BMCW profiel jan 2011

1
BUREAUPROFIEL BMCW IN EEN OOGOPSLAG BINNENKOMEN BIJ UW DOELGROEPEN publiciteit genereren effectief presenteren autoriteit opbouwen vertrouwen versterken Brightmen and Coolwords, Grootestraat 40, 6634AD Batenburg tel. 06 - 182 603 52, e-mail [email protected], KvK 28100589 web: bmcw.nl en de belangrijkste sociale media Brightmen and Coolwords (BMCW) is in mei 2005 opgericht door Ewold de Bruijne. Deze "eenmanszaak met een netwerk" ontwikkelde zich snel van een nichespeler op het gebied van corporate communicatie en financiële PR tot een specialist in business-to-professionals communicatie (b2p). BELANGRIJKE RELATIES ZIEN U GRAAG KOMEN BMCW ondersteunt ondernemers, bedrijven en instellingen in de zakelijke dienstverlening in hun dialoog met strategisch belangrijke stakeholders. Het bureau helpt opdrachtgevers om "binnen te komen" en effect te genereren met hun marketing & sales, interne communicatie en public affairs. DAADKRACHT EN DOELGERICHTHEID De vier kerncompetenties van het bureau zijn: 1) een krachtige en effectieve presentatie neerzetten, 2) doelgerichte publiciteit genereren (on target en on message), 3) autoriteit opbouwen, en 4) vertrouwen versterken in personen, producten en/of organisaties. HET VERSCHIL TUSSEN “NOU EN?” EN “VERTEL!” Op basis van een wisselwerking met opdrachtgevers levert BMCW de content, de contacten en de kennis die opdrachtgevers in staat stelt om tot zaken te komen. De communicatieve uitingen en activiteiten van BMCW vormen een krachtige enabler en force multiplier. Om het simpel te zeggen: u krijgt het materiaal in handen waarmee u anderen overtuigt. ENKELE ORGANISATIES WAAR EERDER WERK VOOR WERD GEDAAN : ORGANISATIES WAAR BMCW NU VOOR WERKT : “U kunt uzelf geen diploma geven …maar ik kan u wél ongeneerd aanprijzen.” (Ewold de Bruijne, Managing Director) Ewold de Bruijne en de specialisten waarmee hij samenwerkt onder de vlag van Brightmen and Coolwords geven PR-advies, schrijven teksten, verzorgen de vormgeving, nemen de distributie voor hun rekening en bewaken de voortgang van strategisch belangrijke communicatieprojecten.

description

Ewold de Bruijne en de specialisten waarmee hij samenwerkt onder de vlag van Brightmen and Coolwords geven PR-advies, schrijven teksten, verzorgen de vormgeving, nemen de distributie voor hun rekening en bewaken de voortgang van strategisch belangrijke communicatieprojecten.

Transcript of BMCW profiel jan 2011

Page 1: BMCW profiel jan 2011

BUREAUPROFIELBMCW IN EEN OOGOPSLAG

BINNENKOMEN BIJ UW DOELGROEPEN

publiciteitgenereren

effectiefpresenteren

autoriteitopbouwen

vertrouwenversterken

Brightmen and Coolwords, Grootestraat 40, 6634AD Batenburgtel. 06 - 182 603 52, e-mail [email protected], KvK 28100589web: bmcw.nl en de belangrijkste sociale media

Brightmen and Coolwords (BMCW) is in mei 2005 opgericht door Ewold de Bruijne. Deze "eenmanszaak met een netwerk" ontwikkelde zich snel van een nichespeler op het gebied van corporatecommunicatie en financiële PR tot een specialist in business-to-professionalscommunicatie (b2p).

BELANGRIJKE RELATIESZIEN U GRAAG KOMENBMCW ondersteunt ondernemers, bedrijven en instellingen in de zakelijke dienstverlening in hun dialoog met strategisch belangrijke stakeholders. Het bureau helpt opdrachtgevers om "binnen te komen" en effect te genereren met hun marketing & sales, interne communicatie en public affairs.

DAADKRACHT ENDOELGERICHTHEIDDe vier kerncompetenties van het bureau zijn: 1) een krachtige en effectieve presentatie neerzetten, 2) doelgerichte publiciteit genereren (on target en onmessage), 3) autoriteit opbouwen, en 4) vertrouwen versterken in personen, producten en/of organisaties.

HET VERSCHIL TUSSEN “NOU EN?” EN “VERTEL!”Op basis van een wisselwerking met opdrachtgevers levert BMCW de content, de contacten en de kennis die opdrachtgevers in staat stelt om tot zaken te komen. De communicatieve uitingen en activiteiten van BMCW vormen een krachtige enabler en force multiplier. Om het simpel te zeggen: u krijgt het materiaal in handen waarmee u anderen overtuigt.

ENKELE ORGANISATIES WAAR EERDER WERK VOOR WERD GEDAAN :

ORGANISATIES WAAR BMCW NU VOOR WERKT :

“U kunt uzelf geen diploma geven …maar ik kan u wél ongeneerdaanprijzen.” (Ewold de Bruijne, Managing Director)

Ewold de Bruijne en de specialisten waarmee hij samenwerkt onder de vlag van Brightmen and Coolwords geven PR-advies, schrijven teksten, verzorgen de vormgeving, nemen de distributie voor hun rekening en bewaken de voortgang van strategisch belangrijke communicatieprojecten.