Almere, Rafaelstraat, 13

of 12 /12
Rafaelstraat 13 , 1328 TN Almere Kant en klaar Licht, lucht en privacy Bijzonder en ruimtelijk Let op vanafprijs! Gezellige woonkeuken H19 Huizen van Hoekstra & v an Eck

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Almere, Rafaelstraat, 13

Page 1: Almere, Rafaelstraat, 13

Rafaelstraat 13 , 1328 TN Almere

Kant en klaar

Licht, lucht en privacy

Bijzonder en ruimtelijk

Let op vanafprijs!

Gezellige woonkeuken

H19

Huizen vanHoekstra & van Eck

Page 2: Almere, Rafaelstraat, 13

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

eengezinswoning

tussenwoning

4

166 m²

298 m²

580 m³

2004

voortuin, patio/atrium

carport, geen garage

stadsverwarming

volledig geïsoleerd

1

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Energielabel

Verkoper vertelt

Te koop bij

In 2009 zijn wij verhuisd naar Almere omdat wij waren gevallen op dit huis! Een heerlijk ruim huis met lichte woonkamer en een grote en sfeervolle leefkeuken, waar we vele avonden gezellig natafelen!

Met de drie zeer riante slaapkamers en de zonnige tuin (op het zuiden) is het voor ons een heerlijke gezinswoning. Onze huis ligt in een rustige straat en op 5 min loopafstand van scholen en winkels.

Ook zijn de uitvalswegen en het centrum van Almere ligt dichtbij wat het een ideale plek maakt. We hebben hier met heel veel plezier de afgelopen 7 jaar gewoond. Onze kinderen zijn allemaal uitgevlogen waardoor wij afscheid gaan nemen van deze plek en terug naar onze roots.

Wij hopen dat de nieuwe bewoners net zoveel gaan genieten van dit geweldige huis als wij dat hebben gedaan.

Almere: Midwaystraat 3, T 036 538 32 90

Page 3: Almere, Rafaelstraat, 13

Een prachtige achtertuin, gelegen op het zuidoosten. In de achtertuin beschik je over een mooi terras en er is diverse beplanting geplaatst. De patio is een heerlijke plek waar je in alle rust en privacy van het zonnetje kunt genieten.

De patio is voorzien van bestrating en is bereikbaar via zowel de woonkamer als de keuken.

Heerlijk vertoeven hier!

gelegen op het zuidoosten

Pra chtig e tuin !

mooie patio

huizen van hoekstra & van eck

Page 4: Almere, Rafaelstraat, 13

Doordat de berging bij de keuken is getrokken is er een zeer ruime woonkeuken ontstaan.

De keuken heeft een strakke en moderne uitstraling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Gezellig met vrienden en familie een heerlijk diner bereiden, samen eten of met een lekkere borrel aan de grote eettafel!

Gezel l ig e woonkeuken

huizen van hoekstra & van eck

ruim opgezetmoderne vormgeving

Page 5: Almere, Rafaelstraat, 13

Ruime en l ichte woonka mer

huizen van hoekstra & van eck

De ruime woonkamer met aangenaam veel lichtinval door de grote ramen en openslaande deuren naar de patio is een heerlijke plek om tot rust te komen. De wanden zijn strak afgewerkt en de vloer is voorzien van nette plavuizen.

Je hoeft alleen nog maar je spullen te verhuizen en je kunt hier nog jaren met veel plezier wonen!

sfeervolnette afwerking

Page 6: Almere, Rafaelstraat, 13

De eerste verdieping is bereikbaar via de open trap in de woonkamer. De gehele bovenverdieping is voorzien van een mooie houten vloer wat voor veel sfeer en een behaaglijk gevoel zorgt. Op de eerste verdieping vindt je een zeer ruime slaapkamer en de luxe badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, ligbad, meubel met dubbele wastafel en een tweede toilet. Met op de tweede verdieping nog twee slaapkamers en een aparte berging beschik je over voldoende ruimte!

De berging is voorzien van de aansluiting voor de wasmachine en de droger en is ruim genoeg om een hoop spullen in op te bergen.

3 nette slaapkamers

Lekke r ruim

keurige badkamer

huizen van hoekstra & van eck

Page 7: Almere, Rafaelstraat, 13

Rafaelstraat 13 1328 TN Almere

Page 8: Almere, Rafaelstraat, 13

Rafaelstraat 13 1328 TN Almere

Page 9: Almere, Rafaelstraat, 13

Rafaelstraat 13 1328 TN Almere

Page 10: Almere, Rafaelstraat, 13

Het stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. Sinds 2006 mogen winkels in heel Almere op zondagen geopend zijn. Hoewel niet alle winkels hiervan gebruikmaken, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra iedere zondag open, alsmede een groeiend aantal kleinere winkels in het nieuwe stadshart. Almere kent een aantal grote bedrijven zoals Lease Plan en Pioneer. Langs de A6 verrijzen steeds meer toonaangevende bedrijven. In en rond Almere bieden het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten. Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen: het kan vaak al op korte afstand van uw woonomgeving. De openbaar vervoer mogelijkheden zijn uitstekend en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6. Er zijn nu vergevorderde plannen voor een verbreding van de A6 en daarmee samenhangend een aanpassing van de A1/A9/A10. Vanwege de Schaalsprong van Almere zijn ze nu volop bezig met het verbreden van de A6.

Almere

hee r l i j k wonen in Almere

noorden kadastrale kaart

Page 11: Almere, Rafaelstraat, 13

Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 036 538 32 90 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Sjaak Vorsteveld

onze makelaar ska nto re n

huizen van hoekstra & van eck

Page 12: Almere, Rafaelstraat, 13

Midwaystraat 3 1339 NM Almere T 036 538 32 90

hvealmere, [email protected]

Méér makelaar.