Almere, Pythonstraat, 1

of 12 /12
Pythonstraat 1 , 1338 KZ Almere Aan rand van Faunabuurt Gezellig gezinshuis Dakterras op het Zuiden Uitgebouwde hoekwoning H19 Huizen van Hoekstra & v an Eck

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Almere, Pythonstraat, 1

Page 1: Almere, Pythonstraat, 1

Pythonstraat 1 , 1338 KZ Almere

Aan rand van Faunabuurt

Gezellig gezinshuis

Dakterras op het Zuiden

Uitgebouwde hoekwoning

H19

Huizen vanHoekstra & van Eck

Page 2: Almere, Pythonstraat, 1

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

eengezinswoning

eindwoning

5

143 m²

179 m²

530 m³

1994

achtertuin,

voortuin,

zonneterras

geen garage

c.v.-ketel

volledig geïsoleerd

Soort

Type

Kamers

Woonoppervlakte

Perceeloppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Verkoper vertelt

Te koop bij

De liefde bracht mij in 1980 naar Almere en het is de liefde die mij daar nu weer weghaalt. Ik begon in Almere Haven en verhuisde al snel naar Almere Stad. Toen er gezinsuitbreiding kwam verhuisde we naar Almere Buiten. Hier heb je nog echt het gevoel dat je niet in een grote stad van ruim 190 duizend mensen woont maar toch zijn alle voorzieningen vlakbij. In december 1994 kochten we dit huis in de Faunabuurt. De kerstboom stond er eerder dan de meubels. Een heerlijk huis in een ruim opgezette, groene woonwijk. De Lage Vaart waarin de kinderen zomers met hun vriendjes zwommen of voeren en als het echt koud was, schaatsten. De scholen dichtbij. Zowel basisschool al voortgezet onderwijs. De bushalte Faunabuurt, station Almere Buiten en de A6/A27 liggen op slechts enkele minuten. De kinderen zijn inmiddels het huis uit en vanwege de veranderende werk situatie is het moment daar om afscheid te nemen van dit huis. Ik heb hier met enorm veel plezier gewoond. De buurt is erg gemoedelijk.

Met de buren organiseren we ieder jaar na de zomervakantie de Pythonborrel waarbij wel elkaar weer eens gezellig bijpraten en ook initiatieven oppakken voor verbeteringen aan de woning. Zoals ik al aangaf, de situatie is veranderd. Was dit niet gebeurt, had ik hier zeker nog vele jaren willen wonen. Dit huis biedt echt een Thuis.

Almere: Midwaystraat 3, T 036 538 32 90

Page 3: Almere, Pythonstraat, 1

Op zoek naar een ruime gezinswoning? In normale uitvoering zijn deze woning al groot en wij hebben het geluk jullie deze uitgebouwde woning te mogen aanbieden.

Met een begane grond van ruim 65 m2 is dit absoluut een geweldige buitenkans! Niet alleen de uitbouw springt hier direct tussen alle te koop staande woningen uit maar daarbij zeker ook de hoekligging waardoor meer licht, zicht, privacy enz. is geboden.

Kom het gewoon ervaren!

uitgebouwde hoekwoning

Wat een hee r l i jk e ruimte !

een fantastische ruimte!

huizen van hoekstra & van eck

Page 4: Almere, Pythonstraat, 1

Beeld je in; de ochtend starten met een ontbijtje in de zon, in de middag jezelf laten verdwijnen in een boek, ‘s-avonds genieten van het uitzicht over de vaart met een aperitief...

Mooie beelden en nu ook gewoon werkelijkheid! Het dakterras is een prima plek om in alle rust en vrijheid te vertoeven.

Dakter ra s me t uitzicht !

huizen van hoekstra & van eck

dakterras op het zuidenin nog meer privacy genieten!

Page 5: Almere, Pythonstraat, 1

Graag een g r o te e e thoek ? Geen probl ee m!

huizen van hoekstra & van eck

Met 143 woonmeters valt deze woning in een aparte klasse gezinswoningen.

Door de trapsgewijze opbouw zijn de ruimtes in de woning mooi verdeeld waarbij de belangrijkste woonmeters uiteraard op de begane grond terug komen.

Zonder het gevaar dat de woning een kille en open indeling krijgt, sterker nog, een gezellige indeling in balans.

gezellig gezinshuisondanks de grote...

Page 6: Almere, Pythonstraat, 1

De Faunabuurt ligt aan de rand van Almere-Buiten (tegen stad aan) en de woning ligt vervolgens aan de rand van de Faunabuurt. Een super ligging waarbij rust, ruimte en recreëren is gegarandeerd.

Om de hoek van de Vaart met haar groenvoorziening, wandel-/fietspaden en autoluwe straten. Vanuit de buurt bevindt je je in 5 minuten op de A6/A27 en fiets je met 10 minuten naar de 2 grote centra.

randje van de faunabuurt

Hoekl igg ing aa n rust ig st raat j e

en ook de ligging is top!

huizen van hoekstra & van eck

Page 7: Almere, Pythonstraat, 1

Pythonstraat 1 1338 KZ Almere

plat teg rond bega ne g rond

Page 8: Almere, Pythonstraat, 1

Pythonstraat 1 1338 KZ Almere

plat teg rond ee r ste ve rdiep ing

Page 9: Almere, Pythonstraat, 1

Pythonstraat 1 1338 KZ Almere

plat teg rond tweede ve rdiep ing

Page 10: Almere, Pythonstraat, 1

Het stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. Sinds 2006 mogen winkels in heel Almere op zondagen geopend zijn. Hoewel niet alle winkels hiervan gebruikmaken, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra iedere zondag open, alsmede een groeiend aantal kleinere winkels in het nieuwe stadshart.

Almere kent een aantal grote bedrijven zoals Lease Plan en Pioneer. Langs de A6 verrijzen steeds meer toonaangevende bedrijven. In en rond Almere bieden het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten. Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen: het kan vaak al op korte afstand van uw woonomgeving.

De openbaar vervoer mogelijkheden zijn uitstekend en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6. Er zijn nu vergevorderde plannen voor een verbreding van de A6 en daarmee samenhangend een aanpassing van de A1/A9/A10. Vanwege de Schaalsprong van Almere zijn ze nu volop bezig met het verbreden van de A6.

Almere

hee r l i j k wonen in Almere

noorden kadastrale kaart

Page 11: Almere, Pythonstraat, 1

Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 036 538 32 90 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Frank Rohlof

onze makelaar ska nto re n

huizen van hoekstra & van eck

Page 12: Almere, Pythonstraat, 1

Midwaystraat 3 1339 NM Almere T 036 538 32 90

hvealmere, [email protected]

Méér makelaar.