Bizzmark Nieuwsbrief nr. 1 2011

7

description

Nieuws van Bizzmark

Transcript of Bizzmark Nieuwsbrief nr. 1 2011

Multichannel marketingMeetbaar meer rendement

INHOUD

Wilt u meer weten? Stuur een e-mail naar [email protected]

Paul Beens: ‘Pakt uw bedrijf de kansen in 2011?’

Uw doelstelling, onze uitdagingU heeft uw (online)marketingdoelstellingen voor 2011 waarschijnlijk in kaart gebracht. Doelstellingen op het gebied van nieuwe klanten werven, klantwaarde gebracht. Doelstellingen op het gebied van nieuwe klanten werven, klantwaarde verhogen, verbetering van klantcommunicatie, social media en meer rendement behalen met e-mailmarketing, om er een paar te noemen. Doelstellingen die de nodige marketingkennis vragen of om een verandering in visie vragen.

Het kan dan helpen om een deskundige in te schakelen die uw bedrijf kent, die met u meedenkt en bovendien buiten uw kaders kan denken. Dit helpt u bij het behalen van uw doelstelling.

Als online marketingspecialist ken ik de mogelijkheden van e-mailmarketing.Als online marketingspecialist ken ik de mogelijkheden van e-mailmarketing.Ik help u graag om meer rendement uit uw marketingactiviteiten te halen. Pak die kans voor uw bedrijf en laat ons helpen uw doelstellingen te verwezenlijken.

Multichannel marketingMeetbaar meer rendement

Bovenstaand een voorbeeld van split run, met opmerkelijk verschil in respons.

Smart -runNaast split-run, dat standaard beschikbaar is in Clang, is er ook een optionele module beschikbaar: de zogeheten smart-run. Smart-run maakt het mogelijk om, op basis van door de gebruiker gedefinieerde variabelen, de best scorende optie te selecteren. Daarbij kan worden ingesteld dat de best scorende variatie na 15% van de Daarbij kan worden ingesteld dat de best scorende variatie na 15% van de verzonden mailing, automatisch wordt geselecteerd om naar de resterende 85% van de abonnees te versturen.

Bij de introductie van de nieuwe versie 1.3.0 van Clang kunnen tot wel 26 variaties worden aangemaakt, voor zowel de split-run als de smart-run.

Interesse in de smart-run functionaliteit? Neem dan contact op met Bizzmark! Bel of mail met Paul Beens+31 (0)30 60 90 [email protected]

Split-runMet split-run is het mogelijk om snel en eenvoudig twee of meer variaties van een e-mail naast elkaar te laten lopen. Op die manier kan worden vastgesteld

split-run en smart-run

Multichannel marketingMeetbaar meer rendement

Hoog eindigen in Gmail Priority inboxGmail heeft het voor haar gebruikers gemakkelijk gemaakt om een eerste (automatische) selectie te maken in de mails die aankomen: met Priority Inbox. Hoe zorgen wij als verzender er nu voor dat onze mails (automatisch) hoog eindigen in deze Priority Inbox?

Hoe werkt hetGmail houdt rekening met een aantal signalen om Gmail houdt rekening met een aantal signalen om te voorspellen welke van de inkomende berichten belangrijk zijn, zoals:• Naar wie de gebruiker e-mail verstuurt • Welke berichten hij opent • Welke sleutelwoorden zijn belangstelling opwekken• Welke berichten hij beantwoordt • Recent gebruik van sterren, archiveren en verwijderen• Recent gebruik van sterren, archiveren en verwijderen

Tips om hoog te eindigenOm hoog te eindigen in de Gmail Priorty Inbox moet je in ieder geval rekening houden met:1. Eerste regel belangrijk Het openen van de e-mail is voor Gmail een sterk signaal van belangrijkheid. Zorg daarom dat de eerste regel tekst, direct achter het onderwerp van de e-mail, relevante informatie over de inhoud van de e-mail bevat (geen tekst als “Klik hier voor de webversie”). 2. Bericht delen2. Bericht delen Bied de mogelijkheid aan om het bericht binnen sociale netwerken te delen, dit telt mee bij prioriteitsbepaling.3. Juiste tijdstip Hoe sneller een bericht geopend wordt, hoe groter de kans dat een dergelijk bericht als belangrijk wordt gekenmerkt.4. Relevante content Bottomline: bied relevante content. Altijd. Overal. Succes verzekerd. Bottomline: bied relevante content. Altijd. Overal. Succes verzekerd.

Ook geïnteresseerd in effectieve e-mail campagnes?Neem dan contact op met Bizzmark! Bel of mail met Paul Beens+31 (0)30 60 90 111 | [email protected] | www.bizzmark.nl

Bronnen:htp://www.e-village.nlhttp://sherpablog.marketingsherpa.com/email-marketing/email-deliverability-gmail-priorityinbox/http://blog.mailermailer.com/2010/09/how-will-priority-inbox-affect-your-email-campaigns/http://blog.mailermailer.com/2010/09/how-will-priority-inbox-affect-your-email-campaigns/

Gmail trainenHet automatisch bepalen van de prioriteit van e-mail Het automatisch bepalen van de prioriteit van e-mail werkt het best voor mensen die veel e-mail ontvangen. Ook gebruikers die geen tientallen of honderden berichten per dag krijgen, kunnen Gmail ‘trainen’ en helpen om de belangrijke berichten nauwkeuriger te classificeren, door de knoppen ‘Belangrijk’ en ‘Niet belangrijk’ te gebruiken.

Geïnteresseerd in effectieve e-mail campagnes?Neem dan contact op met Bizzmark! Bel of mail met Paul Beens+31 (0)30 60 90 111 | [email protected] | www.bizzmark.nl

Ook JEP communicatie heeft voor Bizzmark gekozen om hun dienstenpakket te verbreden. Door deze samenwerking heeft JEP een aanvul-lende ‘tool’ in handen die direct werd ingezet bij het organiseren van symposia.

Nieuwe klanten bij Bizzmark

De combinatie van een betrouwbaar systeemen goede service heeft de Stichting Reclame Code voor Bizzmark doen kiezen.Bizzmark verzorgt de opmaak, verzending en rapportage van de nieuwsbrief.

MTTM, aanbieder van zakelijke telefonie, heeft in december een grote campagne gedaan om meer klanten te werven. Zij speelden hierbij in op een tariefs-verandering van KPN.

Door aan te geven op welke punten Door aan te geven op welke punten MTTM een beter voorstel konden doen dan de concurrent wisten zij middels mailings en brieven meer dan 7000 nieuwe klanten te werven.

7000 Nieuwe klanten

Multichannel marketingMeetbaar meer rendement

Wij zijn verhuisd

Nieuw adres:Weverstedehof 7a3431 HR Nieuwegein