Aviodrome Zakelijk Brochure

of 46 /46
Dé vliegende start voor elk evenement

description

Alle zakelijke mogelijkheden van Luchtvaart-Themapark Aviodrome in één brochure

Transcript of Aviodrome Zakelijk Brochure

Page 1: Aviodrome Zakelijk Brochure

Dé vliegende startvoor elk evenement

Page 2: Aviodrome Zakelijk Brochure

2

Business Class evenementen bij Aviodrome! Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad is niet alleen een populaire dagattractie, maar ook een unieke evenementenlocatie. Met 10.000 vierkante meter aan vliegtuighistorie en tal van sfeervolle zakelijke ruimtes staat Aviodrome garant voor memorabele presentaties, vergaderingen, beurzen, bedrijfsuitjes, diners, congressen en ga zo maar door. Bijzondere locaties zijn bijvoorbeeld de replica van het Schiphol-gebouw uit 1928 en het stijlvolle filmtheater. Maar letterlijk tussen en in de vliegtuigen is er ook van alles mogelijk. Zakelijke evenementen bij Aviodrome zijn vanzelfsprekend ook te combineren met een bijzondere rondvlucht.

Waarom kiest u voor Aviodrome? 4 15 flexibele, sfeervolle ruimtes 4 Geschikt voor groepen van 4 tot 1.500 personen 4 Rondleidingen onder begeleiding van een bevlogen gids! 4 Rondvluchten in een historisch vliegtuig, helikopter of Cessna 4 Interessante ‘break-out’-activiteiten zoals boogschieten of abseilen vanuit een vliegtuig 4 4D theater

Aan de hand van de informatie in dit verkoopboek krijgt u een goede indruk van hetgeen Aviodrome te bieden heeft. Natuurlijk denken wij ook graag met u mee bij het samenstellen van een programma op maat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Sandra [email protected]

www.aviodromezakelijk.nl

Aviodrome

Page 3: Aviodrome Zakelijk Brochure

3

Aviodrome 2

Mogelijkheden 4

Zalen 6

Plattegrond 10

Zaalhuur 11

Dranken 12

Ontvangst en vergaderarrangementen 13

Ontbijt/Lunch 14

Borrelhapjes 17

Buffetten 18

Walking Dinner 25

Barbecues 26

Uitgeserveerd diner 28

Dessert 29

Activiteiten 30

Teambuilding 32

Entertainment 36

Referenties 44

Contact en route 45

Inhoudsopgave

Page 4: Aviodrome Zakelijk Brochure

4

BedrijfsuitjesAviodrome is zeer geschikt voor een uniek bedrijfsuitje of teambuilding. U kunt diverse activiteiten ondernemen met uw gasten of collega’s: van rondvluchten tot rondleiding. Loop samen met een gids door het museum van Aviodrome en leer alles over 100 jaar luchtvaarthistorie. Zelf vliegen behoort ook tot de mogelijkheden.

PersoneelsfeestenMet Aviodrome als evenementenlocatie is elke feestavond uniek. Een luchtvaart thema ligt voor de hand, maar Aviodrome kan ook een totaal andere sfeer creëren. Op het grote buitenterrein kan eventueel ook gebarbecued worden. Wat voor feest u ook wilt vieren, alles is mogelijk!

Presentaties & vergaderingenAviodrome is ‘the place to be’ voor inspirerende presentaties en effectieve vergaderingen. Of u nu presenteert of vergadert met 10 of 400 personen, Aviodrome biedt een diversiteit aan zalen, voor elke groepsgrootte.

CongressenCongressen kunnen eenvoudig bij Aviodrome georganiseerd worden. In het Filmtheater zijn vaste fauteuils voor 245 personen, maar ook de andere zalen kunnen een hoogwaardig congres huisvesten. Op het gebied van catering denkt Aviodrome ook mee en combinaties met een educatieve break-out zijn eenvoudig te maken.

BeurzenAviodrome kan uitstekend beurzen faciliteren. Wilt u vliegtuigen op de achtergrond of creëert u juist een totaal andere sfeer? In het Filmtheater of de Uiverzaal kunt u daarnaast een congres organiseren. U kunt uw bezoekers tot slot ook nog iets extra’s meegeven, zoals entreetickets voor het themapark of een rondvlucht.

Mogelijkheden

Page 5: Aviodrome Zakelijk Brochure

5

Page 6: Aviodrome Zakelijk Brochure

6

Friendship FoyerVanuit de Friendship Foyer kijken uw gasten uit over het buitenterrein van Aviodrome. Het is de perfecte zaal voor een ontvangst, diner of kleine beurs en biedt ruimte aan maximaal 150 personen. De Friendship Foyer ligt direct aan de Uiverzaal. Een kleine beurs in de foyer kan eenvoudig gecombineerd worden met een congres in de Uiverzaal. Daarnaast kunt u via de openslaande deuren bij mooi weer ook buiten zitten.

UiverzaalDe Uiverzaal is een multifunctionele vierkante ruimte van 400 m2. De ruimte kan geheel naar wens worden ingericht en is geschikt voor congressen, diners, personeelsfeesten en presentaties, met ruimte voor maximaal 400 personen. De Uiverzaal ligt direct naast de Friendship Foyer, die ideaal dienst kan doen als ontvangstruimte.

MuseumzaalLetterlijk tússen en ónder de vliegtuigen uw zakelijk evenement organiseren, dat kan bij Aviodrome. De Museumzaal is geschikt voor maximaal 200 personen en de ruimte leent zich uitstekend voor diners, borrels en feesten.

Dakota DeckGelegen op de eerste verdieping van de Museumzaal, hebben u en uw gasten een panoramisch uitzicht over 100 jaar historische luchtvaart. Het terras biedt ruimte aan maximaal 100 personen en is ideaal voor een borrel, diner, feestavond of workshop.

Zalen

Page 7: Aviodrome Zakelijk Brochure

7

SkymasterpleinBehalve als centrale ontvangst kan het Skymasterplein buiten openingstijden ook ingezet worden voor zakelijke evenementen. De ruimte is uitermate geschikt voor personeelsfeesten en diners. Het plein biedt ruimte aan maximaal 900 personen en is uitstekend te combineren met het Filmtheater of The Friendship Foyer, die beide uitkomen op het Skymasterplein.

FilmtheaterMet 245 vaste stoelen en groot podium van 15 bij 4 meter is dit de ideale ruimte voor een presentatie of congres. Het theater beschikt over het allergrootste projectiescherm van Nederland, het is maar liefst 13 bij 18 meter.

Business ClassReis met uw gasten Business Class bij Aviodrome. Met 18 comfortabele stoelen is de Business Class zeer geschikt voor een intieme presentatie of lezing. De Boeing 747 is van buitenaf, maar ook via de luchtbrug vanuit de Museumzaal toegankelijk.

Zalen

Page 8: Aviodrome Zakelijk Brochure

8

VrachtruimHet Vrachtruim van de Boeing 747 bevindt zich nog geheel in originele staat. Het is daardoor ook een unieke locatie voor uw presentatie, borrel, workshop of vergadering. Het Vrachtruim biedt in theateropstelling ruimte aan 60 personen.

OfficiersmessOp het buitenterrein kunt u de Officiersmess exclusief afhuren. De ruimte is ingericht als nostalgisch pilotencafé uit de jaren ’30. De Mess is ideaal voor personeelsfeesten, borrels en recepties tot 80 personen. Bij mooi weer kunnen u en uw gasten ook op het terras van de Mess vertoeven.

Grand CaféDeze gezellige wachtkamer uit de jaren ’20 biedt zitgelegenheid voor 50 personen. Aan de muur hangen schilderijen en foto’s met historische vliegtuigen. Het Grand Café heeft een vaste bar en is daardoor geschikt voor borrels en feestavonden. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden in combinatie met de andere vertrekken in het Schipholgebouw uit 1928.

HerenkamerWaan u tijdens een innovatieve brainstorm in de jaren ‘30. De Herenkamer is gevuld met diverse historische items uit het kantoor van Anthony Fokker, zoals een oude hutkoffer, bureau en nostalgisch bankstel. Aan de grote vergadertafel is ruimte voor maximaal 10 personen. De Herenkamer bevindt zich op de eerste verdieping en kijkt uit over het buitenterrein van Aviodrome.

Zalen

Page 9: Aviodrome Zakelijk Brochure

9

VertrekhalDe authentieke Vertrekhal bevat veel historische details. Zo zijn de schitterende blauwe tegels speciaal gemaakt voor deze ruimte en vindt men hier ook een origineel vertrekschema. De Vertrekhal kan ingezet worden als ontvangstruimte, maar ook als feestlocatie. Afhankelijk van de opstelling is er ruimte voor 40 tot 70 personen. Rondom de Vertrekhal bevinden zich daarnaast 6 break-out rooms, variërend van 16 m2 tot 34 m2.

BriefingroomIn de vleugel van Schiphol 1928 bevindt zich de Briefingroom. De zaal biedt ruimte aan maximaal 50 personen en is ideaal in te zetten voor vergaderingen, presentaties, lezingen en workshops. De Briefingroom is goed te combineren met de overige zalen in Schiphol 1928.

Plesman SalonDe zaal is vernoemd naar Albert Plesman, de oprichter van KLM en dat is direct duidelijk door de portretten van hem aan de wand. Deze sfeervolle zaal biedt ruimte aan maximaal 17 personen en is uitermate geschikt voor vergaderingen en brainstormsessies.

Zalen

Page 10: Aviodrome Zakelijk Brochure

10

Hieronder vindt u de plattegrond van Aviodrome Lelystad Airport. ARCH

IEF

TAXIBAAN

Lelystad Airport

PELIKAANWEG

TOEGANG BOEING 747 1

3

2

A

B

8

E

D

C

F

G H

SCHIPHOL 1928

IJ

L

K

7 5

6

4

VERKLARINGPICTOGRAMMEN

RECREATIEF

ZAKELIJKE LOCATIES

LEGENDAPLATTEGROND

PARKEERTERREINRESTAURANT

INVALIDETOILET

TOILETTEN

POSTKAMER

D GRAND CAFÉ

FILMTHEATER

UIVERZAALB

FRIENDSHIP FOYERA

PLATFORM SCHIPHOL 1928

RADIOKAMER

SCHATKAMERSSCHIPHOL 1928

8

BOEING 747

7

6

FLIGHT SIMULATOR

5

EXPOSITIE

4

3

2

ENTREE1

C

KERAMIEK KAMER

D BREAK-OUT ROOMS

VERTREKHAL

F PLESMAN SALON

E

G

OFFICIERSMESS

J

BOEING 747 VRACHTRUIMK

L

BRIEFING ROOM

H

I

De mooiste tijd beleef je bij Aviodrome Lelystad Airport, onderdeel van

Plattegrond

Page 11: Aviodrome Zakelijk Brochure

11

Hieronder vindt u de capaciteit van iedere ruimte en de bijbehorende zaalhuur.

Theater Diner Feest Zaalverhuur

Aantal personen per opstelling

Hoofdgebouw

Skymasterplein 200 900 € 950

Filmtheater 245 € 975

Friendship foyer 100 150 € 650

Uiver zaal 380 400 € 875

Museumzaal 200 € 1.675

Dakota Panorama 80 60 100 € 350

Schiphol 1928

Grand Café 50 € 275

Herenkamer 10 € 175

Vertrekhal 80 40 70 € 275

Break-out Rooms 5 tot 15

Briefingroom 50 30 € 250

Plesman Salon 15 € 200

Boeing 747

Economy Class 75 € 500

Business Class 18 € 275

Vrachtruim 60 30 80 € 650

Officiersmess 50 60 90 € 450

Prijzen geldig tot en met 31/12/2015

Zaalhuur

Page 12: Aviodrome Zakelijk Brochure

12

U vindt hier een compleet overzicht van onze arrangementen. Uiteraard denken wij graag met u mee. Heeft u dus speciale wensen, laat dit dan weten. We maken graag een offerte op maat!

Alle genoemde prijzen in dit verkoopboek zijn exclusief BTW en per persoon, tenzij anders vermeld.

Afkoop Hollandse BarOnbeperkt gebruik van: (tap)bier, rode- en witte wijn, rosé, port, sherry, vieux, vermouth, jenevers, frisdranken, sappen, koffie en diverse theesoorten.

0,5 uur € 6,00 1 uur € 9,002 uur € 14,253 uur € 18,754 uur € 22,505 uur € 25,006 uur € 27,25

Afkoop All-inOnbeperkt gebruik van: (tap)bier, rode- en witte wijn, rosé, port, sherry, vieux, vermouth, jenevers, frisdranken, sappen, koffie, diverse theesoorten, binnen- en buitenlandsgedestilleerde dranken.

0,5 uur € 7,001 uur € 12,502 uur € 17,503 uur € 21,754 uur € 25,255 uur € 30,006 uur € 32,25

Dranken op nacalculatie*

Onbeperkt gebruik van: (tap)bier, rode- en witte wijn, rosé, port, sherry, vieux, vermouth, jenevers, frisdranken, sappen, koffie, diverse theesoorten, binnen- en buitenlandsgedestilleerde dranken.

Koffie/thee € 2,00 Frisdranken € 2,00(Tap)bier € 2,00Huiswijn € 3,00Port/Sherry/Vermouth/Vieux € 3,00Gedistilleerd € 4,00Cocktail € 3,95Methode champenoise € 4,50

* Prijs per glas

Dranken

Page 13: Aviodrome Zakelijk Brochure

13

Ontvangst en vergaderarrangementKoffie, thee met roombotercake € 5,00Koffie, thee met appelgebak en slagroom € 5,25

Pauze-arrangement Per pauze van 15 minuten

Koffie, thee, frisdranken en jus d’orange € 4,00

Vergaderarrangement Per sessie/op tafel (max. 4 uur)

Koffie, thee, mineraalwater en mintjes € 9,95

UitbreidingenFrisdranken en jus d’orange bij ontvangst € 2,00Amandel petitfour € 1,50Petitfour met logo € 3,60Gesorteerd luxe gebak € 3,60Mini donuts en mini muffins € 1,50Muffin, donut, koffiebroodje (1 per persoon) € 1,95Warm worstenbroodje, saucijzenbroodje (1 per persoon) € 2,65

Ontvangst en vergaderarrangementen

Page 14: Aviodrome Zakelijk Brochure

14

Ontbijt/Lunch

Ontbijtbuffet (vanaf 20 personen) € 13,00

4 Assortiment witte en bruine broodjes 4 Verse croissants 4 Krentenbollen 4 3 soorten vleeswaren 4 Jonge en oude kaas 4 2 soorten zoet beleg 4 Gekookte eieren 4 Yoghurt met cornflakes 4 Roomboter en Becel 4 Koffie, thee, melk en jus d’orange

Lunch € 11,75

4 Assortiment luxe belegde broodjes (3 broodjes per persoon) 4 Koffie, thee, melk en jus d’orange

Lunchbuffet € 13,50

4 Diverse broodsoorten 4 Harde en zachte bolletjes 4 Krentenbollen 4 Kroket 4 Luxe vleeswaren 4 Kaassoorten

Lunchbuffet de Luxe € 15.90

4 Diverse broodsoorten 4 Harde en zachte bolletjes 4 Krentenbollen 4 Roerei met gerookte zalm 4 Pasteitje met kippenragout 4 Luxe vleeswaren

4 Kaassoorten 4 Roombrie 4 Zoetbeleg 4 Becel en roomboter 4 Fruit 4 Koffie, thee, melk en jus d’ orange

4 Roombrie 4 Zoetbeleg 4 Becel en roomboter 4 Fruit 4 Koffie, thee, melk en jus d’ orange

Page 15: Aviodrome Zakelijk Brochure

15

Lunch

Wraps & Bagels € 17,40

4 Bagel met rucola, gerookte zalm en kruidencrème 4 Bagel met veldsla, pastrami en chutney 4 Wrap pikante kip met frisse groente 4 Wrap pittige garnalen en ijsbergsla 4 Focaccia met rucola, kalkoenfilet en pestomayonaise 4 Focaccia met veldsla, mozzarella, tomaat en pesto 4 Vruchtenmuffins, chocolademuffins en appelplaatgebak 4 Koffie, thee, melk en jus d’ orange

Walking lunch € 22,75

4 Licht romige Toscaanse tomatensoep (uitgeserveerd in een koffiekopje)

Vanaf buffet: 4 Mini broodje met kipfilet met tuinkruiden 4 Mini broodje met bieslook-roomkaas 4 Mini broodje met paté 4 Mini broodje met roombrie 4 Mini broodje met gerookte zalm 4 Mini broodje gezond 4 Mini sandwich met carpaccio 4 Mini sandwich met gerookte kip 4 Mini sandwich met gemarineerde zalm 4 Mini sandwich met Old Amsterdam kaas 4 Verse fruitsalade (in wijnglas) 4 Koffie, thee, melk en jus d’ orange

Wereldse lunch € 25,00 Assortiment belegde broodjes (2 broodjes per persoon):

4 Focaccia met parmaham en gemarineerde ui 4 Sandwich gerookte zalm en roomkaas 4 Wrap beenham en mosterdcrème 4 Zonnepitbol brie 4 Tomato broodje met kaas en rucola 4 Runderstoofpot met gegrilde groenten 4 Kiphaasjes in rode wijn-basilicumjus 4 Witte rijst 4 Griekse yoghurt met vers fruit 4 Koffie, thee, melk en jus d’ orange

Page 16: Aviodrome Zakelijk Brochure

16

Lunch

De Uiver werd in 1934 beroemd door deelname aan de MacRobertson Londen – Melbourne luchtrace.

In het handicapklassement werd het toestel eerste. Na het succes van de Uiver in de Melbourne-race ontstond

in Nederland een ware Uiver-rage. De bemanningsleden werden als helden gehuldigd. Helaas verongelukte dit

toestel slechts 3 maanden later.

Eén van de vijf nog bestaande DC-2’s, en de enige vluchtwaardige, is te bewonderen in Aviodrome.

Vliegtuig lunchbox € 9,60

4 Wit broodje ham 4 Bruin broodje kaas 4 Krentenbol 4 Pakje Appelsientje 4 Mini Mars 4 Appel 4 Pepermuntje

Lunch/upgrade 4 Groentesoep/tomatensoep € 3,20 4 Saucijzenbroodje € 2,65 4 Quiche (per persoon) € 3,60 4 Griekse yoghurt met vers fruit € 3,40

Page 17: Aviodrome Zakelijk Brochure

17

Borrelhapjes

Bittergarnituur (2 hapjes p.p.) € 1,45

4 Bitterbal 4 Mini loempia

Bittergarnituur de luxe (3 hapjes p.p.) € 2,95

4 Bitterbal 4 Mini loempia 4 Assortiment garnalenhapjes

Hapjes assortiment Uiver (2 hapjes p.p.) € 3,75

4 Gevuld eitje met pestocrème 4 Canapé gerookte zalm met garnaal 4 Roggebrood haring met uitjes 4 Wrap filet American met gesnipperd uitje 4 Sandwich gerookte kip met pestospread 4 Spiesje krabsalade met dillemayonaise

Hapjes assortiment Constellation (2 hapjes p.p.) € 4,10

4 Glaasje met salade van gerookte kip en mango 4 Roggebrood met tartaar, haring en rode ui 4 Gemarineerde gamba met Kikomansaus 4 Spekkoek van carpaccio met truffelcrème 4 Glaasje met een dadel in notenham en dadelmousse

Amuse € 4,35

Keuze uit: 4 Spies met mozzarella, cherrytomaat, basilicum en pestodressing 4 Kleine satéspies van gemarineerde kip met sojasaus 4 Kibbeling van zalm met limoendip 4 Spies met mozzarella, cherrytomaat, basilicum en pestodressing

Page 18: Aviodrome Zakelijk Brochure

18

Buffetten

Buffet Boeing 747 (vanaf 20 personen) € 28,75 4 Twentse Rundvleessalade 4 Huisgemaakte Zalmsalade 4 Diverse vissoorten, gerookte zalm, haring met uitjes, makreel en Noorse garnalen 4 Fricandeau en Groesbeekse rauwe ham met galia meloen 4 Salade musclune met zongedroogde tomaten, feta en pijnboompitten 4 Gestoofde kabeljauw met prei en een kreeftensaus 4 Beenham met en honing-mosterdsaus 4 Luikse gehaktballetjes met dikke jus van Kriek Lambiek 4 Boeuff Stroganoff 4 Krieltjes gebakken met knoflook en peterselie 4 Saffraanrijst 4 Zedelgemse gemengde groente 4 Diverse broodsoorten 4 Sherrysaus 4 Tuinkruiden knoflooksaus 4 Kruidenboter

Buffet Catalina (vanaf 20 personen) € 31,25 4 Luxe zalmsalade gegarneerd met gerookte zalm, gemarineerde garnalen,

gerookte forel en Hollandse haring met gesnipperde rode uitjes 4 Luxe huzarensalade gegarneerd met luxe vleeswaren, galiameloen,

Franse roombrie en aspergerolletjes 4 Waldorfsalade met verse vruchten, walnoten en yoghurtdressing 4 Visstoofpot gestoofd in tomatencoullis 4 Beenham in mosterd-roomsaus 4 Kipfilet in zoet zure saus 4 Boeuff stroganoff 4 Krieltjes met knoflook-peterselie olie 4 Saffraanrijst 4 Gegrilde Westlandse groente 4 Toscaanse landbroden en stokbrood 4 Kruidenboter en tapenade en 2 koude sauzen

Page 19: Aviodrome Zakelijk Brochure

19

Buffetten

Winterbuffet (november t/m februari) (vanaf 20 personen) € 23,60

4 Goed gevulde erwtensoep 4 Aardappelsalade met paprika, prei en spekjes 4 Boerenkool stamppot met ambachtelijke rookworst 4 Zuurkool stamppot met gekruide speklapjes 4 Hutspot stamppot met klapstuk 4 Boeuf Bourguignon 4 Jus met uitjes 4 Diverse zuren en Zwolse mosterd 4 Appelcompote

Buffet Dreamliner (vanaf 30 personen) € 31,25 4 Frisse salade van diverse soorten sla, komkommer, tomaat, fetakaas en olijven 4 Selderijsalade met ananas en walnoten 4 Pastasalade met gedroogde tomaten en pestodressing 4 Gemarineerde olijven en tomaten 4 Bourgondische aardappelsalade met spek en ui 4 Pittige Merquez-worst 4 Ossenhaasspies met paprika 4 Huisgemaakte hamburger van rundvlees 4 Kipsaté met pindasaus 4 Krokante gegrilde Schotse zalmfilet 4 Gebakken krieltjes 4 Stokbrood en kruidenboter 4 Verschillende koude sauzen

Page 20: Aviodrome Zakelijk Brochure

20

Buffetten

Benelux buffet € 26,50

Nederland: 4 Authentieke Twentse salade van rundvlees 4 Ambachtelijke Groesbeekse rauwe ham 4 Hollandse haring, geserveerd met vers gehakte ui en augurk 4 Gerookte makreel 4 Zeeuwse mosselen, gebakken in olie met knoflooksaus 4 Tholense kabeljauw met prei, gestoofd in een grove mosterdsaus

België: 4 Oostendse salade van verse zalm 4 Gentse ossenworst met gehakte eieren, uitjes en kappertjes 4 Luikse gehaktballetjes met een dikke jus van Kriek Lambiek 4 Zedelgemse gemengde groente 4 Potjebrajers aardappeltjes, gebakken in spekvet met uitgebakken spekjes

Luxemburg:

4 Ettelbrückse rolletjes, gevuld met zalm 4 Clervauxse koud kalfsgebraad 4 Grevenmacher frisse groene salade 4 “Judd mat gaardebounen” (gerookt varkensvlees met tuinbonen)

Garnituur: 4 Hollandse boerenbrood met hoeveboter 4 Luxemburgse sherrysaus 4 Enkhuizer tuinkruiden-knoflooksaus 4 Kortrijker zoetzure saus met paprika en tomaat

Buffetten (vanaf 50 personen)

Page 21: Aviodrome Zakelijk Brochure

21

Buffetten

Europees buffet € 29,50

Koude gerechten: 4 Franse salade Niçoise met boontjes, tonijn en olijven 4 Keulse aardappel-ei salade met spek 4 Baskische kipsalade met tomaat en paprika 4 Zweedse graved-laks 4 Ierse potted shrimps 4 Hollandse haring met uitjes 4 Italiaanse vitello tonato met een tonijnmayonaise 4 Spaanse crudo jamon met cantaloupe- en galiameloen 4 Elzasser grove boerenpaté

Warme gerechten: 4 Spaanse pittige kip in een roomsaus 4 Schotse sunday’s roast 4 Traditioneel bereide Hongaarse goulash 4 Franse zalm met witte wijn en dille 4 Zweedse hasselback potatis 4 Italiaanse tortellini in een pittige kaassaus 4 Gegrilde groente met tijm en rozemarijn op Provençaalse wijze 4 Typisch Engelse groene salade

Garnituur: 4 Corsicaanse bonken 4 Franse baguette 4 Catalaanse aioli 4 Italiaanse tapenade 4 Engelse Cumberlandsaus

Page 22: Aviodrome Zakelijk Brochure

22

Page 23: Aviodrome Zakelijk Brochure

23

Page 24: Aviodrome Zakelijk Brochure

24

Wereld buffet € 33,50

Koude gerechten: 4 Mexicaanse bonenschotel met pittige worst 4 Caribische salade met ananas, spek, bieslook en aardappel 4 Italiaanse salade van pasta en vers gegrilde groenten 4 Vietnamese garnalensalade, gewokt met koriander en gember 4 Griekse groene boerensalade 4 Hollandse haring met vers gehakte uitjes en zure bom 4 Gemarineerde zalm a la “deux freres” Roquebrune 4 Gerookte botervis 4 Italiaanse coppa di Parma 4 Spiegel van diverse Duitse vleeswaren

Warme gerechten: 4 Provençaalse beenham met honing en tijm 4 Jamaicaans varkensvlees met gegrilde ananas en maïs 4 Indiase curry met rundvlees 4 Thaise zoetzure kip met prei en lychee 4 Madrileense paella met garnalen en mosselen 4 Balinese noedels 4 Pommes Dauphinoise, roomaardappels met rozemarijn 4 Molukse hete boontjes 4 Mediterrane gegrilde aubergine en courgette in tomatensaus 4 Groene salade met diverse groentedippers

Garnituur: 4 Knoflookbrood 4 Turks brood 4 Italiaanse focaccia 4 Mexicaanse guacamole 4 Spaanse aioli 4 Hollandse kruidenboter 4 Zuid-Amerikaanse salsa

Buffetten

Page 25: Aviodrome Zakelijk Brochure

25

Gloster Meteor € 42,00

4 Drieluik van zalm: gerookt zalmroosje, zalmmousse en zalmtartaar met een palingfritotje en saffraan crème-fraiche

4 Mabré van parelhoen en morilles, omwikkeld met katenspek, geserveerd met een groene appel-rode pepercompote en een jus van port

4 Knolselderij carpaccio 4 Op de huid gebakken kabeljauw, op een bed van saffraanrisotto en begeleid

met een schaaldieren-beurreblanc en gedroogd spek, omringd met Hollandse garnalen zeekraal en paarse wortelchips

4 Tamme Mezenbergse eendenborst met tagliatelle en boleten, overgoten met een sinaasappel-marsalajus en gefrituurde knolselderij

4 Getrancheerde ossenhaas op een stamppotje van snijbonen en begeleid met gekonfijte uitjes en champignonnetjes, rode wijnsaus en basilicumolie

4 Parfait van hazelnoot en advocaat met een kletskop en slagroom

Walking dinner

Walking dinner (vanaf 60 personen)

Page 26: Aviodrome Zakelijk Brochure

26

Barbecues

Barbecue DC2 € 23,50

4 Huzarensalade 4 Rauwkostsalade 4 Bourgondische aardappelsalade 4 Barbecueworstje 4 Gemarineerd filetlapje 4 Vispakketje (zalm, witvis, garnalen en kruidenboter) 4 Runderhamburger 4 Kipsaté met satésaus 4 Gekruide kipfilet 4 Satésaus 4 3 koude sauzen en mayonaise 4 Stokbrood en kruidenboter 4 Patat frites

Barbecue DC3 € 25,10

4 Bourgondische aardappelsalade 4 Romige tonijnsalade met olijven en paprika 4 Frisse tomatensalade met dressing 4 Verse fruitsalade 4 Meloenslices 4 Gemarineerd filetlapje 4 Gekruide kipfilet 4 Kipsaté met satésaus 4 Runderhamburger 4 Shashlick 4 Biefstuk 4 Vispakketje (zalm, witvis, garnalen en kruidenboter en dille) 4 Satésaus 4 3 koude sauzen 4 Stokbrood en kruidenboter

Barbecues (vanaf 20 personen, april t/m september)

Page 27: Aviodrome Zakelijk Brochure

27

Vanaf 30 personen (in de maanden april t/m september)

Toen de Douglas Aircraft Company in 1936 de DC-3 op de markt bracht betekende dat een revolutie in de luchtvaart. Voor het eerst was er een vliegtuig dat snel, veilig en

comfortabel genoeg was om vliegen aantrekkelijk

te maken voor de passagiers.

Bij Aviodrome kunt u deze revolutie met eigen

ogen bekijken!

€ 41,00

4 Tri colore pastasalade met gegrilde groenten 4 Ambachtelijke beenhamsalade 4 Veluwse boerensalade 4 Verse fruitsalade 4 Salade musclune met feta,olijven en zongedroogde tomaatjes

4 Kipfilet cajun 4 Varkenshaassaté 4 Spare ribs 4 Runderhamburger met jerkkruiden 4 Kabeljauw met een kruidenolie

Uit de Green egg: 4 Lamsbout 4 Runderentrecote 4 Ossenhaas

4 Diverse luxe broodsoorten 4 Kruidenboter 4 Tapenade 4 Satésaus 4 4 koude sauzen

4 Van de grill gebakken banaan met vanille ijs en een saus van pure chocolade

Barbecue DC4

Page 28: Aviodrome Zakelijk Brochure

28

Diner Dakota U kunt uit onderstaande gerechten zelf een menu samenstellen.

Voorgerechten: € 8,25 4 Carpaccio van de haas met krokante spekjes, pijnboompitjes en een kaaskletskop 4 Tompouce van Münster met een salade van gepofte paprika, bloemkool en een

dressing van piccalilly (vegetarisch) 4 Gerookte runder rib-eye in een salade met krokant filodeeg, gekarameliseerde vijgen,

fenegriekkaas, rucola en een mayonaise van walnoot 4 Tartaar van gemarineerde zalm met tomaten vinaigrette

Soepen: € 4,35 4 Licht gebonden mosterdsoep met uitgebakken spekjes 4 Gebonden tomatensoep met een vleugje room, preiringen en gerookte kalkoen 4 Velouté van doperwtjes met kaantjes en bonenkruid 4 Gevogelte bouillon met koriander en groene thee 4 Sjalotten bouillon (vegetarisch)

Tussengerechten: € 10,25 4 Rode mulfilet met een crème van saffraan 4 Spiesje van black-tiger garnalen 4 Bombe van courgette, risotto en oude kaas (vegetarisch)

Hoofdgerechten: € 24,50 4 Gepocheerde zalmfilet met dillesaus 4 Supremé van parelhoen en een sinaasappel-saliejus 4 Kalfssucade met truffeljus 4 Gefrituurde papadum, gevuld met tofoe en oosterse groente (vegetarisch) 4 Gebakken kabeljauw 4 Varkenshaas medaillons met een saus van Zwolse mosterd

Nagerechten: € 7,20 4 Huisgemaakte tiramisu 4 Apfelstrudel met kaneelijs en vanillesaus 4 Tarte tartin van ananas en tijm met sorbetijs 4 Petit grand dessert

Diner

Uitgeserveerd diner (vanaf 50 personen)

Page 29: Aviodrome Zakelijk Brochure

29

Zoete zaligheden € 2,10 4 Crème petitfour, bonbons of koffieboontjes

Dessert Cierva € 3,40 4 Cassata

Dessert Cessna € 4,35 4 Roomijs met warme kersen 4 Slagroom

Dessert Mignet € 11,10 4 Parfait van honing en bosvruchten 4 Diverse smaken bavarois 4 Tiramisu 4 Verse fruitsalade 4 Vers geslagen room

Dessert buffet Lockheed € 7,70 4 Ambachtelijke ijstaartjes 4 Diverse smaken bavarois 4 Verse fruitsalade 4 Vers geslagen room

Desserts

De Cessna 172 Skyhawk is een door één propeller aangedreven vliegtuig met een bovenliggende vleugel.

Het toestel heeft vier zitplaatsen. Het eerste exemplaar werd in 1952 gebouwd en het vliegtuig is nog steeds in productie.

U kunt bij Aviodrome een rondvlucht maken met dit toestel!

Desserts

Page 30: Aviodrome Zakelijk Brochure

30

Activiteiten

Instapkaarten bij de hand? Dan kan de reis naar Luchtvaart - Themapark Aviodrome – de leukste vliegbestemming van Nederland – een aanvang nemen! Er is namelijk heel veel te zien en te beleven!

Rondleiding met bevlogen gids

De museumzaal van Aviodrome bestaat uit ruim 6.000 vierkante meter aan vliegtuighistorie. Samen met een gids doorloopt u in chronologische volgorde de gehele fascinerende geschiedenis van de luchtvaart en de rol van Nederland daarbij. Naast het museumbezoek met alles wat daarbij te zien en te beleven valt, zijn er ook interessante vliegtuigen te bekijken in bijvoorbeeld Hangar T2 en bij de buitenexpositie. Van luchtballon tot driedekker en van aluminium vliegtuig tot straaljager: bij Aviodrome kijkt u uw ogen uit!

Rondvlucht in een Cessna

Eén van de spectaculaire break-outs die Aviodrome aanbiedt, is het maken van een rondvlucht in een Cessna. ‘Fasten your seatbelts’ en maak een reis door de wolken, met prachtig uitzicht op Lelystad. Deze bijzondere break-out kent een zuivere vliegtijd van twintig minuten en zal u nog lang bijblijven. In een Cessna is plaats voor drie passagiers.

Aviosim

Bij Aviodrome kunt u onder begeleiding van een enthousiaste instructeur een landing maken in één van de twee simulatoren, de Starfighter of Boeing 737. Na een korte briefing krijgt u de mogelijkheid om een heuse stuurknuppel in de hand te nemen om vervolgens een landing te maken op een vliegveld naar keuze. Degenen die niet vliegen kunnen meekijken op de tv schermen. De simulatoren kunnen in worden gezet als break-out of als activiteit tijdens borrel of diner.

DroneXperience

U zoekt een bijzondere activiteit voor uw groep. Iets waar met spanning naar uitgekeken wordt. Iets unieks, wat nog niemand eerder meegemaakt heeft. Dan zoekt u de DroneXperience! We hebben er allemaal van gehoord maar wat zijn het nu écht, die drones? En stiekem willen we er allemaal mee vliegen. Er kan gekozen worden voor een simulatortraining, het zelf vliegen met een drone en/of een demo van een instructeur met een professionele drone. Prijs vanaf: € 99,00 excl. BTW per persoon.

Page 31: Aviodrome Zakelijk Brochure

31

Aviodrome vergaderbreaks

Wilt u uw vergadering onderbreken om energie op te doen voor de rest van de dag? Of wilt u uw gasten een leuke en leerzame break aanbieden gericht op communicatie en samenwerking? Dan vormen de Aviodrome-breaks een mooie aanvulling op uw programma.

Hieronder vindt u een aantal activiteiten benoemd met een tijdsduur van 15 tot 20 minuten. Deze activiteiten kunnen naar wens worden gecombineerd.

Activiteiten

Losse Activiteiten Duur activiteit Prijs

1 tot 3 activiteiten naar keuze

15 tot 20 minuten per activiteit

Startbedrag: € 250,00Bij > 10 personen + € 15,00 per extra persoon.

Maximaal 20 personen, grotere groepen in overleg.

VergaderbreaksActiviteit TypeSemafoor communicatie Non verbale communicatie

Ground crew – Cockpit com-check Eenduidige verbale communicatie

Het luchtruim (Spinnenweb) Planning en intimiteit

Communicatietoren Zintuig bewustwording (blinddoek)

Passagiersbrug Vertrouwen en samenwerking

Air traffic controllers 1 Eenheid en synchroniciteit

Air traffic controllers 2 Intimiteit, geduld en overzicht

Museumbende Kennis en afstemmen

Alle genoemde prijzen in dit verkoopboek zijn exclusief BTW en per persoon, tenzij anders vermeld.

Page 32: Aviodrome Zakelijk Brochure

32

Teambuilding

Abseilen uit een Boeing Prijs: € 16,00 (max. 50 personen per uur)

Ervaar het ultieme James Bond-gevoel. Beeld uzelf een spannende achtervolging in; trek een tuigje aan en daal via een klimtouw af vanuit een levensgrote Boeing! De Boeing is 19 meter hoog hetgeen zorgt voor een unieke abseil-belevenis!

Tokkelen vanuit een Boeing Prijs: € 16,00 (max. 40 personen per uur)

Waag de sprong en ervaar de vrijheid! Tijdens het tokkelen daalt u vanuit een Boeing af via een diagonaal gespannen lijn: een soort kabelbaan. Onder de vakkundige begeleiding van een instructeur wordt u gezekerd op weg geholpen. Daarna waagt u de sprong in het ‘diepe’ en zoeft u als een echte avonturier naar beneden. Wees gerust: u staat zo weer veilig met beide benen op de grond. Tokkelen is vooral geschikt voor kinderen.

Aviodrome biedt ook diverse activiteiten, die niet aan het thema ‘luchtvaart’ zijn gerelateerd.

Handboogschieten Prijs: € 14,00 (1 uur)

Concentratie en lichaamsbeheersing zijn hier de sleutelwoorden. Maar het plezier staat voorop; schiet u in de roos? Ontdek de verborgen talenten van uw collega’s, vrienden of familie en vergelijk onderling de resultaten Wie is de Robin Hood van de groep?

Kruisboogschieten Prijs: € 14,00 (1,5 uur)

Een kruisboog is een krachtig wapen. Wilhelm Tell maakte er furore mee. Maar ook de Grieken, Romeinen en Chinezen maakten al gebruik van deze scherpschiettechniek. Het vereist een goede beheersing en techniek om de roos te raken. Gaat u de uitdaging aan?

Compoundboogschieten Prijs: € 14,00 (1 uur)

Afgeleid van de ‘normale’ handboog is er nu ook de compoundboog. Door de katrollen aan het einde van de boog trek je deze boog makkelijker aan en schiet deze bijna vier keer sneller dan de conventionele handboog. Deze discipline is erg goed te combineren met de kruisboog of de blaaspijp, vraag naar de mogelijkheden!

Combi Scherpschieten Prijs: € 18,50 (1,5 uur)

Bent u de Robin Hood, of juist de Wilhelm Tell? Schrijft u geschiedenis en kroont u zichzelf tot ‘de scherpschutter’ van de groep? Maak een keuze voor twee van de vier van ‘schietdisciplines’: handboog, kruisboog, compoundboog of blaaspijp. Altijd een schot in de roos!

Page 33: Aviodrome Zakelijk Brochure

33

Teamspelen Meerkamp Prijs: € 18,50 (1,5 uur)

De deelnemers werken in teamverband aan verschillende spelen waarbij samenwerking en plezier voorop staan. De activiteiten kunnen alleen tot een goed einde gebracht worden als er wordt gecommuniceerd en de groepsleden elkaar ondersteunen.

Een 4-tal activiteiten, toegespitst op communicatie, samenwerking, doelgerichtheid en kracht, wisselen elkaar af. Er wordt telkens tegen een ander team gestreden waarbij de punten nauwgezet worden bijge-houden. Daarna volgt de finale! Welk team werkt het beste samen en wint de meerkamp?

Sherlock Holmes Prijs: € 22,50 (2 uur)

Moord, spanning en sensatie op Aviodrome! Tijdens dit spel gaat u met behulp van PDA en GPS zélf op pad om dit mysterie op te lossen. Na een uitleg over het gebruik van de technische hulpmiddelen wordt het mysterie door niemand minder dan Sherlock Holmes toegelicht. Wie achterhaald als eerste de com-plete toedracht van dit mysterie?

CSI: Crime Scene Investigation Prijs: € 22,50 (2 uur durend)

Stap in de voetsporen van de rechercheurs van de populaire tv-serie CSI en los deze moordzaak op! Als CSI-agent gaat u met uw team op pad om, met behulp van de nieuwste snufjes op het gebied van ‘crime solving’, aanwijzingen te vinden over de gepleegde moord.

Een smartphone met speciale Crime-App wijst u aan de hand van GPS de weg naar de sporen die op het plaats delict zijn aangetroffen zoals vingerafdrukken, beelden van beveiligingscamera’s, getuigenverklaringen en politierapporten. Met behulp van de visuele aanwijzingen en geluidsfragmenten brengt u verschillende verdachten in beeld. Maar wat is hun motief? En wie heeft de moord nu daadwerkelijk gepleegd? Kruip in de huid van een CSI-agent en beleef zo een intens avontuur met Outdoor & City Gaming van Aviodrome.

Wie is de MOL? Prijs: € 32,50

Intrige en bedrog; niemand is te vertrouwen en niets is wat het lijkt. Speelt u ook mee in deze speciale Aviodrome-aflevering van het populaire televisieprogramma Wie is de Mol? De spanning begint al thuis. Voorafgaand aan het bezoek aan Aviodrome krijgen de deelnemers een vragenlijst thuisgestuurd. Op basis hiervan wordt de Mol gekozen. Tijdens de verschillende opdrachten, begeleid door professionele instructeurs, probeert u zoveel mogelijk geld te verdienen. Maar onder de groepsleden bevindt zich één saboteur: de Mol! Hij of zij zal vertragen, bedriegen, liegen, lachen, huilen... en dit alles om de opdrachten te laten mislukken. Kunt u de Mol ontmaskeren? Op basis van de thuis ingevulde vragenlijsten hebben de spelleiders testen gemaakt met daarin informatie over de identiteit van de Mol. U wordt twee keer getest. Wie het meeste weet over de Mol, die wint het spel!Nadat de Mol is ontmaskerd en de winnaar bekendgemaakt kunt u nog gezellig naborrelen of sluit u uw dag af met een heerlijk buffet of barbecue! Wie is de MOL? Een dag om nooit te vergeten!

Page 34: Aviodrome Zakelijk Brochure

34

Sleutel tot Succes – The Key Prijs: € 30,00

Tijdens The Key gaan de deelnemers in twee groepen de strijd met elkaar aan. Door verschillende beproevingen worden de eigenschappen van de teams getest. Hierin komen de thema’s ‘risico’, ‘richting’, ‘communicatie’ en ‘planning’ naar voren, maar natuurlijk gaat het ook om de juiste sfeer en gezelligheid. Welke deelnemers vervullen daarin een sleutelrol?

Met de opdrachten worden sleutels verdiend; ten teken van bekwaamheid in de betreffende eigenschap. Het kan zijn dat één team een sleutel sneller bemachtigt dan het andere team, de gehele opdracht is echter pas afgerond als beide sleutels per opdracht zijn behaald. Hoe gaan de teams om met winst en verlies, gaan ze elkaar helpen, hoe verloopt de communicatie?

Met alle sleutels opent u vervolgens samen de kist met daarin een sprankelende verrassing. Proost! Op uw succes! Nieuwsgierig? Speel The Key zelf en ervaar hoe uw team deze proef doorstaat!

Activiteit met rendementAviodrome biedt u de mogelijkheid om vooraf, tijdens en na het programma de opgedane inzichten tijdens een reflectie te evalueren. De verbetering in samenwerking en communicatie zullen direct merkbaar zijn! In aanloop naar de dag van uw programma is er contact over de exacte invulling van de reflectiemomenten en worden deze gespecificeerd aan de hand van uw persoonlijke bedrijfssituatie.

De Grote TV-Quiz-Mix Prijs: € 20,00 (1 ¾ uur)

Een zinderende show die bestaat uit een mix van de bekendste en grootste televisiequizzen en spelshows uit de Nederlandse televisiewereld.

Altijd al deelnemer willen zijn van ‘Lingo’, ‘Tien voor Taal’, ‘Ik hou van Holland’, ‘Get the Picture’ en vele andere spelshows? Dit is uw kans! Begeleid door onze eigen quizmaster doet u in teamverband mee aan diverse Nederlandse quizzen. Het zal aankomen op kennis op het gebied van taal, showbizz en vele andere categorieën. Ook is er tijd voor muziek met leuke liedjes en natuurlijk het raden van de tunes van bekende programma’s.

Jongens tegen de meisjes! Prijs: € 20,00 (1 ¾ uur)

De eeuwig durende strijd: the Battle of the sexes.

Kunnen mannen statistisch gezien echt beter autorijden dan vrouwen? Kunnen vrouwen meerdere dingen tegelijk? Of zijn we allemaal aan het opscheppen? Het wordt allemaal duidelijk tijdens de Aviodrome-versie van ‘De Jongens tegen de Meisjes’.

Deze spelshow wordt begeleid door onze enthousiaste presentator. De deelnemers gaan de onderlinge strijd aan. Met behulp van diverse spelen wordt bekeken welk geslacht het sterkste is! Deelnemen is belangrijker dan winnen.

Teambuilding

Page 35: Aviodrome Zakelijk Brochure

35

Page 36: Aviodrome Zakelijk Brochure

36

Entertainment

Back in TimeEen feestje vieren bij Aviodrome? Of het nu gaat om een jubileum of de presentatie van een nieuw product: wij hebben een goed gevulde feestavond in petto voor uw gasten! Met voor ieder wat wils; lekker eten en drinken, muziek, dans, leuke activiteiten en nog veel meer entertainmentmogelijkheden.

Charlie Chaplin

Bij binnenkomst wanen de gasten zich al een heel stuk terug in de tijd dankzij de aanwezigheid van gastheer Charlie Chaplin. Charlie verwelkomt de gasten gedurende een uur.

DJ Retro

DJ Retro neemt de gasten op een muzikale reis terug in de tijd. Hij stemt de muziek af op het aanwezige publiek, maar het is meestal een mix van redelijk rustige jazz en muziek uit de jaren ‘20, ‘30, ‘40 en ’50 en filmmuziek. DJ Retro is 4,5 uur aanwezig met nostalgische DJ-booth.

De Flamingo’s

De Flamingos maken akoestische muziek zodat zij zich desgewenst al spelend tussen de gasten kunnen begeven. Zij beschikken over een uitgebreid internationaal repertoire, twee- of driestemmig vertolkt en op professionele wijze muzikaal ondersteund. Bovendien hebben ze een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire met bekende smartlappen en meezingers maar ook eigen liedteksten en muziek. De presentatie is humoristisch en stijlvol. U ziet het: er is voor elk wat wils: u vraagt, de Flamingos draaien!Een speciaal lied over het thema van het congres? Over de nieuwe strategie van het bedrijf of de loopbaan van de jubilaris? Geen probleem: De Flamingos maken het op maat!

Page 37: Aviodrome Zakelijk Brochure

37

Nostalgische fotostand

Uw gasten worden aangenaam verrast door een nostalgische fotostand. De slapstickmuziek wekt de nieuwsgierigheid op en geeft de sfeer van vroeger uitstekend weer. De gasten worden door de fotograaf vriendelijk uitgenodigd om te poseren voor de ouderwetse balgcamera. De gasten bepalen zelf hun fotomoment door in in het flitsballetje te knijpen. De foto wordt vervolgens afgedrukt in sepia . Deze nostalgisch ogende afdruk wordt tevens voorzien van uw bedrijfslogo. De gasten krijgen de afdruk van hun foto meteen overhandigd. De fotostand is 4 uur actief (inclusief 150 foto’s). Opties

Wij denken graag met u mee om uw evenement nog verder te thematiseren. Hierondervindt u nog enkele opties:

4 Swing jazz trio 4 Verkleedkist 4 Eeuwdocument 4 Silhouettenknipster 4 Oud-piloten typetjes 4 Nostalgische barbier 4 Crooners 4 Uitnodigingen op perkament 4 Decoratie

Page 38: Aviodrome Zakelijk Brochure

38

Entertainment

Trip around the World! In een dag of avond de wereld rond, wie wil dat nou niet?

Stewardess en toiletjuffrouw

Bij de entree worden de gasten verwelkomd door ‘Iezy Jet’, onze hilarische stewardess. Zij begeleidt de gasten naar de zaal en neemt samen met hen de veiligheidsvoorzieningen door, op haar eigen chaotische wijze. Later op de avond komen we ‘Truus de toiletjuffrouw’ tegen. Deze Amsterdamse met haar Jordaanse accent maakt zelfs een bezoek aan de toiletten vermakelijk. Zij is vier uur aanwezig.

Gentleman DJ

The Gentleman DJ is uw deejay, gastheer en zanger deze avond. Hij draait en zingt strak in pak de mooiste liedjes. De drive-in-show is gedurende 4,5 uur aanwezig. De show is geschikt voor een gezelschap tot 150 personen en inclusief een podium van 5x4m, frontlicht, podiumlicht en basisverlichting van de dansvloer.

Showblokken van de Gentleman DJ

U wordt meegenomen in een muzikale reis rond de wereld. Bij binnenkomst waant u zich direct in een Amerikaanse uitgaansgelegenheid met muziek van William Bigswing, Michael Bublé en Frank Sinatra. Op geheel Amerikaanse wijze komt de avond in een stroomversnelling als ‘Mista Beatz’ het podium betreedt en u mee laat swingen op hits uit de jaren ‘70 vermengd met lekkere disco en dance. De volgende reisbestemming is de Caribbean. Door de warme zomerse klanken wordt u uitgenodigd om uw heupen los te gooien en u over te geven aan het ritme van ‘Tropical Jimmy’. Via diverse andere landen en continenten neemt uw deejay/gezagvoerder u vervolgens mee naar een Oostenrijkse après-ski-gelegenheid. ‘Benny Bergamo’ neemt al zingend de skibewegingen met u door. Na dit Oostenrijkse avontuur keren we langzamerhand huiswaarts. Natuurlijk kunt u ook nog uw eigen favoriete ‘bestemmingen’ aanvragen bij de deejay. We sluiten het feest muzikaal af met hits van eigen bodem.

Page 39: Aviodrome Zakelijk Brochure

39

Fun Fotostand

De gasten gaan op de foto met een achtergrond naar keuze. Deze achtergronden bestaan uit impressies van diverse landen. De reizigers kiezen dus zelf hun eigen bestemming. De foto’s worden direct uitgeprint en aan de gasten meegegeven als aandenken. Op elke foto komt uw bedrijfslogo te staan vergezeld door een tekst naar keuze. De fotostand is gedurende 4,5 uur in bedrijf (inclusief begeleiding en 250 foto-prints).

Aaliyah met slang

Halverwege de avond maken de gasten een trip naar het Midden-Oosten met Aaliyah. Deze waanzinnige buikdanseres zorgt er met haar optreden voor dat het feest een half uur lang in het teken staat van het sprookje ‘1001 nachten’. Halverwege de act is er een gastoptreden van een prachtige grote slang. Hij danst graag mee. Een aantal gasten wordt uitgenodigd om de slang om hun hals gelegd te krijgen. Wie durft?

Opties

U kunt dit evenement uitbreiden met de volgende opties:

4 Brassband met danseressen openingsact 4 Franse silhouettenknipster 4 Italiaans akoestisch duo 4 Henna tattoo studio 4 Oosters rijstkorrelschrijven 4 American casino 4 Optreden Elvis 4 Duitse Carl als openingsact 4 Japanse Karaoke 4 Britse dartbaan 4 Sushimeisje mobiel 4 Afrikaanse djembe workshop

Page 40: Aviodrome Zakelijk Brochure

40

Entertainment

Fly to the future De toekomst is het thema van dit feest. En wij durven nu al in de toekomst te kijken en te zeggen dat u en uw gasten een mooie dag en/of avond beleven! Future DJ

De Future DJ is één van de nieuwste ontwikkelingen op muziekgebied. De unieke DJ Booth prikkelt alle zintuigen en lijkt rechtstreeks uit de toekomst te komen. Het is een grote ‘glazen’ doorzichtige plaat waarop alle gasten kunnen zien wat de deejay exact doet. Zo kan de deejay bijvoorbeeld allerlei beelden projecteren op een beeldscherm. De Future DJ draait vier uur lang voor ieder wat wils: van hedendaagse popmuziek tot ‘golden oldies’ uit de 70’s, 80’s en 90’s, afgewisseld met actuele stijlen zoals hiphop, salsa en dance.

Zuurstofbar

Aan de zuurstofbar zijn verfrissende zuurstofshotjes verkrijgbaar. De bar is voorzien van zuurstofconcentrators die de aanwezige zuurstof in de ruimte filteren en doen toenemen van een gehalte van 23% zuurstof naar 90% zuurstof. Daarnaast beschikt de bar over meerdere aromastations alwaar gasten hun favoriete aroma kunnen selecteren. De zuurstofbar combineert zuurstof met de elementen van populaire aromatherapieën. Dat zorgt voor een positieve en therapeutische belevenis met een zeer aangenaam en verfrissend effect. De met zuurstof verrijkte lucht zuivert de longen en heeft een weldadige uitwerking op het lichaam. De aroma’s helpen het lichaam te zuiveren, stimuleren de geest, verhogen het concentratievermogen en brengen het lichaam in balans. Neem plaats aan de bar, breng vervolgens de O2 headset in gereedheid en dan: inhaleren maar! Een sessie duurt maximaal 10 minuten. Daarna voelt u zich weer als herboren. De zuurstofbar is 4,5 uur in bedrijf.

Zangeres Sharon

Sharon Wins is een professionele zangeres en presentatrice met een dijk van een stem. Zij geeft optredens in zowel binnen- als buitenland. In haar zilveren outfit lijkt Sharon uit de toekomst te komen. Sharon zingt twee live zangsets van 30 minuten.

Page 41: Aviodrome Zakelijk Brochure

41

Robot act

Deze robot uit de toekomst zal uw gasten gegarandeerd intrigeren. De robot verplaatst zich op een aangepaste Segway en is daardoor zeer mobiel. Via de ingebouwde monitor kunnen boodschappen van de opdrachtgever worden weergegeven. Met behulp van een stemver-vormer communiceert de robot met de gasten. Dat gebeurt op ietwat brutale wijze zodat de gasten op een prikkelende manier worden geamuseerd en uitgedaagd. Het is ook mogelijk om het robotpak te voorzien van uw bedrijfslogo. De robot is vier uur lang aanwezig.

Opties U kunt dit evenement uitbreiden met de volgende opties:

4 Lasershow 4 Zilveren ballonnendecoratie 4 Beautystand met zilveren accessoires 4 X-box kinect 4 Digitale graffiti stand 4 Openingsact Niek Boes 4 Toekomstvoorspeller

Page 42: Aviodrome Zakelijk Brochure

42

Entertainment

FamiliedagTijdens een familiedag is er behoefte aan activiteiten voor alle leeftijden. Wij hebben daarom een programma samengesteld met voor ieder wat wils.

Akoestisch Trio

Dit gezellige trio speelt drie akoestische sets van 30 minuten. Al spelend begeven zij zich tussen de gasten. Het repertoire is zeer divers en er kunnen ook nummers worden aangevraagd; van rock ’n roll en jazz tot levenslied, pop, rhytm and blues. Bovendien hebben de muzikanten een ruim en origineel Nederlandstalig repertoire met eigen liedteksten en muziek. De presentatie is humo-ristisch en stijlvol. Het Akoestisch Trio is op elk feest een hit, waarbij vaak uit volle borst wordt meegezongen.

Juffrouw Klodder

Wie vermaakt de kleine mensen als de grote mensen feest vieren? Juffrouw Klodder natuurlijk! Juffrouw Klodder is een wandelend schilderij, te herkennen aan haar stoere witte overall. Aan haar vlechten hangen stiften en er zijn genoeg attributen aanwezig om haar in een tijdsbestek van drie uur om te toveren tot een prachtig kunstwerk. Tafelgoochelaar

Op grappige wijze neemt deze magisch entertainer de gasten bij de neus met zijn korte optredens. Een tip: houd uw handen op uw zakken als deze heer aan uw tafel verschijnt! De act is een unieke combinatie van humor en interactie. Uw gasten staan er met hun neus bovenop en vallen van de ene verbazing in de andere. Ook u gelooft uw eigen ogen niet! Jong en oud blijven geboeid van begin tot eind: hier wordt gegarandeerd over nagepraat. De tafelgoochelaar is drie uur aanwezig.

Opties

U kunt het familiefeest uitbreiden met onderstaande opties, maar wij denken uiteraard graag met u mee in het geval u aanvullende andere wensen heeft:

4 Oud-Hollandse spelen 4 Luchtkussen 4 Aviodrome vliegsimulator 4 Levensgroot tafelvoetbal 4 Workshop sieraden maken 4 Familie pubquiz 4 Suikerspin machine 4 Ballonnendecoratie 4 Schminkstand

Page 43: Aviodrome Zakelijk Brochure

43

Page 44: Aviodrome Zakelijk Brochure

44

UNIGLOBE Travel Holland

UNIGLOBE Travel Holland bezocht Luchtvaart-Themapark Aviodrome voor een evenement op 20 juni 2013. Daarbij werden een plenaire sessie en ontspanning op succesvolle wijze gecombineerd. De ruim 70 gasten werden ontvangen in de Friendship Foyer, waarna de plenaire sessie in de Ui-verzaal plaatsvond. Daarna stonden een lunch, rondleiding door het museum en afsluitende borrel met hapjes in de Friendship Foyer op het programma.

Christien Taskin, regio assistent van UNIGLOBE Travel Holland, licht de keuze voor Aviodrome toe: “De redenen dat we voor Aviodrome kozen, is dat deze locatie op alle manieren goed bereikbaar is vanuit alle delen van Nederland en het alles te maken heeft met de luchtvaart. We hebben ervaren dat Aviodrome veel interessante onderdelen van de luchtvaartgeschiedenis herbergt, die bij velen onbekend zijn. Verder is positief dat er veel in de open lucht te zien is. Taskin is zeer enthousiast over de dag bij Aviodrome: “De hele dag was één groot hoogtepunt. We werden uitstekend opge-vangen en alles verliep precies zoals afgesproken. De manager en het personeel waren buitenge-woon vriendelijk: alles kon, veel mocht, niets was teveel! De gidsen die ‘s middags de rondleiding verzorgden waren vrolijk, etaleerden veel kennis en wisten alle wetenswaardigheden met smaak en humor te brengen.

Spectrum Advies & Design

Op 13 september 2012 gingen de deuren van Aviodrome open voor Spectrum Advies & Design. Zij organiseerden een bedrijfsevenement, dat in het teken stond in het delen van kennis en verschaf-fen van informatie aan de 232 genodigden. De keuze voor Aviodrome is Esther van ’t Hazeveld van Spectrum Advies & Design heel goed bevallen. Ze licht toe: “Aviodrome is een aantrekkelijke locatie, die echt iets extra’s te bieden heeft. De locatie heeft het voordeel dat het centraal gelegen is voor de bezoekers. Ook de goede naamsbekendheid van Aviodrome is een groot voordeel. De aankleding is uniek met al die oude vliegtuigen om je heen. Bovendien bieden de outdoor moge-lijkheden op deze locatie iets extra’s.”

SC Johnson

De internationale jaarlijkse bijeenkomst van het managementteam en de stafleden van SC Johnson vond op 6 september 2012 plaats op Aviodrome Lelystad Airport. Deze dag stond in het teken van verschillende presentaties. Daarnaast ontbrak natuurlijk een rondleiding door het museum mettweehonderd jaar vlieghistorie niet. Het dagje Aviodrome werd afgesloten met een uitgeserveerd diner.

Organisator Monique Noordermeer kijkt tevreden terug op de keuze voor Aviodrome. Ze vertelt: “Aviodrome Lelystad Airport sloot perfect aan bij onze behoeftes en het thema. Het was prettig om een meeting te organiseren in een sfeervolle omgeving zoals Aviodrome. Ook de rondleiding in het luchtvaartmuseum sprak ons erg aan. De hele dag was goed georganiseerd, de catering was prima verzorgd en de gasten waren tevreden.”

Referenties

Page 45: Aviodrome Zakelijk Brochure

45

Contact en route

Wilt u een advies op maat of bent u geïnteresseerd in een van onze arrangementen, neem dan contact op met Aviodrome, op nummer 073-5282243 of via [email protected].

RoutebeschrijvingAviodrome LelystadPelikaanweg 508218 PG Luchthaven Lelystad

Per autoAviodrome is goed bereikbaar. Vanaf de afslag Lelystad (N302) kunt u de borden volgen naar Luchthaven Lelystad.

Per openbaar vervoerU kunt prima met de trein naar Lelystad reizen, vanaf Station Lelystad is Aviodrome rechtstreeks bereikbaar met buslijn 7. U stapt uit voor de deur van Aviodrome. ParkeerplaatsenU kunt bij Aviodrome voor de deur parkeren op één van de 500 parkeerplaatsen van parkeer- terrein P2. Er zijn tevens invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Het parkeerterrein wordt beheerd door Luchthaven Lelystad. Het tarief bedraagt 6 euro per dag.

Page 46: Aviodrome Zakelijk Brochure