Almere, Victoria Regiastraat, 15

Click here to load reader

 • date post

  24-Jul-2016
 • Category

  Documents

 • view

  250
 • download

  8

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Almere, Victoria Regiastraat, 15

 • Victoria Regiastraat 15 , 1338 XZ Almere

  Ultiem vakantiegevoel!

  Recreren 2.0!

  Stijlvol en rustgevend!

  Wonen op het water!

  H19

  Huizen vanHoekstra & van Eck

 • Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

  code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

  waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

  n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

  Download de App via uw smartphone & scan de code!

  Kenmerken

  villa

  vrijstaande woning

  4

  138 m

  179 m

  490 m

  1991

  tuin rondom, zonneterras

  carport

  c.v.-ketel, houtkachel,

  vloerverwarming geheel

  volledig gesoleerd

  C

  Soort

  Type

  Kamers

  Woonoppervlakte

  Perceeloppervlakte

  Inhoud

  Bouwjaar

  Tuin

  Garage

  Verwarming

  Isolatie

  Energielabel

  Verkoper vertelt

  Te koop bij

  In dit huis is het elke dag vakantie. Dit huis is van vrijwel alle gemakken voorzien. Maar dat niet alleen, ook de ligging maakt het uniek. Schitterende zonsopgangen. De hele dag toeven op de terrassen op het Zuiden en als het weer wat minder is of savonds, zit je nog steeds heerlijk met de vaste elektrische terras branders. Je geniet van het vrije uitzicht over het Meridiaanpark. Bootjes varen langs en swinters zijn er schaatsers. Drie enorme raampartijen maken dat je ook binnen deze buitenbeleving ervaart. Vanaf de steiger aan het huis stap je op de boot en vaar je via de Lage Vaart naar het IJmeer, de Randmeren of de Friese Meren. Hard lopen, fietsen, je gaat de voordeur uit en maakt een tocht langs het water of door het bos. Voorzieningen als winkels, trein-/busstation, (sport)scholen, bibliotheek, horeca bevinden zich in de nabije omgeving. In een half uurtje zit je met de auto in Amsterdam, het Gooi of Lelystad airport. De reden dat wij, met pijn in ons hart, afscheid nemen van dit fantastische huis, is dat onze droom, een eigen huis bouwen, realiteit is geworden.

  Almere: Midwaystraat 3, T 036 538 32 90

 • In Almere kennen we het fenomeen Wonen aan het water maar wat maakt deze beleving nog intenser? Juist...Wonen op het water! Een uniek en prominent kleinschalig project waarbij het wonen middenin de natuur werkelijkheid is. Ieder seizoen een bijzondere leefomgeving waarbij de meest voornaamste buren de eenden en zwanen zijn.

  De zon welke schittert in het strakke water, de mystieke dauw boven het water, al schaatsend vanaf de vlonder of met het bootje rechtstreeks naar Amsterdam... Stel je eens voor!

  wonen op het water

  Hoev ee l l ev en kun j i j s po t ten?

  eendjes voeren vanaf het terras

  huizen van hoekstra & van eck

 • De weinige woningen in dit project staan erinmiddels bijna 25 jaar. Voor Almeerse begrippen vaak dan alweer aan grondig verbouwen toe. Dat geldt alleen zeker niet voor deze ultieme droomvilla. Continu aan verbetering onderworpen met zeer luxe materialen. Dit wordt al direct duidelijk bij het inrijden van de straat door de stijlvolle donkergrijze kleur van de woning en de aanwezigheid van de carport. Vervolgens het overweldigende licht, strakke afwerking en zeer onderscheidende elementen. Bulthaup keuken, gietvloeren, volledig Dolby Surround, extra vlonders voor optimale privacy etc. etc. Kortom; op zoek naar iets wat er niet was? Kom het ervaren!

  dit st raal t rust uit . . . .

  huizen van hoekstra & van eck

  stijlvol en rustgevendluxe verbouwd tot een ultieme droom

 • zie j e j eze l f h ie r a l zit te n?

  huizen van hoekstra & van eck

  Door de ligging op het water altijd wel een activiteit te bedenken. Kanon, zwemmen, vissen en schaatsen....in ieder seizoen mooie activiteiten. Of gewoon heerlijk loungen op 1 van de vlonderterrassen. De woning bevindt zich aan de rand van de natuurrijke Bloemenbuurt waarvan je heerlijk kuntwandelen/hardlopen of tal van andere bezigheden in deze mooie omgeving.

  Daarnaast beschikt de woning over meerdere terrassen (uniek) waar je alleen of met een goed gezelschap heerlijk kunt vertoeven. In alle rust en privacy door, eveneens unieke, drijvende plantsoenperken. Het hoofdterras is daarbij ook nog volledig af te schermen en s avonds of in wintertijd heerlijk verwarmd.

  Dit is puur genieten!

  recreren 2.0of heerlijk loungen in alle rust

 • Wonen is divers, woonwensen zijn onbeperkt maar waar vind je de match tussen gebruiksgemak en ultiem ge-nieten? Wakker worden met een vakantiegevoel staat volgens ons ergens bovenaan de lijst met woondromen. Vakantieparken zijn hier voor uitgevonden. Maar wat als je daar gewoon niet meer weg zou willen? Dan verwelkomen wij je graag in deze waterwoning met al haar luxe en bijzondere ligging. Op een klein half uurtje van Amsterdam, nog geen 20 minuten vanaf het Gooi en een kwartiertje van Lelystad (met de aankomende luchthaven).

  In een stad van de toekomst en haar uitstekende voorzieningen. Dat is wonen zonder concessies!

  ultiem vakantiegevoel

  En dat in een s tad me t 200 .000 inwone r s . . .

  waar leg je de lat in jouw leven?

  huizen van hoekstra & van eck

 • Victoria Regiastraat 15 1338 XZ Almere

  plat teg rond bega ne g rond

 • Victoria Regiastraat 15 1338 XZ Almere

  plat teg rond ee r ste ve rdiep ing

 • Victoria Regiastraat 15 1338 XZ Almere

  plat teg rond zolde r

 • Het stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. Sinds 2006 mogen winkels in heel Almere op zondagen geopend zijn. Hoewel niet alle winkels hiervan gebruikmaken, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra iedere zondag open, alsmede een groeiend aantal kleinere winkels in het nieuwe stadshart. Almere kent een aantal grote bedrijven zoals Lease Plan en Pioneer. Langs de A6 verrijzen steeds meer toonaangevende bedrijven. In en rond Almere bieden het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten. Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen: het kan vaak al op korte afstand van uw woonomgeving. De openbaar vervoer mogelijkheden zijn uitstekend en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6. Er zijn nu vergevorderde plannen voor een verbreding van de A6 en daarmee samenhangend een aanpassing van de A1/A9/A10. Vanwege de Schaalsprong van Almere zijn ze nu volop bezig met het verbreden van de A6.

  Almere

  hee r l i j k wonen in Almere

  noorden kadastrale kaart

 • Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld mr dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collegas. Collegas die per dag mr dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

  Van een mr makelaar mag u mr verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financile dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

  Mr informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

  T 036 538 32 90 [email protected] [email protected]

  Wat is een mr makelaar?

  Frank Rohlof

  onze makelaar ska nto re n

  huizen van hoekstra & van eck

 • Midwaystraat 3 1339 NM Almere T 036 538 32 90

  hvealmere, [email protected]

  Mr makelaar.