Bedrijfspresentatie documentenservice.nl

of 5 /5
Scannen van alle soorten documenten en in het gewenste formaat opslaan. archief administratie (bouw)tekeningen (project)documenten formulieren 1 2 3 4 5 scannen & digitaliseren Gemeenten krijgen honderdduizenden tot miljoenen euro’s minder van het Rijk. Aan bezuinigingen valt niet te ontkomen. De kaasschaaf heeft zijn beste tijd wel gehad dus dienen er praktische oplossingen geboden te worden die besparen. documentenservice.nl heeft hiervoor een pakket van eenvoudige maar effectieve besparingsmaatregelen samengesteld die u direct overheid dienstverlening Vanaf het moment dat de oplossingen van documentenservice.nl zijn geïmple-menteerd zijn er meetbare resultaten: •75% kostenbesparing op de verwerking van inkomende post •vermindering papiergebruik met 80% •tijdsbesparing van 70% met smart search Direct financiële resultaat documentenservice.nl staat voor een pakket aan oplossingen om direct mee aan de slag te gaan, eenvoudig maar effectief: DocServ |mail -Dagelijks direct alle papieren poststukken digitaal beschikbaar. -Gemakkelijke distributie direct gearchiveerd eenvoudig terug vinden DocServ |file -Alle gearchiveerde documenten razendsnel vinden. DocServ |form oplossingen

Embed Size (px)

Transcript of Bedrijfspresentatie documentenservice.nl

 • Scannen van alle soorten documenten en in het gewenste formaat opslaan.

  l archief l administratie l (bouw)tekeningen l (project)documenten l formulieren12345scannen & digitaliserenGemeenten krijgen honderdduizenden tot miljoenen euros minder van het Rijk. Aan bezuinigingen valt niet te ontkomen. De kaasschaaf heeft zijn beste tijd wel gehad dus dienen er praktische oplossingen geboden te worden die besparen.documentenservice.nl heeft hiervoor een pakket van eenvoudige maar effectieve besparingsmaatregelen samengesteld die u direct geld opleveren.overheiddienstverleningVanaf het moment dat de oplossingen van documentenservice.nl zijn gemple-menteerd zijn er meetbare resultaten:

  75% kostenbesparing op de verwerking van inkomende postvermindering papiergebruik met 80%tijdsbesparing van 70% met smart search

  Direct financile besparingen Minder belasting van het milieu Verbetering werkomgeving en service

  resultaatdocumentenservice.nl staat voor een pakket aan oplossingen om direct mee aan de slag te gaan, eenvoudig maar effectief:

  DocServ|mail -Dagelijks direct alle papieren poststukken digitaal beschikbaar.-Gemakkelijke distributie direct gearchiveerd eenvoudig terug vinden

  DocServ|file

  -Alle gearchiveerde documenten razendsnel vinden.

  DocServ|form

  -Volledige geautomatiseerde verwerking van formulieren.oplossingen

  Slider 1 Overheid*

 • Dankzij tags, geautomatiseerde verwerking en uitgebreide indexering razendsnel het juiste document vinden.

  l diverse tags l geautomatiseerde verwerking l autopopulate l traceerbare mutaties12345coderen & indexerenOok op het gebied van zorg slaan de bezuinigingen om zich heen. Wel dient u dezelfde kwaliteit te waarborgen en dezelfde dienstverlening te bieden. Door processen beter te structureren, zaken uit te besteden en anders te werken kan er flinke winst behaald worden.Wij bieden u graag diverse eenvoudige oplossingen waarmee u de kwaliteit en zorgvuldigheid verbetert en gelijktijdig geld opleveren. zorgdienstverleningMet documentenservice.nl heeft u 100% zekerheid dat gegevens op de juiste manier in uw informatiesysteem terecht komen.

  Dubbele controle van gescande informatie.In- en externe audits van de kwaliteit en procedures waarborgen de juistheid en volledigheid van de gegevens.Tijdelijke opslag van alle papieren documenten in beveiligde brandveilige archiefruimte.Onze medewerkers worden gescreend en zijn onderworpen aan de regels van de vertrouwensverklaring.Onze systemen zijn niet gekoppeld aan een extern netwerk.

  zorgvuldigNadat we de procedures met elkaar hebben afgestemd gaat u direct de resultaten zien:

  Verbeterde dienstverlening.Zorgvuldig verwerkte gegevens. Vermindering van de administratieve belasting.Afname van de zoektijd naar een document met wel 80%. Jaarlijkse financile besparing die op kan lopen tot honderduizenden euros.

  resultaat

  Slider 2 Gezondheidszorg*

 • Met een document management systeem heeft u volledige controle over al uw gedigitaliseerde documenten.

  l beveiliging l authorisatie l versiebeheer l archivering l backup l distributie12345documentmanagementOp het gebied van financin dienen zaken zorgvuldig gestructureerd te zijn. U dient immers uw zaken te kunnen overleggen aan uw klanten of de Belastingdienst. De tijd van alle zaken op papier bewaren is dan ook teneinde. Heeft u nog archieven of klantgegevens die u graag digitaal wilt archiveren of hebben u klanten nog vele papieren dossiers dan verzorgen wij graag het digitaliseringproces. Wij hebben dit voor diverse bureaus al succesvol afgerond.accountancydienstverleningdocumentenservice.nl staat voor een pakket aan oplossingen om direct mee aan de slag te gaan.

  Gedigitaliseerde boekstukken eenvoudig voorzien van commentaar, opmerkingen, vragen en communiceren met de opdrachtgever.Opslaan van boekstukken op boekstuknummer en razendsnel terug vinden.Overzichtelijke jaarlijkse digitale portfolios met alle relevante gegevens.

  efficintVanaf het moment dat de oplossingen van documentenservice.nl zijn gemplementeerd zijn er meetbare resultaten:

  verbetering dienstverleningProfessioneel presenterenCommunicatie met klanttijdsbesparing van 70% met smart search

  resultaat

  Slider 3 Accountancy*

 • Het online opslaan van gedigitaliseerde documenten biedt vele voordelen.

  l automatische backup l toegankelijkheid l beveiliging l betrouwbaarheid12345data as a serviceJuridische vraagstukken vergen vaak veel onderzoek en veel documenten. Door uw documenten te digitaliseren kunt eenvoudig gegevens doorzoeken en informatie terugvinden. Zo heeft u uw dossiers geheel compleet en geordend, zodat u voldaan heeft aan uw bewaarplicht. Alles uitgevoerd volgens de Archiefwet.advocatuurdienstverleningOverzichtelijk de diverse producties voor een zaak op een rij en met een enkele klik voor u.Markeren van tekstgedeelten en toevoegen van opmerkingen in de vorm van digitale post-its.Met behulp van bookmarks herkenningspunten toevoegen die veel zoek en bladertijd besparen.RuimtebesparingEenvoudig en toch veilig informatie delen met uw clinten en collegas.Delegeren van werkzaamheden zonder delen van een dossier uit handen te hoeven geven.Altijd en overal de actuele dossiers bij de hand.

  Vanaf het moment dat de oplossingen van documentenservice.nl zijn gemplementeerd zijn er meetbare resultaten:

  75% kostenbesparing op de verwerking van inkomende postvermindering papiergebruik met 80%tijdsbesparing van 70% met smart search

  resultaatrechtspraak

  Slider 4 Advocatuur*

 • Er is een heel scala aan online software beschikbaar om al uw gedigitaliseerde documenten maximaal te benutten.

  l CRM l boekhouding l verkoop l ERP l personeel l beveiliging l e-commerce12345software as a serviceAls goed werkgever dient u al uw personeelsgegevens correct geordend te hebben. Dit levert u vaak vele papieren dossiers op en kasten vol ordners. Eenvoudig zaken terugzoeken, gegevens toevoegen en up-to-date houden is een hele klus. Door deze dossiers te digitaliseren en doorzoekbaar te maken bespaart u veel tijd en daardoor ook kosten. Zaken zijn in een handomdraai gevonden en bijgewerkt.hrmdienstverlening

  Al uw personeelsdossiers direct en eenvoudig terug te vinden.Het toevoegen van gegevens zoals verklaringen over geheimhouding, priv gebruik van een lease auto, gewijzigde loonbelastingverklaring en competenties was nog nooit zo makkelijk en goed geregeld.Bespaar veel tijd, ruimte en kosten door alle personeelsgegevens te digitaliseren.Met een enkele druk op de knop hebt u een managementrapportage.Een duidelijk overzicht van de vacatures, capaciteiten en competenties.

  oplossingenVanaf het moment dat de oplossingen van documentenservice.nl zijn gemplementeerd zijn er meetbare resultaten:

  TijdwinstKostenbesparingUp-to-date vacature overzicht. Correcte managementrapportages.Een actueel overzicht van al uw personeelsdossiers.

  resultaat

  Slider 5 Human Resource Management*

  Slider 1 Overheid*Slider 2 Gezondheidszorg*Slider 3 Accountancy*Slider 4 Advocatuur*Slider 5 Human Resource Management*