Artline Sapa Building System

of 2 /2
hoog isolerende architecturale aluminiumsystemen Design Buiten komt sierlijk naar binnen, het Artline raam is kunst met een hoger doel: het biedt namelijk kwaliteit, daglichttoetreding en comfort. Het design is als een kunstobject: functioneel en esthetisch. Artline speelt daarmee in op de wensen van de moderne eigentijdse architectuur: Het is creatief in design én geeft het gebouw een bijzonder speels effect. Minimalisme Artline heeft een uitstraling van verbluffende eenvoud en optimale lichtinval. Het verfijnde minimalistische ontwerp geeft een licht en vloeiend effect, zelfs voor grote vaste ramen en voor ramen die open kunnen. Over Sapa Building System We zijn één van Europa’s grootste leveranciers van aluminium profielsystemen en maken deel uit van een internationaal netwerk in profielextrusie en warmteoverdracht. We bieden toonaangevende architecturale aluminium oplossingen die energiezuinig en milieuvriendelijk zijn.

Embed Size (px)

description

Artline’s aluminium raamtechnologie bestaat uit een optimale thermische en akoestische isolatie, hoge weerstand tegen weersinvloeden, en beveiligingsoplossingen. De hoogstaande technologie van de Artline kozijnen maakt deze serie tot de best presterende op gebied van: • Beveiliging • Duurzaamheid • Transparantie (98%) • Isolatie En nog veel meer!

Transcript of Artline Sapa Building System

 • hoog isolerende architecturale aluminiumsystemen

  Design Buiten komt sierlijk naar binnen, het Artline raam is kunst met een hoger doel: het biedt namelijk kwaliteit, daglichttoetreding en comfort. Het design is als een kunstobject: functioneel en esthetisch. Artline speelt daarmee in op de wensen van de moderne eigentijdse architectuur: Het is creatief in design n geeft het gebouw een bijzonder speels effect.

  MinimalismeArtline heeft een uitstraling van verbluffende eenvoud en optimale lichtinval. Het verfijnde minimalistische ontwerp geeft een licht en vloeiend effect, zelfs voor grote vaste ramen en voor ramen die open kunnen.

  Over Sapa Building SystemWe zijn n van Europas grootste leveranciers van aluminium profielsystemen en maken deel uit van een internationaal netwerk in profielextrusie en warmteoverdracht. We bieden toonaangevende architecturale aluminium oplossingen die energiezuinig en milieuvriendelijk zijn.

 • Sapa Building System BVPostbus 56474801 EA Breda - Nederland

  076 587 34 [email protected] www.sapabuildingsystem.nl

  FunctioneelDe reeks functies waarvoor Artline ingezet kan worden, is enorm. Daar-om is deze serie ook zeer praktisch. Stelt u eens voor: Glazen muren van vloer tot plafond die ook geopend en gesloten kunnen worden om buiten naar binnen te laten komen. Elk kozijn kan tot 250 kilo dragen, waardoor grote en zware glazen ramen gebruikt kunnen worden. En de Artline ramen kunnen tot drie meter hoog zijn. Deze indrukwekkende afmetingen, in combinatie met een minimaal zichtbaar kozijn, staat toe een interieur te bouwen dat wordt overspoeld met licht.

  Technologie Artlines aluminium raamtechnologie bestaat uit een optimale thermische en akoestische isolatie, hoge weerstand tegen weersinvloeden, en beveiligings-oplossingen. De hoogstaande tech-nologie van de Artline kozijnen maakt deze serie tot de best presterende op gebied van:

  Beveiliging Duurzaamheid Transparantie (98%) Isolatie: UW = 0,85 W/m2K* Waterdichtheid (EN12207) E750 Luchtdichtheid (EN12208) Klasse 4 Windbelasting (EN12210) C3* met Ug = 0,7 W/m2K, element maat 4000x2600 mm

  ConfiguratieDe veelzijdigheid van de Artline kozijnen combineert perfect uitstekende weerprestaties, energiebesparing en grote beweegbare glazen wanden.

  kcs-m

  arke

  ting.c

  om