BeGlobal magazine 2013

48
WAAROM JUIST NU EEN PROMOTIONEEL ARTIKEL? Lees verder op pagina 38, de kracht van het geschenk! GUMBITE, FUNCTIONELE ITEMS Kijk op pagina 39 naar deze leuke items! BEGLOBAL PROMOTIONS, RELATIEGESCHENKBEDRIJF VAN HET JAAR! Kijk op pagina 5 voor een deel uit het juryrapport

description

Het BeGlobal magazine 2013 met de leukste en nieuwste relatiegeschenken voor de klanten en bezoekers van BeGlobal Promotions

Transcript of BeGlobal magazine 2013

WAAROM JUIST NU EEN PROMOTIONEEL ARTIKEL?Lees verder op pagina 38, de kracht van het geschenk!

GUMBITE, FUNCTIONELE ITEMSKijk op pagina 39 naar deze leuke items!

BEGLOBAL PROMOTIONS, RELATIEGESCHENKBEDRIJF VAN HET JAAR!Kijk op pagina 5 voor een deel uit het juryrapport

Flesjes water voor uw beurs in de Verenigde Staten, over de hele wereld gelijktijdig de champagne ontkurken, op één dag 10.000 verse appels op 20 locaties of uw centrale voorraad voor 30 vestigin-gen op één locatie? Dit zijn slechts enkele projecten die wij in het verleden met succes bewerkstelligd hebben.

Het succes van uw promotionele campagne ligt vaak besloten in de logistiek van het totale project. U moet er immers op vertrouwen dat artikelen goed ontvangen worden door uw doelgroep.

BeGlobal Promotions staat voor een wereldwijd netwerk van contacten. Dit combineren wij met de meest moderne, zelf ontwikkelde software systemen en een lange logistieke ervaring.

Internationale groepen van promotionele leveranciers werken vaak vanuit een overkoepelende organisatie voor het opzetten van promotionele acties. Hierbij heeft uw locale partij meestal echter geen idee wat er in andere landen gebeurd. BeGlobal Promotions heeft een vaste samenwerkingspartner in de Verenigde Staten en China. Met deze korte communicatielijnen weet iedere schakel in de keten wat uw wensenzijn en kunnen wij sneller schakelen.

U kunt uw voorraad centraal door ons laten beheren. U heeft zelf de controle middels onze online winkelmodule. Onze winkelmodule is een standaard concept en wordt volledig door BeGlobal Promotions ontwikkeld en ondersteund. Er zijn dus geen kosten verbonden aan onze voorraadmodule.

Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden.

BeGlobal Werkt voor U!

LOGISTIEKE OPLOSSINGEN

Hoofdcat | Subcat 3

INDEX.Logistieke oplossingen ..................Pg.02

Voorwoord .....................................Pg.03

De wereld van BeGlobal ................Pg.04

Juryrapport ....................................Pg.05

USB Sticks ......................................Pg.06

Phone & Tablet ...............................Pg.08

Schrijfblokken & memo’s ................Pg.12

Schrijfwaren ...................................Pg.14

Schrijfmappen ...............................Pg.16

Leather Concept ............................Pg.17

Trading ..........................................Pg.18

Lanyards & Kofferbanden ...............Pg.19

Textiel ............................................Pg.20

Tassen ............................................Pg.26

Secrid ............................................Pg.29

XD Design ......................................Pg.30

Caps ..............................................Pg.32

Paraplu’s ........................................Pg.34

Ballen .............................................Pg.36

Facts&Figures .................................Pg.38

Gumbite .........................................Pg.39

Coffee2Go .....................................Pg.40

Glazen en Mokken .........................Pg.41

Promotioneel snoepgoed ...............Pg.42

Lolliclocks ......................................Pg.44

Groene geschenken .......................Pg.46

Dames geschenken ........................Pg.47

VOORWOORD.

De wereld van de promotionele artikelen heeft de afgelopen jaren zeker niet stil gestaan. BeGlobal Promotions is dan ook vol op in beweging. Het is voor ons fantastisch om iedere dag weer bezig te zijn in een creatieve omgeving en een zoektocht naar de beste,leukste en meest originele relatiegeschenken. Het geeft dan ook veel voldoening om onze wereld eindelijk samen te vatten in het BeGlobal Magazine.

Natuurlijk kan een magazine van 48 pagina’s niet de dikke catalogi vervangen die u de afgelopen jaren van ons gekregen hebt. Dat is ook niet de bedoeling. Juist dit jaar hebben wij weer een schitterend pakket met catalogi van onze meest vooraanstaande merken.Dit magazine kunt u echter zien als een samenvatting van deze dikke boekwerken. Twijfel geen moment om ons te bellen om een afspraak met ons te maken. Wij geven graag toelichting op al uw vragen.

In 2012 beleefden wij een hoogtepunt door verkozen te worden tot Promotional Company of the Year. Wij zien dit als een beloning voor 10 jaar opbouw en hard werken. Dit hoogtepunt is echter geen reden om achterover te gaan zitten. In tegendeel! In 2013 komen wij met meer innovaties dan ooit te voren.

Achter de schermen zijn wij twee jaar geleden begonnen aan het ontwikkelen van diverse geïntegreerde software systemen. Hierdoor gaat u inzage krijgen in ons gehele proces en kunt u gemakkelijk al uw promotionele activiteiten gaan bijhouden.

Buiten producten en processen is BeGlobal Promotions een bedrijf van echte mensen. Wij zijn dan ook erg trots dat onze BeGlobal Promotions Foundation door ons gehele team gedragen wordt. Wij zijn nauw verbonden met Alpe d’HuZes en diverse overige initiatieven.

Wij wensen u veel plezier met het lezen van ons eerste BeGlobal Magazine!

Met vriendelijke groet,

Marco Horneman & André Noordwijk

Hoofdcat | Subcat

Wij zullen u meer vertellen over onze USB sticks, lanyards, tassen, de beste innovaties voor uw smartphone, maar ook de beste artikelen voor de zakenvrouw. Uiteraard maken wij gelijk van de gelegenheid gebruik om wat over ons te vertellen en de manier waarop wij onze producten zoeken en aan u presenteren.

Een groot gedeelte van ons assortiment vindt u terug op onze hoofdwebsite (www.BeGlobal.nl) of op één van onze 32 andere websites. U zult begrijpen dat dit een flinke klus is en dat het soms lastig kiezen is. Wij willen echter wel dat u de promotionele artikelen inzet die precies bij uw organisatie en/of campagne passen. Uiteraard brengen wij graag een persoonlijk advies uit.

Een goed promotioneel artikel is immers van onmisbare waarde in uw promotionele mix. In tegenstelling tot reclame en drukwerk hoeft een promotioneel product niet tijdelijk te zijn. Verder bereikt u precies uw doelgroep en kunt u deze op een persoonlijke manier benaderen. U leest hier meer over verder in dit magazine.

MOGEN WIJ ONS (OPNIEUW) AAN U VOORSTELLEN?

Bij BeGlobal Promotions geloven wij oprecht dat de klant centraal staat in iedere activiteit van het ondernemen. Een snelle en transparante manier van communiceren naar alle relaties en belangengroepenstaat hierin centraal. Het voeren van een platte organisatie met daarin veel ruimte voor zelfontwikkeling is hierin een essentiële bouwsteen. Door op een informele, doorzichtige en snelle manier te corresponderen en te handelen, biedt BeGlobal Promotions een oplossend pakket van diensten aan zijn klanten.

Met ons enthousiasme en onze pro-actieve aanpak willen wij bereiken dat relaties langdurig en op plezierige wijze met ons zaken zullen blijven doen. Onze bedrijfscultuur is onderscheidend en wordtgekenmerkt door openheid, enthousiasme, creativiteit, stijl en constante kwaliteit, zorg voor details en verwantschap met onze klanten en leveranciers.

De afgelopen jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt. Na onze nominaties in 2009 en 2011 werden wij in 2012 verkozen tot Promotional Company of the Year. Belangrijke criteria voor de vakjurybij het toekennen van de award voor de Promotional Company of the Year zijn: betrouwbaarheid, communicatie & presentatie, vakkennis, ondersteuning van de eindklant, vernieuwing & innovatie enhet vervullen van een voorbeeldfunctie voor de branche/eindklant. Uiteraard zien wij dit als een groot compliment, maar in onze ogen hebben wij onze klanten de komende jaren nog veel meer te bieden.

BeGlobal Promotions beschikt al over de modernste software systemen. Deze systemen worden intern ontwikkeld en dat is uniek in de promotionele markt. Deze systemen zullen ons de komende jaren een voorsprong gaan bezorgen op onze concurrenten. Wij kunnen u immers nog beter gaan informeren binnen de zee van meer dan 40.000 producten. Binnenkort lanceren wij uw klantenportal. Hier kunt ugemakkelijk uw artwork terug vinden, net als uw oude offertes, bestellingen en drukproeven. Dat is voor u wel zo gemakkelijk!

WAAR KOMEN UW PRODUCTEN VANDAAN?

BeGlobal Promotions is zowel dealer als importeur. Het is namelijk onmogelijk om alle artikelen op voorraad te houden. De variatie van de artikelen die wij aanbieden is daar te groot voor. Hoe groter devariatie in artikelen, des te groter is de kans dat wij u net dat artikel kunnen bieden waar u naar op zoek bent.

Als dealer vertegenwoordigen wij een groot aantal merken. Als A-merk in de markt, zorgen wij ervoor dat wij uitsluitend tegen de beste voorwaarden bij onze leveranciers kunnen inkopen. Daarbij komt dat wij cruciale volumes kunnen afnemen die veel van onze concurrenten niet kunnen afnemen.

Ons assortiment is daarom niet meer te vangen in één catalogus. Desgewenst kunnen wij u een dealerpakket aanbieden met 10 catalogi van onze grootste leveranciers. Deze komen wij graag aan u presenteren. Voor nu denken wij u echter beter te helpen met ons magazine en onze complete collectie op onze website(www.BeGlobal.nl)

Ongeveer 30% van ons assortiment wordt rechtstreeks door ons geïmporteerd. Wij trachten dit zoveel mogelijk zonder tussenkomst van lokale agenten te doen. Directe lijnen bevorderen de snelheid in het orderproces en geven ons de kans een band op te bouwen bij de fabrikant. Hierdoor hebben wij het gehele productieproces onder controle en bent u verzekerd van een goed en eerlijk product.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN.

MVO is net als service vaak een niet tastbaar begrip. Bij BeGlobal Promotions hebben deze begrippen echter ook de overeenkomst dat ze in ons bloed zitten. Onze diverse activiteiten hebben in 2012 geleid tot de oprichten van de BeGlobal Promotions Foundation.

De BeGlobal Promotions Foundation ondersteunt initiatieven van groepen of individuen die zich belangeloos inzetten ten bate van een ander.

Via onze Foundation zijn wij sterk verbonden aan Alpe d’ HuZes. Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voorde overwinning op kanker. Onder het motto “Opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het al heel veeldeelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. Sinds de start in 2006 is jaar op jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald. Vanaf de eerste keer van de actie in 2006 wordt 103% van alle sponsorgelden aangewend voor onderzoek.

BeGlobal Promotions levert tegen kostprijs merchandise aan Alpe d’ HuZes en neemt hierbij de financiering en logistiek voor haar rekening. De bemoeienis van BeGlobal Promotions heeft mede geresulteerd in een explosieve groei in de verkoop van merchandise. Verder levert BeGlobal Promotions twee teams met deelnemers die veel lokale acties opzetten ten behoeve van Alpe d’ HuZes.

Bel ons voor verdere vragen!

Uiteraard doen wij ons best om u in dit magazine zo goed mogelijk te informeren. Mocht u onverhoopt nog verdere vragen hebben, dan staan wij u uiteraard graag te woord.

BEGLOBAL WERKT VOOR U!

Een keuze maken uit meer dan 40.000 artikelen. Voor de meeste mensen is dit geen alledaagse gebeurtenis. Voor ons wel! Met het eerste BeGlobal Promotions magazine willen wij uw keuze wat gemakkelijker maken, door u kennis te laten maken met onze suggesties. Wij hebben deze onderverdeeld in de meest populaire artikelen.

DE WERELD VAN BEGLOBAL PROMOTIONS

4

Uit het juryrapport:

‘In 2008 werd BeGlobal Promotions voor het eerst genoemd in relatie tot de titel van beste distributeur van het jaar. Men noemde het bedrijf ‘opvallend’ en men sprak van een ‘jonge generatie enthousiaste ondernemers’. Het jaar erop, in 2009, sleepte BeGlobal zijn eerste nominatie in de wacht, in 2011 volgde de tweede, om dit jaar te worden uitgeroepen tot Promotional Company of the Year 2012.

BeGlobal is here to stay.BeGlobal beschikt over een grote dosis inzet en passie voor het promotionele productenvak. Enthousiasme, vakkennis, goede zichtbaarheid in de bladen en op vakbeurzen met een professionele presentatie, mooie klanten: je vindt het allemaal bij BeGlobal Promotions.Last but not least hebben de oprichters van BeGlobal een sterk bedrijfseconomisch inzicht. Ook dat heeft ze gebracht tot waar ze nu zijn.

De promotionele productenbranch e vindt BeGlobal een waar visitekaartje richting opdrachtgevers.’

USB Sticks |

Een USB stick is nog altijd een zeer gewild geschenk. Het is immers de meest tastbare manier om informatie over te dragen aan uw relaties. Kwalitatief slechte USB sticks kunnen resulteren in veel ongemakken voor uw klant. U moet er dus op kunnen vertrouwen dat alle USB sticks die u weggeeft van de hoogste kwaliteit zijn. Dat is echter lastig, want u kunt dit niet aan de buitenkant van een USB stick zien.

BeGlobal Promotions heeft een jarenlange relatie met een Chinese USB fabriek. Hierbij bepalen wij de manier van testen voor en na productie, waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen aanbieden. Wij bieden immers niet voor niets levenslange garantie op hetgeheugen van onze USB sticks.

Een ander bijkomend voordeel van onze korte lijnen met de fabriek zijn onze snelle levertijden. Verder kunnen wij al vanaf 100 stuks uw USB stick in uw eigenbedrijfskleuren maken.

Ook met custom made USB sticks hebben wij veel ervaring. Onze eigen studio maakt zelf 3D ontwerpen voor USB sticks, waardoor wij snel een USB stick kunnen ontwerpen die naar uw wens is. Een custom made USB stick heeft u al vanaf 100 stuks.

In ons magazine treft u slechts enkele modellen. Ga voor meer modellen en informatie naar onze website.

USB STICKS

Een Custom Made USB Stick van PVC. Wij maken geheel kosteloos een ontwerp van uw product of foto. Vanaf 100 stuks heeft u al een Custom Made USB Stick.

PVC CUSTOM MADE USB STICK

Prijs op aanvraag

6

Hoofdcat | Subcat

USB stick met metalen clip. Zowel de clip als de behuizing zijn vanaf 100 stuks in eigen PMS kleur leverbaar. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de USB sticks al vanaf 8 dagen leveren. Uiteraard krijgt u ook op dit model levenslange garantie op het geheugen.

USB stick in de vorm van een creditcard. De USB stick kan aan twee zijden full colour bedrukt worden, waardoor de USB stick geheel in uw eigen huisstijl gepresenteerd kan worden.

Het bij u bekende USB model in hout uitgevoerd. Uw logo drukken of graveren wij op de clip.

USB ROTEREND

USB CREDITCARD OMKLAP

USB ROTEREND HOUTPrijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

USB stick in de vorm van een creditcard. De USB stick kan aan twee zijden full colour bedrukt worden, waardoor de USB stick geheel in uw eigen huisstijl gepresenteerd kan worden.

USB CREDITCARD FLIP

Prijs op aanvraag

artikelnr.: U2G03

artikelnr.: U2G101

artikelnr.: U2G28

artikelnr.: U2G102

7

Deze tablet houder is geschikt voor de meest gangbare 10 inch tablets zoals de iPad of de Samsung Galaxy. Dit gepatenteerd ontwerp kan gegraveerd worden op het metalen plaatje.

UNIVERSELE TABLET HOUDER

Indicatieprijs: €29,95

Phone & Tablet |

PHONE & TABLETEen goed relatiegeschenk wordt gebruikt door uw relatie. Juist daarom zijn accessoires voor telefoonsen tablets op dit moment de meest geschikte promotionele artikelen. Het gebruik van smartphones en tablets is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Er zijn veel accessoires die bijzonder handig zijn, maar die nog niet in iedere huiskamer liggen. Hier ligt de kans om uw relaties te verrassen.

Telefoon- en tabletaccessoires zijn ontwikkeld om de nieuwe dagelijkse ongemakken weg te nemen.Wie de hele dag met zijn smartphone in de weer is, zal snel een lege batterij hebben. Een handzameback up batterij kan de redding in nood zijn. Wel leuk als juist daar uw logo op terug komt.Per dag worden er wereldwijd meer dan 1 miljard berichten verstuurd met Whatsapp*.

U kunt zich wel inbeelden hoeveel vette vingers er op de schermen van Smartphones geplaatst worden. Stylus pennen, schermdoekjes en touchscreen handschoenen helpen bij het schoon houden van de dure telefoonschermen.

Ook de tablet vindt steeds meer zijn weg in de Nederlandse huiskamers en kantoren. De tabletis gemakkelijk te vervoeren en daardoor kwetsbaar. Een goede tablethoes is dus een erg nuttiggeschenk. Een hoes maakt de tablet verder herkenbaar ten opzichte van andere tablets. De meeste tablets lijken immers erg op elkaar.

In deze rubriek adviseren wij u graag naar de artikelen die wij op dit moment het meest geschikt vinden. Op onze website vindt u echter ons complete assortiment telefoon- en tabletaccessoires.

SMARTPHONE WEETJES• Er zijn 5 miljard mobiele telefoons in de wereld.

1.08 miljard daarvan zijn smartphones. 47% van de smartphone gebruikers is vrouw. 53% is man.

• 58% van de Nederlandse consumenten gebruikt een smartphone.**

• 12% van de internetpopulatie in Europa heeft een tablet.***

• 39% van de tabletbezitters gebruikt deze dagelijks voor social media.****

• De gemiddelde smartphone gebruiker spendeert per dag:*****

• 25 minuten aan surfen op het internet • 17 minuten aan social media • 13 minuten aan spelletjes of applicaties • 16 minuten aan muziek luisteren • 11 minuten aan bellen • 10 minuten aan berichten versturen • 3 minuten aan foto’s maken.

Bronnen:•*http://www.talkaboutapps.nl/•**http://www.marketingfacts.nl/•***http://www.frankwatching.com•****http://www.tabletguide.nl/13856/12-tablet-gebruikers-statistieken/•***** https://www.puremobile.com/insiderblog/tag/interesting-facts-about-smartphone/

artikelnr.: P773.751

8

Phone & Tablet | Stylus

Elegante balpen met draaimechanisme met een onderscheidend blauw accent. Een stylus met een modern en exlcusief design.

Balpen in behuizing van ABS gecombineerd met Bamboe en een metalen clip. De pen is tevens als Stylus te gebruiken. Uw logo kan in het Bamboe gegraveerd worden.

MARKSMAN TRIGON STYLUS BALPEN

BAMBOE STYLUS

Indicatieprijs: €11,95

Indicatieprijs: €1,25

Een Stylus met pen voorzien van een kartonnen behuizing. Voorzien van blauwe inkt, verkrijgbaar met rode, witte, blauwe en groene onderdelen.

KARTON STYLUS

Indicatieprijs: €0,34

Pen met Stylus in luxe geschenkverpakking. Geregistreerd ontwerp.

TOUCH STYLUS

Indicatieprijs: €3,95

Een pen, met stylus en compacte 2GB USB stick. De ideale gereedschappen voor de hedendaagse zakenman/vrouw. De clip kunnen wij bedrukken met uw logo. De 3 in 1 pen zit verpakt in een geschenkverpakking.

STYLO 3 IN 1 PEN

Indicatieprijs: €12,95

Kleine Stylus met pen. De Stylus is een sleutelhanger of kan aan de smartphone bevestigd worden. Standaard verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

MINI STYLUS

Indicatieprijs: €0,69

artikelnr.: 10642600

artikelnr.: MO8089-05

artikelnr.: MO8052

artikelnr.: P610.472

artikelnr.: P327.150

artikelnr.: P327.050

9

Phone & Tablet |

Energie is overal. De Port Solar oplader maakt overal gebruik van de beschikbare zonne-energie. De Port kan op ieder willekeurig raamoppervlak bevestigd worden. U geeft uw relatie hiermee zijn of haar persoonlijke energie centrale.

PORT SOLAR OPLADER

Indicatieprijs: €34,95

Een bloemetje weggeven is wel zo attent, maar soms niet erg origineel. Dit bosje bloemen doet het altijd goed. In de vensterbank laad de krachtige 2600mAh batterij zich op, om voldoende energie te verzamelen om een smartphone of zelfs een tablet op te laden.

SUNSHINE SOLAR OPLADER

Klein, handig en betaalbaar. Deze zonne oplader heeft voldoende kracht om uw klant weer even op weg te helpen bij een lege telefoon.

MINI SOLAR OPLADER

Indicatieprijs: €59,95

Indicatieprijs: €14,95

Ideaal voor het schoonmaken van uw telefoon of tablet. Het doekje heeft standaard een formaat van 180 x 150 mm en is full colour all over te bedrukken.

MICROFIBER DOEKJE

Indicatieprijs: €1,25

Uw smartphone bedienen zonder koude vingers te krijgen. Het kan met deze speciale touchscreen handschoenen. Uw logo borduren wij op de handschoenen.

TOUCH HANDSCHOENEN

Indicatieprijs: €3,57

artikelnr.: P323.142

artikelnr.: P323.003

artikelnr.: P513.391

artikelnr.: 15185

artikelnr.: 1104100

10

Phone & Tablet |

Deze speaker gaat niet onopgemerkt! Het geluid van uw smartphone wordt versterkt zonder gebruik van bluetooth, WiFi of kabels. U legt gewoon uw telefoon op de speaker en u zult verbaasd zijn van de kwaliteit en het volume.

MAGISCHE SPEAKER

Indicatieprijs: €14,95

Retro koptelefoon met hoge geluidskwaliteit. Verkrijgbaar in 5 verschillende opvallende kleuren.

Deze kleine speaker is vanaf 100 stuks leverbaar in uw eigen PMS kleur. Uiteraard kunnen wij de speaker goed bedrukken, waardoor iedere speaker een unieke uitstraling krijgt. Het geluid is uitstekend.

Een kleine connector die een Apple Dock universeel maakt. Dankzij de geïntegreerde bluetooth technologie wordt zelfs de iPhone 5 compatible, met zijn aparte plug.

RETRO KOPTELEFOON

MINI SPEAKER

BLUETOOTH AUDIO CONNECTOR

Indicatieprijs: €11,00

Indicatieprijs: €6,95

Indicatieprijs: €6,95

artikelnr.: P326.300

artikelnr.: HS-01

artikelnr.: P301.703

11

Schrijfblokken & Memo’s |

SCHRIJFBLOKKEN& MEMO’SBij ons kunt u ook terecht voor al uw vraagstukken omtrent promotioneel papier. Wij werken samen met producenten die het hele productieproces beheersen en kunnen dus vrijwel alles wat u ons vraagt. Graag helpen we u verder, vraag gerust een offerte bij ons op of kijk op onze website voor meer mogelijkheden.

Zelfklevende memo’s in verschillende formaten. en kies zelf of u 25, 50 of 100 vel wenst! Naar wens bedrukt.

Zelfklevende memo’s in uw eigen vorm. We maken éénmalig voor uw vorm een stansmes en uw memo’s zijn vanaf dan in uw eigen vorm. Naar wens bedrukt.

ZELFKLEVENDE MEMO’S

CUSTOM MADE MEMO’S

Zeer populair hardcover notebook! Kleine en grote memo’s + flagnotes. 100 grote memo’s (100x75mm), 25 kleine memo’s (50x75mm) en 5x20 flagnotes (12x45mm).

HARDCOVER NOTEBOOK

SCHRIJFBLOKKEN

Schrijfblok in diverse formaten en met diverse aantallen vellen. Wij kunnen deze naar wens voorzien van een luxe omslag vanaf de bovenzijde of zijkant. Stel uw eigen schrijfblok samen, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

KUBUSBLOKKEN

Kubusblokken zijn nog steeds een veel gezien item op het bureau en zeker naast de telefoon. Wij drukken de buitenzijde naar wens kunnen ieder vel naar wens bedrukken. Diverse formaten leverbaar (70x70x50, 70x70x70, 80x80x50, 80x80x80, 90x90x50, 90x90x90, 100x100x50 & 100x100x100mm). Ook hebben we een model met een kleine ‘pallet’ eronder (pallet 80x120x18 / blok 80x120x60mm).

artikelnr.: PM001/002/003/004/005

artikelnr.: PM008

artikelnr.: PM100

artikelnr.: PM025/026/027

artikelnr.: PM575/570/585/580/595/59

12

Schrijfblokken & memo’s |

HARDCOVER DRIELUIK

Drieluik naar wens bedrukt gevuld met 50 vel (103x160), 50 zelfklevende memo’s (100x75), 50 zelfklevende memo’s (50x75mm) en 5x20 flagnotes (12x45mm).

WIRE-O NOTITIEBLOK

Wire-O notitieblok met hardcover. Formaat 204x285mm. Inhoud: 100 vel (195x195mm), 100 zelfklevende memo’s (125x75mm) en 5x20 flagnotes (12x45mm). Eventueel te voorzien van een sluitelastiek.

WIRE-O NOTITIEBLOK

WIRE-O NOTITIEBLOK PP

Schrijfblok, A4, A5 of A6 met luxe omslag naar wens bedrukt. Inhoud 50 of 100 vel ook naar wens bedrukt. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wiro-O notitieblok met PP voor- en achterzijde. Formaat A4, A5 en A6 mogelijk. Kiest u uit 50 of 100 vel. Bedrukking naar wens, eerste vel (luxe papier) bijvoorbeeld full color en inhoud in 2 kleuren.

WIRE-O NOTITIEBLOK

Wire-O notitieblok met hardcover. Leverbaar in diverse formaten als A4, A5 & A6. Kies zelf de inhoud: 50 of 100 vel. Alles naar wens bedrukt.

artikelnr.: PM112

artikelnr.: PM100

artikelnr.: PM300

artikelnr.: PM383

artikelnr.: PM380

13

Pennen |

SCHRIJFWARENHet nummer 1 relatiegeschenk, de pen! BeGlobal Promotions biedt u een veelzijdig assortiment van pennen. Wij zijn official dealer van vele (bekende) merken. Op deze pagina treft u onze selectie pennen aan. Uiteraard hebben wij op onze website vele alternatieven beschikbaar. Wij adviseren u graag bij de keuze van een pen die bij u past!

Voordelige balpen uitgevoerd in glazend hardcolor of transparant kunststof. Tevens leverbaar in een aantal neon kleuren. X20 vulling in blauw of zwart.

BALPEN DART

Indicatieprijs: €0,25

Balpen met softgripzone. Leverbaar in wit met gekleurde clip en softgrip (oranje, rood, blauw, donker blauw, groen en zwart). Tevens leverbaar met transparant gekleurde houder en clip met softgrip in dezelfde kleuren.

BALPEN CHALLENGER SOFT

Indicatieprijs: €0,51

Balpen leverbaar in 12 vaste kleuren en 10 transparante kleuren. Deze pen heeft een dubbele reclamewerking die in het oog springt. Bovenzijde is rondom te bedrukken en geeft een leuk effect. Niet voor niets heeft deze pen in 2012 de reddot design award

BALPEN CENTRIX®

Indicatieprijs: €0,54

Deze balpen voorzien van een jumbovulling ligt lekker in de hand en is voorzien van een grip. De pen is leverbaar in 7 kleurcombi’s (wit/rood, wit/blauw, wit/grijs, wit/zwart, geel/zwart, rood/zwart en zwart/zwart.)

BALPEN BIG

Indicatieprijs: €0,57Balpen met sterke boogclip. Met X20 vulling voor 2,5 kilometer schrijfplezier. Deze pen is leverbaar in hardcolor (8 kleuren) en transparant (8 kleuren) en te voorzien van een metalen voorzijde.

BALPEN DENIRO

Indicatieprijs: €0,49

artikelnr.: 2706

artikelnr.: 2417

artikelnr.: 2602

artikelnr.: 1133

artikelnr.: 87951

14

Pennen |

Plastic balpen met vierkante clip en drukker. Zilverkleurig onderstuk. Zwartschrijvende X-20 vulling. Basiskleur zwart met accenten in roze, groen, blauw, oranje, rood of wit.

Plastic balpen met vierkante clip en drukker. Zilverkleurig onderstuk. Zwartschrijvende X-20 vulling. Basiskleur zwart met accenten in roze, groen, blauw, oranje, rood of wit.

BALPEN SQUARE

BALPEN ALICANTE

Indicatieprijs: €0,49

Indicatieprijs: €0,92

Arles pennenset. Balpen en rollerbalpen in bijpassend gekleurde Balmain geschenkdoos. Aluminium. Leverbaar in zwart, blauw & zilver

BALMAIN SET ARLES

Indicatieprijs: €9,85

Deauville giftset. Balpen en rollerbalpen in luxueuze geschenkdoos in bijpassende kleuren. Metaal. Leverbaar in blauw, wit, aubergine & zwart.

Potlood met gum. HB hardheid. Ongepunt. Potlood buitenzijde in kleur (geel, oranje, rood, blauw, groen, wit of grijs).

BALMAIN SET DEAUVILLE

POTLOOD

Indicatieprijs: €32,45

Indicatieprijs: €0,32

Luxe geschenkset in houten stijl met prachtige luxueuze uitstraling in een unieke giftbox. Metaal.

BALMAIN SET FONTAINEBLEAU

Indicatieprijs: €54,95

artikelnr.: 80477

artikelnr.: 87915

artikelnr.: 91587

artikelnr.: 10635202

artikelnr.: 10620302

artikelnr.: 10635900

15

Hoofdcat | Subcat

We leven misschien in een digitale tijd, maar er blijft altijd behoefte aan papier, al is het maar om snel iets te noteren. En als nu net uw naam op dat papier of die portfolio staat, wordt er ook notie van uw merk genomen! Portfolio komt van het Latijnse portare (dragen) en folium (vel papier). We hebben op dit gebied tal van mogelijkheden. We kunnen in diverse materialen en kleuren uit voorraad leveren. Hier treft u een groep van 4 mappen die bij elkaar passen, handig en voor ieder wat wils. Ook hebben we 2 mappen van gerecycled leder. Neemt u een kijkje op onze website voor meer items.

SCHRIJFMAPPEN

New ebony A5 portfolio. Portfolio met notitieblok, visitekaart- en penhouder. Incl. notitieblok. Imitatie leer.

New ebony A4 portfolio. Portfolio met ruimte voor visitekaartjes, penhouder en notitieblok. Imitatie leer.

NEW EBONY A5 PORTFOLIO

NEW EBONY A4 PORTFOLIO

Indicatieprijs: €7,59

Indicatieprijs: €9,19

New ebony A4 zipper portfolio. Portfolio met ritssluiting, penhouder en ritsvak voor documenten. Incl. notitieblok. Imitatie leer.

NEW EBONY A4 ZIPPER PORTFOLIO

Indicatieprijs: €0,49

New ebony A4 portfolio. Portfolio met ringband en ritssluiting, ruimte voor visitekaartjes en pasjes en meerdere vakken voor documenten. Incl. notitieblok. Imitatie leer.

NEW EBONY A4 PORTFOLIO

Indicatieprijs: €17,59

A4 portfolio. Portfolio met notitieblok, penhouder en 2 vakken voor visitekaartjes. Incl. notitieblok. Gerecycled leer.

A4 PORTFOLIO

Indicatieprijs: €22,89

A4 zipper portfolio. Portfolio met ritssluiting en verschillende vakken om uw documenten op te ruimen. Incl notitieblok. Gerecycled leer.

A4 ZIPPER PORTFOLIO

Indicatieprijs: €26,89

Schrijfmappen |

artikelnr.: 19547360artikelnr.: 19549724

artikelnr.: 19549304

artikelnr.: 19549302

artikelnr.: 19549301

artikelnr.: 19549300

16

Hoofdcat | Subcat

Naast het assortiment uit voorraad hebben we ook de mogelijkheid om uw map of andere lederwaren geheel naar eigen smaak te ontwikkelen. We kunnen op deze manier bijvoorbeeld een contrasterend stiksel en een bedrukte voering mogelijk maken.

Binnen dit concept worden alle items voorzien van een blinddruk, met logo bedrukte voering, bedrukte verpakkingswikkel en een bedrukt doosje.

De minimale afname is 50 stuks voor de grotere en 100 stuks voor de kleinere items. Levertijd is ca. 8 weken. Binnen dit concept kunt u kiezen uit alle lederwaren zoals bijvoorbeeld Portfolio’s in A4 en A5, visitekaart etuis, Portemonnees, Portefeuilles, schrijfmappen, contract mappen, documentenmappen, autopapieren etuis en nog veel meer...!

Graag bespreken we met u de mogelijkheden en in een persoonlijk gesprek kunnen wij u gelijk de diverse lederkwaliteiten laten zien.

LEATHER CONCEPT

Leather Concept | 17

Trading | Hong Kong

Dat u bij grote acties, die lang van te voren gepland zijn, kunt kiezen voor een speciale Verre Oosten productie zal u niet ontgaan zijn. U bespaart immers de kosten van het op voorraad houden en de mogelijkheden voor personalisatie zijn beter en goedkoper.

De speerpunten bij BeGlobal Promotions liggen echter op het ook kunnen aanbieden van kleine partijen vanuit het Verre Oosten. Hierbij willen wij zowel voor kleine en grote oplages onverslaanbaar zijn in prijs en kwaliteit.

Eerder in dit magazine kon u al lezen over onze uitstekende contacten met onze Chinese USB leverancier. Ook met tassen, lanyards, handdoeken, textiel, drukwerk en vele andere artikelen hebben we zeer goede contacten in verschillende landen.

Ons beleid op het gebied van inkoop is vrij simpel. Met in acht name van de lokale cultuur behandelen wij iedere leverancier zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Wij maken eerlijke prijs afspraken, maar verwachten daar wel goede arbeidsomstandigheden voor terug. Natuurlijk verwachten we wel van onze leveranciers dat ze hun stapje harder zetten als er echt een deadline gehaald moet worden.

Onze inkopers gaan buiten Europa vooral naar beurzen in Hong Kong en de Verenigde Staten. In Hong Kong wordt jaarlijks de grootste beurs in ons vakgebied gehouden. Deze enorme beurs, waar ca. 4.000 exposanten staan, trekt jaarlijks ruim 20.000 bezoekers. De beurzen in de Verenigde Staten zijn vooral ter inspiratie en het bespeuren van bepaalde trends.

Binnen Europa is er een opkomende markt in veredeling en textiel. Het is dus soms helemaal niet nodig om ver te zoeken als er dichtbij perfecte oplossingen zijn. Zo kunnen wij in Portugal vanaf 50 stuks Custom Made polo’s voor u laten fabriceren.

In ons magazine vind u veel mogelijkheden op het gebied van Custom Made artikelen. Er is echter te veel om over te vertellen. Wij helpen u dus graag persoonlijk verder bij uw aanvragen.

TRADING

18

Lanyards & Kofferbanden |

U kunt vanaf 500 stuks al custom made lanyards en vanaf 250 stuks al custom made kofferbanden bij BeGlobal Promotions bestellen. Doordat wij rechtstreeks in China bestellen bent u verzekerd van de beste prijzen.

U kunt uw logo laten weven, borduren, bedrukken of (full colour) sublimeren. We hebben talloze accessoires, waardoor wij exact het product kunnen maken waar u naar op zoek bent. We hanteren hierbij standaard een levertijd van 5 weken, maar afhankelijkvan de drukte in de fabriek kunnen we snellere doorlooptijden inplannen.

Lanyards en kofferbanden maken wij in onze speciale weeffabriek in Zuid China. In deze fabriek worden voor verschillende grote internationale bedrijven geweven producten gemaakt. Zodoende voldoet onze fabriek aan de hoogste internationale standaarden ophet gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Omdat geen enkel artikel standaard is, zijn alle prijzen op aanvraag. Bestelt u al lanyards of kofferbanden bij BeGlobal Promotions? Dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen de beste prijzen!

LANYARDS & KOFFERBANDEN

Custom-made inclusief een logo (geweven, bedrukt of gesublimeerd), met een keuze uit vele verschillende sluitingen. Geleverd in eigen PMS kleur. Minimale afname 500 stuks.

Custom-made inclusief een logo (geweven, gedrukt of gesublimeerd), met een keuze uit vele verschillende sluitingen. Geleverd in eigen PMS kleur. Minimale afname 500 stuks

KOFFERBAND

LANYARD

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

artikelnr.: CustomKof

artikelnr.: CustomLan

19

Textiel |

BeGlobal Promotions heeft een zeer ruim assortiment met Promotioneel textiel. Doordatwij samenwerken met een uitgebreid netwerk van drukkerijen en borduurstudio’s in binnen- en buitenland, kunnen wij vaak snel, goed en voordelig promotioneel textiel leveren.

Wij werken samen met een groot aantal merken. Hierdoor kunnen we veelal textiel aanbieden dat precies bij uw huisstijl aansluit. Verder zijn wij in alle segmenten vertegenwoordigd.

Wij zullen enkele merken uitlichten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze website.

KEYA:U bent op zoek naar goede T-shirts, truien of polo’s zonder al te veel poespas? Dan is Keya voor u de beste oplossing. Keya staat bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Waarom is Keya zoveel goedkoper dan andere textielmerken? Omdat wij Keya rechtstreeks bij de fabrikant in Bangladesh inkopen. Wist u dat Keya met een productie van 100 miljoen textielstukken per jaar één van ’s werelds grootste fabrikanten is?

SLAZENGER:Slazenger is wereldwijd een toonaangevend sportbedrijf met een lange en rijke geschiedenis. De tijdloze sportkleding straalt vintage stijl uit, terwijl de kwaliteit aan de moderne eisen voldoet. De vertrouwde reputatie van Slazenger wordt gehandhaafd in de gehele collectie van sportkleding, vrijetijdskleding, tassen en accessoires en biedt een winnende combinatie van stijl, comfort en functionaliteit.

ELEVATE:Elevate staat voor de hoogste kwaliteit in Promotioneel textiel en combineert innovatieve stoffen met een stedelijke stijl. Het merk weerspiegelt passie voor design, innovatie en persoonlijke expressie. Elevate was in 2010 de licentiehouder van de Olympische winterspelen.

TEXTIEL

BeGlobal Promotions verkoopt naast deze onder anderen:

20

Textiel | Keya

KEYA HEREN T-SHIRT

KEYA DAMES T-SHIRT

KEYA LONG SLEEVE T-SHIRT

KEYA HEREN POLO

KEYA DAMES T-SHIRT

Indicatieprijs: €3,96

Heren t-shirt 180 gsm. 100% katoenen t-shirt leverbaar in de maten S tot 3XL in 22 verschillende kleuren.

Dames t-shirt 180 gsm. 100%katoenen t-shirt leverbaar in de maten S tot 3XL in 22 verschillende kleuren.

Heren longsleeve t-shirt 180 gsm. 100% katoenen t-shirt leverbaar in de maten S tot 3XL in 22 verschillende kleuren.

Heren Polo 180 gsm. 100% katoenen t-shirt leverbaar in de maten S tot 3XL in 21 verschillende kleuren. Tevens leverbaar in dames en kinder uitvoering.

Hooded Pullover 280 gsm. Leverbaar in 9 verschillende kleuren in de maten S tot 3XL

Indicatieprijs: €1,39

Indicatieprijs: €1,39

Indicatieprijs: €2,44

Indicatieprijs: €5,49

KEYA HOODED SWEATER

artikelnr.: 4559

artikelnr.: 4405

artikelnr.: 5819

artikelnr.: 4349artikelnr.: 4455

21

Hoofdcat | Subcat

SLAZENGER COTTON POLO

SLAZENGER QUARTER ZIP

SLAZENGER COOL FIT POLO

Indicatieprijs: €25,33

Leverbaar in de maten S-XXXL. Gewicht 200 g/m2. Leverbaar in 11 verschillende kleuren. Tevens leverbaar in vrouwen en kindermaten.

Pullover van 100% katoen met metalen rits en contrasterende binnenzijde kraag. Leverbaar in de maten S tot XXXL in drie verschillende kleuren.

Modieuze sportieve polo van Cool Fit materiaal. Leverbaar in de maten S tot XXL in 5 verschillende kleuren.

Indicatieprijs: €12,08

Indicatieprijs: €31,69

ELEVATE CALGARY POLO

ELEVATE LANGLEY SOFTSHELL JAS

Indicatieprijs: €11,66

Indicatieprijs: €76,19

Polo van 100% katoen 200 g/m2 voorgekrompen. Uitstekende polo van retail kwaliteit. Leverbaar in 19 verschillende kleuren. Tevens leverbaar in vrouwen en kindermaten.

Exclusieve hoogwaardige softshell jas leverbaar in vier verschillende kleuren in zowel dames als heren maten. Met afneembare capichon. Deze jas is 5000 mm waterdicht, winddicht en 3000 mm Ademend.

Textiel |

artikelnr.: 33S01

artikelnr.: 33085

artikelnr.: 33229

artikelnr.: 39311

artikelnr.: 38080

22

Hoofdcat | Subcat

Uw custom made polo of trui bestelt u al vanaf 50 stuks geheel custom made.

Wij maken hierbij gebruik van verschillende standaardstoffen, die u geheel naarwens kunt combineren. Uw logo drukken of borduren wij op de door u gewenstepositie.

Wij hebben verschillende modellen polo’s, zodat de mogelijkheden ontelbaar zijn. Doordat wij gebruik maken van een producent in Portugal kunnen wij meestal al met 4 weken leveren en staan wij garant voor een hoge kwaliteit.

Voor grotere textiel producties wijken wij vaak uit naar China of Bangladesh. Hierbij is de levertijd langer, maar de prijs een stuk lager. Informeer naar de mogelijkheden!

CUSTOM MADE

Kle

uren

ove

rzic

htTurquoise

Khaki

Light Blue

Fuchsia

Lime

Enamel Blue

Paars

Orange

Ash Mêlêe

Antraciet

Donkergroen

Bordeaux

Kobalt

Grijs Mêlêe

Geel

Rood

Zwart

Marine

Wit

65

52

50

46

42

38

27

26

25

23

21

19

18

11

09

07

03

02

01

00

Polo

Hooded sweater

Vest

Textiel | Custom made 23

Hoofdcat | Subcat

Hoofdcat | Subcat

Op het gebied van tassen bent u bij BeGlobal Promotions aan het juiste adres. Ons concept Bag2Give biedt namelijk legio mogelijkheden. Wij kunnen zeer veel tassen uit voorraad leveren, maar hebben ook mooie custom-made mogelijkheden.

U krijgt een zeer kleine greep uit ons assortiment te zien. Onze complete collectie vind u uiteraard terug op www. BeGlobal.nl en www.Bag2Give.nl.

TASSEN

RUGTAS

SPORTTAS

Indicatieprijs: €3,49

Indicatieprijs: €7,40

Polyester rugtas (600D), met 2 ritsvakken en verstelbare gewatteerde schouderbanden. Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. Bekijk deze rugtas en veel meer andere rugtassen op onze website.

Polyester sport-/reistas (600D), met 2 ritsvakken en verstelbare draagband. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Bekijk deze sporttas en veel meer sporttassen op onze website.

Tassen |

artikelnr.: 4585

artikelnr.: 5688

26

Hoofdcat | Subcat

WINKELTAS

SCHOUDERTAS

Indicatieprijs: €12,82

Indicatieprijs: €5,99

Trendy winkeltas van 100% stro. Uw logo drukken wij op het PVC plaatje.

Een glanzende trendy schoudertas van PVC met opvallende lijnen op de klep. Standaard leverbaar in oranje, zwart en rood. Bekijk deze en veel meer andere schoudertassen op onze website.

MARKSMAN LAPTOPTAS

REISTAS

LAPTOP TROLLEY

Indicatieprijs: €48,75

Indicatieprijs: €61,64

Indicatieprijs: €113,24

Deze hoge kwaliteit Marksman laptop-/schoudertas heeft alles voor de moderne zakenman. Het laptop vak heeft voldoende ruimte voor de meeste 15,4 inch laptops, maar heeft ook een apart vak voor uw tablet. De afwerking en details zijn van hoog niveau. Bekijk deze en nog veel meer laptoptassen op onze website.

Grote Slazenger reistas met trolleysysteem. Verschillende vakken en een afmeting van 32 x 42 x 67 cm. Bekijk deze en vele andere reistassen op onze website.

Geen merk is in het verleden meer succesvol geweest in het veilig houden van uw spullen dan Case Logic. Deze Laptop trolley biedt voldoende ruimte voor al uw laptop toebehoren. Bekijk deze trolley laptop tas en vele anderen op onze website.

OPVOUWBARE BOODSCHAPPENTAS

Indicatieprijs: €0,67

Handige opvouwbare non woven boodschappentas. Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. Bekijk deze en vele andere handige boodschappentassen op onze website

Tassen |

artikelnr.: IT3138

artikelnr.: IT2547artikelnr.: IT3837

artikelnr.:11921000

artikelnr.:11972300

artikelnr.:11970000

27

Hoofdcat | Subcat

Bij BeGlobal Promotions heeft u de mogelijkheid om vanaf 500 stuks custom made tassen te laten maken. De tassen kunnen wij vaak al met 6 tot 7 weken leveren indien u er voor kiest om deze per luchtvracht te laten vervoeren.

Custom made tassen worden in uw eigen kleuren gefabriceerd. Wilt u er een vakje bijplaatsen of weglaten, dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij de vier meest populaire modellen in ons assortiment opgenomen. Uiteraard denken wij graag met u mee, indien u andere wensen heeft.

CUSTOM MADE

SCHOUDERTAS

SMALLE SCHOUDERTAS

DRAAGTAS

ASYMMETRISCHE SCHOUDERTAS

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

De schoudertas heeft een rechte flap en een vak met ritssluiting op de flap. De schoudertas heeft een groot steekvak onder de flap en een in lengte verstelbare schouderband. Alle vlakken van de schoudertas zijn uit te voeren in hun eigen kleur en de tas heeft grote oppervlakten die bedrukt kunnen worden.

De smalle schoudertas heeft een speelse uitstraling en een rechte flap met klittenbandsluiting en een vak met ritssluiting. De smalle schoudertas heeft een groot steekvak onder de flap, een koptelefoon doorgang in de flap en een waterfles netje aan de zijkant. Alle vlakken van de smalle schoudertas zijn uit te voeren in hun eigen kleur en de tas heeft grote oppervlakten die bedrukt kunnen worden.

Deze draagtas is gemaakt van stevig materiaal en heeft een gemakkelijke vorm. De draagtas heeft een groot vak en stevige draagbanden. Alle vlakken van de draagtas zijn uit te voeren in hun eigen kleur en de tas heeft grote oppervlakten die bedrukt kunnen worden.

De asymmetrische schoudertas heeft een speelse uitstraling en een rechthoekige flap met klittenbandsluiting. De asymmetrische schoudertas heeft een groot steekvak onder de flap, een koptelefoon doorgang in de flap en een waterfles netje aan de zijkant. Elk vlak van de asymmetrische schoudertas is uit te voeren in zijn eigen kleur en de tas heeft grote oppervlakten die bedrukt kunnen worden.

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Tassen | Custom Made

artikelnr.: PMS-Tas-03

artikelnr.: PMS-Tas-04

artikelnr.: PMS-Tas-01

artikelnr.: PMS-Tas-02

28

Hoofdcat | Subcat

SECRIDSecrid, een stijlvol relatiegeschenkIedereen heeft behoefte aan een veilige portemonnee. Met Secrid geeft u een persoonlijk en onderscheidend cadeau; prijswinnend design, unieke veiligheid én volledig geproduceerd in Nederland. Alle secrid producten worden geleverd in een luxe geschenkverpakking.

Uw bedrijfslogo kan op gedistingeerde wijze worden aangebracht op het aluminium oppervlak van onze producten. Door middel van een lasergravure wordt de afbeelding haarfijn en slijtbestendig in het materiaal gebrand.

BLOKKEERT ONGEWENSTE UITLEZING RFID

[RFID = Radio Frequency IDentification] Wanneer je RFID pasjes (zoals de OV-chipkaart, toegangspasjes en de nieuwste creditcards) niet beschermt, kunnen zij ongemerkt op afstand worden uitgelezen en gekopieerd. Niet alleen wanneer je dat wenst, maar altijd, overal en door iedereen met een draadloze kaartlezer. De radio signalen gaan ongehinderd door stof en leder, maar de secrid cardprotector blokkeert dit.

VOORKOMT BROSHEID PASJES

Lederen portemonnees en portefeuilles onttrekken weekmakers aan kunststof pasjes waardoor de pasjes bros worden en aanzienlijk sneller scheuren of breken. De aluminium secrid cardprotector voorkomt dit probleem.

BESCHERMT PASJES TEGEN BUIGEN EN BREKEN

In een normale portemonnee in de broekzak staan pasjes lange tijd onder spanning waardoor zij krom worden en breken. In combinatie met de aantasting door leder gaan die pasjes soms al binnen een jaar kapot. Met de secrid cardprotector behoort dit probleem tot het verleden.

Secrid |

artikelnr.: sec-01

29

XD DESIGN |

XD Design, dat zijn van één van onze leveranciers de paradepaardjes van hun collectie, gemaakt door hun eigen design team. Een unieke selectie aan alledaagse producten van hoogwaardige kwaliteit. Op deze twee pagina’s treft u een selectie van deze items aan. Op onze website vindt u een uitgebreidere collectie.

TAB SOLAR OPLADERTab is multifunctioneel: de krachtige 2600mAh oplaadbare lithium batterij (output 5V, max. 1,2A) laadt niet alleen uw telefoon of tablet op, maar hij houdt ze ook netjes in positie tijdens het opladen. Zo kunt u lekker een film bekijken zonder angst te hebben dat de batterij leeg zal raken. Geleverd inclusief Micro USB kabel. Geregistreerd ontwerp®

Indicatieprijs: €48,55

TEK MULTITOOLTek is een roestvrijstalen multitool, met 13 functies en een glad ontworpen greep. Geregistreerd ontwerp®

Indicatieprijs: €19,40

EXTREME TOOLSET

Indicatieprijs: €26,93

Extreme is de combinatie van een aluminium lamp en een roestvrijstalen multitool met 13 functies. Inclusief een handig etui. Geregistreerd ontwerp®

ODIN VEILIGHEIDSZAKLAMPOdin biedt u hulp in geval van autopech of ongeval. Alle noodzakelijke gereedschappen, van veiligheidslamp tot -hamer en gordelsnijder zijn verwerkt in de stevige houder. Geregistreerd ontwerp®

Indicatieprijs: €13,95

THOR VEILIGHEIDSHAMERThor is een spoedgevallen veiligheidshamer. Mocht u in een noodsituatie uw autoruit moeten verbrijzelen, dan helpt Thor u uit de brand. Geregistreerd ontwerp®

Indicatieprijs: €6,39

artikelnr.: P323.203

artikelnr.: P221.041

artikelnr.: P030.314

artikelnr.: P239.313

artikelnr.: P239.323

30

XD DESIGN |

NIDO BARBEQUE

LUXO BARBEQUESET

Nido is een koolstof-stalen barbecue voor de bereiding van uw maaltijd op zwoele zomerdagen. Dankzij de vierkante vorm is er extra grill oppervlak om etenswaren precies volgens uw eigen smaak te garen. Geregistreerd ontwerp®

Luxo is een slimme set van 3, waarbij spatel en tang handig om de siliconen borstel passen, die makkelijk aan de barbecue kan worden opgehangen. Geregistreerd ontwerp®

Indicatieprijs: €39,90

Indicatieprijs: €21,55

AUTO BUTTON LEKVRIJE MOKAuto is een 400ml mok met zwart PP coating en een innovatief duwsysteem zodat bediening met slechts één hand mogelijk is. Ideaal in de auto. Geregistreerd ontwerp®

Indicatieprijs: €10,75

VULCAN BRANDDEKEN

DESIGN WINECOOLER

Vulcan helpt kleine brandjes snel te doven. De deken (1x1m) is in een fraaie design houder verpakt die makkelijk in de keuken op te hangen is. Zo bent u er snel bij wanneer het nét iets te heet wordt. Geregistreerd ontwerp®

Roestvrijstaal, dubbelwandig geïsoleerd in luxe geschenkverpakking, gewicht 1,6kg, geregistreerd ontwerp®

Indicatieprijs: €18,29

Indicatieprijs: €46,40

artikelnr.: P432.453

artikelnr.: P422.222

artikelnr.: P422.213

artikelnr.: P265.333

artikelnr.: P915.052

31

Caps | KINGCAP

BeGlobal heeft reeds een jarenlange samenwerking met KingCap, één van de eerste headwear merken van Europa.

De oorsprong van het merk ligt in Nederland. De eerste collectie bestond uit 1 model cap dat in 3 kleuren gevoerd werd. Het assortiment heeft zich jaar na jaar uitgebreid tot de hedendaagse collectie voor alle seizoenen.

Vele kleuren, stoffen en kwaliteiten zijn uit voorraad leverbaar. Op deze pagina een kleine selectie van de mogelijkheden. Kijk op onze website voor een uitgebreider assortiment.

CAPS

HEAVY TWILL DUO TONE STRAP CAP

BASIC PROMO KIDS CAP

ORIGINAL WASHED ARMY CAP

HEAVY BRUSHED ULTIMATE SANDWICH CAP

EXCLUSIVE RECYCLED PET CAP

Deze 6-panel cap is gemaakt van 100% katoen en heeft een 2-kleurige klep voor een leuk effect. De cap is leverbaar in 7 verschillende kleurcombinaties.

Deze cap is speciaal voor de kinderen. Een cap gemaakt van 100% katoen bestaande uit 4 panelen zodat er een borduring of een opdruk op de voorzijde gezet kan worden. De cap is leverbaar in 8 verschillende kleuren.

Deze 3-panel cap is gemaakt van 100% katoen. Leverbaar in 2 verschillende kleuren.

Sandwich cap uitgevoerd in een ruime selectie van 12 kleurcombinaties. Gemaakt van 100% katoen. 6-panel cap met metalen buckle.

Een PET Cap, gemaakt van 100% gerecycled PET. De cap is voorzien van een strap sluiting. Leverbaar in 3 kleuren.

Indicatieprijs: €2,15

Indicatieprijs: €1,25

Indicatieprijs: €2,25

Indicatieprijs: €2,15

Indicatieprijs: €2,85

De caps worden geproduceerd onder de Fair Wear Foundation, dat houdt in dat de fabrikant zicht inzet voor goede arbeidsomstandigheden in de fabrieken waar geproduceerd wordt. Deelnemende bedrijven onderschrijven een gedragscode en zetten zich actief en planmatig in om de arbeidsomstandigheden bij hun producenten te controleren en waar nodig duurzaam te verbeteren. De Fair Wear arbeidsvoorwaarden: 1) Vrije keus van arbeid2) Geen discriminatie van werknemers3) Geen kinderarbeid4) Vrijheid van vakvereniging en recht op collectief onderhandelen5) Betaling van een acceptabel loon6) Geen excessieve werktijden7) Veilige en gezonde arbeidsomstandigheden8) Een wettige arbeidsovereenkomst

FAIR WEAR FOUNDATION

artikelnr.: 34K

artikelnr.: 49A

artikelnr.: 48S

artikelnr.: 90E

artikelnr.: 46T

32

Caps | Custom Made

Naast een volledige voorraad collectie biedt BeGlobal u ook de mogelijkheid voor een eigen Cap. Wij begleiden u van concept tot aan de levering. Onderstaand treft u een cap welke van concept (de eerste ontwerpen) tot de uitlevering door ons is begleid. Graag bieden wij u de mogelijkheid om GRATIS een ontwerp te laten maken!

CUSTOM MADE CAPS

EXCLUSIVE RECYCLED PET CAP

33

Hoofdcat | Subcat

In Nederland valt het hele jaar door regen, bijna de helft van het aantal dagen vallen er wel een paar druppels. Gemiddeld regent het 8% van de tijd. In de winter valt de neerslag vaak gestaag tijdens perioden met bewolkt en nat weer. In de zomer ontwikkelen zich vaak in zeer korte tijd zware buien met veel regen, die mogelijk gepaard gaan met onweer, hagel en zware windstoten*.

Bij BeGlobal kunt terecht voor paraplu’s en poncho’s in allerlei verschillende maten en kleuren om u te beschermen tegen deze weersomstandigheden. Op deze pagina’s treft u een selectie van ons assortiment en kijk gerust op onze site voor meer mogelijkheden.

* Bron: KNMI Factsheet Regen Mei 2012

PARAPLU’S & PONCHO’S

PONCHO

OPVOUWBARE PARAPLU

OPVOUWBARE PARAPLU

Gekleurde PVC poncho in een gelijk gekleurde kunststof bal met karabijnhaak. Leverbaar in wit, rood, oranje, groen en blauw.

Opvouwbare polyester paraplu (190T), met 6 panelen, kunststof handvat met polskoord, met metalen steel en baleinen, in een hoes en transparante PVC verpakking. Leverbaar in de kleuren: licht blauw, geel, rood en navy.

Opvouwbare polyester paraplu (190T), met 8 panelen, kunststof handvat met polskoord, metalen steel en baleinen en klittenbandsluiting, in een hoes. Leverbaar in maar liefst 15 kleuren / kleurcombinaties.

Indicatieprijs: €0,99

Indicatieprijs: €3,99

Indicatieprijs: €2,89

PONCHOOpvouwbare doorschijnend PVC poncho per stuk verpakt in een afgesloten polybag. Leverbaar in transparant, geel, oranje, rood & licht blauw.

Indicatieprijs: €0,49

PARAPLUNylon paraplu (190T), met 8 panelen met reflecterende rand, kunststof handvat en tips, glasfiber steel en baleinen en klittenbandsluiting. Leverbaar in de kleuren: zwart, wit, blauw, oranje en rood.

Indicatieprijs: €6,99

Paraplu’s & Poncho’s |

artikelnr.: 4092

artikelnr.: 4054

artikelnr.: 4042

artikelnr.: 9504

artikelnr.: 9137

34

Hoofdcat | Subcat

STORMPARAPLUPolyester stormparaplu (190T), met 8 panelen (dubbele laag), EVA-foam handvat, kunststof tips, glasfiber steel en baleinen en dubbele klittenbandsluiting. Leverbaar de kleuren zwart en blauw.

Indicatieprijs: €12,00

GOLFPARAPLUAutomatische polyester golfparaplu (190T), met 8 panelen, houten handvat, kunststof tips, metalen steel en baleinen en klittenbandsluiting. Leverbaar in de kleuren: zwart, wit, groen, blauw, geel, oranje, rood, bordeaux, licht blauw & lime.

Indicatieprijs: €2,99

GOLFPARAPLUPolyester golfparaplu (190T), met 8 panelen, EVA-foam handvat, kunststof tips, metalen steel en baleinen en klittenbandsluiting, in een hoes met draagband. Leverbaar in de kleuren: zwart, grijs, blauw, geel, oranje, rood, licht blauw & licht groen.

Indicatieprijs: €5,60

SENZ° ORIGINALDe senz° original kiest door zijn aerodynamische design moeiteloos de meest comfortabele positie in de wind. De original is leverbaar in de kleuren: zwart, blauw, grijs, wit, roze, rood & geel. Van senz° kunnen wij naast de original ook de volgende modellen leveren: Smart, Smart S, XL, Mini & Mini AO.

Indicatieprijs: €22,45

ONZE TOPPER!

“IN NEDERLAND REGENT HET GEMIDDELD 8% VAN DE TIJD”

PONCHO

Paraplu’s & Poncho’s |

artikelnr.: 4019

artikelnr.: 4064

artikelnr.: 4087

artikelnr.: 2012017

35

Hoofdcat | Subcat

LET’S PLAY BALL.

NOSTALGISCHE VOETBAL

STRAATVOETBAL

VOLLEYBAL

ACCESSOIRES

Maat 5, in echt of kunstleder. Lay-out bestaat uit 18 panelen. Weegt ca. 420 gram.

Maat 5, in ‘pebble grain’ of ‘dimple’ uitvoering. Volledig van rubber.Lay-out bestaat uit 32 panelen. Weegt ca. 420 gram.

Standaard grootte, lay-out bestaat uit 18 panelen. Weegt ca. 270 gram

•Ballenpomp•Mesh ballennet met stopper•Wit ballennet•Verpakking

MINI VOETBAL

In 6-, 12- ,26- en 32-panelige uitvoeringen. In verschillende uitvoeringen beschikbaar.

Laat uw logo/boodschap rollen!Elke promotie wordt leuk met promotionele ballen. Van voetbal tot basketbal, voor iedere promotie een passende bal. BeGlobal Promotions biedt u een uitgebreid assortiment van custom made ballen.

Wij maken eerst een ontwerp op een bal naar keuze, u krijgt een mooi uitgewerkt digitaal voorstel toegestuurd.

Stuur ons simpelweg uw logo samen met de aanvraag voor de betreffende bal en wij maken vrijblijvend een voorstel. Op deze twee pagina’s treft u voorbeelden van ballen zoals we deze voor u kunnen verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bal te bespreken.

36

Hoofdcat | Subcat

De logo’s gebruikt op deze pagina’s dienen puur ter illustratie van de ballen en hun designs.

RUGBYBAL

VOETBAL

BASKETBALSPEELBAL

Standaard maat 5. Conform IRB norm. Lay-out bestaat uit 4 panelen

Maat 5. 6-, 18-, 26- en 32- panelige lay-out. Weegt ca. 320gr/360gr/420gr.Beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

Maat 6 en 7 in ‘Pebble Grain’ uitvoering.8-panelige layout.Gemaakt van rubber.Conform EN71-1-2-3

Maat 5 ,3 en 1Gemaakt van rubber.Conform EN71-1-2-3

37

Hoofdcat | Subcat

Waarom nu juist een promotioneel artikel?In dit magazine proberen wij u natuurlijk zo goed mogelijk te helpen bij zoeken naar een

promotioneel artikel. Vaak heeft u echter meer keus. Een goede marketing campagne bestaat immer

altijd uit meer dan alleen een promotioneel artikel. U heeft de keuze uit advertenties (op radio, tv of

langs de weg), beurzen, internet promotie en nog veel meer.

Wij zijn echter van mening dat een promotioneel artikel nooit mag ontbreken in uw campagne.

Wat namelijk een promotioneel artikel onderscheid van veel andere marketing middelen is dat een

promotioneel artikel blijvend is.

NNNNNNNNNoooooNN tttttthhhhhtttttt iiiiiiiinnnnnng g g g ggggggggggggggggggggggggggggggggggnnn bbbbbbrrrrrrrrriiiiiiiiiinnnnnnnngggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggnnnnn s ss sssssgggggggg yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyooooouuuuuuuuuuu cccccccllllllllloooooossssssssereererererereeee www.nothingbringsyoucloser.nl

De kans dat iemand direct tot aanschaf overgaat, nadat iemand met een bedrijf in aanraking komt is aanwezig,

maar niet altijd even groot. Een bedrijf moet er dus voor zorgen dat het onthouden wordt. Premiums en gad-

gets zijn hier effectieve middelen voor. Onderzoek toont aan dat 57 procent van de bezitters van promotionele

producten zich de naam van het bedrijf of het merk van het product weet te herinneren. Dit percentage is wel

twee keer hoger dan de 28% advertising recall van tv-commercials.

BEDRIJFSPROMOTIE

88%

79%

75%

68%

59%

Promotionele items bereiken meer mensen dan radio of TV

De reclame-pen

Bereik op een gemiddelde dag

* Basis N = 2.002. Bereik werd berekend op basis van de geadverteerde contact mogelijkheden (= gebruik) voor promotionele artikelen per dag.

Totaal promotional items *

Radio

TV

Krant

Posters

De reclamepen is een heel effectief give away. Het is een tool dat bij uitstek geschikt is om naamsbekendheid breed uit te dragen. Berekend is dat een reclamepen gemiddeld zeven keer in andere handen komt. Daarmee komt uw merknaam geregeld onder ogen van een nieuwe groep mensen.

bron: 2012 GWW studyadvertising impact of promotional products.

Facts&Figures |38

Gumbite |

Gumbite® staat bekend om zijn leuke en functionele producten die zijn ontworpen om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. Digitale en elektronische apparaten worden steeds belangrijker in ons dagelijks leven. De hele wereld is “24/7” verbonden in de digitale omgeving. Iedereen wil deelnemen aan het digitale leven, maar wel binnen zijn eigen stijl. Gumbite® creëert producten die ons leven vereenvoudigen en opnieuw onze leef- en werkruimtes organiseren. Of het nu thuis is, op het werk of op reis, deze unieke, praktische en ergonomische producten zijn een must-have voor iedereen in het gebruik van de alledaagse benodigdheden, zoals smartphones, laptops, desktops en tablets.

DE WERELD VAN GUMBITE®

Clippi lost uw kabelproblemen op door ze bij elkaar te houden. Dankzij de flexibele siliconen houder kunt u kabels vasthouden of verwijderen.

Met Twisti kunt u makkelijk kabels inkorten en zorgen dat ze niet in de weg liggen of in de knoop raken. Wikkel de kabel om de siliconen kern in de speciaal ontworpen goten.

Stoppi organiseert alle kabels op uw bureau. Hij zorgt ervoor dat uw kabels op hun plaats blijven en niet van het bureau afglijden als ze worden losgemaakt. Perfect voor netsnoeren!

Met Snappi organiseert u uw kabels eenvoudig en plezierig. Fantastisch voor thuis en op kantoor, maar vooral voor onderweg.

De stevige Styli geeft u comfortable en precieze controle over uw Touchscreen apparaat. Ideaal voor tekenen, typen of gamen.

Dolli bevestigd uw telefoon aan vrijwel ieder glad oppervlak. Handig als u uw telefoon moet gebruiken als navigatiesysteem of klok.

CLIPPI

TWISTI

STOPPI

SNAPPI

STYLI

DOLLI

Indicatieprijs: €2,16

Indicatieprijs: €5,77

Indicatieprijs: €2,52

Indicatieprijs: €3,12

Indicatieprijs: €2,75

Indicatieprijs: €2,52

artikelnr.: 12345603

artikelnr.: 12345903

artikelnr.: 12345802

artikelnr.: 12345703

artikelnr.: 12346103

artikelnr.: 12346003

39

Servies | Coffee 2 Go!

COFFEE 2 GO!Dagelijks wordt er door iedereen een veelvoud aan koffie en thee gedronken. Een servies met uw logo is natuurlijk het eerste visitekaartje voor de gebruiker – iedere dag een ‘bakkie koffie’ uit uw mok... Vanwege de vorm en formaat zijn het geliefde items om te bewerken.

Op onze website vindt u ons gehele assortiment aan serviesgoed. Uiteraard behoren ook volledige sets tot de mogelijkheden, wij adviseren u graag verder..

VERSCHIL TUSSEN KERAMIEK, AARDEWERK EN PORSELEIN?

Keramiek is een verzamelbegrip voor alle producten die van gebakken klei zijn. De benaming is afgeleid van keramos, het Griekse woord voor pottenbakkers.

Keramiek is onder te verdelen in aardewerk, steengoed en porselein. Het onderscheid tussen deze keramieksoorten wordt bepaald door de samenstelling van de grondstoffen en de baktemperatuur*.

Bron:•*Royal Delft

COFFEE 2 GO!

Creëer uw eigen mok.... Standaard in wit of de keuze uit 8 basiskleuren voor zowel de mok, het deksel en de grip (geel, oranje, rood, groen, blauw, donker blauw & zwart). Gemaakt van sneeuwwit porselein en 100% productie in Europa! Ideale beker voor onderweg. De mok is op diverse manieren te bedrukken (op 1 positie, rondom, boven en/of onder de grip etc.). De deksel en de grip kunnen we ook in uw eigen Pantone kleur maken. Vaatwasmachine bestendig. Standaard per stuk in witte doos. Deze doos kunnen wij ook full color voor u bedrukken. Leverbaar in standaard kleur en uitvoering vanaf 100 stuks en volledig in eigen kleur al vanaf 500/1.000 stuks.

Indicatieprijs: €4,95artikelnr.: BG-C2G

40

Servies | PMS Mokken en glazen

PMS MOKKEN

PMS MOK OPAL

nhoud: 285 ML

Indicatieprijs: €4,79

PMS MOK DURHAMInhoud: 285 ML

Indicatieprijs: €3,59

PMS MOK SPARTAInhoud: 255 ML

Indicatieprijs: €3,59

PMS MOK MARROWInhoud: 340 ML

Indicatieprijs: €3,45

PMS GLAS HIGH BALL MEDIUM

PMS GLAS HIGH BALL LARGE

PMS GLAS HIGH BALL SMALL

Inhoud: 250 ML

Inhoud: 300 ML

Inhoud: 150 ML

Indicatieprijs: €5,55

Indicatieprijs: €5,59

Indicatieprijs: €5,55

PMS GLASS MUG

Inhoud 270ML

Indicatieprijs: €7,49

Pantone Matched Mokken worden aan de buitenzijde voorzien van de door u gewenste PMS kleur. Stelt u zich eens voor hoe uw klanten zullen reageren op een mok in uw bedrijfskleur.Uw mok kunnen wij op 3 manieren afwerken; mat, metaalachtig en in onze originele en bestverkopende finish, het glanzende effect. Deze laatste geeft de PMS kleur extra diepte.

Deze mok met intense pantone kleurige body die zijn kleur behoud tijdens het drukproces, de binnenkant van de mok blijft wit.

PMS MINI MOK

Inhoud: 200 ML

Indicatieprijs: €3,59

PMS MOK BELL

Inhoud: 255 ML

Indicatieprijs: €4,15

artikelnr.: 12155DUR

artikelnr.: 12155SPA

artikelnr.: 12155MAR

artikelnr.: 12155OPA

artikelnr.: 12155MIN

artikelnr.: 12155BEL

artikelnr.: 10601

artikelnr.: 10602

artikelnr.: 10600

artikelnr.: 10603

41

Promotioneel Snoepgoed |

Indicatieprijs: €1,19

PROMOTIONEEL SNOEPGOEDTrakteer uw klant! Snoep is er in vele soorten en maten. Pepermunt, chocolade, drop, zuurtjes, lolly’s,kauwgom etc.! Leverbaar in zakjes, flowpacks, doosjes, potten en veel meer! Custom made is er erg veel mogelijk, snoep in eigen vorm, verpakking in eigen vorm, vraag ons gerust om een vrijblijvend voorstel.

U treft hier een selectie van snoep, mede van een A-merk waarmee u gegarandeerd bent van een bekende smaak en het imago van dat merk. Op onze website vindt u nog veel meer mogelijkheden.

COMPLI’MINTS BLISTER

Full color all over te bedrukken blister gevuld met 5 compli’mints. Blister is 66x43x9mm, leuk en opvallend. Vanaf 10.000 stuks kunnen wij ook eigen logo pepermunt produceren. Leverbaar vanaf 500 stuks.

Indicatieprijs: €0,85

KUBUS DROPSTAAFJES

Transparant doosje (50x50x50mm) gevuld met dropstaafjes. In het doosje komt een inlay welke full color bedrukt kan worden. Het doosje wordt gevuld met dropstaafjes waarbij we ook een combinatie tussen de standaardkleuren kunnen maken, vraag gerust naar de mogelijke kleuren.Leverbaar vanaf 500 stuks.

Indicatieprijs: €1,19

MINI DOOSJE PEPERMUNTTransparant doosje (diameter 44x26mm) met een transparant of gekleurd deksel (wit, zwart, rose, blauw, groen, rood of geel). Gevuld met ca. 12 gram pepermunt. Bedrukking mogelijk op de deksel. Doosje wordt voorzien van een ingrediëntensticker en seal. Leverbaar vanaf 360 stuks.

Indicatieprijs: €0,85

CLIC CLAC BLIKJE PEPERMUNT

Clic Clac blikje (diameter 76x22mm) met pepermunt. Normale vulling ca. 45 gram pepermunt in seal. Al vanaf 1.000 stuks kunnen we logo pepermunt produceren. Hiervoor wordt éénmalig een mal gemaakt. De inhoud wordt dan ca. 50 gram. Het deksel van het doosje is te voorzien van uw logo. Blikje leverbaar in wit of zilver. Leverbaar vanaf 250 stuks.

TIC-TAC SCHUIFBLIKJE

Blikje (52x27x11mm) gevuld met ca. 7 gram Tic-Tac snoepjes (mint- of sinaasappelsmaak). Een A-merk voor uw promotie. Blikje te voorzien van een bedrukking op de bovenzijde. Inclusief ingrediëntensticker en seal. Leverbaar vanaf 528 stuks

Indicatieprijs: €1,05

artikelnr.: 1755

artikelnr.: 1925/L

artikelnr.: 1750D

artikelnr.: 1605

artikelnr.: 7500

42

Promotioneel Snoepgoed |

DRUIVENSUIKER ROLLETJE

MEDIUM SNOEPPOT

Rolletje (diameter 11x60mm) gevuld met 12 snoepjes in pepermunt of fruitsmaak. De wikkel word in full color (offset) gedrukt. Leverbaar vanaf 5.000 stuks.

Glazen snoeppot (diameter 110x115mm) met RVS deksel. Het deksel kunnen wij bedrukken of graveren. Pot wordt gevuld met snoep naar keuze (8 verschillende soorten + 22 verschillende soorten met meerprijs). Leverbaar vanaf 100 stuks.

Indicatieprijs: €0,15

Indicatieprijs: €5,80

SUPER MINI CLIC-CLAC

CUSTOM MADE MINTCARD

DEXTRO ENERGY FLOWPACK

FLOWPACK MENTOS

Clic Clac blikje (diameter 45x15mm) leverbaar in diverse kleuren (wit, zilver, grijs, zwart, rood, oranje, blauw, roze en lichtblauw). Inhoud: ca. 12 gram pepermunt. Doosje op de bovenzijde te voorzien van uw artwork en voorzien van ingrediëntensticker en seal. Om deze doosjes extra leuk te maken kunnen wij ze voorzien van een gekleurde pepermunt of een mix van kleuren (wit, rood, oranje, geel, groen & blauw). Leverbaar vanaf 576 stuks.

Vanaf 10.000 stuks kunnen wij een mint creditcard in eigen vorm produceren. U kunt bijvoorbeeld uw logo of de contouren daarvan gebruiken en zo een bijzonder ‘Snoepje’ creëren.

Flowpack (60x35mm) all over bedrukt in 1 tot 4 kleuren. In de flowpack zit een Dextro Energy Tablet. Leverbaar vanaf 5.000 stuks.

Flowpack (77x50mm) gevuld met 2 Mentos mints (tegen meerprijs Mentos fruitsmaak). Folie all over te bedrukken in 1 tot 4 kleuren. Leverbaar vanaf 9.000 stuks

Indicatieprijs: €0,73

Indicatieprijs: €0,73

Indicatieprijs: €0,12

Indicatieprijs: €0,12

STIMOROL ICEBlister in full color bedrukt gevuld met 12 stuks Stimorol ICE kauwgom. Formaat: 100x62x8mm. Standaar met Pepermunt smaak en op aanvraag Intens Mint en Strong Mint. Leverbaar vanaf 500 stuks.

Indicatieprijs: €1,35

PROMOTIONEEL SNOEPGOED

artikelnr.: 1927/C

artikelnr.: 1614artikelnr.: 1032

artikelnr.: 1212 artikelnr.: 7415

artikelnr.: 1810A

artikelnr.: MC

43

Lolliclock | Horloges

Het standaard lolliclock horloge, verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren!

Het Lolliclock Date horloge (diameter 44mm) is uit voorraad leverbaar in 11 kleuren. Met datumweergave.

LOLLICLOCK

LOLLICLOCK DATE

Indicatieprijs: €13,39

Indicatieprijs: €14,49

Het Lolliclock horloge waarbij de kunststof behuizing is afgezet met kleine kristallen. Leverbaar in zwart en wit.

Het Lolliclock Small horloge is na veel vraag opgenomen in het assortiment. Het heeft een kastdiameter van 35mm en is standaard leverbaar in zwart en wit.

LOLLICLOCK CRYSTAL

LOLLICLOCK SMALL

Indicatieprijs: €25,75

Indicatieprijs: €13,39

CUSTOM MADE: Vanaf 50 stuks kunnen wij de horloges voorzien van uw logo, wijzerplaat en index! Vanaf 500 stuks kunnen wij het horloge in uw eigen pantone kleur produceren. Standaard verpakt in een bubble wrap, vraag naar de mogelijkheden voor overige verpakkingen.

Het Lolliclock Chrono horloge is voorzien van een chronograaf 1/10 seconden en datum display (Swiss Parts!).

LOLLICLOCK CHRONO

Indicatieprijs: €55,95

LOLLICLOCKSHet Lolliclock horloge is een kunststof horloge in 5 verschillende uitvoeringen in 11 frisse kleuren. Het Lolliclock horloge heeft een kunststof behuizing en een stevige siliconen horlogeband. Het horloge glas wordt beschermd door een brede draaibare kunstsof rand. Het Lolliclock horloge kan bedrukt worden met uw logo zodat dit frisse moderne horloge het perfecte visitekaartje voor uw organisatie wordt. Het Lolliclock horloge wordt geleverd in een bijpassend gekleurde horloge verpakking. Alle Lolliclock horloges hebben een waterdichtheid van 5ATM.

artikelnr.: 70185

artikelnr.: 70188

artikelnr.: 70186

artikelnr.: 70187

artikelnr.: 70194

44

Lolliclock | Lollirock & Lolliblock

Een volledig personaliseerbare bureauklok. Uit voorraad leverbaar in 13 kleuren! Heeft de Promotional Gift Award 2013 gewonnen! De klok is ‘standaard’ uit voorraad leverbaar en al vanaf 50 stuks kunnen wij deze voorzien van uw logo, wijzerplaat en index. Vanaf 500 stuks produceren wij deze bureauklok in uw eigen pantone kleur!

LOLLICLOCK ROCK

Indicatieprijs: €13,39

Deze uitvoering van de bureauklok heeft een behuizing waarvan de rand is afgezet met kleine kristallen. Leverbaar in zwart en wit.

LOLLICLOCK ROCK CRYSTAL

Indicatieprijs: €25,75

Power Bank! Deze Lolliblocks Power Bank zorg ervoor dat u niet meer met een lege batterij komt te staan. Deze Power Bank kunt u middels USB opladen en heeft een 1600mA output waardoor u uw telefoon kunt opladen. Standaard leverbaar in 6 verschillende kleuren. Voorzien van een groot verlicht ‘doming’opervlak. De doming (40x20mm) kan full color worden bedrukt (zie opmerking bij Hub).

Lolliblocks oplader voor in de auto! Een onmisbaar geschenk met een groot verlicht ‘doming’opervlak. De doming (40x20mm) kan full color worden bedrukt (zie opmerking bij Hub). U kunt 2 items tegelijkertijd opladen. Uitgevoerd met een 2100mA output waardoor ook tabletcomputers kunnen worden opgeladen.

LOLLIBLOCKS POWER BANK

LOLLIBLOCKS CAR CHARGER

Indicatieprijs: €7,79

Indicatieprijs: €16,75

De nieuwe Lolliblocks USB Hub met oplichtend logo. Een hub met 4 poorten, inclusief USB kabel en een verlicht ‘doming’oppervlak. De doming (40x20mm) kan full color worden bedrukt (in verband met verlichting raden wij aan het niet geheel donker te maken).

LOLLIBLOCKS USB HUB

Indicatieprijs: €7,79

LOLLICLOCK ROCK EN LOLLIBLOCK; NIEUWE TOEVOEGINGEN IN DE LOLLICLOCK FAMILIE!

artikelnr.: 70888

artikelnr.: 70999

artikelnr.: 51777

artikelnr.: 51999

artikelnr.: 51888

45

Hoofdcat | Subcat

Help de vogels de winter door! Set bestaande uit een voederbakje met bamboe ophangkoord en een kartonnen vogelhuisje.

VOGELHULPSET

Indicatieprijs: €7,51

Een stevige laptoptas die voor 100% gemaakt is van gerecyclde petflessen. Met meerdere opbergvakken is dit de ideale en verantwoorde manier om uw laptop te vervoeren

RIO LAPTOPTAS

Indicatieprijs: €39,45

Weer een voorbeeld dat design en eco hand in hand kunnen gaan. De Brolly paraplu heefteen auto open/sluit systeem. Het doek is gemaakt van 100% gerecycled PET en het handvat voor 45% van biologisch materiaal, verkregen uit plantaardig materiaal in plaats van aardolie.

Balpen en vulpotlood van gerecycled papier in een kartonnen hoes.

Memoboekje met een klein en een groot blokje en 5 gekleurde memoblaadjes. Gemaakt van gerecycled papier

BROLLY PARAPLU

GREEN PEN SET

RECYCLO

Indicatieprijs: €15,55

Indicatieprijs: €0,70

Indicatieprijs: €1,00

GROENE GESCHENKENDat de vraag naar maatschappelijk verantwoordelijke producten toeneemt wist u natuurlijk al. Uiteraard komen er ook steeds meer Eco geschenken. Hieronder treft u slechts een klein en zeer gevarieerd aanbod. Wat opvalt? Een Eco artikel is allang nietsaai meer. Eco en design gaan steeds vaker hand in hand.

Groene geschenken |

artikelnr.: P268.087

artikelnr.: P732.901

artikelnr.: P850.110

artikelnr.: MO7620

artikelnr.: MO7173

46

Hoofdcat | Subcat

Balmain staat bekend om zijn uitstekende ontwerpen en exclusieve kwaliteit. Met deze pen maakt de moderne zakenvrouw zeker haar statement. De pen zit in een mooie geschenkverpakking en is te voorzien van uw logo middels een gravure.

Stijlvolle USB stick geheel in de Balmain Deauville stijl.

Balmain paspoorthoesje met opbergflap aan de binnenkant & houder voor pasjes.

Balmain mapje met klein notitieblokje & opbergflap.

Gewatteerde Balmain laptoptas met apart voorvak en ritssluiting.

BALMAIN STYLUS BALPEN

DEAUVILLE USB

DEAUVILLE PASPOORTHOES

DEAUVILLE NOTITIEBOEKJE

DEAUVILLE LAPTOPTAS

Indicatieprijs: €10,95

Prijs op aanvraag

Indicatieprijs: €19,07

Indicatieprijs: €14,84

Indicatieprijs: €40,27

DAMES GESCHENKEN

Dames geschenken |

artikelnr.: 10640802

artikelnr.: 12342502

artikelnr.: 11965800

artikelnr.: 11955400

47

BeGlobal Promotions

Postbus 427

2740 AK Waddinxveen

Showroomlocatie (op afspraak)

Coenecoop 3A1

2741 PG Waddinxveen

Tel.: 088-8441238

E-mail: [email protected]

Web: www.BeGlobal.nl

Volg ons op BeGlobal.nl/socialmedia