Bas reizen 2012

of 4 /4
CHRISTELIJKE JONGERENVAKANTIES ZOMER 2012 Campingvakanties Hotelvakanties Appartementen Zeilvakanties Nieuw: Single vakanties! In de afgelopen jaren organiseer- de BAS Travel reizen tot een leef- tijd van 30 jaar. We merkten dat er toch een groep 30-plussers was die daarom niet met ons op vakan- tie kon gaan. En dus hebben we nu een mooi programma met reizen voor singles van 25 tot 45 jaar. Goed georganiseerde reizen naar leuke plekken in Europa samen met gelijkgestemden en natuurlijk voor een scherpe prijs. Kijk snel op pagina 3 of op de website! www.bastravel.nl Beste vakantieganger Strand Strand Actief Actief Jeugd Jeugd Singles Singles Zoeken en boeken? Dat doe je online! Bekijk het complete vakantieprogramma: www.bastravel.nl Hier zijn ze dan, de vakanties van BAS Travel voor de zomer van 2012! BAS? Ja, Beach, Active en Sun. Bas Travel organiseert vakanties voor jongeren vanuit haar christelijke identiteit. Zo kan je ondermeer re- laxen tijdens een strandvakantie naar Argelés sur Mer of juist volop actie beleven tijdens een actieve va- kantie in Slovenië! Het unieke aan een vakantie bij BAS Travel is, dat je samen met andere christelijke jongeren kan genieten van al het moois wat ons is gege- ven. Samen relaxen, volop actie en ‘s avonds op het strand bij het kampvuur samen komen voor de avondsluiting, dat is een vakantie bij BAS Travel! Nieuw dit jaar zijn de Single vakan- ties van BAS Travel, voor de leef- tijd 25-45 jaar. Daarnaast orga- niseert BAS Travel vakanties voor jongeren in de leeftijd van 15-18, 17-25 en 18-30 jaar. Het team van BAS Travel is weer volop bezig geweest om voor jou de leukste bestemmingen te vinden, voor de beste prijzen! Naast de va- kanties in deze reiskrant vind je ons volledige aanbod op onze website: www.bastravel.nl We wensen je veel plezier met het bekijken van onze reizen en we zien je graag van de zomer op een van onze locaties! Alvast veel plezier, TEAM BAS Travel

Embed Size (px)

description

Een greep uit het assortiment reizen van BAS-travel

Transcript of Bas reizen 2012

 • CHRISTELIJKE JONGERENVAKANTIESZ O M E R 2 0 1 2

  Campingvakanties Hotelvakanties Appartementen Zeilvakanties

  Nieuw: Single vakanties!In de afgelopen jaren organiseer-de BAS Travel reizen tot een leef-tijd van 30 jaar. We merkten dat er toch een groep 30-plussers was die daarom niet met ons op vakan-tie kon gaan. En dus hebben we nu een mooi programma met reizen voor singles van 25 tot 45 jaar.

  Goed georganiseerde reizen naar leuke plekken in Europa samen met gelijkgestemden en natuurlijk voor een scherpe prijs. Kijk snel op pagina 3 of op de website!

  www.bastravel.nl

  Beste vakantieganger

  StrandStrand

  ActiefActief

  JeugdJeugd

  SinglesSingles

  Zoeken en boeken?Dat doe je online!

  Bekijk het complete vakantieprogramma:

  www.bastravel.nl

  Hier zijn ze dan, de vakanties van BAS Travel voor de zomer van 2012! BAS? Ja, Beach, Active en Sun. Bas Travel organiseert vakanties voor jongeren vanuit haar christelijke identiteit. Zo kan je ondermeer re-laxen tijdens een strandvakantie naar Argels sur Mer of juist volop actie beleven tijdens een actieve va-kantie in Sloveni!

  Het unieke aan een vakantie bij BAS Travel is, dat je samen met andere christelijke jongeren kan genieten van al het moois wat ons is gege-ven. Samen relaxen, volop actie en s avonds op het strand bij het kampvuur samen komen voor de avondsluiting, dat is een vakantie bij BAS Travel!

  Nieuw dit jaar zijn de Single vakan-ties van BAS Travel, voor de leef-tijd 25-45 jaar. Daarnaast orga-niseert BAS Travel vakanties voor jongeren in de leeftijd van 15-18, 17-25 en 18-30 jaar.

  Het team van BAS Travel is weer volop bezig geweest om voor jou de leukste bestemmingen te vinden, voor de beste prijzen! Naast de va-kanties in deze reiskrant vind je ons volledige aanbod op onze website: www.bastravel.nl

  We wensen je veel plezier met het bekijken van onze reizen en we zien je graag van de zomer op een van onze locaties!

  Alvast veel plezier,TEAM BAS Travel

 • Bekijk alle vakanties op www.bastravel.nlBekijk alle v

  Frankrijk - Bordeaux - Lacanau Ocan10 dagen - vanaf 239,-Aan de surfspot van de Atlantische kust vind je het

  golfsurfcamp van BAS Travel. Tijdens deze vakantie leren de in-structeurs je de jne kneepjes van het golfsurfen, zodat je aan het eind van de week die ene golf kunt pakken! Maar er is ook genoeg tijd voor andere leuke activiteiten zoals een bezoek aan de langste winkelstraat van Europa in Bordeaux, waterski-en en brandingkajakken. Je verblijft op een camping direct aan het strand van de Atlantische Oceaan.

  Itali - Gardameer - Torbole10 dagen - vanaf: 269,-Aan het noordelijkste puntje van het

  Gardameer ligt het plaatsje Torbole. De unieke windstroom die over het Gardameer waait zorgt er voor dat dit een van de beste windsurf loca-ties van Europa is en dat temidden van bergen die rondom het meer oprijzen. In de bergen kun je een gave klettersteigtocht maken of een spectaculaire canyoningtocht. Je verblijft op een camping in Torbole direct aan het Gardameer.

  Frankrijk - Languedoc - Argels sur Mer10 dagen - vanaf 239,-Zon, zee, luieren, af en toe een beetje actie, nieuwe

  vrienden maken en vooral heel veel lol, dat is een vakantie op onze topbestemming Argels Sur Mer! Wissel een bezoek aan de we-reldstad Barcelona af met een spannende canyoningtocht in het achterland. In Argels sur Mr vind je vele winkeltjes, restaurantjes en barretjes waar het erg gezelllig is. Je verblijft op een camping direct aan de Middellandse zee met een groot zandstrand.

  Spanje - Costa Brava - Tossa de Mar10 dagen - vanaf: 299,-Aan een baai aan de Costa Brava, met een prachtig zand-

  strand ligt het gezellige plaatsje Tossa de Mar. Hier vind je vele win-keltjes, restaurants en barretjes. Vanuit Tossa kun je onder meer mee naar de wereldstad Barcelona, gaan duiken of een relax cruise maken langs de mooie kust die de Costa Brava rijk is. Je verblijft in het hostal van BAS Travel dat midden in het centrum van Tossa ligt, op nog geen 200 meter van het strand.

  Nederland - Texel - De Koog8 dagen - vanaf 129,-Tot aan je middel in het water lopen tijdens de Wadlooptocht,

  brandingraften op de Noordzee en powerkiten op het strand zijn enkele gave activiteiten die je gaat doen tijdens dit beachcamp op Texel. Natuurlijk is er ook volop ruimte om lekker op het strand te liggen, of lekker te gaan relaxen in het gezellige dorpje de Koog. Tijdens deze week slaap je in een tent op een camping midden in de duinen, direct aan het strand.

  Frankrijk - Bordeaux - Lacanau Ocan10 dagen - vanaf 239,-Daar isie dan, de perfecte golf! Je denkt aan de uitleg van de instruc-

  teur en gaat staan... Het lukt, je staat op je board en gaat op de golf richting het strand. Naast golfsurfen worden er nog vele andere leuke activiteiten ge-organiseerd zoals waterskin en een excursie naar Bordeaux. Ons beachkamp ligt bij de surfspot aan de kust: Lacanau Ocan. Dit dorpje ademt n en al golfsurfen uit, hier vind je dan ook vele winkeltjes en restaurantjes.

  Belgi - Ardennen - Rivage8 dagen - vanaf 399,- (all-in reis)Na een tunnel van 450 meter lang sta je op een van de mooiste

  buitensportlocaties van de Ardennen; in de steengroeve Carrinta! Hier ga je spannende activiteiten ondernemen zoals rotsklimmen, abseilen uit een heli en klettersteigen. Naast deze activiteiten zit de week boordevol met nog meer outdooractiviteiten. Slapen en eten doe je deze week in de eigen her-berg van BAS Travel, Le Rivage. Ga mee met dit te gekke survivalkamp!

 • Bekijk alle vakanties op www.bastravel.nl

  Sloveni - Triglav - Bovec10 dagen - vanaf 269,-Nabij het drielandenpunt van Oostenrijk, Itali en Sloveni vind je de outdoorlocatie van Europa,

  het stadje Bovec. Vanuit onze camping aan de rivier ver-trekken vele outdoorliefhebbers om spectaculaire activi-teiten te ondernemen zoals canyoningen, wildwater kajak-ken, raften en bergbeklimmen. De prachtige en ongerepte natuur waar deze activiteiten plaats vinden, maken het plaatje helemaal compleet voor een top actieve vakantie!

  Nederland - Zeilen Waddenzee - Friesland - Gaastermeer8 dagen - vanaf 439,- (all-in reis)Gisteravond heeft de schipper de sktsje laten droogvallen op het wad. Als

  je wakker wordt en het dek op loopt, heb je een prachtig uitzicht over het wad en het eiland Terschelling. Tijdens deze zeilreis, doe je met een authentieke sktsje de Waddeneilanden aan. Op de eilanden ga je leuke activiteiten ondernemen zoals een mooie etstocht of wandeling en natuurlijk gaan we ook wadlopen. Tijdens deze week overnacht je de gehele week op de sktsje.

  Belgi - Ardennen - Rivage8 dagen - vanaf 399,- (all-in reis)Voor een super leuke survivalvakantie hoef je niet perse

  ver weg! BAS Travel beschikt in de Ardennen over een spectaculaire steengroeve, waar je diverse spannende outdooractiviteiten kan on-dernemen. Wat dacht je van tokkelen met 80 km/u, abseilen uit een heli en klettersteigen? Naast de activiteiten in de steengroeve ga je ook kajakken, mountainbiken en een gave hike maken. Tijdens deze survivalweek verblijf je in de eigen herberg van BAS Travel.

  Kroati - Dalmati - Starigrad10 dagen - vanaf: 199,-Waar de bergen en de zee samenkomen, aan het begin

  van het Nationaal Park Paklenica, ligt het gezellige kustdorpje Starigrad. Vanuit hier kun je activiteiten in de bergen en op zee goed combineren! Zo kun je gaan klimmen, zeekajakken en een prachtige excursie maken naar de Plitvice meren. Tijdens deze week verblijf je in het appartement van BAS Travel met eigen terras en tuin van waaruit je direct het strand op loopt.

  Itali - Toscane - Castellione della Pescaia10 dagen - vanaf 239,-Van cultuur en natuur tot en met het relaxte leven; je

  vindt het allemaal in Toscane! Je kunt excursies maken naar de stad Rome, badderen in de vulkanische bronnen van Saturnia of kijken hoe scheef de toren van Pisa nou echt staat. Natuurlijk mag ook het genieten van de Italiaanse cultuur niet ontbreken, en daar hoort echt Italiaans ijs en een goed gebakken pizza natuurlijk bij! Je ver-blijft op een camping, in een pijnboombos, direct aan het strand.

  Kroati - Dalmati - Starigrad8 dagen - vanaf: 299,- (eigen vervoer)Vanaf vliegveld Weeze vlieg je goedkoop naar

  de stad Zadar. Vanaf hier brengt onze reisleiding je naar een van de mooiste plekjes aan de Dalmatische kust, het plaatsje Starigrad. Hier verblijf je in een appartement. Van-uit hier kun je prachtige excursies maken naar bijvoorbeeld de Plitvice meren of een zeekajaktocht maken naar een van de vele eilanden voor de kust. Natuurlijk is er volop tijd om even lekker op het strand te gaan liggen.

  Frankrijk - Auvergne - St. Gervais dAuvergne8 dagen - vanaf: 499,- (all-in reis, eigen vervoer)Aan de rand van het National Park Puy de Dome, met haar 80 vulka-

  nen, ligt boven op een heuvel, met een prachtig uitzicht over de Auvergne, de authentieke vakantieboerderij van BAS Travel. Vanuit hier kun je leuke activitei-ten ondernemen, van parapenten boven de vulkanen tot en met kajakken door de kloof van de rivier de Sioule. Er is ook tijd genoeg om heerlijk bij te tanken of met een boek even weg te dromen in de grote tuin van de vakantieboerderij.

  Frankrijk - Corsica - Calvi10 dagen - vanaf: 479,-Na een boottocht vanaf de kust van Itali, kom

  je aan op het idyllische eiland Corsica met prachtige baaien en leuke zandstrandjes. Een heerlijke plek om even te relaxen, te genieten van de natuur en leuke activiteiten en excursies te ondernemen. Je maakt ondermeer een jeepsafari over het eiland en een wan-deltocht door de bergen. Je verblijft in een 1-persoons luxe tent op een camping direct aan het strand.

  Itali - Huttentocht - Dolomieten - Torbole10 dagen - vanaf: 749,- (all-in reis)Tijdens deze trektocht met gids wandel je van berg-

  hut naar berghut tussen de grillige en puntige bergtoppen, over hoogplateaus, door groene bergweiden met duizenden bloemen, slingerend over de zeer afwisselende paden van de Italiaanse Dolomieten. Onderweg kom je mooie vergezichten en zeldzame bergbloemen tegen. En je moet zeker niet raar staan te kijken als een groep gemzen het pad kruist

  Itali - Toscane - Castellione della Pescaia10 dagen - vanaf: 449,-Castellione is een heerlijke plek aan de Toscaanse kust.

  Vanaf hier maak je trips naar de schitterende steden zoals Florence, Siena en Lucca. Maar ook een bezoek aan de vulkanische bronnen Saturnia staat op het programma. En wat dacht je van een bezoek aan de wereldstad Rome? s Avonds is het super gezellig in het oude stadje Castellione, met vele winkeltjes, restaurantjes en barretjes. Je verblijf in het luxe single camp van BAS Travel, waar zelfs een ontbijt elke ochtend klaar staat

  SINGLES

 • BAS TravelHessenweg 16997 AJ Hoog-KeppelTel 0172 - 820 204Fax 0172 - 493 741 E-mail [email protected]

  Verzekeren? Goed idee!BergsportverzekeringHet is verplicht voor iedere deelnemer een reisverzekering te hebben met bergsportdekking die zeker stelt dat de kosten van redding en repatriring gedekt zijn in het geval van een calamiteit tijdens het be-oefenen van een (outdoor-) sport. De ervaring leert dat een gewone (veelal goedkope doorlopende) reisverzekering niet afdoende is. Wij verzoeken je dan ook je bestaande polis goed na te kijken. Wil je dat Bas Travel je goed en gemakkelijk verzekert, sluit dan bij boeking de juiste verzekering af.

  AnnuleringsverzekeringHet kan iedereen gebeuren Er gebeurt iets vervelends met een vriend of bij de naaste verwanten en je vakantie kan niet doorgaan. Er moet helaas worden geannuleerd. Wil je je verzekeren tegen de kosten van een dergelijke annulering, sluit dan een annuleringsverzekering af. De kosten zijn een vast percentage van de totale reissom. Bas Travel sluit geen deel-annuleringsverzekeringen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

  Vakanties met een christelijk karakter

  Onze gasten kunnen zich vinden in het christelijk karakter van onze vakanties en activiteiten Een christelijke vakantie boek je dan ook niet zomaar! Je kiest bewust voor een vakantie in een eigen christelijke sfeer. Samen met je reisgenoten genieten van al het moois wat God ons heeft gegeven en elkaar en God ontmoeten tijdens de avondslui-tingen en bijbelstudies: dat is de basis van een vakantie bij Bas Travel!

  Het bijzondere aan een vakantie bij Bas Travel is, dat de deelnemers die uit verschillende gemeenten en kerken komen, elkaar toch res-pecteren en iedereen elkaars opvattingen tracht te begrijpen en... dat dat mooie gesprekken oplevert.

  Hoe kun je boeken?24 uur per dag rechtstreeks boeken op www.bastravel.nlof per telefoon tijdens kantooruren: bel 0172 - 820 204

  Onze reserveringsafdeling is geopend van:maandag t/m woensdag: 09.00 tot 18.00 uurdonderdag en vrijdag: 09.00 tot 21.00 uurzaterdag: 10.00 tot 16.00 uur

  Zorg voor de volgende gegevens: Naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mail van de hoofdboeker Geslacht en geboortedatum van de hoofdboeker Naam en geboortedatum van de overige boekers Telefoonnummer van de thuisblijvers Annuleringsverzekering Eventuele wensen Bijzonderheden: reisverzekering, accommodatie, opstapplaats

  ANVR: Bas Travel is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de brancheorganisatie van reisorganisatoren, de

  Vereniging van ANVR Reisorganisatoren (ANVR lidmaat-schapsnummer 2700). Bas Travel hanteert ook de ANVR voorwaarden. Voor meer info kijk je op: www.anvr.nl

  SGR: Bas Travel is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR-lidmaatschaps-nummer 2556). Alle op de site gepubliceerde

  reizen vallen daarom onder de garantie van SGR. Voor meer info kijk je op: www.sgr.nl

  Stichting Calamiteitenfonds Reizen: Bas Travel is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Alle in dit programma gepubliceerde reizen

  vallen daarom onder de garantie van het Calamiteiten-fonds. Voor meer info kijk je op: www.calamiteitenfonds.nl

  /ColorImageDict > /JPEG2000ColorACSImageDict > /JPEG2000ColorImageDict > /AntiAliasGrayImages false /CropGrayImages false /GrayImageMinResolution 150 /GrayImageMinResolutionPolicy /OK /DownsampleGrayImages true /GrayImageDownsampleType /Bicubic /GrayImageResolution 180 /GrayImageDepth -1 /GrayImageMinDownsampleDepth 2 /GrayImageDownsampleThreshold 1.50000 /EncodeGrayImages true /GrayImageFilter /DCTEncode /AutoFilterGrayImages true /GrayImageAutoFilterStrategy /JPEG /GrayACSImageDict > /GrayImageDict > /JPEG2000GrayACSImageDict > /JPEG2000GrayImageDict > /AntiAliasMonoImages false /CropMonoImages false /MonoImageMinResolution 300 /MonoImageMinResolutionPolicy /OK /DownsampleMonoImages true /MonoImageDownsampleType /Bicubic /MonoImageResolution 200 /MonoImageDepth -1 /MonoImageDownsampleThreshold 1.50000 /EncodeMonoImages true /MonoImageFilter /CCITTFaxEncode /MonoImageDict > /AllowPSXObjects true /CheckCompliance [ /None ] /PDFX1aCheck false /PDFX3Check false /PDFXCompliantPDFOnly false /PDFXNoTrimBoxError true /PDFXTrimBoxToMediaBoxOffset [ 0.00000 0.00000 0.00000 0.00000 ] /PDFXSetBleedBoxToMediaBox true /PDFXBleedBoxToTrimBoxOffset [ 0.00000 0.00000 0.00000 0.00000 ] /PDFXOutputIntentProfile () /PDFXOutputConditionIdentifier () /PDFXOutputCondition () /PDFXRegistryName () /PDFXTrapped /False

  /CreateJDFFile false /Description > /Namespace [ (Adobe) (Common) (1.0) ] /OtherNamespaces [ > /FormElements false /GenerateStructure false /IncludeBookmarks true /IncludeHyperlinks true /IncludeInteractive false /IncludeLayers false /IncludeProfiles false /MarksOffset 6 /MarksWeight 0.250000 /MultimediaHandling /UseObjectSettings /Namespace [ (Adobe) (CreativeSuite) (2.0) ] /PDFXOutputIntentProfileSelector /NA /PageMarksFile /RomanDefault /PreserveEditing false /UntaggedCMYKHandling /UseDocumentProfile /UntaggedRGBHandling /UseDocumentProfile /UseDocumentBleed false >> > ]>> setdistillerparams> setpagedevice