Apeldoorn, Linie, 453

download Apeldoorn, Linie, 453

of 12

 • date post

  22-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  213
 • download

  0

Embed Size (px)

description

http://hendriks.nl/Apeldoorn/Linie-453/33731075/tekoop.html

Transcript of Apeldoorn, Linie, 453

 • Linie 453 , 7325 DV Apeldoorn

  Licht en net appartement

  Twee balkons

  Twee verdiepingen

  Dicht bij alle voorzieningen

  Zo te betrekken

  H48

  HuizenHendriksvan

 • Verkoper vertelt

  Te koop bij

  Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

  code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

  waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

  n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

  Download de App via uw smartphone & scan de code!

  Kenmerken

  maisonnette

  3

  87 m

  275 m

  2000

  zonneterras

  geen garage

  c.v.-ketel

  volledig gesoleerd

  Soort

  Kamers

  Woonoppervlakte

  Inhoud

  Bouwjaar

  Tuin

  Garage

  Verwarming

  Isolatie

  Na er met veel plezier jaren gewoond te hebben ga ik mijn appartement/maisonnette nu te koop aanbieden omdat ik ga verhuizen naar Amersfoort. Ik heb toen ik het kocht gekozen voor dit appartement door de gunstige ligging, de verrassende indeling met een ruime woonkamer op de bovenste etage, het vrije uitzicht en de twee balkons.

  Er valt altijd veel licht door de ramen en daarnaast zijn de beide balkons ideaal om bijvoorbeeld buiten te eten in het zonnetje.

  Om de hoek is een bakker, slager en twee grote supermarkten, er is ruime hoeveelheid gratis parkeerruimte, en je bent snel op de snelwegen A1/A50.

  Het centrum is niet ver weg en is ook goed te bereiken met de fiets of het OV; de bushalte/station is op loopafstand.

  Apeldoorn: Zwolseweg 208, T 055 521 92 77

 • De woonkamer en de keuken liggen op de bovenste verdieping met een mooi uitzicht en een fijne lichtinval. vanuit de woonkamer is het eerste balkon te bereiken die op de middag en avondzon ligt.

  Op de vloer ligt een mooie laminaatvloer en de afwerking van het gehele appartement is netjes en ruim boven gemiddeld.

  met balkon

  Lichte woonka mer

  nette woonkamer

  huizen van hendriks

 • De keuken is open vanuit de woonkamer een nette inbouwkeuken met ruimte voor een eettafel. Vanuit de keuken is er een tweede balkon bereikbaar met uitzicht op de afgesloten binnentuin en is er toegang tot een bijkeuken/berging met aansluiting voor de wasmachine en de CV ketel.

  Ne t te en ruime keuken

  huizen van hendriks

  keurige inbouwkeukenmet balkon

 • Zo te b e t rekke n

  huizen van hendriks

  De twee slaapkamers ligging op de onderste verdieping, lekker rustig en ruim, naast de badkamer. Het appartement is eventueel te koop met een starterslening van de gemeente Apeldoorn.

  twee slaapkamersruim en rustig gelegen

 • De badkamer is netjes en voorzien van een ligbad, wastafel en een inloopdouchehoek. Valk naast de entree van het gebouw aan de overzijde van de straat is het NS station en om de hoek zijn diverse winkels waaronder de Dirk en de AH.

  complete badkamer

  Douche en l i gbad

  met ligbad en douche

  huizen van hendriks

 • Twee balkons

  huizen van hendriks

  Met twee balkons is er een groot voordeel dat je de zon of juist een koeler plekje kan opzoeken.

  Het ene balkon met een uitzicht aan de voorzijde met middag en avondzon en het tweede balkon met uitzicht op de besloten binnentuin. er is natuurlijk ook een berging op de begane grond.

  twee balkonsaltijd in de zon

 • Linie 453 7325 DV Apeldoorn

 • Linie 453 7325 DV Apeldoorn

 • Apeldoorn is met name de laatste jaren enorm gegroeid. Apeldoorn is het levendige centrum van de Veluwe. De gemeente telt inmiddels ca. 157.000 inwoners en is de grootste stad op de Veluwe en de twaalfde stad van Nederland. Het stedelijke gebied van Apeldoorn is onderverdeeld in ruim 40 wijken, waar ruim 130.000 mensen woonachtig zijn. En dan is er nog het landelijk gebied waar bijna 20.000 mensen wonen, verdeeld over de bij Apeldoorn behorende dorpen Beekbergen, Ugchelen, Beemte Broekland, Hoenderloo, Hoog Soeren, Lieren, Loenen, Nieuw Milligen, Uddel, Wenum Wiesel, deels Radio Kootwijk en Klarenbeek. Door de vele parken, heemtuinen, maar vooral ook door de uitgestrekte natuurgebieden die rondom de stad zijn gelegen, is Apeldoorn met recht het Groene hart van de Veluwe. De koninklijke Houtvesterij Het Loo vormt n van Nederlands grotere aaneengesloten natuurgebieden met een oppervlakte van 10.500 hectare. In deze natuurlijke omgeving leven onder andere edelherten, reen en wilde zwijnen. Apeldoorn is ook een Koninklijke Stad, bekend om Paleis Het Loo met zijn prachtige tuinen en Koninklijke Stallen en Het Aardhuis, voormalig jachtchalet van koning Willem II. Het woonklimaat in Apeldoorn is zr aantrekkelijk.

  Apeldoorn

  hee r l i j k wonen in A pe ldoo rn

  noorden kadastrale kaart

 • Volgens Hendriks is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hendriks kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld mr dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collegas. Collegas die per dag mr dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

  Van een mr makelaar mag u mr verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financile dienstverlening kunt u bij Hendriks terecht. Wat wilt u nog meer?

  Mr informatie?Kijk op hendriks.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

  T 055 521 92 77 apeldoorn@hendriks.nl b.wildeman@hendriks.nl

  Wat is een mr makelaar?

  Bas Wildeman

  onze makelaar ska nto re n

  huizen van hendriks

 • Zwolseweg 208 7315 GP Apeldoorn T 055 521 92 77

  Hendriks055, apeldoorn@hendriks.nl

  Mr makelaar.