Approach Buyers Guide - Netherlands

of 9 /9
Approach ® Ultieme golf GPS handhelds en horloges

Embed Size (px)

description

Approach Buyers Guide - Netherlands

Transcript of Approach Buyers Guide - Netherlands

Page 1: Approach Buyers Guide - Netherlands

Approach®

Ultieme golf GPS handhelds en horloges

Page 2: Approach Buyers Guide - Netherlands

De Garmin Approach serie voorkomt giswerk tijdens uw spel. Geavanceerde statistieken en precieze afstanden verbeteren uw baanmanagement en spelritme. Duizenden banen wereldwijd staan voorgeïnstalleerd, met automatische baandetectie en gratis updates, zodat u zich thuis zult voelen op iedere baan. Golf is nog nooit zo makkelijk geweest.

garmin.nl/approach

Bekijk het spel op een andere manier

APPROACH G6APPROACH G3

APPROACH S3APPROACH S2APPROACH S1

NIEUW!

Page 3: Approach Buyers Guide - Netherlands

Approach® G6Uw wereldwijde golfkameraad

Wereldwijde dekkingDe G6 beschikt over meer dan 30.000 voorgeïnstalleerde banen wereldwijd, inclusief gratis baanupdates.

TouchscreenG6 introduceert een slank design met een handschoenvriendelijk en kleurrijk touchscreen. Daarnaast voegt het twee knoppen toe voor directe toegang tot Green View, Shot Measure en Digital Scorecard.

Vlag positioneringApproach G6 helpt u te focussen op de vlag met Green View. Zoom in op de green, waarna u vervolgens de vlag kunt verplaatsen voor een accurate afstandmeting.

Bekijk hoe ver u de bal slaatKijken hoe ver u slaat is zeer eenvoudig, de Approach G6 berekent de exacte afstanden voor alle slagen gemaakt op de baan.

Plan vooruitAfstandbogen weergegeven op de kaart bieden een snelle referentie tot 50, 100, 150 en 200 meter voor layup beslissingen. Touch targeting laat u met één aanraking afstanden naar afslagpunten en greens afmeten.

Speel gedurende het weekendDe interne oplaadbare batterij werkt tot 15 uur, wat de mogelijkheid geeft gedurende het gehele weekend te spelen met slechts één keer opladen.

RobuustApproach G6 is gebouwd om de elementen te weerstaan en kan zonder problemen overweg met wind of regen.

Houd de score bijDigitale scorekaarten bieden de mogelijkheid de score bij te houden tot en met vier spelers. Beheer en beoordeel scores gedurende het spel of bekijk een printbare versie erna op uw computer. Tot de nieuwe score opties behoren Stroke Play, Stableford, Skins en Match play met aan te passen handicaps.

Analyseer uw spelEen nieuwe functie die gedurende uw ronde weergaves toont; van aantal putts per hole, gebruikte clubs, geslagen afstanden, geraakte en gemiste fairways, speeltijd en afgelegde afstanden.

In de tas Approach G6 stelt u in staat constant te controleren hoe ver u slaat met iedere club. Daarnaast kunt u uw clubs zelf namen geven.

Afstandbogen met touch-targeting

Ronde overzicht

Voorgeïnstalleerde banen

Score-opties

Page 4: Approach Buyers Guide - Netherlands

Approach® G3Uw perfecte wedstrijdpartner

Europa dekking Meer dan 8.800 banen in Europa voorgeïnstalleerd, inclusief gratis baanupdates. Hiervoor worden dus geen extra kosten in rekening gebracht.

TouchscreenBreng meer zekerheid in uw spel met de Approach G3, een robuust, waterbestendig, touchscreen golf GPS.

Touch-targetingGeeft u de mogelijkheid te drukken op elk punt op het in zonlicht afleesbare display en Approach geeft de exacte afstanden weer.

Vlag positionering Approach G3 helpt u te focussen op de vlag met Green View. Zoom in op de green, waarna u vervolgens de vlag kunt verplaatsen voor een accurate afstandmeting.

Verplaats de vlag voor accurate afstandmeting

Duizenden banen voorgeïnstalleerd

Bekijk hoe ver u de bal slaatKijken hoe ver u slaat is zeer eenvoudig, de Approach berekent de exacte afstanden voor alle slagen gemaakt op de baan.

Houd de score bijDigitale scorekaarten bieden de mogelijkheid scores bij te houden tot en met vier spelers. Beheer en beoordeel individuele scores gedurende het spel, of bekijk een printbare versie erna op uw computer.

Speel gedurende het weekendDe interne oplaadbare batterij werkt tot 15 uur, wat de mogelijkheid geeft gedurende het gehele weekend te spelen met slechts één keer opladen.

Slagberekening(ook in meters)

Ongelimiteerde doelen met Touch Targeting

Page 5: Approach Buyers Guide - Netherlands

Approach® S3Het precieze touchscreen GPS golf horloge

Wereldwijde dekkingDe S3 beschikt over meer dan 30.000 voorgeïnstalleerde banen wereldwijd, inclusief gratis baanupdates. Hiervoor worden dus geen extra kosten in rekening gebracht.

TouchscreenHet Approach S3 horloge legt de lat weer hoger voor GPS innovatie in de golf markt. De S3 introduceert ook een hoge resolutie en handschoenvriendelijk touchscreen.

Precieze afstandenEen blik op uw pols vanaf elk punt op de baan is het enige wat nodig is om de afstanden te zien van voor, midden en achterop de green, met duidelijke en makkelijk afleesbare nummering.

Plan vooruitBaan management is belangrijk - vooral wanneer u zich voor de eerste keer op een baan bevindt. Layup afstanden geven de informatie weer die u nodig heeft, inclusief afstanden naar doglegs. S3 biedt spelers ook de optie om handmatig ingevoerde punten op te slaan, zoals hindernissen.

Begin / midden / einde van de green afstanden

Green ViewLayup / dogleg afstanden

Hole scoresysteem

Vlag positioneringApproach S3 geeft de werkelijke vorm en indeling van de greens weer, dus zelfs wanneer uw zicht beperkt is kunt u de juiste richting bepalen. Plus de mogelijkheid de vlag te verplaatsen naar de positie van de dag.

Klaar voor het spelDe interne oplaadbare batterij werkt tot 8 uur. In horlogemodus tot drie weken.

Bekijk hoe ver u de bal slaatKijken hoe ver u slaat is zeer eenvoudig, de Approach S3 berekent de exacte afstanden voor alle slagen gemaakt op de baan.

Houd de score bijApproach S3 debuteert met een digitale scorekaart voor individuele spelers. U kunt scorekaarten opslaan, beoordelen en uitprinten vanaf uw computer.

Wees op tijd Met haar slanke moderne uiterlijk functioneert de S3 ook als een normaal horloge, dat daarnaast beschikt over een odometer zodat u elke dag kunt zien hoe ver u loopt - op straat of op de green. Een rondetimer is ook aanwezig zodat u kunt bijhouden hoe lang u nodig had om een ronde te spelen.

Page 6: Approach Buyers Guide - Netherlands

Approach® S2Het snelle en eenvoudige golfhorloge

Wereldwijde dekkingDe S2 beschikt over meer dan 30.000 voorgeïnstalleerde banen wereldwijd, inclusief gratis baanupdates en zonder extra kosten of abonnementen.

GebruiksvriendelijkEen eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface met automatische detectie van de golfbaan en transities tussen holes.

Precieze afstandenEen blik op uw pols vanaf elk punt op de baan is het enige wat nodig is om de afstanden te zien van voor, midden en achterop de green, met duidelijke en makkelijk afleesbare nummering.

Plan vooruitBaan management is belangrijk - vooral wanneer u zich voor de eerste keer op een baan bevindt. Layup afstanden geven de informatie weer die u nodig heeft, inclusief afstanden naar doglegs.

Klaar voor het spelDe interne oplaadbare batterij werkt tot 8 uur in GPS modus, wat neerkomt op twee rondes golf. De batterijlevensduur in horlogemodus is drie weken.

Bekijk hoe ver u de bal slaatKijken hoe ver u slaat is zeer eenvoudig, de Approach S2 berekent de exacte afstanden voor alle slagen gemaakt op de baan.

Houd de score bijApproach S2 debuteert met een digitale scorekaart voor individuele spelers. U kunt scorekaarten opslaan, beoordelen en uitprinten vanaf uw computer.

Wees op tijd De stijlvolle S2 functioneert ook als een normaal horloge, dat daarnaast beschikt over een odometer zodat u elke dag kunt zien hoe ver u loopt - op straat of op de green.

Begin / midden / einde van de green afstanden

Layup / dogleg afstanden

Hole scorekaart

Bereken slagen

NIEUW!

Page 7: Approach Buyers Guide - Netherlands

Approach Accessoires

Approach® S1Check uw afstanden (en de tijd)

Europa dekking Meer dan 8.800 banen door Europa voorgeïnstalleerd, inclusief gratis baanupdates. Hiervoor worden dus geen extra kosten in rekening gebracht.

Precieze afstandenEen blik op uw pols vanaf elk punt op de baan is het enige wat nodig is om de afstanden te zien van voor, midden en achterop de green. Met duidelijke en makkelijk afleesbare nummering.

Bekijk hoe ver u de bal slaatKijken hoe ver u slaat is zeer eenvoudig, de Approach berekent de exacte afstanden voor alle slagen gemaakt op de baan.

Wees op tijdS1’s stoere uiterlijk weerspiegelt zijn robuuste en waterbestendige ontwerp. Uitgerust voor spelgemak op de golfbaan, functioneert het daarnaast ook als een regulier horloge. Het bevat een alarm, oplaadbare lithium-ion batterij en S1 stelt automatisch de juiste tijdzone in. Klaar om te gaan door heel Europa.

Begin / midden / einde van de green afstanden

G6S2 S3S1 G3

oplaad / data clip insteekhoes

golftrolley steun zwart / grijze polsbandvoertuigvoedingskabel siliconenhoes

draagtas draagtas

draagtas

karabijn clip

riem clip

riem clip

karabijn clip

universele steun

voertuigvoedingskabel

USB kabel

USB / oplaadkabel USB / voedingskabel

wit / rood polsband

stoffen polsband set

Afstandberekening

*De S1 is ook verkrijgbaar in volledig wit

zwarte polsband

witte polsband

Page 8: Approach Buyers Guide - Netherlands

Approach S1 Approach S2 Approach S3 Approach G3 Approach G6

Screenafmeting / type 1.0” Mono LCD 1.0” Mono LCD 1.0” Touchscreen Mono LCD 2.6” Touchscreen Kleur 2.6” Touchscreen Kleur

Schermresolutie 64 x 32 64 x 32 128 x 128 240 x 160 240 x 160

Gewicht (gram) 52 52 59 149 96

Dimensies (cm) 4.5 x 6.9 x 1.4 4.5 x 6.9 x 1.4 4.5 x 6.9 x 1.4 10 x 3.3 x 5.5 9.3x 5.4 x 1.9

Voorgeladen banen Europa Wereldwijd Wereldwijd Europa Wereldwijd

Gratis lifetime baan updates ü ü ü ü üBanen capaciteit Ongelimiteerd Ongelimiteerd Ongelimiteerd Ongelimiteerd Ongelimiteerd

Green View met pin verplaatsing ü ü üAfstand tot begin/midden/einde ü ü ü ü ü

Afstand tot gevaren ü üTouch-targeting ü üSlagberekening ü ü ü ü üStatistieken bijhouden üScorekaart ü 1 speler ü 1 speler ü 4 speler ü 4 spelers

Meerdere speltype scorekaarten ü

Handicap scorekaarten üAfstandsbogen op kaart üDogleg afstanden ü ü ü (touch-targeting) ü (touch-targeting)

Handmatige afstanden ü üWaterbestendig ü IPX7 ü IPX7 ü IPX7 ü IPX7 ü IPX7

Batterijtype Oplaadbare lithium-ion Oplaadbare lithium-ion Oplaadbare lithium-ion 2x AA batterij Oplaadbare Li-polymer

Batterijlevensduur Tot 8 uur (3 weken horloge) Tot 8 uur (3 weken horloge) Tot 8 uur (4 weken horloge) Tot 15 uur Tot 15 uur

Page 9: Approach Buyers Guide - Netherlands

©2013 Garmin Nederland BV. Fouten en wijzigingen voorbehouden.

M04-NL030-12

Registreer jouw product op my.garmin.com om gratis software updates of nieuwe product informatie te ontvangen.

De marktleider in satellietnavigatieMet haar oorsprong in luchtvaart en marine, waar accurate navigatie cruciaal is de veiligheid, heeft Garmin zich ontwikkeld tot leider in GPS technologie. Garmin is nu een wereldwijd bekend merk in de automotive, luchtvaart, maritiem, outdoor en fi tness markten.

ContactTel: 0800 - 023 3937

Email: [email protected]