – SPECIALS BY BOSKA

21

22

23

Boska USA150 Grand Street, White Plains, NY 10601, USA

T +1 914 428 3600 F +1 914 663 5158 [email protected]

Boska FranceImmeuble Panama - Parc tertiaire SILIC 45, rue de Villeneuve 94573 RUNGIS Cedex, France

T +33 (0)1 41 73 54 21 F +33 (0)1 41 73 54 22 [email protected]

Boska DeutschlandWaldteichstraße 89, 46149 Oberhausen, Deutschland

T +49 (0)2102 420 925 F +49 (0)2102 42062 [email protected]

Boska HollandSpanjeweg 8, 2411 PX,

Postbus 110, 2410 AC Bodegraven,

HollandT +31 (0)172 611 502F +31 (0)172 614 302

[email protected]

facebook.com/boskanl @explorecheese pinterest.com/boskaholland youtube.com/boskaholland1896

Volg ons voor recepten/ product filmpjes en meer op boska.com.....