Allemaal samen: Week van het IBO Lichtervelde

download Allemaal samen: Week van het IBO Lichtervelde

of 45

 • date post

  14-Jul-2015
 • Category

  Education

 • view

  95
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Allemaal samen: Week van het IBO Lichtervelde

Dia 1

Oog hebben voor elk ander was voor de Lichterveldse kinderopvang De Duiventil de uitdaging waarvoor we onze kinderen wilden mobiliseren onder het thema : ALLEMAAL SAMEN ! in de week van de Buitenschoolse Kinderopvang.Gewoon aandacht hebben voor elkaar volstaat.Werken aan een warme samenleving. Niet elk voor zich, dat hebben we al genoeg in onze maatschappij. Kleine zaken zijn heel belangrijk !Ons warm initiatief bestond uit een bezoekje brengen aan de bewoners van het woonzorgcentrum t Hof.We animeerden de bewoners en onze kids met een muzikaal pak met allerlei leuke opdrachtjes in.We creerden een gezellige sfeer; iedereen droeg een blauw sjaaltje zo toonden we dat we n groep waren ALLEMAAL SAMEN ! Kinderen en bejaarden.

Wij, begeleidsters, droegen een gele bandana met oranje letters op met de woorden Samen Ensemble Zusammen Together op. De muziek bestond uit leuke kinderliedjes die de bewoners destijds met hun kinderen ook zongen. Plezier volont !

De kers op de taart was natuurlijk de verrassing van het muzikaal pak. Snoepjes die eerlijk verdeeld werden onder de bewoners en de kids.Bij ons afscheid werd iedere bewoner nog eens extra verwend met een aandenkenkaartje, dat ze een mooi plaatsje konden geven in hun kamer.

Dit is NAASTENLIEFDE, nietwaar ?!

Drie honderdjarigen samen op de foto !Gewoon prachtig om zon mooi plaatje te kunnen maken in de week van Allemaal Samen !