Boekje Voor Op Vvopsite 2008

52
Calduran - VVOP Pinkstertoernooi 12 mei 2008

Transcript of Boekje Voor Op Vvopsite 2008

Page 1: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

Calduran - VVOP Pinkstertoernooi

12 mei 2008

Page 2: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 3: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

1

Page 4: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 5: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

3

Inhoudsopgave:

Aankondiging toernooi pagina 1

Inhoudsopgave pagina 3

Voorwoord van de voorzitter pagina5

Het 6e Calduran Pinkstertoernooi pagina 7 + 9

Sponsor ‘t Trefpunt aan het woord pagina 11

Goed om te weten pagina 15

Zeerobben aan het woord pagina 17

Oud organisatielid aan het woord pagina 19 + 21

Scheidsrechter Jan aan het woord pagina 27

Coach VVOP 7 aan het woord pagina 29

Toernooireglement pagina 31

Programma pagina 33 + 35

Om zelf in te vullen: Uitslagen poule A pagina 37 Uitslagen poule B pagina 39 Eindstand pagina 41

Deelnemerslijst pagina 43

Scheidsrechters pagina 45

Routebeschrijving pagina 47

Page 6: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

Biedt ruimte voor :

-Toneel en muziekevenementen -Vergaderingen en congressen -Feestavonden een verjaardag of familiefeest -Actieve kegelavond op onze kegelbanen voorzien van eigen bar -Geldersekoffietafels,koudeen warme buffetten of een diner -Diverse zalen van 20 tot 400 personen -Sporthal met diverse mogelijkheden

Tot ziens in ’t Trefpunt Tineke en Frits de Booij

Voor inlichtingen en/of reserveringen kunt U contact opnemen met F.C.de Booij.

Page 7: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

5

Van de voorzitter

Het is weer tweede pinksterdag dus tijd om naar VVOP te gaan.Dat is voor mij altijd een van de uitjes van deze dag.

Voor de zesde keer organiseert het zevende elftal weer het Cal-duran VVOP voetbal toernooi.

Een dag die vol staat van gezelligheid. Zowel voor de spelers is het genieten maar ook voor de kinderen en supporters wordt goedgezorgd.Springkussen,schminken,lekkeretenmaarookdrinken is allemaal geweldig voor elkaar.

De gezelligheid is dat wat vele mensen naar het VVOP veld trekt en ik vind dat deze dag ook moet blijven.

Natuurlijk moeten de heren op het veld ook het een en ander laten zien want van een mooie actie of goal blijf je altijd geni-eten.

Ik hoop dat de organisatie dit jaar geweldig weer mag hebben zodat alles zich buiten op het terras af kan spelen.

Tot slot wil ik namens VVOP de mensen van de organisatie bedanken voor hun vele werk om dit van de grond te krijgen en dat zij deze dag veel succes mogen hebben.

Veel plezier

Lex GrotenhuisVoorzitter VVOP

Page 8: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 9: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

7

Het 6e Calduran Pinkstertoernooi.

Ook dit jaar zal er wederom het Calduran Pinkstertoernooi georganiseerd worden op 2e pinksterdag 12 mei 2008. Inmiddels isdeorganisatiealweergrotendeelsgerealiseerd.Deteams,descheidsrechters en alle vrijwilligers zijn gevraagd en hebben bijna allen gelijk ja gezegd op de vraag of men ook dit jaar weer mee wilde doen. Dit jaar 1 nieuwe voetbalvereniging er bij te weten z.m.v.v. Zeerobben uit Harlingen. Verderop in dit boekje zullen zij het nodige schrijven over hun vereniging.

Het afgelopen jaar is er binnen het organisatie comité een wijziging opgetreden. Door drukke werkzaamheden elders heeft EricBakker,organisatorvanafheteerstetoernooi,zijntakenneergelegd. Hiervoor in de plaats heeft Henk Peters zich bereidt verklaart dit gedeelte van de organisatie voor de komende jaren op zich te nemen. Natuurlijk willen wij van deze gelegenheid gebruik maken om Eric te bedanken voor de inzet die hij heeft getoond bij het organiseren van het toernooi en wij willen Henk natuurlijk veel plezier toewensen in het mede organiseren van de komende toernooien.

Ook dit jaar hebben wij opnieuw geprobeerd om een breedprogrammaoptezetten,zodatervooreeniederwattebelevenis.Voordekleintjeswederomdevideofilms,tekenenenkleuren,demogelijkhedenomgesminkttewordenennogvele andere dingen. Natuurlijk zijn ook de oud Hollandse spelen weer aanwezig om je mee te vermaken.Daarnaast ook nog vele andere mogelijkheden om het gezellig temaken.Gezelligheidmakenwijnamelijkmetzijnallen,daarhoren u en wij bij.

Page 10: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 11: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

9

Misschien dat het nog wat vroeg is om mensen te bedanken voordat het toernooi begonnen is. Maar wij willen deze gelegenheid niet voorbij laten gaan om onze dank uit te spreken aanCalduranKalkzandsteenB.V.alshoofdsponsor,alleoverigesponsoren,despelers,supportersenalleandereaanwezigendiehet mogelijk maken om het toernooi tot een succes te maken.

Daarnaast wil ik toch ook graag nog even de aandacht vestigen opallevrijwilligers,zoalsdeveldbeheerder,hetbarpersoneel,devleesbakkers,deopruimploeg,descheidsrechters en alle andere personen die ik nu nog niet genoemdheb,dieallenbelangeloosmeewerkenomervooruweereenfantastischevoetbaldagvantemaken,welkeafgesloten zal worden met het gebruikelijke voetbalfeest.

Voor het laatste nieuws over het toernooi en voor een overzicht van alle foto’s die er tijdens het toernooi gemaakt worden cq vorigejarengemaaktzijn,willenwijugraagverwijzennaaronze website www.calduranvvoppinkstertoernooi.tk.

Wij willen een ieder van harte uitnodigen om op deze dag aan-wezig te zijn. Komt allen naar ons sportpark van VVOP aan de Roelenengweg in Voorthuizen. Maak er met zijn allen een spannend maar vooral sportief en gezellig toernooi van.

Organisatie comité:

Ton van de Kraats Wendy van der LooHan van der Loo Tonnie WernsenHenk Peters Roy van der Loo

Page 12: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 13: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

11

Sponsor ’t Trefpunt.

Han van der Loo heeft namens de organisatie van het Calduran VVOPPinkstertoernooimijgevraagdeenstukjeteschrijven,voorhettoernooiblad.Na2jaaraandringenvanHan,beniktochmaarevenindepengeklommen,omeenverhaalteschrijven over onze historie! Wat betreft voetbal ben ik 10 lid geweest van voetbalvereniging K.V.V.A.in Amersfoort in de A1 alslaatsteactieflid,doordehorecakeuzeishetdaarhelaasbijgebleven. Wij zijn dit jaar inmiddels 30 jaar getrouwd en heb-ben 2 zonen van 26 en 23 jaar. Sinds 1968 ben ik werkzaam in de horeca. Begonnen in Hotel-restaurant “De Witte”in mersfoort. Alwaar ik het vak heb geleerd van Dhr. Ernst Hastrich,deeigenaardietoendertijdèènvandeweinigerestaurants in Nederland was met een Michelin-ster! Na mijn diensttijd leerde ik Tineke kennen en in 1974 zijn wij naar Frankrijk vertrokken. Hebben gewerkt en veel geleerd van de vakkennis in restaurant “L’Ousteau de Beaumaniëre” in Les Baux de Provence en ruim 2 jaar Hotel de Paris in Monte Carlo. Na 4 jaar Frankrijk zijn we blijven zwerven en 2 jaar gewerkt in Londen,daarnaenkelejareninNederlandenin1982zijnwe2jaar in Brussel gaan werken. Na wat omzwervingen in Nederland ben ik 10 jaar partymanager geweest bij Edda Huzzid. Dat was het begin van ons leven in Voorthuizen. Door de contactenmethetverenigingsleven,speciaalV.V.O.P.enS.D.S.waaronzezonengingensporten,kreegikdekansomdeexploitatie van ’t Trefpunt over te nemen. Eind van dit jaar zijn wij 10 jaar actief in ’t Trefpunt en met veel plezier. Met alle activiteiteninaldiejaren,hebbenwijheelveelmensenlerenkennen zodat wij ons ook echte Voorthuizenaren zijn gaan voelen!

Graag gaan we nog heel wat jaartjes door in ’t Trefpunt alsontmoetingscentrum van ons dorp. Hartelijkegroet:Tineke,FritsendehuishondJoepie.

Page 14: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 15: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

13

Page 16: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 17: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

15

Goed om te weten:

- Via het personeel achter de bar is de organisatie te bereiken. De barmedewerk(st)ers hebben een telefoonnummer,zodatdeorganisatieopgeroepen kan worden.

- Er is vandaag EHBO aanwezig. In geval van blesssures of bij andere zaken op mediscch terrein kan er een beroep op hen gedaan worden. Ook zij zijn bereikbaar via de barmedewerk(st)ers.

- Ieder elftal kan bij aanvang een sleutel krijgen van een kluisje om waardevolle spullen in op te bergen. Deze kluisjes staan in de bestuurskamer grenzend aan de kantine. Wilt u er rekening mee houden dat niet iedereen steeds de bestuurskamer in en uit loop?

- Voor ieder deelnemend team zijn er bij aanvang van het toernooi bij de organisatie lunch pakketjes met broodjes en fruit te verkrijgen.

- Indeling van kleedkamers vindt u op de deur(en) van de kleedkamers.

De organisatie.

Page 18: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 19: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

17

Ouwe seunen naar toernooi Voorthuizen

Vorig jaar kwam Gerrit Abma als eens informeren of wij interesse hadden voor een toernooike in Voorthuizen. Helaas lukte het toen niet om een team op de been te krijgen maar dit jaar binne we van de partij. Wij komme helemaal uut harlingen om eens even te kieken waar Appie sien bierkes achterover tikt at tie niet in harlingen is. Volgens hem is ut wel gesellug dus mutte wij de stap maar eens wagen met ut ouwe zooitsje. De gem leeftied is rond de 45 en alles staat onderleiding van Brutus die met 1 beweging 2 kommers deur midden breekt dus krijg geen ruzie met hem. Verder hewe 2 keepers Gallie en Vlammetje en inde laatste linie bakker Skaapie en Willy wuttel metsienblindegeleidepliesiehondKooi.SeunvanNel,Bossieen de Witvleesige wust liever oek niet teugen komme want die vreten de kokkels op t wad op. Nee dan liever de Draaitol en onze Lover Boy die doen geen vlieg kwaad maar in de kantine isgeenwiefveilig.Indevoorsteliniehefwe2toppers,alleenlopenzemeerachterhunrollatordandatzespeulen,O.pendieNassiebuuk hewe altied wel wat. Nou hef ik begrepen van Appie dat t om de sportiefste ploeg gaat dus die pries kenne jum geliek wel aan ons geven want met de Pin in ons team hef we t liefste jonkje ut heel Friesland binnen de gelederen. Verder hewe we oek nog nog wat strippers en gokkers in ons midden maar dat sien jum daar wel. Wij hewe der zin in en met onze zingende tweeling Appie en Sander maken we deur een leuke dag van. We komme 12 mei met een bus vol want de vrouwen en kiendes gaan oek met dus maak jum maar klaar!!

Gr O.P (Zeerobben)

Page 20: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 21: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

19

Hallo, allemaal.

Men heeft mij gevraagd om een verhaal op papier te zetten voor het Calduran V.V.O.P. Pinkstertoernooi.

Nubeniknietzo´nschrijver,maarzalikmijnbestdoen.Ikzalmeeerstevenvoorstellen,mijnnaamisEricBakker,ikben 47 jaar en voetbal al vanaf mijn 11de bij V.V.O.P.

Het7steelftalvanV.V.O.P.,diedittoernooiorganiseert,ishet team waarin ik al 17 jaar speel. Met zijn allen hebben we eenleukelftal,dieinhetveldhunuiterstebestdoen,watnietaltijdevensoepelverloopt,omnadewedstrijdgezelligmeteen pilsje of wat dan ook de wedstrijd te analyseren en alle onweer die in de lucht hing weer op te laten klaren.

Ik heb 5 jaar meegeholpen om dit toernooi te organiseren en hebdatmetpleziergedaan,maarikvondhetooktijdomtestoppen. Het is de organisatie snel gelukt om een ander te vinden,ditisHenkPeters,diemetverfrissendeideeënenvolenthousiasme het team is gaan versterken.

In deze 5 jaar dat ik in de organisatie zat is het altijd goed verlopen tijdens de vergaderingen die we hadden in de voor-bereiding. Zonder problemen werd altijd alles door iedereen goed opgepakt en we hadden tijdens deze vergaderingen ook regelmatig nog lol ook.

Dit werd ook gewoon doorgezet naar de dag van moment suprème,dedagdatallesgoedmoetgaanverlopen.Ditisaltijdwelspannend,wantkomenalleelftallenopda-gen,verloopthettoernooisportiefgenoeg,isalleswelgoedgeregeld,zijndeboterhamzakjesendebotererwelvoordebroodjes,isdekoekenpanerwelvoordesaté,enzovoort.

Page 22: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 23: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

21

Ik moet zeggen dat het alle jaren goed verlopen is en als er eenswatwas,werdditzonderslagofstootweeropgelost.Verder moesten er voor het toernooi ook sponsors gezocht worden,dieallemaalspontaanmetonsinzeewilden,waarvoorik hen nog hartelijk wil bedanken.

Ook werden in het elftal alle spelers en hun vrouwen gevraagd omhunsteentjebijtedragen,dieditallemaalookdedenomvanhettoernooieensuccestemaken,wantjehebnatuurlijkmensen nodig die de broodjes smeren in de vroege ochtend uren,EHBOoverdag,schminken,achterdebaromonsnatjeteverzorgen en de volgende dag het opruimen van de kantine en buiten de vuilnis bakken legen en het trottoir vegen.

Zoals jullie zien moet er veel geregeld worden en zijn alle hel-pendehandjeswelkom.Nuhebikalsex-organisator,mijnervar-ingen laten zien op papier en hoop ik dat de volgende toernooien net zo´n succes mogen worden als voorgaande jaren.

Alle uitgenodigde elftallen hoop ik weer te zien op het sportieve Calduran V.V.O.P. Pinkster-toernooi.

Verder wil ik de organisatie veel succes wensen en iedereen be-danken die ik vergeten ben om te noemen om van dit toernooi een mooi voetbalfeest van te maken.

Met vriendelijke voetbalgroet Eric Bakker.

Page 24: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 25: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

23

Page 26: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 27: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

25

Page 28: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 29: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

Beste sportvrienden

Er werd mij gevraagd om een stukje in het programmaboekje van het Calduran VVOP Pinkstertoernooi toernooi bij V.V.O.P te schrijven.Noudaargaanwedan,ikzalmeeerstevenvoorstellen,ikbenJanvanderVegtenhebvierkinderenenwoon in Haastrecht.U zult wel denken Haastrecht! Wat moet een man zo ver va n huis om een mooie dag te beleven? Nou ik zal het proberen uit te leggen: sinds de aanvang in 2002 doet MVV “69 uit Marle al mee aan dit toernooi. Omdat ik daar altijd gevoetbald heb en later trainer werd ben ik bij deze club beland.Toeniknietmeervoetballenmochtbenikgaanfluiten.De eerste keer dat we naar dit toernooi in Voorhuizen gingen ben ik meegegaan als verzorger en het was een groot feest want dat kunnen ze daar maar al te goed. Het jaar erop werd ik gevraagdomtefluitenophettoernooi,noudatzagikwelzitten en dus ben ik er aan begonnen en tot nu toe heb ik er echt geen berouw van gehad. Als je ziet wat ze daar allemaal doen om er een feest van te maken kun je je voorstellen dat ik hetnogsteedsmetheelveelplezierdoe,wantmensenwatkanvoetbal toch een mooi spelletje zijn Ik heb al veel meegemaaktalsscheidsrechter,maarbijdittoernooistaatFairplay heel hoog in het vaandel. Dat maakt het ook zo leuk! Ik heb nog nooit meegemaakt dat er spelers zijn die de sche-idsrechter de schoenen wel willen poetsen om zomaar in een goed blaadje te komen en punten te scoren voor de fairplay! Echt ik geniet deze dag heel veel en mijn woord van dank gaat vooraluitnaardemensendiedittoernooiorganiseren,nietsdan lof . Mijn vriendin waar ik nu mee samenwoon vind het ook een leuk evenement omdat het voor het hele gezin is en ze gaat ook trouw altijd mee. Ik hoop dat ik nog jaren mag genieten en hoop op weer een heel sportief en gezellig toernooi en hopelijk met mooi weer. Ik zou zeggen tot ziens op het toernooi van 2008.

GroetjesJan,eenscheidsrechter. 27

Page 30: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 31: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

Een stukje van de coach:

Allereerst wil ik iedereen die aanwezig is op ons mooie sportpark,voorhettraditioneletoernooi,welkomheten.

VVOP 7 zal dit jaar natuurlijk ook weer meestrijden voor de eerste plaats.

Ik hoop dat het een sportieve dag zal worden en dat we lekker in het zonnetje mogen genieten van al het goeds wat voor jong en oud geregeld is. Voor dit alles hebben 2 man in het bijzonder zich dit jaar weer vooringezet,zijzijnalvanafheteersteuurbijdittoernooibetrokken en zorgen er elk jaar weer voor dat het een geslaagde dag is.

Han van der Loo en Ton van de Kraats: BEDANKT!

JohanBakker,decoachvanVVOP7

29

Page 32: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 33: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

Toernooireglement:

1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen en bepalingen van de K.N.V.B.

2. Protest tegen een beslissing van de scheidsrechter is niet mogelijk.

3. De wedstrijden hebben een speelduur van 2x12 minuten.

4. Elk team is verplicht 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd bij het desbetreffende speelveld aanwezig te zijn.

5. Ieder team zorgt voor een assistend-scheidsrechter (grensrechter).

6. Spelers die door de scheidsrechter uit het veld gezondenzijn,zijnvanverderedeelnameuitgesloten.

7.Eindigenmeerdereteamsgelijkinwedstrijdpunten,danis in genoemde volgorde beslissend: doelsaldo - gescoorde doelpunten - onderling resultaat Hierna wordt zonodig een serie strafschoppen genomen(5om5,daarna1om1).

8. V.V.O.P. stelt zich niet aansprakelijk voor zoekgeraakte eigendommen.

9.Ingevallenwaarditreglementnietvoorziet,beslistde toernooileiding.

10.Voor een goed verloop van het toernooi wordt verzocht om tenminste 30 minuten voor aanvang van het toernooi aanwezig te zijn.

Latenweermetzijnalleneenfijneensportievedagvanmaken!

31

Page 34: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

Het cafetaria van Voorthuizen: Cafetaria DE OUWE ROOS

Uw adres voor o.a.:

PATAT - WORST - GEHAKT - KROKET - NASI - SNOEPWAREN-LIMONADE-KOFFIE,ENZ.

G. Rosendal Apeldoornsestraat 18 3781 BJ Voorthuizen Tel. 0342-471350

Page 35: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

33

POULE INDELING:

POULE A: POULE B:VVOP BALKROOD WIT MVV’69HARSKAMP DE GLINDZEEROBBEN LUNTEREN

PROGRAMMA:

Tijd Veld / Scheids Teams

10:00 - 10:25 1 1 VVOP -ROOD WIT 2 2 ZEEROBBEN -HARSKAMP

10:30 - 10:55 1 3 BALK -DE GLIND 2 4 MVV’69 -LUNTEREN

11:00 - 11:25 1 5 ROOD WIT -ZEEROBBEN 2 1 HARSKAMP -VVOP 11:30 - 11:55 1 2 DE GLIND -MVV’69 2 3 LUNTEREN -BALK

12:00 - 12:25 1 4 VVOP -ZEEROBBEN 2 5 HARSKAMP -ROOD WIT

12:30 - 12:55 1 1 LUNTEREN -DE GLIND 2 2 MVV’69 -BALK

13:00 - 13:30 PAUZE -PAUZE

Page 36: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

Voor al uw elektra werk voor particulieren en bedrijven.

Hoorn36-38 6713 KR EDE 0318- 642 709 0318- 641 462

Page 37: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

35

PROGRAMMA NA DE PAUZE:

Tijd Veld / Scheids Teams

13:30 - 13:55 1 3 1e POULE A -2e POULE B 2 4 1e POULE B -2e POULE A

14:00 - 14:25 1 5 3e POULE A -3e POULE B (voor de 5e en 6e plaats) 2 1 4e POULE A -4e POULE B (voor de 6e en 7e plaats)

14:30 - 14:55 1 2 FINALE (voor de 1e en 2e plaats) 2 3 KLEINE FINALE (voor de 3e en 4e plaats)

!!!CIRCA 16:30 uur PRIJSUITREIKING!!!

Page 38: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

Gert MorrenTweewielercentrum

VoorthuizenHoofdstraat 146

Tel./Fax 0342 – 471395

Voor al uw fietswensen

Page 39: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

37

OM ZELF IN TE VULLEN:

POULE A:

VVOP -ROOD WIT ... - ... ZEEROBBEN -HARSKAMP ... - ...ROOD WIT -ZEEROBBEN ... - ...HARSKAMP -VVOP ... - ...VVOP -ZEEROBBEN ... - ...HARSKAMP -ROOD WIT ... - ...

WEDSTRIJD 1 2 3 TOTAAL SALDOVVOPROOD WITHARSKAMPZEEROBBEN

EINDSTAND POULE A:

1. ............................................................

2. ............................................................

3. ............................................................

4. ............................................................

Page 40: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

APOLLODRIVE-INN

Voor boekingen belt u:06-24973066

Page 41: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

39

OM ZELF IN TE VULLEN:

POULE B:

BALK -DE GLIND ... - ...MVV’69 -LUNTEREN ... - ... DE GLIND -MVV’69 ... - ...LUNTEREN -BALK ... - ...LUNTEREN -DE GLIND ... - ...MVV’69 -BALK ... - ...

WEDSTRIJD 1 2 3 TOTAAL SALDOBALKMVV’69DE GLINDLUNTEREN

EINDSTAND POULE B:

1. ............................................................

2. ............................................................

3. ............................................................

4. ............................................................

Page 42: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 43: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

EINDSTAND CALDURAN-VVOP PINKSTERTOERNOOI:

1e ............................................................

2e ............................................................

3e ............................................................

4e ............................................................

5e ............................................................

6e ............................................................

7e ............................................................

8e ............................................................

EN DE SPORTIVITEITSPRIJS GAAT DIT JAAR NAAR:

...................................................................41

Page 44: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 45: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

43

DEELNEMERSLIJST:

1: BALK uit Balk 2: DE GLIND uit DE Glind Johan Gijzen Jeroen van de Kolk Petuniastraat 47 Bongerd 28 1318 WX Almere 3773 CK Barneveld 036 - 5379034 06 - 42717415

3: ZEEROBBEN uit Harlingen 4: S.V.HARSKAMP uit Harskamp Gerrit Abma Dick van Wikselaar Klipperstraat 57 Laarweg 57-A 8662 ZW Harlingen 6732 BM Harskamp 06 - 51187603 0318 - 457178

5: ROODWIT uit Veenhuizerveld 6: MVV’69 uit Marle Rene Kamphuis Berend Pekkeriet Oude Garderenseweg12 Vossenweg 5-A 3881 PR Putten 7447 SC Marle 0341 - 356668 0548 - 681414

7: LUNTEREN uit Lunteren 8: VVOP uit Voorthuizen Willem Scherrenburg Johan Bakker Valkseweg 4 Gerard Doustraat 42 6741 ZK Lunteren 3781 EK Voorthuizen 0318 - 485468 0342 - 474581

Page 46: Boekje Voor Op Vvopsite 2008
Page 47: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

45

Scheidsrechters:

Om te zorgen dat alles verloopt volgens de spelregels zullen er scheidsrechters ingezet worden. Een viertal zal er deze dag optreden,namelijk:

1. Ron Groenestein Hendrik van Viandenstraat 18 3791 AV Achterveld 0342 - 451456

2. Jan Schuit Noordersingel 128 3781 XL Voorthuizen 0342 - 474705

3. Jan van de Vegt Karel Doormanstraat 3 2851 TS Haasdrecht 06 - 29592945

4. Wim Simon Zwaluwtong 3 4743 MJ Nijverdal 0548 - 626600

5. Geurt van Renselaar Nijmegen

Page 48: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

Een terugblik naar het toernooi van 2007:

Page 49: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

47

Routebeschrijving:

Komende vanaf de snelweg A1 (Amersfoort - Apeldoorn) afslag 16 (Voorthuizen). Richting Voorthuizen aanhouden.Doorrijden tot aan verkeerslichten. Bij deze verkeerslichten rechtsaf (richting Apeldoorn).

U rijdt alsdan over de Hoofdstraat door centrum van Voorthuizen.NaverkeerslichtenincentrumVoorthuizen,2eweglinks,deSportparkstraatin.EindewegrechtsdeRoelenengweg op. Na ongeveer 300 meter links liggen de sportvelden van VVOP.

Page 50: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

Overzicht Sponsoren:

Alma Schildersbedrijf EdeAlva Volta Electrotechnici EdeAnjo Vlees / AH koeriers Barneveld Apollo drive-inn BarneveldBakker konstruktie en machinebouw VoorthuizenBroekhuis bedrijfswagens BarneveldBroekhuis Men & Women BarneveldCafetaria de Ouwe Roos VoorthuizenCalduran Kalkzandsteen HardewijkCondoor group ZeewoldeJacobsen Schilderwerken HoenderlooKaasvakman Albert v/d Horst Voorthuizenvan Loenen Totaalonderhoud Voorthuizenvan Maanen Transport BarneveldFa. van Middendorp & Zonen VoorthuizenGert Morren Tweewielercentrum VoorthuizenJ. van Reenen Transport BarneveldVan de Pol Reclame BarneveldSchuiteman Accountants VoorthuizenChr. J. Simon BV Installatiebedrijf VoorthuizenSpar van Vliet VoorthuizenStruik Foods Europe VoorthuizenTrefpunt Ontmoetingscentrum VoorthuizenTwinpack NoordwijkerhoutVitaminebron Voorthuizen

Alle vrijwilligers die op wat voor manier dan ook bij gedragenhebben,wordenbedanktvoordetijdenenergiedie

ze in het slagen van deze dag gestoken hebben.

Page 51: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

Kom langs of kijk ook op www.sparvanvliet.nl

Spar van VlietBakkersweg 143781 GP [email protected]

Te huur voor slechts €65,- per dag!!

Ook het adres voor:kantinebevoorrading

stomerijbezorgservice

telefoonkaartenrelatie- en/of

kerstpakketten

Page 52: Boekje Voor Op Vvopsite 2008

HOOFDSPONSER VAN HET CALDURAN - VVOP

PINKSTERTOERNOOI 2008:

Onze doelen zijn helder

“Calduran Kalkzandsteen levert een continue bijdrage aan het verlagen van de totale bouwkosten en het optimaliseren van het bouwproces.

Het produceert kwalitatief hoogwaardige en innoverende kalkzandsteenproducten en constructieve wandsystemen op basis van kalkzandsteen. De kalkzandsteenfabrieken staan voor een constante

kwaliteit en ondersteunen de gemaakte afspraken. Want bij ons geldt nu eenmaal: Afspraak is afspraak!

Samenwerking gedurende het gehele bouwproces is ons uitgangspunt. Hiervoor staat een team van specialisten ter beschikking.

Wij staan daarom elke dag tussen onze klanten om gezamenlijkte komen tot een steeds beter kwalitatief eindresultaat.

Wij zijn daarbij nooit uitgeleerd.”