Amsterdam, Schutterweg, 101

download Amsterdam, Schutterweg, 101

of 12

 • date post

  22-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  215
 • download

  0

Embed Size (px)

description

http://hoekstraenvaneck.nl/Amsterdam/Schutterweg-101/33721974/tekoop.html

Transcript of Amsterdam, Schutterweg, 101

 • Schutterweg 101 , 1033 XW Amsterdam

  Kluswoning?

  Zeer rustig gelegen

  Doodlopend straatje

  Hoekwoning in het groen

  H16

  Huizen vanHoekstra & van Eck

 • Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

  code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

  waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

  n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

  Download de App via uw smartphone & scan de code!

  Kenmerken

  eengezinswoning

  eindwoning

  4

  100 m

  156 m

  395 m

  1961

  achtertuin, voortuin

  aangebouwd steen

  c.v.-ketel

  gedeeltelijk dubbel glas

  Soort

  Type

  Kamers

  Woonoppervlakte

  Perceeloppervlakte

  Inhoud

  Bouwjaar

  Tuin

  Garage

  Verwarming

  Isolatie

  Verkoper vertelt

  Te koop bij

  Deze hoek woning is ruim opgezet en is ideaal voor een gezin met meerdere kinderen (3 slaapkamers beneden en 1 boven). Omdat de woonkamer op de 1e verdieping is heb je prachtig uitzicht op de sloot en bomen.

  Deze hoekwoning bevind zich aan het einde van het straatje, zodat het een rustig plek is met verder geen voorbijgangers.

  Uw auto kan voor de deur geparkeerd worden. In de zomer kunt u hele dag genieten van de zon zowel in de tuin achter het hus en indien te warm, dan is er ook genoeg plek aan voorkant van de woning (met schaduw).

  De woning bied veel mogelijkheden tot verder uitbouw met een extra verdieping op dak, of uitbreiding achtertuin, die ruim genoeg is voor een tuin huisje. Uniek aan de verkoop van dit huis zijn de 2 garages waar makkelijk autos gestald kunnen worden.

  De ligging aan de rand van Amsterdam Noord is uniek, vlak bij uitvalswegen naar Coentunnel.

  Amsterdam: Purmerplein 2 - 4, T 020 634 13 32

 • Deze woning ligt aan het einde van een doodlopend straatje, aan het water en een grasstrook. Veel groen, rust, ruimte en privacy. De woning heeft met name door deze ligging een prettig en ontspannen karakter, een beetje vakantiepark achtig. Elke dag op vakantie, wie wil dat nou niet?

  het einde van de rij

  M aar aa n 1 ka nt buren

  lekker in het groen

  huizen van hoekstra & van eck

 • Deze woningen zijn van origine zo ingedeeld, dat je op de eerste etage de woonkamer vindt. Op de parterre3 slaapkamers, badkamer, hal en berging. Op de eerste verdieping kun je verder kijken en je hebt minder inkijk. Daarbij de groene ligging en de zijramen maken het tot de ideale mix om een gevoel van rust en ruimte te creeeren. Sommige eigenaren van omliggende woningen in de buurt hebben het omgedraaid en toch de woonkamer weer naar de parterre gehaald. Dit kan bij deze woning eventueel ook gebeuren, net wat u wilt.

  A a n ruimte geen ge b rek

  huizen van hoekstra & van eck

  wonen op de verdiepinggeeft vrijheid en privacy

 • Da n maar de lucht in !

  huizen van hoekstra & van eck

  Zoals je bij diverse buren in de straat kunt zien, mag je er zo een verdieping opzetten. Natuurlijk moet je wel een vergunning aanvragen, maar het realiseren van een extra woonlaag met bijvoorbeeld 2 slaapkamers en een badkamer zou moeten kunnen, velen zijn u voorgegaan. Een huis met veel (uitbreidings-)mogelijkheden, dat is het zeker!

  opbouwen?een extra laag mag.

 • Schutterweg 101 1033 XW Amsterdam

  plat teg rond bega ne g rond

 • Schutterweg 101 1033 XW Amsterdam

  plat teg rond ee r ste ve rdiep ing

 • Schutterweg 101 1033 XW Amsterdam

  plat teg rond ga rage boxen

 • Schutterweg 101 1033 XW Amsterdam

  plat teg rond schuur

 • Stadsdeel : Amsterdam Noord Het Stadsdeel Idyllische dorpsgezichten en stadse dynamiek. Steeds meer mensen trekken vanwege deze contrasten naar Amsterdam-Noord. Amsterdam-Noord is een bruisend gebied dat zich snel ontwikkelt. Het is met bijna 90.000 inwoners het grootste stadsdeel van de gemeente Amsterdam. Door onder meer de culturele bedrijvigheid bestaat er een interessante mix van wonen en werken. Het Centrumgebied Het Centrumgebied is het hart van de wijk met de meeste bedrijvigheid. In- en om het centrum vind u 7 winkelcentra. Winkelcentrum Boven t Y is een overdekt winkelcentrum midden in Amsterdam Noord. Winkelcentrum Boven t Y biedt een gevarieerd aanbod van meer dan 50 winkels. Onderwijs Stadsdeel Noord beschikt over 35 basisscholen, enkele middelbare scholen en 2 ROCs. Sport en recreatie Stadsdeel Amsterdam-Noord heeft de toerist en recreant veel te bieden. Er zijn maar liefst 60 actieve sportverenigingen waaronder een squashpark, zwembad en tennisbanen. Uitgaan en Bereikbaarheid Voor een avondje uit hoeft u Noord niet meer uit. Wie toch liever uit eten gaat in het centrum van Amsterdam is hier dankzij de goede ov-verbindingen zo. En straks profiteert u van het beginpunt van de Noord/Zuidlijn, deze wordt op het nabij gelegen Buikslotermeerplein aangelegd.

  Amsterdam

  hee r l i j k wonen in Amste rda m

  noorden kadastrale kaart

 • Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld mr dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collegas. Collegas die per dag mr dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

  Van een mr makelaar mag u mr verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financile dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

  Mr informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

  T 020 634 13 32 amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl m.kroes@hoekstraenvaneck.nl

  Wat is een mr makelaar?

  Marijn Kroes

  onze makelaar ska nto re n

  huizen van hoekstra & van eck

 • Purmerplein 2 - 4 1023 BD Amsterdam T 020 634 13 32

  hveadamnoord, amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl

  Mr makelaar.