Aptc invitation 3 dutch belgium-2

of 3/3
ONZE TWEEDE GENERATIE DIGITALE B2 INKJET PERS IS GEARRIVEERD WIJ WILLEN U GRAAG UITNODIGEN OM DIT TE ZIEN ADVANCED PRINT TECHNOLOGY CENTRE. ZAVENTEM 18.11.14 – 20.11.14

Embed Size (px)

Transcript of Aptc invitation 3 dutch belgium-2

 • ONZE TWEEDE GENERATIE DIGITALE B2 INKJET PERS IS GEARRIVEERD

  WIJ WILLEN U GRAAG UITNODIGEN OM DIT TE ZIEN

  ADVANCED PRINT TECHNOLOGY CENTRE. ZAVENTEM 18.11.14 20.11.14

 • THE JET PRESS 720S EEN NIEUWE PERS MET EEN NIEUW BUSINESS MODEL

  De nieuwe Jet Press 720S kent alle voordelen van de eerste generatie B2 inkjet pers maar brengt deze naar een compleet ander niveau. Meest duidelijk ziet u dit in het business model door een optimalisering van de productiviteit, toename van mogelijkheden, introductie van printen met echte variabele data en een verbetering van de return on investment en de prijs per afdruk.

  De productiestatistieken aan de rechterkant laten zien wat u kunt bereiken in 8 uur. Een planning van 11 verschillende opdrachten van posters, fotoboeken en gepersonaliseerde direct mail tot kalenders, brochures en interieurboeken. Allemaal geprint met een fabelachtige kwaliteit op standaard o setpapier.

  Als u zichzelf profi leert als een kwaliteitsdrukker waar de oplagen kleiner en kleiner worden, kom en bekijk deze gloednieuwe inkjet pers.U zal niet teleurgesteld worden.

  De best verkrijgbare kwaliteit in digitale print

  De kwaliteit die onze eerste generatie pers produceerde was opvallend, maar met een aantal technische verbeteringen aan de Jet Press 720S hebben wij de kwaliteit en stabiliteit van het printen kunnen verhogen. Een nieuwe standaard voor commercieel printen wordt bereikt met een geringe inzet van de operator.

  Variabele data, personalisering en versies

  Met de introductie van een barcode-systeem is het dubbelzijdig printen van variabele data - en de voordelen die daarbij horen - makkelijk te realiseren. Of het nu gaat om personalisering, meerdere versies van een brochure of gewoon het printen van paginas in volgorde om het afwerken te vereenvoudigen: de voordelen zijn duidelijk.

  WAT ALS HET IN OFFSET GEDRUKT WORDT BETEKENT

  Uren ploeg8

  wissels28

  B2 vellen9.567

  Geprinte zijden18.117

  DIT IS WAT U IN EEN PLOEG VAN 8 UUR KAN BEREIKEN

  Platen opstarten inschiet*488 122 12.200

  Kom en zie hoe dit gedaan is

  *Aanname van 100 vel inschiet bij vergelijkbare opdracht in offset

 • VERKRIJGBAAR OM UW BUSINESS NU TE VERANDEREN

  Onze tweede generatie Jet Press 720S is het resultaat van 10 jaar onderzoek en ontwikkeling waarbij Fujifilm een unieke postie heeft omdat zij zelf over alle kerntechnologie (printkoppen, inkt, rastering, systeemintegratie, workflow en colour management) beschikken. Het resultaat is een systeem voor morgen dat nu verkrijgbaar is. Dus als u uw bedrijf een voorsprong wilt geven kom naar ons open-huis in Zaventem en praat met ons over de mogelijkheden.

  Om u aan te melden voor het [email protected]: 02 456 710

  18.11.14 20.11.14

  Fujifilm Advanced Print Technology Centre Excelsiorlaan 39, 1930 Zaventem, Belgi