Barry Emons snoezel Catalogus 2014-2016

Click here to load reader

 • date post

  06-Apr-2016
 • Category

  Documents

 • view

  562
 • download

  7

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Barry Emons snoezel Catalogus 2014-2016

 • Sla om voor onze kleurenstalen

  Sla om voor onze kleurenstalen

  Sla om voor onze kleurenstalen

  Specia

  le bedd

  enSno

  ezelrui

  mtes

  Aangep

  ast spe

  lmater

  iaal

  Mobie

  l snoez

  elen

  Time-o

  ut-ruim

  tes

  Barry Emons

  Barry Em

  ons Catalogus 2014-2016

  Barry Emons Aangepast

  Spelmateriaal b.v.

  Hoefslag 11

  5411 LS Zeeland

  Tel.: 0486 452626

  Fax: 0486 452838

  www.barryemons.nl

  Barry Emons

  Belgium bvba

  Kloosterbunder 30

  2870 Puurs, Belgi

  Tel.: 03 685 1944

  Fax: 03 685 1895

  www.barryemons.be

  Voordeel voor ouders en verwan

  ten!

  Met veel van onze grotere klant

  en hebben wij een

  raamovereenkomst gesloten. Hie

  rin staan afspraken

  over korting, service en garanti

  e. U kunt daar ook

  gebruik van maken. Heeft u een

  familielid dat

  verblijft in een instelling (dag of

  nacht), dan kunt u

  bij ons voor hem/haar producten

  aanschaffen met

  de korting van de instelling. Inf

  ormeer bij ons of

  bij de afdeling inkoop van de ins

  telling of zij een

  raamovereenkomst hebben !!

  Wij moeten het uiteraard wel

  kunnen controleren.

 • VOLG ONS OP

  FACEBOOKVOLG ONS O

  P

  FACEBOOK

  Voor updates, nieuws en

  en veel win-acties

  Wetcare:

  Houtsoorten: Paneelkleuren:

  Geel Oranje Paars Blauw?

  0964Ruw linnen

  0747Marine blauw

  Ahorn*

  0035Arctisch wit

  0978Antraciet

  Beuken**

  0575Taupe

  0982Zwart

  Wenge*

  0334Terracotta

  0554Chocolade

  0446Bordeaux rood

  0607Groen

  0731Cobalt

  Barry Emons 30 jaar jong!

  Inderdaad, sinds 1984 is de firma Barry Emons al actief voor de zorgsector in de breedste zin van het woord, waaronder de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, revalidatiecentra, ziekenhuizen en (reguliere) kinderdagverblijven. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen een breed scala aan producten. Naast snoezelruimtes omvat ons assortiment onder andere aangepast spelmateriaal, fietsen, zacht meubilair, muziekinstrumenten en, niet te vergeten, onze bedden.

  We zijn als bedrijf de afgelopen 2 jaar aanzienlijk gegroeid en danken u daarvoor. Dat brengt natuurlijk ook verplichtingen met zich mee... Deze nieuwe catalogus is nog uitgebreider dan de vorige en het prijsniveau van veel producten is wederom verbeterd.

  Wij hebben dit jaar aangegrepen om een speciale catalogus te maken voor de ouderenzorg. We merken dat deze groep aandacht behoeft omwille van speciale problematiek en uitdagingen betreffende onder meer: dementie, motoriek, ontspanning en slapen. U kunt de catalogus aanvragen op de site of even bellen op ons vertrouwde nummer in Nederland of Belgi.

  We hopen dat u plezier beleeft aan het bekijken en lezen van dit boek en dat u er interessante en bruikbare producten in kunt vinden. We hebben ons best gedaan om een uitgebreid assortiment aan te bieden, met volop nieuwe artikelen. Er is niet alleen weer veel prachtig klein materiaal toegevoegd. Barry Emons heeft ook grote stappen gemaakt op het gebied van interactiviteit, sfeer en bedieningsgemak. De meeste LED producten zijn wifi klaar en u kunt ze bedienen met een gratis Barry Emons app. Uw snoezelruimte of snoezelkar is gratis interactief te bedienen. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden. Veel instellingen hebben goede resultaten geboekt met de speciale bedboxen of veilige ruimten van Barry Emons. Dat is niet voorbehouden aan instellingen. Ook gemeentes vinden de weg naar Barry Emons. In diverse gemeentes hebben we voor particulieren een oplossing gevonden in de vorm van een Safespace of een Time-out ruimte. Dat kan zakelijk in verschillende vormen. Van volledig eigendom tot en met huren.

  We zijn van oudsher bekend om onze expertise op het gebied van snoezelen, kennis die we graag met u delen. Daarom wordt maandelijks een snoezelcursus gegeven in onze showroom, die druk bezocht wordt door mensen die actief met snoezelen bezig zijn. Kijk in de catalogus of op onze website bij 'cursussen' voor het actuele aanbod. Snoezelen in de zorg biedt fantastische mogelijkheden. Kijk eens in de eerste pagina's voor voorbeelden van snoezel (bad)kamers en zelfs een strandkamer die het echte dagje aan zee gevoel geeft.

  We zijn trots op ons zeer gemotiveerde team, bestaande uit vijf allround adviseurs met hun binnendienstcollega's, ondersteund door professionele en creatieve meubelmakers en monteurs.

  Maak een vrijblijvende afspraak en neem de mogelijkheden eens door...het zal u verbazen.

  Eric Riegen - Directeur

  ' '

  Jolytex:

  1015Creme

  8024Licht bruin

  8015Kastanje bruin

  3005Bordeaux rood

  2011Oranje

  5003Saffier blauw

  6000Patina groen

  6019Mint groen

  Jolytex is een stevige kunstleren bekleding met een lange levensduur, die gemakkelijk te reinigen is met een vochtige doek, met eventueel wat groene zeep. Verder is de stof zacht, soepel, enigszins elastisch en heeft deze een goede grip. Nog belangrijker: het kunstleer Jolytex is waterdicht en brandwerend, klasse b (zelfdovend). Er is keuze uit acht kleuren. Voor uitvoeringen in Jolytex geldt een meerprijs van 14%.

  Wetcare meubelstoffen zijn waterdicht en toch ademend. Wij leveren Wetcare uit de Ancona serie. Dankzij de volledige waterdichtheid kunnen schimmels, bacterin,virussen en vocht niet doordringen tot de vulling. Verder is zowel de buitenkant als de binnenkant voorzien van een vlamvertragende coating, goedgekeurd volgens de normen DIN 4102 B2 en BS5852. De Wetcare nano-coating elimineert bovendien hinderlijke geurtjes die na verloop van tijd kunnen ontstaan en blijft daardoor fris. De Wetcare stof is leverbaar in diverse rustige natuurtinten. Voor Wetcare geldt een meerprijs van 38%.

  De getoonde kleuren zijn slechts een indicatie van de werkelijke kleuren.

  Informeer ook naar onze andereopties: p.i.o.

  * Voor Ahorn en Wenge geldt een meerprijs van 30,00/m.** Alle onze producten worden standaard uitgevoerd in Beuken.

  Bisonyl:

  01Wit

  29Chocolade

  20Appeltjes groen

  02Creme

  30Zwart

  21Groen

  05Zand

  32Violet

  22Gras groen

  04Geel

  18Nacht blauw

  23Donker groen

  10Oranje

  10Donker blauw

  11Licht rood

  16Kobalt blauw

  12Rood

  15Licht blauw

  13Aubergine

  19MInt groen

  Uiterlijk boven/onderzijde: glanzend Weefsel: PolyesterTotaal gewicht: +/- 680 gr/m2 Treksterkte: +/- 3000 N/5 cmScheurbestendigheid: 300/300N DIN53363 Temperatuurbestendigheid: -30 / + 70 CUV bestendigheid: zeer goed Brandgedrag: < 100 mm/min. DIN75200

  Alle genoemde prijzen in deze catalogus zijn op basis van uitvoering in bisonyl, tenzij anders vermeld.

 • 11

  Inleiding: voorwaarden, partners en cursussen (pagina 2 t/m 20) Liggen: waterbedden, muziek waterbedden, bedden, lig elementen (pagina 21 t/m 44) Zitten: zitzakken, banken, stoelen (pagina 45 t/m 64) Inrichten: tafels, kasten, wanddecoratie, softplay, time-out (pagina 65 t/m 82) Snoezelen: ruimtes, waterbedden, mobiel snoezelen, bubbels & water, projectie, licht & geluid, cds & dvds, aromatherapie, spiegels, overige (pagina 83 t/m 134) Spelen & ontwikkelen: speeltafel & speelplaten, ontwikkel & ontdek, zand & water, poppen, samen spelen (pagina 135 t/m 198) Muziek maken: trommelen, toetsen & snaren, bellen & rammelen, soundbeam (pagina 199 t/m 208) Bewegen: ballen, balanceren, therapie, fijne motoriek,fietsen & driewielers, zwemmen (pagina 209 t/m 238) Buiten: schommelen, springen, spelen, zitten & liggen (pagina 239 t/m 247)

  Index (pagina 248 t/m 252)

 • 2Onze Voorwaarden

  Showroom :Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom in Zeeland (NBr) of bijstichting DWRP in Amstelveen. Om u voldoende aandacht te kunnen geven vragen we uwel een afspraak te maken. Veel artikelen uit deze catalogus zijn er te zien en uit te pro-beren en neem ook een kijkje in onze snoezelruimte. Bel voor een afspraak in Zeeland0486-452626 en voor een afspraak in Amstelveen 020-6462582.

  Demonstraties :Onze verkopers maken graag een afspraak met u. Ze komen op locatie om u de ge-wenste artikelen te laten zien en te laten uitproberen. Uiteraard is elke demonstratie kos-teloos en vrijblijvend.

  Producten op zicht :Een deel van onze producten kan ook voor korte tijd op zicht worden geleverd. Afhanke-lijk van de aard van het product geschiedt levering door eigen monteurs/adviseurs vanBarry Emons of wordt een transportbedrijf aangewezen. U betaalt slechts eenmaal hettransport. De kosten van retourzending zijn voor rekening van Barry Emons. De klant isverantwoordelijk voor eventuele beschadigingen. Barry Emons controleert de productenbij binnenkomst en meldt of er beschadigingen en derhalve bijkomende kosten zijn. Voorsommige artikelen geldt een schoonmaaktarief. De uitgebreide zichtvoorwaarden kunt ugeheel vrijblijvend bij ons opvragen.

  Bestellingen :Graag ontvangen we uw bestelling via de webshop, fax, email, telefoon of post. Diverse materialen zijn uit voorraad leverbaar. Voor specifieke levertijden verzoeken wij u een email te sturen naar : [email protected]

  Prijzen :Alle in deze catalogus genoemde prijzen zijn vrijblijvend, in euros en exclusief BTW. Wij houden ons het recht voor prijzen te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

  Reclamatie :De koper dient, wanneer bij aflevering van een zending een beschadiging wordt gecon-stateerd, ofwel de zending te weigeren, ofwel binnen 2 werkdagen de schade te meldenbij Barry Emons.

  Levering :Barry Emons kent 5 verschillende verzendklassen welke afhankelijk van het artikel inreken