(BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

28
PRODUCT NEWS 2016 Husqvarna systeem concepten. Pagina 4 VOORBEREID OP ELKE UITDAGING Krachtige wandzagen nu nog slimmer. Pagina 6 AFSTANDSBEDIENDE SCHUURMACHINE De nieuwe PG 680 RC. Pagina 8 NIEUWE VLOERZAAG Middelgrote vloerzaag van met krachtige benzine motor. Pagina 20 EFFICIËNT EN FLEXIBEL WERKEN

description

 

Transcript of (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Page 1: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

PRODUCT NEWS2016

Husqvarna systeem concepten. Pagina 4

VOORBEREID OP ELKE UITDAGING

Krachtige wandzagen nu nog slimmer. Pagina 6

AFSTANDSBEDIENDE SCHUURMACHINE

De nieuwe PG 680 RC.Pagina 8

NIEUWE VLOERZAAGMiddelgrote vloerzaag van

met krachtige benzine motor.Pagina 20

EFFICIËNT EN FLEXIBEL WERKEN

Page 2: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Husqvarna Construction Products is wereldwijd toonaangevend voor in de bouw- en steenindustrie gebruikte apparatuur en diamantgereedschappen. Wij leveren professionele gebruikers overal ter wereld efficiënte en betrouwbare apparatuur, zodat zij trots kunnen zijn op hun werk. Trotse professionals vormen onze beste beloning.

www.husqvarnacp.be

PAGINA 4 –5

TOTAAL CONCEPTEN

PAGINA 6 –7

NIEUWS OVER WANDZAGEN

PAGINA 8 – 9

NIEUWS OVER VLOER RENOVATIE

PAGINA 10

DIGITAAL NIEUWS

BINNENPAGINA’S

EEN HOLISTISCHE KIJK OP UW WERKDAG

HUSQVARNA-DIAMANTGEREEDSCHAPPEN ASSORTIMENT 2016

HUSQVARNA-APPARATUUR ASSORTIMENT 2016

PAGINA 19

NIEUWS OVER DOORSLIJPMACHINES

PAGINA 2 0 –2 1

NIEUWS OVER VLOERZAAGMACHINES

PAGINA 2 2–2 3

NIEUWS OVER AFSTANDSGESTUURD SLOPEN

PAGINA 2 4 –2 5

NIEUWS OVER DIAMANTGEREEDSCHAPPEN

PAGINA 2 6 –2 7

SERVICENIEUWS

Page 3: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Ik ben Henric Andersson, directeur van Husqvarna Construction Products. Ik heb het stokje in augustus overgenomen, toen mijn voorganger Anders Ströby met pensioen ging na een lange en buitengewoon succesvolle carrière, waarin hij toegewijd leiding aan Husqvarna Construction Products heeft gegeven.

De reden dat ik zo op deze onderneming gesteld ben, is omdat er een belangrijk verschil is tussen Husqvarna en andere toonaangevende fabrikanten in deze branche. Terwijl velen naar brute kracht streven, gelooft Husqvarna in een totaalbenadering.

Deze overtuiging komt tot uitdrukking in de manier waarop wij onze producten en systemen ontwerpen en vernieuwen: altijd stellen wij de gebruiker centraal. Alle componenten werken naadloos samen, zodat de gebruiker efficiën-ter, met minder inspanningen en veiliger kan werken.

U merkt het verschil als u een Husqvarna- machine gebruikt. Maar nog belangrijker: u zult lichamelijk ervaren dat wij de nadruk leggen op efficiënte ergo-nomie, niet alleen wanneer u de apparatuur van en naar de werf draagt, maar ook bij montage, demontage en onderhoud. Daarmee bespaart u tijd en moeite, verhoogt u uw productie en vedient u per saldo meer geld.

Merk zelf het verschil.

Veel succes,

HENRIC ANDERSSONDirecteur Construction

EFFICIËNTIE IS DE SLEUTEL TOTSUCCES

Page 4: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

COMPLETE SYSTEMEN OM EFFICIËNTER TE WERKEN

SYSTEEMCONCEPTEN

4

Page 5: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

“Met Husqvarna PRIME™- apparatuur kunnen we tweemaal

zo snel werken.”JARI MAJAVA, CEO

HAASLAHTI OY, FINLAND

“Het totale pakket van Husqvarna is gewoon goed!”

NICHOLAS KASULKE, OPRICHTER EN CEO NK BAU GMBH, HALFING, DUITSLAND

Wist u dat een slooprobot van Husqvarna ook kan worden gebruikt als krachtbron voor een hydraulische draadzaag? En dat onze nieuwste hoogfrequent-Power Pack van het moment met niet minder dan zes verschillende types Husqvarna-machines kan worden gebruikt? Dit zijn voorbeelden van de gebruikersgerichte systeem benadering die karakteristiek is voor Husqvarna.

Als we het over een Husqvarna-systeem hebben, bedoelen we de combinatie van machines en diamant-gereedschappen die met elkaar samenwerken en daarmee zijn afgestemd op een specifieke toepassing. Ook vloeistoffen en andere chemicaliën kunnen deel uitmaken van een dergelijk systeem, zoals dit het geval is bij HiPERFLOOR.

Als gebruiker besteedt u elke werkdag opnieuw veel tijd aan het vervoeren, monteren en demonteren van uw machines. Door onze systemen zo te ont-werpen dat die werkzaamheden eenvoudiger en minder tijdrovend worden, heeft u meer tijd voor het productieve deel van het werk. Kortom: u krijgt meer werk verzet op 1 dag!

5

Page 6: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

WANDZAGEN

De Husqvarna wandzagen waren al de meest krachtige op 32A. Dankzij de moderne afstandsbediening met grote display, zijn ze makkelijk te bedienen. De nieuwste Power Pack PP490 denkt met u mee en regelt de zaagsnelheid wanneer zware bewapening wordt gedetecteerd. Dit resulteert in gebruiksgemak voor de operator en biedt een extra bescherming voor de machine tegen overbelasting (en vermijdt ook extra onderhoudskosten).

De wandzaaguitrusting, diamantgereedschappen en accessoires van Husqvarna vormen één systeem dat speciaal ontworpen werd om uw dagelijkse omzet te verhogen dankzij een hoger vermogen, de eenvoudige bediening, het soepele zagen en de uitmunende veelzijdigheid.

Eén voorbeeld: om oversteek in hoeken te voorkomen, wilt u misschien wel een Husqvarna K 6500 Ring of kettingzaag gebruiken. Maar met Husqvarna heeft u daarbij maar één krachtbron nodig – de nieuwe PP 490 – voor zowel de wandzaag als onze PRIME™ K 6500 doorslijper, ringzaag of kettingzaag.

En over veelzijdigheid gesproken: u kunt uw Husqvarna- wandzaag WS 482 HF of WS 440 HF eenvoudig omzetten in een kabelzaag door de zaagunit op de CS 10-kabelzaag te bevestigen.

Neem voor meer informatie over alle voordelen van Husqvarna-wandzagen contact op met uw dichtstbijzijnde Husqvarna-servicecenter. Ga naar www.husqvarnacp.be voor contactgegevens en routebeschrijvingen!

HUSQVARNA PP 490 Met de Husqvarna PP 490 kunt u uw grote wandzaag-systemen Husqvarna WS 482 en uw Husqvarna PRIME™- door slijp machines en boor-motor van energie voorzien.

DE MEEST KRACHTIGE EN GEMAKKELIJKST TE BEDIENENWANDZAGEN OP 32A ZIJNSLIMMER GEWORDEN

6

Page 7: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

“De Husqvarna-wandzaag is sterk, compact en licht. Dat is echt

een buitengewone combinatie.”ARBEN RACI, MANAGER

ARBEN RACI BETONBOHREN, FRIEDRICHSHAFEN, DUITSLAND

Husqvarna K 6500 CHAINEen zeer sterke elektrische kettingzaag met hoogfrequente PRIME™-technologie. Efficiënt en eenvoudig in gebruik dankzij een hoog vermogen, een uitstekende balans en lage trillingen. De K 6500 Chain kan 450 mm diep zagen en dat maakt hem een uitstekende aanvulling op wandzagen om oversteek van hoe-ken te voorkomen. Hij is tevens ideaal voor het zagen van onregelmatige of kleine openingen (vanaf 11 × 11 cm).

Husqvarna PRO 45Er is een nieuw type diamantketting ontwikkeld voor de PRIME™- Husqvarna K 6500 Chain. Wij combineren de door Husqvarna ontwikkelde diamantseg-menten met het beste kettingchassis op de markt. Het resultaat is een efficiënte, sterke en kwalitatieve ketting met een lange levensduur en minimale kettingrek.

HUSQVARNA CS 10 Een compacte, handige kabelzaagmachine, die de Husqvarna-wandzagen WS 482 HF en WS 440 HF omvormt tot kabelzagen, waarmee een compleet en flexibel kabel- en wand-zaagsysteem ontstaat. Geschikte krachtbronnen zijn de PP 90 en de PP 440 HF.

VOORKOM OVERZAGEN VAN HOEKEN!

NIEUW

7

Page 8: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

“De Husqvarna PG 820 RC kan op een 30 procent hoger niveau

presteren dan het standaardmodel en omdat ons schema erg strak was,

was dat bijzonder welkom”MUSTAFA KALELIOGLU, MANAGER

CULLAS LTD STI, ISTANBUL, TURKIJE

SCHUREN EN VEREDELEN

De Husqvarna PG 820 RC en de geheel nieuwe Husqvarna PG 680 RC zijn ‘s werelds eerste op afstand bediende schuurmachines voor betonvloeren met Dual Drive Technology™. Terwijl uw machine aan het werk is, kunt u de vloer met HiPERFLOOR-chemicaliën voorbereiden, de volgende set gereedschappen voorbereiden, slangen afstellen, enz, wat een groter productief gebruik van uw werktijd betekent.

In vergelijking met de reeds efficiënte standaardversies van de PG 820 en PG 680 leveren de RC-versies een 30% hogere productiviteit. Ze maken ook ergonomischer werken en het moeiteloos vervoeren van en naar de werf mogelijk. De unieke oscillatiefunctie is een nieuwe, innovatieve eigenschap, die voor een verbazingwekkend eindresultaat zorgt.

De PG 820 is met zijn schuurbreedte van 820 mm uiterst geschikt voor industriële toepassingen, terwijl de PG 680 RC met een schuurbreedte van 680 mm normale deuropeningen in kantoren, hotels en woningen kan passeren.

Kortweg, deze machines zijn een prima keuze voor het behandelen en repareren van betonvloeren, alsook voor alle polijst- en schuurtoepassingen – zowel nat als droog. Neem voor meer informatie over alle voordelen van Husqvarna- schuur machines en compleet afgewerkte vloeren contact op met Husqvarna.

HUSQVARNA PG 820 RCEen afstandsgestuurde versie van de Husqvarna PG 820 met de gepaten-teerde Dual Drive Technology™. Nu met oscillatiefunctie.

HUSQVARNA PG 680 RCEen afstandsgestuurde versie van de Husqvarna PG 680 met de gepaten-teerde Dual Drive Techno-logy™. Met standaard een oscillatiefunctie.

NIEUW

DE STERKSTE BETON SCHUUR-MACHINES ZIJN ER NU OOK MET AFSTANDSBEDIENING

8

Page 9: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

AFSTANDSBEDIENINGDe robuuste afstandsbediening heeft een geavanceerd display en een intuïtieve twee-wegscommunicatie met de machine. U kunt tijdens het werken eenvoudig de schuurpara-meters instellen en voortdurend feedback ontvangen.

HUSQVARNA HiPERFLOOR® – DUURZAAM VEREDELEN VAN BETON

Beton is een van de duurzaamste oppervlakken die we kennen. Maar door het oppervlak via slijpen, polijsten en chemische behandelingen te veredelen, kunnen we het mooier, sterker en duurzamer maken. Een vloer kan dusdanig op maat worden gemaakt dat deze aan alle individuele eisen voldoet, zowel qua esthetiek, gladheid, glans als kostprijs. Alleen door ma-chines diamantgereedschappen en betonchemicaliën van Husqvarna te gebruiken mag een gepolijste betonvloer HiPERFLOOR™ worden genoemd.

PREMIUM AFWERKING

INDUSTRIËLE AFWERKING

COMMERCIËLE AFWERKING

SCAN DE TAG OM TE ZIEN HOE HET WERKT!

https://youtu.be/B17I7PdhtzQ

DE STERKSTE BETON SCHUUR-MACHINES ZIJN ER NU OOK MET AFSTANDSBEDIENING

9

Page 10: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

DOWNLOAD ONZE APP NAAR UW IPAD De interactieve gebruikersgids voor doorslijpmachines is een iPad-app die u helpt om veiliger en ergonomi-scher met uw draagbare elektrische doorslijpmachine te werken. Met de talloze afbeeldingen en videoclips die erin zijn opgenomen, is dit een inspirerende aan-vulling op de gebruikershandleiding. Verkrijgbaar in de App Store.

VOLG ONS OP FACEBOOK Wie in deze business zit, mag dit niet missen! Op onze Facebookpagina kunt u met Husqvarna in contact komen en Husqvarna- gebruikers uit de hele wereld ontmoeten. Vertel ons wat u vindt van onze producten en diensten, deel uw eigen verhalen en bekijk foto’s en video’s van onze tentoonstellingsshows en andere Husqvarna- evenementen. www.facebook.com/ HusqvarnaConstruction

ABONNEER U OP ONS YOUTUBE-KANAAL Door onze hoogkwalitatieve video’s te bekijken leert u de functies en voordelen van onze producten beter kennen. Daarnaast bevatten ze nuttige tips en hints voor gebruik, onderhoud en uitrusting. Blijf op de hoogte van onze laatste video-updates door u op ons YouTube-kanaal te abonneren! www.youtube.com/ HusqvarnaCP

BEZOEK ONZE WEBSITE Hier vindt u bijgewerkte informatie over onze machines en diamantgereedschappen, inclusief complete technische productinformatie, serviceliteratuur, gebruikershandleidingen, een interactieve gereedschapsgids, nieuwigheden en nog veel meer. U vindt er ook nieuwtjes en informatie over ons bedrijf en uw plaatselijke aanspreekpunten, zoals servicecenters en erkende dealers. www.husqvarnacp.be

ONLINE DIENSTEN

Wij vinden dat productinformatie online beschikbaar, makkelijk vindbaar en altijd up-to-date moet zijn. Dus als u onze online diensten nog niet kent, maak er dan nu kennis mee. De voornaamste bron van informatie is onze website, die als onze digitale ‘hub’ kan worden beschouwd. Daarnaast zijn er een aantal andere digitale touchpoints waar u contact met ons kunt hebben.

ONTDEK ONZE DIGITALEMOGELIJKHEDEN

10

Page 11: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

HET PRODUCTASSORTIMENT VAN HUSQVARNA

Wij willen apparatuur die uw werk vereenvoudigt. In- en uitladen hoort eenvoudig te zijn en met de apparatuur moet ruw omgesprongen kunnen worden. Deze moet simpel te monteren en demonteren en natuurlijk soepel en efficiënt in gebruik zijn. Diamant-gereedschappen en apparatuur moeten op elkaar zijn afgestemd en moeten u helpen uw taak snel en efficiënt uit te voeren. En dat voor een gunstige prijs. Daarom concentreren we ons bij Husqvarna niet alleen op brute kracht bij de ont wikkeling van onze producten. Wij zien de gebruiker, de machine en het diamant-gereedschap als één geheel en we zijn op zoek naar een optimale balans tussen kracht en bruikbaarheid. Door de opsteltijd tot een minimum te reduceren, kunt u uw productieve tijd maximaliseren. Vergelijk zelf en merk het verschil.

WAARDE CREËREN DOOR EEN HOLISTISCHE KIJK OP UW WERKDAG

Page 12: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

DIAMANTBLADEN VOOR SOFF-CUT

DIAMANTKABEL

G PIRANHA™ PCD-GEREEDSCHAPBestemd voor snel en agressief verwijderen van vele lastig te verwijderen dikkere coatings en afdeklagen.

Z HUSQVARNA CP 1200-SERIEKeramische gereedschappen met velcrorug voor droog slijpen en polijsten van beton. Korrelgrootte van 30 tot 400.

DIAMANTBLADEN VOOR WANDZAGEN

DIAMANTBLADEN VOOR VLOER- & WEGENZAGEN

GEREEDSCHAPPEN VOOR SCHUREN EN POLIJSTEN

Ga voor meer informatie naar onze website of bel uw contactpersoon bij Husqvarna!

G HUSQVARNA SOFF-CUT-BLADENGepatenteerde professionele bladen, geleverd met glijplaat. Ze zijn bestemd voor en getest op elk samenspel van condities. Soff-Cut-bladen zijn van topkwaliteit en specifiek bestemd voor het Soff-Cut-systeem. Diameters 150–350 mm in drie verschillende series.

G HUSQVARNA-KABELProfessioneel assortiment, bestaande uit vijf verschillende industriële kabels.

G HUSQVARNA W 1400 DIAGRIP™Professionele bladen voor wandzagen. Met de revolutionaire Diagrip™-technologie. Diameters 600–1500 mm in vier versies, afhankelijk van de toepassing.

Z HUSQVARNA W 1100Eersteklas blad voor hydraulische en elektrische Husqvarna-wandzagen. Met een ideaal ontwerp. Ook geschikt voor andere machines. Diameters van 600–1200 mm, afhankelijk van de toepassing.

G HUSQVARNA F 1100Professionele asfaltbladen voor machines met motoren van 50 kW en meer. Diameters 500–900 mm in twee versies, afhankelijk van de toepassing.

G HUSQVARNA F 1400 DIAGRIP™Professionele bladen voor vloerzagen met hoog vermogen. Met de revolutionaire Diagrip™-technologie. Diameters 500–1200 mm in twee versies, afhankelijk van de toepassing.

G HUSQVARNA L 600Professionele bladen voor het frezen van lussen voor machines met motoren van 35 kW en meer. Diameters 350–450 mm in breedtes van 6, 8 of 10 mm, afhankelijk van de toepassing.

G HUSQVARNA F 400 DIAGRIP™Professionele bladen voor elektri-sche vlakzagen en zaagmachines op benzine en diesel tot 18 kW. Diameters 300–800 mm in vier versies, afhankelijk van de toe passing.

G HUSQVARNA DIAGRIP™ S 1400Professionele bladen voor zaag-machines met gering vermogen en verbeterde Diagrip™-verdeling van het bindmiddel. Voor een hogere zaagsnelheid en gelijk-matig, stabiel zagen. Diameters 300–600 mm in drie versies, afhankelijk van de toepassing.

Z HUSQVARNA VARI-CUT™Eersteklas bladen met hoge zaag-snelheid en een goede balans tussen investeringskosten en de kosten per gezaagde vierkante meter. Voor zaagmachines met gering vermogen. Diameters 300–400 mm in twee versies, afhankelijk van de toepassing.

G HUSQVARNA F 600Professionele bladen voor machines met motoren van 25–50 kW. Diameters 300–1200 mm in vijf versies, afhankelijk van de toepassing.

G KOMSCHIJVENHusqvarna ontwikkelt en produceert een breed assortiment professionele schijven en platen voor slijpen uit de hand.

G B HUSQVARNA P 1200-, P 1100- EN P 600-SERIESU kunt professionele en kwalitatief goede schuurpads met harsbind middel kiezen voor hoogkwalitatief polijsten. Korrelgrootte van 50 tot 3000.

G HUSQVARNA REDI LOCK – G 1100-SERIEProfessionele segmenten die erop zijn gericht om bij elk type toepassing optimale prestaties te leveren. Zes versies.

Z HUSQVARNA REDI LOCK – G 600-SERIEEersteklas segmenten in een geselecteerd assortiment om de gereedschapskeuze te vereenvoudigen. Drie versies bieden verschillende diamant-groottes om het prepareren van de vloer te voltooien.

Goud Zilver Brons

Page 13: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

DIAMANTBLADEN VOOR TAFELZAGEN

DIAMANTBLADEN VOOR TAFELZAAGMACHINES

DIAMANTKETTINGEN

DIAMANTBLADEN VOOR HAAKSE SLIJPERS

BLADEN VOOR DOORSLIJPMACHINES

DIAMANTBOORBITS

ABRASIEVE SCHIJVEN VAN HUSQVARNAAbrasieve schijven van topkwaliteit, die praktisch elk materiaal, zoals steen, staal en spoorwegrail kunnen doorslijpen. Diameters 300–400 mm.

G HUSQVARNA D 605Lichtgewicht, voornamelijk lasergelaste bits voor droog boren binnenshuis in bijv. tegels en natuursteen. Diameters 5–85 mm.

G HUSQVARNA D 825Lichtgewicht, voornamelijk lasergelaste bits voor droog boren binnenshuis in bijv. beton, baksteen en betonblokken. Diameters 37–200 mm.

G HUSQVARNA VNEersteklas bladen met een goede balans tussen investeringskosten en de kosten per gezaagde vierkante meter. Diameters 115–230 mm in zeven versies, afhankelijk van de toepassing.

G HUSQVARNA ASProfessionele bladen, die een hoge zaag-snelheid en een lange levensduur bieden bij porseleintegels, graniet, beton of construc-tiematerialen. Diameters 115–230 mm in vijf versies, afhankelijk van de toepassing.

G HUSQVARNA GSEersteklas bladen met een doorlopende rand. Voor snel, nauwkeurig en splintervrij zagen van harde materialen als glas, porselein tegels, graniet en andere steen-soorten. Diameters 180–350 mm, in standaard- of geluidloze versie, afhankelijk van model en toepassing.

G HUSQVARNA GSProfessionele bladen voor snel, soepel zagen in de meeste constructiematerialen. Voor de laagste zaagkosten per vierkante meter. Diameters 300–1000 mm, in standaard- of geluidloze versie, afhankelijk van model en toepassing.

B HUSQVARNA D 400Kwalitatief goede boorbits met een breed toe-passings venster. Boren door de meeste muren van standaarddikte. Diameters 32–250 mm in twee versies, afhankelijk van de toepassing.

G HUSQVARNA D 1400 DIAGRIP™Professionele boorbits, die zijn ontwikkeld voor professionele gebruikers die bij alle boortoepassingen topprestaties verlangen. Diameters vanaf 52 mm en groter in drie versies, afhankelijk van de toepassing.

G HUSQVARNA D 1210Professionele boorbits, die zijn bestemd voor kleine diameters en draagbare toepassingen. Standaard geleverd met dunwandige buis. Diameters vanaf 8 mm en meer.

G Z HUSQVARNA D 800Professionele en eersteklas boorbits voor bouwprofessionals. Ideaal voor gebruik in elke belangrijke toepassing. Diameters 10–334 mm in vier versies, afhankelijk van de toepassing.

G HUSQVARNA ASHoogkwalitatieve, professionele bladen met turbosegmenten, die hoge snelheid combineren met een nauwkeurig afgewerkte snede. AS 12S+ bestemd voor de Husqvarna K 6500. Diameters 300-400 mm.

G HUSQVARNA S 1200 H DIAGRIP™Professioneel assortiment bladen, dat speciaal is ontwikkeld voor draagbare hydraulische toepassingen als de K 2500. Een diameter van 415 mm in twee standaardversies en twee voorzaagversies, afhankelijk van de toepassing.

B HUSQVARNA MTKwaliteitsbladen, geoptimaliseerd voor minder intensief professioneel zagen in de meeste materialen. Diameters 300–350 mm in drie versies, afhankelijk van de toepassing.

Z HUSQVARNA VARI-CUT™Eersteklas bladen met hoge zaagsnelheid en een goede balans tussen investeringskosten en de kosten per gezaagde vierkante meter. Diameters 300–400 mm in drie versies, afhankelijk van de toepassing.

G CUT-N-BREAK BLADEVoor de K 760/K 3000 Cut-n-Break. Professionele bladen met een segmentvorm die voor uitstekende zaageigenschappen en prestaties zorgt.

G Z HUSQVARNA RINGZAAGBLADENDe R 1400 Diagrip™ zijn professionele bladen met Diagrip™-technologie, verkrijgbaar in twee versies. De R800 zijn eersteklas bladen met een goede zaagsnelheid, verkrijgbaar in drie versies. Diameter 370 mm.

HUSQVARNA RESCUE-ZAAGBLADENBladen met gesoldeerde diamant-technologie. Voor allround vrijsnijden in materialen als beton, rubber, baksteen, metaal, staal, enz. Geschikt voor reddingswerkzaamheden. Diameters 300–400 mm.

Goud Zilver Brons

G HUSQVARNA DIAGRIP™ S 1400Professionele bladen met verbeterde Diagrip™-verdeling van het bindmiddel. Voor een hogere zaagsnelheid en gelijkmatig, stabiel zagen. Diameters 300–400 mm in vier versies, afhankelijk van de toepassing.

G Z B Een assortiment professionele, Heavy User en kWaliteitskettingen voor zagen in gewapend beton en andere constructie-materialen van verschillende hardheden. Voor onze kettingzagen K 970 Chain en K 6500 Chain.

Page 14: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

HUSQVARNA PP 455 E65 l/min, 230 bar, 25 kW, 139 kg.

HUSQVARNA PP 51820, 30, 40 l/min, 140 bar, 10,4 kW, 145 kg.

HUSQVARNA PP 325 E40 l/min, 140 bar, 9,3 kW, 95 kg.

HUSQVARNA PP 440 HF15 kW, 18,0 kg.

HUSQVARNA PP 653-fasig/1-fasig 7/4 kW, 9,5 kg.

HUSQVARNA DXR 27019 kW, 1750 kg, bereik 4,8/4,5 m omhoog/vooruit, incl. gereedschap. Bedieningssysteem: modulaire, digitale CAN-gebaseerde PLC.

HUSQVARNA DXR 25019 kW, 1620 kg, bereik 4,8/4,5 m omhoog/vooruit, incl. gereedschap. Bedieningssysteem: modulaire, digitale CAN-gebaseerde PLC.

HUSQVARNA DXR 14015 kW, 985 kg, bereik 4,4/3,7 m omhoog/vooruit, incl. gereedschap. Bedieningssysteem: modulaire, digitale CAN-gebaseerde PLC.

HUSQVARNA DXR 31022 kW, 2020 kg, bereik 5,5/5,2 m omhoog/vooruit, incl. gereedschap. Bedieningssysteem: modulaire, digitale CAN-gebaseerde PLC.

HUSQVARNA DXR 30022 kW, 1960 kg, bereik 5,5/5,1 m omhoog/vooruit, incl. gereedschap. Bedieningssysteem: modulaire, digitale CAN-gebaseerde PLC.

HUSQVARNA DCR 300 EN DCR 100Voor de slooprobots van Husqvarna in de DXR-serie. Met deze sterke vergruizers kunt u eenvoudig meer dan 400 mm dikke betonnen muren, trappen, pilaren, enz. vergruizen.

HUSQVARNA DSS 200Voor de slooprobots van Husqvarna in de DXR-serie. Staalsnijder voor slopen van constructies, leidingen, procesvaten en tanks. Ideaal op gevoelige terreinen, zoals de procesindustrie.

WANDZAGEN

AFSTANDS GESTUURD SLOPEN

DRAADZAGEN

KRACHTBRONNEN

HUSQVARNA WS 482 HFHoog Frequent, afstandsbediening, diamantblad 600–1600 mm, 28,0 kg, zaagdiepte 730 mm.

HUSQVARNA CS 2512Draadsnelheid 20 of 25 m/s, magazijn capaciteit 12 m (gereed voor gebruik 15 m), 150 kg.

HUSQVARNA WS 440 HFHoog Frequent, afstandsbediening, diamantblad 600–1200 mm, 25,0 kg, zaagdiepte 530 mm.

HUSQVARNA CS 10Draadsnelheid 24 m/s, magazijncapaciteit 10 m, 138/135 kg.

HUSQVARNA WS 220Hoog Frequent, afstandsbediening, diamantblad 500–900 mm, 19,0 kg, zaagdiepte 95 mm.

HUSQVARNA WS 463Hydraulisch aangedreven, radiogestuurd diamantblad 600–1600 mm, 22,0 kg, zaagdiepte 730 mm.

HUSQVARNA PP 49020 kW, 23,4 kg.

HUSQVARNA PP 2206,5 kW, 10,0 kg.

HUSQVARNA-BAKKENVerkrijgbaar in drie afmetingen.Voor DXR 140: Standaard 52 cm/55 liter. Breed 77 cm/60 liter. Smal 30 cm/40 liter. Alle andere DXR’s: Standaard 52 cm/85 liter. Breed 77 cm/105 liter. Smal 30 cm/40 liter.

NIEUW

Page 15: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

HUSQVARNA FS 4800 DDiamantzaagblad max. 680–695 mm, 680 kg, zaagdiepte 381 mm, 35 kW*.

HUSQVARNA FS 7000 DDiamantzaagblad max. 1000 mm, 1032 kg, zaagdiepte 411 mm, 55,4 kW*.

HUSQVARNA FS 300 SERIESDiamantzaagblad max. 350 mm, zaagdiepte 122/125 mm, 64/54 kg, FS 309, benzine, 6,6 kW*. FS 305, benzine, 4,2 kW*.

HUSQVARNA FS 400 LVDiamantzaagblad max. 450 mm, zaagdiepte 162 mm, 99 kg, 8,7 kW*.

HUSQVARNA FS 400 SERIESDiamantzaagblad max. 500 mm, zaagdiepte 189 mm, 163/145 kg, FS 413, benzine, 8,7 kW*. FS 410, diesel, 6,6 kW*.

HUSQVARNA SOFF-CUT 4200Diamantzaagblad max. 350 mm, zaagdiepte max. 76 mm, 221 kg, 17,2 kW*.

HUSQVARNA FS 500 SERIESDiamantzaagblad max. 600/500 mm, zaagdiepte 241/179 mm, 231/197 kg. FS 524, benzine, 15,5 kW*. FS 513, benzine, 8,7 kW*.

HUSQVARNA SOFF-CUT 2000eDiamantzaagblad max. 250 mm, zaagdiepte max. 38 mm, 144 kg, 6,5 kW*.

HUSQVARNA SOFF-CUT 150Diamantzaagblad max. 150 mm, zaagdiepte max. 30 mm, 39 kg, 3,3 kW*.

HUSQVARNA PG 82012,5 kW, 400 V, 3-fasig, slijpbreedte 820 mm, slijpschijf 3 × 270 mm, 440 kg.

HUSQVARNA PG 68012,5 kW, 400 V, 3-fasig, slijpbreedte 680 mm, slijpschijf 3 × 230 mm, 385 kg.

HUSQVARNA PG 5303,75/4,75 kW, 230/400 V, 1- of 3-fasig, lijpbreedte 530 mm, slijpschijf 3 × 230 mm, 200/216 kg.

HUSQVARNA DC 33003,3 kW, 230 V, 16 A, 300 mbar, 97 kg.

HUSQVARNA DC 14001,2 kW, 230 V, 16 A, 230 mbar, 55 l, 16 kg.

HUSQVARNA SOFF-CUT 4000 Diamantzaagblad max. 350 mm, zaagdiepte max. 70 mm, 191 kg, 14,9 kW*.

HUSQVARNA FS 5000 DDiamantzaagblad max. 900 mm, 771 kg, zaagdiepte 374 mm, 35,5 kW*.

MACHINES VOOR SCHUREN & POLIJSTEN

HUSQVARNA DC 60005,75 kW, 400 V, 16 A, 420 mbar, 290 kg.

HUSQVARNA DC 30002,4 kW, 230 V, 16 A, 254 mbar, 55 l, 27,5 kg.HUSQVARNA PG 450

2,2 kW, 230 V, 1-fasig, slijpbreedte 450 mm, 109 kg.

HUSQVARNA PG 2802,2/3,0 kW, 230/400 V, 3- of 1-fasig, slijpbreedte 280 mm, 70 kg.

HUSQVARNA FS 3500 GDiamantzaagblad max. 750 mm, 419 kg, max. zaagdiepte 311 mm, 27,5 kW*.

TIER 4 FINAL TIER 4 FINAL

VLOERZAGEN, WEGENZAGEN EN LUSSENZAGEN

HUSQVARNA FS 6800 DDiamantzaagblad max. 1000 mm, 857 kg, max. zaagdiepte 415 mm, 50,7 kW*.

SOFF-CUT

HUSQVARNA PG 820 RC13,0 kW, 400 V, 3-fasig, slijpbreedte 820 mm, slijpschijf 3 × 270 mm, 536 kg.

HUSQVARNA PG 4004,0 kW, 400 V, 3-fasig, slijpbreedte 400 mm, 115 kg.

NIEUW

NIEUW

HUSQVARNA PG 680 RC13,0 kW, 400 V, 3-fasig, slijpbreedte 680 mm, slijpschijf 3 × 230 mm, 498 kg.

Page 16: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

HUSQVARNA TS 230 F800 W, max. ∅ 230 mm, max. zaagdiepte 46 mm, 16,5 kg.

HUSQVARNA TS 73 R1000 W, 110/230 V, max. ∅ 230 mm, max. zaag-diepte 50/100 mm, 47 kg.

HUSQVARNA TS 66 R800 W, max. ∅ 200 mm, max. zaagdiepte 40 mm, 41 kg.

TEGELZAAGMACHINESBOORMOTOREN MET STATIEVEN

BOOR AUTOMAATBOORSTATIEVEN

HUSQVARNA AD 103,6 kg, snelheid 0–3,2 m/min in beide richtingen.

HUSQVARNA TS 100 R2200/2700 W, max. ∅ 350 mm, max. zaagdiepte 105 mm, 106 kg.

TAFELZAGEN

HUSQVARNA TS 400 F1500/2200/2700 W, max. ∅ 400 mm, max. zaagdiepte 125/230 mm, 96 kg.

HUSQVARNA TS 300 E2200/2700 W, max. ∅ 300 (350) mm, max. zaagdiepte 80 (100) mm, 82 kg.

HUSQVARNA TS 350 E1500/2200/2700 W, max. ∅ 350 (300) mm, max. zaagdiepte 100 (80) mm, 92 kg..

HUSQVARNA DS 50 GYRO∅ 350 mm, boor lengte 670 mm, 56 kg.

HUSQVARNA DS 150 ∅ 150 mm, boor lengte 495 mm, 15,5 kg.

HUSQVARNA DS 450∅ 450 mm, boor lengte 700 mm, 24,0 kg.

VACUÜM POMP

HUSQVARNA DMS 2402400 W, 1-fasig, max. ∅ 250 mm, 25,0 kg.

HUSQVARNA VP 2000,55 kW, 200 l/min., 19,0 kg.

HUSQVARNA DMS 160 AT/A1550 W, 1-fasig, max. ∅ 120 mm, 12,0/10,5 kg.

BOORMOTOREN

HUSQVARNA DS 40 GYRO∅ 150 mm, boor lengte 600 mm, 30 kg.

HUSQVARNA DS 250/DS 250 SINGLE SPEED∅ 250 mm, boorlengte 685 mm, 16,0 kg.

HUSQVARNA DS 900∅ 900 mm, boor lengte 944 mm, 32 kg.

HUSQVARNA TS 601800 W, max ∅ 254 mm, max. zaagdiepte 78 mm, 36 kg.

HUSQVARNA DM 406 H120/230/340/580/980/1400 tpm, aanbevolen boordiameter 0–650 mm, 16,0 kg.

HUSQVARNA DM 3403300 W, 1-fasig, aanbevolen boordiameter 50–400 mm, 14,0 kg.

HUSQVARNA DM 6503000/6000 W, 3- of 1-fasig, aanbevolen boordiameter 112–600 mm, 14,0 kg.

HUSQVARNA DM 2802700 W, 1-fasig, aanbevolen boordiameter, lage snelheid 50–350 mm, hoge snelheid 25–250 mm, 13,0 kg.

HUSQVARNA DM 2301900 W, 1-fasig, aanbevolen boordiameter 150 mm, draagbaar 75 mm, 7,0 kg.

HUSQVARNA DM 2201900 W, 1-fasig, aanbevolen boordiameter 150 mm, draagbaar 75 mm, 7,5 kg.

Page 17: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

HUSQVARNA KV 760Zaagwagen bestemd voor de K 760. Watertank 13,3 l.

HUSQVARNA KV 970/1260Zaagwagen bestemd voor de K 970 en K 1260. Watertank 13,3 l.

ZAAGWAGENS

HUSQVARNA K 970 94 cc, 4,8 kW, 10,9/11,9 kg, blad grootte 350/400 mm, zaagdiepte 125/145 mm.

HUSQVARNA K 760/ K 760 MET OILGUARD74 cc, 3,7 kW, 9,6/9,8 kg, bladgrootte 300/350 mm, zaagdiepte 100/125 mm.

HUSQVARNA K 1260 119 cc, 5,8 kW, 13,7/14,4 kg, bladgrootte 350/400 mm, zaagdiepte 125/145 mm.

HUSQVARNA K 970 RING94 cc, 4,8 kW, 13,8 kg, bladgrootte 370 mm, zaagdiepte 270 mm.

HUSQVARNA K 760 CUT-N-BREAK74 cc, 3,7 kW, 11,1 kg, bladgrootte 230 mm, zaagdiepte 400 mm.

HUSQVARNA K 970 RESCUE94 cc, 4,8 kW, 11,0 kg, bladgrootte 350 mm, zaagdiepte 125 mm.

RESCUE ZAGEN

HUSQVARNA K 760 RESCUE74 cc, 3,7 kW, 9,6 kg, bladgrootte 300 mm, zaagdiepte 100 mm.

HUSQVARNA K 1260 RAIL119 cc, 5,8 kW, 20,5/21,1 kg (incl. RA 10), bladgrootte 350/400 mm, zaagdiepte 125/145 mm.

HUSQVARNA K 2500 140 bar/40 l/min., 5,2 kW, 8,3 kg, bladgrootte 400 mm, zaagdiepte 145 mm.

HUSQVARNA K 3600 MK II140 bar/40 l/min., 4,3 kW, 8,3 kg, bladgrootte 370 mm, zaagdiepte 270 mm.

HYDRAULISCHE DOORSLIJPMACHINES

HUSQVARNA K 407 kp/cm², 3,2 kW, 9,9 kg, bladgrootte 350 mm, zaagdiepte 125 mm.

PERSLUCHT DOORSLIJPMACHINERAILDOORSLIJPER

ELEKTRISCHE DOORSLIJPMACHINES

HUSQVARNA K 6500Hoog Frequent 230/240 V, 5500 (3-fasig)/3000 (1-fasig) W, 10,0 kg, bladgrootte 400 mm, zaagdiepte 145 mm.

HUSQVARNA K 6500 RING Hoog Frequent 230/240 V, 5500 (3-fasig)/3000 (1-fasig) W, 13,1 kg, bladgrootte 370 mm, zaagdiepte 270 mm.

HUSQVARNA K 6500 CHAIN230/240 V, 5500 (3-fasig)/3000 (1-fasig) W, 9.1 kg, bladerbare 300, 350 of 400 mm, zaagdiepte 350, 400 of 450 mm.

HUSQVARNA FC 40Debiet- en drukregelaar 40, 30 of 20 l/min., 140 bar, 4,2 kg.

HUSQVARNA RA 10Zaagbevestiging voor de K 1260 Rail, 5,3 kg.

WATER DRUK TANK PLUS SLANGInhoud 13,3 liter, compleet met een slang van 3 meter.

K 3000 VACUÜMUNITDankzij een ideale stofopvang kunt u zagen zonder water. Is geschikt voor zowel de K 3000 Wet als de K 3000 Vac.

HUSQVARNA WT 15220/110 V elektrische pomp. Inhoud 15 liter. Gardena Li-Ion accumulatorsysteem met accuaandrijving, 18,5 V.

TOEBEHOREN DOORSLIJPMACHINES

Copyright © 2016 Husqvarna AB (publ). Alle rechten voorbehouden. Husqvarna en andere aanduidingen van producten en functies zijn handelsmerken van de Husqvarna Groep als weergegeven op www.international.husqvarna.com. Wij behouden ons het recht voor zonder aankondiging vooraf wijzigingen aan te brengen in technologie en specificaties. * Volgens opgave van de motorfabrikant.

HUSQVARNA K 3000 CUT-N-BREAK230/120/110 V, 2700/1800/2200 W, 10,4 kg, bladgrootte 230 mm, zaagdiepte 400 mm.

HUSQVARNA K 3000 WETStille doorslijper 230/120/110 V, 2700/1800/2200 W, 8,5 kg, bladgrootte 350 mm, zaagdiepte 125 mm.

HUSQVARNA K 3000 VAC230/120/110 V, 2700/1800/2200 W, 8,9 kg (incl. vacuümunit 1 kg), bladgrootte 350 mm, zaagdiepte 119 mm (incl. vacuümunit).

BENZINE DOORSLIJPMACHINES

HUSQVARNA K 970 CHAIN94 cc, 4,8 kW, 9,7 kg, zwaardgrootte 350 mm, max. zaagdiepte 400 mm.

NIEUW

NIEUW

Page 18: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

HANDSCHOENEN, CLASSIC Een duurzame handschoen in één maat, met een geitenleren palm en spandex-materiaal op de rug. Met rubber gecoate manchetten met katoenen boordsel voor een perfecte pasvorm om de pols.

VEILIGHEIDSLAARZEN Laarzen met goedgekeurd brandbestendig rubber en versterkte neuskap. Anti-slipzool voorbereid voor spikes en enkelbescherming. Ruime pasvorm en randen op hiel voor eenvoudig uittrekken. Voldoet aan de eisen in EN 345 SB E.

VEILIGHEIDSHELM Met extra groot vizier, nekbescherming en gehoorbeschermers. Voldoet aan de eisen in de huidige EN- en ANSI-normen.

GEHOORBESCHERMERS MET BEUGEL Comfortabel en lichtgewicht met een soepele, gevoerde hoofdband. Het ontwerp maakt het mogelijk de druk voor 20 % bij te stellen. Voldoen aan de eisen in de huidige EN-normen.

GEHOORBESCHERMERS MET FM RADIO Goede geluidskwaliteit en aangename pasvorm. Voorzien van een 3,5 mm audio-ingang (AUX) voor muziekspeler en communicatieradio. Versies verkrijgbaar met beugel of helm gemonteerd.

OLIE- EN BRANDSTOFHOUDEROns assortiment accessoires omvat tevens tweetaktolie en een biologisch afbreekbare luchtfilterolie. De door onszelf ontwikkelde jerrycan bevat 6 l benzine en is voorzien van een efficiënte niveaucontrole.

VEILIGHEIDSBRIL, CLEAR X Veiligheidsbril met krasvrije, heldere lenzen en uitschuifbaar montuur. Draaibare lenzen. Goedgekeurd conform EN 166 en Ansi Z87+.

ADEMHALINGSMASKER Beschermt tegen zeer kleine, droge en via water vervoerde deeltjes die schadelijk zijn voor de gezondheid. Voorzien van een lucht-uitlaat om uitademen te vergemakkelijken en om condensatie en vochtvorming te voorkomen. Ademhalingsmasker goedgekeurd volgens EN 149: 2001, klasse FF P3.

UITRUSTING

CONTROLEER UW PERSOONLIJKE UITRUSTING VOORDAT U VERTREKT!Hard werken betekent dat uw persoonlijke uitrusting flink slijt. Is het tijd om uw garderobe aan te vullen? Accessoires en beschermende uitrusting van Husqvarna helpen u om veiliger en efficiënter te werken.

Page 19: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

ELEKTRISCH DOORSLIJPEN

GRATIS DOWNLOADEN!

WERK SLIMMER EN VEILIGER!Neem een kijkje in onze gebruikersgids voor doorslijpmachines en ontdek een veiliger, ergonomischer en efficiëntere manier van werken met draagbare elektrische doorslijpmachines. Download deze gratis vanuit de App Store (voor iPad) of onze website (PDF-versie voor laptop en andere digitale apparaten).

Husqvarna KV 970/1260 EN KV 760De nieuwe Husqvarna trolleys hebben nu een waterdruktank met een inhoud van 13,3 liter en een 3 meter lange slang, die aansluit op het watermondstuk op de beschermkap. Dankzij deze nieuwe functie kan de waterstroom doorlopen als u met de slijpmachine buiten de wagen werkt.

ZET WIELEN ONDER UW DOORSLIJPMACHINE!

NIEUW

NIEUW

19

Page 20: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

ZAGEN MET VLOERZAAG

HUSQVARNA FS 3500 GMotorfabrikant: Kohler. Diamantzaagblad max. 750 mm. Max. zaagdiepte 311 mm. Gewicht 419 kg.

NIEUW

HUSQVARNA FS 3500 G KRACHTIGE EN DEGELIJKE

BENZINE VLOERZAAG

20

Page 21: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Het assortiment vloerzaagmachines wordt uitgebreid met de Husqvarna- benzine vloerzaag FS 3500 G. Het is een handige, middelgrote zelfrijdende zaagmachine, die door zijn eenvoudige en robuuste ontwerp gemakkelijk is te bedienen & te onder houden en daardoor uitstekend geschikt is voor reparatie- en onderhoudswerkzaam-heden.

De nieuwe Husqvarna FS 3500 G is ideaal voor kleine tot middelgrote werken. Voorzien van een benzinemotor van 27,5 kW met een zelfinstellende snaarspanner voor maximaal gemak en een optimale levensduur van de snaar. Maximale zaagdiepte 311 mm met diamantblad van 750 mm. Ook voorbereid voor verhuur. Met instelbare stuurhendel, toerenteller en urenteller. Waterpompset en lichtset verkrijgbaar als opties.

Ga voor meer informatie naar www.husqvarnacp.be bel ons

op 068/251.362 of mail ons naar [email protected]

Husqvarna Soff-Cut is een ideaal systeem voor het ultra-vroeg zagen van krimpnaden. Het is de beste oplossing om het risico van willekeurige barsten en scheuren te minimaliseren. Soff-Cut maakt het mogelijk om op dezelfde dag te storten en te zagen. En het eindresultaat is extra mooi door uitsluitend ondiepe krimpnaden.

HET PROBLEEM: WILLEKEURIGE KRIMPBARSTENAls beton hydrateert en uithardt, ontwikkelen er zich interne spanningen. Het doel is deze spanningen te laten vrijkomen voordat zij hun eigen ontsnappingsweg in de vorm van een willekeurige krimpbarst zoeken.

DE OPLOSSING: ULTRAVROEG RECHTE NADEN MAKENMet het Husqvarna Soff-Cut Ultra Early Entry™ systeem voor droog zagen, vindt het zagen van naden plaats in de groene zone – binnen een uur of twee na voltooiing. De Husqvarna Soff-Cut-technologie is gebaseerd op de combinatie van het Soff-Cut-blad en een glijplaat. Naast de opwaarts zagende draai-beweging van het blad zorgt de glijplaat voor druk op het opper-vlak om afbladderen en afsplinteren te voorkomen. Soff-Cut stelt u in staat om als onderdeel van het afwerkingsproces in de groene zone te zagen. Voor een efficiënte controle over krimpbarsten.

SOFF-CUT

SCAN DE TAG OM TE ZIEN HOE HET WERKT!

https://www.youtube.com/watch?v=KMPrlil8ZRM

ZAAG DE KRIMPNADEN DIRECT NA HET VLINDEREN!

Page 22: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Husqvarna DXR 140Onze meest compacte slooprobot. Zeer veelzijdig met een scala aan hulpstuk-ken, zoals grijpers, bakken, crusher, sloophamer en staalschaar. Het lage gewicht en de compacte afmetingen zorgen ervoor dat hij bijna overal inzetbaar is.

CRUSHERSDe Husqvarna crushers zijn geoptimaliseerd voor de Husqvarna slooprobots. De opening is verstelbaar en in gesloten toestand de kleinste op de markt. De DCR 300 heeft een booster.

SORTEERGRIJPERSDraaibare multigrijper met een laag bedrijfs-gewicht en een hoog grijpvolume. Een maxi-maal laadvermogen en een hoge grijpkracht helpen ook om de sloopprestaties te vergroten.

STAALSCHAARDraaibare staalschaar met gering gewicht en hoge snijkracht. Ideaal voor precisiewerkzaam-heden in nauwe ruim-tes, waar hoge eisen aan de snijkracht worden gesteld.

BAKKENDe nieuwe serie bakken voor de Husqvarna DXR is verkrijgbaar in stan-daard-, brede en smalle versies en is daarmee geschikt voor een verscheidenheid aan graafwerk-zaamheden.

Husqvarna DXR 300Onze sterkste slooprobot, die een laag gewicht combineert met een hoge sloopkracht. Met de hamer SB 302 levert hij de grootste slagkracht in zijn gewichtsklasse.

“Deze robots zijn het beste wat mij ooit is

overkomen voor wat betreft mijn resultatenrekening.”

DUKE LONG, EIGENAAR VAN INTERSTATE SAWING WEST BEND, WI, VS

NIEUW

22

Page 23: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

AFSTANDSGESTUURD SLOPEN

Als een sloopkarwei te zwaar, te risicovol of te tijdrovend is voor menselijke arbeidskracht, dan zijn deze op afstand bediende, 3-fasige, elektrische robots de ideale partners. Dankzij hun verscheidenheid aan gereedschappen kunnen ze worden gebruikt voor slopen, beitelen, vergruizen, metaal knippen, graven, schuiven, sorteren en tillen. Met de functiepakketten meegerekend zijn de vijf DXR-modellen verkrijgbaar in in totaal 17 verschillende varianten.

SPECIALE TOEPASSINGEN

Bij werkzaamheden in hogere omgevingstemperaturen kan de Husqvarna DXR permanent werken met vol vermogen als hij is voorzien van het pakket uitge-breide koeling (P2), dat verkrijgbaar is voor alle DXR-modellen met uitzondering van de DXR 140. Dat maakt een hogere productiviteit mogelijk bij toepas-singen als cementovens en staalfabrieken.

De DXR kan ook worden gebruikt voor het ontslakken van hete smeltinstallaties en soortgelijke toepassingen, als hij is voorzien van het hittebeschermingspakket (P3). Dit beschermt essentiële onderdelen tegen schade veroorzaakt door stralings- en geleidingswarmte. Verkrijgbaar voor DXR 270, DXR 300 en DXR 310.

CONSTRUCTIETOEPASSINGEN

Met een DXR kunt u zware constructies van beton, baksteen of staal ontmantelen, zowel binnen als buiten en ook op plaatsen waar u lawaai en trillingen moet proberen te voorkomen. De DXR is de ideale machine voor de sloop van deelconstructies, zoals trappen, waarbij een hoge mate van nauwkeurigheid is vereist.

De DXR kan door kleine openingen kruipen of in nauwe schachten naar beneden worden gelaten om daar zijn werk te doen terwijl de gebruiker veilig en comfortabel op afstand staat. Met een DXR kunnen zware, gesloopte constructiematerialen veilig van de bouwplaats naar een afvalberg buiten het terrein worden vervoerd.

HEEFT U AL EENS EENSLOOPROBOT GEPROBEERD?

Hydraulische set voor extra functies

Beschermingsset cilinder (C2+C3)

Bevestigingsset koelpakket

Slangbescherming

Brandvertragende hydraulische olie

Stalen rails

Stalen poten

Uitbreidingsset koeling voor hamer

Hittebeschermingsset voor

de SB202/SB302

(afzonderlijk te bestellen)

HYDRAULISCHE FUNCTIE (P1)

UITGEBREIDE KOELING (P2)

HITTEBESCHERMING (P3)

Bel voor meer informatie uw contactpersoon bij Husqvarna of breng een bezoek aan uw dichtstbijzijnde Husqvarna-servicecenter. Ga naar www. husqvarnacp.be voor contactgegevens en routebeschrijvingen

= Installatie af fabriek = Aftermarket-installatie

23

Page 24: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Het doorslijpen van harde materialen als beton en graniet is doorgaans een lastige karwei. Maar er zijn manieren om het minder inspannend te maken. Want hoeveel vermogen uw betonzaag of haakse slijper ook heeft, hij presteert pas optimaal als u ook het juiste blad gebruikt. Dus bekijk onze drie verschillende prestatieniveaus voor diamant-gereedschappen – Goud, Zilver en Brons. U vindt er een beter gereedschap voor uw karwei.

DE EXPERTS IN DIAMANTGEREEDSCHAPPEN

Husqvarna is één van de grootste producenten van diamantgereedschappen voor zagen en boren in beton en andere harde constructiematerialen ter wereld. Wij leveren miljoenen diamantgereedschappen – zaagbladen, diamantboren, kabels en schuurgereed-schappen – aan professionele aannemers, vakmensen en verhuurbedrijven over de hele wereld.

Bel voor meer informatie uw contactpersoon bij Husqvarna of breng een bezoek aan uw dichtstbijzijnde Husqvarna-servicecenter. Ga naar www. husqvarnacp.be voor contactgegevens en routebeschrijvingen

DIAMANTGEREEDSCHAPPEN

Tommy, bestratingsaannemerHet karwei van vandaag: Betonplaten doorslijpen om vorm en grootte aan te passenMachine: Husqvarna K 760Zaagblad: Husqvarna MT

Malek, bouwaannemerHet karwei van vandaag: Alle verwachte zaagwerkzaamheden op de locatie Machine: Husqvarna K 970Zaagblad: Husqvarna Vari-Cut™

DE OPTIMALE DIAMANTOPLOSSING VOOR IEDEREPROFESSIONAL

24

Page 25: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Dick, zaagspecialistHet karwei van vandaag: Nieuwe openingen zagen in bestaande betonwandenMachine: Husqvarna K 6500Zaagblad: Husqvarna Diagrip S

EEN BETER GEREEDSCHAP VOOR ELK KARWEI

Ontwikkeld voor intensief professioneel gebruik bij specialistische toepassingen. Voor een maximale zaag-snelheid en slijt - vastheid bij veeleisende zaag- en boorwerkzaam - heden.

GOUD (Heavy User)

Ontwikkeld voor professioneel gebruik bij allround toepassingen. Voor een hoge zaag- snelheid en slijt- vastheid bij alle zaag- en boor-werkzaamheden.

ZILVER (Professioneel)

Ontwikkeld voor inciden-teel gebruik. Voor een goede balans tussen prestaties en prijs bij veelvoorkomende zaag- en boor-toepassingen.

BRONS (Kwaliteit)

25

Page 26: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

“ Husqvarna levert geweldige service. Wij voelen ons safe als we hun machines

gebruiken, omdat we weten dat als er iets fout gaat, hulp slechtst één telefoontje weg is.”

JIMMY JOHANSSON, GÖTEBORGS RIVTEAM, GOTENBURG, ZWEDEN

De producten van Husqvarna kunnen lange tijd veel-eisende werkomstandigheden aan. Maar alle profes-sioneel gebruikte apparaten hebben te maken met flinke slijtage en dus moet u ze goed onderhouden. De beste manier om problemen, ongewenste stilstand-tijd en ongepland verlies van productiecapaciteit te voorkomen, is een erkend technicus van Husqvarna de uitrusting regelmatig te laten controleren om mo-gelijke bronnen van mankementen op te sporen en versleten onderdelen te vervangen voordat ze pro-blemen gaan veroorzaken. Dat gebeurt door elke machine regelmatig volgens het onderhoudsschema te onderhouden. Het preventieve onderhoud kan op tijd worden gepland, zodat uw productie er slechts minimaal door wordt gehinderd.

HUSQVARNA-SERVICE

Onze machines worden gebruikt onder zware omstandigheden. Daarom is het goed om te weten dat wij altijd voor u klaar staan om u te helpen met vakkundig onderhoud en reparatie ondersteuning.

WIJ LATEN U NOOIT IN DE STEEK

U KUNT HET ESSENTIËLE ONDERHOUD DOEN

De dagelijkse inspectie en ander klein onderhoud kunt u zelf doen, eventueel met behulp van de in-structievideo’s die op ons officiële YouTube-kanaal beschikbaar zijn en de onderhoudsinstructies in de gebruikershandleidingen. U kunt deze gratis down-loaden van onze website.

26

Page 27: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

LAAT DE EXPERTS DE REST DOEN

De geavanceerdere onderhoudswerkzaamheden kunt u beter overlaten aan de daarvoor speciaal opgeleide Husqvarna-technici. Veel van onze klanten – profes-sionele gebruikers en verhuurbedrijven – hebben al gekozen voor het uitbesteden van al het technisch onderhoud aan hun Husqvarna-servicecenter.

SERVICE IN BELGIË EN LUXEMBURG

Contacteer ons om de dichtsbijzijnde hersteller van Husqvarna producten te kennen. Tel : 068/25.13.62mail: [email protected]

27

Page 28: (BE-NL) Husqvarna Construction Products - Product News 2016

Husqvarna Construction Products België & Luxemburg Avenue des Artisans, 50

7822 – Ath België

Tel : +32 (0) 68 25 13 62 Mail : [email protected]

www. husqvarnacp.be

Copyright © 2016 Husqvarna AB (publ). Alle rechten voorbehouden. Husqvarna en andere aanduidingen van producten en functies zijn handelsmerken van de Husqvarna Groep als weergegeven op www.international. Husqvarna.com. Wij behouden ons het recht voor zonder aankondiging vooraf wijzigingen aan te brengen in technologie en specificaties. S

tend

ahls

. 11

5 56

84-

37 B

E du

tch.