Allupdate Voorjaar 2016

brengt u hoger op ! actie L standaard actie XL comfort actie XXL fixlift allup date NIEUW: Bekijk de Klaas Theo -25 hoogwerker Wat onze klanten er van vinden ACTIE: RSS dakrandbeveiliging & GEDA 6 meter 3 staanders 2 leuningen 2 kantplanken 2 klembeugels 11 meter 200 kg hefvermogen Hijssnelheid: 25 m/min Universeel plateau 12 meter 5 staanders 4 leuningen 4 kantplanken 4 klembeugels 11 meter 250 kg hefvermogen Hijssnelheid: 30 m/min Universeel plateau 24 meter 9 staanders 8 leuningen 8 kantplanken 8 klembeugels 11 meter 250 kg hefvermogen Hijssnelheid: 19/38 m/min Universeel plateau uit voorraad leverbaar u bent van harte welkom! wereldprimeur : geda acculift Onze RSS dakrandbeveiliging € 1.995,- € 3.195,- € 3.495,- € 3.550,- € 6.350,- € 3.775,- De beste verdediging voor uw personeel ! De demontabele ladderlift van Nederland Met Theo komt u verder! demodagen 9, 10 en 11 juni ' 16 Het nieuwste van het nieuwste in het 3,5T-segment: de Klaas Theo 25. Een autohoogwerker met tot nu toe ongekende prestaties. Neem zijn maximale werkhoogte van 25 meter. Gekoppeld aan een reikwijdte van maar liefst 17,5 meter! Dat is nog niet alles! Zo hebben we voor u op onze demodagen: - De nieuwe Klaas K23-33TSR-city aanhangerkraan - De nieuwe 50 meter autokraan van Klaas - De K31-35TR: dė kraan voor renovaties En het complete ladderliftenprogramma van Paus! Kennis maken met Theo? Hem aan het werk zien? En tegelijk genieten van wat All-up nog veel en veel meer te bieden heeft? uitnodiging : demodagen binnenkort leverbaar We zien wij u graag op onze demodagen op donderdag 9 juni (10.00 – 19.00 uur), vrijdag 10 juni (10.00 – 19.00 uur) en zaterdag 11 juni ( 10.00 – 16.00 uur).

description

 

Transcript of Allupdate Voorjaar 2016

Page 1: Allupdate Voorjaar 2016

brengt u hoger op !

standaard standaard

actie L standaardactie XL comfortactie XXL fixlift

allupdate

NIEUW: Bekijk de Klaas Theo -25 hoogwerker

Wat onze klanten er van vinden

ACTIE: RSS dakrandbeveiliging & GEDA6 meter3 staanders2 leuningen2 kantplanken2 klembeugels

11 meter200 kg hefvermogenHijssnelheid:25 m/minUniverseel plateau

12 meter5 staanders4 leuningen4 kantplanken4 klembeugels

11 meter250 kg hefvermogenHijssnelheid:30 m/minUniverseel plateau

24 meter9 staanders8 leuningen8 kantplanken8 klembeugels

11 meter250 kg hefvermogenHijssnelheid: 19/38 m/minUniverseel plateau

uit voorraad leverbaaru bent van harte welkom! wereldprimeur : geda acculift

Onze RSS dakrandbeveiliging

€ 1.995,- € 3.195,-€ 3.495,- € 3.550,-€ 6.350,- € 3.775,-

De beste verdediging voor uw personeel !

De demontabele ladderlift

van Nederland

Met Theo komt u verder!demodagen 9, 10 en 11 juni ' 16

Het nieuwste van het nieuwste in het 3,5T-segment: de Klaas Theo 25. Een autohoogwerker met tot nu toe ongekende prestaties. Neem zijn maximale werkhoogte van 25 meter. Gekoppeld aan een reikwijdte van maar liefst 17,5 meter! Dat is nog niet alles!

Zo hebben we voor u op onze demodagen:- De nieuwe Klaas K23-33TSR-city aanhangerkraan- De nieuwe 50 meter autokraan van Klaas- DeK31-35TR:dėkraanvoorrenovatiesEn het complete ladderliftenprogramma van Paus!

Kennis maken met Theo? Hem aan het werk zien? En tegelijk genieten van wat All-up nog veel en veel meer te bieden heeft?

uitnodiging : demodagen

binnenkort leverbaar

We zien wij u graag op onze demodagen op donderdag 9 juni (10.00 – 19.00 uur), vrijdag 10 juni (10.00 – 19.00 uur) en zaterdag 11 juni ( 10.00 – 16.00 uur).

Page 2: Allupdate Voorjaar 2016

De bouwsector trekt aan. Met name de renovatiemarkt zit in de lift. Dat merken wij bijvoorbeeld aan de groeiende vraag naar onze Klaas kranen. Dit klinkende A-merk van Duitse makelij is dan ook al jaren alom bekend en erkend in de renovatiesector.

Pluspunten Sterker nog, meer en meer professionals die op hoogte actief zijn, onderkennen de vele pluspunten van Klaas kranen. Pluspunten zoals het sneller en makkelijker werken. Met als bijkomend, maar zeker ook belangrijk voordeel, het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en het terugdringen van het ziekteverzuim. Bovendien draagt het werken met een Klaas kraan bij aan de kwalitatief hoogstaande en dus professionele uitstraling van uw bedrijf.

TopspecialistOver professioneel gesproken: bovenop al dat voordeel bent u bij All-up verzekerd van de expertise en de jarenlange ervaring van de topspecialist in Nederland op het gebied van werken op hoogte. Van de ideale partner die weet wat er speelt, ook in uw branche. Die als geen ander met u meewerkt en meedenkt aan de beste oplossingen voor de meest uiteenlopende logistieke vraagstukken. Of het nu gaat om verkoop, verhuur of lease.

Ard Nijkamp

Weet u wat het mooie is van een investering bij ons in een kraan of een lift?! Dat wij er altijd een schep bovenop doen. Een schep in de zin van volledige ontzorging waar het gaat om het onderhoud.

Onze databaseZo komt uw machine in onze database. Aan de hand daarvan houden wij voor u bij wanneer het tijd is voor een keuring of een onderhoudsbeurt. Daarover krijgt u ruimschoots op tijd bericht. Zodat we in alle rust in onderling overleg een afspraak kunnen inplannen. Om de werkzaamheden op locatie bij u of op het werk uit te komen voeren. Buiten het reguliere onderhoud om bent u bij ons voor kleine(re) problemen bovendien verzekerd van een telefonische helpdesk die 24 uur per dag bereikbaar is.

Op en top in ordeAansprakelijkheid: het wordt ook bij het werken met machines een steeds belangrijker aspect om rekening mee te houden. Zeker omdat het ook steeds meer wordt neergelegd bij de werkgever, bij u dus! Daarom is het zaak om ervoor te zorgen dat uw machines altijd op en top in orde zijn. Bij All-up hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Want met een keuring van All-up weet u zeker dat u altijd voldoet aan de wettelijke eisen. Zo zijn onze monteurs geaccrediteerd door Tüv Nederland. En worden alle machines door ons gekeurd aan de hand van het T-spec programma en bij Tüv afgemeld. Bovendien worden onze monteurs door Tüv ook steekproefsgewijs gecontroleerd.

Raymond Damhuis" Een kraan of lift is bij ons altijd meer dan een kraan of lift! "

over Paus ladderliftenKlaas K23 -33TSR cityDe ladderlift met grote prestaties!De echte alleskunner! Info of demonstratie: 0546 - 544724

Willem Emo (Pannenleggersbedrijf W.Emo) over zijn Paus Easy-Big 28 meter

“Wij staan voor kwaliteit, en dus ook voor materieel met kwaliteit. Van topkwaliteit zelfs. Neem onze nieuwe Paus Easy-Big 28 meter: een ladderlift met een hoogte van 28 meter en een hefvermogen van 250 kilo. Compleet met inschuifbare dissel, een krachtige Honda-benzinemotor met elektrische start."

Paus: de ladderlift met grote prestaties! Techniek van hoogstaande klasse. De Paus ladderlift onderscheidt zich door zijn compacte bouw, brede inzetbaarheid en door zijn geringe opstelruimte. De ladderliften zijn tevens onderhoudsarm en de lange levensduur is gegarandeerd door gebruik te maken van duurzame materialen. Geschikt voor elk gebruiksdoeleinde!

Ron de Vries (De Solarstore) over zijn Paus Easy 18 meter

“Hij wordt aangedreven door een elektromotor, alleen daarom past hij natuurlijk bij een groen bedrijf als dat van ons. Maar, wij hebben de Paus easy 18 meter ook gekocht omdat het een ladderlift is met een eigen gewicht onder 750 kilo. Daarom mag hij ook zonder e-rijbewijs achter zo’n beetje iedere auto. Ja, hij is in alles gemaakt voor het monteren van zonnepanelen.”

De K23- 33TSR city is een echte alleskunner! Met een haakhoogte van 33 meter en een reikwijdte van 23 meter, een maximale hijslast van 1,5 t en volautomatische afstempeing is deze kraan de absolute topper in zijn segment. Tevens is de kraan inzetbaar als volledige hoogwerker.

Wij komen graag langs voor een demonstratie!

afstandbediening

ische

Meer informatie of een demonstratie ? all-up.nl of bel 0546 - 544724

Korf 90 graden draaibaar

Flexibelenefficiëntwerkendoor de innovatieve Klaas korf!De zowel naar links als naar rechts 90 graden draaibare korfgeeft u een optimaal bedieningsgemak.

Volautomatische afstempeling

Vanuit de korf wordt de Klaas Theo -25 middels één knop automatisch afgestempeld en waterpas gezet. Tevens biedt de hoogwerker de mogelijkheid om variabel te stempelen: handig bij moeilijkbereikbare plekken!

Radiograf

Twee geheugenplaatsen te programmeren voor vier bewegingen. Vier funties tegelijk te bedienen.Volautomatische afbouw van de hoogwerker middels één knop, zowel korf, mast en stempels!

Klaas Theo - 25 hoogwerker

All-up introduceert een compleet nieuwe autohoogwerker in het 3,5T segment. De door Klaas gebouwde hoogwerker heeft indrukwekkende prestaties. Zo heeft de Theo 25 een maximale werkhoogte van 25 meter en een maximale reikwijdte van maar liefst 17,5 meter. De hoogwerker wordt volledig automatisch opgebouwd en heeft een aantal compleet nieuwe gadgets in dit segment.

Van Ginkel gaat voor Theo!

"Een opmerkelijk verhuurbedrijf als Van Ginkel in Barneveld, daar hoort een opmerkelijke autohoogwerker bij. En dat is hij, de Klaas Theo 25. In alle opzichten. Werkhoogte van 25 meter, zijdelings bereik van 17,5 meter, klinkende cijfers. En o zo makkelijk af te stempelen en te programmeren. En nu dus ook nog te huur bij Van Ginkel. In de opmerkelijke grijs-zwarte Van Ginkelkleuren."

"‘Renovatiemarkt in de lift, stijgende vraag naar Klaas kranen! "’

ischeafstandsbediening

Henk Olthof (Olthof Dak wand en gevelbeplating) over zijn Klaas K23-33TSR- City aanhangerkraan

“Ideaal, onze nieuwe Klaas K23-33TSR- City. Reuze flexibel in het gebruik, al was het maar omdat hij gewoon achter de auto kan. En hij is niet alleen makkelijk te bedienen, dat mag ook nog eens zonder hijsbewijs. Bovendien is hij met zijn haakhoogte van 31 meter, reikwijdte van 21 meter, hijsvermogen tot 1500 kilo en zijn volautomatische afstempeling voor ons dé kraan waarmee wij al onze logistieke uitdagingen aan kunnen.”

Peter Ummels (Ummels Dakdekkersbedrijf) over zijn Klaas K27-32TSR autokraan

“Het succes van onze eerste Klaas K27-32TSR smaakte naar meer. Dus hebben wij nóg een investering gedaan.Opgebouwd op een MAN-vrachtwagen. Daarmee hebben wij nog een autokraan in huis die gemaakt is voor al onze grote renovatieprojecten. Bedienbaar zonder hijsbewijs, haakhoogte 32 meter, reikwijdte 27 meter, 1500 kilo hijsvermogen, precies wat wij nodig hebben. En ook nog eens inzetbaar als volwaardige 2-persoons hoogwerker.”