Almere, Slingebeekstraat, 34

of 12 /12
Slingebeekstraat 34 , 1316 SG Almere Parkeren op eigen terrein Grote raampartijen Voldoende slaapkamers Nabij alle voorzieningen Gezinswoning met uitbouw H19 Huizen van Hoekstra & v an Eck

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Almere, Slingebeekstraat, 34

Page 1: Almere, Slingebeekstraat, 34

Slingebeekstraat 34 , 1316 SG Almere

Parkeren op eigen terrein

Grote raampartijen

Voldoende slaapkamers

Nabij alle voorzieningen

Gezinswoning met uitbouw

H19

Huizen vanHoekstra & van Eck

Page 2: Almere, Slingebeekstraat, 34

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

eengezinswoning

2-onder-1 kap woning

5

132 m²

246 m²

460 m³

1984

achtertuin, voortuin

aangebouwd steen

stadsverwarming,

vloerverwarming gedeeltelijk

volledig geïsoleerd

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Verkoper vertelt

Te koop bij

Een huis met veel voordelen! Dat wisten wij al snel toen wij 10 jaar geleden dit huis kochten. En dat werd het vooral nadat wij verbouwd hadden.

De woonkamer is met 2,5 meter uitgebouwd, er zijn twee dakkapellen geplaatst (voor en achter), de keuken en badkamer zijn vernieuwd en er is een plavuizen vloer met vloerverwarming gelegd.

De straat is zeer uitnodigend, rustig en groen. Op eigen grond is er voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De garage is groot genoeg voor een auto inclusief fietsen.

Het huis heeft een ruime woonkamer met genoeg ruimte voor een grote eettafel en een grote lounge hoekbank. Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime ouder-slaapkamer samen met twee wat kleinere slaapkamers. Op zolder is er naast een ruime overloop ook een ruime slaapkamer gecreëerd.

De ruime tuin heeft vrij zicht. De achterburen zijn de bomen en struiken dus je kijkt uit op het groen. De ligging van het huis ten opzichte van diverse voorzieningen is ideaal. NS station Almere Centrum en het grote winkelcentrum liggen op 10 minuten loopafstand.

De Jumbo ligt op 5 minuten lopen. Het Hanny Schaftpark is op nog geen 5 minuten lopen bereikbaar. Ook ten opzichte van recreatieve en sport voorzieningen ligt de woning zeer centraal.

Wij wonen al 10 jaar met veel plezier in dit huis. Toch wilden wij naar onze droomlocatie aan de Noorderplassen verhuizen als dat ooit zou lukken. Nu is dat zover. De volgende bewoners beleven vast net zoveel plezier aan ons huis als wij nu.

Almere: Midwaystraat 3, T 036 538 32 90

Page 3: Almere, Slingebeekstraat, 34

De woonkamer is heerlijk om te zijn! Deze ruimte is flink uitgebouwd, waardoor er veel meer leefruimte is ontstaan. Door de grote ramen komt er veel natuurlijk lichtinval naar binnen, waardoor je je hier direct thuis voelt. Verder is de ruimte voorzien van een nette tegelvloer met vloerverwarming en strakke, lichte wanden.

Kruip lekker samen op de bank om een film te kijken onder het genot van een goed glas wijn, of juist samen met het gezin gezellig tv te kijken. Zie jij jezelf al zitten?

zee van licht & ruimte!

Ruimtel i j k en l icht

flink uitgebouwd

huizen van hoekstra & van eck

Page 4: Almere, Slingebeekstraat, 34

De keuken is aan de voorzijde van de woning geplaatst. Door de strakke hoogglans kasten en de witte kleur, past de keuken in elk interieur en bij elke woonstijl.

Doordat je uitzicht hebt over de gezellige straat, kun je de kinderen tijdens het koken goed in de gaten houden. Verder beschik je in deze keuken over alle denkbare inbouwapparatuur, dus de hobbykok kan zich hier helemaal uitleven!

Gezel l ig s a men koken

huizen van hoekstra & van eck

strak en puurvoorzien van alle gemakken

Page 5: Almere, Slingebeekstraat, 34

Ruime s laapka mer s

huizen van hoekstra & van eck

Dit leuke huis beschikt in totaal over 4 ruime slaapkamers. Alle kamers zijn netjes afgewerkt en lekker licht door de grote ramen.

Op de beide verdiepingen is een dakkapel geplaatst, waardoor je over nog meer ruimte en licht beschikt.

De badkamer is helemaal van nu! Netjes tot aan het plafond betegeld, vloerverwarming en beschikt over een douche, dubbele wastafel en een toilet.

4 ruime slaapkamerscomplete badkamer

Page 6: Almere, Slingebeekstraat, 34

De tuin is toch wel de parel van deze woning! Hier heb je vol op privacy door dat er geen inkijk is vanuit de achterzijde.

Door de gunstige en zonnige ligging op het zuidwesten, is het hier optimaal genieten van de zon. De tuin is zeer fraai aangelegd en is geschikt voor jong en oud! Lekker met de kinderen spelen of juist borrelen met vrienden tot in de late uurtjes, kan hier allemaal! Verder is er nog de mogelijkheid om een stuk grond van 44m2 bij te kopen van de gemeente, deze is nu in bruikleen.

veel privacy!

Gezel l ig b or re l en me t vrienden !

gelegen op het zuidwesten

huizen van hoekstra & van eck

Page 7: Almere, Slingebeekstraat, 34

Slingebeekstraat 34 1316 SG Almere

Page 8: Almere, Slingebeekstraat, 34

Slingebeekstraat 34 1316 SG Almere

Page 9: Almere, Slingebeekstraat, 34

Slingebeekstraat 34 1316 SG Almere

Page 10: Almere, Slingebeekstraat, 34

Het stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. Sinds 2006 mogen winkels in heel Almere op zondagen geopend zijn. Hoewel niet alle winkels hiervan gebruikmaken, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra iedere zondag open, alsmede een groeiend aantal kleinere winkels in het nieuwe stadshart.

Almere kent een aantal grote bedrijven zoals Lease Plan en Pioneer. Langs de A6 verrijzen steeds meer toonaangevende bedrijven. In en rond Almere bieden het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten.

Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen: het kan vaak al op korte afstand van uw woonomgeving. De openbaar vervoer mogelijkheden zijn uitstekend en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6. Er zijn nu vergevorderde plannen voor een verbreding van de A6 en daarmee samenhangend een aanpassing van de A1/A9/A10. Vanwege de Schaalsprong van Almere zijn ze nu volop bezig met het verbreden van de A6.

Almere

hee r l i j k wonen in Almere

noorden kadastrale kaart

Page 11: Almere, Slingebeekstraat, 34

Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 036 538 32 90 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Sjaak Vorsteveld

onze makelaar ska nto re n

huizen van hoekstra & van eck

Page 12: Almere, Slingebeekstraat, 34

Midwaystraat 3 1339 NM Almere T 036 538 32 90

hvealmere, [email protected]

Méér makelaar.