Allround Tekstschrijver Soet en Blank

Click here to load reader

download Allround Tekstschrijver Soet en Blank

of 8

 • date post

  12-Jul-2015
 • Category

  Services

 • view

  106
 • download

  2

Embed Size (px)

Transcript of Allround Tekstschrijver Soet en Blank

 • S&BS o e t & B l a n kTekst en Communicat ie

  Van magazine tot webtekst

  Van brochure tot jaarverslag

  Van bedrijfsleven tot overheid

  Teksten die het verschil

  maken

 • Aantrekkelijke teksten

  Wilt u zich geen zorgen meer maken over uw schriftelijke communicatie? Zoekt u een partner bij het schrijven van overtuigende jaarverslagen, beleidsplannen of relatiemagazines?

  Een goede tekst is de basis van effectieve communicatie. Of het nu gaat om een jaarverslag, beleidsplan, brochure, magazine of webtekst, wij zorgen ervoor dat uw visie wordt omgezet in precies de juiste woorden. Soet en Blank heeft meer dan 20 jaar ervaring in het schrijven van foutloze, heldere en aantrekkelijke teksten. Soet en Blank neemt u zorg uit handen, dat geeft u ruimte! Uw tekst is ons vak.

 • Bent u op zoek naar een aantrekkelijk en mooi vormgegeven brochure om uw organisatie, dienst of product onder de aandacht te brengen?

  Soet en Blank is sterk in tekst n goed in vormgeving en fotografie. Een conceptueel sterk jaarverslag presenteert uw jaarprestaties met trots en geeft een overzicht van uw plannen en ambities voor de komende jaren. Een doelgericht magazine zorgt voor goede binding met uw doelgroep. Soet en Blank heeft uitgebreide ervaring met dit soort producties die een fraai visitekaartje voor uw organisatie zijn.

  Dit geldt ook voor het ontwerpen en produceren van complete websites, brochures, informatielijnen of nieuwe huisstijlen. Onze heldere werkwijze en strakke planning zorgen in alle gevallen voor het gewenste eindresultaat.

  Fraaie vormgeving

 • Wij ontzorgen

  Kwaliteit, flexibiliteit en maatwerk, betrouwbaarheid, duidelijkheid en persoonlijke betrokkenheid zijn voor ons vanzelfsprekend. Met Soet en Blank bent u verzekerd van een goed product en strakke planning.

  Als u wilt, neemt Soet en Blank het hele productieproces voor u uit handen: van de eerste intake, projectorganisatie, tekstproductie, fotografie, vormgeving en opmaak tot levering van uw drukwerk of uw digitale uiting. Al deze onderdelen kunt u natuurlijk ook los bij ons aanvragen.

 • SEO webtekstenHeeft u behoefte aan toegankelijke en goed vindbare (SEO)teksten voor uw website? Paginas met relevante en unieke content scoren het hoogst. Soet en Blank verbetert uw ranking in Google met uitstekende webteksten die prettig leesbaar en zeer snel te vinden zijn. Uw webbezoeker scant content. Dit vraagt om een overzichtelijke website met korte, duidelijke en aantrekkelijke teksten. Wij schrijven werkende webteksten voor u.

  CrossmediaDigitaal of gedrukt? Bij ons kan het natuurlijk allebei. De digitale magazines, brochures of nieuwsbrieven kunt u online bekijken op alle gangbare computers, smartphones en tablets. Uw online product is voor iedereen overal op elk moment beschikbaar.

 • Trainingen op maat

  Onze enthousiaste en deskundige trainers verzorgen trainingen op het gebied van klantgericht gedrag en managementvaardigheden, schriftelijke vaardigheden en projectmatig werken. Daarnaast of daarbij is individuele coaching mogelijk en bieden we de reflectiedag authentiek leiderschap aan. De inhoud van de training stemmen we altijd af op de behoefte van uw organisatie.

  Een greep uit onze trainingen

  Klantgericht schrijven

  Schrijven voor websites

  E-tiquette (etiquette van e-mail)

  Basistraining klantgerichtheid

  Individuele coaching

  Projectmatig werken

 • Al onze producten maken wij met uiterst deskundige vakmensen: tekstschrijvers, vormgevers, fotografen, webdesigners, drukkers en trainers. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van klant- en doelgerichte producties. We kunnen voor u al het werk of een deel daarvan verzorgen. Precies zoals u dat wilt. Het is dus altijd maatwerk.Heeft u vragen, wilt u graag een kennismakingsgesprek of wilt u een offerte aanvragen? Neemt u gerust even contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

  Ons uitgebreide netwerk

 • &SBT 06 23 87 82 70E info@soetenblank.nl I www.soetenblank.nl Veel meer over ons werk vindt u op soetenblank.nl

  S&BS o e t & B l a n kTekst en Communicat ie