bedankbrief sponsoring So Zenit

of 3 /3
So Zenit Beste mevr Illegems en mr Van Mechelen, Beste Steffi en Paul, Hartelijk dank voor jullie sponsoring aan onze organisatie. Wij hebben een deel hiervan gebruikt voor de wensvervulling van de 13-jarige Florine. Florine is gefascineerd door mediafiguur en Hollywoodster Astrid Bryan. Haar grootste wens was dan ook een ontmoeting met haar. Op 2 april 2013 was het dan zover. Haar eigen VIP wensdag met als kers op de taart een ontmoeting met haar idool Astrid. Wat voor fantastische dag zij en haar familie hebben gehad kunnen jullie in haar wensverslag in bijlage lezen. Jullie kunnen alvast meegenieten met de foto hieronder. Uit naam van Florine, haar gezin en Make-A-Wish Belgium-Vl wensen wij jullie nogmaals hartelijk te danken voor uw gulheid. Warme groeten, Het wensteam, Maggi, Andreas en Werner

Embed Size (px)

Transcript of bedankbrief sponsoring So Zenit

jzefhjehzfj

So ZenitBeste mevr Illegems en mr Van Mechelen,Beste Steffi en Paul,

Hartelijk dank voor jullie sponsoring aan onze organisatie.

Wij hebben een deel hiervan gebruikt voor de wensvervulling van de 13-jarige Florine.

Florine is gefascineerd door mediafiguur en Hollywoodster Astrid Bryan.

Haar grootste wens was dan ook een ontmoeting met haar.Op 2 april 2013 was het dan zover. Haar eigen VIP wensdag met als kers op de taart een ontmoeting met haar idool Astrid.Wat voor fantastische dag zij en haar familie hebben gehad kunnen jullie in haar wensverslag in bijlage lezen.Jullie kunnen alvast meegenieten met de foto hieronder.

Uit naam van Florine, haar gezin en Make-A-Wish Belgium-Vl wensen wij jullie nogmaals hartelijk te danken voor uw gulheid.

Warme groeten,

Het wensteam,

Maggi, Andreas en Werner