Almere, Polenstraat 172

of 12 /12
Polenstraat 172 , 1363 BB Almere Niet luxe, wel instapklaar Fraai uitzicht vanaf 7e Hoek appartement Centrale ligging Groot type met balkon H19 Huizen van Hoekstra & v an Eck

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Almere, Polenstraat 172

Page 1: Almere, Polenstraat 172

Polenstraat 172 , 1363 BB Almere

Niet luxe, wel instapklaar

Fraai uitzicht vanaf 7e

Hoek appartement

Centrale ligging

Groot type met balkon

H19

Huizen vanHoekstra & van Eck

Page 2: Almere, Polenstraat 172

Met een gratis reader op uw smartphone scant u de QR

code. Deze leidt u direct naar de mobiele website van dit huis,

waar u de actuele vraagprijs kunt vinden.

‘n voorbeeld van een gratis reader is i-Nigma.

Download de App via uw smartphone & scan de code!

Kenmerken

portiekflat

2

69 m²

225 m³

2009

geen tuin

parkeerplaats

stadsverwarming

volledig geïsoleerd

Soort

Kamers

Woonoppervlakte

Inhoud

Bouwjaar

Tuin

Garage

Verwarming

Isolatie

Verkoper vertelt

Te koop bij

Toen het nieuwbouwproject TriBeCa in 2008 onder mijn aandacht kwam heb ik niet lang hoeven nadenken om een appartement te bemachtigen in deze flat.

Wat mij met name aansprak was het mooie vrije uitzicht over het IJmeer en Markermeer, het mooie park voor de deur en de korte reistijd naar mijn werk in Amsterdam.

Maar ook het strand dat op een paar minuten fietsen ligt en de vele faciliteiten in de buurt. Met de bus of trein kan je binnen 30 minuten al op veel locaties in Amsterdam zijn. Met de auto ben je al binnen 20 minuten in Zuidoost, Watergraafsmeer, IJburg etc. Dat winkelcentrum Maxis in de buurt ligt is ook ideaal. Binnen tien minuten bereikbaar met de auto en een van de weinige winkelcentra’s waar je nog gratis kan parkeren en goedkoop kan tanken. Na zeven jaar met veel plezier in het appartement gewoond te hebben werd het tijd, om met mijn vrouw en onze zoon van twee, op zoek te gaan naar onze volgende woning waar onze zoon verder kon opgroeien.

Wij hopen dat de toekomstige bewoners met net zoveel woon plezier hier zullen gaan wonen. We gaan met name de mooie zonsondergangen missen, het vele licht en de enorme privacy van de woning.

Ondanks de hoeveelheid woningen in het complex heb je nooit inkijk in de woonkamer vanaf de galerij, het park of de straat.

Ook het sushi restaurant gaat zeker gemist worden. Een restaurant waar met verse producten wordt gewerkt en alles vers voor je neus wordt bereid. En dat proef je!

Almere: Midwaystraat 3, T 036 538 32 90

Page 3: Almere, Polenstraat 172

Bij binnenkomst in de centrale hal op de begane grond valt meteen op dat dit een keurig onderhouden complex is. Modern afgewerkt en met de frisse groene kleur is het meteen een gezellig welkom. De hal geeft toegang tot de gezamenlijke fietsenstalling, waar ieder appartement 2 plekken heeft. In de hal zijn de brievenbussen, de liften en het intercomsysteem met deurbellen.

nette hal

Cent ra l e ent r e e

fietsenstaling

huizen van hoekstra & van eck

Page 4: Almere, Polenstraat 172

Het appartement staat leeg. Hierdoor is het onderhoudsniveau en de afwerking goed zichtbaar. De woonkamer is lekker ruim en licht. Er zijn twee Franse balkons. Zet de deur open en de frisse lucht kan binnen stromen. Vanuit de woonkamer stapt u het ruime balkon op.

Hee r l i jk e ruime ka mer

huizen van hoekstra & van eck

niet luxe wel instapklaartwee franse balkons

Page 5: Almere, Polenstraat 172

Ne t te keuke n

huizen van hoekstra & van eck

De keuken in het appartement is netjes afgewerkt en in neutrale kleuren. Hier kunt u prima uit de voeten om een heerlijke maaltijd te maken. Er is een elektrische kookplaat met oven, een afzuigkap en een inbouw koelkast aanwezig. Ook bij de keuken is een Frans balkon, fijn om na het koken even de deur open te zetten.

open doorgang naar keukenneurale kleurstelling

Page 6: Almere, Polenstraat 172

De slaapkamer van dit hoek appartement is prettig van afmeting, hier kunt u met gemak een groot bed en een kastenwand plaatsen. Ook in deze kamer is weer een Frans balkon. Zomers de deur open als u naar bed gaat en wakker worden van het fluiten van de vogels. De badkamer is met witte tegels netjes afgewerkt en heeft een wastafel, een douche en het toilet is hier.

nog een frans balkon

Keurig a f gewe r kt

badkamer met douche

huizen van hoekstra & van eck

Page 7: Almere, Polenstraat 172

Hee r l i j k buite n e te n

huizen van hoekstra & van eck

In het hele complex zijn er maar een paar woningen met een balkon, dit appartement is er 1 van. U kunt hier al snel buiten zitten doordat het balkon overdekt is en beschut. Na een dag werken fijn om op het balkon even te ontspannen en de verte in te staren. In de verte de woningen en onder u het groen met de speelplaats.

uniek balkonwat een uitzicht

Page 8: Almere, Polenstraat 172

Dit appartement met eigen parkeerplaats is gelegen in Europakwartier-West. Het appartement met balkon en weids uitzicht bevindt zich op de 7e verdieping van het appartementencomplex Tribeca in het hart van het nieuwe stadsdeel Almere-Poort. Strand en bos liggen op korte afstand.

In het woonkwartier zijn veel voorzieningen, zoals het Cascadepark, gezondheidscentrum, supermarkt en het NS-station.

Verderop in de Europalaan is ruimte voor winkels en horeca.

Tevens bereikt u vanaf deze locatie snel de A6 richting Amsterdam.

Dichtb i j s tat i on Almere Poo r t

huizen van hoekstra & van eck

dichtbij bos en het strandwinkels om de hoek

Page 9: Almere, Polenstraat 172

Polenstraat 172 1363 BB Almere

Page 10: Almere, Polenstraat 172

Het stadshart van Almere Stad heeft het grootste winkelgebied van Almere en is een van de grootste winkelcentra van Nederland. Ook Almere Haven en Almere Buiten hebben forse winkelgebieden. Sinds 2006 mogen winkels in heel Almere op zondagen geopend zijn. Hoewel niet alle winkels hiervan gebruikmaken, zijn veel supermarkten, bouwmarkten en tuincentra iedere zondag open, alsmede een groeiend aantal kleinere winkels in het nieuwe stadshart. Almere kent een aantal grote bedrijven zoals Lease Plan en Pioneer. Langs de A6 verrijzen steeds meer toonaangevende bedrijven. In en rond Almere bieden het vele water en de uitgestrekte, jonge natuur allerlei mogelijkheden voor recreatiesporten. Of u nu wilt fietsen, wandelen, skeeleren, zwemmen, varen, windsurfen of vissen: het kan vaak al op korte afstand van uw woonomgeving. De openbaar vervoer mogelijkheden zijn uitstekend en met de auto bent u altijd binnen 10 minuten op de ringweg A6. Er zijn nu vergevorderde plannen voor een verbreding van de A6 en daarmee samenhangend een aanpassing van de A1/A9/A10. Vanwege de Schaalsprong van Almere zijn ze nu volop bezig met het verbreden van de A6.

Almere

hee r l i j k wonen in Almere

noorden kadastrale kaart

Page 11: Almere, Polenstraat 172

Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastendemakelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies ge-ven over, bijvoorbeeld, hypotheken.

Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer?

Méér informatie?Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning:

T 036 538 32 90 [email protected] [email protected]

Wat is een méér makelaar?

Jeroen Gerbrands

onze makelaar ska nto re n

huizen van hoekstra & van eck

Page 12: Almere, Polenstraat 172

Midwaystraat 3 1339 NM Almere T 036 538 32 90

hvealmere, [email protected]

Méér makelaar.