Autoplus Maart editie Oost 2011

download Autoplus Maart editie Oost 2011

of 16

 • date post

  22-Mar-2016
 • Category

  Documents

 • view

  224
 • download

  7

Embed Size (px)

description

Autoplus, dé autokrant van het Noorden editie Oost Maart 2011

Transcript of Autoplus Maart editie Oost 2011

 • DE GRATIS ONAFHANKELIJKE AUTOKRANT VAN HET NOORDEN

  Op vertoon van deze advertentie

  10% korting

  Sontplein 3, GroningenDagelijks open van 11:00 uur tot 24:00

  op het hele assortiment!

  VANAF 7 APRILBIJ

  Lees verder op pagina 15.

  WAT HEBBEN WE HIER?

  Op de eerste verdieping van hetcircuitcomplex met fantastischzicht op de baan, eten en drin-ken inclusief en toegang tot depaddock van de SuperleagueFormula Grand Prix op het TTCircuit Assen. Dat is het VIP-arrangement PitRoof Inn voortwee personen.

  Wat moet u daar voor doen?

  Gaat uw garage graag net wat ver-der in zijn/ haar dienstverlening? Isde ouderwetse service en gastvrij-heid nog wel aanwezig bij de grotedealers uit de stad? Of moeten we

  daarvoor bij die ene dorpsgaragezijn op het Grunneger land! Autoplusis op zoek naar unieke klanterva-ringen! Bent u in het bijzonder tespreken over de deskundigheid enservice van uw garage? Deel uwervaring met AUTOPLUS en moti-veer waarom u vindt dat Autopluseen bedrijfsbezoek aan uw garagemoet brengen. De winnaar van hetPitRoof Inn arrangement voor tweepersonen voor de SuperleagueFormula Grand Prix Assen op 5 juniaanstaande is diegene wiens erva-ring met zijn of haar garage hetmeest tot de verbeelding spreektvan de redactie.

  Het bedrijf dat aan de hand van uwingezonden ervaringen door deredactie wordt verkozen krijgt vande Autoplus redactie bezoek en eendaaruit volgende kosteloze reporta-ge in de mei-editie van AUTOPLUS.En alsof dat nog niet genoeg is krij-gen directie en personeel tribune-kaarten voor de SuperleagueFormula Grand Prix op 5 juni.

  op pagina 8 en 9.BROEZERS

  www.doesburgautoverhuur.nl Sinds 1955

  3-5 juni TT Circuit AssenSuperleague Formula Grand Prix

  ZET UW GARAGE IN HETZONNETJE N WIN KAARTEN

  VOOR D AUTORACE VAN HET JAAR!

  750 PK V12 Hoezo down sizetrend? Van 3 tot 5 juni is hetopnieuw het 750 Pk sterke V12-power house dat de dienst uitmaakt op het Circuit vanDrenthe. Met de machtige boli-de en zijn krijsende 750 Pksterke V12 motor doet Super-league Formula het bloed vanmenig racefan sneller stromen.

  Een grid van 20 indrukwek-kende formulewagens, inter-nationaal talent, een prijzenpotvan 5 miljoen euro, pitstops enpush to pass in twee races eneen Super Finale... Mis het niet!

  AUTOPLUS IS EEN UITGAVE VAN PLUS UITGEVERS EN VERSCHIJNT 11 X PER JAAR. JAARGANG 10 - MAART-EDITIE OOST 2011/OPLAGE: 40.000 EX.

  De Jetta speelde nooit echt een overtuigende rol op de Europese markt en bleef altijd een beetje in deschaduw staan van zn succesvolle broertje, de Golf. Misschien dat daar met de nieuwste Jetta veran-dering in komt. Lees verder op pagina 3.

  Mr uit minder!Mr uit minder!Lees verder op pagina 5.

  Chique sprong voorwaarts!Chique sprong voorwaarts!

  Letsel als gevolg van een ongeval?JBL&G helpt u deskundig en kosteloos bij het regelen van uw letselschadeals gevolg van een verkeers- en bedrijfsongeval of medische fout.

  JBL&G staat bekend om haar persoonlijke, betrouwbare en efficinte aanpak.Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in juridische hulpverlening bij letselschade.

  Maak vrijblijvend een afspraak voor een eerste gesprek.Wij komen graag bij u thuis om de zaak met u te bespreken.

  Wilhelminastraat 2 | 9401 NP | Assen | 0592-241165 | jblg.nl | info@jblg.nl

  Zie actie op pagina 11Autoschade?Snel weer op wegMalmweg 4, 9723 HP Groningen 050-5490506

  Raad de schade enwin een BIKE!

  Het nieuwe paradepaardje vanTomTom, de GO LIVE 1000-reeks,geeft een kijkje in de toekomst vanautorijden. Met functies zoals eenuiterst gebruiksvriendelijk touch-screen, TomTom HD Traffic ver-keersinformatie, een zeer comfor-tabel te bedienen magnetischehouder, snellere routeberekeningen onze meest gedetailleerdekaarten tot nu toe zorgen dezesuper navigatiesystemen ervoordat bestuurders sneller, veiliger enslimmer dan ooit op hun plaatsvan bestemming komen.

  De krachtige LIVE Services-bundelbevat eveneens de functie TomTomFlitsers, die waarschuwt voormobiele en vaste flitsers! De GOLIVE 1000-reeks is TomToms eerstereeks die voorzien is van het krach-tige Fluid Touch-scherm, waarmeebestuurders met hun vingertoppenkunnen in- en uitzoomen op kaarten

  en door menus kunnen bladeren.Gecombineerd met een extra breedtouchscreen van 13cm (5), biedtde GO LIVE 1005 de duidelijkste blikop de weg, met nog meer gebrui-kersgemak en nog meer functies.De combinatie van al deze gloed-nieuwe functies en het nog groteregebruikersgemak maken van deapparaten uit de TomTom GO LIVE1000-reeks de voorbodes van hetsuper navigatiesysteem.

  Adviesprijs TomTom GO 1000: 299,95. Bij SATURN: 239,-

  Kies de snelste weg vooruitmet TomTom GO 1000!

  Audi WinschotenExcellent Dealer 2011

  Autobedrijf Tjeerdsma in Winschotenis door Audi importeur Pons Automo-bielhandel uitgeroepen tot ExcellentDealer van het jaar 2011.Lees verder op pagina 15.

  Lees verder op pagina 15.

  Drive Angry

  Prijsuitreiking

  Lees verder op pagina 15.

  AUTO EN ANDERSUw nieuwe grossier in automaterialen:

  ALLES VOOR DE AUTO!

  Gratis bezorging/-verzending.Hoge kortingen.

  Kweldergras 4 en 4a (industrieterrein Het Witte Lam)9738 AJ Groningen Tel: 050-8795061

  WWW.AUTOENANDERS.NL

  Nu kortingen tot wel 55%

 • OCCASIONCENTRUM

  HET IS SCHERP

  ZAKEN DOEN!!!

  4.850,-

  6.845,-

  7.645,-

  6.850,- 11.845,-

  8.645,-

  LPG-G3, 10-2005, elek. ramen voor en achter,getint glas, cruise control, led. stuurw+versn.pook, two-tone (metaal) kleur, el. climate control,side airbag(s) etc.

  Benzine, 10-2002, elek. ramen voor en achter,boordcomp., cr. contr., houtafwerking interieur,ABS, led. stuurw.+versn. pook, alarm-systeem,side airbag(s) IDEAAL VOOR CARAVAN!!

  Benzine, 08-2007, elektrische ramen voor, hoofd-steunen achter, boordcomputer, cruise control,buitenspiegels verwarmbaar, airco, mistlampenvoor, etc.

  Benzine, 02-2007, elektrische ramen voor, bui-tenspiegels verwarmb., buitensp. in carr. kleur,stuurbekrachtiging, airco, side airbag(s) voor,mistlampen voor, etc.

  Benzine, 09-2005, elektrische ramen voor,getint glas, boordcomputer, airco, mistlampenvoor, neerklapbare achterbank, elektrischeramen achter, side airbag(s), etc.

  Benzine, 02-2005, elektrische ramen voor, getintglas, centrale deurvergr., hoofdsteunen achter,buitensp. in carr. kleur, ABS, stuurbekrachtiging,airco, etc.

  HYUNDAI TUSCON 2.0i STYLEHYUNDAI TUSCON 2.0i STYLE HYUNDAI SONATA 2.0i GLSHYUNDAI SONATA 2.0i GLS

  FIAT PUNTO 1.4 EDIZIONE COOLFIAT PUNTO 1.4 EDIZIONE COOL HYUNDAI GETZ 1.4i ACTIVE COOLHYUNDAI GETZ 1.4i ACTIVE COOL

  HYUNDAI ELANTRA 1.6-16V DYNAMICHYUNDAI ELANTRA 1.6-16V DYNAMIC

  HYUNDAI ATOS 1.1i DYNAMIC COOLHYUNDAI ATOS 1.1i DYNAMIC COOL

  SCHERP ZAKEN DOEN OP NIEUWEEN GEBRUIKTE AUTOS!

  /28:0$16WDGVNDQDDO9HHQVWUDDW&(=6WDGVNDQDDO7)ZZZORXZPDQVWDGVNDQDDOQO

  2SHQLQJVWLMGHQPDDQGDJWPYULMGDJ WRWXXU]DWHUGDJ WRWXXU

 • Zon op de ramen!Genieten zeg! Voorjaar in Staden Ommeland. Iedereen haaltmeteen alles uit de kast. Plantjesworden gepoot of hele tuinenomgeploegd. t Was eerlijkgezegd wel even schrikken diefelle voorjaarszon op mijn ruiten,zowel in de auto als thuis. Daarkomt volgens mij ook het feno-meen voorjaarsschoonmaakvandaan. En het gaat verder danalleen de keuken en de vloermat-ten. Mijn auto heeft het minstenszo hard nodig. Er zit een soort

  van vette waas over de ruiten.Enfin. Even goed met de sproei-er tekeer gegaan en het zichtwordt weer wat beter.

  Die zon, hoe fijn ook, geeft denodige problemen in het verkeer.Als je s morgensvroeg of aan heteinde van de dag richting zon rijdt,is het echt behelpen als je geenzonnebril draagt. Ik vraag mij altijdaf hoe iedereen het dan doet. Blijk-baar kunnen mensen op gevoeldoor het verkeer. Nou ik niet!Dagelijks heb ik ruzie met de zon-neklep. Klep naar beneden, min-der last van de zon of felle luchten.

  Klep op, ik zie geen stoplicht enkan mezelf niet in het spiegeltjebekijken. Dus mijn zonnebril iseen uitkomst. Inmid-dels heb iker zelfs een wat duurdere versiegekocht. Hij is het geld waard.Tot voor kort had ik nog steedseen hele foute gespiegelde versie.Gekocht voor (nog veel te duur) 7,50 ergens in Parc Gell inBarcelona. Bij een inbraak in mijnauto heeft de dief deze ook mee-genomen. Dus ik werd gedwon-gen een nieuwe te kopen (en hetkon ook echt niet meer). Er gingniets boven mijn Spaanse versiedacht ik. Nou, er zit veel verschilin. Ja, ook in de prijs. Als je nuveel op de weg zit, gun jezelf eengoede zonnebril. Overigens draagik m ook graag als ik op een ter-rasje zit.

  Dan toch nog een tip: www.omaweetraad.com. Evenzoeken op ramen en je krijgt demeest geweldige tips voor eenschone (auto)ruit. Een ui doorlauw water, met een prop kran-tenpapier over het raam, 2 drup-peltjes afwasmiddel en eenscheut ammoniak, geen spirituswant dat gaat uiteindelijk stre-pen. Dus mannen, aan de slag!

  Hans Schievingregiomanager UnivNoord-Nederlandh.schieving@unive.nl

  T E S T V W J e t t a Tekst: Evert Flapper Fotografie: Mark PijlMet dank aan: VW Tjeerdsma Winschoten 3Jaargang 10 - Maart-editie 2011De Jetta speelde nooit echteen overtuigende rol op deEuropese markt en bleef altijdeen beetje in de schaduw staanvan zn succesvolle broertje,de Golf. Misschien dat daarmet de nieuwste Jetta veran-dering in komt. Van AutobedrijfTjeerdsma kregen we de 1.2TSI Bluemotion Technology inde Comfortline-uitvoering meeen voelden m op onze test-baan uiteraard stevig aan detand. Na afloop waren wevooral gecharmeerd van znmotorisering: een 1.2 metmaar liefst 105 pk aan boord.Je moet het voelen om het tekunnen geloven! Feeling isbelieving!

  Ex- en interieurHoewel ie nog steeds op het-zelfde platform als de Golf isgebouwd, onderscheidt de Jettazich van de Golf door een groterewielbasis en is de totale l