Bengels Salesbrochure 2011

12
MEDIA BROCHURE 2011 Professioneel in de kindermode www.bengels.nl BENGELS

description

Bengels Salesbrochure voor online en print.

Transcript of Bengels Salesbrochure 2011

BENGELS

MEDIA BROCHURE2011

Professioneel in de kindermode

www.bengels.nl

BENGELS

Doelgroep De doelgroep van Bengels bestaat uit detaillisten, grootwinkelbedrijven en ketens uit de modebranche vanmet name kindermodespeciaalzaken. Bengels wordt ook gelezen doorinkopers van warenhuizen, groot­winkel­ en filiaalbedrijven, kinder­modemerken, agenten, importeurs,fabrikanten, toeleveranciers en studenten uit de kindermodebranche.

Crossmediale formuleBengels selecteert nieuws, biedt direct toepasbare trendinformatie en signaleert bedrijfsmatige ontwik­kelingen uit alle segmenten binnen de kindermodebranche. De unieke combinatie van het vakblad, de site, nieuwsbrieven en events maakt Bengels tot dé autoriteit en een volwaardige gesprekspartner voor professionals in de kindermode­branche.

Bereik Met het vakblad Bengels bereikt u ruim 10.600 decision makers in de mode! De site Bengels.nl bereikt maandelijks ruim 15.000 unieke bezoekers en de nieuwsbrief van Bengels bereikt wekelijks ruim 5.500 kindermodeprofessionals.

Kortom: Bent u op zoek naar een kindermode­professional of wilt u uw product, merk of dienst promoten? Bengels biedt u via de diverse kanalen, ver­ schillende multimediale mogelijkheden om onder de aandacht te komen van de kindermodeprofessional.

Workshop Textilia Institute

Bengels is de meest toonaangevende informatiebron voor modeprofessionals binnen de kindermode­branche. Bengels informeert en inspireert haar lezers en bezoekers over de marktontwikkelingen, trends, koopgedrag en merkenvoor keuren. Met het vakblad, de digitale nieuwsbrieven, een interactieve site Bengels.nl, events en workshops laat Bengels zien wat er leeft binnen de kindermodebranche.

bij iedere modeprofessional in de kindermodebranche

Bengels stimuleert nieuw denken en doen

Algemeen

BENGELSVakblad voor kindermode AUGUSTUS 2010

Bengels stimuleert nieuw denken en doen

Bengels organiseert samen met Textilia ieder jaar de Textilia Mode Experience. Textilia Mode Experience is een uniek event dat erin slaagt 450 kinder­ en modeprofessionals bij elkaar te krijgen, te boeien en te inspireren. Er is geen vergelijkbaar event dat deze doelgroep bedient.

Textilia Institute is een concept waarin Bengels en Textilia elk kwartaal een nieuwe workshop organiseren over actuele onderwerpen.

Naast de events en workshops is het ook mogelijk, met u als adver­teerder, gezamenlijke initiatieven op te zetten. Zo lift u mee op de naamsbekendheid en autoriteit van Bengels. Seminars, evenementen en kennismaking met de redactie van Bengels behoren allemaal tot de mogelijkheden. Met deze unieke concepten creëert u direct persoon­lijke contactmogelijkheden met uw doelgroep.

Events voor kindermode­professionals

In het beursseizoen bevat elke Bengels en Textilia een superhandige inkoopgids per segment of thema. Een premiumselectie uit de nieuwste trendprognoses wordt gebundeld tot een waardevolle en praktische pocketuitgave waarmee de doelgroep gericht kan inkopen. De trendgids wordt met een oplage van 15.000 stuks tijdens de Kleine Fabriek en Modefabriek uitgedeeld.

Het is mogelijk om uw advertentiete plaatsten in deze Bengels Trendgids!

Bengels trendgids

20

10MODE EXPERIENCETHEMA: VIRTUAL FUTURE

8 NOVEMBER 2010 • BRANDBOXX ALMERE

Nieuwsgierig naar alle trendthema’s? Ga naar www.textilia.nl /abonneren en word abonnee van Textilia. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte! Textilia16 Textilia

Nieuwsgierig naar alle trendthema’s? Ga naar www.textilia.nl /abonneren en word abonnee van Textilia. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte! 17

De artworks dit seizoen hebben als grote inspiratie-

bron het hele dierenrijk. Vlinders, vogels en insecten

in een landelijk, romantisch thema, in combinatie met

een wildwestverhaal. Op safari, met fotoprints van

junglebeesten in een eco-avontuur met een retroge-

voel. Een hoogzomerthema met vissen en andere

inspiraties uit het diepzeeleven in combinatie met

een vintage surfscene. Maar daarnaast ook een wat

klassieker thema met traditionele sportelementen als

badges en strepen. Veel fotoprints op T-shirts zijn

geïnspireerd door Manhattan undergroundwinkels

met veel geometrie en trompe-l’oeuil effecten en

voor meisjes met glanzende pailletten.

ArTWOrKS

kINDERmoDE

OnderzoekBengels laat regelmatig onderzoek doen naar belangrijke consumentenontwikke­lingen en trends die spelen binnen de kindermodebranche. De resultaten worden gepresenteerd in Bengels. Bengels is zelf ook onderwerp van onderzoek: er worden kwantitatieve en kwalitatieve lezersonderzoeken gehou­den om meer inzicht te krijgen in de lezers van Bengels en hun verwachtingen ten aanzien van het vakblad.

LezersactiesOp Bengels.nl en in het vakblad biedt Bengels speciale en goed gewaardeerde lezersacties aan. Denk aan korting op trendseminars en mail & win­acties. De lezersacties zijn bedoeld om een betere binding te creëren tussen Bengels en haar lezers. Wilt u een lezersactie aan bieden vanuit uw organisatie, dan denkt Bengels graag met u mee.

The only wayTo fashionNaast Bengels brengt MYbusinessmedia ook de vakbladen Textilia, Schoenvisie en Sportcult uit. U bereikt hiermee de hele markt! Met vier vakbladen, diverse events, sites en thema­nummers bereikt uw boodschap dagelijks 57.000 fashion profes­sionals.

Het vakblad

Doelgroep De doelgroep van Bengels bestaat uit detaillisten, grootwinkelbe­drijven en ketens in de modebranche van met name kindermode­speciaalzaken. Bengels wordt ook gelezen door inkopers van warenhuizen, grootwinkel­ en filiaalbedrijven, kindermodemerken, agenten, importeurs, fabrikanten, toeleveranciers en studenten uit de kindermodebranche.

• Ruim 50% leest Bengels gemiddeld 1 uur of langer *

• Gemiddelde meeleesfactor: 2,13

• Gemiddeld cijfer voor het vakblad: 7,9

Wat vindt de lezer van het vakblad Bengels?De lezers van Bengels omschrijven het vakblad als hét vakblad voor modeprofessionals in de kindermodebranche. Bengels speelt in op de laatste trends, is informatief, actueel, biedt relevante vakinformatie en is overzichtelijk. *

* Lezersonderzoek Bengels 2010

Met prikkelende interviews, winkelreportages en interessante

marktonderzoeken informeert Bengels haar lezers over verschil lende

ontwikkelingen in de kindermodebranche. In superdikke beurs­

nummers worden bovendien de actuele collecties, die op nationale­

en inter natio nale vakbeurzen te zien zijn, weergegeven.

Compleet met alle trends voor het seizoen, maar ook

met gezichten die deze branche zo levendig maken.

Bengels

Frequentie, oplage en bereikBengels verschijnt in 2011 vier keer in de inkoopperiode rondom de belangrijkste nationale en internationale kindermodebeurzen. Bengels heeft een superhoge oplage van 10.600 exemplaren en wordt verstuurd naar het abonneebestand van zowel Bengels als Textilia.

In 2011 wordt er in het vakblad van Bengels extra aandacht

besteed aan alle nieuwste online fashionontwikkelingen in een

aparte rubriek ‘E-business’. U kunt als adverteerder uw adver­

tentie nog meer onder de aandacht brengen bij de kinder­

modeprofessional. De thema’s worden ook online doorver­

taald, een unieke omgeving waar uw banner of expertlog

extra opvalt.

Voorbeelden van thema’s zijn ‘Mogelijkheden van de iPad voor

in de winkel’, ‘Social media, hoe haal ik alles eruit wat erin

zit?’. Kijk op Bengels.nl/adverteren voor een actueel overzicht.

Ed. Onderwerpen Verschijning Sluitingsdatum

1. Bengels 1 11­01­2011 29­12­2010

2. Bengels 2 11­02­2011 28­01­2011

3. Bengels 3 28­06­2011 15­06­2011

4. Bengels 4 05­08­2011 22­07­2011

E-business Bengels

Bengels 1

Bengels 2

Bengels 3

Bengels 4

Verschijningsdatum 11 januari 2011, de beurseditie die vóór de Kleine Fabriek uitkomt met de wintercollecties 2011/2012 inclusief het thema Jeans & Teens en Baby!

Verschijningsdatum 11 februari 2011, het nabeursnummer, hierin nog meer wintercollecties, maar ook Schoenen en Accessoires voor winter 2011 / 2012.

Verschijningsdatum 28 juni 2011, de beurseditie die vóór de Kleine Fabriek uitkomt met de zomercollecties 2012 inclusief het thema Jeans & Teens en Baby!

Verschijningsdatum 5 augustus 2011, het nabeursnummer, hierin nog meer zomercollecties, maar ook Schoenen en Accessoires voor zomer 2012.

VERSCHIJNIGSKALENDER

1x 2x 4x 6x

2/1 pagina €3.780 €3.680 €3.570 €3.430

1/1 pagina €2.220 €2.170 €2.100 €2.050

1/2 pagina €1.590 €1.540 €1.500 €1.480

1/4 pagina €830 €800 €780 €750

1/8 pagina €430 €420 €400 €390

1/16 pagina €230 €220 €210 €200

Kom extra onder de aandacht bij de kindermodeprofessional door het inzetten van unieke advertentie -moge lijkheden binnen het umfeld van de redactie zoals:• Advertorial • Item pagina

Advertentietarieven(alle tarieven exclusief btw, wijzigingen voorbehouden)

Productadvertenties Plusproposities regulier special

Voorpagina €2.950

Meehechter €2.550 €3.050

Bijsluiter €2.550 €3.050

Banderol €1.830 €2.200

Opplakkers* €1.280 €1.530

* in combinatie met 1/2 of 1/1 pagina

Personeelsadvertenties(incl. online)

1/1 pagina €1.970

1/2 pagina €1.400

1/4 pagina €740

1/8 pagina €380

Bengels 3_2010 69

De nieuwe O’Neill 2011 collecties zijn rijkelijk voorzien van leuke details en graphics en bieden sportieve juniors “All You Need” voor een heerlijk zomers gevoel van vrijheid en fun.

Lil’ Surfer GirlsDeze lijn voor de allerkleinste sportieve meiden bestaat uit su-per vrolijke en coole kinderkle-ding rijkelijk voorzien van zo-merse aspecten. De Allston-top bijvoorbeeld, een top met een A-lijn en een verhoogde taille, en de ballonvormige Bailey’s walkshort. Met de Dewey Pants maken ook gekleurde skinny jeans hun opwachting in de col-lectie. Deze staan perfect bij de sportieve Ehukai tanktop.

De O'Neill Junior collecties zijn zomerser dan ooit!

GromsVoor de Groms, het kleine broertje, is het thema Life Aquatic gehand-haafd, maar is het tweede thema van de Boys vervangen door het thema Doodlemetric; waarbij geo-metrische vormen met krabbel-kunst zijn gecombineerd waardoor de graphics eruit zien alsof ze handgemaakt zijn.Zoals gebruikelijk staan comfort en duurzaamheid voorop in deze lijn voor Groms. Zo hebben de walk-shorts allemaal verstelbare taille-banden en zijn alle sweatshirts vervaardigd zonder trekkoorden.

Girls De nieuwe O’Neill teens collectie voor meiden is gebaseerd op de spirit van reizen (summercamps) in combinatie met vrij zijn (nomaden en hippies). Voorbeelden hiervan zijn de vogels op het Crystal T-shirt en de veren op het Riviera-shirt met korte mouwen. Tot de eyecatchers binnen de collectie behoren ook de Jegging-Pant, tuniekachtige tops en tops met vleermuis-mouwen.Voor de meiden zijn er twee kleurgroepen. De eerste groep is met heldere en levendige kleuren helemaal O’Neill. Er wordt gebruik gemaakt van rood en fris mintgroen in denim en hier en daar zien we een beetje oranje. De tweede kleurgroep bestaat veelal uit off-shade kleuren in combinatie met pauwpaars en grijze blauwtinten. In beide kleurgroepen zorgt een zwart-wit-thema voor een eigentijds gevoel.

BoysDe O’Neill collectie voor Boys bestaat uit twee thema’s. Life Aquatic & Cubix:Life Aquatic: is een “zeemans”thema met artwork in de vorm van zeemonsters en Jack O’Neill himself. De zeemonsters zijn terug te vinden bij het Dungeons T-shirt met korte mouwen, dat ook een bijpas-send boardshort heeft. De op de marine geïnspireerde artworks zijn onder meer te vinden op het Milnerton T-shirt met O’Neill-graphic.Cubix: heeft een grafische en edgy look met in elkaar vervlochten geometrische basisvormen. Dit sportieve thema ge-bruikt krachtige basiskleuren voor een echt surfgevoel. Aansprekende voorbeel-den zijn het Tidal sweatshirt en het Gra-dient Tiles boardshort. Een opvallend on-derdeel van deze collectie is een innovatief sweatshirt met koptelefoon waarbij de speakers zijn ingebouwd in de capuchon.

ADVIESOP MAAT?Neem contact op met sales:

Monique van Hövell tot Westerflier mobiel: 06­512 477 [email protected]

• Afwijkingen van de standaardformaten zoals hier beschreven,

leveren extra werk, risico’s en kosten op die voor rekening zijn

van de opdrachtgever.

• Advertenties moeten aangeleverd worden in Certified PDF.

• Voeg altijd een representatieve kleurenproef bij.

• Raster 54 voor zwart-wit, raster 60 voor full colour.

• Gebruik alleen CMYK-kleuren.

• Termijn van annulering: 10.00 uur op sluitingsdatum.

Leveringsvoorwaarden

Formaten

Bladspiegel 250 x 350 mm

staand liggend

1/1 222 x 322 mm

1/2 pagina 109 x 322 mm 222 x 159 mm

1/4 pagina 109 x 159 mm 222 x 77,5 mm

1/8 pagina 109 x 77,5 mm

1/16 pagina 109 x 36,7 mm

Aflopende formaten (exclusief 3 mm afloop rondom)

2/1 pagina 500 x 350 mm

1/1 pagina 250 x 350 mm

1/2 pagina 123 x 350 mm 250 x 173 mm

Textilia Trendgids formaten

1/1 pagina 14,8 x 21 mm (5 mm aflopend)

2/1 pagina 29,6 x 21 mm (5 mm aflopend)

1/2

1/2staand

1/2 liggend 1/4 liggend

1/4 staand

1/8 liggend

1/16liggend

AanleveringAdvertentiemateriaal voor printuitgaven:[email protected]: Debby Bugter: 0570­504 359, MYbusinessmedia, Postbus 58, 7400 AB Deventer.

Bladspiegel250 x 350 mm

Zetspiegel222 x 322 mm

BENGELS.NLBengels.nl is dé site voor modeprofessionals met maandelijks ruim 15.000 unieke bezoekers. Met een nog altijd groeiend bereik, biedt Bengels.nl u als adverteerder een meer dan interessante propositie. Het zeer specifieke bereik van Bengels.nl biedt unieke kansen om gericht uw doelgroep te bereiken.

Online Advertising is zeer laagdrempelig want na één klik op uw advertentie is de bezoeker op uw site. Bovendien biedt online de mogelijkheid om bijzonder snel een groot bereik op te bouwen. Door het interactieve karakter kunnen eventuele leads snel, efficiënt en persoonlijk worden omgezet in klantrelaties. Denk bijvoorbeeld aan een bestel­of reactieformulier.

Bengels werkt met een uitgebreide, betrouwbare rapportagetool waardoor u altijd duidelijk inzicht krijgt in de resultaten van uw campagne. Hoe vaak is de advertentie vertoond, hoe vaak is erop geklikt, et cetera. Kortom, webadvertising kan u op een relatief snelle wijze in contact brengen met uw doelgroep. Zo haalt u het maximale rendement uit uw budget.

NIEUWSBRIEFBengels verstuurt iedere donderdag een e­mailnieuwsbrief naar de kinder­modebranche. Daarnaast verschijnen er themanieuwsbrieven, bijvoorbeeld over carrière. Al deze nieuwsbrieven worden wekelijks naar ruim 5.500 kindermodeprofessionals gestuurd met relevant en interessant nieuws.

PartnermailingVia een partnermailing kunt u uw boodschap in uw eigen ‘look & feel’ vanuit de Bengels­database laten versturen.

SponsormailingEen sponsormailing is een nieuwsbrief met het uiterlijk van een reguliere nieuwsbrief. Als adverteerder heeft u hierin de moge­lijkheid om tussen de redactionele onderdelen uw eigen tekst te plaatsen. Hierdoor profiteert u mee van het onafhankelijke karakter van de nieuwsbrief.

De site

Online factsg 15.000 unieke bezoekers per maand g 50.000 pageviews per maandg 5.500 nieuwsbriefabonneesg Gemiddeld 48% terugkerende bezoekers per maand g Gemiddeld 52% nieuwe bezoekers per maand

Leaderbord

Rectangle

Logolink

Logolink

Logolink

MinisiteWilt u met uw merk, product en of dienst werken aan naamsbekendheid?Dat kan op Bengels.nl. Met een minisite creëert u een geheel eigen website binnen de omgeving van Bengels.nl. U kunt er een complete boodschap in woord, beeld en geluid laten zien. Met een minisite lift u mee op de hoge bezoekfrequentie en de verblijfsduur op de site. Een minisite is ideaal voor collectie­ of productpresenta­ties of een bedrijfsprofiel. De minisite heeft een branding stimulans, binnen het onaf­hankelijk umfield van Bengels.nl komt uw merk, product en/of dienst onder de aan­dacht bij de kindermodeprofessionals. De minisite wordt direct gelinkt naar uw landingspagina. Door het vooraf opstellen van een key­wordanalyse zorgt u ervoor dat u door het inzetten van de minisite beter vindbaar bent voor uw doelgroep. De minisite begint met een 0­meeting, na livegang kunnen de resultaten duidelijk, overzichtelijk en op elk willekeurig moment gerapporteerd worden. Redactioneel komt u ook onder de aan­dacht!

OnlineBengelsbedrijven-gidsBengels bedrijvengids geeft een totaal­overzicht van alle merken, leveranciers en (web)winkels. Met een betaalde ver­ mel ding weten klanten en prospects u direct te vinden en profiteert u van de hoge indexatie van Bengels.nl in Google.

Sponsored contentU kunt op Bengels.nl ook veel bekeken contentonderdelen sponsoren. De naam van uw organisatie wordt dan gekoppeld aan bijvoorbeeld video­items of sollicitatie­tips in het carrièregedeelte van de site. Hiervoor kunt u exclusieve afspraken maken met Bengels zodat u als enige ad ver teerder zichtbaar bent binnen het domein van uw deskundigheid. Zo bent u de concurrent altijd een stap voor.

OndernemenOp Bengels.nl kunt u op het platform Ondernemen door middel van sponsored content, onderwerpen en of thema’s onder de aandacht komen. Het platform Onder­nemen is speciaal ontwikkeld om de fashionondernemer te informeren en te ondersteunen in bedrijfsmatige vraagstukken en bedrijfsprocessen. Denk daarbij aan onderwerpen als financiële zaken, juridische vraag stukken, banken & verzeke ringen, opleiding & scholing, subsidies, winkelpanden en winkelinrichting et cetera.

ExpertlogOp Bengels.nl is een veel bezocht onderdeel de Bengels expertlog. Op deze pagina kunnen bezoekers informatie inwinnen over allerlei uiteenlopende onderwerpen als juridisch advies, de perfecte winkelrouting, automatisering, webshop starten et cetera. Deze expertlog wordt gevuld met content van partners van Bengels. Wilt u ook expert worden op Bengels.nl en op een unieke wijze in contact komen met uw doelgroep? Neem voor meer informatie contact op met sales.

Carrière

Bengels.nl is samen met Textilia,

Schoenvisie en Sportcult het online

wervingskanaal voor het midden­ en

hoogkader in de modebranche.

Bengels verstuurt daarnaast een

specifieke vacaturenieuwsbrief. Op

Bengels.nl vindt u naast de laatste

vacatures ook loopbaanverhalen,

carrièretips, trainingen en opleidingen

en een overzicht met alle personele

wisselingen in de modebranche.

Behalve vacatures kunt u ook een

bedrijfspresentatie laten zien op video

of content onderdelen sponsoren.

Online Display AdvertisingOp Bengels.nl kunt u op unieke

proposities display advertising inzetten

zoals bannering, logolink, rectangle,

full banner en leaderboard.

Advertentiemateriaal voor website en nieuwsbrieven:

[email protected]

Contactpersoon hiervoor is Debby Bugter: 0570­504 359, MYbusinessmedia, Postbus 58, 7400 AB Deventer.

Advertorial in nieuwsbrieven Formaat: 135 X 200 pxBestandsformaten: gif (non­animated), jpg (geen swf­formaat mogelijk)

Full banner in nieuwsbrievenFormaat: 468 x 60 pxBestandsgrootte: max. 50 KBBestandsformaten: gif (non­animated), jpg (geen swf­formaat mogelijk)

Sponsored videoVideo’sFormaat: 640 x 360 pxBitrate: 1mbitBestandsformaten: wmv­file, Windows Media Video 9, FLV

FlashFilmpjes van gemiddeld 30 seconden worden over het algemeen het best bekeken. We adviseren dan ook de filmpjes kort te houden.

Sponsored mailingMaximaal 4 (nieuws)berichten in word aanleveren van maximaal 100 woorden per bericht Afbeeldingen: gif (animated en non­animated) of jpg (geen swf­formaat mogelijk)

PartnermailingHeaderFormaat: 748 x 40­100 pxBestandsgrootte: max. 150 KBBestandsformaten: jpg, gif (animated en non­animated)Tekst bedrijfsinformatie: bij voorkeur aanleveren in Word (NAW, URL, e-mailadres)

BeeldmateriaalFormaat: in overlegBestandsgrootte: max. 1 MBBestandsformaten: jpg, gif (animated en non­animated)

MinisitesAfbeeldingenBestandsformaten: jpg, gif, png (animated en non­animated)Bestandsgrootte: max. 2 MB

Logo voor ankeiler/blok ‘Van onze partners/minisites’Bestandsformaten: 80 x 40 px, jpg of gif (animated en non­animated)Bestandsgrootte: 500 KBHeader minisitesBestandsformaat: max. 960 x 100 px, jpg, gif, png (animated en non­animated)Bestandsgrootte: max. 2 MB

Leaderboard Formaat: 728 x 90 pixelsBestandsgrootte: max. 49 KBBestandsformaten: gif, jpg, swf* (deze mogen 39 KB zijn)

Large rectangleFormaat: 336 x 280 pixelsBestandsgrootte: max. 49 KBBestandsformaten: gif, jpg, swf* (deze mogen 39 KB zijn)

Full bannerFormaat: 468 x 60 pixelsBestandsgrootte: max. 49 KBBestandsformaten: gif, jpg, swf* (deze mogen 39 KB zijn)Deze positie kan tevens worden gebruikt voor een advertorial Klant levert dan een banner aan gevuld met tekst

LogolinkFormaat logo: 60 x 30 pixels + 40 tekst karakters (inclusief spaties en leestekens)Bestandsgrootte: max. 49 KBBestandsformaten afbeelding/logo: gif, jpg, tekst in word

*Bij een .swf file altijd separaat een .gif bestand aan laten leveren, voorzien van een clicktag. Opgelet: de clicktag hoort aanwezig te zijn in de .swf niet in het gif­bestand

Online Aanleverspecificaties

Algemene opmerkingen• Bij iedere opdracht levert de adverteerder de URL aan waarnaar de online advertentie moet linken.• De benodigde resolutie van gif-, jpg- en png- bestanden is 72 dpi.Levering en diensten geschieden volgens de adver­tentievoorwaarden van MYbusinessmedia

full banner of advertorial

op de website

online vacaturesFORMATEN:

Full banner: 468 x 60 pixels

Leaderboard: 728 x 90 pixels

Large rectangle:

Logo link: 60 x 30 pixels

(alle tarieven exclusief btw, wijzigingen voorbehouden)

Online MaandpakketBengels.nl blijft innovatief om u als adverteerder te helpen uwproduct nog beter onder de aandacht te brengen van uw doel­groep. Daarom bieden wij een nieuwe propositie aan: het ‘Online Maandpakket’.

 Extra aandachttrekker:Deze opvallende propositie heeft een hoge attentiewaarde en geeft u de gelegenheid om uw product een maand lang nog beter te vermarkten. U komt op de site en in de wekelijkse nieuwsbrief onder de aandacht!

 Online Pakket €980,-Een maand lang een ankeiler op de homepage en binnen de online bedrijvengids en een ankeiler in alle weeknieuwsbrieven

Online Maandpakket €750,-Een maand lang een ankeiler op de homepage en binnen de online bedrijvengids

Nieuwsbrief €395 per keer

Partnermailing €850 per keer

Sponsored mailing €1.050 per keer

Logolink €360 per 2 maanden

Full banner €520 per 2 maanden

Leaderboard €800 per 2 maanden

Large Rectangle €1.400 per 2 maanden

Advertorial / sponsored content

incl. ankeiler nieuwsbrief €750 per week

Rectangle video € 1.275 per maand

Minisite €4.000 per jaar

Vraag ook naar onze andere online mogelijkheden

Plaats 1 vacature €350

Plaats 5 vacatures €300

Plaats 10 vacatures €250

Advertentietarieven online

Meer informatie? Neem contact op met sales:

Monique van Hövell tot Westerflier mobiel: 06 ­ 512 477 [email protected]

RedactiePersberichten en andere informatie voor de redactie van Bengels kunt u mailen naar vakredacteur Eva Guldemond: [email protected]

Bengels is onderdeel van het cluster MYfashion van MYbusinessmedia. MYfashion bestaat ook uit Textilia, Sportcult, en Schoenvisie. Daanaast heeft MYbusinessmedia de volgende clusters in haar portfolio: MYautomotive, MYmaritime, Mytrading, MYengineering, MYhealth, MYfood, MYbusiness, MYmedia, MYindustry.

BENGELSis een uitgave van MYbusinessmedia

MYbusinessmedia Joan Muyskenweg 221096 CJ Amsterdam

1. Het vergroten van de bekendheid van uw bestaande labels/merken.

2. Het presenteren van uw nieuwe collecties/producten.

3. Het aankondigen van uw deelname aan beurzen.

4. Werven van geschoold en ervaren personeel uit de kindermodebranche, bijvoorbeeld via

Bengels.nl of via de nieuwsbrieven van het cluster MYfashion met 27.000 abonnees.

5. U bereikt een gemotiveerde lezer, want maar liefst 70% heeft een betaald abonnement op

het vakblad en de site Bengels.nl heeft maandelijks 48% terugkerende bezoekers.

6. Bengels biedt naast het vakblad veel andere crossmediale toepassingen voor uw boodschap,

bijvoorbeeld via de site met ruim 15.000 maandelijkse unieke bezoekers.

7. Dankzij het bewaarkarakter van Bengels komt uw advertentie

na enkele maanden nog steeds onder de aandacht van de lezer.

8. Bengels is een autoriteit in de markt met een gemiddelde oplage

van 10.600, 5.500 nieuwsbriefabonnees en 15.000 unieke

bezoekers uit de kindermodebranche.

Kortom, Bengels is het aangewezen crossmediale medium om de kindermodeprofessional te bereiken!

NOG GEEN ABONNEMENT OP BENGELS?Bel voor een voordelig abonnement met onze afdeling klantenservice: 0900 – 0400668 of mail naar [email protected]

8REDENEN OM TE ADVERTEREN

Vakblad voor kindermode januari 2011

BENGELS

BE1 cover.indd 2 17-12-2010 12:53:46